Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Ez igaz. De nalam az Energia szint 95 korul van alandoan a fitness viszont mostnasag leesett 80 korulre, igy atvettem az edzes iranyitast a masodezdotol. Kicsit luxusnak tartom a heti 3 piheno napot.

A fitness az egy maximális állapot. Azt jelzi mennyire rövid, vagy hosszú idõ kell a ahhoz, hogy kifáradjon. Az aktuális fáradtságot az energy jelzi. Tehát ha fáradt akkor az energy alacsony.

takibalint
A 07-ben jatszott valaki Seria A csapattal? Azoktol kerdezem, illetve mindenkitol, hogy nekik is hetfore esett a bajnoki meccsuk??? Nekem mindig hetfon van soha nem szombat vagy vasarnap es mindig szerdan a BL meccs. De volt olyan, hogy egy heten hetfon bajnoki, kedden kupa meccs, szerda BL meccs. Ez nem eppen elethu megoldas. Es a jatekosoknak sem tesz jot a fitness miatt. Es meg kerni sem lehet halasztast. Ez is baromsag. A valosagban lehet kerni halasztast.

takibalint
A Reserve a tartalek csapat. Nekem a 07-ben nincs tartalek csapat, igy az elsocsapatban vagy 40 jatekos van. Az atlageletkor 23 ev.

takibalint
Ugyanaz 3-4 jatek utan egyes jatekosoknal irja, hogy pihentetni kellene. Kozben meg a fitness 80 korul mozog. Ami alacsony a tobi csapathoz kepest. Szoval nem ertem. A gep gyorsan kifarad a sok szamolgatasban. <#vigyor2><#vigyor2>

Neuman
Engem az érdekelne, hogy mi a fene a Reserve team,(valami olasz) az elején mikor új játékot kezdek, mert még nem jöttem rá

!!!HALA MADRID!!!

takibalint
PAr oldalal vissza vannak javaslatok, es iranyelvek a bolt mukodtetesevel kapcsolatban. Tobek kozott en is irtam errol. Az a 07-re irodott, de az uzelt, az mindehol uzelt, szoval ugyanugy ervenyes a 08-ra is. Keresd vissza.

takibalint
Ez igaz sajnos. BArki megtanulhatott volna ennyi ido alatt, egy szotarral. Sajnos az is igaz, hogy az ujsagiro ikerdeseknel is mindig ugyanazok a kerdesek vannak. VAn kb. 15-20 kerdes es mindig azok valtakoznak. Kicsit bovithetnek is.

Én is azzal játszok de még nem volt gondom vele!
Neuman
Az energia szintet, még nem tudom, hogy alakul, mert mindig kilép így nem tudok tovább menni!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Az miért van, hogy 3d meccs után kilép a game! Azt írja hogy hibát észlel! FLT-t szedtem le. Szerintetek?

!!!HALA MADRID!!!

Igen én is szoktam rotálni õket mert egy hosszabb szezont csak úgy lehet végigcsinálni... ez nem is kérdés! Csak engem az zavart h már a 2. fordulóban pihentetni kell? Kb. 70-es volt az energia szintje meg még vtak páran így... és nem is válogatottaktól jöttek vissza!
ez talán annyiban valósághû, hogy ha jól megnézzük akkor minden jobb csapatnál két garnitúra játékos van. akkor tudod pihentetni a lucky luke-ot.
vagy a lista végén állók ellen ne játszasd. én tavaly két garniturát állítottam be. egyet az erõsek ellen egyet a hátsó alakzatok ellen. és persze azt finomítottam.

Elsõre nekem is nagyon bejön a játék! Mindig is ez volt a kedvenc Manager gémem mert itt látom 3d-ben a dolgokat csak aztán mikor elindítottam a régebbi verziókat, h belenézzek milyen is a meccs hát egybõl vissza tértem a Football M.-re... de most nem!:)

Még csapatot nem választottam, tünõdök rajta h melyik legyen de az biztos h karrier mód lesz. Az edzéseket én is a szakemberre bízom max ha belenyulok akkor csak a hosszú távú terveknél variálok v ha szerda szombat ritmusban jáccok akkor azért megnézem h a meccsek elõtt mondjuk ne sprint gyakorlatok legyenek (mert én mint focista tom h inkább szabadrugás, szöglet, bedobás variáciokat kell gyakorolni ilyenkor stb.), meccs után pedig egy recovery tréning legyen.

