1229
minden ami box
-
#461 korrektség???
Ezt a meccs után, illetve közben kellett volna mondania, ne pár nappal késöbb. Nameg majd Miami-ban a WBO megbeszélésén. Viszont arról soha nem fogunk hallani, hogy a kis patkány Koko ott éppen melyik meséjét fogja előadni, sajnos. -
#460 komolyan mondom, ilyet még a mesében sem hallottam :P -
#459 hmmm, hinnye! Némi korrektséget fedezek fel a nagy "POPÓ"-ban -
#458 EZT OLVASSÁTOK:
Kokó: Nagy Jani valójában nem nyerte meg
Kovács István, a hétvégén szokatlan körülmények között véget ért Nagy János-Julio Pablo Chacón kisvilágbajnoki címmeccs ellenőre szerint feltehetően új mérkőzést írnak ki a két résztvevőnek. Döntés a jövő héten várható a Miamiban összeülő bizottságtól. Az egykori profi világbajnok úgy véli az összecsapás befejezésekor még "inkább az önmagához képest némileg visszafogottabb teljesítményt nyújtó Chacón vezetett".
Index: Azt olvashattuk a Nemzeti Sportban, hogy az argentinok az Ön elfogulatlan jelentésében reménykednek. Megírta már?
- Már írom. Ez egy olyan meccs volt, amelyikre semmiképpen sem szabad spongyát borítani, mert megannyi jelentős bírói tévedés, műhiba történt. Ez pedig a sportág megcsúfolása a nagyfokú elfogultság miatt.
Index: Előfordulhat az, hogy megsemmisítik az eredményt?
- Előfordulhat, de nem ez a legvalószínűbb lehetőség.
Index: Hanem?
- Hanem, hogy új mérkőzést írnak ki - semleges pályán -, ám ettől függetlenül nem törlik a szombati eredményt. Így annak eredménye továbbra is érvényes marad, de még egy meccset kell játszaniuk. A szombati meccs végkimenetele egyébként annyira egyedülálló, hogy a döntőbizottság bármilyen döntése indokolható lesz.
Index: Mikor várható a határozat?
Abszolút nézőcsúcs
A szombati mérkőzés nézettsége az AGB Hungary felmérése alapján 3.5 millió volt, ami példátlan a magyar televíziózás történetében. Miló Viktória világbajnoki címvédő mérkőzését 2.5 millióan kezdték el nézni és mire a végéhez ért a meccs, már 2.8 millióan kapcsoltak a gálát közvetítő TV2 műsorára. Nagy János és Julio Pablo Chacón küzdelme 3.2 millió nézőt vonzott a képernyők elé, de a meccs végére már 3.5 millióan követték figyelemmel az eseményeket. Ez pedig azt jelenti, hogy ha a 18 és 49 éves korosztályt tekintjük, minden második ember nézte a meccset.
- A jövő héten Miamiba repülök, ott elemezzük ki a bíróbizottsággal, a pontozókkal valamint a menedzserekkel a hibák súlyosságát, és ezután születhet határozat. Azon fogok fáradozni, hogy mindenképpen igazságos döntés szülessen, ami mindkét fél számára elfogadható, egyszersmind megemészthető. Nem Nagy Janit fogom képviselni, és nem is Chacón érdekeit, hanem a profi bokszét. Döntési jogköröm nincs, ahogyan a találkozón sem volt, mégha hallottam is ilyen vélekedéseket. Én csak presszionálhattam a német bírót, aki meglehetősen indiszponált volt. Én csak ismertettem a lehetőségeket, amelyek közül választhatott a kialakult helyzetben. Zielke urat egyébként igencsak megviselték a történtek, az öltözőben kis híján sírva fakadt. Hangsúlyozom ugyanakkor, hogy ritkán ennyire egyértelmű valakinek a kizárólagos felelőssége.
Index: Eltilthatják őt?
