11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Valódi poén az lenne, ha a személyi szponzora a Microsoft.
  • Andretti
    ilyen formán a McIntosh név sokaknak vicces lehet, in-game is van belőle jópár...
  • Larvin
    Miért lehet fél éves szerződést kötni? :)
    A lejáró szerződésűt is kölcsön lkehet adni félévkor. Én csináltam is már olyat, adtam neki vásárlójogot, és ha megfelel neki megveszi a szezon végén, de az is lehet, hogy egyszerűen csak hamarabb ad szerződést neki, ezesetben buktam az átigazolási összeget, de fiataloknál van nevelési pénz
  • Andretti
    és legalább 1 éves szerződése kell hogy legyen
  • Larvin
    Akit újonan igazoltál, vagy éppen ebben az évben került fel az első cspatba, csak félévkor lehet majd kölcsönadni.
  • gyerek90
    Mért van az h. nem tudom a játékosaimat kölcsön adni?Nen tudom kiválasztani azt az opciót,h. Listed for loan.Vagy lehet rossz helyen próbálkozom?!? Csak egy most vett 17 éves kapust enged kölcsönadásra...
  • opalzoltan
    Geroge Lucas,jobb lábas hátvéd,Celta Vigo.
    A 2. ligában még jó volt,de elsőben már kevésbé.
    Azért a név az itt is érdekes :)
  • Larvin
    Találtam 2 érdekes játékost: "Bratt Pittman" és "Michael Jackson"
    mindkettő "Fan Favourite" Naná! Ezzel a névvel? :D
    Ráadásul Jacko nálam játszik, de csak padozik, mert öreg már.
    Ha találtok még ilyen érdekes nevű játékost osszátok meg! Legyen egy kis humor is a topikban

XP
  • Andretti
    Hibaüzenet gondolom nincs... Vista vagy XP?
  • Andretti
    A téli edzőtábor utáni csapatommal büszkélkedek:
    http://andcorp.extra.hu/2017_wintercamp.jpg
    Kár hogy 4. helyen estem ki a BL csoportkörből, most menetelhetnék ezzel a szupercsapattal :P

Barcelona 15p (+6)
    Celtic 9p (+4)
    DVSC 6p (-3)
    Bordeaux 3p (-7)

DVSC-Bordeaux zárómeccs. 10. percben vezetést szereznek a vendégek, kb 60. percben kiegyenlítek. Meccs vége felé közeledünk, kezd kiengedni a görcs a kezemből, erre a 89. percben rúgnak egy gólt. 1-2. 6 pontja lett a Bordeauxnak is, -6os gk, nekem -4.

A Bordeaux-DVSC meccs eredménye 0-1 lett. És mint kiderült, az egymás elleni eremény előbb számít... Így negyedik lettem a csoportban :S
  • Larvin
    itt az enyémhez hasonló tünetekről folyik a diskurzus
  • Larvin
    Általában a 3D meccs betöltésekor dob ki. Nem olyan sűrűn hálistennek, de azért jópárszor jártam már így. 2 giga memóriám van. A konfigom viszi az tuti, (core 2 duo, 8600 GT 256 MB) 4 giga van virtuális memóriának.
  • ruszilaci
    2 korábbi hozzászóláshoz szeretnék szólni aki nem érti hogy mért rúgják ki minden év végén. azért mert feltört játékkal játszól és ezt a rendszer nem engedi és nincsen megoldás még rá de szerintem nem is lesz. ha meg eredeti akkor valamit nagyon elkúrtál mindig.
    a másik aki regi kódot kéri az úgyis csak egy évig tud vele játszani mert útánna kifogja dobni feltört játék miatt. Bócsi
  • Andretti
    A neten vásárolt gamenak nem kell kódot beütni, szvl ezzel nem tudok szolgálni...

kokusz... olvass vissza...

