11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Wlakos
    Az a szánalmas ahogy a forditókat fikázzák!!!
  • Neuman
    Szerintem senki nem ígérte hogy lesz! Arról volt szó hogy neki fogtak és haladnak, de nem mondta senki 100% hogy lesz is.
  • Naxos
    csak 1 valamit nem értek... akkor minek ígérgetnek hogy lesz magyarítás... szánalom
  • Djemba
    nincsen értelme a magyarosításnak mert amire megcsináljátok kijön a fifa manager 2010
  • skristof
    korrekt.
  • bmffm856
    huh kicsit kemény lett. de nem baj, így őszinte.
  • bmffm856
    bocs de mostmár kurvára idegesítő ami itt megy. előre leszögezem nem vagyok benne a fordító csapatban. viszont kurvára idegesítő, hogy másról sem szól a topik, minthogy valaki nekiáll hisztizni a magyarításért, aztán kap rá egy választ. kedves rinyálós magyarításkövetelős cimbikék: ha annyira kell nektek az a magyarítás, akkor:
    - segítsetek fordítani, a hisztizésre fordított energiátokkal akár azt is csinálhatnátok.
    - tanuljatok meg angolul -ez a XXI. században amúgy is nagyjából elvárható dolog-, és akkor nem lesz szükségetek a magyarításra.
    ha pedig egyik sem, akkor lapuljatok mint szar a fűben, mert nem mindenkinek van annyi ideje mint nektek, hogy a gép előtt rejszol egész nap, és nyálcsorgatva várja hogy kiadják a legújabb játékot. itt vannak egyetemisták és dolgozó emberek is, akiknek sokkal kevesebb ideje van, és maximum köszönettel tartoztok nekik, hogy a szabadidejükben megpróbálnak tenni valamit azért, hogy ti örülhessetek. ennyi. ha annyira szeretitek a focit, akkor nyomás ki a grundra és kergessétek a bogyót élőben. na addio. kezeket a paplan fölé. :)
  • billy76
    idézet egy másik fórumról:

http://www.fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=658

Sziasztok!

Vettem a fáradtságot, és felmentem ennek a "Szuperfordítócsapatnak" az oldalára. Na akarjátok tudni, hogy mit írnak?

"A csapat időhiány,a rossz hozzáállás miatt feloszlott!"

Szóval mostmár nincsen semmiféle segítőcsapat. Ha egyáltalán csinálja valaki, akkor az 2-3 embert jelenthet. Elhiszem, hogy huszonakárhány mega lefordítása sok idő, de tudtommal általában fél éven belül meg szoktak vele lenni a fordítók. Itt meg már lassan fél éve megy a huzavona...

Szóval 1000%, hogy nem lesz BETA, és 80%, hogy rendes fordítás sem.
    Kriky
  • Sigismund88
    Üdv!

Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogyan áll a fordítás? Most nagyon nem megy a game (nyelvtudásom hiányoságai miatt). Előre is köszönöm a választ.

Sigismund
  • carnage26
    Sziasztok!
    A játékban nálam a 3D-s nézetben idönként kiakad a játék.Főleg bedobásoknál jön elő.A játékos bedobja a labdát (vagy ikább kiesik a kezéből)és senki nem megy a labdáért.Mindenki áll a pályán ,a bíró nem fújja le a félidőket.Már csak Quit-al lehet továbblépni.Ez a jelenség előfordult az alapjátéknál és a hivatalos patch installálása után is.
    Mi lehet a gond?
  • FuckingMontana
    Hogy érted hogy kidobál az Extra time?
  • skristof
    vedd meg eredetiben.
  • nono27
    Sziasztok!

Nem tud valaki megoldást az Extra Timera hogy ne dobáljon ki?
  • Neuman
    Eleinte én is csodálkoztam hogy nem növekszik a vagyonom, nem is jöttem rá egy évig, hogy miért :D
    Aztán láttam hogy a csaje heti szinten 10 000 eurókat költött el!
    Jelenleg spanyol Division C-be vagyok, de még nem akar hozzám jönni!
  • skristof
    hozzám skót 4edosztályba is jött bnő, aztán angol másodosztályban elvettem nem sokra rá pedig megszülte a kislányunkat is..
    igaz, most nem adok neki pénzt, mert a múltkor vmi 40ezres cuccott vett magának, kicsit bepipultam :D
  • Larvin
    hát tudod a méhek meg a virágok...

