Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Ja ez nov 11. De akkor is hol a demo? Vagy a demo kiadasi datum nov 11? Amugy lesz par uj dolog, ez a manager market sem rossz, meg a koperacio mas foci csapatokkal. Ugy latom a fiatal csapatokra is rafekszenek, egyszerre 4 youth team-et leht iranyitani. Fejlesztett automatikus intelligencia a 3D nezetben. Mondjuk ez igen csak elkell mar.

FrezeR
sajna az elõbbi :/

Ezen az oldalon november 10 a megjelenési dátum😞((. Vagy október 11. Attól függ, hogy írják ezek a dátumot. Láttam már mind a kétfélét😊)

FrezeR
ime a képek
megnéztem a 06-os demó szeptember 8.-án már kint volt. ezért is fura, hogy még nem jött az idei :S

takibalint
igen oktober korul jott ki, vagy meg korabban. a kepek merre vannak??

FrezeR
2005-ben ilyenkor már kint volt a demó ugye? még nagy a csönd

FrezeR
nézegettétek már a 07 képeit? van pár érdekesság. az egyik legújabb és remélem jól értelmeztem, miszerint minden meccs elõtt kiválaszthatsz egy játékost akit te irányitasz. ez izgalmasan hangzik 😊

nézz körül a gamecopyworld oldalon

Neuman
Nem tud valaki a TCM 04-hez patch-et adni?

!!!HALA MADRID!!!

Igen. Feltettem a patcheket. Haveromnak ugyanez a problémája a játékkal.
ez valszeg nálad lévõ gond. a játé amúgy ilyet nem csinál. föltetted a patcheket?

Sziasztok! Nagyon tetszik a game. Viszont van egy nagyon idegesítõ problémám. Amikor a mérkõzéseket nézem bedobáskor lefagy a játék. Ez kb. 2-3 meccs után ismétlõdik. Ennek az orvoslására tudna nekem valaki segíteni?
takibalint
Az anyagiak nem minuszosak, a kepen, szoval nem tudom mi lehet a gond.

Zsolti9014
a képeket meg nem tudom megnézni, próbáld máshova feltenni, pl. iaro.srv.hu, vagy pixupload.tk

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
de valszeg az a mínuszos pénz lehet a baj.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
sajnos nem tudom, bocsi

Hajrá Magyarország!

GyaxyBoy
senkinek semmi 5let?
GyaxyBoy
GyaxyBoy
na végre! 😄
GyaxyBoy
GyaxyBoy
GyaxyBoy
Mindenféle játékosnál ezt írja (angol legalsó háznál is)
Most betõltöttem azt az állást, mikor kezdõdik az új szezon teli lével és semmi módosítással! De már ekkor is ezt kapom válaszként! Elõbb azt hittem, hogy még korai vásárolni, de nem! Mások adnak vesznek!
Itt az ikon ami ott vírít ahol eddig nem vettem észre de sztem nem is volt ott!
takibalint
A pontos szoveg az, hogy a te atigazolasi kondicioid miatt nem tudod a jatekost megvenni.

A bank egyenleged - 5 millio
Az igazolasi kereted 1.4 millio
A wage budget a jatekosok es staffok fizetesenek koltsegvetest jelenti. Ez neked 157 ezer/het. Vagyis ennyi a kiadasod hetente a fizukra. Szerintem emiatt nem igazolhatsz. Ja meg a minusz 5 millio miatt.

GyaxyBoy
Jah! kölcsönt nem vettem fel, de stadiont fejlesztettem!
GyaxyBoy
A pontos szöveg:
" You can't sign this player at the moment because of your transfer conditions."
Ennyi! Nem vagyok hejde jó angolból, de én ezt így értelmezem szabad fordításban:
Te nem tudod igazolni ezt a játékost ebben a pillanatban, mert a kereskedés szabályozva van!

Anyagi helyzetem egy kis játék után:
Bank balance: -5 milla
Transfer budget: 1.4 milla
Wage Budget: 157 ezer pw (igazából ezt nem tom hogy mi!)
GyaxyBoy
A pénzügyi helyzetem nem igen jó 😊 -3.000.000 font. De a vásárlásra, még van 5 millám. Le akartam igazolni mindenféle játékost. Volt aki azt mondta, hogy õ nagyobb csapathoz szeretne menni azért nem jön hozzám (tisztasor), volt aki azt mondta keressem fel késõbb, mert most nincs kedve váltani. Volt aki azt mondta, ohgy nem jön mert volt már nálam és nem érezte jól magát ezért nem akar visszajönni. 😊 (A hülye, maradt is az "alsóházban" ). Most meg kapok olyat, hogy nem szabad igazolnom az igazolási státuszom miat! Mindjárt kiírom hogy mi ez! 😄 Meg van egy kis iconom is a zászlómnál! Az sem volt még! 😞
Zsolti9014
Milyen a pénzügyi helyzeted? Vettél fel kölcsönt? Illetve az sem mindegy kit igazolnál.

Hajrá Magyarország!

