11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • FrezeR
    eddig talán ennek a legjobb/szebb a menü kinézete igaz? legalábbis nekem biztos:)
  • Neuman
    Ezt már lehet meg veszem eredetiben!
    Nem rossz a felület, de gondolom a 3D-s meccsek a 07-es motorával fog menni! Ami nem egy előnyös dolog.
  • FrezeR
    az FM08-ról megjelentek új képek! egész jól néz ki:) irány a hivatalos olal FM
  • Dexantreal
    Már letöröltem a gépről.
    Más játéknál nem volt ezzel gond.
    De thanks infot.
  • jefferson83
    Sztem kevés a lapozófájl. Növeld meg a virtuális memóriát. Mondjuk állíts be 3 Gb-t.

Súgóba(win súgó) írd be :virtuális memória, aztán itt megtudod hogyan kell csinálni.
  • Dexantreal
    Mi a f*szomat csináljak, akkor, ha azt írja, hogy:

"Fifa Manager 07 requiers at least 768MB of free swap file space. Pleasre free the required space and re-run the game."

5, 11, 21 giga a három meghajtón.
    Lol.
  • Dexantreal

Nah leszedtem ezt a géjmet. Kíváncsi vagyok rá milyen. Látom sajna magyarosítás ehhez nincs még, pedig a Fifa nevet viseli, így joggal gondolhatná az ember, hogy miután a Fifa 07 kijött magyarul, akkor a Managernek is kellett volna.
    Nah mindegy, talán a 08.
  • Zsolti9014
    az a magyarítás a Football Managerhez van. ehhez nincs még.
  • DjCooll
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy, hogy kell a magyarítást telepíteni? Mert ami a readmeben van az nem jó, nekem, mert nekem nincsenek benne azok a mappák a data-ba!

Ha valaki tudna segíteni, vagy ha már leírta ezt valaki, akkor ezer bocs de nem hozta be a keresőm.

Köszönöm előre is.
  • owen20
    Sziasztok!
    Én most raktam fel a game-t egy anno nagyon rossz próba után amikor is úgy gondoltam nem olyan jó játék ez rengeteg olyan hibát véltem felfedezni ami eléggé idegesitett!
    Majd tegnap úgy gondoltam adok a játéknak még egy esélyt és találtam hozzá sok kiegészitést igy mondtam magamnak na jó tegyük fel és próbáljuk ki a kiegészitésekkel!
    El is indultam a fradival az elején még semmi változást nem tapasztaltam majd pl az eddzéseknél észrevettem a játékosok sokkal ésszerübben fejlődnek a játék a sok adattal kicsit lassabb lett de sokkal élvezhetőbb!
    És amikor lejátszottam az első meccsemet látni lehetett a taktikai utasitásokat és sokkal ügyesebben realisztikusabban fojt a játék a két csapat között nem voltak orditó hibák de kis bakik amik benne vannak a fociba azok párszor előjöttek de ez is számomra pozitivum volt.
    Tehát összességébe elég nagyot csalódtam pozitivan a játékba a kiegészitések láttán!
    Valaki tud még olyan oldalakat ahol vannak még kiegésztések és azokat be lehet rakni mentett állományokba?
    És persze a magyarósitásról mi hir van mert azért jóbb lenne magyarúl játtszani?
    Mindenkinek jó játékot!
    Sziasztok!
  • gayera
    Hali leszedtem én is az Extra Timot de nem tom telepíteni. Van valami leírás hozzá hogy át kell állítani valamilyen nyelvet németre de nem vágom. Aki tudja hogy hogy lehet beindítani a telepítőt az segítsen előre is kössz.
  • Zsiguli
    Helósztok! Azt akarom megkérdezni hogy a Total Club Manager 2005-öthöz készült e magyaritás? Illetve hogy egy torrent link kéne a Total Club Manager 2004-hez mert sehol nem találom:(
  • Balacs
    Sziasztok!Nekem mindig kilép a játék(Extra Time).Ha valaki tud segítsen lécci-lécci-lécci!Előre is köszönöm.És tényleg ez a legnagyobb játék én már a premier 98 óta ezzel játszok.
  • Balacs
    Sziasztok!Nekem mindig kilép a játék.Ha valaki tud segítsen lécci-lécci-lécci!Előre is köszönöm.És tényleg ez a legnagyobb játék én már a premier 98 óta ezzel játszok.
  • Olcsy
    Nem tom, nekem nincsenek ilyen problémáim, mert nem szedek le patch-eket.Sztm próbáld ki a többi DirectX-et, v nem tom...
  • juve04
    Én úgy tudom, h nincs hozzá magyarosítás (vszínű nem is lesz). Csak a Football Managerhez van, a Fifához nincs.