Larvin, mikor szokott kidobni? Mennyi memóriád van? Beállítottad neki a plusz 640 mega Vramot?
  • Larvin
    Én kikaptam a ligakupában 2-0-ra az Ipswitch-től (Championship). Stead-et nem lehetett tartani :)
    Azóta becsúszott egy 1-0-ás vereség, és egy 2-2-es döntetlen (emberhátrányban játszottam elég sokáig) Ezutóbbi azárt fájó, mert 2 bombagólt lőttem távolról. Kár, hogy 3D-ben nem lehet elmenteni a meccseket, vagy igen? Fraps-ot meg nem akarom külön alatta futtatni állandóan, mert így is rettegnem kell mikor dob ki az asztalra.
  • NIVIDIA
    Különben 4-3-3 Wings taktika szerintem a legjobb én egy harmadosztályú csapattal (Leicester City-vel)vagyok.Ott is ezt a taktikát alkalmazom és gólokat is rúgnak és tökéletes a védelem.A szezon felénél vagyok és csak 3 gólt kaptam összvissz.A ligakupába elvertem 4-0 Tottenham-et ami azért elég durva egy 689 ratinges csapattal.
  • NIVIDIA
    Hi all!Nem tudná valaki elküldeni nekem a Fifa manager 09 regisztrációs kódját, mert több gépen is lehet engedélyezni a játékot egy kóddal (max.5).Szóval megköszönném ha valaki elküldené nekem a kódot az e-mail címemre. [email protected]
  • Larvin
    Heuréka!!!! Megtaláltam a nekem megfelelő taktikát. Mindenképpen 2 védekező középpályást akartam, így gondoltam kipróbálom a 541 defensive-et. Féltem, hogy alig lesz helyzetem, és ugyan a védekezésem drasztikusan javulni fog, de a támadó játékom lenullázódik.
    Láss csodát újat kezdtem. Az első tétmeccsemen 5-0-ra nyertünk, és az ellenfél folyamatosan a kapujához volt szorítva. Alig jöttek át a félvonalon :D
    Sőt! Az emberfogással se kellett bajlódnom. persze én voltam a támadó középpályást, és én szerveztem a támadásokat többnyire, de a lényeg, hogy a védelem végre stabil.
  • Larvin
    Még én sem tudom igazán hol a hiba. az emberi tényezőt nem hagyhatom ki a dologból, ahhoz a padon kéne ülnöm 10-15 meccset, azt meg nem akarok. Mindenesetre azt átlag osztályzataim 7 körüliek szóval nem vagyok olyan rossz. Az all over tényleg lefáraszt, már én is látom, de a támadásban segít valamit. Végre nem szorítanak be, azt akartam elérni, illetve a játék végén beindul az AI, és akkor mindenképpen. Talán, ha akkor betennék egy második DM-et az egyik csatárom helyett. Football Managerben az segített anno.
    Sajnos lőnek 30-40 méteres gólokat. Lehet, hogy a 3D patch miatt.
    Van egy fizikailag szuperman védóm, akit olyan sweeperfélének használok. "Defenseminded", lehet, hogy libero-nak kéne lennie? Ahhoz képest amilyen értékei vannak, nem kap olyan jó osztályzatokat.
    A csatárjaim is elég jók egyénileg, talán cselezésben nem, de azt tapasztaltam, hogy a túl sok csel azt eredményezi, hogy lecselezi magát az oldalvonalhoz, ahelyett, hogy kapuratörne, úgyhogy azt nem használom.
    Talán még creativity-ben vagyok gyenge, de én vagyok a playmaker a csapatban, szóval ezt kompenzálom amennyire tőlem telik :)
    Az egyik csatárom síma attacking-on van és targetman, a másik full attackingon és semmi egyéni extra. Talán adni kéne valami egyéni utasítást neki? Pl runs channels? A beállítottsága egyébként "busy". A targetmanem meg "penaltybox", ehhez lépest elég gyakran jön vissza a labdákért a félpályára.
    A "holdup" tapasztalataim szerint akkor jó, ha erős, és jól is cselez a játékos, és inkább középpályásnak jó.
    Egyébként wingbackjeim vannak. Kipróbálom mégegyszer a félpályás closedown-t, hátha az új védőbeállításokkal jobban szuperál majd a dolog.
  • Andretti
    Játék indításakor ki kell választani a reserve league-eket, kis kockába pipa a sor végén. Utólag in-game sehogy. Ha pedig feljutottál 2. osztályból 1.be és csak 1 osztályos a reserve league (spanyolországban nem tudom hogy van...) akkor automatikusan az 1. osztály csapatai kerülnek nevezésre. Ha többosztályos a reserve league (régen volt ilyen, most nem tudom hogy van angliában, még csak a Lokival játszottam) akkor meg úgy van hogy fel-lejutás normál módon, de ha kiesik egy csapat a nevezési tartományból, akkor a reserve csapata is megszűnik, és alulról megy a feltöltés, az újonnan nevezőekkel megtoldva az utolsó reserve leaguet. Remélem jól írtam mindent. (és leírtam mindent)

