11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Andretti #8792 A staffoknál mikor bemész az info paneljükben van egy csúszka 75től 125 százalékig. Talán effort van mellé írva, nem tom, meg lényegtelen, szóval azon kell állítgatni. Minél magasabbra állítod annál több stressze lesz a staffnak (logikus minél alacsonyabbra, annál kevesebb), és 50 fölötti stressz esetén elkezd lemenni a motivation, és mikor elkezd lemenni a motivation, megy le a levelje is. A csúszka pedig egy level multiplikátor szóval ha 100 fölé húzod magasabb a levelje, ha 100 alá akkor alacsonyabb a normálnál.
Az én bevált taktikám az, hogy amíg 1-2-3 hónap alatt (mikor eszembe jut és megnézem) nem megy 10 fölé a stressz addig lehet emelni a csúszkán. Olyan 15-25 közt stressz az ideális, mert az még sűrű meccsek és sok munka esetén se megy 40 fölé. Ha 30 felett van egy stresszérték akkor visszaveszek egyet a csúszkán, és így mindig maxos a motivation, és nem csúszik 50 fölé a stressz.
Na dióhélyban ennyit a staffok motiválásáról... -
opalzoltan #8791 hello mindenki!
arra lennék kíváncsi h. hogyan lehet motíválni a staffokat?
a send on course az csak lassan viszi felfele a level-t,de a motivacion semmi változás.
Pl a youth coach-nak kellene h. legyen motivacio!!! -
csocso92 #8790 hello larvin azt honan tom letölteni adsz egy linket?kösziii -
Larvin #8789 kijött az english megapatch úgyhogy újat kell kezdenem :)
kicsit sajnálom, mert elég jó karriert futottam be -
Larvin #8788 thx
valószínű a változás a wage badgetben csak hó végén mutatkozik meg -
Andretti #8787 Az azt jelenti hogy ők hány százalékát fizetik ki a játékosnak, szvl 100% esetén te a szerződés végégi 1 eurót nem adsz ki a játékosnak.
Ellenben a cooperationöknél a kölcsönadott játékosnak mindig te fizeted a teljes fizetését. -
Larvin #8786 Amikor kölcsönADOK egy játékost és megadom a kölcsönszerződésben, hogy fizetés 100%, akkor az azt jelenti, hogy ők fizetik a bérét, vagy ellenkezőleg, én? -
kokusz93 #8785 csáó! SFefe77 Vegyél fel msn-re [email protected]
-
Larvin #8784 Na... hát...
A ManU meccs után úgy éreztem magam, mint egy kezdő kurva miután végig ment rajta egy rögbi csapat :)
a legjobb összetételben álltak ki. 4-0 volt a félidőben. A vége 5-0 oda. A játékosaimra nem nagyon lehetett panasz, a kapusom kapott csak gyenge osztályzatot. A második félidőben már feladtuk teljesen a támadás lehetőségét. Azzal foglalkoztam, hogy ne kapjunk nagyobb zakót :) Rooney 2x, Berbatov 2x, és Tevez 1x talált be. Az aranylabdás C. Ronaldo is játszott, de ezúttal nem remekelt. remélem ennél nagyobb zakót többet nem kapok menedzserkedésem alatt.
A tabellán közben közeledik a januári átigazolási időszak. Jelenleg a 11-ik helyen vagyok. Még lövésem sincs kit igazolok majd, de egy védekező középpályás nagyon kéne. Legalább van 1 millióm igazolni (font). A fizetés keret azonban gyenge lábakon áll szóval el kell majd adnom pár embert. A reserve-et is át kéne formálni, de félek, hogy arra nem nagyon marad majd.
Scout nélkül játszom, a táblázatok segtségével keresem ki a kiszemelt játékosokat( AVG rating, goals, assists) Illetve a fizikai jellemzőkre keresek belföldi játékosokat elsősorban (STA, ACC, SPE, STR) -
SFefe77 #8783 Nos lassan véget ér az első, "komolyan" vett évem. A Siófok edzője vagyok, négy fordulóval a vége előtt vezetem a tabellát, valamint döntős vagyok a kupában.