Valaki tud segíteni a COOPERATION-ban??? Nem tom hogy működik
    Köszi!
  • fifaM
    Hello valaki nem tudja hogy honnan lehet leszedni a fifa manager 2007 magyarítást????Előre köszönöm!!!!
  • juve04
    Valaki meg tudja működni, hogy működik a COOPERATION, vagyis az egyűttmőködés más klubbokkal? Senki sem érdeklődik utánam én meg nem tuodm hogy kell! Valaki legyen olyan kedves és mondja el nekem!
  • juve04
    Igazolásnál használj cserét! Beszámítják a nem kívánt játékosodat, így olcsóbban kapsz meg valakit. Kérhetsz kölcsön is, akár nagy sztárokat, így sok pénz spórolhatsz meg. Év elején, ha sokat ígérsz (BL döntő, bajnoki cím), akkor több pénzt kapsz átigazolásra (itt vigyázz arra, hogy ne költekezd túl magad, ha irreális dolgokat ígérsz)
  • kutyuli
    sajnos ez nálam is így van! de nem tudom mi lehet vele a gond! felraktam hozzá a patch-eket is, de semmi, változatlanul kilép!!
  • nono27
    Igy van nekem is ez a bajom.Állandó jelleggel kilép.Patch sincs rá!
  • billy76
    ja megy csak néha minden előzmény nélkül kilép, kidob az asztalra és bezár a bazár...
  • kutyuli
    Hy Mindenkinek!

Tegnap találtam egy torrent oldalt, ahonnan le lehet tölteni az Fifa Manager 07 Extra Time-ot. A lényeg hogy megy nem eredeti játékkal is. Ez biztos, mert én letöltöttem és kipróbáltam és tényleg minden megy simán!!!! Szóval akit érdekel az dobjon egy privát üzit és küldöm a linket!

További szép napot!
  • savafan
    És erre tudnál adni lelőhelyet?

előre is köszi!
  • Arnos
    Hogy lehet megoldani azt hogy a csapatok tobbet igazoljanak?? Eltelt 6 ev es kezdenek ki oregedni a jatekosok es egyszeruen nem potoljak oket igy esik a csapat szinvonala. Egyebkent a roman I ligaba vagyok.
  • jefferson83
    Orosz nyelv nincs benne?
  • jefferson83
    Hagydmá, ő tud angolul :D
  • jefferson83
    Én ugyan nem beszélek angolul, de eme játékot tökéletesen megértem és tudok is vele játszani. Azonban a szememnek sokkal jobban esne magyar feliratokat olvasni, mint angolt. Ennyi...
  • Zsolti9014
    Ebben igazad van, de a magyar helyesírásra is illik odafigyelni.
  • Wlakos
    én + 50 éves vagyok, megyek és takarodok felakasztani magam az englis nyelv hiánya miatt :)
  • kirfer16
    Lenne de pl én is németet tanulok már 8 éve.
  • Pluskast
    Értem köszi. A magyarítás engem speciel nem igazán érdekel. Angolúl tudok és asszem ez a 21. században igen csak alap követelmény lenne...
  • takibalint
    Az EA letoltokozpontban lehet megvenni.
  • billy76
    megy "biztonsági másolattal" is...
    sőt van hozzá patch is...
    csak magyarítás nincs...
  • skristof
    már kinnt van de csak original játékkal megy
  • maraconis
    helló,hogy lehet meghosszabítani a szerződésemet egy csapatnál? mert 3 idény után mindig másik csapatot kell választani.Lécci segítsetek.
  • Pluskast
    Az Extra Timeról nem tud valaki valamit? Az utolsó információm szerint márciusban kellett volna megjelenni. Nem tudja valaki, hogy mikor fog kijönni?
  • kirfer16
    Lehet nem tom nem tudok szlovákul azért mondtam hogy lengyel vag yorosz csak tippeltem.
  • billy76
    és a játék rosszul kezeli az edzőtábor előnyeit, tehát hétközben is mehetsz oda, simán jók lesznek az értékek, csak rotálni kell a játékosokat...
  • billy76
    apa nem korlátoltak vagyunk csak szeretnénk magyarul élvezni a játékot, úgy mint a TCM 2004-et...
    amúgy meg jáccunk vazee....
    ja és az fmhungarys "magyarítás" az szlovákul van....