11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
FaSanye #8706 Köszönöm szépen az itinereket!:D -
Andretti #8705 a Club Center épület a fő épület, azt kell fejleszteni, ahhoz hogy több staffot vegyél fel.
Bármilyen épületet akárhova raksz ugyanannyi hatása lesz.
Épületet építeni csak azután érdemes, hogy minden Facility a maxon van, addig inkább arra szánd a pénzt, hiszen sokkal több bónuszt adnak.
A kirúgások tört (crackelt) játékok esetén úgy működnek, hogy a júni 30->júli 1. este töltésekor keres egy dolgot a program, ami csak az eredeti játékokban van benne (egyelőre) és ha ezt nem találja, akkor beleírja a mentésbe hogy ki vagy rúgva. Ismert bypass (kikerülés): nincs!
Larvin az osztályzásba beleszámítanak a rossz passzok, szabálytalanságok, helyzetek száma, meg ilyesmik is, lehet ezért. Ettől függetlenül én még nem láttam csak 10es osztályzatot egy 3 gólos játékos mellett. -
savafan #8704 a főépület után specifikusan építs épületeket. attól függően, hogy mit szeretnél fejleszteni. nekem pl. rinyálnak a parkoló miatt a szurkolók.
de specifikus orvost is csak akkor tudsz felvenni ha megvan a hozzá kellő épület. mert ha jól emlékszem akkor egy darabig csak általános orvost tudsz alkalmazni. -
Larvin #8703 A listavezető ellen rúgtam egy klasszikus mesterhámast, és csak 7-es osztályzatot kaptam grrr -
Larvin #8702 doktorhoz meg gyúróhoz az orvosi részleget is fejleszteni kell, egyébként oda van írva az épületekhez az áruk alá, hogy mire jók -
Larvin #8701 népszetúb lesz tőlük a klubbod. pénzt is hoznak, de kis beruházás szinte semmit nem hoz, csak, ha már egész városrészeket építesz :P
az épületeknek vissza kell hozniuk a árukat, és azt csak évek alatt teszik, ha kevés van belőlük. Érdemes inkább leértékelt kész épületet venni, ha van olyan
-
Roland815 #8700 Sziasztok!
Ha már az épületeknél tartunk, vannak olyan épületek mint például a vidámpark, mozi (de nem biztos, hogy ezek pontosan) ezek mire jók, több pénz hoznak? És ha felépítem, akkor a térképen hova jó felépíteni? -
engine #8699 A fő épületet kell bővítened, mert az határozza meg hány alkalmazottad lehet.
Bocs az angol neve most nem jut eszembe. 6 szinten át fejleszthető épület.
Szóval a különböző épületek építésénél keresgélj. Ilyen épületed biztos van már alapból, csak alap szintű, ezt kell fejleszteni.
Remélem segített valamit az irományom :) -
FaSanye #8698 Sziasztok!
Ismerem a keresőt a lap alján:) használtam is de nem kaptam választ a kérdésemre... Stuff-okat szeretnék szerződtetni, de nem engedi, azt mondja hogy bővítenem kell előtte. és az lenne a kérdésem hogy ezt a bővítést hol tudom megcsinálni??? mert eddig nem találtam... -
ruszilaci #8697 sziasztok!!
valaki már tud a kidobásokra valamit mert szívesen játszanák vele de így nem fogok az bíztos, de meg is venném de csak akkor hogy ha magyar lenne a nem angol mert valamennyire tudok angolul de mindent nem értek meg.
de néha játszok vele mert hiányzik azt szeretném megtudni hogy a magán vagyont hogyan kell befektetni a klubba és ha megveszem akkor állítólag nem tudnak kirúgni onnan. gondolom én!!! várom a válaszokat!!!! -
Andretti #8696 True :) -
Larvin #8695 de gondolom te nem raktad teli soundpatch-el, badges patch-el, reklámtábla, sponzorpatch, 3D patch stb :D -
Andretti #8694 Nekem eddig nagyon ritkán lépett ki... 130 játékóra alatt max 3szor... 1x kékhalál volt, szóval csak 2 esetbe fagyott a game, és akkor se mentésnél, hanem meccskezdésnél. -
Larvin #8693 Újrakezdtem, mert a 343 defensive felállás nem az én taktikám. Most 532-vel nyomom, és jobban megy. Az előskészületi meccseim 7-0, 0-0, 10-0 kis csapatok ellen. A bajnokságban pedig kettő 2-2-vel indítottam.
