141
Film és a feliratt összefűzése
  • Cill
    Ez tölem kérdezed???
    Mert akkor igen:)
    Hanggal, felirattal és képpel asztali dvdre kódolva.
    Ez a vágyam:)
  • balcsi70
    hali.csak nézni szeretnéd ,felirattal együtt?
  • RaPad
    DE igen srt. Ugyanaz a neve de igy is szar.
  • Cill
    Sziasztok.
    Valaki segítsen please.
    A virtuadub-bal égetek feliratot filmre, megy is, mint a parancsolat, csak az a problémám, hogy ha a vd-ban hang nélkül mentem el az avit, hogy a tmpgenc ben adjam majd hozzá, akkor a felirat folyamatosan csúszik, a film végére már jócskán. Ha hanggal mentek, nincs ilyen gond, de ugye a fileméret legalább 150 megával megnő, hiszen a hangot kétszer mentem rá, mert a tmpgenc-ben is rá kell tegyem még egyszer.
    Tudtok erre valami megoldást?
    Előre is köszi:)
    Cill
  • gercse
    ha srt akkor legyen a file neve ugyanaz mint a filmnek és ugyanabban a mappában legyen mint a film,ha nem srt akor pasz
  • gercse
    nem srt?
  • RaPad
    Csá all!

Egy filmhez aptam magyar feliratot srp forátuban. Hogyan indiccsam el a feliratot?
  • PetruZ
    Egy ilyen "elnyújtósról" tudok, annak a neve Subtitle Creator. Elég fapadosnak néz ki, de rengeteg mindent tud. Megpróbálom előkeríteni, mert fogalmam sincs, mi a pontos neve és verziószáma, és nem az otthoni gépem előtt ülök...

[Megvan! A doom9.org-on is megtalálod, SubCreator 1.2 a neve.]
  • CSOCSO
    DST
  • CSOCSO
    Tud valaki ertelmes felirat keszito progit???
    Van egy ket progi amit hasznalok.. DST es Subtitla maker a neve.. mindketto egesz bevalt hisz lehet veluk csusztatni.. sort torolni... vagy beszurni.. vagy nyujtani meg az egyebb dolgok.. viszont az egyik regebbi rendszeremre feltettem egy felirat keszito progit amiben vegulis olyasfajta nyujtas volt hogy meg lehetett adni hogy mikor kezdodjon az elso felirat es mikor vegzodjon a vegso... es ez mukodott is..szoval teljesen jol lehetett nezni a feliratot. ( egesz jol passzolt)
    viszont a progi nevere nem emlexem:(
    vki nemtudja veletlen melyik lehetett ez?
  • Atika :o)
    sziasztok miert nem megy nekem a 10-es media player alatt a felirat ugyan olyan neven van mint a film amiota SP2-es windowsom van azota nem mukodik tud valaki megoldast?? Elore is koszi
  • Harder
    Nem szűntették meg :)

Forrás: www.feliratok.hu

A jogvédo szervezetek tiltalkozásának engedve a WWW.FELIRATOK.HU befejezte muködését. Azonban pár lelkes külföldön élo hazánkfia vállalta, hogy néhány külföldi tükrözést továbbra is karbantart.
    Az új cím (szlovák szerver): www.felirat.sk
    Másodlagos cím: feliratok.da.ru

Hamarosan lesz ukrán, argentin, és dél-afrikai tükrözés is.
    Frissítsd a bookmarkjaidat!

----------------------------------------
    Harder
    http://www.gyik.com
  • Kocsó
    Tud valaki valamit a

WWW.FELIRATOK.HU

oldalról????????

Csak mert nem megy már egy ideje.
    És a

WWW.SUBPAGE.NET

sem megy
  • darksun
    FlaskMPEG-el gyönyörűen rá tudod dobni a felíratot. olvastam hogy valakinek 2mp alatt lefut a felírat.. ez jó meló lesz: nyisd meg editorral a felíratot és az oraszámok elé üss entert majd mentsd el.. akinek megycsúszik a felírat a filmel az használjon vobsub-ot: oda vissza lehet korrigálni az időt
  • basic 69
    Help!
    sorry az offért, de lécci segítsetek: fenn van az ace mega codec pack 5.01 pro, de sajnos a bsp playeren nincsen kép csak hang, egy vékony zöld sáv van a képernyő tetején! mit tegyek???

