tualatin 1200 Mhz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem meg nem csak 1500 ig neztem a hetvegen megnezem feljebb is😊

VGA kartya is van rajta! es feher szinu az egesz nagyon jol nez ki😊

ST6E 1200cerka
Siman megy fesz allitas nelkul 1500 on😊)
Majd tesztelem milyen gyors a kicsike😊

a troxxxxxxx magos athlon ami 0.13as lesz az még 133as lesz.....
az lesz mint a TBknél
lesz 133as és 166os...oszt azt veszed ami még belemegy a lapodba
na ja erre a legjobb példa hogy az új procik 166os FSBsek lesznek
Laalee
akkor en is faradt lehetek 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Pheel
Namost ezt a beszólást nem értem. Biztosan fáradt vagyok már...
Úgy látom az XP levert mindenkit
versio
na kiprobáltam net nélkül
igy 139 pont winxp alatt

versio
130 pont

athlon xp1500mhz

Pheel
Amúgy szerintem a WinXP is sokat ront a helyzeten. Adminként vagyok bent és ilyenkor jópár service fut a háttérben is.
Pheel
Na lehet röhögni!

Abit BE6-II v1.2
ICel 900@1100

68.6 points

Igaz fut pár dolog a háttérben, de azok max 5-10 pontot számíthatnak.
Pheel
nemrossz.
Pheel
"Persze mindig ez lesz hol ez hol az a gyorsabb de AMD akkor sem no soha intel nagyságura, viszont szükség van rá, mert igy olcsóbban vehetek intel procit😊"

Ez nagyon igazságszagú 😊))))
En is lefuttattam az CPUMark-ot. MSI K7T Turbo, TB 1200/266, 256MB SD: 103 pont.

az van még de nem az volt ott a lényeg az a proci egy ABIT KT7Aban se teljesítene jobban
Lefuttattam 4 futó prgival is ezt a gecót és egy kicsit feltoltam mégjobban is
850@1063MHz 91et tolt....
ugyanez 1003on 88 944en 83 úgy hogy csak 4 progi futott összvisz
Najah, hát ennyit jelent a P3..
Nekem 1.13on tehát alapon csinál 124et..
Egyébként meg nem értem miért forszirozzátok annyira ezt a cpumark99et, ez egy ösrégi progi nem is ismeri ezeket a procikat, nem is adhat tökéletes eredményt...
na ez már OK! Ennyit jelent a @1450?

Most nem tudok 1.2 T.B.öt keríteni, de ha valami nagy gép közelébe jutok lefuttatom!

Laalee
hat... mitmondjak egy 833 as dell p3 on 70 pont jött össze, és mint tudjuk az office gepeknel nem a csucsrajaratas jellemzö hanem a stabilitas...

szoval ez a cel1200 meg mindig mnessze van egy p3 tol...

Dikkma
Jelent meg átalakító.
yas
Örök hála!

ftp://free.supergamez.hu/upload/teszt/CPUmark.exe
yas
Hali.
Írd le légyszi a pontos elérést, mert nem tudok a főkönyvtárból tovább menni.
Előre is köszi, Yas.

Kt133A
850@1003
Score:82
és futott alatta csomó progi
Na,
1. Nekem simán engedi az ASUS TUSL2-C a voltot nyomatni feljebb.
2. Itt van 2 ujabb teszt, elég impersszivek szerintem:
Madonion teszt 1
Madonion teszt 2
Azt hiszem az eredmények magukért beszélnek...
pontot

hihi eszt lehagytam
na én leteszteltem és nem lepődtem meg mikor a cel 333 -ra adott 25.3
Laalee
ftp://free.supergamez.hu

Laalee
elfüstöles ellen ugyse ved a garancia...

Laalee
nyakjavito ceruzaval huzd meg a vonalakat, vagy barmilyen mas folyekony femet huzo tollal probalkozz, pl van az auto ablakfütés száljának javito festeke, az is jo hozza.

Laalee
inkabb a szorszon csavarj egy fokot, akkor az fsb t sem kell emelned, a proci meg elmegy mondjuk 950 en az a -50mhz nem a vilag 😊

Elarulom hogy a cache merete es sebessege ilyen mereteknel (kb.128 felett) korantsem hoz annyit a konyhara mint azt Te szeretned. Itt a cegnel vannak 2Mega(!!) belso cachel szerelt Xeon procis szerverek (2 es 8 procis) de nem igazan dob ez mar semmit a sebessegen. Viszont 2 milla egy ilyen proci...

