Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strami11
hat... nemtom, nekem a 07 kinezete jobban tetszik, meg picit atlathatobb is de ez persze csak az en velemenyem...

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

FrezeR
a hivatalos oldalon megnézhetõ egy videó a 08-ról. tegnap tették fel lessétek 😊 FM 08 video

véletlenszerûen szoktak lenni ilyen ifitornák, ahol különbözõ tehetségû srácokra lehet licitálni, természetesen a tehetségükkel arányosan a kiindulóáruk is nõ

football without ultras is nothing

Hogy lehet 11-16 éves játékosokat a csapatba csábítani? Van olyan lehetesõség a játékban, hogy a felderítõ kimegy egy csapat ifi csapatához körbenézni?
Tudod, az FM az nem feltétlenül Fifa Manager, mert pl. jelen esetben is Football Manager-t jelent

GyaxyBoy
bocsi! 2007 eshez kell! 😊
fifhungaryn van link, de nekem azt sose akarja letõlteni!
ftp://ftp%23fm%2Ens1%2Eensim%2Ehu:[email protected]/pub/fm2007/magyaritas/fm2007_v1.1.zip
Nos, a Fifa Manager 08 még nem jelnet meg, másrészrõl magyarositás nincs a 07-hez.

GyaxyBoy
Egy kis segítség kellene! Le szerettem volna tõlteni a Fifa Manager 08 nek a magyarosítását, de mikor a Fifahungaryn rányotam a Szerverre h tõltse le, akkor azt írta, h a lap nem jeleníthetõ meg!
Egy kérésem lenne, h akinek meg van, az küldje már el nekem az email címemre!

[email protected]
vagy
[email protected]

Köszönöm!
Sziasztok!
miért lehet az,hogy a játékbeli weboldalon vagymin nem látsik csak a fõcím, meg a fejléc?

szerintem csak a secondary szpozorok ilyen kamuk.. a föbb szponzorok valszeg eredetiek lesznek

azért a the sun újság milyen gány már. brrrr

jaja ezt én is néztem 😊)) de én nem hallottam még róla, de ez nem jelent semmit...

sziasztok!
Valaki tudna abba segiteni hogy lehet egy játékost próba játékra hivni a csapathoz???
Sziasztok!
takibalint
Több mint egy évtizede indult el az akkor még Championship Managernek hívott széria, amely nevet aztán az Eidos és a jó öreg SI Games vitája után meg kellett változtatni, így egy pár éve már Football Manager címen fut a kicsike. Ahogy lassan közeledik az új epizód, a 08 megjelenése, egyre több információt hintenek el róla a készítõk, nézzük: Természetesen megkapjuk az új szezont, és több mint 50 ország 5000 klubját irányíthatjuk. Jobban ki lesz dolgozva az "utolsó nap", azaz amikor mérkõzést játszunk. Több lehetõségünk lesz mind a saját csapatunk játékosaival, mind az ellenféllel foglalkozni. Nagyobb hangsúlyt kap a válogatottnál való edzõsködés, ahogy például az egyik képen is látszik, komoly tétje lehet annak, hogy kit választunk kapitánynak a nemzeti csapatban. Habár az FM mindig a realisztikusabb vonalat képviselte, mint az EA-s versenytársa, azaz tényleg csak annyit tehetünk, mint amit egy igazi menedzser, ezúttal már láthatjuk hogy hogyan fogyik kiválasztott csapatunk bérlete, mekkora a jegybevétel, és a szponzorok is elõbújnak a háttérbõl. Ugyan a CM-FM különválás óta a sorozat felgyorsult, a készítõk ígérete szerint további fejlesztéseket hajtanak végre a motoron, így már tényleg rövid mentésekre és töltésekre számíthatunk. Még több médium kerül a játékba (bár az editor segítségével bármennyit bepakolhattunk eddig is), amelyek sokkal többet cikkeznek a csapatokról és a játékosokról. A Football Manager 2008 a tervek szerint az idei év végén jelenik meg.

