7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• kisgabo
    10k a vadiuj gép, cakompakk, de nem találok olcsó gémet, ami nekem oké.

pl, animal cross... meglesem a mediamarktban, mid adnak eksönben.

letöltöttem 2 tucat játékot.... csak az alapból nem megy.
  • Dj Siegfried
    mostanában nem kell nagyon mélyre nyúlni a zsebben. 8.000 huf 1 karral már így is láttam. 3000 huf az eredeti kar. szóval annyira nem nagy kiadás, bár ez nézőpont kérdése...
  • kisgabo
    priv reppent.
  • deep
    Hehe, még van:) Nem is adom el. Ennek az egy gépnek van nálam nagyobb eszmei értéke, mint piaci ára. Resi4 Edition, és a 6db Resident Evil játék van meg eredetiben + egy láncfűrész kontroller a dobozában, ami never opened:) Van egy fölös memókarim asszem...
  • kisgabo
  • kisgabo
    gémkjúbod még van, bakker... :)

eladó gém? memó?
  • deep
    Szentségtörés chipelni. Az enyém se nincsen:D
  • kisgabo
    birok venni gamecube gépet, tanácsokat adjatok pls, mit vegyek mellé, mire figyeljek, és hol kaphatok hozzá bónusz csippet...

tenkjú !
  • Dj Siegfried
    http://www.youtube.com/watch?v=sVRJtqPRZhQ
    ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
  • Dj Siegfried
    http://www.youtube.com/watch?v=HsG-JIcld6s
    HÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!
  • szabzol
    Egy mezei processzor (2GHz) árából megkapod a konzolt. Ha warez kell, azt egy 512-es memória árából kihozod. Nincs idegeskedés, és használhatatlan emulátorok játszhatatlanul szaggató játékokkal. Nagyon olcsó már a gép.
  • tomik7
    heló
    a gamecube emulatorhoz mennyi mhz kell?
  • gneoka
    sziasztok! gondoltam itt érdemes nagyágyu gamecube mágus után kutatni :) szóval SNES emulátor érdekelne hogy hogyan lehet beüzemelni melyik jó honnan lehet leszedni (ha necces akkor priviben írja már le valaki)
    SNES9XGX WiP 6 - erről halottam ez wii-n is lejátsza sd kártyáról
    az hogy megy? rámásolom sdre meg romot mellé és már megy is? vagy trükközni kell
  • Dj Siegfried
    Geist nélkül a 10 játék 12.000 huf egyben. bye
  • Dj Siegfried
    Gamecube játékok eladók:
    Geist - a legjobb ajánlatért
    Need 4 speed U1 német - 2000huf
    Theme park adventure - 1000 huf (nem eredeti doboz)
    Prince of persia - Sand of time 2500 huf
    Medal of honor - fronline (player choices) 2000 huf
    Viewtiful Joe 2 - 2000huf
    Wave race - Blue storm ( nem eredeti doboz + read error )???????huf
    Luigi's Mansion - 3000huf
    Need 4 speed - HP 2 ( nincs kiskönyv) 2500 huf
    Killer 7 - 2000huf
    Pro tennis wta - 2000huf...
    az árak alkuképesek

Gba sp:

eladó egy gba sp (bordó) kicsit kopott, de működik. Kicsit vacakol a bal blokk gomb, de nem vészes. ( 10-12.000huf ) 2 game: Golden sun (doboz nélk) 3000huf , Mario&Luigi superstar saga (dobozos) 4000huf,
    egyben: 15.000 huf...
    akit érdekel írjon privát üzenetet.
  • koryne
    Csak egyben adod, vagy meg is bontod a pakkot? Érdekelne néhány game :)
  • Cucco5
    hallo!
    QOOB PRO chipet szeretnék venni lehetöleg magyarországon, valaki tudna segiteni hol tudnék ilyent venni? nagyon fontos, és elöre is köszönöm!
  • haklar
    Hello

Gamecube-hoz kellene gameboy player akinek van és eladná jelezze.
    Köszi
  • viliszakacs
    Eladó egy lila GameCube,a gép használt,nem Chipelt,tökéletesen működik,gyári kábelekkel.
    Tartozékok 1db eredeti Nintendo vezetékes kontroller,2 db eredeti Nintendo Rádiós kontroller,
    1 db 59 blokkos Nintendo memóriakártya,és pár Gyári játék:

Metoid prime
    Resident evil 4
    F-zero GX
    Starfox assault
    Super Mario sunshine
    Star Wars :rogue leader
    F1 career challnge
    Mario party 5
    Warioworld
    Shrek 2
    Pikmin
    Paper Mario
    Mariokart
    Harry Potter and the goblet or fire
    Universal studios
    Luigi’s mansion
    Medal of honor rising sun
    Medal of honor forntline
    Medal of honor :european assault
    007 everything or nothing
    007 nightfire
    Zelda twilight princess
    Zelda the wind waker
    Need for speed hot pursuit 2
    Need for speed underground

