66
Tud róla valaki valamit?
  • hen-tes
    megjelent psegyre ?
    psx-re ?
  • fm
    nincs? :(
  • fm
    up! úgyhallottam van pc-re is vmi emulátorral, de én nem értek a lovakhoz:)

tud vki vmit erről? engem nagyon érdekelne ez a game pc-re!!
  • curse
    Nincs, es valszeg nem is lesz, mivel a gyarto mar jo ideje nem ir foglalkozik pcvel, csak konzolokra keszit jatekot :_( max szerzunk vmi xbox emulatort (asszem mar van tobb is), Pakson az atomeromu futtatna is normalisan ;)
  • Cobra.
    nem találtam rá utalást
  • kisficege
    pc-re nincs?
  • Cobra.
    MK: Deadly Alliance néven van, ha jól látom, de csak konzolokra. 2004-re pedig írnak MK6-ot link
  • kisficege
    Na valaki!Most van már mortal 5??
  • :)
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
    scorpionnal védés folyamatos nyomás kettő le,kettő fel... és kisütés.. vagy nagyütés erre má nem emléxem:) ez 1 kivégzés:)
  • viccesvik
    Ehhe!!
    Heló mindnekinek, szal elősször ki lehet röhögni aztán meg ki lehetne segiteni. A problémám, a Mortal 2 höz kellene neke mleirás melyik emberre mit hogyan + kivégzések, előre is köszi.
    Tom hogy nem egy mai játék, de azért ugye valaki tud helpelni. Előre is thx
  • Laza
    remeljuk a Deadly Aliance is kirr lesz, mint az elozoek... :) bar a legjobb szerintem meg mindig a 2. resz, mindet rongya jatszottam (o, azok a regi szep idok, amikor az elso resz volt:)))

manapsag a verekedos jatekok igen hamar elvesznek a homalyban (ld. VF4, Tekken4), ezert ennek nagyon utosnek kell lennie... :)))
  • Sith
    Én is látma pár videot jó és szép igaz nem a kedvenc stilusom de jó feszültség levezető. Már régóta hiányoltam PC-n egy uj feszültség levezető gamet :)
  • Caballero
    Ha találsz egy helyet, írj az e-mailemre! [email protected]
  • CSOCSO
    sőt a reiz-ről letölthető:))))))))
  • CSOCSO
    de lesz!!!!!!!!
  • Sephi
    Mortal Kombat Advane nem lesz?
  • CSOCSO
    magyar hely ahol gba van az nemtom hol amugy modntam hogy honnan lehet tölteni
  • Lacc
    Lol, ha XBoxra lesz, Pc-re is lesz.
  • Cobra11
    Remélem a buzi készítők kiadják PC-re is. Ha nem akkor majd szerzek egy GBA emulátort és letöltöm arra. Esetleg tényleg nem tudsz egy gyors magyar helyet ahol GBA-s cuccok vannak?
  • CSOCSO
    ps2 re lesz és xboxra netaán GBA ra is!!!
    elvileg roohadt szép lesz:) ennyi:)))
  • CSOCSO
    de pill
  • Cobra11
    Remélem is. Viszont te sem tudsz róla semmi konkrét infot?
  • CSOCSO
    lesz és egyszer csak:)
  • Cobra11
    Tud róla valaki valamit? Lesz-e egyáltalán és ha lesz akkor mikor jelenik meg? Minden info jöhet.