11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    formában tartani úgy tudod őket, hogy játszatod őket. persze ez meg az erőnlét kárára megy, meg kell találni a megfelelő rotációs szisztémát
  • Sigismund88
    Az építkezés résznél, hova kell építeni? A városba, stadion vagy ahol a edző központjaim vannak?
  • pauli
    Üdv emberek!
    Szerintem nem baj hogy nincs igazán magyarosítás hozzá. Akit igazán érdekel a játék, de nem tud angolul (ahogy én is) az nem lusta elővenni egy szótárt, vagy belépni a szotar.sztaki.hu oldalra. Aki csak emiatt nem játszik vele, mert nincs hozzá magyarosítás az megérdemli... Ne legyetek már ennyire korlátoltak! ;-)

Na egy kis élménybeszámoló.
    A Győrrel kezdtem új játékot, első szezonban bajnokságot meg kupát nyertem, a következő szezonban bejutottam a BL csoportküzdelmeibe és csak gólkülönbség miatt nem jutottam tovább, amúgy Schalke, Chelsea és az Ajax volt az ellen. Az UEFÁban folytattam, Heerenveent simán kiütöttem, de a Sevilla már túl nagy falat volt.
    Azért így is szép summát kaszíroztam, így gőzerővel fejlesztem az infrastruktúrát.

Van egy kérdésem is. A játékosok formáját hogyan lehet magasan tartani? Mert ha elzavarom őket edzőtáborba (abba a katariba vagy hova) 2x2 hétre egymás után akkor 1-2 hétig magasak a formák (átlagban 11-12), de aztán úgy visszaesnek megint mint a huzat 7-9 körülire. Kivéve talán a kapusokat, meg a góllövőket.
  • kirfer16
    az fmhungary
  • Sigismund88
    Melyik fórumon olvastál(tatok) erről a magyarosításról?
    Írd már meg legyszíves.

• kirfer16
    Egyébként a csávo felrakott egy ujabbat ami állitás a szerint jo és az igaz is jó lett csak egy gond van LENGYEL nyelvü lesz a játék én mondom ez szivatt minket.
  • Djemba
    egy 50%magyarosítást sem adtok ki jó lenne az is
  • kirfer16
    Az a magyarositás egy kamu söt nekem még a gépemet is elbaszta ujra kellett rakni az egészett.
  • takibalint
    Itt a gazdasagi merlegem az evvegen. Talan ad egy kis segitseget, akiknek problemajuk van a jatek gazdasagi menedzselesevel.

tablazat
  • billy76
    nem működik a magyarosítás, a fájl jóval kisebb, mint az eredeti...
    nálam nem indult el a játék, másoknál összezavart mindent, volt aki a gépét is újra rakta, gondolom arra már rá is fért... :-)
    sorry, de megvezettek másik fórumon....
  • hideglaci
    köszi! sikerült megoldanom! ;)

ezt a magyarosítást viszont elvileg bemásoltam oda, ahova írta vki, de nem jó! mit tudtok róla?
  • maddog
    nem nem azt jelenti. az a virtuális memóriára vonatkozik.
    pr4dator.extra.hu van egy help ott levan írva hogy mi a teendő. csak regelned kell ami ingyenes majd a letöltéseknél megtalálod
  • lafi19
    nics elég helyed a merev lemezen.
    Legalább 768MB lenni kell hogy fusson a game
  • hideglaci
    felraktam a játékot, és crack-eltem is, mikor indítanám a játékot akkor ezt írja ki: fifa manager 07 requires at least 768MB of free swap file space. Please free the required space and re-run the game.

ismét mégse

tudnátok segíteni, mert nem tom fordítani se, és ezáltal nem tom miért nem indul! előre is köszi!
  • lafi19
    majd szolj hogy mire jutottál
  • billy76
    elvileg a zipben egy huf fájl van....
    más fórumokon azt írják, hogy kamu...
    én a szerzőt emailon kerestem meg, várom válaszát és este próbálom ki...
  • lafi19
    hova kell bemásolni mert foggalmam sincs és biztos hogy teljes a magyarítás mert nem ugy tünek mert sokkal kevesebb a fálj mint amit felül kell írni?
  • lafi19
    hello én bemásoltam a forditást a database/eng felülírtam és nem indult el a game.
  • billy76
    data/cm/fe mappa állítólag és a fájl neve translation.huf ha jól írtam...
  • billy76
    elvileg oda kell másolni, ahol eredetileg is található a játékban...
    könyvtárban...

