7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• CHEAPBOY
    Akko szolj vmi okosat. NE csak azt mindig hogy bnem tetszik ami megy mindenutt.

S kulonben is a warez tema illik minden gephez, ahol leledzik, vagy a zeldarol meg a GC josrol se beszeljunk a cube topicba?:D
  • orkenyid
    Hát mind1 akkor... végülis így se annyira rossz a képminőség.
    Én csak abból gondoltam hogy RGB (és nem komponens), hogy ami a dol-101-esen is van (analóg) csatlakozó, arra az oldalon így vannak írva a kimenetek:
    1 R RGB Red
    2 G RGB Green
    4 B RGB Blue
    3 CSYNC Composite Sync
    6 GND Ground
    De mondjuk ezt hiába kötném rá szerintem a kártyára, mert ott az van amit te írál (YCbCr). Esetleg szerintem még annyit lehetne hogy szerezni egy olyan kártyát ami tud RGB bemenetet (bár nem hiszem hogy van ilyen sajna)
  • Toportyán
    Ne tévesszen meg, hogy piros, zöld, kék szinű a 3 csatlakozó, az nem az az rgb, amit a monitorod vagy egy europai rgb kompatibilis scart csatlakozón van.
    Teljesen más. A kompunens video YUV, YCbCr, YPbPr... stb. jeleket hordoz. És a szinkron jel persze, hogy nem hiányzik a gamecube-ról, mert az rgb-hez kell (4 vezeték+föld), míg a komponens video esetében ez az Y-on fut (3vezeték).

Hidd el, ez így nem fog menni. Vagy szerzel egy dol-001-est + komponens kábelt vagy marad a kompozít bemenet... (s-video kimenet pal-os gamecubeon sajnos nincs).

Egyébként még csak annyit, hogy a 480p-hez megfelelő játéktámogatás is kell, usa játékok (ehez meg freeloader vagy modchip :))) Persze a 480i megytökéletesen.
  • orkenyid
    Ja és ezen is van Sync...
    http://gamesx.com/wiki/doku.php?id=av:nintendomultiav
  • orkenyid
    Igen tudja, a 480p és a 480i-t is.
    De nekem DOL-101-es van :(
  • Toportyán
    Szerintem az komponens lesz, nem rgb. Nem fog menni a dolog... hiányzik a szinkron jel...
    A régebbi, DOL-001-es digitál a/v kimenetes kockához tudsz vásárolni komponens kábelet, azzal menni fog. A kábel ára kb. 11e, s nincs utángyártott, csak eredeti nintendo (elektronika van benne). Ha a tvtunered tudja a 480p-t, érdemes kipróbálni szerintem... :)
  • orkenyid
    Valaki tudna segíteni?
    Van egy tvtuner kártyám, amin van egy ilyen bemenet: DTV/S-VID.
    Na ehhez lehet egy olyan kábelt kapni ami 3 részre osztja: piros, kék, zöld kábel (gondolom RGB).
    Ha az új fajta GameCube-hez (DOL-101) veszek RGB kábelt azzal menni fog?
  • deep
    PíSZ:D
    Nintendo rulzik és kész:D
  • rnd
    Majdnem írtam valamit, de inkább mégsem mert marhasok haragost szereztem volna ^^
    Én megmondom a konkluziót: mindig MÁS a hibás.
  • Police88
    Photoshoppal...
  • orkenyid
    Na ez jól néz ki!
    Mivel csináltad?
  • Police88
    Örülök h tetszik csak berakhatná vmelyik moderátor már...
  • Super Mario
    Gratula!
  • Ersiman
    Köszi!
  • deep

Iszonyú jó:)
  • Police88
    Észrevettem h ennek a neves topicnak nincs bannerja és csináltam egyet:

jó lesz?
  • deep
    Ok, offoljunk tovább.
    583 euró a havi magyar átlagkereset jelenleg, ami 147000+ forint. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy csipi nem mondott hülyeséget, ő nem mondta, hogy netto, vagy brutto. Akárhogyis.Aki játékot AKAR! venni, az ennyi pénzből is ki tud hozni legalább havi 1 címet.Ha persze neki más fontosabb, az más lapra tartozik.

