11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Larvin #8666 egy kis humor, idézet angol fórumról:
"Does the youth team play football? or are they deployed to Iraq? For goodness sake, why does every player brake a leg/ankle, rupture a cruciate etc?"
:DDD -
Larvin #8665 Andretti: Megvetted már a Debrecent? Gondolom van annyi magán vagyonod, hogy te legyél a klubtulaj is. -
Larvin #8664 Asszem nincs előjel, egyszercsak kapsz egy e-mailt, hogy megtörtént a vezetőségváltás.
Bocs, de biztosat nem tudok mondani. Tudom, hogy ezzel nem vagy kisegítve. -
van der vaart #8663 és mi lehet az "előjel??? üdv -
Larvin #8662 hát football managerben van az tuti, de úgy emlékszem Fifában is van -
van der vaart #8661 üdv Larvin!! 1ébként ez komoly,hogy van ilyen lehetőség hogy jön 1 új tulaj és teletöm pénzzel?? Csak azért érdekelne,mert igazából a Barcelonával szeretném végigtolni és azért jól jönne hasonló "véletlen",mert én ilyet még nem tapasztaltam eddig!! Van vmi előjele ha jön az új tulaj,vagy a pénz?? :D:D üdv -
Andretti #8660 A költségvetésekről nekem annyi a véleményem, hogy 7 év lejátszása után a 09-ben olyan költségvetésekkel dobálóznak a Loki (meg az összes többi nb1-es csapat körül) hogy az hihetetlen (idén 57 millió eurós).
Nagyjából ugye úgy van hogy a Lokinak a legnagyobb itthon a költségvetése, és az rúg évi 400 mostmár 500 millióra. Ez ugye euróban ~2 millió. Na mármost első évben is csak a játékosok fizetése 4-5 millió euró volt... És évek óta nincs nagy igazolás az nb1-ben, szvl totál irreális hogy in-game 0,5 meg 1 millió eurók állnak rendelkezésre igazolásra. Pedig még a settingsben is mindent very hardra állítottam.
Nagy csapatoknál ez még vészesebb, mert évek óta az a helyzet a gameval, hogy ha egyszer bajnok lettél mondjuk angliában, és a BL-ből nem esel ki az első lejátszott meccsen, onnantól kezdve olyan könnyű pénzügyileg megélni (persze nem sztárok igazolásával, és ifik eladásával...) hogy semmi élvezet nincs már a pénzügyi részében... -
Larvin #8659 kijött a legújabb 3D gameplay patch (unofficial, of course)
letölthető az FM cornerről -
SFefe77 #8658 Az lenne még a legkevesebb... -
SFefe77 #8655 Az update telepítése után ugye a korábbi frissítések eltűntek, de aztán ismét feltelepítettem őket, azonban így se működött a magyar része. A többi közül talán volt ami ment.
A játék újra telepítésével eddig még nem próbálkoztam.
Nem vagyok magam se nagy csaló, nem módosítok eredményeket, nem használok segítséget sem, de a pénzes módszernél azt figyelembe vettem, hogy olykor nem igazán reális a költségvetés, amit a csapatoknál igazolásokra megadnak. Persze lehet javítani rajta, de még az sem közelíti meg a valóságot. Szerintem…
Egyébként pedig a plusz pénz hozzáadása nem jelenti azt, hogy ezzel már bárkit leigazolhatsz. Arra lesz pénzed, hogy azt igazold, aki a csapatodban is akar játszani. A ’pool-al például Rooney, vagy C. Ronaldo megszerezésére így se nyílt lehetőségem, de még a Barcelonából, vagy a Madridból sem tudok igazolni.
