Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fmparadise.dox.hu
vagy fmhungary.hu
regisztrálj és kérd a moderátorokat hátha nekik valahol meg van...
ja és tényleg szar volt...
nem találom, eredetileg a tcmhungary és a fifahungary oldalon fennt volt, de mind2 oldalt nemrégen újraindították és a régebbi anyagok közül nem mindet rakták fel...
billy 76 azt a magyarítést linekd már be légy szíves ha lehet nem baj hogy hasznáélhatatlan megnézem milyen

van, de annyira instabill, mint Titanic a jéghegyek közt...
gyakorlatilag normális ember behülyül tõle, teljesen használhatatlan...
olyan magyarosítás ami help olyat én is kerestem, de a nyári szabi miatt az emberek töredéke fórumozik...
elvileg igen, tehát TCM 06 nem jelent meg, a kiadás elõtt FIFA MAnager 06ra változtatták a nevét, hogy a többi EA játék imagét tudják hangsúlyozni...
míg egy FIFA 06ot lehet rendesen magyarítani, addig a Managert nem...
a total club manager 2005 van valami magyarítás?nekem nem kell 100% magyarosítás csak valami HELP Amúgy a FIFA MANAGER 06 AZ A TOTAL CLUB MANAGER 06 NEM?

WOW!! Köszi! Már csak arra kell rájönnöm hogyan lehet ezzel játszani!!:D
nézd meg a #6713 -as hozzászólást...
Amúgy próbáltam a játékot, de sajnos az a véleményem, hogy az adatbázis gyengeségén túl sajnos a játékmenettel, de fõleg a meccsek motorjával is gondok vannak a FM2006 -hoz képest...
Ez így elég messze marad a realitástól... Udineset pl. Debrecennel idegenben 3-0 -ra vertem és 2. helyen mentem tovább az UEFA csoportkörbõl...

Sajnos ennek a teljes grafikai megjelenítésnek az a nagy hátrány, hogy néha iszonyatos hülyeségeket csinálnak a játékosok, de az mégnagyobb baj, hogy mozgásban, játékban pl. alig van különbség a kiscsapatok és a sztárgárdák között.
A végeredmény lehet, hogy reális lesz, de a mérkõzés közben nem veszed észre, hogy ki is a jobb csapat... ez nekem kicsit kiábrándító...

Szóval a lényeg, hogy egyenlõre nekem a FM2006 még mindíg egy klasszissal jobb...
jah tom csak nem teljesen értem mi a +oldás!:S
Olvass kicsit vissza...
Van rá megoldás.
Valaki tudna nekem segíteni???

Amikor elakarom indítani a meccset akkor 1-szerûen kilép.

PLZ HELP ME!!!!
nemakarok hülyeséget mondani, de asszem nincs benne ilyen lehetõség...
Nah nekem is lenne egy kérdésem:
- Nem találtam a menükben a fan-okkal foglalkozó menüpontot.
A régiben lehetett pl vonatokat indítani, ****jegyet ingyé' adni,stb. Az ilyen lehetõségeket most hol lehet elérni (mert el lehet az biztos mivel van külön staff aki ezzel foglalkozna)?

Amúgy a friss magyar bajnokság peccsrõl:
Nekem sem ment fel, sehogan sem pedig utánaolvastam több fórumban is, így vettem két régebbi magyar peccset és beleszöszmötöltem abból a csapatokat.

www.republiknet.hu

Nem a játék magától bejelölte az összes fontosabb bajnokságot, de annak csak a csapat választásnál van szerepe. Akkor lehet, hogy ez csak véletlen.

én ilyet még nem tapasztaltam, de a játék kezdetekor melyik bajnokságokat jelölted be? ha csak a spanyolt, akkor lehet, h ezért

football without ultras is nothing

Szevasztok!