Ami gond, hogy az elején, a telepítéskor nem hitelesítettem a játékot, most pedig valamiért nem fogadja el a kapott kódot. Esetleg valakinek ezzel kapcsolatosan van-e tapasztalata ? -
Andretti #8782 Ez a kép viszont nagyon meglepett:
http://andcorp.extra.hu/debrecenfans.JPG
Az UEFA kupa döntő, jó sok fant vitt oda :D
És megdöntöttem a leghoszabb egyhuzambéli játékom az FM09-ben, 11h 35m :P -
Andretti #8781 Javítok, a 44. fordulóban X-eltem a Millwall-al. De így is igaz hogy ha nyertünk volna a +2 pont elég a 6. helyhez. -
Andretti #8780 én így játszok:
http://andcorp.extra.hu/me..JPG
közben véget ért a szezon a championshipben:
http://andcorp.extra.hu/finalmatch.JPG
Egészen sokáig, még a 43. forduló előtt is a 6. helyen álltam, ami ugye play-off-ot ér. Év közepén volt egy jó menetelésem mikor 9 meccsből 7-1-1-es mérleget csináltam, de mindenki más jó volt előttem, így előre nem léptem, csak eltávolodtunk 10 ponttal a 7. től. Utánna egy nagyon komoly hullámvölgy jött, 3 vereség, majd 3 X. Szerencsére a középmezőny is nagyon hullámzó volt, így nem kellett aggódnom a 6. helyem miatt, az atmosphere miatt viszont annál inkább. W-L-W és úgy éreztem valamit elkaptunk, de a rákövetkező eredmények (D-D-L-D) nem igazán tükrözték ezt. Legalább nem kaptunk ki, és adtuk el a 3 pontokat. Mindenféle taktikai variáció kipróbáltam a 4-1-3-2 és a 4-4-2 közt, sok igazítással finomhangolással, de ha vezetést szereztünk kiegyenlítettek, fordítani meg ritkán sikerült. (ellenben első félévben több olyan meccse volt hogy pl: 1-0->1-3->4-3 a Preston North End ellen vagy 1-0->2-1->2-3->4-3->4-4 a Reading ellen) Aztán a 42. fordulóban egy 3-0-ás győzelemmel még sikerült megtartani a 6. helyet a zárkózó középmezőnnyel szemben. Ekkor ültem le és mondtam a játékosoknak hogy 3 meccs, 6 pont, és garantálom nekik a play-off-ot... Milwall ellen vezettünk félidőben 1-0-ra, de kikaptunk 1-2-re. Lecsúsztunk a 8. helyre, de még mindig meg lett volna az esély ha nyerünk kettőt. Azonban a Southamptontól kikaptunk simán 0-2-re, és ekkor már csak a 8. vagy 9. helyen végezhettünk. Az utolsó fordulóban nyertünk a Stoke City ellen, jó búcsú a szurkolóktól, és elégtétel a játékosokkal szemben, hogy igazam volt és ha megtartják a milwall elleni vezetést most nem a nyáriszünetre, hanem a play-off-ra készülnénk.
Bár év elején meg év közben is azt mondtam nem járnánk jól a feljutással, a pezsgés és a dicsőség magával vitt, bár a másik három csapat jelentősen jobb volt nálam, szóval kétlem hogy egy play-off sikeresen vehető akadály lett volna a számunkra. A körülményekhez képest nagyon jó évet zártunk 18 játékossal, reserve team tök utolsó lett 13 játékossal, mondhatni csődközelben, mert bár az ellenőrzésen problémamentesen kaptunk liszenszet, még nem biztos hogy pluszban zárja az évet a klub (és ugyebár kerek 0 euróról indultunk, mert tavaly 16 millás mínuszt csinált az elődöm, ezért is vagyunk under administration), de ha kell van 4 millió euróm amit bele tudok tenni a csapatba, de azért a saját pénzem az mégis a sajátom szóval azt csak végszükség esetén.
Jövőre remélem eltűnik az adminisztrációs ellenőrzés és tudok végre igazolni, mert ez így olyan mint lábak nélkül focizni.
Mellesleg a Debrecen a BL csoportkör után az UEFA kupa döntőjéig menetelt, ahol a Feyenoord-al találkozott. Tőzsér Dani két korai (3,17) gólja nagyban hozzájárult a Feyenoord győzelméhez, a találkozó 4-1-re végződött. A DVSC történetének legjobb eredményét az általam épített csapattal (nem volt 1 darab igazolás sem) de nélkülem érte el. Ettől függetlenül nem bántam meg hogy eljöttem, komoly kihívás volt a Fulhamat vezetni, és komoly kihívás lesz jövőre harcolni a feljutásért, illetve mindenek előtt egy nyári átigazolási szezon alat megváltani a világot a csapat körül...