Egy dologra azonban figyelmes lettem... a Barcával megnéztem pár meccset és lealapoztam rendesen 2 hétig no meccs csak edzések jó is lett a fitness, egy svájci edzõtábor aztán kisebb intenzitású edzések h az energy vissza jöjjön és 2 forduló után Ronaldinhot pihenetni kellett mert azt írta az edzõ h fáradt... mi lenne ha már elindult vna a BL?:)

Nálatok h áll az energy szint a játékosoknál több forduló után?
Neuman
Az edzéseket mindig a szakemberekre bíztam, tudják mit kell tenni! Ellenben a boltnál, úgy vettem észre csak akkor érdemes fel venni szakembert, ha már magas szintû csapatod van, rengeteg áruval, sok szurkolóval.

!!!HALA MADRID!!!

soha sajnos ez van nem lessz.

Soldiers
nem tudjátok mikor lesz magyarosítás??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Angol nyelven nyomom most már én is! Kegyetlen jo a játék és sztem sok nagyon hasznos dolgot raktak bele. A kezelhetõség is sokat javult és szerintem realisztikusabbak a meccsek is 3D.ben! Sztem amugy fel is pörgött a játék elõnyére legyen mondva... Viszont nagyon nem találom el az edzésterveket vszínû, mert otthon simán kikaptam a Cataniatol a Parmaval 0-4-re... Ja, ha tudtok vmit a merchandise-rol, hogy hogy érdemes kereskedni, irjatok, mert beállítottam egy huge exp-es srácot hogy ügyködjön okosan, de sajna elég béna az is. :-)
na jo éjt mindenkinek
angolnyelven nyomom, deszerintem a németben is van angol nyelvi lehetõség

Grat Larvin!!
HAd kérdezzem meg, Neked angol vagy német verziod van? Egyáltalán létezik e már angol?
Az elsõ bajnoki meccsemen playermanagerként gyõztes gólt szereztem az angol legalsó ligában cheers!!

a játékos database-n nem lehet változtatni??csak azért m van egy két csapat ahol õskori képek vannak benn és nagyon idegesiiit!!:D:D:D
Haliho!!
A játékhoz minden kedves focirajongónak sok örömöt kívánok, nekem órákon bellül meglesz... Magyarosítás egy igen nemes gesztus, sajna én nem tudok besegíteni, de hajrá! Aki meg arra vár, hogy mikor jön ki magyarul is a játék, sztem nyugodtan kezdje el kivárni a fifa manager 22 megjelenését...
na ciao, AC MIlan rulez forever!!
Hát igen a mecs motor marad de szerintem azért sokkat javult mondjuk azt azért jobb lett volna hogy az ellenfél vagy 20 rövid passzt csinálnak és nem lövik el hanem a végén egy rossz passz miatt elveszitik mondjuk ez lehett hogy taktika miatt van

egyuri
A játékosok 90%-a generálva van csak. Nagyon bosszantó.

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

FrezeR
a másik nagy baj az, hogy még ha forditható is lenne mire elkészül vele az a pár ember már kijön a 09...tavaly is ez volt kaptunk 10-20 lelkes embert akik aztán szépen eltüntek mint az a bizonyos szûrke szamár abban a ködben.Aztán ott maradtunk 2-3-an egy nagy feladatra és persze lehetetlen volt megoldani.Úgy nem is érdemes tehát belekezdeni ha nincs egy nagyobb létszám hozzá.

nemtudom
igazából én még fel sem telepítettem, nem volt rá idõm, így nem ismerem a filerendszert sem
talán most, a hoszúhétvégén

football without ultras is nothing

Raylee
A C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 08\fmdata mappában van 1 több mint 3MB-os translation file, ami fordítható és 1 közel 9MB-os website file, 4MB-os Txtm file meg még sok txt fájl, nos rengeteg a fordítani való, de szerintem MEG LEHETNE CSINÁLNI!!!!!!!!
Mit szólsz hozzá?