Nyilván, akinek ennél sokkal kevesebb, annak kosztra, kvartéjra elmegy az egész.
  • BobaFett
    Ezen a linken 137-röl beszélnek, és az is brutto amiből jóha 80-at megkap a delikvens !

Amúgy meg ha veszünk kft-t ahol dolgoznak 10-en brutto 100-ért, őket az nem vígasztalja hogy a főnök 5 millát keres, és igy átlagba ki lehet mutatni hogy ~450k az átlagkeresetük....
  • deep
    Parancsolj
    kicsit 2003-as adat, de kajálok és nem volt kedvem keresgélni:D
    bocs az offért
  • Ersiman
    Ezt honnan veszed? Valóban érdekel, nem kötözködés, de szerintem is jóval alatta van az átlag nettó kereset a 150-nek.
  • deep
    Tényleg annyi az átlagkereset. A tied ezek szerint lefelé viszi az átlagot. De hivatalosan ennyi az ÁTLAG.Tehát van aki sokkal többet, van aki sokkal kevesebbet keres...
  • BobaFett
    Jól látszik Cheap mennyire van képbe a magyar viszonyokkal ezzel a 150-es átlagkeresettel.... Hahaha. adjatok egy állást ahol ennyit kereshetek és igérem veszek havi 1-2 eredeti játékot !

Ami meg a piacot érinti: Igenis a GYÁRTÓKNAK __KELL__ előszőr lépniük !
    pl. ha még mindig 5000ft lenne a legolcsób DVD film szinkron meg minden nélkül, mint a kezdetekben (a 100k-s lejátszókról nemis beszélve), még mindig csak az elit DVD-zne.
    Igenis tessék teljesen magyarítani a játékokat és sokkal olcsóbban adni !
    Most senki ne jöjjön azzal hogy de én tudok angolul (énis), de a nagy tömegeket csak így lehet megfogni. Ha lenne magyar Harry Potter 4 játék 5k-ért akkor megvenném karira unoköcsémnek, igy megkapta csak úgy az angolt.
  • Cloud1999
    Sziasztok!

Multiplayer játékokat keresek. Leginkább kooperatív módban játszhatóakat, de minden érdekel amit egynél többen lehet játszani(kivéve verekedős, mert azokat általában mindig lehet többen játszani).

Deep: Kösz a tippet ;)

Toportyán: Küldtem privit.
  • Toportyán
    motor... illetve a szalagkabele
  • Sephi
    FASZOMBA tobb mint 60 hozzaszolas a WAREZ-rol a GC-es topikba!

