7610
-
Toportyán #4086 usa, airmail 10 dollar korul, megse 20 -
turho #4085 Japán 100 V-os gép, a dobozán van az only 2000, matrica is meg felirat. Tudtommal még minimum 8000-et csináltak utána, ami Jap-USA, szal 100-110 V-os.
Aztán lehet hogy mégis több készült belőle, akkor is ritka darab.
40 dollár? Kérdés honnan, simán felugorhat 100-ra... :( -
Toportyán #4084 olny 2000 the world? Ez mit takar? Fejtsd ki kérlek... érdekel! Gyártási évre gondolsz?
National Console Supporttol lehet 40 dollárért másoltat rendelni, gyárit szerintem lehetetlen felhajtani, nekem legalábbis nem sikerült! :) -
turho #4083 hülye kérdés, de annyira speciális a problémám, hogy felteszem:
Panasonic Q japán kidású konzol-ritkaságom dvd-üzemmódja híján van a PAL lemezek lejátszásának. A hardware-es modot megcsináltam, megkapta a plusz ram-ot és a miniatűr smd-kondikat a dvd-panel. De ahhoz hogy be is induljon a ketyere, kellene egy Panasonic service disc ami régiófüggetleníti. A PanaQ-k lejátszó-panelja voltaképpen egy Pana dvd-RV31-es lejátszó. Ennek fényében tud-é valaki nekem segíteni? A lemez majd' 20 rongy ha meg akarom rendelni... :(
(Japán PanaQ-m van, a leglimitáltabb only 2000 the world szériából) -
Ersiman #4082 Pont GC-n vannak 15-16 ezres címek :( -
#4081 Igen, mondjuk a GC esetében egy kicsit jobb a helyzet, de a GBA-s árak horrorisztikusak! -
#4080 Ezt én is lestem, de mivel úgysem veszek ott semmit, hagytam a francba :) -
Ersiman #4079 Akkor csak én vettem most észre hogy van ennyiért is. Azt én soha nem vitattam hogy a legdrágább bolt. -
#4078 Hol látsz te 3990 és 6990 között játékokat? Semmi változás nincs. Csak azokat adják ennyiért, amit eddig is ennyiért adtak. Az 576-ban a legdrágább minden. -
Ersiman #4077 Üdv mindenkinek!
Az 576 online shopjában néhány GC-s cím most 3990-6990 áron kapható nézzétek meg, hátha találtok kedvetekre valót. -
#4076 Amerikában lehet, hogy már megjelent, de engem az érdekel, hogy Európában mikor adják ki. És az 2006. február 10-én lesz. -
#4075 Muhahahahahaha -
#4074 Nem tudok róla, de biztos... -
#4073 Naugye. :P
-
:P -
#4071 De megjelent. Ezt benyaltad. :) -
#4070 Mert az még meg sem jelent, igaz? -
#4069 Nekem a 7-es jobban bejon :D -
#4068 Egész délután nyomtam a Mario Party 5-öt, és nagyon élveztem. Fantasztikus mini-játékok vannak rajta. Szórakoztató, és nagyon sokáig le tudják kötni az embert. -
#4067 Egy Resi4-re asszem vevő lennék, de majd csak januárban. Egy van csak bebőle, vagy tudsz még szerezni? -
orkenyid #4066 Én ahogy néztem régebben (nem gamecube-al) az NTSC nem sokkal marad el a PAL-tól, legfeljebb annyival hogy rosszabbak a szinei.. A felbontás nem látszik meg. -
Ersiman #4065 És a képminőség nem rosszabb a kisebb felbontás miatt? A Tales és a Baten már megvan :) mégegy nem kell köszi :) -
Olcsi2 #4064 Ha veszel RGB kabelt (azom is van 3000ert, eredeti Nintendo :), akkor semmi kulonbseg. Ha eredetit veszel, akkor attol fuggoen, milyen jatekokra buksz, hamar behozhatja az arat (Tales of Symphonia, Baten Kaitos es jo par masik game NTSC-ben joval olcsobb, mint PALban). -
Olcsi2 #4063 Resi 3: 7500, Resi 4: 8000 (PALosak), Resi 0 5ezer (NTSC, annak szebb a doboza sokkal) -
Ersiman #4062 A Freeloader mennyire éri meg? Milyen a kép vele (a tv-m tudja az NTSC normát)? Nincs valami eltérés a színeknél? -
#4061 nos, nekem tök mindegy hogy pal, vagy ntsc
0-1-2-3-4-veronica
Mondj egy árat:D -
Olcsi2 #4060 Nem viccelt... PALosbol most van egy Resi 3-m es egy Resi 4, NTSC-sbol egy resi 0 meg egy Resi 4 limited red tin boxos (de az nem elado..;) Es igen, van egy csomo masik game is (de ami nincs, azt meg be tudom szerezni) -
#4059 Valahogy az az érzésem, hogy figyelembe véve a kacsintós szmájlit, csak viccelt:( -
orkenyid #4058 Van még más játékod is GC-re? -
#4057 0-1-2-3-4-veronica kellene. -
Olcsi2 #4056 Irjad meg, melyik kell, aztan kuldok ra egy arat... nekem van mindbol. ;) -
#4055 Én most adtam el az általam írt egész Resi sorozatomat.Most hajtok rá én is eredetiben. Jelenleg amerikában lelhető fel, e-bay ről próbálkozom, de nagy szopás. -
Eltergo #4054 Ezek szerint a összes Resident Evil részt megszerezhetem GameCube-ra másoltan.
Hehe.
De valahogy mégis eredti játék párti vagyok ugyhogy valahogy megprobálom majd eredtiben megszerezni őket. -
#4053 A jó másolásvédelemről annyit hogy ps2-höz lett a leghamarabb chip:D
Elképzelhető hogy neked rossz verziók vannak meg az adott játékokból, dehát meg kell várni, míg kijön a jó és azt kell kiírni:D -
Eltergo #4052 Én már mondtam ezt ismerösnek és mondta hogy ez azért van mert rosszul törték fel a játékot. meg a PlayStation2-nek nagyon szar a technikai izéje és jó a másolásvédelme. -
#4051 De ennek szvsz semmi köze ahhoz, hogy warez, vagy sem... -
Eltergo #4050 Jó hát azért nekem a Getaway 2-nél rendesek voltak hangkésések..
Vagy a Dragon Ball Z Budokai 2-nél hogy VS módban kifagyott a játékmenet után a játék. -
#4049 Én a PS2-nél sem tudok semmifél gondról.De GC-nél tuti semmi gond:D -
Eltergo #4048 Hallotam hogy lehet másolni GameCube-ra is játékokat..
Ez igaz?
Nincs vele valami probléma? mint pl. PlayStation 2-nél hogy a másolt játékok 50%-ával van valami hiba. (hangkésések,stb...) -
suhanojoe #4047 sziasztok!ha valakit érdekel egy gamecube,kevés üzemórával,dobozában,memokártyával,1 joyal,5db eredeti játékkal:SW:Rebel Strike,SW:Rogue Leader,Die Hard:Vendetta,Minority Report,Charlie [email protected]