1229
minden ami box
  • Jano
    Tényleg nagy kaka a kereső, én személyesen inkább rákattintok a témákra (ilyenkor ugye ABC-sorrendbe rendeződnek a témák), és úgy nézem meg van-e.
  • Tikal #545
    mee egy nagy szar miota csak van, az életben nem talál semmit.... fingom nincs, pedig kurva egyzserű szo, BOX, el sem lehet rontani, persze az xbox me a polybox topic az rögtön bejon neki, ....
  • Kandurex
    És miért nem hozza be a kereső????
  • Tikal #543
    itt a box topic, kétszer nyomtam a kov 50 téma linkre, és ime itt van :)
  • Ramore
    nem a tegnapi műsor az egymenetes népbutitás volt, a vereség az hamarosan jön, amint egy top10-es boxolo lesz az ellenfél, és persze akkor, ha nem lesz rajta 15 kg súlyfelesleg.
  • Evil
    meg se neztem, bar remenykedtem hogy ezuttal is elverik csicskot.
  • Ramore
    "komoly" meccs volt a mai, ismét megvertek egy szerencsétlent, meddig tudja még az ilyen szánalmas meccseket élvezni a német publikum?
  • zaki
    :P
  • Ramore
    Erdei "Pacal Gombóc Artúr" Zsolt
  • zaki
    de szemetek vagytok: Pacal
  • Ramore
    A véleményeddel egyet értek, viszont a Pacal hivatalos meccsen soha nem bunyózott Grigorian ellen, nem értem miről beszélsz. Edzésen pedig, hogy mik történnek egy ilyen csaló klubbnál, az nem túl hihető számomra.
  • zaki
    az a gáz, hogy ma már nagyon a zsetonról szól minden, és akiknek van 1 csöpp eszük is, azt nagyon fel tudják dühíteni. pl Survivor, Való Világ, bigbáder, a Shift ő, és még lehetne sorolni
  • DecenS
    Univerzumék mindig ilyen ellenfeleket vásárolnak az boxolóiknak, akik parancsszóra lefekszenek az ügyeletes "bajnokjelöltek" előtt?! Ez hihetetlen szar volt. De a két héttel ezelőtti Klicsko meccs is. Szánalmas.
  • zaki
    hát eléggé csúnya meccs volt, de Klicsko hozta a kötelezőt
  • BADE
    Ez a feka azt hiszi,hogy ő Ali.
  • BADE
    Kár volt az áramot fogyasztani,ezért a gyík meccsért!
  • Punker
    na végre, ideje volt
  • Punker
    kritikán aluli ez amecs inkább nézem a film végét
  • Punker
    szokásos Univerzumos "címmérkőzést" láthatunk, bár annyi pénzért amennyit a feka kap én is kiállnék leüttetni magam.
  • BADE
    Én úgy tudom,hogy Wladimir karatézott és attól tartottak,hogy nehogy ösztönösen lerúgja az ellenfelet.
  • BADE
    Megint összehozták valami feka alkoholistával.
  • Punker
    az királyság lenne :)))
  • Punker
    ja hogy ez élő, akkor kevesebb a reklám :))))))
  • BADE
    Klicskóék is jobban tennék,ha átmennének a K1-be!:))
  • Punker
    a "szakkomentátor" dumája után átlagosan 3-5 perc reklám szokott lenni....
  • Punker
    csak 7 perc reklám volt az első bevillanás elött...
  • BADE
    Éjfélre műsorra is tűzik a meccset:DD
  • Punker
    na lassan kezdődnek a meccs elötti reklámok
  • DecenS
    Igen okostojás, láttam azt a meccset. Azon a gálán játszott Erdei és Grigorian, amikor Koko kikapott a Chacon-tól.
  • Ramore
    és te láttad azt a meccset mert én nem, tegnap én is verekedtem az úszógumis Pacallal és képzel kiütöttem. Mit szólsz, nagyokos! Elhiszed?
  • Punker
    Klicsko meccset nézitek majd?
  • DecenS
    Úgy jön ide, hogy egyik mérkőzésén Grigoriannal öklözött Erdei. Grigorian szépen padlóra küldte, rá is számoltak. Azt a menetet Erdei valahogy végigvitte valahogy, aztán egy vagy két menettel később kiütötte Grigoriant.ű
    Látom nagyon tájékozott vagy... fröcsögésben
  • Ramore
    hogy jön ide Grigorian???
  • DecenS
    Na, ő tényleg pacal volt... sőt!
    Ha meg Erdei padlózásánál tartunk: azért Grigorian-t nem nevezném noname-nek...
  • Ramore
    ez a johnson hogy a túróba tudott igy elhizni???
  • Jano
    Inkább a Klicsko meccsen röhögjünk! :D
  • Ramore
    most is dagadt, az úszógumi ott ficeg a derekán. padlózni pedig a nagy és komoly ellenfelektől sem előnyös, nemhogy noname ellenfelektől, mert az már szégyen.
  • DecenS
    Szerintem kurvára nincs már sok felesleg rajta - amikor az univerzum-nál kezdett, még volt rajta úszógumi... de most már nem nagyon...
    És ha yol emlékszem, kétszer padlózott... mégis ő nyert - nem tudom miért vagytok ennyire ellendrukkerek.
  • Ramore
    erdei "pacal gombóc artúr" zsolt végre ki fog kapni. ezidáig is került már padlóra a válogatott bohóc ellenfelek hatására, de most véglegesen lent fog maradni!
  • dashed_
    Erdei + gonzales??? hat ez lol lesz..