Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali leszedtem én is az Extra Timot de nem tom telepíteni. Van valami leírás hozzá hogy át kell állítani valamilyen nyelvet németre de nem vágom. Aki tudja hogy hogy lehet beindítani a telepítõt az segítsen elõre is kössz.
Helósztok! Azt akarom megkérdezni hogy a Total Club Manager 2005-öthöz készült e magyaritás? Illetve hogy egy torrent link kéne a Total Club Manager 2004-hez mert sehol nem találom😞
Sziasztok!Nekem mindig kilép a játék(Extra Time).Ha valaki tud segítsen lécci-lécci-lécci!Elõre is köszönöm.És tényleg ez a legnagyobb játék én már a premier 98 óta ezzel játszok.
Sziasztok!Nekem mindig kilép a játék.Ha valaki tud segítsen lécci-lécci-lécci!Elõre is köszönöm.És tényleg ez a legnagyobb játék én már a premier 98 óta ezzel játszok.
Nem tom, nekem nincsenek ilyen problémáim, mert nem szedek le patch-eket.<#nevetes1>#nevetes1>Sztm próbáld ki a többi DirectX-et, v nem tom...<#szomoru1>#szomoru1>
Én úgy tudom, h nincs hozzá magyarosítás (vszínû nem is lesz). Csak a Football Managerhez van, a Fifához nincs.
Valaki tud segíteni a COOPERATION-ban??? Nem tom hogy mûködik
Köszi!
Valaki tud segíteni a COOPERATION-ban??? Nem tom hogy mûködik
Köszi!
Hello valaki nem tudja hogy honnan lehet leszedni a fifa manager 2007 magyarítást????Elõre köszönöm!!!!
Valaki meg tudja mûködni, hogy mûködik a COOPERATION, vagyis az egyûttmõködés más klubbokkal? Senki sem érdeklõdik utánam én meg nem tuodm hogy kell! Valaki legyen olyan kedves és mondja el nekem!
Igazolásnál használj cserét! Beszámítják a nem kívánt játékosodat, így olcsóbban kapsz meg valakit. Kérhetsz kölcsön is, akár nagy sztárokat, így sok pénz spórolhatsz meg. Év elején, ha sokat ígérsz (BL döntõ, bajnoki cím), akkor több pénzt kapsz átigazolásra (itt vigyázz arra, hogy ne költekezd túl magad, ha irreális dolgokat ígérsz)
sajnos ez nálam is így van! de nem tudom mi lehet vele a gond! felraktam hozzá a patch-eket is, de semmi, változatlanul kilép!!
Igy van nekem is ez a bajom.Állandó jelleggel kilép.Patch sincs rá!
ja megy csak néha minden elõzmény nélkül kilép, kidob az asztalra és bezár a bazár...
Hy Mindenkinek!
Tegnap találtam egy torrent oldalt, ahonnan le lehet tölteni az Fifa Manager 07 Extra Time-ot. A lényeg hogy megy nem eredeti játékkal is. Ez biztos, mert én letöltöttem és kipróbáltam és tényleg minden megy simán!!!! Szóval akit érdekel az dobjon egy privát üzit és küldöm a linket!
További szép napot!
Tegnap találtam egy torrent oldalt, ahonnan le lehet tölteni az Fifa Manager 07 Extra Time-ot. A lényeg hogy megy nem eredeti játékkal is. Ez biztos, mert én letöltöttem és kipróbáltam és tényleg minden megy simán!!!! Szóval akit érdekel az dobjon egy privát üzit és küldöm a linket!
További szép napot!
És erre tudnál adni lelõhelyet?
elõre is köszi!
elõre is köszi!
Hogy lehet megoldani azt hogy a csapatok tobbet igazoljanak?? Eltelt 6 ev es kezdenek ki oregedni a jatekosok es egyszeruen nem potoljak oket igy esik a csapat szinvonala. Egyebkent a roman I ligaba vagyok.
Orosz nyelv nincs benne? <#hehe>#hehe>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hagydmá, õ tud angolul 😄
Én ugyan nem beszélek angolul, de eme játékot tökéletesen megértem és tudok is vele játszani. Azonban a szememnek sokkal jobban esne magyar feliratokat olvasni, mint angolt. Ennyi...
