Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
football without ultras is nothing
fifhungaryn van link, de nekem azt sose akarja letõlteni!
ftp://ftp%23fm%2Ens1%2Eensim%2Ehu:[email protected]/pub/fm2007/magyaritas/fm2007_v1.1.zip
Egy kérésem lenne, h akinek meg van, az küldje már el nekem az email címemre!
[email protected]
vagy
[email protected]
Köszönöm!
miért lehet az,hogy a játékbeli weboldalon vagymin nem látsik csak a fõcím, meg a fejléc?
azért a the sun újság milyen gány már. brrrr
Valaki tudna abba segiteni hogy lehet egy játékost próba játékra hivni a csapathoz???
Sziasztok!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
igy 3dben sose fogunk normális meccset látni:\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
hozzá van egy readme annyi az egész hogy bemész a start menü futtatásba
regedit --- elõjön megkeresd ezt-- > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA Manager 07
jobb klikk a language részre és modify- átirod English UK-ra
telepited és utána visszairod German-ra és menni fog angolul a gém..ennyi
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Eddig minden máshoz találtam ált. kár...:S
Valaki valami ötlet?
Hello!
owen20: ha nem eredeti a játék akkor nem tudod felrakni az extra time-ot!
A stadion fejlesztést bõvíteni tényleg ideje volt, a 04 óta nem láttam változást! A szponzorokkal meg jó lett volna megállapodni, mert engem mindig idegesített, ha nem azt láttam ami az életben van!
!!!HALA MADRID!!!
En ugyan nem jatszom magyar csapattal, de eleg szomoru, hogy az europa terkepen nincs rajta a magyar zaszlo.
Valaki valami tipp!please segitsetek!
Mi tévõ legyek?
Sziasztok!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ami kijött extra time a játékhoz az majdnem 700mb file?és hozzá külün az 1.1-es patchet lehet használni+még a kiegészitéseket?
Sziasztok!
Nem rossz a felület, de gondolom a 3D-s meccsek a 07-es motorával fog menni! Ami nem egy elõnyös dolog.
!!!HALA MADRID!!!
Más játéknál nem volt ezzel gond.
De thanks infot.
Súgóba(win súgó) írd be :virtuális memória, aztán itt megtudod hogyan kell csinálni.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Fifa Manager 07 requiers at least 768MB of free swap file space. Pleasre free the required space and re-run the game."
5, 11, 21 giga a három meghajtón.
Lol.
Nah leszedtem ezt a géjmet. Kíváncsi vagyok rá milyen. Látom sajna magyarosítás ehhez nincs még, pedig a Fifa nevet viseli, így joggal gondolhatná az ember, hogy miután a Fifa 07 kijött magyarul, akkor a Managernek is kellett volna.
Nah mindegy, talán a 08.
Azt szeretném kérdezni, hogy, hogy kell a magyarítást telepíteni? Mert ami a readmeben van az nem jó, nekem, mert nekem nincsenek benne azok a mappák a data-ba!
Ha valaki tudna segíteni, vagy ha már leírta ezt valaki, akkor ezer bocs de nem hozta be a keresõm.
Köszönöm elõre is.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Én most raktam fel a game-t egy anno nagyon rossz próba után amikor is úgy gondoltam nem olyan jó játék ez rengeteg olyan hibát véltem felfedezni ami eléggé idegesitett!
Majd tegnap úgy gondoltam adok a játéknak még egy esélyt és találtam hozzá sok kiegészitést igy mondtam magamnak na jó tegyük fel és próbáljuk ki a kiegészitésekkel!
El is indultam a fradival az elején még semmi változást nem tapasztaltam majd pl az eddzéseknél észrevettem a játékosok sokkal ésszerübben fejlõdnek a játék a sok adattal kicsit lassabb lett de sokkal élvezhetõbb!
És amikor lejátszottam az elsõ meccsemet látni lehetett a taktikai utasitásokat és sokkal ügyesebben realisztikusabban fojt a játék a két csapat között nem voltak orditó hibák de kis bakik amik benne vannak a fociba azok párszor elõjöttek de ez is számomra pozitivum volt.
Tehát összességébe elég nagyot csalódtam pozitivan a játékba a kiegészitések láttán!
Valaki tud még olyan oldalakat ahol vannak még kiegésztések és azokat be lehet rakni mentett állományokba?
És persze a magyarósitásról mi hir van mert azért jóbb lenne magyarúl játtszani?
Mindenkinek jó játékot!
Sziasztok!