Én inkább majd a 08-t próbálom ki, ha ne mfog baszakodni indításkor.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

báttyó02
hát 08képek nermosszak,csak azt a qrva fifa endzsint kéne lecserélni
igy 3dben sose fogunk normális meccset látni:\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
vagy mintha jol tudnám nem is kell visszairni.. majd meglátod hogy mikor megy

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
pedig egész jo... én is várom a 08-at de extra time azért jo addig

asfa
hozzá van egy readme annyi az egész hogy bemész a start menü futtatásba
regedit --- elõjön megkeresd ezt-- > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA Manager 07

jobb klikk a language részre és modify- átirod English UK-ra
telepited és utána visszairod German-ra és menni fog angolul a gém..ennyi

Roahdtul nem érdekel az extra time 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

asfa
annyira egyszerû felrakni az extra time-ot neke megvan és tolom.. csak a readme-t elkéne olvasni..

Hmm vh nem találom....szenvedek már itt vele...
Eddig minden máshoz találtam ált. kár...:S
Beírod a játék nevét és kidob pár linket. Kiválasztod egyiket és megnézed, hogy van-e azon crack a listán, ha nincs, tovább keresed és csak meg lesz.

És ott bõvebben h és hol ?😛 :S
Van relodead verzió, egyébként meg gamecopyworld.

Kár, de én amúgy is a Fifa 08-t várom jobban!<#eljen><#hawaii>

FrezeR
késõbb jön ki mint a fifa. valamikor november elején

Hali mindenkinek! Tudnátok nekem segíteni abban h honnan tudok crack-et letölteni a FM07hez? elõre is thx ha tudok segíteni!
Õsszel? Kábé a Fifával együtt? :S És ez már magyar lesz? 😛

Értelek én de leszedtem egy 714mb-ás file ami az extra time akarnak lenni van hozzá crack meg minden csak annyi a baja hogy nem a fussball manager07 de valahogy biztos meg lehet oldani!
Valaki valami ötlet?
Hello!
Neuman
A menü valóban szép, de lehet csak azért mert még új. 😄

owen20: ha nem eredeti a játék akkor nem tudod felrakni az extra time-ot!

A stadion fejlesztést bõvíteni tényleg ideje volt, a 04 óta nem láttam változást! A szponzorokkal meg jó lett volna megállapodni, mert engem mindig idegesített, ha nem azt láttam ami az életben van!

!!!HALA MADRID!!!

takibalint
Készül a szintén évrõl-évre kiadott Fifa Manager legújabb epizódja, a 08. A játék húsz különbözõ ország klubjainak licensszel védett, eredeti címerét és adatait tartalmazza, összesen 52 ligából lehet majd választani. A 08 újdonságai között a csapatvezetésre, az edzõi munkára és a játékos piac területére különösen nagy hangsúlyt helyeznek a fejlesztõk. Az edzésrendszer teljes újjáalakításon esett át, egy vadonatúj elemzõ eszközt tartalmaz a játékosok fejlõdésének méréséhez, valamint egy különleges edzéstervet bizonyos standard szituációk gyakorlásához. Új elem a részletes felderítés a játékos piacon (a játékosok képességeinek felmérése céljából), továbbá a 24 órás hírcsatorna, amelyen keresztül folyamatosan tájékoztathatjuk játékosainkat az igazolási ablak utolsó napjának változásairól. A készítõk újratervezték a stadionszerkesztõt is, így több száz elemet és modult tartalmazó építõrendszer segítségével a legmodernebb és extrémebb stadionok is megalkothatóak. A Fifa Manager-ben a helyi jellegzetességekre, a klubok és nemzeti válogatottak nemzetközi tornáira is kiemelten figyelnek a srácok. A kölni Bright Future által készített játék idén õsszel fog megjelenni.

takibalint
Azt olvastam mar korabban, hogy a stadionfejlesztes teljesen uj lesz. Tobb szaz elem kozul lehet valasztani, epitkezeskor. Mar epp ideje volt.

takibalint
A 9-ik kepet lattatok a screenshoton?? Kovacs Janos nevu jatekos. Ez csak kamu, vagy valodi?? :-) Van tobb szaz nemzetnek focicsapata, es pont egy magyart raknak be a screenshotsba.

takibalint
Jol nez ki tenyleg. Ugylatszik a jatekosok majd megint keszithetik a kiegeszitoket foleg szponzorlogokkal, mert nem sok eredeti lesz a jatekban. Ugy tunik az EA megint nem tud megegyezni veluk, ha Manager jatekrol van szo.

