GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a viperhez is bármelyik nap kijöhet egy új bios, ami már tudja.
Több kétlemezes játékot meg nemigen tudok.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szal osszevissza beszelnek it a fiuk 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lent a srácok pont arról beszélgettek, hogy az új bios nem tökéletes a viper chiphez.
A warez ezen a gépen még eléggé gyerekcipõben jár, ezért érdekelne, hogy milyen hiányosságai vannak ezen kívül?
Ezt hogy erted?
/nep hangja... <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A két disces játékok futtatásán kívül van más bonyodalom?
.osabban? 😛
deamugy erdekes, hogy a pont a ViperGC(tudod a chip 😛PPP) frontemebere hangoztatta, hogy a plusszos mediat eroltessuk, ehhhh 😊))
(meg az is lehet, hiaba uj bios, a kompatibilitasi listan buktad a mediat) ez van, meg kell nezni mit visz, mit nem, ugylaccik akkor megtalaltad a lemezed...(remelem nem gagyi Princo 😛PPP)
legutobb lestem eleg sok TDK lemezt nem vitt, mar nem tudom hol van lista, keress ra...
Szerk: GCMtool-lal megnyitottad az ISOt? ertelmes iso, nem fake???
Ami egy mezei játékosnak kell, az az, hogy a másolt játék elinduljon. Ezt megteszi mindkettõ bootlemez nélkül.
Egyelõre a qoob chip tudja a két lemezes játékokat is kezelni.
MSI GX600PX-214hu Notebook
Engem kifejezetten a The Twin Snakes érdekelne.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
http://www.agumi.hu/
Szal még nem.De majcsak megcsinájják hamarost.
Tegnap látam Traxdatát mondták hogy direkt erre a célra árulják de 450ft nekem nagyon soknak tünt.
http://www.agumi.hu/
defigyeldmeg mas nagy neveknel is, estebeszeltem . haverral, o mondta SW CE diszdoboz??? jessz, csak pont az uccso resz nincs benne <#idiota>#idiota>
nem hulyek... eve is tudtak nagoyn jol, hogy jon a 4es verziooo, ehhh 😉
namind1, ha talan lesz egy fullos verzio, akkor MEGVESZEM, MERT MASZTHEV!!! VAAAAAAAAAAAAAAAA

ALLAT!!! csak bosszanto, hogy Veletlen a 4es nincs benne, jo marketing, jo....
Ahhoz képest nem is sok...
Egyébként egy Resident Evil Collector's Box-ról van szó. Benne foglaltatik a Resident Evil Remake, Resident Evil 0, Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil Code:Veronica x, valamint valami Vesker's Report, ez nem tudom mi😊

Találtam egy ilyet:
Ha valaki meg tudja szerezni, annak a rabszolgája leszek és bármit megteszek, bármennyit fiztetek.
Na jó, azért nem, de...
Most néztem, eccer földhöz vágtam a irányitot (metroid😛) semmi.
Na mondom ez anyag, ahaaa nem ment, szétszed a nyáklap kettöben volt:-o
Sajn csak a kis sárga kar maradt meg, az egy dugoval van ellátva ugy megy a joy-lapra rá.
Gondolom marha sokat segitettem😊