149
Biosz :)
-
Tomcat #20 SG FTP Upload könyvtárának üzenete:
"1. Az UPLOAD könyvtárba kerülő minden warez, mp3, videó törlésre kerül
2. A gyökérben hagyott fájlok és a hülye nevű könyvtárak szintén törölve lesznek
3. UPLOAD RESUME nincs"
Szal az Új mappa nem tetszett szvsz. Igaz, hogy már nekem is töröltek könytáramat, ami a nevemet viselte, s csak egy Dio2 karakter volt benne, hogy ne kellljen floppyn cipelni...
Talán a tar.hu -n a legrövidebb a regisztráció... -
#18 Nem igaz nem ismeritek a tárt vagy extrát vagy valami ilyesmit. -
Anee #17 bazz rakd fel azt a képet
fajfelismerést kentük fél évig talán tudnám:-) -
#15 a 10lábból énis atkafélére saccolok, valami házibigyó lehet, vigyázz ne másszon a füledbe -
#14 Bazzeg milyen egy dög :DD
Mindenesetre télleg has. egy kullancshoz,csak az a 2 szar az elején... -
#9 érdekes egy állat :) -
#6 Nemtom de én nem találom a képet -
#5 Tisztára a Starship Troopers... -
Tomcat #4 Hmmmm...
Érdekes 1 jószág az tuti. Sajna halványlila gőzöm sincs róla, hogy mi lehet, ízeltlábúak nem tanagyag biosz szakon 1. félévben.
Mindenesetre ha még nem teted volna meg, akkor penderítsd ki a lakásól, esetleg likvidáld, ahogy tetszik. Nehogymán lepetézzen :)
Érdekesek az első tagok nem egyformák... lehet valami mutáns :)
Amúgy szvsz ez valami ragadózó szörnyeteg --> elég brutkó karjai vannak. -
atec #3 Szóval a kicsike, még csak nem is hasonlít egy kullancsra, de a olyan tagjai vannak mint egy RÁKNAK hol lehetne bővebb nfot találni róla mert ezzel a fajjal már 2x találkoztam s mind a 2x a szobám falán Lehet hogy valamilyen nővény vagy virágra megy akkor biztos lecserélem azokat valami másra.
Előre thx a segítségeteket -
atec #2 ftp://ftp.supergamez.hu/.hdd2/upload/Új mappa/bogar.jpg -
atec #1 Idegesít egy bogár amit ma a falon találtam nem tudja vki veszélyes fajhoz tartozik és mért látogatot meg :) mindjár küldöm a képet...