Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki szeretne magyarul játszani innen letöltheti:
http://gerebentocs.uw.hu/
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
nem tudja véletlen valaki hogy az mért van h sima fifa managerrel tudok saját clubot alapitani és játszani vele de viszont ha felteszem az extra time-ot akkor meg nem mert a mezkreálás után kilép és nemtudok saját csapatot csinálni 😞 ha valaki tudja segitsen lécce..
elõre is kösz
csá
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Adjatok tanácsot, hogy hogyan tudom a csapatom veszteségét csökkenteni. Már kipróbáltam sokmindent, kevéske sikerrel! igazából az áruházamból nem tudok megfewlelõ nyereséget kicsikarni! Ehhez kellen tanács! Meg a játékosaim sem állnak kötélnek a szerzõdémódosításkor! Elõre is kössz!
Észrevehetõ változást tapasztalt, mert én nem!
!!!HALA MADRID!!!
egyébként bocs ha megbántottalak nem állt szándékomban, csak felhúztam magam 1 picit. nincs veled semmi gondom. ne haragudj.
csak tudod az hogy 501 hsz-bõl 10-11 a fordítókat sürgeti ill. cseszegeti az meg nekünk esik rosszul. és nem azért hogy magamat fényezzem, de én úgy álltam neki a fordításnak, hogy a játékkal nem tudok játszani, mert nem fut a gépemen.
Mégegyszer: bocsáss meg!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
!!!HALA MADRID!!!
football without ultras is nothing
- segítsetek fordítani, a hisztizésre fordított energiátokkal akár azt is csinálhatnátok.
- tanuljatok meg angolul -ez a XXI. században amúgy is nagyjából elvárható dolog-, és akkor nem lesz szükségetek a magyarításra.
ha pedig egyik sem, akkor lapuljatok mint szar a fûben, mert nem mindenkinek van annyi ideje mint nektek, hogy a gép elõtt rejszol egész nap, és nyálcsorgatva várja hogy kiadják a legújabb játékot. itt vannak egyetemisták és dolgozó emberek is, akiknek sokkal kevesebb ideje van, és maximum köszönettel tartoztok nekik, hogy a szabadidejükben megpróbálnak tenni valamit azért, hogy ti örülhessetek. ennyi. ha annyira szeretitek a focit, akkor nyomás ki a grundra és kergessétek a bogyót élõben. na addio. kezeket a paplan fölé. 😊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
http://www.fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=658
Sziasztok!
Vettem a fáradtságot, és felmentem ennek a "Szuperfordítócsapatnak" az oldalára. Na akarjátok tudni, hogy mit írnak?
"A csapat idõhiány,a rossz hozzáállás miatt feloszlott!"
Szóval mostmár nincsen semmiféle segítõcsapat. Ha egyáltalán csinálja valaki, akkor az 2-3 embert jelenthet. Elhiszem, hogy huszonakárhány mega lefordítása sok idõ, de tudtommal általában fél éven belül meg szoktak vele lenni a fordítók. Itt meg már lassan fél éve megy a huzavona...
Szóval 1000%, hogy nem lesz BETA, és 80%, hogy rendes fordítás sem.
Kriky
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogyan áll a fordítás? Most nagyon nem megy a game (nyelvtudásom hiányoságai miatt). Elõre is köszönöm a választ.
Sigismund
A játékban nálam a 3D-s nézetben idönként kiakad a játék.Fõleg bedobásoknál jön elõ.A játékos bedobja a labdát (vagy ikább kiesik a kezébõl)és senki nem megy a labdáért.Mindenki áll a pályán ,a bíró nem fújja le a félidõket.Már csak Quit-al lehet továbblépni.Ez a jelenség elõfordult az alapjátéknál és a hivatalos patch installálása után is.
Mi lehet a gond?
ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB
Nem tud valaki megoldást az Extra Timera hogy ne dobáljon ki?
