141
Film és a feliratt összefűzése
-
#26 Esetleg mpeg2-es kódolással van tömörítve. Keress rá arra, hogy mpeg 2 codec! -
#24 legalább olvasd már el, amit írok... -
#23 küld már el
-
#22 Körülbelül te vagy a huszadik, aki ilyet akar :)
Nekem is kellene amúgy. -
#21 biztos
evolutionhoz nem tudtok magyar feliratot?
-
#20 vobsub v2.05-öt használok ilyen célra. Nekem tökéletesen megfelel. Bár te ne használd, mert lehet, hogy csak XP alatt megy és azt te nem szereted, mert csak divat... :-P -
#19 divx g400 beteszi, de ugynolyan nevűnek kell lennie a feliratnek, mint a filmnek(kivéve a kiterjesztést) és azonos könyvtárban kell lenniük. -
#18 mit kell felrakni, hogy a mediaplayer automatikusan betegye a feliratot?
-
UnConnecteD #17 Etele > nem lehet, hasznalj valami mast. -
#15 Mar vagy 1 honapja lattam :) -
#14 mindegy mighty már megcsnáltam a micro dvd vel... kurva jo a swordfish!! -
#12 Ha a felirat file neve megegyezik a film filenevevel, a BSPlayer automatikusan megnyitja!
pl:
film: Swordfish_DVD_rip.avi
felirat: Swordfish_DVD_rip.txt
CSOCSO: hogy nez ki a felirat file belulrol?
mondjuk igy?
{1720}{1829}CÉLKERESZTBEN
{2031}{2112}Jaj, nekem!
{2251}{2348}Frank! Hál' istennek.
{2372}{2422}Végem van.
{2432}{2593}Ne haragudj, eltévedtem.|Megőrjít ez a város.
{2661}{2770}Micsoda nap!|A feleségem elment.
{2775}{2924}Bömböl, hogy|menjünk vissza Chicagóba.
{2957}{3072}- A szívem megszakad.|- Van még mentséged?
Ha igen, nyugodtan atnevezheted txt-re, bar nem szukseges :) -
#11 csummi nekem megvan a swordfish és van hozzá subtitle azhem RTS file no ezt hogy tegyem a filmhez hogy legyen felirat? -
#9 Hogyne érdekelne! Előre is köszi!
Ez akkor is működik, ha nem az eredeti (hm..hm..) filmről copy-znék (de csúnya szó), hanem egy már meglevő avi fájlt szeretnék mint említetted örökre "összeforrasztani" a hozzá tartozó felirattal, mint azt egy pár filmnél már tapasztaltam(tuk)?
colos -
#7 Thanks [HUN]Brabus!
A felirat alátételére lenne tipped ?
colos -
[HUN]Brabus #6 ha csak ez a baj miert nem konvertalod at mpg-be??
mondjuk tmpgenc vel vagy van erre sok jo program /ingyenes is/
egy masik forumon adtam neked egy cimet szerintem menj oda ott meg talalsz minden infot.
www.vcdhelp.com -
#5 Végül is nem kell hogy átkonvertáljam mpeg-be, mert pl. a nero megtudja írni avi-ból is, csak a felrat kellene rá, mert az mpeg kártya progija sajna nem tud filmet és feliratot összefűzni!
colos -
#3 Az mpeg kártya progija (DVD Station) nem ismeri fel az AVI-t, így sajna ez a formátum nem fekszik neki ellenben a Dat-al, Mpeg-el, de ha valakinek van valamilyen ötlete, hogy felismerje, azt szivesen venném!
colos
colos -
#1 Na szóval arról lenne szó, hogy ugye van egy film avi-ban plusz mellékelve hozzá a felirat! Ezeket hogyan lehetne összefűzni, hogy ne kelljen állandóan betöltögetni (nem ez a baj, a lényeg most jön), illetve hogy a kész filmet ketté osztva felírva video cd-ként lehessen használni ?
Csak azért mert így az mpeg kártyám által ki tudnám küldeni a tv-re!
colos