én + 50 éves vagyok, megyek és takarodok felakasztani magam az englis nyelv hiánya miatt 😊
Lenne de pl én is németet tanulok már 8 éve.
Értem köszi. A magyarítás engem speciel nem igazán érdekel. Angolúl tudok és asszem ez a 21. században igen csak alap követelmény lenne...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
megy "biztonsági másolattal" is...
sõt van hozzá patch is...
csak magyarítás nincs...
sõt van hozzá patch is...
csak magyarítás nincs...
már kinnt van de csak original játékkal megy
football without ultras is nothing
helló,hogy lehet meghosszabítani a szerzõdésemet egy csapatnál? mert 3 idény után mindig másik csapatot kell választani.Lécci segítsetek.
Az Extra Timeról nem tud valaki valamit? Az utolsó információm szerint márciusban kellett volna megjelenni. Nem tudja valaki, hogy mikor fog kijönni?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Lehet nem tom nem tudok szlovákul azért mondtam hogy lengyel vag yorosz csak tippeltem.
és a játék rosszul kezeli az edzõtábor elõnyeit, tehát hétközben is mehetsz oda, simán jók lesznek az értékek, csak rotálni kell a játékosokat...
apa nem korlátoltak vagyunk csak szeretnénk magyarul élvezni a játékot, úgy mint a TCM 2004-et...
amúgy meg jáccunk vazee....
ja és az fmhungarys "magyarítás" az szlovákul van....
amúgy meg jáccunk vazee....
ja és az fmhungarys "magyarítás" az szlovákul van....
formában tartani úgy tudod õket, hogy játszatod õket. persze ez meg az erõnlét kárára megy, meg kell találni a megfelelõ rotációs szisztémát
football without ultras is nothing
Az építkezés résznél, hova kell építeni? A városba, stadion vagy ahol a edzõ központjaim vannak?
Üdv emberek!
Szerintem nem baj hogy nincs igazán magyarosítás hozzá. Akit igazán érdekel a játék, de nem tud angolul (ahogy én is) az nem lusta elõvenni egy szótárt, vagy belépni a szotar.sztaki.hu oldalra. Aki csak emiatt nem játszik vele, mert nincs hozzá magyarosítás az megérdemli... Ne legyetek már ennyire korlátoltak! ;-)
Na egy kis élménybeszámoló.
A Gyõrrel kezdtem új játékot, elsõ szezonban bajnokságot meg kupát nyertem, a következõ szezonban bejutottam a BL csoportküzdelmeibe és csak gólkülönbség miatt nem jutottam tovább, amúgy Schalke, Chelsea és az Ajax volt az ellen. Az UEFÁban folytattam, Heerenveent simán kiütöttem, de a Sevilla már túl nagy falat volt.
Azért így is szép summát kaszíroztam, így gõzerõvel fejlesztem az infrastruktúrát.
Van egy kérdésem is. A játékosok formáját hogyan lehet magasan tartani? Mert ha elzavarom õket edzõtáborba (abba a katariba vagy hova) 2x2 hétre egymás után akkor 1-2 hétig magasak a formák (átlagban 11-12), de aztán úgy visszaesnek megint mint a huzat 7-9 körülire. Kivéve talán a kapusokat, meg a góllövõket.
Szerintem nem baj hogy nincs igazán magyarosítás hozzá. Akit igazán érdekel a játék, de nem tud angolul (ahogy én is) az nem lusta elõvenni egy szótárt, vagy belépni a szotar.sztaki.hu oldalra. Aki csak emiatt nem játszik vele, mert nincs hozzá magyarosítás az megérdemli... Ne legyetek már ennyire korlátoltak! ;-)
Na egy kis élménybeszámoló.
A Gyõrrel kezdtem új játékot, elsõ szezonban bajnokságot meg kupát nyertem, a következõ szezonban bejutottam a BL csoportküzdelmeibe és csak gólkülönbség miatt nem jutottam tovább, amúgy Schalke, Chelsea és az Ajax volt az ellen. Az UEFÁban folytattam, Heerenveent simán kiütöttem, de a Sevilla már túl nagy falat volt.