Ár. 65.000 Huf
    Érdeklödni
    [email protected]
    06306010205
    kérésre képet küldök.
  • xAttilax
    jaaa én olvastam rosszul :D akkor rnd-nek van igaza.... bocsesz későn nem tudok olvasni sem
  • rnd
    Jaaaa... hogy az volt a kérdés hogy hogyan kell kiírni amit letöltöttél... ^_^
  • xAttilax
    semmit, csak változtasd meg a nevét iso-ra azt írhatod is ki ;)
  • rnd
    riptool-al vagy gamecubeserver-el csinálták régen, mikor még csipek nem voltak
    mostanában nemtom...
  • bobafet
    Gyerekek árúljátok el nekem mi a fszommal csináljak GCM képfáljt milyen progi kell ???Előre is kösuike :D
  • turho
    S-Video kábel az USA NTSC gépekhez használható tudtommal, a PAL EU-s gépek meg RGB-t tudnak. És utángyártottban egy s-video kábeé ne biztos hogy főnyeremény, illik megnézni milyen vastag milyen hosszú stb.
  • JiBBeRiSH
    Az utángyártott S-video kábelek milyen minőségű képet nyomnak? Mert úgy látom, hogy a Nintendo nem gyárt ilyet a géphez.
  • turho
    Xenochip-en csak a dedikált emulátorlemez fut, nem olyan mint a QOOB PRO. Azaz: olyan emulemezt kell keresni ami XENO-kompatibilis, rajta van az önállóan elindulni képes emulátor-mag. Régebben találkoztam ilyenekkel 1-2 torrentoldalon, azaz létezik a dolog.

Eladó egy papíron 4 hónapos, frissen XENOGC-sített fekete, kifogástalan GAmecube konzol, mellé egy gyári 59 blokkos memókari, illetve egy eredeti Metroid Prime 1. karcmentes játék (a bórító utángyártott, mert a tokja balesetet szenvedett sajna). Kislemezes backuppal menne ugyabár, de én nagylemezzel teszteltem, tetőleemelés módszerével remekül működtethető az általam preferált pluszos nagylemezekkel. megajánlok hozzá pár tesztelt backupot, 27 k. Posta ok mint mindig.
  • NeoMaN
    Na, tudorok!
    ???
  • NeoMaN
    Üdv!

Valaki el tudja mesélni, hogy a különféle snes, sega emulátorok (amik mellé a romok is megvannak), hogy a fenébe indíthatóak el egy Xeno-s gépen? Megpróbáltam 3-4 darabot, de egyik se bootol...
    Mit kell tennem, hogy működjenek?
  • frnckss
    köszi
  • rnd
    És hogy magyar címek is legyenek:

http://www.gamepark.hu/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,151/category_id,2/option,com_virtuemart/Itemid,1/

http://www.vatera.hu/nintendo_gc_joypad_hosszabbito_kabel_30078443.html
  • rnd
    http://search.ebay.com/?fcid=93&satitle=gamecube+controller+extension&saatc=93&sadis=200
  • frnckss
    Joyhosszabbító kábelt keresek gc-hez. Valaki segítsen találni 1-et.
  • Csibe001
    "resident evil(két lemezes felújított változat)!!!"
    Van GC-re más változat is? :)
  • szabzol
    Hali!

Valakinek van valami tapasztalata a GC autóban való használatával kapcsolatban? Úgy rémlik valamikor láttam szivargyújtós csatit hozzá. Ez a része már nem érint, mert tettem rá egy mezei kör alakú csatlakozót, viszont ha kocsiban használom, kb. 5-6 perc után újraindul a gép. Szóval lehetséges csak simán az akksi 12 voltjáról üzemeltetni, vagy kell még valamilyen ellenállás/áramkör közé?

Bocs ha off voltam.
  • turho
    Elkelt, köszi...
  • msgreg
    Eladó nintendo gamecube konzolom.Teljesen gyári,kitűnő állapotban!Dobozban,kézikönyvvel,memoria kártyával,sima+RGB
    kábel,1db irányítóval! ár:25000Ft

+eladóak a következő gamecube játékok:Iss2,nba street2,
    burnout2,jamesbond: everything or nothing+nightfire,resident evil(két lemezes felújított változat)!!!,time splitters2,wave race,crash bandicoot,die hard-vendetta.mindegyik eredeti,kitűnő állapotban!
    ár:megegyezés szerint!
    címem:[email protected]
  • turho
    Jah, amit nem írtam, fekete a czucc, és a chip XENOGC.
  • turho
    Korrekció: a kontrollere nem gyári, de 2 darabbal adom. A gépről szívesen küldök fotót, megajánlok hozzá 15 választható játékot. PÜ ha érdekel valakit.
  • turho
    Chipelt Gamecube gép eladó szép állapotban, egy gyári és egy u.gy. kontrollerrel, memokártyával (4x-es). Kifogástalan állapot, a készülék nagylemezes tetős!! (nem a gagyibb fajtából ráadásul) hibátlanul olvas, néhány ajándék (nagy)lemezt mellékelek, illetve kérhető. Ára 30 k.
    PÜ, Posta természetesen most is OK.