Film+felirat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
sziasztok miert nem megy nekem a 10-es media player alatt a felirat ugyan olyan neven van mint a film amiota SP2-es windowsom van azota nem mukodik tud valaki megoldast?? Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Harder
Nem szûntették meg 😊

Forrás: www.feliratok.hu

A jogvédo szervezetek tiltalkozásának engedve a WWW.FELIRATOK.HU befejezte muködését. Azonban pár lelkes külföldön élo hazánkfia vállalta, hogy néhány külföldi tükrözést továbbra is karbantart.
Az új cím (szlovák szerver): www.felirat.sk
Másodlagos cím: feliratok.da.ru

Hamarosan lesz ukrán, argentin, és dél-afrikai tükrözés is.
Frissítsd a bookmarkjaidat!

----------------------------------------
Harder
http://www.gyik.com

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Kocsó
Tud valaki valamit a

WWW.FELIRATOK.HU

oldalról????????

Csak mert nem megy már egy ideje.
És a

WWW.SUBPAGE.NET

sem megy

darksun
FlaskMPEG-el gyönyörûen rá tudod dobni a felíratot. olvastam hogy valakinek 2mp alatt lefut a felírat.. ez jó meló lesz: nyisd meg editorral a felíratot és az oraszámok elé üss entert majd mentsd el.. akinek megycsúszik a felírat a filmel az használjon vobsub-ot: oda vissza lehet korrigálni az idõt

Help!
sorry az offért, de lécci segítsetek: fenn van az ace mega codec pack 5.01 pro, de sajnos a bsp playeren nincsen kép csak hang, egy vékony zöld sáv van a képernyõ tetején! mit tegyek???

a segítséget elõre is köszi
basic
na help
van filmem divx felirat es minden van hozza de valamer nem ad hangot a film
help me!
mi lehet a gond?

\'danja

zaki
ha valakinek megvan a Rocky 1 címû film 2 cds változata az léci küldje el a 2.cd feliratát, mert nekem valamiért nem játssza le egyik lejátszó sem. elõre is köszi az emailcímem:[email protected]

Frank99
http://www.fpscentral.hu/divxcenter/

itt találsz leírást...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tika
Peldaul VirtuaDub.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Shep
Viszont van még vmi, a film CDn van a felirat meg a vinyon, így mi a tehendő?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pheel
Windows Media Playerrel például. Tölts le hozzá egy VobSub-ot és menni fog! dvd.box.sk
Hajrá szomszédság 😊
Shep
Mivel lehet az srt kiterjesztésű feliratokat lejátszani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pheel
Nem taplónak ismertelek meg, úgyhogy nem értem miért nem tudsz normálisan írni. Próbálkozz meg vele légyszíves. Köszönöm a többi ember nevében is.
CSOCSO
HI ALL!!! KERESEM ANGOL FELIRATOT A HACKERS 2 HÖZ..SAJNA ÉN NEM TALÁLTAM SEHOL😞( NAGYON KÉNE, VKI LEFORDÍTANÁ NEKEM MAGYARRA..SAJNA EU BA NEM HOZTÁK A FILMET😞((
SZAL NAGYON KÉNE A SEGÍTSÉG!!!thx
Tika
Bocs, elfelejtettem a linket:
http://www.ost.sk/palto/vsp/VSP_soft_shot_01.avi
bye

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Tika
Kostoljatok meg ezt a mufajt. Egy kis hazimunka. (Ha mar magcsinaltam, akkor elerheto legyen...) Dicseretet es kritikat elfogadok...
bye
Red Rock

Long_Gun
www.divx-digest.com itt mindent megtalálsz.

CSOCSO
HI ALL AKI TUD ANGOL SUB BOL MAGYARRA FORDÍTANI AZ IRJON NEKEM MAILT!! KÉNE EGY FILMET FORDÍTANI..SAJNA A FILMET EU BA NEM HZTÁK BE😞(((( PEDIG KIRÁLYY FILM!! TEGYEN MEG ENNYIT A MAGYAROKNAK!!! BELE IS IRHATJA HOGY MAGYAROK KSZÖNHETITEK XY NAK.. 😊 NAH IRJON LEVELET VK8I!!!
Sziasztok ! Egy olyan programot keresek ami a DVD film feliratfájl-át (IFO) tudja rippelni SUB-ba, vagy ami együtt tudja rippelni a filmet is AVI-ba.
Selion
Hat, ez tenyleg nem ide tartozik, de sajnos el kell, hogy keseritselek... Szinte biztos, hogy mar semmilyen modszerrel nem fogod tudni visszahozni a mappaidat.
Evil
probald meg a subtitle studio t.eleg sok mindent lehet vele buveszkedni. Divxcenteren megtalalod.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

CSOCSO
HI van egy Trpla vagy semmi filmem az a szép hogy se nálam se a haveromnál nem teszi ki a feliratokat... vagy 5 félefelirat vn a filmhez és egyiks emjo..van amelyiket bedaralja egyszerre 2 mp re a film elején és csumee... nemtudom miért csinálja ezt.. a felirat be van kapcsolva az eglsz o tudom, nem vagyok béne és ö sem..,,, segítsetek!
Szevasztok!
Tudtok nekem segíteni abban, hogy miképpen tudok 2 .avi videót egybe konvertálni?
Na ilyen progit keresek én is mint Dex- !!!
Olyan progit nem ismertek, ami az csinálja, hogy ráteszi a filmre a feliratot ?
Tehát magába az avi fájlba bele. Mintha eredeti felirata lenne

Nikásze peeri menó

Plíz valaki árulja el hogy lehetne összehozni hogy .avi kiterjesztésű filmet dvd-lejátszón lehessen nézni DE! feliratozva.Ha jól tudom a dvd ismeri az mpeg kódolást,de a feliratot nem tudom hogy lehetne rávarázsolni!
mikike
tudnátok mondani egy kircsi feliratkonvertáló progit?
ami még ezt a substationt is ismeri ls lehet benne +/- megadott mpeket
szóvel könnyen szerkeszteni a feliratot és az idejét is

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

marius
A koala player 2.5 verz. kellene valami crack.
Ha tudtok valamit akkor kösz.

franci > probald ki a Vplayer-t.