Larvin: a close-down nekem nem teljesen tiszta, de elvileg a letámadást jelenti. Egész pályás, félpályás, védőharmadban. Ez lenne a logikus. És tapasztalataim alapján az all-over close-down több energyt vesz el a játékosoktól, illetve sokkal inkább 1-1 párok alakulnak ki a pályán.

A védőkre én inkább még defenzívebb állást mondanék, és a defensive line hátrahúzását inkább tudom ajánlani, mint előretolását. Lokis tapasztalataim alapján sokkal kevesebb gólt kaptam a bajnokságban a védősor hátrahúzásával, és nálad is az ellenfelek nem annyira ügyesek elvileg hogy 30-40 méteres gólokat lőjenek, egy szűrő DM pedig megoldást jelenthet az ügyes CF és AM-ek ellen. 5 védő esetén én nem alkalmaznék emberfogást, mert szimplán olyan sok védő van, hogy területen lefogják őket.

Wing Back-ekkel játszol, vagy sima hátvédekkel? Egy LB-CD-CD-CD-RB védősor megölheti a támadásokat, és nagyon leterheli a szélsőket, LWB RWB esetén meg kétlem hogy a 4. osztály lovagjai képesek befutni heti 2 meccs alkalmával az egész pályát 90 percen át. Bár lehet én becsülöm le őket... Ha 15 meccs alatt nem igazán jött be eddig a formáció, én talán újat ajánlanék. Próbálj ki más 4-4-2 4-3-3 formációkat, és a nem tökéletes védelmet overwhelming attackingal kompenzálni. Meg adhatnál képet a gólarányról, mert nem igazán világos hogy túl sok gólt kapsz, vagy túl keveset lősz.

Innen szép nyerni, keep it real! :P
  • gyerek90
    hi!
    lehet hülyeséget kérdek,de hogy lehet indulni/indítani reserve balynokságot?
    A celta vigo-val vok,az első csapat már feljutott az első osztályba!
    Köszi a válaszokat!
  • Larvin
    A két középső hátvédem deffensive-ről normalra állítottam, és a closing down-t all overre-> eredmény: 3-0-ra vezettem a 7-ik helyezett ellen idegenben, persze az AI most is belehúzott a végén, így 3-2-re tudtam csak nyerni.
  • Larvin
    A kommentár mégsem olyan egyszerű...

A lényeg, hogy az első meccsez alaphelyzetben kell lejátszani, tehát valószínű épp a leginkább nem kívánt rész fog hallatszani, a szöveg, és semmi háttérzaj. Aztán a következő meccsnél már vissza lehet venni a csúszkát a speech-nél, és jó lesz, de előfordulhat, hogy éppen a speech-et kell 80%-on hagyni, és a háttérzajt levenni 0-ra, és akkor lesz jó.

Hát elég szégyen, hogy ez már évek óta így van, de még mindíg inkább a szenvedés a beépített mixer szabályzóival, mint a hibás kommentár. Képzeljétek csak el a sorsdöntő meccsen a 90. percben kaptok egy gólt mire a kommentár elkezd lelkendezni, hogy a kapus szerezte, és micsoda fantasztikus dolog, ja, és a végén elmondja, hogy a Chelsea megérdemelten nyert :P Persze lehet, hogy aznap a Chelsea nem is játszott, szegény kommentátor kicsit sokat ivott
  • Larvin
    Én autosave-et mindg kikapcsolkom az elején.

Közben rájöttem hogyan kell kilőni a kommentátort anélkül, hogy bezevarjon. A játék indítása után a kommentárt fel kell húzni 80%-ra, majd a mentés betöltése után vissza le 0-ra.

