11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • realbenyo
    Mikor lessz magyarosítás?
  • Naxos
    hello. hogy ál a magyarítás?
  • DonC
    Sziasztok,

Apró kérdésem volna, az energy-t hogyan lehet leggyorsabban növelni a játékosoknál? Próbáltam a recovery edző hetet de nem nagyon láttam változást. Még most kezdtem csak, szal nem votl időm átolvasni ezt a pár ezer hozzászólást.
  • Neuman
    7743-as hozzászálás a legújabb hír.
  • BarcelonaFC
    Hello!!!Azt szeretném megkérdezni, hogy a magyarítás kb. mikor lesz kész???Üdv Tomcsikaka. msn címem:[email protected]
  • Neuman
    A béta verzió (text mode)már akkor ígérve volt mikor én is fordítottam, reméljük most lesz belőle valami.
  • billy76
    elvileg új fordítók száltak be és béta verziót igértek mára, de még nincs sehol...
  • billy76
    ha akarod a tarcsit irányítani, akkor igen a reserve team-et is be kell pipálni, hogy mit akarsz irányítani... igaz csak a csapat összeállítást tudod megadni, a meccseket nem te játszod le... bár meg tudod nézni, hogy mi történt a meccsen...
    a tartalék bajnokság elvileg mindig megy, a reserve team menűben a 3. fül mutatja a meccseid eredményét és a tabellán elfoglalt helyed... bár nem a legjobban, de működik, sőt U csapatokkal is csinálhatsz hasonlókat ha van ráidőd...
  • jsdrzer
    És is a MU-val nyomom, 3. szezon és nekem nem megy a tartalék ligabajnokság. A játék kezdetén kellett volna beállítani valamit?
  • Neuman
    Talán a 2008-at már másik motorral adják, bár erre is azt írták hogy másik, de ugyanúgy szar, igaz valamivel jobb!

Én már láttam pirosat adni baknokin is, de legtöbbször nem ad lapot, hol ott tele van a mérkőzés szabálytalanságokkal.
  • takibalint
    Ez 3D mod mi?? Hat szerintem a mostani 3D mod is gyalazatos. Legalabbis nekem a Gepard patchel. A biro 10-bol 11-szer nem ad sarga lapot, pedig neha csak ugy ropulnek a levegoen a jatekosok 1-1 becsuzsas utan. Es nem csak az ellenfelnek, de nekem sem ad sargat. 11-est vagy piros lapot meg nem is lattam 3D-ben. Csak baratsagos meccsen.
  • Neuman
    Van valami megoldás arra hogy a játékosok kitámadjanak az ellenfélre, mert ha én nálam a labda az ellenfél azonnal letámad, a játékosaim meg csak állnak mint egy fasz!
  • sümi32
    Üdv! fordítás iránt érdeklődnék han áll?
  • kirfer16
    OLaszoknál nincs taratalék bajnokság de ha jhol emlékszek akkor ez már a tcm 2004-be is így volt de nem biztos.Egyébkén a magyarositás végre jó utra terelödöd.
  • billy76
    arra gondoltam...
    ja és olaszoknál nincs tarcsi bajnokság...
    és a tarcsi csak a legmagasabb osztályban játszó csapatoknál van/lehet...
    ezért van a kis csapat patronáló lehetőség a játékban (coperation a neve asszem)...
    a taktikáról meg annyit, hogy felállásonként változik, hogy melyik utasítást érdemes kiadni, mert 3 védővel nem úgy védekezik az ember, mint 5el, és a hosszú labdákkal 1szem csatár nem sok mindenre megy...
    pláne az olaszoknál...
    Én Angliát és a Man Utd-t preferálom, itt is van tarcsi liga...
  • takibalint
    Kozben azon gondolkodtam, hogy nincs is reserve team bajnoksag Olaszorszagban . A statisztikakban is csak a youth teamekrol van statisztika. Vagy ez nem szamit?

A konyvben neztem, hogy csak ott van reserve team amelyik bajnoksagban jatszanak. Ilyen pl a spanyol es a nemet.