LYONESS - Your Cashback Company

Colos:
Ha jol sejtem akkor Hollywood Plus /RealMagic/ kartyad van. En is epp most szenvedek feliratozas miatt /video CD + .sub feliratos file/. Erdekelne, hogy sikerult-e valamire jutnod. Amikkel eddig en probalkoztam /mindegyik tudja hasznlani ezt a kartyat:
Divx plus - divx lejatszashoz /szoftveres/, TV-en is megy.
Hplus - TV-en is megy.
Eugene dvd player - TV-en is megy
Eugene subtitle plugin - felirat mehjelenito.Monitoron okes a dolgo, de ha kirakom TV-re akkor mar nem latszik a felirat.;-(
Genie - minden feleket lehet vele allitgatni.

Van egy eleg jo oldal errol a kartyarol : www.hplus.hu

Elore is koszi:
Ize
Pheel
Esetleg mpeg2-es kódolással van tömörítve. Keress rá arra, hogy mpeg 2 codec!
Pheel
legalább olvasd már el, amit írok...
mikike
küld már el

Pheel
Körülbelül te vagy a huszadik, aki ilyet akar 😊
Nekem is kellene amúgy.
mikike
biztos

evolutionhoz nem tudtok magyar feliratot?

Pheel
vobsub v2.05-öt használok ilyen célra. Nekem tökéletesen megfelel. Bár te ne használd, mert lehet, hogy csak XP alatt megy és azt te nem szereted, mert csak divat... :-P
geenq
divx g400 beteszi, de ugynolyan nevűnek kell lennie a feliratnek, mint a filmnek(kivéve a kiterjesztést) és azonos könyvtárban kell lenniük.

mikike
mit kell felrakni, hogy a mediaplayer automatikusan betegye a feliratot?

Etele > nem lehet, hasznalj valami mast.

LYONESS - Your Cashback Company

Mighty_
Mar vagy 1 honapja lattam 😊

CSOCSO
mindegy mighty már megcsnáltam a micro dvd vel... kurva jo a swordfish!!
Mighty_
Ha a felirat file neve megegyezik a film filenevevel, a BSPlayer automatikusan megnyitja!
pl:
film: Swordfish_DVD_rip.avi
felirat: Swordfish_DVD_rip.txt

CSOCSO: hogy nez ki a felirat file belulrol?
mondjuk igy?
{1720}{1829}CÉLKERESZTBEN
{2031}{2112}Jaj, nekem!
{2251}{2348}Frank! Hál' istennek.
{2372}{2422}Végem van.
{2432}{2593}Ne haragudj, eltévedtem.|Megőrjít ez a város.
{2661}{2770}Micsoda nap!|A feleségem elment.
{2775}{2924}Bömböl, hogy|menjünk vissza Chicagóba.
{2957}{3072}- A szívem megszakad.|- Van még mentséged?

Ha igen, nyugodtan atnevezheted txt-re, bar nem szukseges 😊

CSOCSO
csummi nekem megvan a swordfish és van hozzá subtitle azhem RTS file no ezt hogy tegyem a filmhez hogy legyen felirat?
colos
Hogyne érdekelne! Előre is köszi!

Ez akkor is működik, ha nem az eredeti (hm..hm..) filmről copy-znék (de csúnya szó), hanem egy már meglevő avi fájlt szeretnék mint említetted örökre "összeforrasztani" a hozzá tartozó felirattal, mint azt egy pár filmnél már tapasztaltam(tuk)?

colos
colos
Thanks Brabus!

A felirat alátételére lenne tipped ?

colos
ha csak ez a baj miert nem konvertalod at mpg-be??
mondjuk tmpgenc vel vagy van erre sok jo program /ingyenes is/
egy masik forumon adtam neked egy cimet szerintem menj oda ott meg talalsz minden infot.

www.vcdhelp.com
colos
Végül is nem kell hogy átkonvertáljam mpeg-be, mert pl. a nero megtudja írni avi-ból is, csak a felrat kellene rá, mert az mpeg kártya progija sajna nem tud filmet és feliratot összefűzni!

colos
colos
Az mpeg kártya progija (DVD Station) nem ismeri fel az AVI-t, így sajna ez a formátum nem fekszik neki ellenben a Dat-al, Mpeg-el, de ha valakinek van valamilyen ötlete, hogy felismerje, azt szivesen venném!

colos
colos
colos
Na szóval arról lenne szó, hogy ugye van egy film avi-ban plusz mellékelve hozzá a felirat! Ezeket hogyan lehetne összefűzni, hogy ne kelljen állandóan betöltögetni (nem ez a baj, a lényeg most jön), illetve hogy a kész filmet ketté osztva felírva video cd-ként lehessen használni ?
Csak azért mert így az mpeg kártyám által ki tudnám küldeni a tv-re!

colos