Én közben november vége felé ismét a 20-ik helyen állok :D
    Ezúttal önerőből kerültem oda, nem így vettem át a csapatot. Pedig egész jó kis csapatom van. A taktikámmal lehet a gond.
    A meccs végén az AI elkezd rohamozni, és legtöbbször ilyenkor, a hajrában vesztem el a meccset. 5 védővel se tudom megállítani, van amikor az ellenfél középhátvédje jön előre, vagy a szélső hátvédjei. egész egyszerűen nem foghatom minden emberét, mert akkor nincs aki támadjon. 5-3-2-vel nyomom. ezt kedvelem a legjobban, és legtöbbször ezzel játszottam korábban is. Valahogy nem szuperál a dolog.
    Teljesen feltoltam a védelmi vonalat, hogy többet tudjak támadni, de ahelyett, hogy attól kéne félnem, hogy a védőim mögé kerülnek, és lefutják őket, vagy cselekkel faképnél hagyják, épp az történik amit szerettem volna elkerülni, beszorítanak, és átlőnek, vagy lefordulnak a védőről és kapásból lőnek, fejelnek. Mit kéne tennem, hogy a védőimet ne szorítsák be?
    Attacking-ot kedvelő védőket nem merek foglalkoztatni, mert azok mindíg elhagyják a helyüket, és megbízhatatlanok. Gondoltam arra is, hogy esetleg a closing down beállításom nem jó. Az van beállítva, hogy halp pitch. Defending third kéne, vagy all over?
  • Andretti
    huh... azért meg tud viccelni a program. 5 nappal a BL meccs után jött egy autosave. Elindul, elkezdi csinálni, elakad. Várok várok 5 perc 10 perc. Elkezdtem körbenézni a fájl körül, taskmgr-ben nézni dolgozik-e még a program, dolgozott. Aztán vissza in-game, várok várok, elteliki még 5 perc, aztán villanás, és megy tovább, jön be a home képernyő, és kész az autosave fájl. Kár lett volna azt ideírni, hogy sorry, de a mai postban leírt dolgok elvesztek egy hibás autosave irás miatt...
  • Andretti
    A soron következő BL meccsek:

Barca-Celtic 2-1

Most a Barcelonat fogadtuk otthon. Erősen fáradtan érkeztek, ezért egy nagyon zárt sok emberfogásos védekezéssel készültünk rájuk, és egy hosszú passzos kontrajáték volt a támadások taktikája.
    A csapatok idegesen kezdtek, 3 sárgát kaptam a 25. percig, a Barcanak nem volt helyzete. Ezután Szabó Ádám két szabadrúgás gólt is rúgot, de mire örülhettem volna, már 2-2 volt a félidei állás. Egyszer egy jobb aztán egy bal oldali beadást tett Eto'o a kapunkba. Próbáltam felrázni a csapatot, és folytatni a taktikát. Aztán a 62. percben kiállítják az egyik csatárom. Innentől elszabadult a pokol, és a 64. 78. 88. percben kapott gólokkal 2-5 lett a végeredmény. Sajnálatos, pedig nem volt sokkal több helyzete a Barcanak (Chances: DVSC-6 Barca-7), és fáradtak is voltak, de nem tudtuk kihasználni.
    DVSC-Barca 2-5

Celtic-Bordeaux 3-2 (papíron a Bordeaux jobb, így egy Celtic elleni győzelem a következő fordulóban aranyat érhet...)

(A Honvéd bejutott az UEFA csoportkörbe: Sturm Graz-Honvéd 0-2, 1-1)