Edzéstervekre pedig csak azért lettem volna kíváncsi, mert érdekel, hogy ki milyen edzést használ, mennyire veszi igénybe a segédeket. Tapasztalatgyűjtés semmi más…
-
Larvin #8653 akinek még baja volna 3D match-nél, ezek a támogatott videokártyák:
- ATI Radeon X700, X800 series (Radeon X800 Pro not supported)
- ATI Radeon X1xxx series
- ATI Radeon HD 2xxx series
- ATI Radeon HD 3xxx series
- ATI Radeon HD 4xxx series
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx
- NVIDIA GeForce 8xxx
- NVIDIA GeForce 9xxx and higher
- NVIDIA GeForce GTX 260 and 280
-
Larvin #8652 Mielőtt megtalálnád a megoldást, tedd fel az update 2 -őt is a biztonság kedvéért (ciki volna, ha újra elrontaná az adatbázisod)
Sajnos ez a mostani fejlesztői gárda nagy hibája, hogy szarnak azokra akik időt ölnek abba, hogy jobbá tegyék a játékot.
Le kell nyelni a békát, és újra megcsinálni előlről. Mindenki ezt teszi.
A csalás szerintem megöli a játék élményét. Ez egy gondolkodós játék, nem is értem, hogy miért kell ehhez csalás.
Annyit tudok segíteni, hogy a legnagyobb eredményt szerintem úgy érheted el, ha minden héten saját magad állítod be, hogy éppen mit akarsz, hogy csináljanak. Tehát nem adod meg az edzéstervet év elején, hanem, minden héten te állítgatod be, attól függően, hogy épp mire lenne szükségük. Ha meg nagy csapatnál vagy, mint a Liverpool, akkor külön csoportot alakíthatsz ki minden csapatrésznek. Csatárok, középpályások, védők, stb. Esetleg spéci csoport a rögzített helyzetek gyakorlásához, és külön egy a ritkán játszó játékosoknak (fitness)
A taktikád is meghatározhatja az edzésterved hatékonyságát, szóval nem ajánlom a mások által készített edzésterveket. Persze lehet, hogy van már cheat erre is... -
SFefe77 #8651 Szervusztok, kedves managerek !
Belépőként két apró kérdéssel zaklatnálak titeket:
- Mikor lesz már végre magyarosítás !
- Miért rúgnak ki a csapatomtól, ha év végére minden kitűzött célt teljesítettem ? Talán, mert nem eredeti a játékom…
Nyugi, ez csak poén akart lenni, amolyan belépő poén… Remélem nincs harag.
A játék nekem évek óta a kedvencem és az egyetlen, amit eredetiben vásárlok meg. Mással mondjuk nem is játszom…
Általában a karrier módot választom magamnak és egy magyar klubtól kiindulva kezdem meg világrengető karrieremet, de amíg a játékhoz nincs meg a magyar NB I. és NB II., addig csak belekapok ebbe - abba.
Most a Liverpool kispadját koptatom, de bevallom egy csalást is bevetettem a játék során. Az anyagiak tekintetében kihasználtam az alábbi oldalon talált segítséget:
http://fifamanager.blog.hu/2008/06/09/allando_kerdesek_helye
Remélem az oldal szerkesztője nem haragszik meg, ha beteszem ide a linket.
Ezzel a kis csalással nincs pénzügyi gond, azt igazolod, aki hajlandó is eljönni a csapatodba, nincs többé visszajelzés, hogy nincs rá elég pénz.
Egy pöti malőr…
Az oldalon közzé tett update 1 released frissítés után változott az editor, ennek hála pedig a korábbi, eredeti NB I.-es beállítások is eltűntek. Hiába telepítem újra, hagyom jóvá az editorban, egyszerűen nem jelenik meg a kiegészítő.
Erre esetleg valamilyen megoldás ?
Az angollal sajnos én is hadilábon állok, de a klf. szótár oldalaknak hála élvezetessé lehet tenni így is a játékot.
Ha lehet még egy kérés.
Valaki nem tudna egy részletes edzésprogramot közzé tenni ?
Üdv
-
skristof #8650 warez postok továbbra is törölve lesznek -
Larvin #8649 Úgy néz ki elsiklottam egy érdekes esemény mellett: az álatalam hiányolt kupasorozat, idén elvesztette szponzorát, így az idén elmarad, és a jövője is veszélyben van. Azthiszem el kell fogadnom, hogy nélküle kell majd játszanom, és a valódi helyzet megkönnyití elfogadnom ezt a tényt.