Gratulalok baz.
  • Kaplan
    De könyörgöm! Most 14 évesen miből szerezzek pénzt? Raboljak, lopjak, csaljak?
    Ááá kösz nem!
    Egy választás marad. Zsebpénz, szülők.
    Vagy, hogy eladok - veszek. De nem minden tekintetben az én formám az.
  • orkenyid
    Na most esett le nem is nekem írtad :D
    LOL
    De végülis ugyanaz a hleyzet, én se saját keresetből veszem :)
  • Lammer
    jojo semmi gond(bar en visszautasitottam anno, ahogy irtam is a zsebipenzt :P) ;)
    szerk: csak hidd el, jobban meg fogod becsulni a piizt, ha te szenvecc meg erte, hidd el ;) bar mar pozitiv ahogy hozzaalsz a temahoz(csak eredeti) minden elismeresem(most joindulatuan mondom ne ertsd felre) ;)
  • Lammer
    np... de nem is neked irtam amugy :P te csak kozbevagtal ;)
  • Kaplan
    Állj!
    Én nem akartam oktatni!
    Más : Nem ajándékba kapom a pénzt...Hanem gazdálkodok. Igaz , hogy van zsebpénzem (havi kő 5e ft) nagy ajándék ... Sok mindent nem tudnék vele csinálni.
    De két hónapot spórolok .. És máris 10e ft...
  • orkenyid
    Jó persze értem bocs, de mivel még nem tudok dolgozni (majd jövő nyáron) ezért más megoldás nincs egyenlőre...
    Nem akartam senkit kioktatni, csak azt akartam vele mondani hogy nem kell az összes szarra költeni.
    Ja, és nem 14 éves vagyok :P
  • Lammer
    jo akkor rosszul fogalmaztam... ha megdolgozik erte az ember, egeszen mas ize van a dolognak, te is tudod, ebbe nekoss bele, csak azt akartam irni, hogy pont ne olyan "14" eves srac "oktasson" akinek a penz "ajandek" es nem veritekkel megkeresett piiz, bar ebbe is bele fox kotni, nagyon ugyerzem... -.-
  • orkenyid
    OFF:
    És honnan tudod hogy a szüleimtől van a zsebpénz??
    Nagyrészt húsvétkor, szülinapkor kapom nagyszülőktől és mindig gyűjtögetem 1-2 játékra.
  • Lammer
    teljes egyetertes, igen en Cloning Whore vagyok :DDDDDDDDD tudom perverz vagyok, de imadom precizen, akkuratusan leklonozni a sajat gameimat(nopersze ez pcsnel poen, scsis iroval, DPM 1X, 1Xen isozni, lechekkolni, semat valasztani, es klonozni ^^ stb :DDDDDDD )
    nalam is 1X jar az olvasoban a lemez, utana mar a klonjaval nyomulok ;)
  • Lammer
    azert zsebipenzbol, R-GO nem sajat keresetbol venni jatekot nem dicsoseg, en anno edesanyamnak szoltam ,hogy ne adjon sebpenzt, mert sajnaltam elnezni hogy benazik a "hudejo" fizetesebol... ;) viszont omeg allandoan "kedvesgetett" mar megvett konyvvel, jatekkal... aztmar nem tudta visszavinni :D
  • orkenyid
    Jó, bocs nem így akartam írni.
  • Police88
    meglepődtem h mi ez a sok olvasatlan hozzászólás :) sejthettem volna h warez téma :P
  • Kaplan
    "hogy nincs benne de ki a tökömet érdekli. " <--- Füzet nincs benne, félreértés ne essék nem a játék!
  • Kaplan
    Nah mostmár nem bírom ki.

: Nekem PS2re van 18 , GCre 4, DSre 3 játékom.
    Összeszámolva az értéküket jó sokra jönne ki... (De nem ez a lényeg)
    Hanem az , hogy tényleg ez az újgazdag pöcs c. előadás kibaxott unalmas már...
    Kérdem én , ha valakinek nincs pénze akkor warezoljon bánom is én. Mert neki kell családra, ruhára, alsógatyára stb.re! De akkor a mondjuk úgy tisztességes konzol szerető embereknek (alá : nekik ez a hobbijuk) ne kössék az orrukra azok az embereke akik warezolnak.
    14 éves vagyok és úgy gondolom elég szép gyűjteményem van , mert eredeti mind biza.
    Akkor hogy is van ez?
    Nincs egyáltalán milliomos családom.
    Csak okosak veszem a dolgokat.
    Pl. Egy játékot tegyük fel NFS : Most Wanted megjelenés után 1 nappal nagyobb boltokban nem akarom megnevezni őket 15e-16e.
    2 hétre rá kimész a PECSÁba vagy alaposan körülnézel és megkapod 7-8eért. Igaz , hogy nincs benne de ki a tökömet érdekli. ( Nah az a snobság)

Lehet, hogy nagyon sok hülyeséget írtam. Lelkem rajta. Csak ne mondja senki rám ,hogy újgazdag pöcs vagyok.

• deep
    jaja, engem is érdekelne.Bár nem vagyok szakértő, csak úgy, hogy mi lett vele:)