De ez várhatóan csak sok nap múlva derül ki, most 4 nap vizsgára készülés következik elviekben, de 250 km-re a szülőktől könnyen megfeledkezik az ember a tanulásról 19 évesen :D -
Larvin #8779 Nálam meg a player carrier-nél az előző szezonra is a jelenlegi csapatomat írja ki amikor a rating-et, meg a szerzett gólokat muatatja.
A ManU elleni meccset már csak holnap játszom majd le, de előreláthatólag nem sok esélyem van :) Most a league 1 14-ik helyén szerénykedek, és komolyaqn gondolkozok azon, hogy visszaállok 451 deffensivre. Legalább már kitapasztaltam valamennyire 2 taktikát is. A meccs vége felé mindenképpen érdemes visszaállni védekezni. olyat is szoktam csinálni, hogy valamelyik középpályásom helyett (neadjisten magam helyett :D) behozok egy csatárt. De azt már csak végső esetben, amikor már mindegy, hogy 1 vagy 2 góllal kapok-e ki.
3D meccsben nagyon számít a magasság azt vettem észre. Játszik valaki máshogyan? Kíváncsi vagyok a 3D meccses játék mennyiben különbözik a többitől. -
skristof #8778 hehe, ez érdekes bug, szerintem érdemes lenne írni az EA-nek, mert kicsit beteg dolog a múltba rakatni egy meccset :)
de lehet, hogy timetravelling skill-re kéne edzetned a fiúkat :D -
Larvin #8777 én visszatöltenék egy korábbi mentést, ez elkúrhatja a dolgokat
Az FA kupa harmadik fordulójában én a ManU-t kaptam :D
Majd beszámolok róla -
Andretti #8776 Eltelt félév londonban:
http://andcorp.extra.hu/23matches.JPG
Egész jól összeállt a csapat, a Leeds Unitedot és a Southamptont is sikerült megverni, utóbbit 1 hete. A legjobb csatárom most épp holtversenyben, de vezető a góllövő listát is, és én vagyok a legjobb az idegenbeli mérlegem alapján. A hazai persze nem ilyen jó :S... 18 játékosom van, szóval sérülés vagy eltiltás esetén lyukas a pad (13 reserve játékosom van csak), de egyelőre bírjuk. Az F.A. kupában a 3. fordulóban kiestem a Tottenham ellenében egy 1-5-ös meccs után, 0-5-nél szépített a cserecsatárom. A ligakupában érdekes dolog történt, ugyanis 29.én beléptem a calendarba, 30án lett volna a meccs, de akkor sűrűn voltak a meccseim, 28án is volt egy, és rányomtam hogy move match (csakhogy 2.án is volt egy meccs) erre átrakta 29.ére a meccset. Na mondom király, nem pont ezt akartam, de a move match gomb aktív maradt, jó akkor megnyomtam mégegyszer, erre még egy nappal visszább nyomta, 28-ára. Csakhogy az a nap már eltelt, úgyhogy a fixturek közül kiesett a liga kupa, és azóta hiába telt el a 4. forduló időpontja is, nem történt semmi, ott áll a 3. fordulóban, és nincs lejátszva egy Fulham-Sunderland meccs. Fura... -
Andretti #8775 Úgy tűnik a mai nap a csapatváltó edzők napja volt :) [ha egy napot felkeléstől lefekvésig veszünk, akkor most még nem ért véget az előző nap :D]
Befejeztem az évet a Lokival (2016/2017-es szezont, ha valaki elvesztette volna már a fonalat :P) 29-0-1-es mérleggel 87 ponttal végeztem az első helyen, az utolsó előtti fordulóban kikaptam az MTK-tól 0-1-re. (Az utolsó 5 meccsen én már nem dolgoztam, mindent kiosztottam a segédedzőknek, és folyamatosan tárgyaltam új csapatokkal) Szerencsétlenségemre idén év elején még kötődtem a csapathoz annyira hogy 2018-ig aláírjak, így csak az azonnali munkát adó csapatokhoz mehettem volna, de egyik se felelt meg a preferenciáimnak, szóval a Július 1-ét még Debrecenben töltöttem a családommal.
