GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem 3k volt a summoner 2 gamecube -ra PC-re végigtoltam az elsö részt ami tetszett is , viszont a második rész már teljesen más.
zola2000
Ehh az 576 kicsit elfogult a nintendó ellen (az egész társaságból leginkább martint nem bírom a hülye beszólásaival.)

A

Jah, én is 6 pont körül emlékszem az 576-ból.

Változó a megítélése. Gamerankingson 60 és 90%-os értékelése is van. Én végignyomtam PC-n az elsõ részt, azt nem bírtam letenni, ezért szereztem be GC-re is.
Summoner egy elég közepes játék nem, ha jól emlékszem?

OFF
Kezd megoldódni a postás problem. Kiderült, hogy a régi postásunk eltörte a lábát és új fiú van...hmm azt hiszem elbeszélgetek majd vele...<#boxer>
Lammer
"url beszurasa" ~~

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Én postával együtt 9 fontért vettem az enyémet.😄 Mákom volt.

OFF
Viszont úgy tûnik, hogy karácsony óta nagyon rákaptak a postások a lopásra. Eddig vagy 50 cuccból 1 tünt el 2 év alatt, de most 1 hónapon belül 3 nem ért még ide...
Van az (http://cgi.ebay.de/Summoner-A-Goddess-Reborn-Gamecube-Roleplay-RPG-Game_W0QQitemZ8283990785QQihZ020QQcategoryZ27221QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem) csak bird megfizetni... 😉 65 font, hehe

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Nekem a Summonert volt a legnehezebb beszerezni.:] Nem drága, de elég ritka cucc, mert most sincs az ebayen egy darab se. Mondjuk õ azt nem keresi, de fóliásban érdekes lehet beszerezni.😄
En pl a Tales of Symphonia-ra gondoltam, abbol az angol foliaban elegge komoly kihivas. Persze, ha love van, akkor minden van, abbol is akad. Egyebkent a folia nekem sem szamitott soha...

deep
Jelenleg is van Zero az ebayen 20 font + postáért.
Amit lehetetlen közeli beszerezni: Resident Evil Zero (max 2 havonta bukkan fel 1db) és a Metal Gear Solid. A többi eccerû... max pénz kérdése ~_~
A Resident Evilek? Vagy melyik?
Player's Choice már nekem sincs. A Metroid az volt, de elcseréltem a dobozát vkivel.😄
Szerintem ezt a fóliás dolgot nem kell erõltetni. Bár ha nem számít az a pár ezres, akkor mindegy. Nekem pl. szinte mindhez adtak VIP kártyát is, pedig 80% nem volt fóliás, viszont mindegyik karcmentes.
Hat akkor bizony van egy ket majdnem mission impossible a listan... 😊

És azt már csak halkan és zárójelben jegyzem meg hogy mindet gyári Nintendo fóliásan vettem - persze már ami olyan - és egyik se Player's choice
Sajnos tudom ~_~
Azert van ott par a huzosabbakbol is mar zold hatterrel... 😊

Úgy látom, hogy az igazán drága cuccok még hátravannak.:]
http://uniko.hu/gamecube.php ^^
Nagyon nem.😄
Okami Amaterasu
szép lista..csak gratulálni tudok?..mindet ki is pörgetted?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Nekem is mind PAL és angol dobozos, kivéve vagy 2 németet, amiket Olcsitól vettem.

Lehet, hogy nem tudok olyan játékokról, amit meg kellene szereznem, mert ennyit találtam érdemesnek.:]
Privátban nyomhatsz egy listát, hogy mid van és mit szeretnél még beszerezni, aztán mazsolázok.😮
deep
Nem téged kérdeztelek😄
Lammer
2K? <#hehe>

deep
Resident Evil Code Veronica NTSC valaki?😊
Nálam 12-bõl 0 eddig 😄

Állapotuk?

Nem lehet túl hosszú a listád...
Nekem 46-ból 25-öt sikerült már beszereznem, és mind PAL! ^^
GC-re szeretném beszerezni az összes értelmes játékot.:] Már nem kell sok, hogy ez sikerüljön. Vagy 5 játék hiányzik még. Szerencsére nem sürgõs.:]
Minek neked akkor Baten?? Csak ez a ketto uti a legtobb valaha is keszult cuccot a kategoriaban.

Megvan a Paper Mario, Tales of Symphonia stb is GC-re, de ezeket sem kezdtem még el, pedig ezek se rövid játékok!😄
Mit nem tudsz azon? Nyiss egy PayPal kontot, aztan nyomas! Amelyik elado Wordwide postaz, attol vehetsz nyugodtan. Kicsit nezz korul az ertekelesei kozott, aztan csapjal le. A Baten Kaitos tenyleg eszement olcso peldaul (az ott kint megjelent platinumban).

Heh, a Baten Kaitos-hoz pedig frankon kell 60 ora... 😊 szal kossed fela gatyad!

guardian hero
Érdekelne valakit NTSC-s Animal Crossing + memóriakártya ócsóért?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lammer
gyujtoi szenvedely? <#bee1>

Lehet, hogy ez lesz, mert ahogy látom a Baten Kaitos Origins-t itt már ki sem adják. Akkor meg mindegy, ha azt is usából venném. A UK változatot 10k alatt nem kapnám meg, ha jól látom.
Mondjuk fogalmam nincs, hogy miért akarom ezeket is megvenni, amikor a 22 GC játékomból eddig végignyomtam vagy 3-at.😄 A PS1-2 cuccokról nem is beszélve.:]
Törölt felhasználó
ilyen jó áron mennek most az ebay-en a gémek!
Kár hogy balf*sz vagyok én nem tudom normálisan használni az ebay-t...
Lammer
ebayen powersellertol van NEW! tehat folias... ha turelmes vagy akkor: 9.99+10+1.5(insurance, nem kotelezo) dolcsi... ha azonnal akarod vinni akkor 13.99+10+1.5(insurance, nem kotelezo)
tehat meg legdragabb esetben is 5K alatt vagy, postaval, biztositassal mindennel <#ravasz1>

Vedd meg bongeszo freeloader-et es kapsz 6500ert amcsi Baten-t tolem.. 😊

Törölt felhasználó
Ha estleg valaki nem csak backupra áhítozna, eladók a következõ gammáim:
Super MArio Sunshine, Mario Pary 5, Spongebob: Bikini Botton, Call of Duty 1, Freeloader.
Csere érdekel GC vagy X360 játékra!
Eladó Baten Kaitos még mindig nincs vkinek?:]
Laza
Kösz

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

eleg
Laza
Hali tudorok 😊

A .GCM kiterjesztesu Gamecube backupot ki lehet irni vhogy?!
Eleg ha atnevezem pl .iso-ra, es ugy irom ki?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Pontosan!

Tobacco
Azért kell karc mentes lemez mert avval biztos nem lesz gond, meg ha megveszek egy játékot az a polcra kerül és onnan soha nem kerül le.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Nem mindegy, milyen állapotú egy játék, az olvasás és az idõállóság miatt. Meg nehogy már ramatyot vegyek 5-6e Ft-ért (ennyi a nagy átlag GC-s használt játék ára). Én csak karcmentest vagy újat veszek, nálam nincs más alternatíva.

NeoMaN
na ez a kérdés elég vicce sztem
egyértelmû, hogy a karcos lemezzel lehetnek olvasási problémák
mennyire fasza lehet egy eredeti játénál, ha az utolsó elötti pályán van 1-2 olvashatatlan bit
😊