11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    linkeld be a fórumba és kész, ne nézz már madárnak minket!
  • meisz
    Na mindegy sajnos nincs pénzem egy eredeti játékra. Így is örülök, hogy megy a gépemen. Esetleg feltennék egy kérdést és ez nem reklám akar lenni. Érdekelne valakit egy Total Club Manager 2004 játékos keret frissítés? Szerintünk az a legjobb manager játék, amit valaha csináltak, így hát haverommal csinálunk egy frissítést. A "szinteket" a mai manager és foci game-k alapján csinálnánk meg! Egy szóval, ha érdekelne valakit, az írja ide be a fórumba, és akkor megbeszéljük, hogy honnan, mikor, hogyan tudjátok letölteni a keretfrissítést!
  • Andretti
    Akit rejtélyes módon kirúgtak, és eredeti a játéka gondolkozzon el, hogy hívja fel a supportot.

Akinek nem eredeti, azoknak nincs min gondolkodni.

Play with sacikng: play = játszani; with = val/vel (és az utánna következő szóra vonatkozik) sacking = kirúgás (ált. a munkahelyről)

You still have an empty board: you = te; still = még (még mindig); have = van (mint birtokolsz) vagy segédige; an = határozatlan névelő; empty = üres; board = tábla (jelen esetben reklámtábla)

You still have empty boards: boards = táblák (jelen esetben reklámtáblák)

a menüben és a játékban egyébként "ad board" ként utalnak ezekre a "táblákra", mely az "advertising board" = reklám tábla jelentést hordozza.

webfordítót tessék elfelejteni, a

http://szotar.sztaki.hu/index.hu.jhtml

url-t tessék a kedvencek közé felvenni! 1 szót bepötyög (pl ticket, budget, financial, reserve, youth, merchandise, agility, crossing) és 1 szót kiad angolul. Persze csak ha Angol -> Magyar módban van.

Kirúgásra egyetlen megoldás van(ami nem a vedd meg):
    -ha a júni 30.ai estről júli 1.ei virradóra időszakot tört játékon játszod le akkor a program beleír egy rakás keszekuszaságot a játékba, pl azt is hogy rúgjon ki. Ha ez az est eredeti játékon történik meg, nincs semmi gond. Az év más részében nem "rombol" a tört játék.
  • Larvin
    azt jelenti, hogy nem adtad el az összes reklámtáblahelyet
  • gyerek90
    you still have an empty boards...
    ezt már nekem is írta,de én se tudok ezzel mit kezdeni!!!
    Valaki segítsen ha tud.
  • meisz
    Srácok, nem tudtok valamit arról,hogy lesz-e és, ha lesz, akkor mikor lesz megoldás a kirúgásokra??
  • Larvin
    :D
  • opalzoltan
    Ezt tényleg nem értem!A MU-val megnyertem mindent,de évvégén mégis kirúgtak.Ez mért van?Tudom,az elején igen-t nyomtam a sackingra!!!
    Na de mégis miért?Igazoltam pár jó játékost,anyagilag jól álltam,tehát minden stimmelt.De akkor mégis miért?

Más:a végefele a pénzügyi státuszomnál ezt irta ki,de nem tudom mit kellene csinálnom : you still have an empty boards.
    köszi a segítséget
  • bmffm856
    azt jelenti, hogy akarsz-e kirúgással játszani. mármint hogy téged kirúghatnak-e
  • Hunor1
    Hello
    Csak most kezdenék bele az első idényembe.Mindjárt az elején van egy olyan opció hogy : PLAY WITH SACKING igen-nem ... ez mit jelent pontosan?
    Sajna a webfordító azt dobta ki hogy játék zsákvászonnal..LOL !

