66
Tud róla valaki valamit?
-
#26 megjelent psegyre ?
psx-re ? -
#25 nincs? :( -
#24 up! úgyhallottam van pc-re is vmi emulátorral, de én nem értek a lovakhoz:)
tud vki vmit erről? engem nagyon érdekelne ez a game pc-re!! -
#23 Nincs, es valszeg nem is lesz, mivel a gyarto mar jo ideje nem ir foglalkozik pcvel, csak konzolokra keszit jatekot :_( max szerzunk vmi xbox emulatort (asszem mar van tobb is), Pakson az atomeromu futtatna is normalisan ;) -
#22 nem találtam rá utalást -
#21 pc-re nincs? -
#20 MK: Deadly Alliance néven van, ha jól látom, de csak konzolokra. 2004-re pedig írnak MK6-ot link -
#19 Na valaki!Most van már mortal 5?? -
:) #18 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
scorpionnal védés folyamatos nyomás kettő le,kettő fel... és kisütés.. vagy nagyütés erre má nem emléxem:) ez 1 kivégzés:) -
viccesvik #17 Ehhe!!
Heló mindnekinek, szal elősször ki lehet röhögni aztán meg ki lehetne segiteni. A problémám, a Mortal 2 höz kellene neke mleirás melyik emberre mit hogyan + kivégzések, előre is köszi.
Tom hogy nem egy mai játék, de azért ugye valaki tud helpelni. Előre is thx
-
#16 remeljuk a Deadly Aliance is kirr lesz, mint az elozoek... :) bar a legjobb szerintem meg mindig a 2. resz, mindet rongya jatszottam (o, azok a regi szep idok, amikor az elso resz volt:)))
manapsag a verekedos jatekok igen hamar elvesznek a homalyban (ld. VF4, Tekken4), ezert ennek nagyon utosnek kell lennie... :))) -
Sith #14 Én is látma pár videot jó és szép igaz nem a kedvenc stilusom de jó feszültség levezető. Már régóta hiányoltam PC-n egy uj feszültség levezető gamet :) -
Caballero #12 Ha találsz egy helyet, írj az e-mailemre! [email protected] -
#11 sőt a reiz-ről letölthető:)))))))) -
#10 de lesz!!!!!!!! -
#9 Mortal Kombat Advane nem lesz? -
#8 magyar hely ahol gba van az nemtom hol amugy modntam hogy honnan lehet tölteni -
#7 Lol, ha XBoxra lesz, Pc-re is lesz. -
Cobra11 #6 Remélem a buzi készítők kiadják PC-re is. Ha nem akkor majd szerzek egy GBA emulátort és letöltöm arra. Esetleg tényleg nem tudsz egy gyors magyar helyet ahol GBA-s cuccok vannak? -
#5 ps2 re lesz és xboxra netaán GBA ra is!!!
elvileg roohadt szép lesz:) ennyi:))) -
#4 de pill -
Cobra11 #3 Remélem is. Viszont te sem tudsz róla semmi konkrét infot? -
#2 lesz és egyszer csak:) -
Cobra11 #1 Tud róla valaki valamit? Lesz-e egyáltalán és ha lesz akkor mikor jelenik meg? Minden info jöhet.