GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Jelen pillanatban a qoob, mert az már tudja ezt a fajta kétlemezes megoldást is abszolválni😊
De a viperhez is bármelyik nap kijöhet egy új bios, ami már tudja.
Akkor most melyik a jobb: a viper vagy a qoob ?

deep
Igen, csak a Resident 4 mûködik egyelõre. A zero meg a remake az nem. Illetve csak a feléig😊
Több kétlemezes játékot meg nemigen tudok.
Ehhe... szóval két féle két-lemezes játék van: az egyiknél mentesz az elsõ lemezen és ugyanazzal a mentéssel folytatod a másikon (gyk: kikapcsolod a kockát, berak a másik lemez, betölt és folytat) a másik félék mentés nélkül kiírják hogy cseréld ki a lemezt... találja ki mindenki maga hogy melyik megy és melyik nem...
CSOCSO
milyen chip? viper vagy a qoob?
Sephi
De mit mondasz ilyenkor? Hogy hogy ket lemezes cserelos dolog hianya? A ket lemezes jatekokra erted amikor egy lemezrl a masikra ersz? Mi van azzal baj? A RE4 pl ilyen volt amikor a szigetre ertem es nem volt annak semmi baja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

deep
Semmivel semmi gáz, minden ok.
Csakhát az a két lemezes cserélõs dolog hiánya...
Sephi
Hat oszinten en eddig 7 jatekot probaltam ki rajta es semmi gond nem volt egyikkel sem.

Szal osszevissza beszelnek it a fiuk 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hogy értem?
Lent a srácok pont arról beszélgettek, hogy az új bios nem tökéletes a viper chiphez.
A warez ezen a gépen még eléggé gyerekcipõben jár, ezért érdekelne, hogy milyen hiányosságai vannak ezen kívül?

Sephi
"A két disces játékok futtatásán kívül van más bonyodalom?"

Ezt hogy erted?

Lammer
igen ezt mar reg tudtuk, es varjuk ezerrel... 😛PPPPP
/nep hangja... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
nehez talalni es draga a mini dvd alapanyag... de kis befektetessel lehet venni atalakitot amivel megy a nagy dvd a GC-n...
A lentebb olvasottabból arra következtetek, hogy a GC warez stabil megindult.
A két disces játékok futtatásán kívül van más bonyodalom?

Lammer
jo! TDKbol kapasbol 8 mediakodot leirhatok IDE, csak most, csak neked! 😉
.osabban? 😛

Sephi
Nem nem... TDK lesz 😄

Lammer
ugye-ugye 😛PPPPPPPP
deamugy erdekes, hogy a pont a ViperGC(tudod a chip 😛PPP) frontemebere hangoztatta, hogy a plusszos mediat eroltessuk, ehhhh 😊))
(meg az is lehet, hiaba uj bios, a kompatibilitasi listan buktad a mediat) ez van, meg kell nezni mit visz, mit nem, ugylaccik akkor megtalaltad a lemezed...(remelem nem gagyi Princo 😛PPP)

Sephi
Megvan miert nem ment. -R -re kellet irni 😄

Lammer
mondtam(privi), nezz utana a mediakodnak(dvddecrypter kiirja) lesd le, majd keresd meg a kompatibilitasi listat! lehet nem szeresse a kocka!
legutobb lestem eleg sok TDK lemezt nem vitt, mar nem tudom hol van lista, keress ra...
Szerk: GCMtool-lal megnyitottad az ISOt? ertelmes iso, nem fake???

Sephi
Letoltottem egy .iso filet majd kiirtam +R-es DVD-re Nero-val 4x sebbesegel es le is zartam... megsem megyen. Mit baxtam e?

deep
Nagyjából mindkettõ ugyanazt tudja.
Ami egy mezei játékosnak kell, az az, hogy a másolt játék elinduljon. Ezt megteszi mindkettõ bootlemez nélkül.
Egyelõre a qoob chip tudja a két lemezes játékokat is kezelni.
KillYou
Melyik chip a jobb?

http://www.agumi.hu/

deep
A qoob biossal már megy.
A cobrával még nem.
De napok kérdése érzésem szerint.
CSOCSO
es ment a ket cd-s dolog?
Lammer
enmar chippel vittem vegig a resi4et reeeg... 😛

deep
Amugy nekem van a gépemben ilyen.
deep
Ha kicsit visszaolvasnál, tudnád.
Láttátok már a GChez a Modcsipet Vipergc a neve! De nem tudom mire jó!