Plz HELP., Köszi !
  • Andretti
    Okt 31-én 10100Ft volt kereken
  • takibalint
    Ez igy van, letoltessel olcsobb, de lehet vesztesz az arfolyam atszamitason + esetleges bank koltseg. Szamold ki mennyibe kerulne forintban, ha letoltened.
  • Larvin
    Szerintem az EA stroe-nál valutában kell fizetni, az átváltással lehet elbukod azt amit a magyar boltok esetlegesen rápakolnak. A forint szerintem még mindíg szarul áll. Mondjuk ha van valutád bankban, akkor más a helyzet.
  • kerti
    kérdés: legolcsóbban hogy tudom beszerezni: ea store (letöltéses), vagy vegyem meg boltban (dvd)? köszi!
  • Larvin
    Idiótáknak ne válaszoljatok már!

Nagy piros betűkkel ki van írva a lényeg, ha válaszoltok csak ideszoknak és jönnek a hülyébbnél hülyébb kérdéseikkel.
  • Neuman
    Hamarosan közzé teszem csak problémák vannak a rendszerrel. Vistát akarok rá tenni, de egyenlőre nem sok sikerrel remélem a mentésem nem veszett oda.
  • Larvin
    Lehet, hogy részesül a jegyeladásból az ellenfél is? Kupameccs esetén úgy kéne lennie. Én megnézném milyen kedvezmények vannak beállítva. pl. az 5 legjobb csapat ellen auto discount, stb.
    Nemtudom megítélni, hogy a számításaid hibásak, vagy tényleg bug, mert ahhoz nem közöltél elég részletes adatokat.
    Vezesd le ide, hátha valaki talál hibát benne!

Nemtudom az új tax system, hogy működik. Lehet, hogy az is itt számítódik bele a jegyáraknál. Az csak az update1-el jött. Nem játszok amíg nem jön ki egy jó angol-wales adatbázis.
  • Neuman
    Na igen ez rendbe van! De az én számítasim szerint több mint fél millió felett kéne kapnom.
  • Larvin
    majd minden évben elküldi :D
  • Kismenyus007
    Sajna felesleges elküldeni, mert akkor a következő évben rúgnak ki.
  • NIVIDIA
    Ok.Akkor elküldtem.Itt az msn címem:[email protected] vegyél fel ha van msn-ed.Elöre is köcce.
  • Andretti
    Nivida... ha elküldöd a jún 30.ai mentésed áttöltöm júli 1.be, mert eredetin nem rug ki, akkor se ha törtön játszott a mentés. Most azt nézegetem hogy ha az én fájlaimat cserélgetem a törttel, akkor melyik fájl az aminek stimmelnie kell az eredetivel.

der vaart: Milyen buzi szöveg? mert ha leírod esetleg meglesz a problem.
  • NIVIDIA
    HI ALL!Talált már valaki valami megoldást a kirugásra?!
  • van der vaart
    Oké Andretti! Csak az a baj hogy pl:vagyok a Real Madrid-al és próbálok hasonló kaliberű játékosokat odavinni evvel a móddal (jobb klikk-player exchange) de vmi buzi szöveget ír ki és ezáltal nem sok értelme van,mert nincs anyyi pénzed hogy 2-3 játékosnál többet vegyél!! A 08-ba is így taktikáztam,ezért tudtam szinte "bárkit" odavinni,mert ott simán ment ez a mód!!! üdv
  • Andretti
    Én is úgy tudom hogy csak megnehezítették, mert pofon egyszerű volt a másik csapat számára előnytelen cserét csinálni, ami túl könnyűvé tette a játékot. Nekem fel-fel jön a player exchange, és játékosfüggő, tehát feljön az évközben is, csak ha klikk, akkor kiírja hogy csak transfer periodban. Ha kis csapattal vagy van der vaart akkor lehet az az oka. Ha naggyal akkor meg lehet az :D A mechanizmust meg kétlem hogy bárki ismeri ezen a fórumon, szóval várni várni próbálkozni próbálkozni...
  • Larvin
    Lehet, hogy bug, de szerintem csak megnehezítették. Láttam olyan képeket fórumon ahol a játékosok értéke negatív volt ( lehet ők fizetnek, ha elviszed) szóval elképzelhető, hogy csak nagyon megnehezítették a dolgot.
  • van der vaart
    Üdv Larvin!! Mi az hogy "sokkal nehezebb" ?? Nekem 1általán nem működik!!! Már ha 1általán nekem jött a válaszüzenet!! 8551 az én vok!! üdv
  • Larvin
    A bérletesektől a bevételt egyösszegben a szezon elején kapod meg, ráadásul, le kell vonni a kedvezményt is. A év további részében a bevételhez már nem számolja hozzá a bérletesek által fizetett összeget.

