Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
ez most a Box topicja vagy mi a szar bae...

Pupcika
na igen
bekapta azt rendesen, de egy profi mérkõzésen megpróbálok felállni és 5 perc alatt összeszedte magát csak az edzõ (coach)ra hallgatott, aki nem volt tisztában a szabályokkal.

Hát elég ...... való! 😄

ne probalgassal...rugtak mar tokon engem is...faj mint az allat ez rendben is van de ennyit nem szenved az ember...csak ha rajatszik...

Ennyi ideig akkor se fáj!!!!!!!!

Pupcika
Koko akkor lejáratta magát mikor elsírta magát egy vereség után (ez nem gyereksport) ha tökös legény lett volna akkor visszahívja Chacon-t anno és küzd férfiként, mivel megszedte magát Koko ezért szarik a Boxra...

Sol Dier
Te is Lmehetsz, ha szerinted szimulált az argentín.
Volt abban az ütésben erõ és lendület elég.
Nem vagy te lány véletlen?

zaki
te tudod

zaki
HÁHÁHÁ HALLOTTÁTOK EZT: ASSZONGYA A BUZERÁNS CSÁVÓ: ÉS EGY NAGYON JÓL SZERVEZETT EST VÓT MAJDNEM LEESTEM A SZÉKRÕL LOL

Szerintem a Liptai-val nincs gond.

viccesimike
Akkor bisztos nem láttad még a videót.

Azt a viccet ismeritek, hogy ...

Én is láttam õ van rajta csak a haja még hosszabb.A hangjáról is fel lehet benne ismerni.

Jano
Ratyi?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zaki
ízlések és pofonok. én pl a szulákot, liptait, meg az ábel-t rühellem

Pupcika
de azért Chacon rájátszott a végén, edzõi utasításra (ha az a heregolyó sérült volna akkor nem a két lábán távozott volna)

zaki
és tényleg õ van rajta, vagy valami guminõ? 😊

Sol Dier
Egészségedre!

De nekem felfordul tõle a gyomrom.

ez sem igy van...mert O tudta mit kell csinalni..csak az a fasz argentin kocsog ksi fiatal pocs nem fogadta el a biro donteset..

Pupcika
asszem a melleslegen fennt van 268MB vagy a bordán? esetleg, na mind1 valahol láttam pár napja egy archívumban fennt a neten

Én a Seven warezen láttam egyik nap.

es ez sem igaz mert az elso menetekben is Chaconnak adtak a menetet mivel chacon az elejen tenyleg jo volt...megjegyzem kesobb is de a vegere elfaradt...

Köcsögök, de azt a Csisztu videót még mindíg szeretném letölteni! Valaki adjon már egy címet légyszi'!
viccesimike
EZ mér a magyar box lejáratása volt?
Nem a magyarok hozták a döntést.Egyébként pontozással is
a diótörõ nyert volna úgyhogy ez a döntés csak az érdemeinek a csökkentése volt.

Azt a viccet ismeritek, hogy ...

nem ertek egyet...JAnika aboszulte nem engedett le ...egyedul a 6.menetben volt lufi a tobbiben igen jol helyt allt ... ha vegig ment volna akkor chaconnak annyi..ezt tudta chacon is es ezert jatszotta el a hattyu halalat...

Nekem még az sem tetszik ahogy kommentálták a meccset, ezeknek minden menetben Jani volt a nyerõ.

Davidus
Az rtl-es brigád szerintem most fetreng a röhögéstöl😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
muhaha
zaki
csisztut ne szidd! a legjobb tv-s bringa

zaki
gyakorlatilag? lejáratták PONTÕ

Sol Dier
Szemét banda!
Állat gundel és köcsög csisztu, mindig is utáltam ezt a #&@"=/* picsa@'t és ezt a barom f@szt!

Davidus
😊))))))))

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az elsõ mélyütést láttam aztán elment az áram😊 Ott még nem lehett tudni hogy miujság mert nem volt replay.

V9ykn8_TZL0

ÁjjLe BoBBi
hallom megtorte a jani a csákó csoki maffiavezér csákónt! 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[NST]Cifu
Chacon szépen tartotta magát, a "csontörõ" szépen leengedett, mint a lufi, legtöbbször a levegõt boxolta. Janikánk pedig legalább 2x, de 'tán 3x övön alul sikerült beütnie. Az utolsónál Chacon keményen földet fogott. Ezután 10 perc káosz. Kokó, a Bíró, és Chacon ill. janika menedzsere artikuláltan vitatkozott egymással. A végén kihozták gyõztesnek janikát.

Gyakorlatilag lejáratták a magyar boxot...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

büszke lennék magamra egy ilyen gyõzelmem esetén
Pupcika
Nagy "Herélõ" János
Chacon jó lenne nagyon, de szar az edzõje (maradj fekve mert az tuti).
Fizikailag meg se közelítette Chacon azt a szintet mikor Kovács Istvánnal bunyózott.
Várom a Replay-t

zaki
nem tom, nem vagyok szakértõ, mint a Winkler 😊

Most valami olyat hallottam, hogy lehetséges felülbírálni a bíró döntését. Mármint az illetékeseknek. Csak félfüllel hallottam, van ilyen???
Nem láttad?
Jani már sokadszor tököncsapta Chacón-t. Az utolsó még tévén keresztül is fájt. Chacón elfeküdt, színlelet vagy sem azt nem tudni, de az ütés az biztos mély volt.Kapott 5 percet hogy magához térjen.Mindenki összeveszett mindenkivel. És végül technikai k.o. hirdettek.

Davidus
ÁÁÁÁÁ

V9ykn8_TZL0

Punker
a csontörõbõl diórörõ lett, a cigány feküdt 10 percet a földön mindenki mindenkivel anyázott....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
teljes tanácstalanság, káosz kokó üvöltözik, köze nincs hogy mit kellene csinálnia, botrány

Davidus
De most mi volt? Mindenki csak lolozik de mi volt?😊

V9ykn8_TZL0

Ilyen is csak nálunk fordul elõ.

zaki
csak felidegesítenéd magad az 100

zaki
jobb is...

orvost a Chacónnak!!! Még rímel is
Aramir
Szemüveget a bírónak!

Aramir