11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #7829 formában tartani úgy tudod őket, hogy játszatod őket. persze ez meg az erőnlét kárára megy, meg kell találni a megfelelő rotációs szisztémát -
Sigismund88 #7828 Az építkezés résznél, hova kell építeni? A városba, stadion vagy ahol a edző központjaim vannak? -
pauli #7827 Üdv emberek!
Szerintem nem baj hogy nincs igazán magyarosítás hozzá. Akit igazán érdekel a játék, de nem tud angolul (ahogy én is) az nem lusta elővenni egy szótárt, vagy belépni a szotar.sztaki.hu oldalra. Aki csak emiatt nem játszik vele, mert nincs hozzá magyarosítás az megérdemli... Ne legyetek már ennyire korlátoltak! ;-)
Na egy kis élménybeszámoló.
A Győrrel kezdtem új játékot, első szezonban bajnokságot meg kupát nyertem, a következő szezonban bejutottam a BL csoportküzdelmeibe és csak gólkülönbség miatt nem jutottam tovább, amúgy Schalke, Chelsea és az Ajax volt az ellen. Az UEFÁban folytattam, Heerenveent simán kiütöttem, de a Sevilla már túl nagy falat volt.
Azért így is szép summát kaszíroztam, így gőzerővel fejlesztem az infrastruktúrát.
Van egy kérdésem is. A játékosok formáját hogyan lehet magasan tartani? Mert ha elzavarom őket edzőtáborba (abba a katariba vagy hova) 2x2 hétre egymás után akkor 1-2 hétig magasak a formák (átlagban 11-12), de aztán úgy visszaesnek megint mint a huzat 7-9 körülire. Kivéve talán a kapusokat, meg a góllövőket. -
kirfer16 #7826 az fmhungary -
Sigismund88 #7825 Melyik fórumon olvastál(tatok) erről a magyarosításról?
Írd már meg legyszíves.
-
kirfer16 #7824 Egyébként a csávo felrakott egy ujabbat ami állitás a szerint jo és az igaz is jó lett csak egy gond van LENGYEL nyelvü lesz a játék én mondom ez szivatt minket. -
Djemba #7823 egy 50%magyarosítást sem adtok ki jó lenne az is -
kirfer16 #7822 Az a magyarositás egy kamu söt nekem még a gépemet is elbaszta ujra kellett rakni az egészett. -
#7821 Itt a gazdasagi merlegem az evvegen. Talan ad egy kis segitseget, akiknek problemajuk van a jatek gazdasagi menedzselesevel.
tablazat -
billy76 #7820 nem működik a magyarosítás, a fájl jóval kisebb, mint az eredeti...
nálam nem indult el a játék, másoknál összezavart mindent, volt aki a gépét is újra rakta, gondolom arra már rá is fért... :-)
sorry, de megvezettek másik fórumon.... -
hideglaci #7819 köszi! sikerült megoldanom! ;)
ezt a magyarosítást viszont elvileg bemásoltam oda, ahova írta vki, de nem jó! mit tudtok róla?
-
maddog #7818 nem nem azt jelenti. az a virtuális memóriára vonatkozik.
pr4dator.extra.hu van egy help ott levan írva hogy mi a teendő. csak regelned kell ami ingyenes majd a letöltéseknél megtalálod -
lafi19 #7817 nics elég helyed a merev lemezen.
Legalább 768MB lenni kell hogy fusson a game -
hideglaci #7816 felraktam a játékot, és crack-eltem is, mikor indítanám a játékot akkor ezt írja ki: fifa manager 07 requires at least 768MB of free swap file space. Please free the required space and re-run the game.
ismét mégse
tudnátok segíteni, mert nem tom fordítani se, és ezáltal nem tom miért nem indul! előre is köszi! -
lafi19 #7815 majd szolj hogy mire jutottál -
billy76 #7814 elvileg a zipben egy huf fájl van....
más fórumokon azt írják, hogy kamu...
