1229
minden ami box
  • Loál János #501
    Tényleg szenzációs meccs volt. Barrera esett-kelt. :D
  • MX-5
    Persze, csak maradjunk a tényeknél mert mielőtt negnézetem volna a meccsett, addig azt hittem Ramore hozzászólása miatt, hogy címmeccs, pedig valójában nem az volt és semmiféle cím nem volt a tét.
    Persze ez mit sem von le Pacquiao érdeméből és tényleg nagy szó, hogy legyőzte Barrerát.
  • Evil
    A "hiaba" kijelentessel azert en csinjan bannek.Egy B. t megverni nem mindennapi teljesitmeny, johetnek itt a kifogasok, de a lenyegen mit sem valtoztat, hogy kegyetlen verest kapott B.
    Ezzel P. igenis rengeteget nyert, fogalmazhatnank ugy, hogy kinyiltak elotte a kapuk.
  • MX-5
    Ramore, megnéztem a meccset de ez nem címmeccs volt, így hiába verete meg Barrerat nem lett világbajnok.
  • Evil
    megy az ismetles a sport1 en
  • Ramore
    részletkérdés, ő a legjobb! :)
  • MX-5
    Pacquiao, nem pedig Paquiao.
  • Ramore
    Én előre megmondtam, hogy ez lesz az év meccse, és tessék! :)
  • Evil
    ismetlek valamikor a meccset?Sajna pont a lenyegrol maradtam le. :( ,de igy utolag mar nagyon banom, sokfelol hallom ,hogy kivetelesen jo mecs volt, ami az utobbi idoben rafert a profibox ra.
  • Ramore
    A hülye "szakértők" nem ismerték saját bevallásuk szerint Paquiao-t. Már ez szégyen, majd a szerintem várható győzelem bekövetkezése után meglepődve állapítják meg, hogy Paquiao jó bunyós és még biztos sokat fogunk hallani róla ezután. Vicc! Szerintem jó bunyós volt, világbajnok bunyós lett, jövő legnagyobb bajnoka lehet!
  • Instict
    eszméletlen pali ez a Paquiao. fantasztikusan küzdött szerintem. csak a buzi bíró idegesített.
  • Ramore
    Mekkora meccs volt, Barrera kikapott, mint az állat!
  • Instict
  • sanzik
    tenyleg nagyon jo volt,de en nem maradtam fent,most neztem meg delelott az ismetlest
  • Instict
    komoly volt nagyon, megérte fennmaradni szerintem miatta.
  • sanzik
    dehogynem...
  • Instict
    Barrera meccset senki nem nézte?
  • Punker
    dettó én is átkapcsoltam a filmre :)))
  • HBA|Sold
    LOÁL
    Lemaradtam a meccsröl.Reklám alatt átkapcsoltam másik csatira és amire visszakapcsoltammár modták hogy az Erdeji nyert.Hát mondomhogy a f..ba.2 pecre kapcsoltam át.nem lehetett tul hosszú:)
  • Punker
    nana nem lenne királyság, viszont a valódi viszonyokat tükrözné és mint tudjuk az igazság mindig fáj.......
  • Ramore
    Madárt a padlón látni nem lenne újdonság, hiszen már többször is megtörtént noname ellenfelek ellen, nade Pacalt a palón fekve kiszámolni, az lenne a királyság!
  • Evil
    gondolod letrejon?
  • Ramore
    Nem baj, ha lesz egy kis szerencsénk, hamarosan jön Pacal első igazi pofára esése. Nevezetesen Gonzales elleni kiütéses veresége. De várom már!!! :))
  • Ramore
    hát nem láttunk már elég ilyet tőlük???
  • DecenS
    Ez gyalázatos volt... Az Univerzum miért mindig ilyen gagyi ellenfeleket szerződtet, ezt nem vágom.
  • Evil
    hat eleg szengyen es gyalazat, hogy egy kisvilagbajnoknak ilyen ellenfelet keritenek, megha felhozo tetnelkuli meccs is.Koszonjuk universum, meg sok ilyen 1 perces merkozeseket akarunk latni.
  • zaki
    hallom, 1. menetben kiütötte a francia csáveszt?
  • neménvoltam
    jó meccs volt a mai :DDD
  • Ramore
    ha az rtl közvetítésre gondolsz, akkor ott Erdei "Pacal Gombócartúr" Zsolt fog alibizni, ha az éjjeli sport1 las vegasi gálára, ahol Barrera vs. Paquiao meccsre, akkor könnyen meglehet, hogy az év meccsét láthatod.

• Punker
    milyen meccs lesz a mai? valami címmérkőzés vagy csak a szokásos RTL KLUB ökörség?
  • Ramore
    Szerintem döntetlen lett volna az igazságosabb ítélet. Nem ez lett az év meccse.
  • BADE
    Hát ezt véleményem szerint Tarver nyerte,ráadásul ő volt a világbajnok,így számomra érthetetlen!
  • Ramore
    Sport1 vasárnap korahajnalban pontosan 02.50-től adja a meccset, Roy Jones meglepődnék, ha nem nyerne!
  • Evil
    ha a viasat3 hajnalban eloben biztos leadja, a sport1 meg felvetelrol tuti, dehogy eloben?

Boksz musor
  • zaki
    nem fél 3-tól lesz (hajnal)?
  • Punker
    melyik adón?
  • Evil
    nov.8.,
    szombat éjjel 20:00 _ ÉLÕ KÖZVETÍTÉS! ___

Roy Jones J. - Antonio Tarver
    Las Vegas

aszem kotelezo minden box rajongonak!
  • Punker