66
Tud róla valaki valamit?
-
zstamas #66 szeretnék letölteni egy jatekot köszönöm. -
#65 Elvileg haver már leszedte netről..pontosabban állítólag.... -
#64 me nincs is LOL -
BladE666 #63 ezt hol találtad? Mortal.Kombat.5-RELOADED én még sehol nem látom -
szapor #62 mikor jelenik meg? -
#61 Mortal.Kombat.5-RELOADED (DVD9) 77x100MB
LOL LOL LOL LOL -
Bully1993 #60 Jó a honlap! -
6600GT #59 gyeretek az oldalra nagyon jó!!!!!!!!!!!!! -
6600GT #58 én megyek:) -
KuKeSz #57 Helló Mindenki!
Nyitottam egy Online
Mortal Kombat
Szerepjáték Oldalt.
Viszont még nem
sokan vannak rajta.
Be kéne népesíteni.
Számíthatok rátok? A
címe:
www.mortalkombat.extra.hu Előre is
köszi mindenkinek.
Üdv: KuKeSz!
-
#56 dehogynincs :) -
Szantai #55 hello nincs meg valakinek az első rész? -
#54 Mortal Kombat rajongók!
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektő -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerző jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK -
#53 5 öt:D -
Sampras #52 Hali!
Tudja valaki honnan lehet letolteni ezt a jatekot mortal 4-et vagy az 5-ot? -
Tuy #51 hello a MK4 es forum kihalt gondolom itt is tuttok nekem segiteni tehát ezért ide jöttem na arrol lenne zsó hogy hogy tudnék a MK4 ben a kivégzéseket megcsinálni a PSX es átiratban??? segitsetek lécci köszi hello -
Drizzthsz #50 994 velem. -
#49 honnan lehetne letolteni a jatekot mondjuk playstationra? ha tudja valaki, kerem jelezze privatba... elore is kosz... -
#48 Ő két külön ember. Ed Boon és John Tobias. Noob Saibot miatt keverhetted. de a lényegen nem változtat. Én leszek az első aki belelép a fejükbe! -
Microcosmos #47 hehe -
Nonoo #46 905 velem együtt! -
#45 904 signature eddig velem együtt -
#44 lol -
#43 sakk?
MK5 PSXre már lassan egy éve van vagy több is talán, pc-s változatot a grafika miatt nem eröltetik... -
#42 aláírtam..akkor lesz? -
#41 lesz benne sakk :DDDDDDDDDD -
atr0p0sz #40 Írjátok alá ezt a petíciót, ha azt akarjátok, hogy PC-re is kijöjjön a játék.
http://www.petitiononline.com/mkda2pc/petition-sign.html -
Skyline #39 Ps2-re is megjelent a Deadly Alliance volt hozzá szerencsém nagyon frankó...
Pc-re nem sok esély van hogy kijönne...Lehet küldeni az anyázó leveleket a Tobias Boon-nak... -
d1g1t4l sp00k #38 ez spec NEM IGAZ!!! Ami X-BOX-ra van,az nem 100%,h lesz PC-re is! lásd: Brute Force (FPS - 2002)... még mindig NEM IRTÁK ÁT PC-RE,pedig BRUTÁLIS FPS lenne!!! :) (mégha mostanra csunya lenne a grafika,attol függetlenül bizony szép lenne,és legalább mindenkinek hasitana) :) -
#37 (hardwired) -
#36 Mortal Kombat: Hivatalos átverés
Dixie Flatline, 20:29 - Játék: Bunyós - (26 komment)
(Gamespot) A Midway hivatalosan is megerősítette, hogy készül a legújabb Mortal Kombat játék, Deception alcímmel. A fejlesztők szerint sokkoló, minden eddiginél gonoszabb tartalomra, karakterenként több kivégzésre, szerteágazó hátterekre, kimerítő játékmódokra és több részre osztott pályákra számíthatunk.
A jól bevált klasszikus karakterek közül biztosra vehető Baraka, Scorpion, Sub-Zero, Mileena és Ermac visszatérése. A narrátor hangja pedig mélyebb, mint valaha...
[2004.01.18.] Mortal Kombat: Deception
-
#35 ja,akkor télleg nem vagyok képben,én az xboxra gondoltam... -
#34 ps2 van odairva... -
#33 a linket nézd,ott pedig a kategóriát..vagy az nem az? -
#32 mibol gondolod? -
#31 sztem megjelent psx-re is!!
hc.gamer -
#30 akkor sux.. :)) -
#29 xboxra meg talan ps2-re jelent meg -
#28 ha megjelent psx-re akkor lehet emuval :) -
#27 nemtom,asszem igen:) ps2re..talán,de mondom nem értek a lovakhoz,csak ey sráctól hallottam,hogy emulátorral lehet nyomni pc-n..ez nagyon jó lenne,mert a game sztem ütős lehet (stílusváltás stb.)