1229
minden ami box
  • OPM
    Pontosan mikor kezdődik?
  • BADE
    De szerintem Szállj el Kismadár lesz:)
  • BADE
    A meccset majd igen.
  • Punker
    mégis nézed?? :))
  • BADE
    Lehet,hogy tudnak valamit.
  • Loogan
    Imádom Kokó elmés nyilatkozatait :)
  • Punker
    a fritzek jó ods-okat adnak Pacalra :))))
  • Punker
    majd megcsörrentem a mobilod :))))
  • BADE
    Majd írjatok,ha kezdődik.Nincs kedvem a tetves reklámokat nézni:)
  • Punker
    ááááá
    még lesz egy rakás reklám meg dumálás
  • dashed_
    na mindja kezdodik..
  • Ramore
    Én inkább a körülményeket szídom, nevetséges ez az ellehetetlenítés, amit Gonsales valamilyen okból eltűr.
  • dashed_
    na mar varom a meccset,
    kivancsi vagyok mit tud majd gonzalezzel kezdeni Paci..
  • Punker
    amíg nem ment le a meccs ne szidjuk már ennyire Pacalt......
  • Ramore
    A csalás tovább fokozódik! Ki ne emlékezne Zielke bíróra, aki káprázatosan levezette a Csonttörő-Chacón meccset.

Ő lesz az egyik pontozóbíró a Pacal meccsén! Őrület! Koko meg a supervisor!
  • Ramore
    Ajjaj! Koko lesz a meccs független(!!!) ellenőre. Lehet, hogy síma pontozásos győzelem lesz?
  • Kandurex
    Pacal? Kijazisten' az a Pacal? Nem ismerem.
  • Ramore
    Miért esélyes Pacal veresége?

"WBO-nál csak annyi bizonyos, hogy a következő világbajnoki címmérkőzést is az Universum Box-Promotion rendezheti meg. Ha Erdei Zsolt nyer, akkor azért, ha pedig González, akkor azért, mert a Michalczewski elleni meccse előtt olyan szerződést kötöttek vele, hogy győzelme esetén a következő három címvédő összecsapásának rendezési joga a hamburgi klubot illeti meg."

Miért éppen 3(!!!)meccsre?
    Azért, hogy Ulrich a harmadik mérkőzésen visszavegye a WBO világbajnoki övet az UBP-nek.
    Ekkora csalást még a föld nem hordott a hátán!
  • Ramore
    Nem is lenne helyes, mert vereség és vereség között hatalmas különbség lehet.
  • Sefo
    Nem is említettem egy lapon.
  • Ramore
    Lewist, vagy Tysont egy lapon említeni Pacallal már ne haragudj, de badarság! Ők tehetséges vitathatatlan világbajokok, Pacal egy B kategóriás elhízott ökölvívó, akit még C-D kategóriás bunyósok is meg tudtak lepni. Szerintem a veresége is meglesz 17-én. Balzsaynak sem fogok drukkolni, mert UBP tagja lesz. Csaló és népbutító bokszistállónak soha nem fogok szorítani.
  • Sefo
    Na látod. Balzsay már sokkal értelmesebb az biztos, és tud nyilatkozni.
    De azért azzal nem értek eggyett, hogy Erdei tehetségtelen lenne. Egy nagyon jó középszerü bunyós akit jól menedzselnek, és még fejlődhet.
    Azt azért lásd be, hogy gyenge érv volt, hogy idézem : "bukott, majdnem kiütötték". Rengeteg klasszis bunyós van akit megvertek már, sőt ki is ütöttek pl. Lewis, Tyson, De La Hoya (Őt még nem ütötték ki de már többször kikapott), tehát nem ez minősít egy bunyóst, hogy jó-e vagy sem.
  • Ramore
    Akkor drukkolnék neki, ha tehetséges lenne. Olimpián bukott, majdnem kiütötték!!! amatőrök között. Késöbb profik táborába állt, több senkiházi félprofi padlóra küldte, most végre megvereti rendesen az UBP, lehetséges hogy kiszállnak belőle, többet (pénzt) szerintem sem lehet kihozni belőle. Úgyis jön Balzsay Karcsi az olimpia után, az UBP-nek az a lényeg, hogy a magyar piacot továbbra is lehúzzák.
  • Sefo
    Nem is akarlak megdumálni, hogy legyél Erdei hívő, csak egy kicsit legyél elnézőbb vele szemben. Én se vagyok egy nagy Erdei drukker de szorítok Neki, hogy győzzön.

