GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Az a lényeg. Én még nem csináltam ilyet, a GC az egyetlen konzolom, amiben nincs chip 😊 No nem baj, majd a Wii-n játszok másolt GC gémeket.

Töltsük le az internetet!

Igen, igazad van. Miután beírtam jöttem rá, hogy az eredeti sem olvasható. akkor miért lenne az írott az. De, mivel ez volt az elsõ kiírásom, kissé megijedtem, mikor az író nem olvasta vissza, na meg egy másik olvasó sem. A gép viszont viszi szépen.

KILLER2
Ha eredeti lemezt nem lehet, szerintem ezt se, mert végüis azonos a fájlrendszer.

Kérdés.
Ha kiírok egy játékot minidvd-re akkor azt pc-n nem lehet beolvasni? GC-ben szépen megy.
KILLER2
Ja. De az nincs.

NeoMaN
LCD-nél szvsz mindegy. Amúgy a 60Hz sokkal szebb hagyományos CRT-n.

KILLER2
Ok, bár logikus. Most 50en van és így nekem szebbnek tûnt (csak tudnám miért), de LCDnél úgyse számít sokat.

A különbség a PAL50 és 60 közt csak a képfrissítési frekvencia. Ojan mintha pécén 50Hz vagy 60Hz közt kellene választani.
KILLER2
Az nekem is megvan, de nem igazán jött be.

Nekem SNESem volt,aztán jó ideig semmi,csak emun nyomtam a játékokat,és 2éve vettünk egy GC-t,az is elég nagy ugrás volt😊Ja és igen az elsõ részt vettem meg. Meg még most nyomom az EternalDarknesst is.
Hali!

Nekem is elég új még a GC. 360 mellé vettem (eredetileg kocsiba, de majd meglátjuk😊. Hol tudnék jó minöségû utángyártott memóriakarit venni? Lehetõleg minél nagyobb érdekelne.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

KILLER2
1et? Felidézted bennem azt, amikor nekem lett GCm. Addig a legjobb konzolom a PS volt, szóval ez hatalmas ugrás volt és hát az a hangulat....

Én pont most vettem meg a MetroidPrime-ot kicsit még szokatlan,de elég jó.
KILLER2
Fasza vót megint MPzni, de a Phazon MInes még mindig kifog rajtam.

KILLER2
De rohadtul szokatlan má ez. XBOXhon houzzászoktam már a nézelõdéshez és most mindig a C-vrel akarok célozni 😊

KILLER2
Leõkerült a GCm az XBOX és XBOX 360 mellett egy kis Metroid Prime erejéig (meg szeirntem utána a 2vel folytatom) és ahogy elnézem azt kell mondjam, hogy még mindig megállja a helyét. Így ahogy újra játszok rajta, tényleg csak a játékok miatt maradt így le eladásban, bár nem tudom lehet, hogy az XBOXot legyõzte. Az irányítója kategóriákkal jobb a PSénél és méretben meg formatervezésben is veri. Sokkal kisebb helyen elfér.
Végül lenne egy kérdésem is: Egy kisebb 4:3as LCDTV-n játszom és indításnál megkérdezi, hogy PAL60on legyen-e. Melyik a jobb? PAL50 vagy PAL60? És mi egyáltalán a különbség?

KILLER2
Ok, köszi. Már neki is álltam. Gondoltam, hátha a PC olvasni tudja valahogy, de akkor amint látom nem.

Veszel egy BBA-t (broad band adapter) és hálózaton keresztül le lehet húzni, vagy talán van valami modcsip is ami tud ijesmit... de eccerûbb (és olcsóbb) ha letöltöd az internetrõl.
KILLER2
Bocs a warez jellegû kérdésért, spoilerbe is írom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy lehet GC CDjérõl képfájlt csinálni? Nincs erre valami program? Gépem nem akarja felismerni. Ja és még leírom, hogy nem másolni akarok, hanem emulátort akarok kipróbálni és az nem tud CDrõl futtatni.

A Wave race 4500Ft (+posta), német dobozzal (és leírással gondolom), a játék többnyelvû valszeg, és mint írtam a piros Nintendo szalag rajta van...
ííí. Azt hittem ez is olyan egyszerû, mint Xbox-nál. Azért köszönöm, lehet egyszer nekilátok.

meg lehet csinálni... én csináltam is anno...
de, nem egy egyszeru darab, nem is a nyák, az nem bonyolult, hanem az ic-t megszerezni hozzá: toshiba tc9231n
zola2000
Wave race mennyi?

A

Tehát... RE2 a fóliás, RE3 pedig bontott... RE2 = 8000 pénz, RE3 = 6000 pénz
Okami Amaterasu
mi péz lenne a resi 2 ill 3 egyben?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Most hogy mélyebben belegondolok lehet hogy a RE2 a fóliás, és a RE3 nem, úgyhogy amint hazaérek csekkolom... ;-P
Eladnám a következõ -meglepõ módon- Gamecube játékokat :

- Resident Evil 2, kitûnõ állapotban, én bontottam...
- Resident Evil 3, gyári fóliás
- Wave Race Blue Storm, gyári, Nintendo fóliás

Érdeklõdni privátban lehet ^_^
Hi!