Azért így is szép summát kaszíroztam, így gõzerõvel fejlesztem az infrastruktúrát.
Van egy kérdésem is. A játékosok formáját hogyan lehet magasan tartani? Mert ha elzavarom õket edzõtáborba (abba a katariba vagy hova) 2x2 hétre egymás után akkor 1-2 hétig magasak a formák (átlagban 11-12), de aztán úgy visszaesnek megint mint a huzat 7-9 körülire. Kivéve talán a kapusokat, meg a góllövõket.
az fmhungary
Melyik fórumon olvastál(tatok) errõl a magyarosításról?
Írd már meg legyszíves.
Írd már meg legyszíves.
Egyébként a csávo felrakott egy ujabbat ami állitás a szerint jo és az igaz is jó lett csak egy gond van LENGYEL nyelvü lesz a játék én mondom ez szivatt minket.
egy 50%magyarosítást sem adtok ki jó lenne az is
Az a magyarositás egy kamu söt nekem még a gépemet is elbaszta ujra kellett rakni az egészett.
Itt a gazdasagi merlegem az evvegen. Talan ad egy kis segitseget, akiknek problemajuk van a jatek gazdasagi menedzselesevel.
tablazat
tablazat
nem mûködik a magyarosítás, a fájl jóval kisebb, mint az eredeti...
nálam nem indult el a játék, másoknál összezavart mindent, volt aki a gépét is újra rakta, gondolom arra már rá is fért... :-)
sorry, de megvezettek másik fórumon....
nálam nem indult el a játék, másoknál összezavart mindent, volt aki a gépét is újra rakta, gondolom arra már rá is fért... :-)
sorry, de megvezettek másik fórumon....
köszi! sikerült megoldanom! 😉
ezt a magyarosítást viszont elvileg bemásoltam oda, ahova írta vki, de nem jó! mit tudtok róla?
ezt a magyarosítást viszont elvileg bemásoltam oda, ahova írta vki, de nem jó! mit tudtok róla?
nem nem azt jelenti. az a virtuális memóriára vonatkozik.
pr4dator.extra.hu van egy help ott levan írva hogy mi a teendõ. csak regelned kell ami ingyenes majd a letöltéseknél megtalálod
pr4dator.extra.hu van egy help ott levan írva hogy mi a teendõ. csak regelned kell ami ingyenes majd a letöltéseknél megtalálod
nics elég helyed a merev lemezen.
Legalább 768MB lenni kell hogy fusson a game
Legalább 768MB lenni kell hogy fusson a game
felraktam a játékot, és crack-eltem is, mikor indítanám a játékot akkor ezt írja ki: fifa manager 07 requires at least 768MB of free swap file space. Please free the required space and re-run the game.
ismét mégse
tudnátok segíteni, mert nem tom fordítani se, és ezáltal nem tom miért nem indul! elõre is köszi!
ismét mégse
tudnátok segíteni, mert nem tom fordítani se, és ezáltal nem tom miért nem indul! elõre is köszi!
majd szolj hogy mire jutottál
elvileg a zipben egy huf fájl van....
más fórumokon azt írják, hogy kamu...
én a szerzõt emailon kerestem meg, várom válaszát és este próbálom ki...
más fórumokon azt írják, hogy kamu...
én a szerzõt emailon kerestem meg, várom válaszát és este próbálom ki...
hova kell bemásolni mert foggalmam sincs és biztos hogy teljes a magyarítás mert nem ugy tünek mert sokkal kevesebb a fálj mint amit felül kell írni?
hello én bemásoltam a forditást a database/eng felülírtam és nem indult el a game.
data/cm/fe mappa állítólag és a fájl neve translation.huf ha jól írtam...
elvileg oda kell másolni, ahol eredetileg is található a játékban...
könyvtárban...
de más fórumon írtak alapján vegyesek a tapasztalatok, tehát nem biztos h jó, este otthon kipróbálom...
könyvtárban...
de más fórumon írtak alapján vegyesek a tapasztalatok, tehát nem biztos h jó, este otthon kipróbálom...