149
Biosz :)
  • Tomcat
    SG FTP Upload könyvtárának üzenete:
    "1. Az UPLOAD könyvtárba kerülő minden warez, mp3, videó törlésre kerül
    2. A gyökérben hagyott fájlok és a hülye nevű könyvtárak szintén törölve lesznek
    3. UPLOAD RESUME nincs"

Szal az Új mappa nem tetszett szvsz. Igaz, hogy már nekem is töröltek könytáramat, ami a nevemet viselte, s csak egy Dio2 karakter volt benne, hogy ne kellljen floppyn cipelni...

Talán a tar.hu -n a legrövidebb a regisztráció...
  • Waterhorse
    Nem igaz nem ismeritek a tárt vagy extrát vagy valami ilyesmit.
  • Anee
    bazz rakd fel azt a képet
    fajfelismerést kentük fél évig talán tudnám:-)
  • Efreet
    a 10lábból énis atkafélére saccolok, valami házibigyó lehet, vigyázz ne másszon a füledbe
  • Ron Ragm
    Bazzeg milyen egy dög :DD
    Mindenesetre télleg has. egy kullancshoz,csak az a 2 szar az elején...
  • Red
    érdekes egy állat :)
  • Ron Ragm
    Nemtom de én nem találom a képet
  • Assassin
    Tisztára a Starship Troopers...
  • Tomcat
    Hmmmm...
    Érdekes 1 jószág az tuti. Sajna halványlila gőzöm sincs róla, hogy mi lehet, ízeltlábúak nem tanagyag biosz szakon 1. félévben.
    Mindenesetre ha még nem teted volna meg, akkor penderítsd ki a lakásól, esetleg likvidáld, ahogy tetszik. Nehogymán lepetézzen :)

Érdekesek az első tagok nem egyformák... lehet valami mutáns :)

Amúgy szvsz ez valami ragadózó szörnyeteg --> elég brutkó karjai vannak.
  • atec
    Szóval a kicsike, még csak nem is hasonlít egy kullancsra, de a olyan tagjai vannak mint egy RÁKNAK hol lehetne bővebb nfot találni róla mert ezzel a fajjal már 2x találkoztam s mind a 2x a szobám falán Lehet hogy valamilyen nővény vagy virágra megy akkor biztos lecserélem azokat valami másra.

Előre thx a segítségeteket
  • atec
    ftp://ftp.supergamez.hu/.hdd2/upload/Új mappa/bogar.jpg
  • atec
    Idegesít egy bogár amit ma a falon találtam nem tudja vki veszélyes fajhoz tartozik és mért látogatot meg :) mindjár küldöm a képet...