En ugyan nem jatszom magyar csapattal, de eleg szomoru, hogy az europa terkepen nincs rajta a magyar zaszlo.

Rájöttem a 14mb az csak egy patch az extra time-hoz de magát az extra time-ot nem találom sehol a 700mb-ás file az azt irja ki hogy false version gondolom a fussball manager07-hez való és emiatt nem mükszik de nekem a fifa manager07-hez kellene az extra time!
Valaki valami tipp!please segitsetek!
vagy a 14mb file a jó de azt meg nekem nem engedi telepiteni!
Mi tévõ legyek?
Sziasztok!
Leszedtem egy 700mb-ás extra time-ot de azt nem engedi telepiteni valakinek van linkeje ahol megtalálom a müködöt?
Sziasztok!
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ami kijött extra time a játékhoz az majdnem 700mb file?és hozzá külün az 1.1-es patchet lehet használni+még a kiegészitéseket?
Sziasztok!
Mikor jön ki a 08?

Remélem ez nem fog szarakodni, mint a 07 😛.

FrezeR
eddig talán ennek a legjobb/szebb a menü kinézete igaz? legalábbis nekem biztos😊

Neuman
Ezt már lehet meg veszem eredetiben!
Nem rossz a felület, de gondolom a 3D-s meccsek a 07-es motorával fog menni! Ami nem egy elõnyös dolog.

!!!HALA MADRID!!!

FrezeR
az FM08-ról megjelentek új képek! egész jól néz ki😊 irány a hivatalos olal FM

Már letöröltem a géprõl.
Más játéknál nem volt ezzel gond.
De thanks infot.

Sztem kevés a lapozófájl. Növeld meg a virtuális memóriát. Mondjuk állíts be 3 Gb-t.

Súgóba(win súgó) írd be :virtuális memória, aztán itt megtudod hogyan kell csinálni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Mi a f*szomat csináljak, akkor, ha azt írja, hogy:

"Fifa Manager 07 requiers at least 768MB of free swap file space. Pleasre free the required space and re-run the game."

5, 11, 21 giga a három meghajtón.
Lol.

<#wave>

Nah leszedtem ezt a géjmet. Kíváncsi vagyok rá milyen. Látom sajna magyarosítás ehhez nincs még, pedig a Fifa nevet viseli, így joggal gondolhatná az ember, hogy miután a Fifa 07 kijött magyarul, akkor a Managernek is kellett volna.
Nah mindegy, talán a 08.

Zsolti9014
az a magyarítás a Football Managerhez van. ehhez nincs még.

Hajrá Magyarország!

DjCooll
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy, hogy kell a magyarítást telepíteni? Mert ami a readmeben van az nem jó, nekem, mert nekem nincsenek benne azok a mappák a data-ba!

Ha valaki tudna segíteni, vagy ha már leírta ezt valaki, akkor ezer bocs de nem hozta be a keresõm.

Köszönöm elõre is.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Sziasztok!
Én most raktam fel a game-t egy anno nagyon rossz próba után amikor is úgy gondoltam nem olyan jó játék ez rengeteg olyan hibát véltem felfedezni ami eléggé idegesitett!
Majd tegnap úgy gondoltam adok a játéknak még egy esélyt és találtam hozzá sok kiegészitést igy mondtam magamnak na jó tegyük fel és próbáljuk ki a kiegészitésekkel!
El is indultam a fradival az elején még semmi változást nem tapasztaltam majd pl az eddzéseknél észrevettem a játékosok sokkal ésszerübben fejlõdnek a játék a sok adattal kicsit lassabb lett de sokkal élvezhetõbb!
És amikor lejátszottam az elsõ meccsemet látni lehetett a taktikai utasitásokat és sokkal ügyesebben realisztikusabban fojt a játék a két csapat között nem voltak orditó hibák de kis bakik amik benne vannak a fociba azok párszor elõjöttek de ez is számomra pozitivum volt.
Tehát összességébe elég nagyot csalódtam pozitivan a játékba a kiegészitések láttán!
Valaki tud még olyan oldalakat ahol vannak még kiegésztések és azokat be lehet rakni mentett állományokba?
És persze a magyarósitásról mi hir van mert azért jóbb lenne magyarúl játtszani?
Mindenkinek jó játékot!
Sziasztok!