Valaki jatszik olasz csapattal es van reserve teamje???
  • Neuman
    Akkor lehet hogy a játék kezdetekor valamit nem állítottál be.
  • Pikler
    Megkérdezhetem, hogy kb. mennyire vagytok a magyarítással? Köszi!
  • takibalint
    A tarcsi menu alatt a reservre gondolsz, ami a first team alatt a masodik a menuben? Mert ha arra, nekem az inaktiv. A jobb eger gombra, pedig nincs semmilyen reserve vagy hasonlo. csak a transzfer statusz, a player talk meg player details, release invoke stb.

Amugy Udinesevel jatszom Seria A-ban.

Kiprobaltam text modban ezt a full defend-long ball taktikat a Milan elleni kupa elodonto visszavagon. Az eredmeny 2:0 a milannak. 8:3-as kapuraloves, 2 db 11-es a Milannak, amiket kihagytak, es egy kiallitas nekem, meg meg 4 sarga lap. Tehat nem mondanam, hogy nekem bejott elso probalkozasra.
  • skristof
    és a kupában most sorsoltak össze a Millwall-al. idegenben..

Millwall away. yes! :)
  • skristof
    ja közben nekem is meccselnek mostmár a tartalékok, úgytűnik csak a legmagasabb osztályban van ilyen ligabajnokság, vagy nemtudom.

eb-selejtezőn pedig 8-3ra vertem lichtensteint :)
    közben Józsi György kapott meghívót a magyar válogatottba, akik 7-0ra kiütötték luxemburgot.
    első premier ligás meccsemen pedig 2-1re kikaptam a charlton-tól.

(észrevettétek, hogy ha text módban nyomtok D-t meg L-t azaz full deefnd és long ball, akkor szinte csak a saját csapatotok támad?:) persze nem mindig)
  • Neuman
    Nekem játszanak mecseket, csapatot alapítottam, feljutotam és most ott meccselnek ahol előző szezonba voltam, vagyis egy osztállyal lentebb!
  • billy76
    a tarcsi menűben asszem az utolsó fül, akkor beadja az első és a tarcsi keretét egymás mellett és azokat a játékosokat lehet mozgatni, akik nincsenek a kezdőbe vagy padra nevezve... egér bal clisk megfogod és áthúzod a másik cspatba...
  • skristof
    jobb egér gombbal kattintasz a játékosra és van valami menüpont aminek a vége 'Res'. nemtom pontosan, talán 'eiglibe to res' vagy nemtudom tényleg, de azzal lehet. ugyanakkor hiába van elég játékosod ott sztem akkor sem játszanak. az ifisták eredményét mindig megkapom ea-mailbe de a reservesről semmi.. én csak azért szoktam odapakolni, hogy átláthatóbb legyen :)
  • takibalint
    Ezt mar en is akartam kerdezni, nekem a tartalek csapatom inaktiv, marmint a menuben, amikor kiakarom valasztani.

Egyaltalan hogy lehet a jatekosokat a tartalek csapat es az elso csapat kozott mozgatni? Mert nekem tul sok jatekosom van az elso csapatban. A TCM 2004-ben volt egy opcio a jatkosok lapjan, hogy kuldes a tartalekba, es forditva.

