GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Ha kiírok egy játékot minidvd-re akkor azt pc-n nem lehet beolvasni? GC-ben szépen megy.
Nekem is elég új még a GC. 360 mellé vettem (eredetileg kocsiba, de majd meglátjuk😊. Hol tudnék jó minöségû utángyártott memóriakarit venni? Lehetõleg minél nagyobb érdekelne.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Végül lenne egy kérdésem is: Egy kisebb 4:3as LCDTV-n játszom és indításnál megkérdezi, hogy PAL60on legyen-e. Melyik a jobb? PAL50 vagy PAL60? És mi egyáltalán a különbség?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de, nem egy egyszeru darab, nem is a nyák, az nem bonyolult, hanem az ic-t megszerezni hozzá: toshiba tc9231n
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
- Resident Evil 2, kitûnõ állapotban, én bontottam...
- Resident Evil 3, gyári fóliás
- Wave Race Blue Storm, gyári, Nintendo fóliás
Érdeklõdni privátban lehet ^_^
Valaki nem tud valamilyen megoldást, amivel digitális audio-kimenetet varázsolhatnék a GC-mre? Ilyen forrasztgatós, barkácsolós dologra gondolok, mint az Xbox esetében is volt.
talan minidvd 😛
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
a gépedbe duo q-t raktak, ami a xeno gc koppintása, nem egy nagy szám, de teszi a dolgát
írd olyan sebességgel, amit felajánl (az, hogy a leglasabb a legjobb... nem mindig igaz, sõt!)... valóban a g04-es lemez a legkomaptibilsebb, de sok mindentõl függ a dolog, pl. hány éves a kocka, mennyit volt használvam, sok a por a helységben, dohányoznak mellette.... stb..
nekem van ritekg04-em, hengeres, de net-en is találhatsz boltot, ahol olcsóbb, mint nálam...
a lézert állították? ha nem, akkor kéne...
csütörtök után szívesen ránézek, de ezt inkább prívi...
és mégvalami, fontos, hogy mit írsz ki! az iso-k jók?
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
KS-ben okosítottam a cube-omat pár napja,(sajnos nem tévedtem be ide hamarább,mert akkor Toportyánt kérdeztem meg volna elõször a dologról),lövésem nincs milyen cuccost rakhattak belé,ha mûxik kék led világít,ha nem narancs,külön menü nincs.A gondom az hogy Verbatim minusz
minidvd-re írtam a játékokat nec íróval,2x es sebességgel,és szinte használhatatlan a gép.Vagy nehezen olvassa be a játékokat,vagy sehogy,ha el is indul elõbb utóbb befagy,fej kattog.Gyáriakat továbbra is szépen játsza.Mi lehet a probléma?Fejállítás?Tisztítás?Toportyán mester,ha megtisztelnél észrevételeddel.....!Elõre is köszönöm!
Nemrég kijött a viper gc-hez a 2.1 bios nos hogy tudom dvdröl befrissiteni a rendszert? Mert régen egy 1.393mb-os file megcsinálta a metodust , most itt van 4 vgc file.
kérdés: melyiket flasheljem be és hogyan? ( viper gc chip)
A