Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl a fórumról eddig Andretti Freez és én ha igaz.

az összehangolást megoldjuk, MSN-kontaktokkal majd.

mellesleg demo alapján engem is odaBASZ, szl várjuk a teljeset

football without ultras is nothing

FrezeR
Zsolti9014: azt 512-t a minimumnak irják 😊

Pisti: nem tudom miért nem megy még igy sem neked, másoknak ez segitett pedig..:/ de az a 256 mb tényleg kevés lesz!

Andretti: köszi a felajánlást, szivesen vennénk ha segitenél a forditásban! Van még valaki aki beszállna? Valahogy össze kellene hangolni a dolgokat!

Pisti1026
256 mb/ram!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Én szívesen segítek fordítani.
Adatok:
17 éves
Munka:
Õszi szünet
Referencia:
Felsõfokú Angol C
(www.itk.hu - 20060900860037-IPQF)

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Pisti mekkora a RAM-od? és milyen?

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Na Üdv Mindenki!

Úgy látom az emberek ugyan azok mint a 06-os fórumból...

Akinek problémája van a telepítéssel/elindtással a hivatalos oldalon a system requirementset nézze át...

Nekem nagyon tetszett a demó, csak egy picit rövid. Minden benne van/lesz amit ígértek, csak mivel ez még demó sok mindent "kivágtak". Egyenlõre tökéletesnek látszik... jó a first/reserve team, realisztikusak az eredmények, personal life kitûnõ, csak még nem lehet csajozni 😊. A külsõ ugyan az, de belülrõl nagyon sok minden újúlt. pontosabban visszatért. Összességében nekem tarolt, 11 órára tapasztott a képernyõ elé és csak ma hajnal 5-kor tudtam abbahagyni a játékot, mert csak a 8. angol fordulóig enged játszani. Év manager játéka lesz. Legalábbis nálam biztosan...

Zsolti9014
az

Hajrá Magyarország!

Neuman
Ezek a Patch 1.1 1.2 ezek a még a Fifa M 06-é igaz?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Ezek a Patch 1.1 1.2 ezek a még a Fifa M 06-é igaz?

!!!HALA MADRID!!!

Pisti1026
Be van állítva és még se megy , nézzétek meg----->

I’m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
nekem vazze így se megy, faszom kivan!<#boxer><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#falbav>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Mellesleg Freezer ötlete elõtt leírtam ugyanezt😊)
Zsolti9014
de a minimum, vagy az ajánlott? 😄

Hajrá Magyarország!

FrezeR
ok világos 😊

próbáld meg Te is igy Pisti!

Ha kevesebb a memória, attól akadhat/lassulhat. Sztem erre gondol Pisti. Nem a swappolásról beszél.

Megoldva, Frezer ötlete a jó. Nekem a gond az volt, hogy nem a rendszer meghajtóra raktam, ott meg le volt tiltva a swap file készítése. Beállítottam a rendszer kezelést, onnantól OK minden! 😊

FrezeR
miért menne rosszabbul?<#confused> ezt most nem vágom

Pisti1026
Tudom, de akkor csak rosszabbúl menne a game, nem ezt írná ki!

FrezeR
nos az elég kevés. azt hiszem a minimum ajánlott az 512 mb<#whatever>

Pisti1026
Így se megy! Lehet ahoz köze, hogy nincs csak 256 mb/ramos memóriakártyám?

FrezeR
próbáld meg átállitani, hogy a rendszer kezelje a lapozófájlt

Pisti1026
A faszom kivan nekem is ezt írja ki:

Megpróbélom váltotatni a lapozófájlokat és ugyan az:

Help!<#help><#help><#help><#help>

FrezeR
nem hiszem

Pisti1026
Szerintetek a Dmoban elkezdett mentéseket lehet folytatni a teljesben?

minek az :/
Helló, Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a virtuális memória méretével van baja. a readme-ben azt a beállítást javasolták, amikor a windows szabályozza a méretét. ahol be lehet állítani: sajátgép tuljadonságok/speciális/teljesítmény/speciális/virtuális memória.

ha mégsem ez a megoldás, akkor bocsi.
Zsolti9014
ha idõm úgy engedi, részt vennék a fordításban (elsõsorban németrõl magyarra lennék hasznos)

Hajrá Magyarország!