Nem erdemes vitatkozni hogy AMD jobb vagy Celeron. Akinek az AMD teccik es hajlando sokat aldozni, egy jo es halk hutesre es nem erdekli a nagy fogyasztasa a prociknak az vegyen AMD-t.(az AMD procikhoz valo chipsetek aprobb kellemetlensegeirol ne is beszeljunk) Akinek meg nem szamit az a kis plusz amivel az AMD jobban hajt, es egy biztosan es korrekten mukodo chipsetre epulo rendszert akar az vegyen cerkat vagy P4-et.
Mielott valaki megszolna nekem AMD-m van otthon es tudom hogy mi a kulonbseg egy AMD es egy Intel alapu rendszer kozott.
Egyebkent szvsz az AMD procik + teljesitmenye kesobb jon majd jol nekunk, amikor mar elerheto arfekvesben (20-30 rugo) lesznek a most 100-200 rugoba kerulo 3D-s videokartyak. (Azt itt senki ne mondja hogy aze' vett gigaherzes gepet mer' nem megy a MS Word...)
Addig nem is hajtom tul az 1.4-es Tbirdot mer nincs ertelme - gyakorlatilag semmi sem gyorsul hiaba nyomom fel 1.6-ra...teszteredmenyeket egymas fejehez vagni meg gyerekes dolog...

Pheel
Miért is? Teljesen más technológia, teljesen más utasításkészlet, teljesen más fejlődési lehetőség. Nem véletlenül nem olcsó a Tualatin cumó.
honnan szerezhető be ez a progi?
na ezt a cpu mark 99et én is megnézem
az azért elég trutty hogy az 1.6os P4et veri az 1.2es celeron
ja nyomattam egy ilyen cpu mark 99et amiben neked a cel1200 14xx-on 112t csinált, nekem itt ugy hogy fut 20féle cucc egyszerre csinált 124et, de majd még tesztelem ugy hogy nem fut semmi más...(jah 1133 P3-S 512)
A Cel1200 igenis megéri! csak azt nem meséli be nekem senki hogy ilyen arányban van a teljesitménye a többihez képest.
Ebböl a tesztböl csak 1 dolgot vontam le, hogy többet nem tesztelek sandraval..ugy látom nem a levegübe beszélnek mikor mindenhol azt irják hogy synthetic benchmark, meg hasonlok, legnagyobb hw oldalakon sem használják tesztprogiként, vagy csak nagyon ritkán...
fatális lehetetlenség...
Na mostmar csak vennem kell egy ilyen celeront😊
Tudtam en hogy nagyon jo😊

Akkor kérjük a képeket. Ugyanis szerintem egy celeorn 1200on 100as FSBvel nem elözheti meg a Tb1.2essel egy szinten teljesitö P3mat, amiben 512 cache van, és rádásul teljes sebességü, nem pedig 1es kásleltetésű mint a celeronban... Hiába 256os az, ami a celeronon van cache akkor sem olyan jó mint a P3é..
borg tesztje bizonyítja hogy egy 1133as 512K-s roszabb az 1.2es TBnél

amúgy meg nem úgy megy ha 512 tualatin PIII ha 256 celeron mert van 256os PIII is.....
talán az L1 ben gyengítettek
Hi!

Lehet hogy hülyeséget írok, de én úgy t'om hogy a Tualatin 1200Mhz-es Celeron 'okban ban 256K cache van. Ha 512 lenne Pentium III-nak hívnák és kb 70 ropi lenne (bruttó).

Ezért is veszek 1200-es Tualatin 't.

....főoldal...:-)
van átalakító már
Kétféle van. Van amelyikben 512K van. ezek nem celeronra vonatkoznak.
Igen én is tudom! De én PIII procikról beszéltem!!!
(Azért is írtam oda a végére, hogy NEM Celeron!)
Ez van rajta:
1200/256/133/1.45 vagyis 1200MHz 256K cache, 133MHz FSB, 1.45V core fesy.
Ja és persze az, hogy Pentium III .....

Lenne egy kérdésem ....
Mindenhol azt hallottam, hogy a Tualatin prociban 512K cache lesz.
Na most ehez képest 10-ből 10 prociban 256K van csak.
Most akkor két félét gyártanak, vagy a T. újságírók írnak hülyeséget???
(NEM kevertem össze a Celeron 1200-vel!!!)

nekem jó lenne minden proci csak jobb ennél a 166-os procinál