GyaxyBoy
Köszi. Kellene egy kis help!
Nem tom mit állítottam el (sztem semmit), de miután az Energi Cottbust feljuttattam a Bundesligába, azóta azt kapom az emberektõl válaszként, hogy nem igazolhatok, mert olyan státuszban vagyok, hogy nem igazolhatok. Na de azt hogy kell átállítani? Mert ezekkel az embereimmel, nem igen tok megmaradni a bundesben.

Elõre is köszi a válaszokat!
Zsolti9014
sajnos nincs, mint ahogy az a bannerban piros betûkkel szerepel, de nem is lesz, mivel nem lokalizálható a szöveg, mert nem lehet megnyitni az azt tartalmazó fájlt. A 2007-hez már lehet majd csinálni.

Hajrá Magyarország!

GyaxyBoy
Hi emberek! Van valami magyarosítás a gaméhoz? (Fifa Manager 2006) elõre is köszi a választ! ha van egy link jól esne! 😄
Thnx
morfeusss
Hy all! Nincs a játékhoz 2006-2007-es frissítés?

Mire gondolsz Pauli?

1000000 kösz!
Az alap meccsmotor tényleg elég trágya, de lehet olyan cuccot letölteni hozzá, amivel jóval élvezetesebb mérkõzéseket láthatunk
My career utána Talk to Board. Ask for contract extension a szerzõdéshosszabbítás, de csak akkor él, ha az utolsó évedben vagy. Release Contract-tal kérheted, hogy engedélyezzék, hogy új csapatot keress, Cancel Contract-tal kérheted a szerzõdés azonnali felbontását. Ezek csak akkor sikeresek, ha a Board nem elégedett veled.
hogy kell a csapattal szerzõdést bontani vagy szerzõdés hosszabbitani?????
hi all! moss fogom feltenni a játékot, magyar bajnoksághoz nem kell patch vagy vmi? és mennyire jól kidolgozott a magyar bajnokság? mezszínek stb? Sry ha butaságokat írok, még soha nem játszottam fifa managerrel
Szevasztok! Rég jártam erre...Tavaly megvolt a game , még a régi gépemen.Most kedvem lenne megint egy kicsit Managerezni, de talán kipróbálnék másik hasonlót.
Tudna valaki ajánlani olyan foci menedzselös játékot amelyikben van 3D-s meccsnézés???? Vagy csak ebben a játékban van ??
Köszi ! :-))
littleNorbi
A tört verziós változatot, hogy lehet feltelepíteni?Mert a 3. CD-nél vmi rosszalkodiik, az kizárt, hogy rosz a cd.

na végre sikerült....úgy tünik az volt a baj h én 1bõl az 1.2-es pecset tettem fel...😊
vki nemtudja h mért nem megy nekem?

feltettem a gémet, meg bekrekkeltem....aztán elindítotttam, bejön, lemegy h EA sport ez az intro és utána csak fekete képernyõ....megnyomom az entert és kilép az asztalra....
aztán leszedtem az 1.2-es pecset feltettem és megint bekellett krekkelni és ugyanazt csinálja....mi lehet a baj?
ezt írja ki:

<error Msg>
The specified node path:
TbBankBalanceValue
could not be found
<Call Stack>
Empty

mi a baja?
Szerintem ezeken kívül még a meccsmotoron is lenne mit javítani bõven.
Tényleg nem lehet érzékelni egy jó csapat és egy rossz csapat közti különbséget fociban, csak a gólokban jön elõ a különbség.
Emiatt is uninstalláltam a game-t.
Nekem a FifaMan-ben a látvány és a teljes klubirányítás jobban tetszik mint a FootballMan-ben, de ott meg a játékmotor kitûnõ és emiatt viszont a hangulata sokkal jobb. Nálam ez a két szék közé esés tipikus esete. Egyikben sem találtam meg azt amit kerestem. Szvsz.

www.republiknet.hu

Pisti1026
Nem tudom mit szóltok hozzá de szerintem 2 dolgon kell javítani az egészen!!!!!
- a meccsen jobban azt csinálják a játékosok amit mondunk(taktika meg minden)
- az adatbázis---- ez kúrvára nagyot kéne javítani, nem azt mondom hogy Football Manager szintû legyen de azért javítsanak rajat, és ne csak az elitligákon legyen a hangsúly(jaaah: hannem is lesz nagy adatbázis akkor legalább jhetnének ki patchat)

Amúgy én ahogy ismerem magam így is úgy is agyon fofgom játszani magam vele mert akkora fan vagyok
na csak ennyit akartam mondani!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

olvass vissza

football without ultras is nothing

Sziasztok!A Fifaman 06-tal lenne egy problémám!Csapatválasztás után,a játék kilép!Az EXE file hibát generál!Mit tegyek?Köszi!
a fifa játékot tudod vele elvileg fusionálni, és a meccset le tudod játszani a te írányításoddal...
fmparadise.dox.hu -n kérdezd meg, mûködik e
eddig semelyik sorozathoz nem igazán jött be...
Szevasztok,
Valaki le tudná írni, hogy kell használni a FusionEA nevû programot?
Elvileg ezzel lejátszhatnám én a meccseket, de nem nagyon jövök rá hogy kell használni
Elõre is thx
HY!!!Nemtudna vki adni hozzá 1 cracket??<#help><#help>
hogyan lehet meccset nézni a játékban?