Most kezdtem el játszani nem rég a játékkal és nagyon tetszik, csak lenne egy dolog amit nem értek. Miért van az, hogy ha átadólistára teszek egy játékost eladás szempontjából miért csak a bajnokságon belüli klubbok jelentkeznek érte? Például ha elszertném adni Esquerro-t a Barcából akkor csak spanyol élvonal beli csapatok jelentkeznek érte. De ez van más játékosokkal is.

ok. köszi.Sajnos csak délután tudom majd letesztelni, de már alig várom...
így van. az csak kényelmi funkció

Köszi.
Megvan.
Gondolom a No CD -s és az a nélküli is jó ugye?
igen a megoldás a visszaolvasás és nemcsak a write-only üzemmód

Sziasztok!
Van egy gondom: nekem állandóan kilép a game a windows -ba új játék kezdésnél.
Valaki találkozoitt már evvel a hibával? Ha igen van megoldás?
Köszi elõre is.
O.K.

KÖSZZ!
1. ha a kedvenc klubbod a cselszki és olyan szerzõdésed van, hogy a kedvenc klubbtól érkezõ ajánlat esetén elkell hogy engedjenek (opció)...
1. ha kirúgnak és pont a chelsea keres meg... feltéve hogy induláskor Spanyolország mellett Angliát is kijelölted... de az esetek 99 %ban nem
2. carrier menü beszélgetés a vezetõséggel/szerzõdés hosszabbítás -> tárgyalás és ajánlet elfogadása
3. bizonyára elkerülte a figyelmed, hogy nem lehet a játékba beilleszteni a magyarra fordított szöveget, én is csak a lefordított szöveget keresem, mint egy szótár úgy akarom használni...
ja és állítólag a 2007es verzió amit novemberre adnak ki olyan lesz hogy könnyen beleilleszthetõ lesz a magyar nyelv...
csá!!!
2 kérdés
1. Év közbe a Real-tól át lehet-e szerzõdni a Chelsea-hez.
2.hogy kell a real-lal a szerzõdést meghosszabitani??
3.(bónusz) NEM CSINÁLNAK 1 Ku.....va MAGYAROSITÁST?
ja akinek szarakodott a magyar liga, az töltse le a 2.01-es verziót,asszem javítva van ez is... www.fmparadise.dox.hu
kérdésem, sokat hallottam én is, hogy nem lehet a játékba illeszteni, de esetleg az elkészült fordítást nem e megosztaná velem valaki, mint egy szótár úgy használnám. tehát kellene az eredeti angol, és a fordított magyar...
[email protected]
azért mert úgy van megcsinálva, hogy nem lehet betenni. az egész szöveg fordítása készen van ha minden igaz csak nem sikerült a játékba betenni. nem engedi a program. nem a magyarok hibája hanem a buti programozóké:)))

Nekem meg allandoan kilep az asztalra mikor meg akkarok nezni egy meccset.
Van erre valamilyen patch 1.2 fent van.
Miert nincs magyarositas az ilyen jatekoknak kellene nem holmi ingyom bingyom gamakhoz.
FrezeR
valszeg november elején

zizz21
Hi! Nemtudja vki,h mikor jön a 2007? Thx! <#pardon1>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

lassan végetérnek az érettségik, elkezdtem éjjel nyomni a gammát, de nemtudom, vhogy ez sem az igazi.. nekem még mindig a 2004 az etalon

Zsolti9014
Grafika: Fifa manager sokkal jobb
Adatbázis: Football manager sokkal jobb
Játékmenet: u.olyan nagyjából
gyorsabb a Fifa manager
a football manager sokáig szimulálja a meccseket. Ebben egyébként a Championship manager 2006 is jobb a football managernél.
Lényeges különbség: a CM06 300 mega, az FM06 500 mega, a FIFA manager06 majd' 2 Giga.
De van amiben egyik, van amiben másik a jobb.
A football managernek van saját editorja, de az rendkívül gépigényes, de mind2-höz van gyors külsõ editor is. A Football managerhez több patch készül talán.

Hajrá Magyarország!

Csá!
Szerintetek a fifa manager 06 vagy a football manager 2006 a jobb game?
Zsolti9014
Haveromnak élõ szerzõdése volt a Fradival, UEFA-kupát nyert (!) és kirúgták.