Leigazoltam akiket akartam, már csak arra várok, hogy legyen egy szusszanásnyi idejük, hogy kipihenjék magukat, mert hulla fáradtam érkeztek meg hozzám.
Nektek is kilép néha, ha quicksave-et akartok visszatölteni? Amiatt rettegek mindíg, hogy sikerüljön a mentésem :) Sűrűn mentek inkább.
szerintem valamelyik mod csinálja a hibát, de mostmár nem kezdek újat csak ez miatt. -
engine #8692 Minden SG-s forumon úgy működik, hogy az oldal alján lévő
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
kiírás alatti mezőbe beírod mit keresel és megnyomod a mehet gombot.
És a keresés eredménye megjelenik előtted. -
Sam87 #8691 Akkor legalább annyit írjatok, h hogyan keressek rá!!!!ennyit igazán segíthettek!!!
-
savafan #8690 az lenne a kérdésem, hogy ha 3d meccset játszok akkor, hogyan lehet menet közben változtatni a poziciókon? nem találtam ilyen lehetőséget. csak félidőben lehet huzogatni a kis trikókat:)
a másik pedig, hogy szintén 3d-s nézetnél nem lehet küldeni melegíteni valakit a padról, ugye? -
Larvin #8689 :D 6-odosztályú , és igen elég durva dolgok vannak, ezért védekező középpályást indítottam, hogy be tudjak segíteni a védekezésbe -
Andretti #8688 Az emberfogást én csak óvatosan használom. Ha több mint egy csatárral játszik az ellenfél akkor kerülöm, mert eltolódás esetén (főleg a te szinteden, ahol az aranylábú tanítványok nem világsztárok) könnyen üresbe futhat az ellenfél gyors játékosa. Amúgy 4ed osztályú a Newport vagy még lejjebbi? -
Andretti #8687 pl vedd meg...
ha használnád a keresőt tudnád a választ, de mivel olvasni nem tudsz, mert ki van írva felülre felesleges leírnom bármit is... -
Larvin #8686 Na beszáltam én is a küzdelmekbe. Nem bírtam már várni az angol adatbázisra.
A Newport County-t választottam. Az első felkészülési meccsen 3-1-re vertem a Boston Utd-et. A gólok sorát a jobbszélsőm kezdte el. elfutott a jobbszélen és éles szögből erővel meglőtte, az ellen kapusa meg bevédte :) Aztán a következő gól az övék volt, amivel egy meglepetésgyorsaságú, védő mögül kibújós playermanageres :) góllal válaszoltam. Én magam is meglepődtem, hogy milyen pontosra sikerült a lövés. A végén még a csatárom is betalált ezzel alakult ki a végeredmény. Taktikának a 3-4-3 deffensive formációt választottam, azon egyszerű oknál fogva, hogy az assistant manageremnek ez a kedvenc formációja. Kirúgni nem akartam, mert ott ahol vagyok sokat ér az a pénz amit fizetni kéne.
Nemtudom ti mennyire használjátok az emberfogás opciót, de nekem nem jött le azonnal, hogy drag and droppal müxik. Oda van írva ugyan, de apróbetűsen.