Már csak egy angol conference patch-re várok, és én is belevetem magam a küzdelmekbe. Majd igyekszem én is leírni a tapasztalataim. -
Andretti #8647 A 2016/2017-es idény is elindult. A nyári felkészülés alatt 12 embert kölcsön, 16 embert pedig eladtam. Főleg kevésbé tehetséges 21-24 éveseket, és 28 év körüli igen jó értékű, de tovább már nem fejlődő játékosokat. Ez összesen 23 millió eurót hozott a konyhára, plusz félévkor távozni fog Szabó Ádám 10,5 millióért. Megvettem a maxos youth centert 8 millió euróért, és a jó eredményeinknek köszönhetően már egyeneságon a BL csoportkörbe kerültem. Az MTK a 3. fordulóban a Milan-t kapta, szóval az UEFA kupában folytatja, az IT kupából a 2. fordulóban kiesett a Diósgyőr, az Újpest a D.Tiranával játszik az UEFA kupa 2. fordulójában, és a 3. fordulóban sorsolják be a Honvédot. Mostmár teljesítenünk kell nemzetközi szinten, mert 5 évvel ezelőtt 4.3 pontot csináltunk, azaz én nem végezhetek a 4. helyen a csoportban, és egy csapatnak be kéne jutnia az UEFA csoportkörbe, amire van némi esély.
Ime a bajnoki nyitány előtti csapatom:
http://andcorp.extra.hu/2016opening.bmp
A két szélső hátvéd elég jó ahhoz hogy beférjen a kezdőbe, szóval ők be is kerültek, de más nem. 1-2 éven belül azonban eladósorba került nem egy ember (pl Nikházi Márk, Daniel Drinkwater) mert 28 éves koruk után aligha fejlődnek tovább, és 10-15 millió közt nekem nagyon megéri őket eladni. Szóval 1-2 éve van a fiataloknak felfejlődni a kezdőcsapat szintjéra, ha nem akarnak lapátra kerülni... -
Larvin #8646 official update 2 -
Andretti #8645 Nem feltétlen él Debrecenben egy DVSC szurkoló, de tényleg fura úgy BL meccset játszani hogy kötelező győzelemnek gondolja a szakvezetés :D
Meg hogy 2 csapat indul a BL-ben :P -
Larvin #8644 120k-s szurkolótömeg? hány ember él Debrecenben? :D
na jó csak vicceltem, de furcsa, hogy a debrecen világhírű csapat lett. -
Andretti #8643 2015 elején bővítettem 17900-asra. Eddig 70-80k szurkolóm volt, de most hogy megépült a 4-es médiaközpont, ami elvileg 50%-os növekedést ad, 120k-s szurkolótömegre lehet megint bővítek, olyan 25k körüli stadionra, azonban idén már biztos nem, mert 07.01.-én már be is ruháztam a 6/6-os ifiközpontra, ami a teljes építési költségvetést elvitte (8,5 millió volt az épület, 8,8 millió volt a költségvetés).
Hát jah, sajna túl gyengék a feljutó csapatok... Fifa Manager 08-hoz volt magyar nb2-es patch? Portálni kéne a mostanira... -
skristof #8642 azért az a 215 kapott gól tatabányán nem semmi :D
amugy látom átlag nézőszám cca. 14ezer. mekkora a stadionod? így állandó bl résztvevőként nem tervezed bővíteni? -
Andretti #8641 Újabb év ért véget a karrieremben, szóval a 2015/2016-os évad is lezárult. Miközben alt-tabbal írtam a hsz-t dobott egy kékhalált a gép, szóval egy #8633-nyi szöveg elszállt, (szerencsére a havi autosave után 2 nappal), ezért csak egy rövid összefoglalót írok.
Évi záróértékelés:
BL-ben a csoportkör 2. helyén végzés lett volna a (talán túl magas) cél, a Chealsea, Valencia, Dortmund csoportból. Nem sikerült, "csak" a sima módon UEFA kupába jutás.
http://andcorp.extra.hu/uefalesz.bmp
Itt viszont sajnos egy idegenbeli 1-1 után (ahol én vezettem) egy szerencsétlen hazai 0-1-el búcsúztatott az FC Nantes.