Szoval valaki tudja?
  • jsdrzer
    A tartalékcsapattal miért nem tudok szinte semmi kezdeni? Velük nem lehet tartalékbajnoki meccseket játszani? a tarcsi létszáma ok, edző van, minden van csak meccsük nincs.
  • Djemba
    hol tart a magyarosítás?
  • skristof
    én is az átcsoportosítást próbáltam, de sajna tényleg túl késő volt.
    azóta egyébként 10np munkanélküliség után az angol 2odosztályú Southend United csapatánál alkalmaztak, célkitűzés a kiesés elkerülése, a csapatomat sikerült remekül megerősíteni igazolásokal és kölcsönszerződésekkel, így az addig 20. helyre rangsorolt csapat a 6. helyre lett sorolva, végig osztályozó helyen álltam, sőt voltam második is, aztán végül visszacsúsztam a 4. helyre, így osztályozókat játszhattam, amin sikerült is a feljutás.
    most a premier league leggyengébb csapata vagyok, cél a kiesés elkerülése. a stadionomat bővíteni kezdtem, igaz, hogy átléptem az építési költségvetést, de remélhetőleg megtérül, ugyanis az előrejelzések szerint minden meccsemen teltház lesz (ami érthető is egy kiscsapat pl-be jutásánál). most vagyok az alapozásnál, a felkészülési meccseim egész jól sikerültek, igazoltam egy remek csatárt a másodosztályból, mert volt elengedési záradéka ha felsőbb osztályú csapat hívja, illetve leigazoltam a középpályára Józsi Györgyöt :)
    szóval most a csapatom megerősítésén ténykedek, csak a fizetési keret elég szűkös, pedig megpróbáltam magasabbra tornázni.
    közben lement a 2008as eb is, melyre a skót válogatot felkért managernek. a horvátokkal döntetlen játszottunk míg a németektől és a későbbi győztes spanyoloktól kikaptunk, így a csoportmeccsek után ki is estünk. ekkor véget is ért velük a szerződésem, de most a selejtezőkre újból felkértek, örömmel vállaltam el.
    egyébként level4-es manager vagyok, van egy feleségem, és egy 1éves kislányom is :)
  • Andretti
    A mentés lehet túl későn készült és a döntrés már úgymond "megszületett", bár nem tudom. Nekem is előfordult már hasonló, de az átogazolási pénz túllépése miatt volt (-30millió euró) Próbáld meg a budget úgy variálni hogy csak 1 helyen legyél minuszban (mondjuk csak az épületeknél) és ha úgy veszel fel kölcsönt talán jó lesz... Ha nagyon késő van az első évben igazából nem sok mindent tudsz csinálni, nekem is csak ez az 1 jutott eszembe...
  • skristof
    meccs közben nyomogatod. nemtudom mit nem értesz rajta?!?

egyébként múlt héten játszottam picit, normal fokozaton bemelegítésnek, persze karrier módban. skót 10 csapatos division3-ben (ami a 4edosztály) indultam, ahol is 10. helyre taksáltak (east fife a csapat neve), a vezetőséggel kötött szerződésemben a cél a kiesés elkerülése volt második évre is a biztos benntmaradást tűztük ki. sikerült egy-két jó igazolás, valamint kölcsönszerződés így sokkal acélosabb lett a csapatom, végig 2-3. helyen tanyáztunk, míg az utolsó 4fordulóban sikerült felkúszni az első helyre, amit a fő rivális (aki tavaly búcsúzott a division2-ből) megverésével biztosítottam be, azonban a költségvetésből kicsúsztam.
    a fizetések -150³/w körül vannak, viszont az az érdekes, hogyha két kiöregedő játékosommal szerződést bontok, hogy csökkentsem a heti fizetést, akkor a hiány nő! ezt nem igazán értem...
    sajnos az épületek fenntartása is többet emésztett fel, mint amennyit a vezetőség rá szánt, ami azért gáz, mert semmit sem építettem, ergo alapból jóval kevesebbett kínáltak, mint amennyi szükséges. játékos eladásokról sajnos nem nagyon beszélhetek, most elég bő a keret (jobb ifistákkal ~26fő) vannak is transfer listen 8an, akik ingyen mehetnének, de még így se nagyon kellenek a kutyának se :)
    a bajnoki cím elnyerése és a feljutás után természetesen 'save game'-eltem, nehogy befaggyon a program az év vége legenerálásakor. szerencsére fagyás nem volt, csak az én arcomra fagyott a vigyor, amikor is az új szezont gyből azzal nyitottam, hogy kirúgtak a büdzsé túllépése miatt.
    van valami tippetek, hogyan hozzam kicsit helyre az anyagiakat?
    visszatöltés után vettem fel kölcsönt is hosszú futamidőre, de hiába.. :\
    a fizetéseket próbáltam csökkenteni új szerződésekkel, de természetesen ebbe nem nagyon akartak belemenni a játékosok. ráadásképp sajnos nagy a differencia a játékosok fizuja között (80 - 200³)
    ötlet? szívesen maradnék a csapatnál, főleg, mert elutasítottam angol másodosztályú ajánlatot is, amiért a csapat anno nagyon hálás is volt.. a vezetőség év végére ezt elfelejtette ezekszerint.
  • sag3e
    Sraccok,hogyan kell használni a jtákban a Hotkeys-gombot?
  • donatus13
    ja és már ujra raktam
  • donatus13
    ja és már ujra raktam
  • donatus13
    Hello