A következő BL fordulóban a Celticet fogadtuk. Mint azt már a csapat megszokta a BL meccseken igencsak védekező taktikával állunk fel. Most is egy 4-1-4-2-t választottam, 5 emberfogással. A védekező harmadban nagyon sűrűn vagyunk, míg a támadóharmadban (kikerülendő a 2 védekező középpályását, és kihasználandó hogy csak 3 védője van) inkább a szélen felfutásokkal operálunk. A meccs jól indult, 4. percben Ristic veztést szerzett, majd a Celtic egyenlítése ellenére Brandao gólja okán 2-1-el fordultunk. A védelem és a középpálya motiválása után változatlan taktikával küldtem őket vissza. Hirtelen elkezdtek potyogni a gólok, az iram óriási lett, de a 72. percben 4-2-es vezetésnél Kincses Béla (CD: 78) megkapta a második sárgáját. Ristic (ST: 72) le, védő fel, további frissítés nem történt. És itt jött a hidegzuhany, 4-5 lett a vége.
    Kicsit részletesebben a meccs:
    4. perc: Ristic Gábor 3 védőt és a kapust elfektetve a gólvonalig cselezi magát (1-0)
    20. perc: egyenlít a Celtic Asamoah Gyan révén. (1-1)
    36. perc: sérülés a Celticnél.
    40. perc: Orosz György sarkazós passza után Brandao a kapuba gurít (2-1)
    (félidő)
    52. perc: Hazaadás miatt szabadrúgás a büntetőterületen belülről. Brandao legurítása után Szabó Ádám keresztüllövi a sorfalat (3-1)
    53. perc: Dzsudzsák (25 millióért megvette a Celtic a PSV-től) beadása után a kapusom Seculin a támadó arcát öklözi ki, nem a labdát, de későn, mert a labdát már a hálóba fejelte a csatár. (3-2)
    56. perc: Orosz György a félpályán labdát szerez és a gólvonalig mindenkit kicselez (4-2)
    71. perc: Kincses Béla piros lapot érő szabálytalansága ellenére csak sárgát kap.
    72. perc: Kincses Béla második sárgája egy középpályán elkövetett felesleges szabálytalanság miatt.
    73-76. perc: 1 csere nálam, 2 náluk.
    78. perc: Egy 30 méteres bombagól a Celtic részéről, Seculin esélytelen volt védeni. (4-3)
    82. perc: Egy kötény után jön egy jobb oldali beadás, Asamoah Gyan beveri. (4-4)
    88. perc: Asamoah Gyan óriási lövése bemegy. (4-5)
    (vége)
    http://andcorp.extra.hu/a_celtic_meccs.jpg
    Na ilyenkor mit mondjon az edző a sajtótájékoztatón?
  • Larvin
    Rájöttem hogyan kell átírnom a gamepadom gombjait, hogy tudjak cselezni is, bár a pontjaim nem nagyon engedik, de legalább képes vagyok rá. Eddig is lehetett volna, de egy nem kézreeső gombbal.
  • Andretti
    Szabadidőmben leültem már játszani egy kicsit, és visszacsöppentem a jövőbe:

2016 augusztus-szeptember:

Bajnokságban eddig 4/4 sima győzelem, egyelőre a Győr még holtversenyben második, de szerintem csak idő kérdése leszakítani.

BL (H csoport):
    Barcelona
    Bordeaux
    Celtic
    Debrecen

Az első fordulóban Bordeaux-Debrecen 0-1. 10. percben Seculin (az én kapusom) megfogott egy büntetőt, majd a 15. percben Ristic Gábor betalált, és így felszabadultan védekezhettünk, amit nem tudott az ellenfél feltörni. A szokásos 50.000 eurós győzelmi prémiumot megkapták a fiúk. :)
  • Andretti
    Ez azt jelenti hogy a fizetési kereted (wage budget) és az átigazolási kereted (transfer budget) magasabb, mint amennyit a klubvezető a rendelkezésedre bocsátott, és szólnak hogy nuygodtan költekezz még.

Azért itt meg kell említeni hogy a wage budget-be beleszámítanak a bónuszok is (meccsenként, clean sheet, bajnoki cím, liga pozíció megtartása) így érdemes félévkor még elég bőre hagyni.

A transfer budgetről is érdemes szót ejteni, mert az év végi dátummal eladott játékosok után befolyt összeg (irreálisan) csak a jövő évi költségvetésbe számít bele. (Pedig ugye jún 30ai dátumma adod el őket, a tárgyév pedig júli 2-3-án kezdődik az első edzéssel.) Szóval ha félévkor mínuszban vagy akkor már csak átcsoportosítással tudod megoldani.

Apropó átcsoportosítás: nem tudom ki hogy tapasztalta, én első évben ellőttem az összes lehetőséget arra az évre, hogy csak 1 budget legyen mínuszban, de azóta (09/10 idény óta a 15/16-ig ergó 6 éve) sose engedélyeztek semmilyen átcsoportosítást, szóval csak óvatosan.
  • skristof
    vagy elköltöd vagy átcsoportosítod
    de leginkább: örülj neki :D
  • gyerek90
    kérnék egy kis segítséget!
    üzenetként kaptam ezeket,és nem tudom mi a teendőm.értem mit jelent,csak azt nem h. mit csináljak!!!!
    - wage budget still available
    - transfer budget still available

köszönöm a válaszokat előre is!!!
  • opalzoltan
    Teljesen igazad van!Én is most vettem meg kb 1 hete,DE NEM bántam meg egyáltalán!!!Szóval csak hajrá,nyugodtan vegyétek meg!
  • Andretti
    Hogy legyen mivel elütni az időt, és kikapcsolódni ha nem megy a csapatnak :D