Aztán láttam hogy a csaje heti szinten 10 000 eurókat költött el!
Jelenleg spanyol Division C-be vagyok, de még nem akar hozzám jönni!
!!!HALA MADRID!!!
igaz, most nem adok neki pénzt, mert a múltkor vmi 40ezres cuccott vett magának, kicsit bepipultam 😄
😄 amúgy meg majd ha veszel pár cuccot és sikeresebb leszel, esetleg még szponzorod is lesz meg ilyesmi, akkor majd jönnek a partnerek magától
Hajrá Magyarország!
!!!HALA MADRID!!!
És ez neked is szólt, mert vegyük pl. a 7748-as hosszászólásodat, és mit ad isten elõtte ott van a válasz a 7746-osban!
Szóval ne háborogjatok, legyetek türelemmel és egy kicsit legyetek körültekintõbbek!
!!!HALA MADRID!!!
Azokra akik benyögik hogy "mikó lesz már magyarosítás?"
Amúgy tényleg tûztünk ki idõpontokat... csakhogy nem számoltunnk 1 dologgal... az emberi tényezõvel, konkrétabban az emberi taplósággal:
Részletezem gyorsan:
Elkezdtük hirdetni a fordítást... lett 20-25 jelentkezõ... elkezdtünk fordítani, jól haladtunk, aztán az emberek majdnem fele egyszerûen eltûnt! Legalább 5 körlevelet írtam minden jelentkezõnek, és mindig egyre kevesebb válasz... elvileg elkötelezett emberek jelentkeztek, és a haladás alapján bátorkodtunk kitûzni idõpontot, aztán szó nélkül eltûntek az emberek. Sajnálatos, de ez van. Dolgoztunk keményen, volt a huf probléma, még az is megoldódott, de az emberek csak fogytak... És a legroszabb hogy legtöbbjük szó nélkül ment el! A kitartó emberekkel meg csak lestük, hogy 4-en maradtunk... volt olyan hét hogy 4 ember dolgozott az egész projekten!!! Mit tehetünk ekkor, hát eltoljuk az idõpontot, és elkeseredetten keresünk embereket, mert képtelenség 4-en lefordítani az anyagot. 4 olyan ember aki közben szeretne magánéletet, tanulni, és netán még aludni is. És ekkor jönnek a fórumon hogy mikor lesz már magyarosítás... ÚGY, hogy elõtte 3 sorral írtam ki hogy hogy állunk... Szóval mi fordítunk mint állat, õ meg még egy gordítésre sem hajlandó, hogy visszaolvasson egy kicsit, és néhányan az enyhén követelõdzõ hangnemet választják! Na ekkor picit felmegy bennem a pumpa...
Szóval félreértés volt részedrõl, de én is félreérthetõen írtam...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
az az üzenet realbenyonak szólt... (alul ott is van hogy válasz az õ részére) bocs hogy félreérthetõre sikerült...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Eddig nekem egy csapattal volt gondom, a többit nyereségesen vezettem!
Én fõleg a jegyárakra, és az ajándék boltra figyelek, eddig bejött.
A fizetéseket úgy szabom hogy ne lépjek túl egy bizonyos összeget, azt pedig kalkulációval ki tudod következtetni.
!!!HALA MADRID!!!
tehát te bennfentes vagy...
így már értem felháborodásod... :-)
http://tcm2005.musichello.com/
ja az adatbázis nem hiteles... :-)
tehát a zip fájlt tömörítsd ki, és akkor elvileg minden a helyére kerül...
Hungarian Fifa Manager 07 - Light Edition
A patch tartalmazza:
- alap EA-s adatbázis, apró változtatásokkal
- NB1-es csapatok logoi
- NB1-es csapatok mezei
- NB1-es csapatok zászlói
- kiegészítõ csapatok címerei, mezei, zászlói
Az Editorban ne feledjétek a Write Database parancsot ahogy mindig.