kellene kis segítség
    olyan problémám van mikor rámegyek betöltés kilép és azt irja sulyos hiba egy fájl jön létre... ezt nem tudjátok hogy lehet megoldani?
  • Andretti
    jaj de figyeltek... #7678

Ezt meg talán nem kéne a fejünkhöz vágni, már bocs hogy elkezdtük...

A másik, meg tanulj meg angolul ha ilyen nagy a szád...

én kérek elnézést hogy beszólok...

Larvin... igen ez az 50 felállás már a kezdetektől fogva benne van (vagy ha rosszul emlékszem, akkor 2005 től biztosan), én használtam is régebben, és tényleg hasznos, de irdatlan sok idő meccsről meccsre állítgatni, attól függően hogy hogy áll fel az ellen milyen gyors egy-egy támadó stb... van még egy csomó opció ahol személyenként adhatsz ki taktikát, ami szintén hihetetlen hasznos, de megint annyi idő meccsenként hogy én inkább az általános taktikázásban merülök el (az is meccsenként min 10-20 perc) és azon is gólok múlhatnak, szóval el lehet merülni a játékban, csak kell hozzá türelem (meg angol tudás)

A partnert meg havonta egyszer ajándékozd meg és kész, csak dísz (attól függetlenül én örülök hogy benne van, sőt kell is... imádtam amikor talán a 2005-ben volt komplett private life, neveltem két focista fiút, az egyik még a csapatomban is játszott, aztán 30 év múlva elvált a nő, mert annyira a vasas 2035-ös vagy akárhanyas bajnoki címére koncentráltam hogy elfelejtkeztem róla :D)
  • Larvin
    Ezt nem hiszem el. Előjött ugyanaz a hiba ami miatt abbahagytam a játékot hónapokkal ezelött. :D Na, ezúttal hezitálás nélkül váltok.
  • Larvin
    Sziasztok pár hónap kihagyás után ismét játszhatok az FM07-el. A topic azóta nem sokat haladt előre, pedig meggyőződésem, hogy ez egy nagyon jó játék.

Kérdés: A partner mellett különböző színek jelölik az inteligenciát, költekezési szokásokat, türelmet. Rájött már valaki, hogy mit jelentenek a csíkok? Gondolom valami intervallumot, hoyg tól-ig, de mégis mitől füg, hogy mikor van minimumon és mikor maximum? Az intelligencia érdekelne leginkább, mert a többi világos.

Érdekesség: Nemtudom észrevettétek-e, de nekem is csak a hivatalos fórumon olvasottak után esett le, hogy a taktikáknál a támadó és védekező felállást 25 szituációra meg lehet adni, így összesen 50 felállást adhatsz meg attól függően merre van a labda. Nemtudtam eddig, hogy a védekező és támadó taktikai felállásnál miért vannak fényes mezők és miért nincsenek az alapfelállásnál. Most már tudom, ha a fényes mezőre kattintatssz, akkor megadhatod a spéci felállást, arra az esetre, ha a labda éppen azon a területen jár. szerintem hasznos infó.
  • Neuman
    Lehet én csak saccoltam!
    Most már én se fordítok, mert reggel 6-tól este 6-ig dolgozok, így nem sok energiám marad!
  • Zsolti9014
    igazad van, bocs mindenkitől.
  • kirfer16
    egyébként meg én tudomal meg nincs 50% ha nekem tegnap elött Szalontai azt mondta hogy 30-40% között van körülbelül de pontosan nem lehett megsacolni.