@Engine (igyekszem rövid és tömör lenni):
    -A legnagyobb különbség a dátum. Friss adatbázis, 2008-as kezdési lehetőség. Így van lehetőség a "mi lenne ha én irányítanám a kedvenc csapatom" scenariokra. Ha elég lelkes vagy, ez elég.
    -Nyugodt szívvel lehet mondani hogy alapvető újítás nincs a játékban. Kozmetikázások vannak benne, mint az ifiigazolás, meg staffok, meg sok helyen sok apróság, amitől másnak érzed mint az eddigi összes többi, de a magja ugyan az.
    -130 óra játék után én azt mondom nekem megérte a 10k HUF-ot. (óránként kevesebb mint 80 forint, és még csak 2 hónapja van meg...)
    -Ha türelmes vagy, a steamre biztos fog kijönni crack. Idő kérdése.

Összefoglalva, ne azt mérlegeld, hogy az ára mennyi és megéri-e neked, hanem ha érzel belső késztetést arra hogy ez neked mindenképpen kell, és kihagyhatatlannak érzed, akkor vedd meg.

Én a TCM 2003 óta az összes részt ugyanazzal a rajongással várom mint 2003-ban 14 évesen azt a gamet. Hazaúton mindig elmentünk apával a kocsival egy TCM nevű traktor (vagy vmi olyasmi) kereskedés előtt, és mindig a game jutott eszembe, és 1 hét után úgy jöttünk haza hogy apa ideadta nekem a dc++-ról lehúzott game-t dvd-re kiírva. Van ami megfizethetetlen, minden másra ott a mastercard... szóval ha van benned ilyesmi mély késztetés akkor megéri, ha nincs, akkor nem biztos.
  • Larvin
    Kezdtem egy újat, úgy, hogy Anglia league 2 -ig, Németo bundesliga, Olasz Seria A, Skót Premier league, Wales Premier league, Brazil 1 oszt, Argentin 1 oszt, Holland 1 oszt, Spanyol 1 oszt

Összesen a reservekkel 19 "leagues"

A Shrewsbury-vel kezdtem. A player manager generálásnál annál jobb számokat lehet kapni minél magasabb osztályban kezdesz.
    2 meccs után 6-odik vagyok 4 ponttal. 3-0 és 1-1, de az 1-1-en nem játszottam sérülés miatt :)
    Túl kemény volt a "preseason training" így mindenki fáradt volt az elején + ligakupameccs (2-0-ás vereség az Ipswich-től-> cserepadról néztem :P)
    Találtam egy jó kameraállást végre. A custom kamerát elég nehéz úgy beállítani, hogy látszódjon a pálya, a nézők is + ne lógjon be a stadion innenső fala. Ezt is megoldhatnák végre valahogy. Még a standard kameramód a leghasználhatóbb, de akkor minek stadiont építgetni, ha nem láthatod meccs közben?
  • engine
    Nekem annyi kérdésem lenne, hogy Fifa Manager 2008-hoz képest sok különbség van? Érdemes megvenni a 2009-et, ha a 20008 meg van?

Köszi
  • Andretti
    És azért írják tele védelmi programokkal, mert sok ember nem veszi meg a játékot, így nincs bevételük, és nem tudnak minőségi játékot kreálni a kisebb költségvetésből. Ez egy örök körforgás és dilemma, de nem kell teli szájjal szidni a rendszert, ha használod. Nem tetszik, ne használd. Ha meg ingyen használod akkor ne panaszkodj, hanem gondolkodj. Ez a topic arra van hogy a játékról beszéljünk, az in-game tapasztalatokról, élményekről. Ha téged kirúgnak minden év végén, nagyon sajnáljuk. Írj olyan cracket amivel nem, vagy vedd meg. Skill vagy pénz, ha az egyik van, akkor welcome here. De addig csak csendesen...

Ez nem személyeskedés, ez mindenkinek szól.