de más fórumon írtak alapján vegyesek a tapasztalatok, tehát nem biztos h jó, este otthon kipróbálom...
  • 6600GT
    hello! és ezzel a fájllal mit kell csinálni? hova kell másolni? kösszi szépen
  • billy76
    a várva várt magyarítás elkészült:

aki szeretne magyarul játszani innen letöltheti:

http://gerebentocs.uw.hu/
  • takibalint
    Miert van ilyen is? En meg nem tartok ott, hogy fejlesszem a stadiont. Majd kovetkezo idenyben.
  • cain
    nézz vissza néhány hónap múlva.
  • focicsillag
    Sziasztok!!!Én azért szeretnék segitséget kérni mert hülye vagyok a fifa manager magyarositásához!Vki tudna nekem segitséget nyujtani mit hogyan csináljak?Vki segitsen kérem!
  • Olcsy
    Vk meg tudná mondani h mik a gombok?
  • gayera
    Csátok! Nem tudja valaki, hogy lehet-e olyan stdiont építeni a stadionbővítésmódban, aminek teljesen csukható a teteje?
  • asfa
    csáó..
    nem tudja véletlen valaki hogy az mért van h sima fifa managerrel tudok saját clubot alapitani és játszani vele de viszont ha felteszem az extra time-ot akkor meg nem mert a mezkreálás után kilép és nemtudok saját csapatot csinálni :( ha valaki tudja segitsen lécce..
    előre is kösz
    csá
  • csaszi04
    Szevasztok!!!

Adjatok tanácsot, hogy hogyan tudom a csapatom veszteségét csökkenteni. Már kipróbáltam sokmindent, kevéske sikerrel! igazából az áruházamból nem tudok megfewlelő nyereséget kicsikarni! Ehhez kellen tanács! Meg a játékosaim sem állnak kötélnek a szerződémódosításkor! Előre is kössz!
  • FrezeR
    7.1? már a 11.0-nál jár :)
  • Neuman
    Valaki felrakta a Gepard 7.1-es patchet?
    Észrevehető változást tapasztalt, mert én nem!
  • takibalint
    Ahova berletet adtal el, ott az ideny vegeig nem fogja elkezdeni epiteni, mert a berletesektol nem veheted el a helyet. Ha nem adtal el berletet, akkor mas a gond. Mi van a penzuggyel?
  • gayera
    Hali, nem tudjátok mi lehet a probléma amikor a klubomnak stadiont építek, és rámegyek a change stadiumra és nem akarja elkezdeni az építkezést? Az van kiírva hogy még nem kezdte el, xhétig fog tartani. Jah és azt a stadiont tölti be a Tatabányának amit a chelseanek építettem. Ezt viszont nem akraj az istennek se átalakítani, vagy legalább is negyon lassan. Örülnék ha valaki tudna segíteni, mert nem szertném újra kezdeni a játékot, elvégre most nyertem meg a magyarkupát és a bajnokságot. Egy hete szenvedek. Előre is kösz.
  • billy76
    szépen megélénkült a topic, csak az a kár, hogy negatív hír kell hozzá... :-)
  • Wlakos
    Az a helyzet ha akorra van kész amikorra kijön a 2010, az akkor is magyar lenne! Sokan játszanának vele szívesen, hát hajrá! Nincs abban semmi rossz ha valaki nem a legújabb játékkal tolja.
  • Zsolti9014
    501 hsz --> 50 hsz
  • Zsolti9014
    megtisztelsz? akkor olvasd már vissza a hsz-edet.

egyébként bocs ha megbántottalak nem állt szándékomban, csak felhúztam magam 1 picit. nincs veled semmi gondom. ne haragudj.
    csak tudod az hogy 501 hsz-ből 10-11 a fordítókat sürgeti ill. cseszegeti az meg nekünk esik rosszul. és nem azért hogy magamat fényezzem, de én úgy álltam neki a fordításnak, hogy a játékkal nem tudok játszani, mert nem fut a gépemen.

Mégegyszer: bocsáss meg!
  • Naxos
    okés mester. én legalább megtisztellek azzal hogy nem úgy beszélek veled mint 1 kutyával... na mind1. sok sikert a fordításhoz...
  • Zsolti9014
    egyébként sajnálom hogy ennyit várattam magamra, de visszaküldöm még ma lefordítva a szövegemet, többet sajnos nem tudok tenni
  • Zsolti9014
    az a szánalom amit te meg néhány társad csináltok itt a topikban b@zmeg!!! Fordítsd le magadnak csinálj magyarítást vagy mittomén!