a segítséget előre is köszi
    basic
  • rusland
    na help
    van filmem divx felirat es minden van hozza de valamer nem ad hangot a film
    help me!
    mi lehet a gond?
  • zaki
    ha valakinek megvan a Rocky 1 című film 2 cds változata az léci küldje el a 2.cd feliratát, mert nekem valamiért nem játssza le egyik lejátszó sem. előre is köszi az emailcímem:[email protected]
  • Frank99
    http://www.fpscentral.hu/divxcenter/

itt találsz leírást...
  • Tika
    Peldaul VirtuaDub.
  • Shep
    Viszont van még vmi, a film CDn van a felirat meg a vinyon, így mi a tehendő?
  • Pheel
    Windows Media Playerrel például. Tölts le hozzá egy VobSub-ot és menni fog! dvd.box.sk
    Hajrá szomszédság :)
  • Shep
    Mivel lehet az srt kiterjesztésű feliratokat lejátszani?
  • Pheel
    Nem taplónak ismertelek meg, úgyhogy nem értem miért nem tudsz normálisan írni. Próbálkozz meg vele légyszíves. Köszönöm a többi ember nevében is.
  • CSOCSO
    HI ALL!!! KERESEM ANGOL FELIRATOT A HACKERS 2 HÖZ..SAJNA ÉN NEM TALÁLTAM SEHOL:(( NAGYON KÉNE, VKI LEFORDÍTANÁ NEKEM MAGYARRA..SAJNA EU BA NEM HOZTÁK A FILMET:(((
    SZAL NAGYON KÉNE A SEGÍTSÉG!!!thx
  • Tika
    Bocs, elfelejtettem a linket:
    http://www.ost.sk/palto/vsp/VSP_soft_shot_01.avi
    bye
  • Tika
    Kostoljatok meg ezt a mufajt. Egy kis hazimunka. (Ha mar magcsinaltam, akkor elerheto legyen...) Dicseretet es kritikat elfogadok...
    bye
    Red Rock
  • Long_Gun
    www.divx-digest.com itt mindent megtalálsz.
  • CSOCSO
    HI ALL AKI TUD ANGOL SUB BOL MAGYARRA FORDÍTANI AZ IRJON NEKEM MAILT!! KÉNE EGY FILMET FORDÍTANI..SAJNA A FILMET EU BA NEM HZTÁK BE:((((( PEDIG KIRÁLYY FILM!! TEGYEN MEG ENNYIT A MAGYAROKNAK!!! BELE IS IRHATJA HOGY MAGYAROK KSZÖNHETITEK XY NAK.. :) NAH IRJON LEVELET VK8I!!!
  • Csabci
    Sziasztok ! Egy olyan programot keresek ami a DVD film feliratfájl-át (IFO) tudja rippelni SUB-ba, vagy ami együtt tudja rippelni a filmet is AVI-ba.
  • Selion
    Hat, ez tenyleg nem ide tartozik, de sajnos el kell, hogy keseritselek... Szinte biztos, hogy mar semmilyen modszerrel nem fogod tudni visszahozni a mappaidat.
  • Evil
    probald meg a subtitle studio t.eleg sok mindent lehet vele buveszkedni. Divxcenteren megtalalod.
  • CSOCSO
    HI van egy Trpla vagy semmi filmem az a szép hogy se nálam se a haveromnál nem teszi ki a feliratokat... vagy 5 félefelirat vn a filmhez és egyiks emjo..van amelyiket bedaralja egyszerre 2 mp re a film elején és csumee... nemtudom miért csinálja ezt.. a felirat be van kapcsolva az eglsz o tudom, nem vagyok béne és ö sem..,,, segítsetek!
  • erfro
    Szevasztok!
    Tudtok nekem segíteni abban, hogy miképpen tudok 2 .avi videót egybe konvertálni?
  • Sig
    Na ilyen progit keresek én is mint Dex- !!!
  • DEx-
    Olyan progit nem ismertek, ami az csinálja, hogy ráteszi a filmre a feliratot ?
    Tehát magába az avi fájlba bele. Mintha eredeti felirata lenne
  • Sig
    Plíz valaki árulja el hogy lehetne összehozni hogy .avi kiterjesztésű filmet dvd-lejátszón lehessen nézni DE! feliratozva.Ha jól tudom a dvd ismeri az mpeg kódolást,de a feliratot nem tudom hogy lehetne rávarázsolni!
  • mikike
    tudnátok mondani egy kircsi feliratkonvertáló progit?
    ami még ezt a substationt is ismeri ls lehet benne +/- megadott mpeket
    szóvel könnyen szerkeszteni a feliratot és az idejét is
  • marius
    A koala player 2.5 verz. kellene valami crack.
    Ha tudtok valamit akkor kösz.
  • UnConnecteD
    franci > probald ki a Vplayer-t.
  • Ize
    Colos:
    Ha jol sejtem akkor Hollywood Plus /RealMagic/ kartyad van. En is epp most szenvedek feliratozas miatt /video CD + .sub feliratos file/. Erdekelne, hogy sikerult-e valamire jutnod. Amikkel eddig en probalkoztam /mindegyik tudja hasznlani ezt a kartyat:
    Divx plus - divx lejatszashoz /szoftveres/, TV-en is megy.
    Hplus - TV-en is megy.
    Eugene dvd player - TV-en is megy
    Eugene subtitle plugin - felirat mehjelenito.Monitoron okes a dolgo, de ha kirakom TV-re akkor mar nem latszik a felirat.;-(
    Genie - minden feleket lehet vele allitgatni.

Van egy eleg jo oldal errol a kartyarol : www.hplus.hu

Elore is koszi:
    Ize