Hajrá Magyarország!

shad0w
csá
ezexerint nem sikerült észrevenni a piros betûs "Magyarosítás NINCS!" feliratot...

don't give a fuck

csá
nincs ehez magyarositás?
Sziasztok! Segítséget kérnék, mert már megõrülök. Kaposvárral szerzõdtem le. Elõször a Basic Two Years szerzõdést választottam. Vége a bajnokságnak 4. lettem, na mondom ez jó, majd jövõre még jobb lesz. De nem, mert Július 1.-én lezárja az évadot és a következõ napon azon kapom magam, hogy nincs klub. Pedig csak egy év telt el a szez. meg 2 év volt. Teljesítettem a kitûzött feltételeket, még jól is.
Na jó akkor újra kezdtem Kaposvárral. Mostmár negotitate to clubbal szerzõdtem. Asszem 3 évesre. 1. lett a csapat, meg bajnoki gyõzelem meg kutyaf@sz@ de megint ugyanaz történik. Én a Kaposvárral akarok maradni több idényen keresztül. Felajánl más csapatot, de nekem nem kell. Légyszi segítsetet<#rinya>
shad0w
Olyat lehet, hogy egy scoutot ráküldesz egy játékosra, de azon túl, hogy megmondja, h nagyjából mennyit kéne ajánlanod a jelenlegi csapatának, hogy elengedjék a játékost, meg hogy mennyi az aktuális fizetése túl sok hasznos infót nem árul el. Már nem valami frissek az emlékeim a játékról, de én így emlékszem. Jobb egér a játékosra és elvileg van vmi scoutos cucc ott lehet ezt elérni, asszem, nem tuti :) Meg asszem van vhol a felsõ menüsorban is egy scouting menüpont. Na arra még ennyire sem emlékszem :)

don't give a fuck

Még az lenne a kérdésem hogy ha egy játékost megakarok figyeltetni azt hogy kell?

shad0w
Hát sok oka lehet. Pl.: nem megfelelõ körülmények, gyenge csapat, nem megfelelõ edzések, rossz morál, rossz eredmények, sérülések, nem kap elég lehetõséget, stb...

don't give a fuck

Megtaláltam köszi,Az miért van hogy egy magyar játékosomnak évrõl évre csökken a teljesítménye? és nem is öreg

shad0w
#5961-tõl kezdve írtam le, pár hsz-en keresztül errõl volt szó, elõtte és utána is.

don't give a fuck

Zsolti9014
Talán a Premier Manager új része, igaz csak a tavalyit próbáltam. magyarul ez sincs!

Hajrá Magyarország!

Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy ha egy játékos arcát be akarom tenni de a játékos arca mögött a hátteret nem tudom kivágni hogyan vágjam ki?és melyik progival?Elõre is köszi

Átalakult a TCM Hungary! Kis szünet után ismét teljes erõvel dolgozunk, csak éppen FMParadise néven. Az oldalt eléritek:
http://fmparadise.dox.hu
Jó töltögetést.
sziasztok!!!!!!!le írná nekekm vki hogy kell a letöltött mezeket labdákat...dolgokat felrakni??elõre is köszi
<#falbav>
nemtudok ilyen játékról sajna :(

de van amúgy olyan manager játék, amiben
-van a játékosnak egy egyértelmû szintje
-van értelme pénzt keresni (itt nem adományozásra vagy csapat alapításra gondolok)
-esetleg magyarítás (de nem kötelezõ)
-még az említett vándorolgatás is jó?
Mert ilyen elven a TCM 2004 a nyerõ, de abból hiányoznak a tök jó félidõs dumálgatások, meg az egész csapat teljesítmény a morálra épül, meg eleve az a 2006-os színvonal na. A szintlépés is elég érdekes benne, mert a TCM 2005-ben például sokkal igazságosabbnak tartottam a szintlépést, mert ha nyertem eleve kaptam 3 pontot. A 2004-ben meg ha bead nekem egy ilyet, hogy legyen 80-as erõnlét (50 pont) tökéletesítsem a kapus akármilyen képességét (30 pont) meg rúgjak 3 meccsen zsinórban 4 gólt (150 pont) és közben most kerültem fel mákból a mittoménmilyen csapattal a Premier League-be. Tegyük fel elérem a 8. helyet és semmi szintlépés nem lesz, mert miért nem rúgram 3x4 gólt egymás után egy az enyémnél 1.5x erõsebb csapatnak (Arsenal, Manchester United, Chelsea stb.)?! És érjek el így 1000 pontot a 4-es szintért :D
teljesen egyetértek veled... én is épp ezért nem nyúzom a játékot