én a szerzőt emailon kerestem meg, várom válaszát és este próbálom ki... -
lafi19 #7813 hova kell bemásolni mert foggalmam sincs és biztos hogy teljes a magyarítás mert nem ugy tünek mert sokkal kevesebb a fálj mint amit felül kell írni? -
lafi19 #7812 hello én bemásoltam a forditást a database/eng felülírtam és nem indult el a game. -
billy76 #7811 data/cm/fe mappa állítólag és a fájl neve translation.huf ha jól írtam... -
billy76 #7810 elvileg oda kell másolni, ahol eredetileg is található a játékban...
könyvtárban...
de más fórumon írtak alapján vegyesek a tapasztalatok, tehát nem biztos h jó, este otthon kipróbálom... -
6600GT #7809 hello! és ezzel a fájllal mit kell csinálni? hova kell másolni? kösszi szépen -
billy76 #7808 a várva várt magyarítás elkészült:
aki szeretne magyarul játszani innen letöltheti:
http://gerebentocs.uw.hu/ -
#7807 Miert van ilyen is? En meg nem tartok ott, hogy fejlesszem a stadiont. Majd kovetkezo idenyben. -
cain #7806 nézz vissza néhány hónap múlva. -
focicsillag #7805 Sziasztok!!!Én azért szeretnék segitséget kérni mert hülye vagyok a fifa manager magyarositásához!Vki tudna nekem segitséget nyujtani mit hogyan csináljak?Vki segitsen kérem! -
#7804 Vk meg tudná mondani h mik a gombok? -
gayera #7803 Csátok! Nem tudja valaki, hogy lehet-e olyan stdiont építeni a stadionbővítésmódban, aminek teljesen csukható a teteje? -
#7802 csáó..
nem tudja véletlen valaki hogy az mért van h sima fifa managerrel tudok saját clubot alapitani és játszani vele de viszont ha felteszem az extra time-ot akkor meg nem mert a mezkreálás után kilép és nemtudok saját csapatot csinálni :( ha valaki tudja segitsen lécce..
előre is kösz
csá -
csaszi04 #7801 Szevasztok!!!
Adjatok tanácsot, hogy hogyan tudom a csapatom veszteségét csökkenteni. Már kipróbáltam sokmindent, kevéske sikerrel! igazából az áruházamból nem tudok megfewlelő nyereséget kicsikarni! Ehhez kellen tanács! Meg a játékosaim sem állnak kötélnek a szerződémódosításkor! Előre is kössz! -
#7800 7.1? már a 11.0-nál jár :) -
#7799 Valaki felrakta a Gepard 7.1-es patchet?
Észrevehető változást tapasztalt, mert én nem! -
#7798 Ahova berletet adtal el, ott az ideny vegeig nem fogja elkezdeni epiteni, mert a berletesektol nem veheted el a helyet. Ha nem adtal el berletet, akkor mas a gond. Mi van a penzuggyel? -
gayera #7797 Hali, nem tudjátok mi lehet a probléma amikor a klubomnak stadiont építek, és rámegyek a change stadiumra és nem akarja elkezdeni az építkezést? Az van kiírva hogy még nem kezdte el, xhétig fog tartani. Jah és azt a stadiont tölti be a Tatabányának amit a chelseanek építettem. Ezt viszont nem akraj az istennek se átalakítani, vagy legalább is negyon lassan. Örülnék ha valaki tudna segíteni, mert nem szertném újra kezdeni a játékot, elvégre most nyertem meg a magyarkupát és a bajnokságot. Egy hete szenvedek. Előre is kösz. -
billy76 #7796 szépen megélénkült a topic, csak az a kár, hogy negatív hír kell hozzá... :-) -
Wlakos #7795 Az a helyzet ha akorra van kész amikorra kijön a 2010, az akkor is magyar lenne! Sokan játszanának vele szívesen, hát hajrá! Nincs abban semmi rossz ha valaki nem a legújabb játékkal tolja. -
#7794 501 hsz --> 50 hsz -
#7793 megtisztelsz? akkor olvasd már vissza a hsz-edet.
egyébként bocs ha megbántottalak nem állt szándékomban, csak felhúztam magam 1 picit. nincs veled semmi gondom. ne haragudj.
csak tudod az hogy 501 hsz-ből 10-11 a fordítókat sürgeti ill. cseszegeti az meg nekünk esik rosszul. és nem azért hogy magamat fényezzem, de én úgy álltam neki a fordításnak, hogy a játékkal nem tudok játszani, mert nem fut a gépemen.
Mégegyszer: bocsáss meg! -
#7792 okés mester. én legalább megtisztellek azzal hogy nem úgy beszélek veled mint 1 kutyával... na mind1. sok sikert a fordításhoz... -
#7791 egyébként sajnálom hogy ennyit várattam magamra, de visszaküldöm még ma lefordítva a szövegemet, többet sajnos nem tudok tenni -
#7790 az a szánalom amit te meg néhány társad csináltok itt a topikban b@zmeg!!! Fordítsd le magadnak csinálj magyarítást vagy mittomén!