Box
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na igen
bekapta azt rendesen, de egy profi mérkõzésen megpróbálok felállni és 5 perc alatt összeszedte magát csak az edzõ (coach)ra hallgatott, aki nem volt tisztában a szabályokkal.
bekapta azt rendesen, de egy profi mérkõzésen megpróbálok felállni és 5 perc alatt összeszedte magát csak az edzõ (coach)ra hallgatott, aki nem volt tisztában a szabályokkal.
Hát elég ...... való! 😄
ne probalgassal...rugtak mar tokon engem is...faj mint az allat ez rendben is van de ennyit nem szenved az ember...csak ha rajatszik...

Ennyi ideig akkor se fáj!!!!!!!!
Koko akkor lejáratta magát mikor elsírta magát egy vereség után (ez nem gyereksport) ha tökös legény lett volna akkor visszahívja Chacon-t anno és küzd férfiként, mivel megszedte magát Koko ezért szarik a Boxra...
Te is Lmehetsz, ha szerinted szimulált az argentín.
Volt abban az ütésben erõ és lendület elég.
Nem vagy te lány véletlen?
Volt abban az ütésben erõ és lendület elég.
Nem vagy te lány véletlen?
HÁHÁHÁ HALLOTTÁTOK EZT: ASSZONGYA A BUZERÁNS CSÁVÓ: ÉS EGY NAGYON JÓL SZERVEZETT EST VÓT MAJDNEM LEESTEM A SZÉKRÕL LOL
Szerintem a Liptai-val nincs gond.
Én is láttam õ van rajta csak a haja még hosszabb.A hangjáról is fel lehet benne ismerni.
de azért Chacon rájátszott a végén, edzõi utasításra (ha az a heregolyó sérült volna akkor nem a két lábán távozott volna)
ez sem igy van...mert O tudta mit kell csinalni..csak az a fasz argentin kocsog ksi fiatal pocs nem fogadta el a biro donteset..
asszem a melleslegen fennt van 268MB vagy a bordán? esetleg, na mind1 valahol láttam pár napja egy archívumban fennt a neten
Én a Seven warezen láttam egyik nap.
es ez sem igaz mert az elso menetekben is Chaconnak adtak a menetet mivel chacon az elejen tenyleg jo volt...megjegyzem kesobb is de a vegere elfaradt...
Köcsögök, de azt a Csisztu videót még mindíg szeretném letölteni! Valaki adjon már egy címet légyszi'!
EZ mér a magyar box lejáratása volt?
Nem a magyarok hozták a döntést.Egyébként pontozással is
a diótörõ nyert volna úgyhogy ez a döntés csak az érdemeinek a csökkentése volt.
Nem a magyarok hozták a döntést.Egyébként pontozással is
a diótörõ nyert volna úgyhogy ez a döntés csak az érdemeinek a csökkentése volt.
Azt a viccet ismeritek, hogy ...
nem ertek egyet...JAnika aboszulte nem engedett le ...egyedul a 6.menetben volt lufi a tobbiben igen jol helyt allt ... ha vegig ment volna akkor chaconnak annyi..ezt tudta chacon is es ezert jatszotta el a hattyu halalat...
Nekem még az sem tetszik ahogy kommentálták a meccset, ezeknek minden menetben Jani volt a nyerõ.
Szemét banda!

Állat gundel és köcsög csisztu, mindig is utáltam ezt a #&@"=/* picsa@'t és ezt a barom f@szt!

Állat gundel és köcsög csisztu, mindig is utáltam ezt a #&@"=/* picsa@'t és ezt a barom f@szt!

Az elsõ mélyütést láttam aztán elment az áram😊 Ott még nem lehett tudni hogy miujság mert nem volt replay.
V9ykn8_TZL0
hallom megtorte a jani a csákó csoki maffiavezér csákónt! 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Chacon szépen tartotta magát, a "csontörõ" szépen leengedett, mint a lufi, legtöbbször a levegõt boxolta. Janikánk pedig legalább 2x, de 'tán 3x övön alul sikerült beütnie. Az utolsónál Chacon keményen földet fogott. Ezután 10 perc káosz. Kokó, a Bíró, és Chacon ill. janika menedzsere artikuláltan vitatkozott egymással. A végén kihozták gyõztesnek janikát.
Gyakorlatilag lejáratták a magyar boxot...
Gyakorlatilag lejáratták a magyar boxot...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
büszke lennék magamra egy ilyen gyõzelmem esetén
Nagy "Herélõ" János
Chacon jó lenne nagyon, de szar az edzõje (maradj fekve mert az tuti).
Fizikailag meg se közelítette Chacon azt a szintet mikor Kovács Istvánnal bunyózott.
Várom a Replay-t
Chacon jó lenne nagyon, de szar az edzõje (maradj fekve mert az tuti).
Fizikailag meg se közelítette Chacon azt a szintet mikor Kovács Istvánnal bunyózott.
Várom a Replay-t
Most valami olyat hallottam, hogy lehetséges felülbírálni a bíró döntését. Mármint az illetékeseknek. Csak félfüllel hallottam, van ilyen???
Nem láttad?
Jani már sokadszor tököncsapta Chacón-t. Az utolsó még tévén keresztül is fájt. Chacón elfeküdt, színlelet vagy sem azt nem tudni, de az ütés az biztos mély volt.Kapott 5 percet hogy magához térjen.Mindenki összeveszett mindenkivel. És végül technikai k.o. hirdettek.
Jani már sokadszor tököncsapta Chacón-t. Az utolsó még tévén keresztül is fájt. Chacón elfeküdt, színlelet vagy sem azt nem tudni, de az ütés az biztos mély volt.Kapott 5 percet hogy magához térjen.Mindenki összeveszett mindenkivel. És végül technikai k.o. hirdettek.
a csontörõbõl diórörõ lett, a cigány feküdt 10 percet a földön mindenki mindenkivel anyázott....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ilyen is csak nálunk fordul elõ.
orvost a Chacónnak!!! Még rímel is