- Komoly esély van rá. Annyi biztos, hogy mi már soha többet nem fogunk együtt ténykedni. Ám mindez igaz a pontozóbírókra is, hiszen ők sem álltak feladatuk magaslatán. Mert valljuk meg, nem volt reális az, hogy Jani a tizedik menetben előnyben volt. Mi több, még a döntetlen sem volt valós eredmény, mert inkább az önmagához képest némileg visszafogottabb teljesítményt nyújtó Chacón vezetett. Hozzáteszem, az is túlzás, amit a mellettem ülő pártatlan és nem tevékenykedő pontozónál láttam, aki szerint Chacón négypontos vezetését. Szoros meccs volt, de Jani nem győzött. Tudom, most sokakban felmerül, hogy csak féltékenységből, "savanyú a szőlő"-alapon mondom mindezt, mert én két éve kikaptam az argentintól. Ezt azonban vissza kell utasítanom, mert ez a valóság. Azt ajánlom mindenkinek, nézze meg még egyszer a meccset, hang nélkül, számolja az ütéseket, és akkor nyilvánvalóan kiderül: Chacón volt előnyben. Kénytelen vagyok azt mondani, hogy Nagy Jani, aki remek, várakozás feletti teljesítményt nyújtott: a győzelem vesztese. Biztosak lehetünk ugyanis abban, hogy nem így akart nyerni.
Index: Alighanem élete legproblémásabb találkozója volt a szolnoki.
- Így van. Húsz meccsen vagyok már túl ellenőrként, de most volt a legtöbb dolgom és gondom. Úgy vélem, hogy legalább én nem hibáztam, és morálisan sem kérdőjelezhető meg a ténykedésem.
Index: Nem bánta meg, hogy elvállalta a megbízatást?
- Az előbb elmondottak alapján, nem. Bár tény, felesleges is mondanom, rengeteg pikantériája volt a meccsnek. -
#457 azt kellett volna kérdezni, hogy jogos volt a győzelem, vagy nem -
#456 Nagy Jani a reggeli
Lazacban! :)
Ki a fenét érdekli, hogy kemény a szuszpenzor, vagy nem? Szabálytalan ütés volt, vagy nem! A Naplóban is félre akarták vezetni a nézőket a hét kérdésével, hiszen azt kérdezték: színészkedett-e, vagy nem. Azt kellett volna kérdezni, hogy szabályos, vagy szabálytalan volt-e az ütés. -
#455 én több mélyütést láttam, és szerintem ha folytatja a hülyegyerek lehet hogy nyert is volna, nekünk meg lett volna egy uj müsorvezetőnk a tv2-n, Nagy Jani személyében... -
#454 kár hogy 7 perc után hirtelen jol lett, elhiszem hogy fájt neki de azért volt benne szinészkedés rendesen, a másik pedig az hogy állitolag a tök védőjuk elég kemény... na mindegy nem tudhatjuk...
Mindenesetre továbbra is elég gyanus hogy KOKO volt a supervisor és volt egy magyar pontozo is, elég undorito hogy még egy rendes meccset sem tudunk megszervezni... -
#453 Nos a teljes meccs végignézése után a köv. a véleményem:
1: Én összesen 2 mélyütést láttam (1. mélyütés (az volt, de a bító nem vette észre; 2. ütés (nem mélyütés, de a bíró annak látta) 3. ütés (MÉLY ütés, de a bíró már megint matyizott valahol..)
2: Szerintem a boxolókat tekintve színvonalas mérkőzés volt. Eza Csakón fiú egy állat, nagyon rutinos, a magyar srácot, meg nagyon szimpatikusan vitte a vére, és nem is volt rossz...sőt.
3: a mérkőzés vezetésén és szervezésén fel vagyok háborodva... qrva nagy bakik sorozata az egész....(asszem már kiveséztük;))
4: Hát eza legnagyobb, big fáken, terraLOL--> a TV2 produktuma, maga a műsor....pffff eza Csisztu, na mind1.... Szakkommentátorok--> én csípem ezt a Winkler gyereket is, mert hatalmas dumája van, de NEM akarom látni, amint boxot kommentál, úgy, ahogy Kokót sem akarom nézni a Reggeliben... mindenki csinálja, amihez ért...