A 3D meccs alatt marha idegesítő, hogy a játék megállításához mindíg macska egér játékot kell játszanom, míg eltalálom az előlem menekülő felső, vagy alsó menűsort. Ha fixálom, akkor meg nem látom a játékteret. -
Sam87 #8685 Ez mind jó, de nekem ez a karrier kellene, ,e ott a válogatott, engem a saját cuccok nem nagyon érdekel, de olyan nincs h semmit se lehet csinálni!!!valaki csak tudja, mit kell!!!!!ez nem lehet játék hhiba!!!
ha hosszabításra nyomok is kirúgnak!!! valaki aki tudja, írjon má!!! -
Hunor1 #8684 Sam, egy megoldást tudok csak ami müxik.Amikor kirúgnak az idény elején, akkor a menüben válaszd az " Add new player " opciót, majd válasz a csapatodat amit idáig vittél.Minden marad, keret edzés money, edzőtábor(ha előzőleg beállítottad)
Persze nyilván a privát cuccok eltűnnek ill, megint zöldfülű edzőként viszed, de így tovább lehet játszani.Engem amúgy sem nagyon hozott lázba a saját pénz, autó , ház stb..jah + az a rohadt golf._) -
Sam87 #8683 Hali mindenki!!! Mit scináljak akkor, ha akárhányszor játszok, az év végén mindig kirugnak!!! ha el is kezdődik a következő szezon, pár nap, és kirúgnak!!! (volt olyan h mindent megnyertem pl. BL, bajnokság, Kupa) és ezér fura!!! Írjatok má PLS!!!!!!köszi!!!! -
van der vaart #8682 Halihó manager-ek!! Volt már vkinek akkora mázlija hogy a BARCELONA-val volt és megvásárolta az új tulaj a klubot és ezáltal +többszöröződött a transfere???? üdv -
#8681 A berletesek semmit nem szolnak, mert berletes szektort nem lehet fejleszteni. Ha mar 1 berletet is eladtal, akkor azt a szektort a kovetkezo idenyig nem kezdik epiteni.
A 07-ben sem lonek nagyon tavolrol 3D-ben. Neha elofordul, de nem igazan. -
Andretti #8680 Egy kérdésem lenne a 3D használókhoz: A 3d gameplay aktuális rl (vagy csúsztatott rl) alapján számolja ki hogy mit csinál a játékos, vagy full random döntéseket hoz (esetleg előre megrajzolt támadás sémákból válogat randomra)?
Szóval úgy aki nagyjából ismeri a belsejét (nem "csak" tapasztalatból beszél hogy mit látott) az tudna 1-2 sort írni róla? -
Larvin #8679 Mekkora a játékosaid shot power-je illetve, longshot skillje?
Lehet, hogy creativity, meg bravery sem árt, és a composure is nagyon fontos. -
Hunor1 #8678 ehehe..igaz !
Na még 1 kérdés:
Miért nem lőnek 16-20 ról a 2. hullámban érkezők?? Hiába adom meg a csapat taktikánál a távoli lövések opciót, nem nagyon csinálják..:-( Ez vajon csak a 3D gpp peccsek miatt van?? (párat már kipróbáltam de nem nagyon látom a + hatást)
Vagy a 3.ligás csapatom miatt ?? -
Larvin #8677 Engem meg az idegesít, hogy minden alsóligás csapat stadionja körül felhőkarcolók vannak -
Hunor1 #8676 Ok , köszi!
Nah pénzem meglenne a fejlesztésre, csak még korai a vezetőség szerint...Gondolom akkor a menedzser inkább azért "felel" hogy minél jobb legyen a nézőszám akkor..( mivel nem fejleszt )
Azért gondoltam az editorra mert a játékba beraktam az összes német stadiont :1,2,3 liga.DE sajnos az állóhelyes szektorok grafikailag bugosak, nincs néző bennük, ezért úgy néz ki mintha üres lenne akárha teltház is van. -
Andretti #8675 Legegyszerűbb, ha ott leszel 1-2 évig, jól vezeted a költségvetést és 1-2 év múlva fejlesztesz. A világ az már csak ilyen vannak megkötések, és a game is ettől nyer némi életet. De van idő (és in-game pár év az semmi real time-ban) ami gyorsan tud telni. Ha meg nem akarsz cheatelni, akkor ne rakj be nagyobb stadiont editorral...
