Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldo07
Én elindítom azt a progit ami aztán kiad egy hangot,utána nem kell semmit sem csinálnod csak elindítani a játékot.

Pisti1026
Szóval nem sokat változott!<#falbav><#falbav>Remélem legalább valósághûbbek leszenek az erdemények meg minden! Nekem csak este vagy holnapra lesz meg a játék sajna, de addig játszok egy kicsit a DEMOval!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

LasDen
kiad egy hangot és képsz......nem megy tõle a gém.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

báttyó02
hát én eddig sok változást nem láttam
talán kicsit értelmesebben fociznak....de szvsz továbbra sincs sok értelme a 3D-nek mert ez még mindig valahogy nagyon gyenge

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Pisti1026
Milyen a 3D, ugyan olyan mint tavaly vagy változott?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Ronaldo07
A Tools mappában találsz egy YASU nevû programot,csak azt indítsd el és utána már tökéletesen fut a game,nekem legalábbis minden gond nélkül megy.

Na már iszonyat jó vagyok 10kB/s...

Na de viccet félretéve... nekem mint hivatalos game fordítónak szükségem van egy kópiára, hogy minél gyorsabban hozhassuk a magyarosítást... Lakik valaki Debrecen környékén, akinek már lejött a játék?

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ha a hidere mék ezt írja ki:

ha a restorera akkor néha ezt v ezt, hogy nothing to restore....

báttyó02
jajj de idiota vagyok 😄
locale.ini-ben lehet állitani a nyelvet...😞)

báttyó02
pr0t.st0p v1.0 <---ezt letöltöd
rámész a restore-ra, dt4 beizzitva közbe,és inditod
nekem legalábbis igy simán indnul

báttyó02
viszont nekem van egy oylan gondom hogy olasz nyelvü a gém,és nem tudom átállitani sehol sem angolra :\<#wilting>

probáltam hogy a data/cmn/fe mappába az ita-nevüeket eng-re
a eng-nevüeket pedig ita-ra irom,de igyis olasz :||||||||||||||||
valaki nem tudja hogy hogyan tudnám angolra tenni ?:S

LasDen
nah nekem felment.....most hogytom elindítani????

inkább nézétek mert gyorsabb mint a torrentspyosról jönitt nézétek
báttyó02
ehh de közbe elindult mégis...fogtam azt bemásoltam a fájlokat egy mappába a C meghajtomra 😄
rögtön indult is..

Forza Italia
Reggelt! A készülõ magyarosítás az a demohoz vagy már a fullhoz készül?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

báttyó02
nekem eddig sosem volt...fõleg nem a telepitésnél...nemértem miért nem látja h feltettem amit kért :@

Neuman
Clonecd inkább várom a tisztát!
Nekem mindig bajom volt a CloneCd-vel!

!!!HALA MADRID!!!

báttyó02
hát be*rok
telepiteném fel,serialt beirom,elkezdi föltenni a directx-et,erre mire végez kiirja hogy szedjem le a miocrosoft oldalárol a directx9c-t.....leokozom,kilép
leszedem a directx-et,felteszem,ujraindit,erre ugyanezt kiirja :|
nálatok felteszi? :S

Fifa_Manager_2007_CLONEDVD-PROCYON.torrent - torrentspy.com-ról
Netem: 2Mbit...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

báttyó02
honnan szeded? neted milyen?

Száguldok... már 2,27 MB nál járok...

takibalint
Mar keso 1 perccel kesobb kuldtem el mint te. <#vigyor2>

takibalint
Mire kijon az eredeti verzio Magyarorszagon, addigra talan letoltodik neked. <#vigyor2>

NEM RÖHÖG!!!

vazze nekem 2 óra 15 perc alatt 1,87 MB jött le...
<#violent><#violent>
<#falbav><#falbav>
<#rinya><#rinya>
<#csodalk><#csodalk>
<#gonosz2><#gonosz2>

nem, nem azért... csak nézegetném a filét, hogy de jó az ott letöltõknek, mert nekik nem 50 B/s-cel jön... mert nekem 50 bájtperseccel jön ez a tetû szar szemét szar torrent...

báttyó02
amugy még nem tette fel senki? mi ez a nagy csönd? 😞
nekem is hajnalba vagy reggelre jön le...demot direkt nem is szedtem le nagyon kiváncsi vagyok már rá 😊

báttyó02
hogy annak az arányát rontsd aki elküldi? 😊

Azon a torrenten mien a s/l arány?
Ha jobb mint 10/1000 küldjétek már el a torrentet mailben lécci...
-=/*e-mail*/=-: andretti . fasten (kukac) gmail . com

LasDen
én is szedem de valszeg csak holnap lesz kiprószálva..... 😞

FrezeR
hurrá <#taps>

Neuman
Az endlessen már fent van a teljes játék CloneCd változat!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Igen azért is! Ez van szeretem a magyar játékokat számomra kezelhetõbbek! 😄

!!!HALA MADRID!!!