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

a HUF kiterjesztésû fileok egy speciális tömörítési eljárással készültek (Huffman-féle módszer)
egy orosz csapat tudta csak dekódolni, de a programukat nem adták oda, csak elküldtük nekik a filet, õk pedig visszaüldték a tartalmát, ami jópár txt volt

Neuman
Az addig ok, hogy benne van, hisz minden csapatnak benne van a stadionja, csak nem mind eredeti, így van a Bernabeu is. Sajna!
Itt vannak az eredetiek
Original Stadionok
Nem értek hozzá, segítettem fordítani, de ezt a részét Andor intézte.

!!!HALA MADRID!!!

Raylee
a Bernabeu stadion benne van a játékban...igazán élethûen!!!!!!
Egy kérdésem lenne hozzád!Mivel lehet szerkeszteni a "HUF" kiterjesztésü fájlokat? Ha lehet.....

Hello!
Nem értem miért ez a gebegés a magyarositás miatt. Ennyi görcsölés , várakozás (2005 óta) Ennyi energia ráforditással már rég meg lehetett volna bárkinek annyira megtanulni angolul hogy értse a játékot. Igazából pár száz szó tudás (ugyis ismétlõdnek a szövegek. Szóval nem nagy ügy és még tanulsz is vele. Végül is itt az EU-ban nem árt egy kis angoltudás. Esetleg ha valamit nagyon nem értetek belõle itt a fórumon is segitenek az angolul tudók (legalábbis remélem) én is ha erre járok.
üdv
Raylee
a magyarositásról annyit.....NE VÁRJA SENKI!!!!!
A LÉNYEG MEGINT EGY "HUF" kiterjesztésü fájlba van, amihez nix editor, senki NEM ÉRT HOZZÁ -sajnos-
ez a "HUF"volt az oka a 07 sikertelenségének is!
az akarat megvolt, csak a tudás hiányzik<#falbav>

egyuri
Ezt most mire érted??????????????

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

HSP biztos hogy lessz az adatbázist már 1 honapja szedik össze felle sztem még az új év elött kiadják.Magyarositás viszont nem lessz ha neki is kezdenek ugyse fejezik be az lessz mint tavaly

báttyó02
elkésziteni nem kell,mivel évek óta megvan a fifába a bernabeu,csak ebben az évben nem...gondolom vmi jogi dolog miatt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Neuman
Engem egyenlõre az zavar, hogy nincs benne a Bernabeu-t nem készítették el, pedig nem egy kis stadion, és hírneve is van!

!!!HALA MADRID!!!

szerintem a szokásos a magyar 1. liga, azaz: M. Budapest, F. Budapest stb...

Uramisten... Kipróbáltam, és ez valami borány... A 07-el hónapokig játszottam, ez viszont nagyon nem jön be. A kezelõfelülettõl depressziós leszek, az adatbázis meg egyenesen pofátlan, a kevésbé híres játékosknak csak úgy randomban vannak adva az értékek... Meg lehet nézni, alsóbb ligákban kb az összes játékos minden értéke kereken ugyanaz a tízesre kerekített szám, még csak variálni sem vették a fáradtságot a készítõk. SZÉGYEN!
Amíg nem jön adatbázis-frissítés, pihenõpálya a játék...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Raylee
Ma megjelent a FIFA Manager 08, én már ezerrel töltöm...kb.2 óra és lenn lesz.<#taps><#integet2>KIVÁNCSI VAGYOK NAGYOOOOOOOOOOOON!

báttyó02
komoly a banner (Y)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ezen belül van egy olyan, hogy Hungary 1. liga. Az milyen?

nincs, de tudtommal készül (majd) hozzá HSP (magyar kiegészítés) az fmhungary-n
bajnokságok

És magyar bajnokság van benne? A nyelve az nem érdekel, de erre nem találtam infot.

Neuman
Jobb ez, amit skristof rakott be, az enyém kicsit pixeles!

!!!HALA MADRID!!!

warez postok mennek kukába!

nekem tetszik a kékes árnyalatú

Neuman
Raktam fel 2 képet a mappámba, ha megfelel ide akkor, berakatom!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Na Király estére, már meg lesz!

!!!HALA MADRID!!!

topicot át kellene írni 08 <#hehe>