A bajnokságban simán legyalultam a mezőnyt, ami elvárás is egy évvége fele már 57 millió eurós kerettel, első pontvesztés a 4. fordulóban (DVSC-Paks 2-2) aztán 14 győzelem zsinórban és 19. fordulóban újabb pontvesztés (Paks-DVSC 5-4... szép fordulatos meccs volt 4-4-es félidővel) A végén a tabella:
http://andcorp.extra.hu/tabella1516.bmp
Sajnos a sérülések derékba törték két játékosom, Perger Péter és Lee Hills, nálam futó karrierjét, előbbi 4 utóbbi 3 pontott vesztett az idei ups-and-downs-ban, ők eladásra kerülnek. Pedig Perger volt olyan jó mint Brandao...
Már 13,2 millió értékben árusítottam cserepadon ülő/kölcsönben lévő egy szóval nem állandó kezdő játékosokat, akik év végén távoznak (tehát a befolyt összeg a jövő évi elszámolásba megy)
11 db 19-20-21 éves ifi érkezik Júli 1-ei dátummal (mind ingyen), jórészt a tarcsi csapatba, de aki ki tudja szorítani a 6 évvel ezelőtt idekerült azóta itt kinevelt játékost, az megkapja a lehetőséget, hogy 6 évig az első csaatban nevelődjön és huszonpár évesen a BL-ben játszhasson.
A magyar kupában a döntőben a Honvéddal találkoztam, addig elég sima volt az út. És a döntő is maga egy laza 4-0-ra végződött.
Hát ezzel zárul egy újabb évkönyv, hétvégéig még lehet belekezdek a nagy őszi csapatrendezésbe, de a bajnokságig aligha jutok el ünnepek előtt. Szép estét mindenkinek! -
Andretti #8640 1: threaten with substitution, cserével fenyegetés aham...
2: a piros x-ek azt jelzik hogy nem megfelelőek vagy nem elegendőek. Amíg nincs feltöltve a staffhelyeid 75-80%-a (nem tudok konkrét számot) addig az úgy lesz... pl nekem is van 20 poszt, mindig volt piros x, mióta 16 staff van azóta nincs... -
Larvin #8639 Olvastam korábban valami olyat, hogy az Anti Aliasing és az A Filtering együtt bekapcsolva kifagyást eredményezett egyeseknél.
Alapbeállításokkal (AA és AF kikapcsolva) működnie kell!
#8638:
1: most nincs elöttem a dolog, de azthiszem igen (javítsatok ki, ha mégsem)
2: Szerintem azt jelzi, hogy a klubbodhoz képest alacsony minőségű edzőt választottál. Pl a REAC leigazolta Hevesi Tamást edzőnek. De, mint a példa is mutatja, hogy ezt nem kell figyelembe venni, mert attól még lehet, hogy jó döntés volt. A piros x-ek jelzések, de te irányítod a klubbod, és nem a játék mondja meg, hogy mit csinálj (még jó)
-
savafan #8638 sziasztok!
végre van időm ezzel az évvel játszani. el is kezdtem egyet a Romával.
két kérdésem lenne:
1. a félidei beszélgetéseknél van egy szöveg amiben valami cserével kapcsolatos dolgot választhatok. az mi? cserével fenyegetés?
2. a staffnál állandóan piros x van. az edzők minőségére hivatkozik és a megfigyelőkre. 4 csillagos managereket szerződtettem és van 4 megfigyelőm. ennyi nem elég vagy valami más gubanc lehet? -
Andretti #8637 number 1 :)
Amúgy ha esetleg leírnád hogy miért fagyIK az a game, hibaüzenet, plain ctd, gamelog, crashlog, oplog vagy valami, ami kézzelfoghatóvá teszi a hibát a fagyIKást nem látó számára is, akkor lehet tudunk segíteni. Így nem. -
Larvin #8636 :D -
skristof #8635 bár télen kicsit hideg van, nyalogasd el a fagyik -
bsyrex #8634 Valaki megtudja mondani, hogy mi a teendő akkor, ha a 3d mecs betőltésénél kifagyik a játék. A gépem meg van hozzá és a játék is eredeti + friss directx friss vga driver. netware 3.5 de mégis fagyik. -
Andretti #8633 (Amúgy a Chealsea elleni győzelem fejenként 55k-t ért a pályán lévőknek, ami kb 4-5 heti fizetésük, csapatnak 605k kiadás volt, de megérte :D)
Tatabánya(volt nb2-ben)-DVSC 0-19; MTK-Honvéd 6-1;
13. forduló, DVSC-MTK...