FIFA Manager 2007-PROCYON CLONEDVD!!!!!!!!

ez a játék magyar lessz?
Neuman ha jól emléxem te a 06 fordításáért is sírtál <#vigyor>

Neuman
ÓÓÓ gyerekek hát ez szuper!!!
Ilyen gyorsan? Máris készül a magyarítás?

Gratulálok és köszönöm!

!!!HALA MADRID!!!

elnézve a fájlokat és az in-game szövegeket azon már nem fognak sokat variálni így a most lefordított anyag natúran átültethetõ lesz a full gamebe... meg amúgy is min 1 hét mire a népnek lesz gameje, addig meg legalább csináljuk...

ja csinálom a fordítói fórumot, nemsokára jöhettek regelni

football without ultras is nothing

volt vmi program ami faszán ki tudta csomagolni.. utánanézek

Ja és fordítandó filek listája kész... lehet jelentkezni munkára... <#phone><#nezze><#smile>

a demot lefordítani? megéri? bár talán ezen szövegek lesznek a teljesben is...

no sztem kéne regelni egy ingyenes sg fórumot és ott mindenki irkálhatná h éppen hol tart. persze nem public lenne, h ne irogassanak naponta százan h mikor lesz kész.

és igen, nekem írtál privit, ígyhát eddig 3 angolos és 1 németes van ha igaz 😊

Na az elsõ ütközet:

az eng.db (...\Fifa Manager 07 Demo\data\cmn\fe) fájlt kéne átkonvertálni accesel is elérhetõ adatbázisfájlá, de a blueshell data guy nekem nem mûxik... wmi windows hiba miatt... a fifa 04 és 05-nél ebbe voltak fordítandó dolgok, ezért kéne...

FrezeR
kedves=kedved

FrezeR
oké, akkor elõször is tudni kell hány ember van a feladatra, majd szépen elosztani a meglévõ fájlokat! Ha van kedves akkor már neki is állhatsz az egyiknek, csak ird meg melyik az, hogy tudjuk az már munka alatt van. Ha valami sürgõsen meg kell beszélni akkor irok, irunk az emailedre. köszi a cimed!
meg akkor el kell dönteni ki lesz az aki összefogja a mnkát és teszteli egyben.

Pisti... A lapozófájl kezelését vedd manuálisra és állítsd be a maximum megengedettre (2048 mb környéke) és CSAK a rendszervinyón, ahol legyen még EZEN KÍVÜL ha lehet 5 GB ha nem legalább 2 GB... ez segíthet.

És ajánlom hogy sûrgõsen újíts be egy 2*512 dual channel 800-as kingmax memóriapárost... 15k HUF-nál nem több... ha nem dualos az alaplap mindnképp szerezz pénzt egy új gépre... ha ezzel vannak terveid segíthetek a tervezésben és a megépítésében... beszállítói áron 😉

A fordításról:
Igen nagy volumenû munka lefordítani a demót erre a 2-3 napra, de uccu neki... a fájlok már hellyel közel megvannak hogy miket kell, de ezzel már nem rondítom eme szép jövõjû fórumot (gondolok itt az 1 hónap múlva megjelenõ -remélhetõleg- ezernyi beszámolóra/sikerre/bukásra)...

-=/*e-mail*/=-: andretti . fasten (kukac) gmail . com
msn címet e-mailban adnám meg...

FrezeR
azt hiszem éppen ott irtam neked privit, csak nem nagyon néztem az adatlapodat és nem tudtam hogy te vagy 😄 hehe

szóval hány emberünk van eddig?

fmhungary.hu-n is próbálkozom hirdetni... de az sem jó ha száz ember csinálja, akkor kkordinálhatatlan és a munkamorál is erõsen hullámzó 😊

FrezeR
igen jó lenne, de fõleg angolról kellene forditani, mert azt többen vágják erre felé szerintem 😊 Szóval kellenek még embnerek. Aki tud jelentkezõt az szóljon itt. A részleteket megdumáljuk utána.

ja és még Zsolti is jelentkezett németrõl magyarra, remélem meg tudjuk oldani h angol-német >> magyar verziónk legyen