Amúgy a stadion manager kétlem hogy csinálna komolyabb stadionbővítést, az hogy az ülőkhelyekből székes helyeket csináljon, az a staff AI-okat sejtve pedig kizárt. De tévedhetek, stadion managert sose szoktam alkalmazni.
A cheatre visszatérve... nálam játékos karrierek mentek már tönkre mert lesérült 14 hétre valaki (8hét aztán egyből rá 6hét) ami miatt injury prone-t kapott és vége a fejlődésének (na meg persze csomót sérült). Erre nem megoldás a reloading -> stadionra sem az az editor. De mindenki a saját gameját játsza, csak én úgy nem látom értelmét...
no offense! -
Larvin #8674 Én játék elején mindíg minden felelősséghez pipát teszek kivéve a youth team, a reserve, és a szurkolói megbízott szerepköröket.
Eddig sosem mondták, hogy ne fejlesszem a stadiont, ha megvolt rá a pénz. Ha van pénz, és beláthatóan az év végére is stabil lesz a budget, akkor nem szólnak bele, hogy milyen változtatásokat tervezek a stadionon. Persze év közben érdemes apránként végrehajtani a változásokat, mert amíg folynak az építkezések az épülő szektorokat lezárják, és így onnan nincs bevétel. Nemtudom ilyenkor mit szólnak a bérletesek :P
Kiscsapatnál ajánlom a cooperationt, pár százezret le lehet akasztani nagyobb csapatoktól évente. Ebből futhatja már az a játék elején is stadionfejlesztésre. De kiscsapatnál általában egy szektor van, így a fejlesztéssel érdemes megvárni a holtszezont. -
Hunor1 #8673 Hi managerek !
KIscsapattal nyomom a német 3. ligában(most jutottam fel)
-Azért játszom itt mert a legtöbb kiegészítő cucc a német bajnokságokhoz van/nameg éltem is ott 5-6 évet/
Tehát kis stadionom van(10 ezres, jórészt állóhely) , szeretném fejleszteni de a tulaj még nem engedi/azt mondja túl rövid ideje vagyok még a klubnál/
Ha felveszek managert a stadionfejlesztésre akkor az elkezdi vajon a stadionbővítést, székezést, vagy ez csak szemfényvesztés.Lesz-e látható jele a ténykedésének? Ja és nem 5-6 idény múlva...
Mert különben az editorral berakok magamnak egy picivel jobb stadit( csak nem szeretnék csalni na)
köszi a válaszokat előre is -
Andretti #8672 Áh... van össz-vissz 10-12 millióm. És azt is inkább luxury cuccokra költöm, minthogy várjam hogy meg tudom venni a klubbot, mostmár 80 millióért.
Meg amúgy is az elveszi a sava-borsát a budgetnek megfelelésnek... így is túl könnyű hát még ha megveszem... -
Larvin #8671 jah, :) de jövő nyáron már lehet zavaró lesz :D -
Drend #8670 Jópofa ez a mikulássapkás/karácsonyfadíszes dolog a menüben! Hangulatos,na! -
opalzoltan #8669 úgy döntöttem megveszem én is a játékot,mert ez így nem állapot :)
keddre várható az érkezése,amit már nem kicsit várok.
remélem az origivel minden rendben lesz!!! -
Larvin #8668 szerintem ez random dolog, szóval elképzelhető, hogy a Barca is kesz olyan szerencsés egyszer -
van der vaart #8667 üdv Larvin!! +találtam az e-mailt a United-nál,vmi ruszki fektettett bele 30 millát azért volt! Csak az a kár hogy a Barcánál hiába várok ilyesmire nem valószinű hogy jön bármilyen tulaj! Nemde?? üdv