örökmérleg hazai pályán 2-0-5
összesített örökmérleg 5-2-7 (én szemszögömből mindkettő)
Szerencsére a legjobb csapatom bevetésre kész, szóval az MTK most egy nagyon erős DVSC-vel fog találkozni a "6 pontos" meccsen...
7. perc megsérül Hassan Al-Shamari. Fasza kezdés, remélem fractured tibia 10 hét...
1-0, 2-0, 2-1, 3-1, félidő. Valamicskével jobb folytatás, bár igazából Hassanért aggódok...
4-1 a végeredmény... Hassan: Fractured ankle, 6 hét. Ezt utálom a legjobban, ahelyett hogy félvékor upsanddownsban jó teljesítmény és +1 pont nem, most sérüléssel bajlódott -1 pont. -1 milla az értékéből. Inkább legyen x a chealsea és x az mtk, de ne sérüljön le a legjobb játékosom :S
Ezzel most 3 ponttal vezetek a tabellán amúgy...
http://andcorp.extra.hu/tabella13.bmp
A Makó és Tatabánya a feljutók, és mivel nincs nb2 minden feljutó max fele olyan jó mint a leggyengébb a többi 14 közül, ezért mindenki elveri őket. Kellene magyar nb2...
Közben számolgattam, és ha a következő Valencia elleni hazai meccsen nem kapok ki, és megverem a Dortmundot idegenben, akkor független a többiek eredményétől továbbmentem. Előbbi komoly feladat, utóbbi majdhogynem kötelező, mivel eddig a BVB nem szerzett pontot...
Makó-Debrecen 1-11 & MTK-ZTE 3-1;
Magyarország-Norvégia 1-2; (következő Svédek elleni meccs kikimeccs az EBre kijutásért, az X nekem jó)
És a nagyon sok mindenről (még nem de később) döntő meccs, idegenben a Valencia ellen. Taktika hasonló lesz, mint a két Chealsea elleni meccsen, zárt védekezés, kontrák, lássuk az eredményt:
1-0, Joaquín, 20.p (szöglet után fejes)
26.p (Szabó Ádám kihagy egy büntetőt)
Félidő
2-0, Maduro, 46.p (szöglet utáni kavarodás)
2-1, Péter Pál, 60.p (16oson labdaszerzés, kapus kipasszolása)
3-1, David Villa, 67.p (szabadrúgás)
3-2, Egressy Gábor, 78.p (beívelés, fejes)
3-3, Daniel Drinkwater, 86.p (16 méterről a kapus fölött átemelte és felső kapufáról bepattant)
Vége (itt felugrottam örömömben :D)
Hatalmas küzdésről tett tanúbizonyságot a csapat! Ismét egy hihetetlenül jó eredmény, nagyon jó játékkal!
http://andcorp.extra.hu/blround5_.bmp
http://andcorp.extra.hu/blround5.bmp
http://andcorp.extra.hu/blround5_tabella.bmp
Svédek elleni kikimeccs:
0-1 (20. p)
1-1 (45+1. p) Németh Krisztián
Félidő
kiállítás (46. p)
1-2
1-3
:( nem jutottam ki az EB-re egy VB ezüstéremmel :S
http://andcorp.extra.hu/hun_sad.bmp
Ki is rúgtak... :(
Ez azért lesz komoly probléma, mert majdnem a teljes kezdő 11em válogatott lesz, és mikor egybe fog esni a válogatott meg a bajnoki vagy BL akkor igen súlyos gondban leszek játékosok terén. Hirtelen nagyon kezdem sajnálni ezt a két ellustult vereséget...
Debrecen-Győr 9-2 & Paks-MTK 0-4; Őszi bajnok lettem.