Have fun, good luck in-game :)
  • NIVIDIA
    Azért van ennyi bug a játékokban tele írják mindenféle védelmi programokkal.
  • NIVIDIA
    Eszerint tehát mától a meglehetősen negatív visszhangot kiváltott Spore, a Warhammer Online, a Need for Speed Undercover, a Mass Effect, valamint a FIFA Manager 09 is elérhető a Steam szolgáltatáson keresztül, mégpedig mindenféle digitális másolásvédelem erőltetése nélkül. Az Ars Technica legalábbis az egyes játékokat ismertető aloldalak alapján állítja, hogy az EA ezúttal mellőzi a SecuROM névre hallgató megoldást, amivel nyilván sokaknak okoznak örömet. Azt is tudni vélik, hogy további fejlesztések megjelenése várható a portálon, amelyek között megtalálható lesz a Mirror's Edge, a Dead Space, valamint a Command and Conquer: Red Alert 3 is.

Emlékezhetünk arra, hogy a Spore megjelenésének idején finoman szólva vegyes fogadtatásra talált, mind a játék tartalmát, élvezhetőségét, mind pedig a felhasználás feltételeit illetően. A beépített másolásvédelem eleinte 3 (majd később 5) számítógépre korlátozta a telepítést, maga a megoldás (SecuROM) pedig kérdéses módszerekkel igyekszik garantálni a kalózmásolatok visszaszorítását. Minden bizonnyal a kedvezőtlen fogadtatás láttán döntött az EA úgy, hogy nem erőltetik a megoldást.
  • Andretti
    Gondolom a több recovery az energy túl alacsony szintjei miatt kell. Premier League-ban ezzel már nincs gond mert a játékosok stamina-ja jó és amúgy is kevesebb meccset játszik egy ottani középcsapat. Lokiban én is ráálltam kb másfél éve a strenght és a stamina (meg úgy általában is az erőnléti) edzésekre, mert a sok BL meg Kupa miatt hamar fáradtak, de egy 70-es stamina (ami már éppen kék is) simán elbír heti 2 meccset.

Sok sikert a season objective-hez :P
  • Larvin
    Az idény feléhez közeledve kaptam egy ajánlatot a Shrewsbury-től. Korábbi játékokban már irányatottam ezt a csapatot, és ismerve a játékosállományt (végre valódi játékosokkal) úgy döntöttem átigazolok a 4-edosztályba. Féltem, hogy a játék nem fog menni, és fel kell hagynom vele, de a jó csapattársak miatt még könnyebb is a dolgom, az osztályzataim is jobbak. Gólt még nem sikerült szereznem, sőt a csapatom is elég gólszegény, de egy nagy letargiából kell őket felépíteni. A 20-ik helyen állunk (24-ből), és idáig 0-0, 2db 0-1-es vereség, és egy 1-0-ás győzelem a mérleg. Az általam kialakított, új stábom, és a körülmények is sokkal jobbak. Remélem sikerül elérni a season objective-et (középmezőny) Mivel év közben igazoltam át, kevés időm lesz rá. Az átigazolási időszak utolsó napján sikerült leigazolni egy hongkongi védekező középpályást. Jó sok aláírási pénzt kellett fizetnem, de kellett valaki erre a posztra. Nem nagyon válogathattam, mert ezen a szinten még scoutolás nélkül nem tudni sokat az aspiránsokról. Azokból kell választani akiről rögtön lehet tudni infókat. Szeretem, ha minden poszton van helyettes, mert általában sok a sérült. Mondjuk hálisten nem sérülnek le hosszú időre, mert az edzésre odafigyelek.
    Úgy néz ki a negyedosztályban már több recovery-re van szüksége a játékosoknak, de az is lehet, hogy ez a szezon végi forma, gyorsan fáradnak, pedig a az egyéni workload 40-30 %-on van. Mi lesz itt akkor premier ligában? :)
    Odáig sosem jutottam el Fifa Managerrel. mindíg előtte abbahagytam.
    Már kezd idegesíteni a kommentár. Tök hülyeségeket mond állandóan. Mindíg kapusgólt kiált, meg debütálló gólt vagy azzal köszön el, hogy nyert az Arsenal, vagy a liverpool, stb.
    Már félek kikapcsolni a hangot, mert akkor elmegy a háttérzaj is, ha újratöltöm.