Mortal Kombat 5
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remeljuk a Deadly Aliance is kirr lesz, mint az elozoek... 😊 bar a legjobb szerintem meg mindig a 2. resz, mindet rongya jatszottam (o, azok a regi szep idok, amikor az elso resz volt😊))
manapsag a verekedos jatekok igen hamar elvesznek a homalyban (ld. VF4, Tekken4), ezert ennek nagyon utosnek kell lennie... 😊))
manapsag a verekedos jatekok igen hamar elvesznek a homalyban (ld. VF4, Tekken4), ezert ennek nagyon utosnek kell lennie... 😊))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én is látma pár videot jó és szép igaz nem a kedvenc stilusom de jó feszültség levezetõ. Már régóta hiányoltam PC-n egy uj feszültség levezetõ gamet 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha találsz egy helyet, írj az e-mailemre! [email protected]
Mortal Kombat Advane nem lesz? 

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Remélem a buzi készítők kiadják PC-re is. Ha nem akkor majd szerzek egy GBA emulátort és letöltöm arra. Esetleg tényleg nem tudsz egy gyors magyar helyet ahol GBA-s cuccok vannak?
Remélem is. Viszont te sem tudsz róla semmi konkrét infot?
Tud róla valaki valamit? Lesz-e egyáltalán és ha lesz akkor mikor jelenik meg? Minden info jöhet.
← ElőzőOldal 2 / 2