DVSC 14-1-0 (94-14) 43p
MTK 13-1-1 (60-15) 40p
Honvéd 10-3-2 (69-20) 33p; 27-27-24-24-23-21-21-19 a további pontok.
Debrecen-Diósgyőr 5-0; Fehérvár-MTK 0-3; 2 sérült:
-Diego, csereközéppályás, 7nap, agyrázkódás
-Vadnai Dániel, 1. számú jobbhátvéd, 5 hét, Fractured Metatarsal
fordítva is történhetett volna...
És a finálé következik, DVSC-BVB, 17900 Néző, Óriási várakozások, ugyanis ha nyerek biztos BL továbbjutás, ha nem akkor biztos UEFA kupa szereplés. A magyar foci országos ünnepe, és akkor jöjjön a meccs:
(azért a győzelmi kényszer az igazi sikerhez elég nyomasztó)
0-1
0-2
Félidő: baj van. az nb1-ben használt támadóbb taktikát vetettem be, nem a Chealsea és Valencia ellenivédekezőbbet. Úgy tűnik rossz döntés volt.
0-2 lett a vége.
http://andcorp.extra.hu/uefalesz.bmp
Kicsit savanyú a szőlő, se BL 4. forduló, se EB, bajnokságban sem akar az MTK leszakadni, és a kupa még csak most jön. Elég nehéz egy év...
1 perc híján 7 óra session time. Ideje abbahagyni. A decemberi zárásig 3 meccs maradt, azok lejátszása nem most történik, ideje vacsorázni, lefeküdni, holnap 10től-12ig zh-ra tanulni 13tól meg megírni. Szép estét mindenkinek. -
Andretti #8632 Hassan Al-Shamari támadóközéppályás:
http://andcorp.extra.hu/hasssan.bmp
http://andcorp.extra.hu/hasssan_.bmp
Ifiként vettem attól a csapattól vagy lehet hogy vmelyik staff ajánlotta, hogy tehetséges ifi, kell-e...
Javed Younis Ahmed a másik arab, ő meg védekező középpályás, és most kölcsönben van. Őt is hasonló módon szerváltam valahonnan 2008 decemberében, de már nem emlékszem pontosan hogyan kerültek hozzám. Viszont az biztos hogy nagy üzletet csináltam főleg Hassan-al :) -
Andretti #8631 Business must go on:
Szombathely-DVSC 1-6; MTK-Győr 3-1;
DVSC-Kecskemét 6-0; Diósgyőr-MTK 1-6;
És ismét és újra, csak most a Stamford Bridge-n, szembekerülök a hatalmas Chealseavel. Kicsit védekezőbb, kicsit keményebb, kicsit zártabb alakzat, még több erőbedobás. Eredménye van is! 30.perc és vezetést szerzünk Egressy Gábor (24) révén, de sajnos Kalou még a félidő előtt kiegyenlít. Kapus 7 Védők 10-8-9-10 Középpálya 6-7-6-6 Csatársor 8-6 a félidőben. A Chealsea nyomása és a DVSC kontrák folytatódnak a 2. félidőben is. És a CSODA! A CSODA! Hassan Al-Shamari (szöglet után fejes), Daniel Drinkwater (16os sarkáról lövés) és Evandro Brandao (szabadrúgás) góljaival 4-1re győz a DVSC!
http://andcorp.extra.hu/blround4.bmp
http://andcorp.extra.hu/blround41.bmp
Hihetetlen!
(amúgy live írom a hozzászólásokat, szvl esemény alt-tab írás alt-tab esemény alt-tab írás... engem is legalább annyira meglepett hogy alt-tab után continue a félidőre és 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, vége :P)
Így a BL állása:
http://andcorp.extra.hu/blround42.bmp
Unrealistic, de végülis 2015... :) -
Larvin #8630 Azt az arab védőt honnan szerváltad? :)
Alig várom, hogy játszhassak. Az angol patchet majd innen lehet tölteni.
Sajna a walesi FA kupáról még semmi hír :( -
Andretti #8629 8 nap után ismét le tudtam ülni játszani, a sikeres ppzh után kiérdemeltem mára, és folytatom a DVSC sztorit 2015.10.01-től...
