Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
vagy a lista végén állók ellen ne játszasd. én tavaly két garniturát állítottam be. egyet az erõsek ellen egyet a hátsó alakzatok ellen. és persze azt finomítottam.
Még csapatot nem választottam, tünõdök rajta h melyik legyen de az biztos h karrier mód lesz. Az edzéseket én is a szakemberre bízom max ha belenyulok akkor csak a hosszú távú terveknél variálok v ha szerda szombat ritmusban jáccok akkor azért megnézem h a meccsek elõtt mondjuk ne sprint gyakorlatok legyenek (mert én mint focista tom h inkább szabadrugás, szöglet, bedobás variáciokat kell gyakorolni ilyenkor stb.), meccs után pedig egy recovery tréning legyen.
Egy dologra azonban figyelmes lettem... a Barcával megnéztem pár meccset és lealapoztam rendesen 2 hétig no meccs csak edzések jó is lett a fitness, egy svájci edzõtábor aztán kisebb intenzitású edzések h az energy vissza jöjjön és 2 forduló után Ronaldinhot pihenetni kellett mert azt írta az edzõ h fáradt... mi lenne ha már elindult vna a BL?:)
Nálatok h áll az energy szint a játékosoknál több forduló után?
!!!HALA MADRID!!!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
na jo éjt mindenkinek
HAd kérdezzem meg, Neked angol vagy német verziod van? Egyáltalán létezik e már angol?
A játékhoz minden kedves focirajongónak sok örömöt kívánok, nekem órákon bellül meglesz... Magyarosítás egy igen nemes gesztus, sajna én nem tudok besegíteni, de hajrá! Aki meg arra vár, hogy mikor jön ki magyarul is a játék, sztem nyugodtan kezdje el kivárni a fifa manager 22 megjelenését...
na ciao, AC MIlan rulez forever!!
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
igazából én még fel sem telepítettem, nem volt rá idõm, így nem ismerem a filerendszert sem
talán most, a hoszúhétvégén
football without ultras is nothing
Mit szólsz hozzá?
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
egy orosz csapat tudta csak dekódolni, de a programukat nem adták oda, csak elküldtük nekik a filet, õk pedig visszaüldték a tartalmát, ami jópár txt volt
Itt vannak az eredetiek
Original Stadionok
Nem értek hozzá, segítettem fordítani, de ezt a részét Andor intézte.
!!!HALA MADRID!!!
Egy kérdésem lenne hozzád!Mivel lehet szerkeszteni a "HUF" kiterjesztésü fájlokat? Ha lehet.....
Nem értem miért ez a gebegés a magyarositás miatt. Ennyi görcsölés , várakozás (2005 óta) Ennyi energia ráforditással már rég meg lehetett volna bárkinek annyira megtanulni angolul hogy értse a játékot. Igazából pár száz szó tudás (ugyis ismétlõdnek a szövegek. Szóval nem nagy ügy és még tanulsz is vele. Végül is itt az EU-ban nem árt egy kis angoltudás. Esetleg ha valamit nagyon nem értetek belõle itt a fórumon is segitenek az angolul tudók (legalábbis remélem) én is ha erre járok.
üdv
A LÉNYEG MEGINT EGY "HUF" kiterjesztésü fájlba van, amihez nix editor, senki NEM ÉRT HOZZÁ -sajnos-
ez a "HUF"volt az oka a 07 sikertelenségének is!
az akarat megvolt, csak a tudás hiányzik<#falbav>#falbav>
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
!!!HALA MADRID!!!
Amíg nem jön adatbázis-frissítés, pihenõpálya a játék...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?