Az meg, hogy az RTL Klub hogyan reklámozza és mennyi pénzt kaszál Vele arról Ő nem tehet. Neki ahoz semmi köze.
    Az is tény, hogy nem erőssége a nyilatkozat, de a boxolók többsége (de azért sok kivétel is akad) ilyen. Nem is ezért kell szeretni. :-)
  • Ramore
    Csak a saját nevedben beszélj!

Azért utálom mert egy túlsúlyos, tehetségtelen, tanulatlan, beszédhibás Gombóc Artúr, akit az rtl erőszakosan próbál rátukmálni a tévénézőkre. Legalább tehetséges lenne, de már a harmatgyenge ellenfelektől is könnyedén a padlóra került, nem is egyszer.

Szerinted a világon érdekel valakit is, hogy xy bokszoló hol született?
  • Sefo
    Tehát mi lehetünk rá büszkék mivel magyar.
  • Sefo
    De az 552-re még nem válasszoltál. :-)
  • Sefo
    Gondoltam, hogy félre fogod érteni amit mondok.

Természetesen a UBP színeit képviseli mert nálluk bokszol de én úgy értettem, hogy mivel a "mi" fiunk ezért minket magyarok képvisel mint magyar állampolgár.
    Érted????
  • Ramore
    Azt hiszem te tévedsz, a mérkőzésen Pacal az UBP színeiben bunyózik, ezért őket képviseli a sajtótájékoztatóktól kezdve a riportokon, meccseken át egészen addíg, amig a szerződése köti a klubbjához. Nem az országot éri a dicsőség az esetleges győzelmével, hanem saját magát és persze a klubbját, de 17-ére ez nem lesz jellemző.
  • Sefo
    Nagyon tévedsz! A cím a boxolóé és nem azé a szervezeté ahová tartozik!
    Miről beszélsz, hogy nem válogatott meccs ezért nem a magyarokat képviseli? Madár magyar boxoló, aki egy német istálohoz tartozik. Attól Ő még magyar nemzetiségü.
    Az összes ranglistán magyarként van feltüntetve nem németként!!!!!!!!!!
  • Ramore
    Tévedés, nem képviselheti a magyarokat, hiszen nem válogattott meccs lesz és nem is viselheti hivatalosan a címert sem a nadrágán, Koko-t régebben emiatt figyelmeztették is, persze hiába. Pacal a német UBP csapatát képviseli.
  • Ramore
    Igen Ulrich lehet majd a megmentő a harmadik meccsen, miután Pacalt is legyőzte.
  • Sefo
    Rosszul fogjátok fel a dolgot.
    Mindenki tudja, hogy az UNI jobban szereti hazai pályán rendezni a meccsit és, hogy álltalában az ellenfeleket nem a karrierjük csúcsán szerződtetik. De ez nem az UNI boxolók hibája. Ők azzal bunyóznak akiket hoznak nekik, ezért nem őket kellene hibáztatni. Madár sem maga választja meg az ellenfeleit.
    Nem tudom, hogy tudjátok de a német ZDF televízió aki a fő szponzor, a német Thomas Ulrichot akart Gonzalez ellen de az UNI ragaszkodott Madárhoz. És, hogy ha győzne, akkor lenne magyarországnak egy profi ökölvívó világbajnoka!!!

Én sem hiszem, hogy győzne Gonzalez ellen de ha még is megverné akkor tényleg a boxvilág elitjébe kerülne.
  • csabawarchief
    hajrá madár!!
  • zaki
    én, pont akkor van aszülinapom
  • Sefo
    Miért utálod ennyire Erdeit? Legalább azért drukkolhatnál Neki, mert minket magyarokat képvisel.

• Ramore
    mármint a Pacalnak van esélye? csak egy esetben, ha lefizetik a mexikói Gonsales-t. erre is volt már példa ubp gálákon. a boksz szégyene, amit az universum bokszrendezvénynek hív.
  • dashed_
    gyomjak = nyomjak
  • Ramore
    Artúr király négyszer fogott padlót!!! Freitas lenne az új király? Francokat, mindíg is király volt, Grigorjan viszont egy universum bohóc, akitől végre megszabadultak, hiszen lehúzták róla az összes bőrt. Nem ez az első eset az ubp-nél, hogy egy olyan világbajnokukat, aki soha nem verekedett igazi neves bokszolókkal a pályafutás végén összeeresztettek egy nagyágyúval, a végeredmény pedig nem is kérdés, csúfos vereség.

Most te jössz dagadt Pacal!

LOL
  • Ramore
    ki várja már pacal kiütését, január 17-ét rajtam kívül? :)