MSI GX600PX-214hu Notebook

Evin
Lehet valahonnan tölteni GC játékot?
Engem kifejezetten a The Twin Snakes érdekelne.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Lammer
ehehe... el is felejtettem <#idiota> de szerintem 1.0 felett mar tuti jatszhato!!! probald meg!

DanielT
Jah, jó, hogy mondod! A Resi Remake, amit Verbatimra írtál nekem totálisan nem ment, állandóan disk read error volt, átírtam ritekre, azóta csodálatos.
Lammer
Verbatimmal total nem ment es raadas a rohej a kobon: MCC 02RG20 mediakodu verbatim!!!(ES NEM ALAPANYAG VAAAAAAA) lemezeket az 1.0 elott kikopte, em ette meg!!!! 1.0 utan nem probaltam... amugy minden jatekot TYG01 mediakodu Verbatimra irtam, avval perfekto volt...

KillYou
De gondolom az nem 8 centis. Ha 12 est szeretnék használni akkor TAIYO YUDEN es Verbatimot.

deep
azaz az 1.0-ással😊
deep
Nekem még van 100 db ritek, egyszerû fehér,nyomtatható, semmi írás rajta, nagyon szép, viszi a kjúb, mint állat, és 110 ft volt darabja. Megjegyzem, nem lehet már kapni😊
deep
Jaszik mûkszeni.Rohhaggyanak meg. Az egyetlen probléma volt az 1.1-es biossal, mégse csináták meg😞
Szal még nem.De majcsak megcsinájják hamarost.
KillYou
Ti milyen lemezet vesztek?
Tegnap látam Traxdatát mondták hogy direkt erre a célra árulják de 450ft nekem nagyon soknak tünt.

CSOCSO
nah valaki probalta a dupla lemezes okossagot? szal az 1.1 es biossal muxik a dupla lemezes jatek?
Lammer
jah igen... 😞
defigyeldmeg mas nagy neveknel is, estebeszeltem . haverral, o mondta SW CE diszdoboz??? jessz, csak pont az uccso resz nincs benne <#idiota>
nem hulyek... eve is tudtak nagoyn jol, hogy jon a 4es verziooo, ehhh 😉
namind1, ha talan lesz egy fullos verzio, akkor MEGVESZEM, MERT MASZTHEV!!! VAAAAAAAAAAAAAAAA

Oldern the 1st
Nem, ez nem jó marketing, a magyarázat abban rejlik hogy ez a collectors edition kb. 1 éves. Akkor még nem volt RE4.

Lammer

ALLAT!!! csak bosszanto, hogy Veletlen a 4es nincs benne, jo marketing, jo....

Potom 35.000Ft-nak megfelelõ jen körül megy japánban...
Ahhoz képest nem is sok...
deep
Na akkor mégeccer, mert nem hozzáférhetõ a kép.
Egyébként egy Resident Evil Collector's Box-ról van szó. Benne foglaltatik a Resident Evil Remake, Resident Evil 0, Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil Code:Veronica x, valamint valami Vesker's Report, ez nem tudom mi😊
deep
De nem ám a japán verzióért😊
Sztem amugy nincs is pal, se usa verzio😞
deep
Namost.
Találtam egy ilyet:

Ha valaki meg tudja szerezni, annak a rabszolgája leszek és bármit megteszek, bármennyit fiztetek.
Na jó, azért nem, de...
GraviGyerök
Dukán!

Ez itt most a Muppet Show?

Banyapapa
sima osönös oráskészlettel😛
Elég picik is vannak benne.

Sephi
En tuti meg tudnal javitani de nincs olan csavarhuzom 😞

Megkérdezhetem, hogy mivel szedted szét? Csak mert olyan helyes háromágú csavarhúzó kellene hozzá...
Banyapapa
Az cumi.
Most néztem, eccer földhöz vágtam a irányitot (metroid😛) semmi.
Na mondom ez anyag, ahaaa nem ment, szétszed a nyáklap kettöben volt:-o
Sajn csak a kis sárga kar maradt meg, az egy dugoval van ellátva ugy megy a joy-lapra rá.

Gondolom marha sokat segitettem😊

Sephi
Hirtelen elbaszodott az analog kontrolerem a Joy-rol. Hogy a francba javitom meg?

Igy vegyen az ember hasznalt GC-et 😞