Hali!
Nem indul a demó, 768 MB helyet követel swap fileoknak. Az adott partíción, ahova telepítve van több, mint 5 giga szabad. A rendszer meghajtón 1,5 giga. Találkozott vki ilyennel?
Köszi: Kython

FrezeR
a CD Galaxisnál már rendelhetõ, szállitás azonnal tehát megérkezett <#taps>

FrezeR
ugy látom két hasonló nevü topic is van, nem kellene erre megoldást találni?😊

kijött a demo! a fejlécben a link!!
ha a forrásaim jók akkor lehet majd fordítani is. ha van aki szívesen fordítaná jelentkezzen. én is benne lennék.

azok a kommentek amik a demo letöltési címét keresik törölve lesznek.

nos ez és a HT alapjaiban különbözik és különböznie is kell ugyebár az online ill offline nyújtotta lehetõségek miatt. a program sokkal mélyebben enged beletekinteni egy futballcsapat életébe, minden komolyabban van kidolgozva és értelemszerûen a grafika is sokkalta jobb, ugyanakkor az élmény teljesen más. itt évtizedekig jtszhatsz _gép_ek ellen, míg HT-ben hetegik tart egy egy évad de emberek ellen, akikkel normálisan komunikálhatsz ezért ott kiemelkedõ szerep jut a community-nek. összegezve egy ilyen típusú játékkal nem lehet "rákészülni" egy HT-viadalra, de ugyanúgy el lehet vele tölteni hosszú éjjeleket..
ja, és itt van save/load, míg HTben minden végzetes lehet 😊

Carlos
Akkor várok a 2007-re.
Addig tisztességtelenül megnézem a 2006-ot.

Þór vígi þessi rúnar

A tavalyit szerintem sehol, max a neten. Az ideit pedig még várd meg. Novemberi megjelenés

Carlos
Ok, megnézem.
Ha tetszik, hol tudom megvenni a játékot? Se a CDGalaxisnál, se az 576-nál se a PcDome-on nem találtam.
<#nemtudom>
Marad a warez?

Þór vígi þessi rúnar

Szinte teljesen más. Legalábbis amennyire azt ismerem.
Itt szinte a teljes irányítást átveheted a játékosoktól kezdve a klub utolsó apró-cseprõ dolgaiig.
És mindezt jópofa grafikus felületen. És még a meccset is megnézheted 3d-ben. De nézz meg pár képet a játékból és tudni fogod mirõl beszélek.

Carlos
Lámer leszek, de azért hátha valaki válaszol!
Most épp Hattrick láz van a cégnél, úgyhogy mindenki azt nyomja. Ez a játék miben hasonlit hozzá, miben különbözik, mit lehet csinálni benne, milyen lehetöségek vannak?
Mit tud a játék a hattrick-kal összehasonlitva?

Elöre is köszönöm a válaszokat!

Þór vígi þessi rúnar

ilyenkor sajnálom h bannolni nemtok 😊

shad0w
nem, csak viccességbõl lett kiírva...

don't give a fuck

komolyan nincs hozzá magyarosítás?
Pisti1026
Mikor jön ki a demó?

CFCHungary
thx jó lett

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

17N6-UE25-3333-WSCH-LONG

ez a 2006-oshoz jó

CFCHungary
akkor valaki adjon egy telepítõ kodot légyszi

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

shad0w
igen

don't give a fuck

CFCHungary
kérhetek hozá telepítõ kodot ?

takibalint
Ez csak a Player career modban lesz elerheto. Viszont a 3D meccs modban iranyithatod ot. Es olyan is van, hogy mecsrol mecsre kulonbozo jatekost iranyithatsz ezzel is novelve a sajat szintedet.

CFCHungary
ez OFF vagy klérhetek hozá telepítõ kodot ?

FrezeR
igen ebben igazad van. pl fuziót is ezért nem használtam a korábbi verzióban sem. demót talán két héttel a megjelenés elõtt láthatunk. valami ilyesmit olvastam a hivatalos fórumon. tehát még várnunk kell bõven :/ de ne legyen igazam

szerintem az szar 5let.. remélem nem lesz benne ilyesmi, v remélem ki lehet hagyni, mert az elvinné a manager feeling-et. sztem épp az a lényege ennek h a kispadról csak közvetve tudd irányítani a meccset...