Emlékeztetőül:
NB1:
DVSC 6-1-0 (32-8) 19p
MTK 6-1-0 (27-7) 19p
3. hely 5-0-2 15p (hármas holtverseny)
Kupa: (még soká lesz)
BL:
Chealsea 2-0-0 (3-0) 6p
Valencia 1-0-1 (2-2) 3p
Debrecen 1-0-1 (1-2) 3p (Chealsea itthon a kövi meccs)
Dortmund 0-0-2 (0-2) 0p
Körítés:
Bár mindhárom magyar csapat kiesett az UEFA kupa csoportköre előtti fordulóban, mégis a 8. helyre jöttünk fel az 5 éves értékelésben, ami már asszem 2 BL induló helyet jelent. Javul a magyar foci :P
Amit igazából észrevettem a csapaton az az hogy a 19-20 éves ifisztárok felnőttek. A 23 év körüli átlagéletkor felment 26 körülire (3 év alatt :D). Szerencsére az év végén hozzám igazolók névsora már majdnem 10 főre rúg, és mind 19-20 éves 7-8 csillagos, reserve teambe játéklehetőséget biztosító szerződéssel, szóval jön a vérfrissítés ideje lassan. Na meg a cash-in, az 53 milliós játékoskeret felét el lehet adni ha beválnak az ifik. Csak 8 nap telt el és szinte elvesztettem a fonalat, ezért írok ennyi mindent.
Eredmények:
Na mostmár rátérek a játékmenetre. A két szélső középpályásom a bajnoki meccseken elkezdtem átnevelni a túloldalra, így kicsit többet érnek, és bármelyik oldalt bevethetőek lesznek. REAC-DVSC 0-4 & MTK-Siófok 3-0. Egy érdekes kép hétközbenről:
http://andcorp.extra.hu/bestplayers.bmp
DVSC-Vasas 3-1 & Makó-MTK 0-7;
Magyarország-Moldova 13-0;
DVSC-Chealsea... egy várva várt meccs, egy meccs amin mutathatunk valamit, egy meccs a legnevesebb ellen, egy meccs amit 17900 ember sokáig emlegetni fog "hogy én ott voltam azon a meccsen"... Egy 60 perces emberhátrányt követő 0-0, egy kifogott meg egy kihagyott Chealsea büntetővel. Büszke vagyok a csapatra (kiállítot védőn kívül 3 védő 10es, meg kapus is). Mellesleg Valencia-Dortmund 4-0. Két hét és Chealsea idegenben... :P -
Larvin #8628 Vedd úgy, hogy jött egy befektető a csapathoz :)
Amúgy a ManU-hoz nemrég jött egy új tulaj, lehet azt kalkulálták a játékba -
van der vaart #8627 üdv managerek!! 08-al tolom és valamiért a Manchester United transfer-e valahogy +duplázódott és így 43 milliót költhetek "csak úgy" és még ott van a játékoscsere mód is,így felvásároltam szinte az összes világsztárt,így persze eléggé kicseréltem a csapatom!!! :D:D:D azért érdekelne hogy lehet ez,ha vki tudja írjon!!! üdv -
Andretti #8626 Igen... én a Fifa Manager 09-el játszok és abban lehet... Semelyik másikban eddig nem lehetett. (not confirmed) -
Larvin #8625 Kijött egy angol patch a spanyoloktól, akik kipróbálták írják meg pls a véleményüket. Közben az olaszok is dolgoznak a maguk angol patch-én, és 75%-nál járnak. -
Larvin #8624 ez egy ismert probléma, az okosabbak maguktól is rájönnek, hogy ha az escape gombra kattintanak a lassításoknál, akkor azt a játék feladásnak veszi, azaz legenereálja a meccswet, mellesleg ezt az update állítólag orvosolja -
Drend #8623 Bug: Tolom a meccset, 3-0 ide, gólszerző egy ifista, éppen próba alatt lévő csatár. Húznom kell valamerre, rányomok a ki a meccsből gombra, a végeredmény 0-0... Szánalmas...