:D amúgy meg majd ha veszel pár cuccot és sikeresebb leszel, esetleg még szponzorod is lesz meg ilyesmi, akkor majd jönnek a partnerek magától
  • maraconis
    Sziasztok, nem tudja valaki véletlenűl hogy kell családot alapítani?
  • Zsolti9014
    amíg a bannerban ki volt írva, hogy hány %-nál jár, addig is jöttek a kérdések...
  • Neuman
    Ha nincs több információnk nem tudunk többet mondani, akkor annyi volt, most ennyi van.
  • Larvin
    Teszek 1 kísérletet az extra time-(mal?) Sikerült feltenni. Van kint egy német verzió amit a multi nyelvű verzióra fel lehet tenni. (Registryben kell a nyelvet átállítani)Elindult a játék, a zenét le kellett venni, mert valamiért behalt tőle a játék, sztem ez csak az egyéni szoc problémám, már egy ideje szaraxik a gépem és nem jövök rá mitől. Elsőre az összes opció müxik kivéve a stadionfelújítás rész, mert, ha arra kattintok kidob az asztalra rögtön. Tesztelem még aztán meglátjuk. Szerintem megéri lecsekkolni nektek is, ha már az én beteg gépemen is fut.
  • Naxos
    ti meg adjatok szélesebbkörü tájékoztatást. nekem végülis mind1 csak egy jótanácsot szerettem volna adni.
  • Neuman
    Csávó épp az előbb lett leírva hogy azok az embereknek szólt, akik nem képesek 5 vagy talán 10 "de akkor sokat mondtam" hoozászólást visszaolvasni!
    És ez neked is szólt, mert vegyük pl. a 7748-as hosszászólásodat, és mit ad isten előtte ott van a válasz a 7746-osban!
    Szóval ne háborogjatok, legyetek türelemmel és egy kicsit legyetek körültekintőbbek!
  • Naxos
    sehol nincs feltüntetve hogy a project hogyan áll. talán nem lennének olyen kérdések ha 1 kicsit jobban tájékoztatnátok az embereket nem feljönni 2 havonta és leugatni mindenkit....
  • Andretti
    Nem rád vagyok felháborodva, te pont az ellenpélda vagy!

Azokra akik benyögik hogy "mikó lesz már magyarosítás?"

Amúgy tényleg tűztünk ki időpontokat... csakhogy nem számoltunnk 1 dologgal... az emberi tényezővel, konkrétabban az emberi taplósággal:

Részletezem gyorsan:
    Elkezdtük hirdetni a fordítást... lett 20-25 jelentkező... elkezdtünk fordítani, jól haladtunk, aztán az emberek majdnem fele egyszerűen eltűnt! Legalább 5 körlevelet írtam minden jelentkezőnek, és mindig egyre kevesebb válasz... elvileg elkötelezett emberek jelentkeztek, és a haladás alapján bátorkodtunk kitűzni időpontot, aztán szó nélkül eltűntek az emberek. Sajnálatos, de ez van. Dolgoztunk keményen, volt a huf probléma, még az is megoldódott, de az emberek csak fogytak... És a legroszabb hogy legtöbbjük szó nélkül ment el! A kitartó emberekkel meg csak lestük, hogy 4-en maradtunk... volt olyan hét hogy 4 ember dolgozott az egész projekten!!! Mit tehetünk ekkor, hát eltoljuk az időpontot, és elkeseredetten keresünk embereket, mert képtelenség 4-en lefordítani az anyagot. 4 olyan ember aki közben szeretne magánéletet, tanulni, és netán még aludni is. És ekkor jönnek a fórumon hogy mikor lesz már magyarosítás... ÚGY, hogy előtte 3 sorral írtam ki hogy hogy állunk... Szóval mi fordítunk mint állat, ő meg még egy gordítésre sem hajlandó, hogy visszaolvasson egy kicsit, és néhányan az enyhén követelődző hangnemet választják! Na ekkor picit felmegy bennem a pumpa...

Szóval félreértés volt részedről, de én is félreérthetően írtam...
  • Andretti
    félreértettél...

az az üzenet realbenyonak szólt... (alul ott is van hogy válasz az ő részére) bocs hogy félreérthetőre sikerült...
  • Neuman
    Pénzügyi gondokkal küzdöttek mások is, már volt tárgyalva ezzel kapcsolatban, de nem tudom mi lett velük.
    Eddig nekem egy csapattal volt gondom, a többit nyereségesen vezettem!
    Én főleg a jegyárakra, és az ajándék boltra figyelek, eddig bejött.
    A fizetéseket úgy szabom hogy ne lépjek túl egy bizonyos összeget, azt pedig kalkulációval ki tudod következtetni.
  • billy76
    ha jól látom te is tagja vagy a strategyhunteam-nak... legalább is a weblap szerint...
    tehát te bennfentes vagy...
    így már értem felháborodásod... :-)
  • billy76
    de ha valaki szeretne hiperszupertáp magyar csapatokkal nb3ig bezárólag játszani, akkor innen letöltheti:

http://tcm2005.musichello.com/

ja az adatbázis nem hiteles... :-)
  • billy76
    okés... :-)
  • billy76
    mindent a maga helyére...
    tehát a zip fájlt tömörítsd ki, és akkor elvileg minden a helyére kerül...

