7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Csibe001
    Sztem a Double Dash jó állapotban, kiskönyvecskével együtt olyan 4000-6000Ft körül lehet.
  • qper
    aha, a kikiáltási ára annyi. nomeg az eladó is írja hogy karcos a lemez...
  • szabzol
    Hát az az okosított gép elég érdekes lehet 8-ért. Egyébként eladtam 20-ért, és szerintem mindketten jól jártunk.
  • Dj Siegfried
    http://www.vatera.hu/mario_cart_game_cubera_34106590.html
    hát itt 1000 huf a mariokart:)
  • qper
    hol kapni memót 1-2 ezerért? mario kartot 2-ért? okosított GC-t nyolcért?
  • kisgabo
    az miért venné meg? azt se tudja, mi az a GC.
  • Tomek83
    De van balekból bőven:) Olyannak kell eladni aki nem ért hozzá:)
  • Nexxuss
    nem vagyok szarrágó de sajna 15-t nem ér :-P Okosított GC-t 8ért leeht kapni minden boltban. a játék 2 ezret ér. Zelda kábel nem érdekes, memo 1-2 ezer. 12 max.
  • deep
    15k +-két-három ezer. attól függ, hogy balekot, vagy szarrágót fogsz-e ki:D
  • szabzol
    Ennek a pakknak kb mennyi az értéke:

Fekete Gamecube dobozzal, 1 joy-al, okosítva +Mario Kart DD, +Zelda Four Sword GBA kábellel, +59 blokkos memo (esetleg 15 backup, de ennek nincs nagy értéke)?
  • tihibaby
    Így van!
  • CsacsaThe
    Hülye kérdés,
    GBA Player GC-hoz lejátsza a GBA-s játékokat Advance gép nélkül is?
    Tehát csak bedugom a kártyát, és játszok is?
  • God of War
    Eladó egy GC, 4 megás kártyával, 2 eredeti gammel.17ezer

Gamek: Sonic DX, Super Smash Bros
  • Dj Siegfried
    http://www.vatera.hu/mario_cart_game_cubera_34106590.html
  • bora2
    Eladóak a következő gamecube játékok. Xbox 360 ra való váltás miatt. Sűrgős. Egyben 20ezer pénz. Alkudni lehet! Sűrgős!!
    Baten Kaitos
    Soul Calibur 2
    Need for Speed Underground
    Killer7
    Final Fantasy Cristal Cronic.
    Medal of honor Rising Sun
    Viewtiful Joe2
    Doshin the giant
    F zero GX
    Ethernal darkness
    Prince os persia Snad of time
    Mario Sunshine
    érd. Privát üzenet. A legjobb ajánlatért..
  • Dj Siegfried
    dekivagy:)
  • tihibaby
    Tényleg nem utánvéttel adtad fel?Mert ha igen akkor a posta a hibás,ha nem akkor meg tanulópénz.
    Végülis a bélkitaposás mint megoldás sem utolsó.....
  • kisgabo
    ezek nem nyilvános adatok akkor sem, ha átvert, tudod, a bűnözök arcát kitakarják a tévében...

szóval, most törvényt sértettél. törölteld a post-ot, inkább menj le 2 haverral, és taposs az arcába.
  • Dj Siegfried
    ''nyílvános megszégyenítés''

FECOKING = Pék Ferenc, 9494, Balf, Akácfasor 14...
    Soha senki ne üzleteljen vele!!!!
  • Dj Siegfried
    már le is tiltott 5 percre rá.....
  • kisgabo
    ha utánvéttel küldted, akkor fizetnie kellett, ha nem, akkor te szúrtad el. hameg utánvét mellett nem fizetett, a postától követeld.

a többi a vevő lelkiismerete.
  • Dj Siegfried
    ja 13.000 huf
    A posta rosszul kézbesítette ki, nem kért érte zsét, ez a kis b*zi meg nem akar fizetni. Majd meglátjuk...
  • kisgabo
    fecoking átvert?

nyugodtan ird a topikba, másra is tartozik, ha tróger garázdálkodik.
  • Dj Siegfried
    Ne aggódjál FECOKING drága barátom, lehúztál 13.000 huf al, megvan a címed! Vagy kifizeted, vagy megyek hétvégén és a benzint is bevasalom rajtad kis k*cs*g!
    Bocs fórumozók de ez a kis tetű letiltott!
    Mégegyszer bocsánat!
  • gneoka
    senki?
  • gneoka
    Tudna valaki segiteni boot disc ügyben? Olyat hallottam ,hogy isos játékokat írok ki dvd-re és azt lehet lejátszani, ez tényleg így van? honnan tudnék ilyet szedni? Esetleg sd kártyáról is be tudok olvasni gamecube játékokat? esetleg ez megold olyan problémát, hogy vannak olyan játékok amik kifagynak (wiim van wiikey-el)
  • sirlac
    Értem. Csak nem tudtam:)
  • qper
    köszi!
  • qper
    a gyári az csak scart, annak elég gyengusz a jele :(
  • sirlac
    ?:D
  • tihibaby
    vagy esetleg ez...
  • tihibaby
    RGB kábel Gamecube-hoz
  • qper
    basszus maradt a régi gépről egy elképesztően fain RGB kábelem, feltúrtam a házat, persze nincs meg...

valahol lehet még kapni GC-hez rgb kábelt? ha lehet kikerülném az ebay-t ha valahol még fellelhető bp-n
  • qper
    húú de kár, az a gáz hogy így meg nagyon apró sok dolog, a green herbeket pl. alig veszem észre.

node ez legyen a legnagyobb baj. még éppen hogy csak beleszagoltam a progiba, de a hajamat azt már most letettem a földre... az a falu hihetetlen. ennyire nyomasztó, életszagú hangulatot én még nem tapasztaltam.. döbbenetes ez a progi.
  • deep
    Nem, alul felül mindig csík lesz. A filmszerű hatás eléréséért. Meg hogy kevesebb polygont kelljen kinyomni a kockának:D Amugy 16:9-es tévén torz lenne, ezt 4:3-ra tervezték, csíkokkal.
  • qper
    Sirlac-tól megvettem a zsír új GC-t, 4 év után újra duruzsol a szobámban egy cube :)

Resident Evil 4 valami hihetetlen. SZtem akár elmehetne nextgen címnek is, valami döbbenet mennyire egyben van a progi.

Egy kérdés a progival kapcsolatban: nem lehet átállítani 16:9-ről 4:3-ra? Van LCD tv is de abszolute semmi kedvem áthurcolni oda a masinát.
  • rnd
    mármint 128 megabit, azaz 16 megabájt... ha valakiben felmerült volna a kérdés... ^_^
  • Csibe001
    Sorry a dupláért..nem is értem. :(
  • Csibe001
    Nekem 2043 blokkos, s 128 mega. :P
  • Tomek83
    Ezek a megák hány blokkot jelentenek? Nekem 59blokkos van,az hány megásnak felel meg?