Eza díszlet, z ostoba kérdések, és közhely válaszok.....
SUM: A boxolókkal semmi baj nem volt, le a kalappal előttük, de a körítés... hát az egy zsák fosh.. -
#452 Én is rájátszottam volna miután harmadszor is bekapnék egy mélyütést. Ezt kellett tennie, ez volt a helyes taktikai lépés szerintem, de viszont tudva, hogy volt egy magyar pontozó, és a supervisor is magyar, ráadásul Koko, akkor már nem biztos, hogy jó húzás volt(pláne elvállalni a meccset ilyen lehetetlen és szabálytalan feltételek mellett). -
#451 Mindenestre kár hogy az argentinnak nem volt annyi vér a pucájában hogy folytassa, az elején biztos fájt neki, de simán tudta volna folytatni
Ha már rugtak tökön, tudhatod, még ha nem is fáj már annyira,nem egy egyszerű "kiegyenesedni"... -
#450 hát az megvolt :P -
DecenS #449 NE VICCELJ, HISZEN MEGVOLT ***A REVANS***!!
-
#448 loool, ezeknek van pofájuk ma este újra lenyomni a meccset :D -
#447 Tisztára, mint egy Universum gála, olyan volt ez a tv2 rendezvény is. Csalásokkal (mélyütések, végső eredmény), szabálytalan körülmények között (magyar pontozó, magyar supervisor, aki ráadásul Koko, aki enyhén szólva érintett Chacón elleni pofára esése miatt), az idegen versenyzőt erősen megalázva, ahogyan azt már megszokhattuk az rtl-nél. -
#446 Hmm...És mikor lesz fasztörőJános újabb mérkőzése? Kíváncsi vagyok, hogy a tökroppantó barátunkkal ki mer szembeszállni. És milyen eredményei voltak mogyorószaggatónak idáig? Annyit hallottam, hogy az olimpián is szerepelt a diótörő.
Jah a mérkőzés: Szerintem „Csákón” jobban öklözött, mint heretépő. Tudásra se lehetett összehasonlítani őket. Szégyen volt ez a mérkőzés a Magyar Bokszra nézve!
-
#445 igaz -
#444 hát én csak annyit mondok, hogy egyértelmű, hogy undorító volt az egész, de hidd el, hogy egy ilyen szuszpenzoron kb*szottul nehéz ilyen szinten átütni. Engem volt, hogy versenyen tökönRÚGTAK, és nem épen látjtosan.... igaz, hogy a comb belső felén lévő 2 ín kék-zöld volt.... de a hirtelen flash után 1 percel már talpon voltam.... és ez nem az én faszagyerekségem, hanem a lágyékvédő igenis műxik... -
#443 "...ha nem kel fel az ellenfel 5 percen belul akkor is o gyoz"
Ez abban az esetben igaz, ha a bíró nem ítéli mélyütésnek. Ilyenkor kap 5 percet a boxer, hogy összeszedje magát, ha nem sikerül, akkor vesztett.
Ha viszont övön alul ütnek, amit a bíró is megítél, és a harcos nem tudja folytatni a csatát, akkor a vétkes félt diszkvalifikálják.
Itt ugye az volt a probléma, hogy a bíró nem látta (?), hogy övön aluli az ütés, Chacon-ék viszont ezt remélték, és ebben az esetben Nagyot le kellett volna léptetnie a bírónak, és Chaconnak ezután még boxolnia sem kellett volna a nyeréshez. -
#442 Az Index.hu egyik topicjában találtam a következőt:
A szabálytalanságot elkövető ökölvívót a vezetőbíró, ha nem súlyos az eset, figyelmezteti. Szándékos vagy ismételt szabálytalanság esetén a vezető bíró megállítja a küzdelmet, és a vétkest meginti. Egy mérkőzés folyamán egy versenyzőt csak kétszer lehet meginteni. A második megintés után, ha a versenyző ismételten szabálytalanságot követ el, le kell léptetni.