8551: sokan jelezték, hogy sokkal nehezebb, szerintem így a jó
  • van der vaart
    Hali!! Játékoscsere (PLAYER EXCHANGE) opció,nálam nem működik!! Ja és eredeti a játék!! Fontos lenne hogyha vki tudna segíteni írjon!! üdv
  • Neuman
    Találtam egy idegesítő dolgot!

Jegyek menüpont alatt. Éves bérlet eladás 15000. Meccsenként 21000 látogatóm van, így 6000 nézőnek adok el jegyet, mert a többi hely foglalt. Viszont a bevételem csak 100-200e között tengődik?? Hol ott 3milla a teljes bevétel ha eladom a 21000 jegyet?? Ez bug?
  • Larvin
    update 1 released
  • Neuman
    Nekem pl nem jött be, még hülyébbek voltak, mint álltalában szoktak.
  • Neuman
    Válts komolyabb csapatra!

Szerintem találj ki egy felállást, taktikát, a staffokat is a szerint válaszd ki. Az edzéseket is a szerint vezényeld, vagy bízd a staffra.
  • Larvin
    próbáld ki a playermanager módot!
    Bevallom nálam ez az egyetlen mindentverő érv a játék mellett. Így minden meccset a magaménak érezhetek, hiszen játszottam én is :)
    Így nagyobb befolyásod lesz a meccsek végkimenetelére, és a vereségeket is helyén kezeled, hiszen ott voltál te is pályán, mindent megtettetek.
  • abracadaver
    Hali! Most játszok először a fifa managerrel(09), tettszik meg minden az angollal sincs gond csak egy valami nem sikerül: NEM TUDOK NYERNI!!! A diósgyőrrel kezdtem el egy szezont és akár hogy kavarom a játékosokat, a felállást, a taktikát mégis mindenki rommá ver, hogy van ez??? Légyszi segítsetek!
    Köszi
  • abracadaver
    na?
  • Neuman
    A szokásos!
  • Andretti
    Írtam a fifam.ru oldal egyik moderátorának is, ők tavaly megcsinálták a 100%-os orosz lokalizációját a játéknak. Hátha idén is tudnak mit kezdeni a .huf fájllal...

Amúgy belenéztem a fájlokba, és pár rendszer változott, így a tavalyi munka nem ültethető át.

Teljesen új text mode kommentár, új e-mailek... a menü pedig meglátásom szerint idén is a .huf fájlba került, mert több fileban is található csak a menüben megjelenő sor, de ezek átírása után sehol semmi változást nem láttam, szóval egyelőre tapogatózás a sötétben.
  • Neuman
    Akkor várunk.
  • Andretti
    Írtam az ea community managerének... válasz:

Abwesend: Translating the game

Hallo!
    Vielen Dank für Ihre E-Mail. Ich bin bis zum 07.12.2008 nicht im Büro.
    Ich werde sporadisch meine E-Mails checken und ggf. beantworten. In dringenden Fällen können Sie mich über das Handy erreichen (0175 / 75 24 883).

Mit freundlichen Grüßen

Sascha Groß

Hello!
    thanks for your email. I won't be in the office till 07.12.2008.
    I'll have access to email sporadically and will answer as soon as possible.

kind regards
    Sascha Groß

Szóval 2008.12.07-ig hivatalos válasz aligha lesz :)