GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
Kezd megoldódni a postás problem. Kiderült, hogy a régi postásunk eltörte a lábát és új fiú van...hmm azt hiszem elbeszélgetek majd vele...<#boxer>#boxer>
OFF
Viszont úgy tûnik, hogy karácsony óta nagyon rákaptak a postások a lopásra. Eddig vagy 50 cuccból 1 tünt el 2 év alatt, de most 1 hónapon belül 3 nem ért még ide...
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Player's Choice már nekem sincs. A Metroid az volt, de elcseréltem a dobozát vkivel.😄
Szerintem ezt a fóliás dolgot nem kell erõltetni. Bár ha nem számít az a pár ezres, akkor mindegy. Nekem pl. szinte mindhez adtak VIP kártyát is, pedig 80% nem volt fóliás, viszont mindegyik karcmentes.
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Lehet, hogy nem tudok olyan játékokról, amit meg kellene szereznem, mert ennyit találtam érdemesnek.:]
Privátban nyomhatsz egy listát, hogy mid van és mit szeretnél még beszerezni, aztán mazsolázok.😮
Nekem 46-ból 25-öt sikerült már beszereznem, és mind PAL! ^^
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mondjuk fogalmam nincs, hogy miért akarom ezeket is megvenni, amikor a 22 GC játékomból eddig végignyomtam vagy 3-at.😄 A PS1-2 cuccokról nem is beszélve.:]
Kár hogy balf*sz vagyok én nem tudom normálisan használni az ebay-t...
tehat meg legdragabb esetben is 5K alatt vagy, postaval, biztositassal mindennel <#ravasz1>#ravasz1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Super MArio Sunshine, Mario Pary 5, Spongebob: Bikini Botton, Call of Duty 1, Freeloader.
Csere érdekel GC vagy X360 játékra!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A .GCM kiterjesztesu Gamecube backupot ki lehet irni vhogy?!
Eleg ha atnevezem pl .iso-ra, es ugy irom ki?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?