Ezek után már nem annyira meglepő, hogy a bíró nem látta a mélyütést... -
#441 Azért a csonttoro arcan latszik, hogy nem felhotlen az orome. Ő (is) tudja, hogy nem volt tisztességes a gyozelme. Tokonuti 6x es ha nem kel fel az ellenfel 5 percen belul akkor is o gyoz! Azert ez erdekes szabaly! Az meg, hogy vegig jobb volt csak egy dolog a box-ban. Mindenki (kivetel a tv2-os f@szokat) tudja, hogy itt eleg egyetlen jol iranyzott utes a gyozelemhez. Csonttoro, koko, tv2 suxx! -
#440 Most jáccották vissza, hogy az edző berohant, és 2 percnél rádörgött csakónra, hogy lentmarad, de rögtön! -
#439 Chacon is csalt! Mert színészkedett rendesen! -
#438 Diótörő, te! :D -
#437 FasztörőJános :D -
#436 Ezt a hülye Chacon-t 6szor nyomta tökön ez a szerencsétlen, érdekes, hogy csak az utolsónál esett össze ennyire... -
Augustus Gigo #435 Chaconnak igaza volt, mikor azt mondta riportban, hogy magyarország ellopta tőle az övét. Azt még el lehet képzelni, hogy kihozzák csonttörőt nyertesnek, de nem TKO-val, mert végig döntetlenre álltak szinte, szal a technikája nem votl jobb döntően chaconnál. -
neménvoltam #434 Én úgy olvastam, hogy folytatni akarta, de az edzője azt mondta, maradjon fekve. Bár ahogy néztem egy kicsit fájt neki. De akkor miért nem volt ott orvos? Vagy volt, csak én nem láttam? Mert ha mondjuk valami belső dolog baszódott el benne az azért gázosabb. -
#433 Szerintem ez a Nagy gyerek hamarosan visszavonul... :) -
#432 NEm értek nagyon a szabályokhoz, de mit keresett magyar pontozo a birok között, és egyáltalán KOKO mit keresett a meccsen? Két ekkora hibával ne csodálkozzunk ha ránk fogják hogy nem voltunk pártatlanok.
Mindenestre kár hogy az argentinnak nem volt annyi vér a pucájában hogy folytassa, az elején biztos fájt neki, de simán tudta volna folytatni... -
#431 de mostmár értem, hogy mért mondta Nagy Heretörő János, hogy csakón ne hagyja otthon a TAJ kártyáját :DD -
#430 -m -
#429 na menek mén is, mert mostmár jobban vagyok, kidühöngtem magam -
DecenS #428 Nah... yol van lányok, yoéjt nektek! -
#427 na jó mostmár sorakozzatok fel herevédőben, hagy osszak ki pár mélyütést -
#426 off
suxx tv2 is de retek főleg
on -
DecenS #425 Szerintem teljesen jogosan tette: valakinek ellensúlyoznia kellett azt, hogy Chacon épp agonizál a padlón, és eljátsz a hattyú halálát (mit beszélek; a hattyú halála ehhez képest mezei elporladás egy nukleáris villanásban), az edzője meg 10 centiről üvölt a bíró arcába... -
#424 köze annyi volt hozzá a tv2-nek minta a reteknek a többi magyar vereségéhez
+lejáratják magyarországot dakar palikával
suxx retek -
#422 azért dáriusz nem egy rocky, és szégyen lett volna, ha egylapon említenék vele
univerzum suxx -
#421 De ha 1x már ilyen helyzett állt elő, akkor ne másson már be a szorítóba, ne álljon neki vitatkozni mindenkivel, mert ez visszatetszést kelt. Maradjon a helyén, és csendben várja ki a végét.
Azzal, hogy ott kevert, lemoshatattlan lett az egész szereplése...