Hungarian Fifa Manager 07 - Light Edition

A patch tartalmazza:

- alap EA-s adatbázis, apró változtatásokkal
    - NB1-es csapatok logoi
    - NB1-es csapatok mezei
    - NB1-es csapatok zászlói
    - kiegészítő csapatok címerei, mezei, zászlói

Az Editorban ne feledjétek a Write Database parancsot ahogy mindig.
  • henman
    Sziasztok!

Az a gondom hogy bármikor bármelyik csapathoz megyed edzőnek a pénügyi előrejelzésben mindig hatalmas minusz összeg áll.Akárhova megyek mindig pár hónapon belüle elfogy a csapat összes pénze.Most lettem a Chelsea edzője és az előrejelzés máris -120 millióban van.Aztán persze év végén jön a pontlevonás stb.A jaték eleján a pénzügyi irányítást a gépre bíztam.Légyszives valaki segítsen mert így nem lehet játszani.
    Végső esetben valami pénzes cheat is jöhet:)
    Köszi
  • Neuman
    Nem haragszok! :D
  • gayera
    Najó ezt vágom. De a letöltött mappákat meg fájlokat hova kell másolni?
  • billy76
    editort futtatni, white current database...
    új játékot indítani és választani Hungaryt... :-)
  • billy76
    hát ha nem haragszol nekem félre érthető volt...
    egyébként tényleg kár olyan hozzászólásokat írógatni, hogy mikor lesz már kész, meg hogy kész lesz e valaha...
    az oroszok miatt a beta verzió elvileg macerás, de nem megoldhatatlan...
    gondolom a játék text fájljainak egyrésze a tcm 2004 óta nem változott, viszont van olyan ami ugye újdonság és nem volt benne, tehát le kell fordítani és ugye a magyartalan dolgokkal is kell valamit kezdeni...
    ja és akkor háborodok fel amikor akarok, úgy is megnyúgszom, ne félj... :-)
  • gayera
    Sziasztok! Letöltöttem a hfm07 light editiont, valaki meg tudná mondani, hogy konkrétan hogyan lehet beimportálni a játékba? Ha már le van írva akkor bocs! Kösz!
  • Neuman
    Ide figyelj drága barátom, ha kicsit figyelmesebb lennél akkor gondolhatnád hogy nem neked szól!
    Úgy láttam hogy meg se kérdezted! Épp te válaszoltál egy személynek!
    Ne legyél felháborodva!
  • billy76
    na ide figyelj...
    nem tom mire írtad h szégyen...
    ha az én tényt közlő megjegyzésemre, akkor ..@..
    ha a más fórumokon bejelentett (tényként) időpont elmaradására, akkor igazad van...
    tudod én is játszom ezzel a játékkal, és mivel nincs magyar verzió, pedig már egy párszor a te és társaid is igérték, várok türelemmel...
    de ha engem nevezel retaldáltnak, akkor csak jelzem hogy az igérgető, embereket félrevezető m@jom akkor mi?
    én még nem igértem soha sehol olyat, amit nem tartottam meg, pláne nem ilyet, amire egy csomó ember vár...
    tudomásom szerint olyan jól haladtatok már régen, h majdnem kész lett, már a dátumokat is kitűztétek...
    van az orosz gyerek, aki kikódolja a huf fájlt, és ugye eddig ez volt ennek a játék korábbi típusainak a magyarításához is...
    gondolom, ha ez a strategyhungaryteam nem száll be, akkor keresztet vethetünk a magyarításra...
    tehát apám én nem rataldált vagyok, csak hiszek az igéreteknek és ne sértödj meg, ha ilyen tény megállapítások írok, minősítés nélkül, mint a #7743 hozzászólás...
  • Andretti

erről beszélek... tiszta szégyen...
  • Andretti
    Na ismét jelentkezem...:

Látom mindenkinek nehezére esik a kereső használata, és a visszaolvasás, sebaj...

Magyarosítás - Fejlemények:
    A magyarosítás 1 hónap relatív szünet után újra beindult ugyanis a Strategy Hungary Team http://strategyhunteam.extra.hu honosító brigád beszállt a munkába. A beta verzió kisebb hiányosságok és mulasztások miatt nem biztos hogy kiadásra kerül, viszont a munka elkezdődött. Az extra time kiegészítő nem biztos hogy lefordításra kerül, viszont a tapasztalatok, és ismeretségek birtokában a Fifa Manager 08 fordítása (nagyon remélhetőleg) gördülékenyebb lesz. A munka befejeztének időpontját egyelőre nehéz megmondani, de ha konkrét fejlemények lesznek, mindenképpen értesítve lesztek itt! Addig is akik ismerik a fejleményeket, és türelmesek, közöljék azokkal a retardáltakkal, akik képtelenek a keresőt használni, vagy visszaolvasni egy kicsit, hogy hogy is áll a magyarosítás...

//p.s.: a "Magyarosítás" és "Fejlemények" szavakra rákeresve megtalálható ez a post...