Valaki nem tud valamilyen megoldást, amivel digitális audio-kimenetet varázsolhatnék a GC-mre? Ilyen forrasztgatós, barkácsolós dologra gondolok, mint az Xbox esetében is volt.

Lammer
loal minicd 😄DDDDDDDDDDdddddddddd
talan minidvd 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

KS=konzolstúdió BP

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Lásd a lejjebbi bejegyzéseket...

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Doom 4
Hali kéne egy kis segítség a haverom kapott egy gamecube-t és kéne neki játék. Azt szeretnénk tudni hogy ki kell e csippeltetni hogy ha másolt játékkal akarunk vele játccani ? A másik meg hogy 1 8 cm mini CD-re hogy lehet játékot írni mert az csak 210 MB, és letöltöttem a Medal of Honor European Assault-ot ami 1 giga.Légyszi HELP!!!!!<#worship><#worship><#worship><#help><#conf><#fejvakaras>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Solidus
privi ment
😊

.:SOLIDUS:.

egypszichonauta
lehet érdekelne,még erõsen meggondolom,amúgy merre laksz?

NeoMaN
Wavebird mennyi lenne külön?

Eladó egy másfél éves rendkívül keveset használt Gamecube,vezetékes kontroller,wawebird wireless controller,RGB kábel,GBA összekötõ kábel,gyári memória kártya,Game Boy Advance+Tomb Raider+Chessmaster+Final fantasy tactics+Advanced wars 2,gyári GC lemezek:Eternal darkness,Metroid prime 1-2,Wawe race,ISS 2,Crash bandicoot,Time splitters 2,Metal gear solid twin snakes,Resident evil,Resident evil zero,Resident evil 4,Star fox adventures,Battalion wars,Zelda wind walker,Burnout 2,Die hard vendetta,James Bond everything or nothing,James Bond nightfire,NBA street v.2 egyben 80000ft.
Keviny
énis, vélemény hasonló. ha érdekel valami most van kb 40 gamám, ha akarsz trédelni, privi!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

zola2000
Meg es jó meg minden. És te?

A

Keviny
(megkaptad a pakkot nyilasmisi? 😊

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

szia

a gépedbe duo q-t raktak, ami a xeno gc koppintása, nem egy nagy szám, de teszi a dolgát
írd olyan sebességgel, amit felajánl (az, hogy a leglasabb a legjobb... nem mindig igaz, sõt!)... valóban a g04-es lemez a legkomaptibilsebb, de sok mindentõl függ a dolog, pl. hány éves a kocka, mennyit volt használvam, sok a por a helységben, dohányoznak mellette.... stb..
nekem van ritekg04-em, hengeres, de net-en is találhatsz boltot, ahol olcsóbb, mint nálam...
a lézert állították? ha nem, akkor kéne...
csütörtök után szívesen ránézek, de ezt inkább prívi...

és mégvalami, fontos, hogy mit írsz ki! az iso-k jók?
sacano1
nekem a ricoh és a maxel bejött de inkáb maxelt használok aval még egyáltalán nem voltt gondom

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Csak az a baj,hogy egy átlagos boltban ha veszel BÁRMILYEN lemezt,valahogy nincsenek a top-on ilyetén információk tekintetében a drágalátos eladó nénik-bácsik.<#levele>

sacano1
hali valoszinü hogy nem ritek g04 vagy 05 alapu a lemez ezért nem olvasa nálam is ugyanez a jelenség ha rosz a lemez amire irok

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Helló!
KS-ben okosítottam a cube-omat pár napja,(sajnos nem tévedtem be ide hamarább,mert akkor Toportyánt kérdeztem meg volna elõször a dologról),lövésem nincs milyen cuccost rakhattak belé,ha mûxik kék led világít,ha nem narancs,külön menü nincs.A gondom az hogy Verbatim minusz
minidvd-re írtam a játékokat nec íróval,2x es sebességgel,és szinte használhatatlan a gép.Vagy nehezen olvassa be a játékokat,vagy sehogy,ha el is indul elõbb utóbb befagy,fej kattog.Gyáriakat továbbra is szépen játsza.Mi lehet a probléma?Fejállítás?Tisztítás?Toportyán mester,ha megtisztelnél észrevételeddel.....!Elõre is köszönöm!

Ha ránézel egy hirdetési oldalra, akkor egybõl látod. Amúgy 10-15ezer használtan.
egypszichonauta
vki legyen szives írja le mennyibe kerül egy gc újjonnan vagy használtan kiegészítõkkel együtt?

help valaki !
Nemrég kijött a viper gc-hez a 2.1 bios nos hogy tudom dvdröl befrissiteni a rendszert? Mert régen egy 1.393mb-os file megcsinálta a metodust , most itt van 4 vgc file.
kérdés: melyiket flasheljem be és hogyan? ( viper gc chip)
zola2000
A pc guruban meg amikor még vettem volt egy xbox rovat, minden játékhoz odaírták hogy xen szebb stb... Na mondom ezeket szó szerint lefizették hogy az xet reklámozzák (de ezt túl látványosan tették)

A

Sony irányba elfogultak egy csöppet 😊