Azonban aznap este jött egy telefon Londonból. Egy ismerős hívott hogy megüresedett a Fulham kispadján a manager helye, de gyorsan válaszoltam, hogy nem a Premier League-ban akarok kezdeni. Ekkor kicsit helyre lettem téve, és mikor átküldte az eredménylistáját a Fulhamnak ledöbbentem... 8 éve a másodosztályban vannak, egyre roszabb eredményekkel, tavaly már a tabella első felére sem fértek fel. (Mióta IRL voltam a Craven Cottage-ban kiemelten kötődök ehhez az angol klubhoz is). Július 2-án reggel már Londonban voltam, és le is ültem tárgyalni a csapat vezetőivel. A DVSC-s fizetésemtől 25%-al magasabb ajánlatot kaptam, de ott már nem a pénz volt a fontos, szóval boldogan írtam alá. Gyorsan telefonáltam az ügyvédemnek, és zöld utat adtam neki hogy bontsa fel a még 364-napig érvényes DVSC-hez kötő szerződésemet (potom 760 ezer eurómba került...) és máris magamra ölthettem a 14-es számú Mr. Szalontai feliratú eredeti Fulham mezem. (Nem vagyok játékos, de tudjátok szoktak kapni az edzők is ilyet ajándékba :P)
Mikor 3-án bejelentették a hírt egész sok újságíró, sőt egy angol TV is megjelent. Az első edzésemre tartottam, mikor láttam hogy zárva az edzőpálya. Felhívtam a klubigazgatót hogy mi van. Azt mondta csak a club centre van nyitva, minden más zárva takarékoskodási okokból. Na én egyből az asztalra csaptam, és átnyálaztam a tulajdoni papírok, gyorsan aktiváltam is mindent. Találtam pár pénznyelő ifitábort meg marketinghálózatot dél-afrikában, azokat gyorsan eladtam, és mindjárt futotta is a teljes club facility-ra. Na szóval akkor első edzés. Mikor végignéztem a csapaton...
...elakadt a lélegzetem. Mintha valami öregfiúk válogatott lenne, a fél csapat 30-on túl. Na még aznap mentem megint a klub igazgatóhoz, és elkezdtem neki darálni hogy kiket adok el azonnal, és mutattam neki egy névlistát hogy kik kellenek helyettük. Ekkor szembesített a ténnyel hogy a klub tavaly csődbe ment, és most korlátozottak a tevékenységi köreink, így nem igazolhatok játékost. Kérdeztem pontlevonást kaptunk-e, de azt szerencsére nem.
4-én már a családom is jött utánnam. Mivel már 4 éve van egy Penthouse-om Londonban nem volt gond a költözés. Mikor elmeséltem a feleségemnek hogy áll a klub, visszakérdezett, hogy erre vágyok én? Akkor erősödött fel bennem a küzdeni akarás és egy határozott igent mondtam. Az idős és sokat kérő játékosokat eladtam, mert heti 23k-s mínuszban volt a fizetési mérleg úgy hogy 1 staffom volt. Mostmár +26k-s a mérleg 4 staffal és a 300k-s igazolási keretből 1,9-et csináltam. A csapat legjobb játékosáért (Craig Rodger, 24 éves jobbhátvéd, 11,5 millás market value) bejelentkezett a Chealsea, de még a 15 millás ajánlatát is elutasítottam. Valamit láttam a fiúban. A teljes keret amúgy 21 milliót ért, az eladások után (plusz ifik felhozása után) 20-at.
Rettentő sűrű ritmusban telt a július, 10-étől kezdve aug 3-ig minden napra volt vmi. A fan meg média dolgok, 4 edzőmeccs, csapatéptő ebéd meg vidámpark, 14 nap edzőtábor. A szezonkezdésre az alábbi csapattal készültem:
http://andcorp.extra.hu/fulhamseasonstart.JPG
eredmény:
http://andcorp.extra.hu/fulhamfirstmatch.JPG
Apropó, mondtam már hogy a Craig Rodger nevő jobb hátvédemban látok valamit és ezért nem engedtem el a Chealsea-hez? :D
Amúgy a 9. legjobb csapatnak vagyunk sorolva a ligába és a tabella első fele a cél idén. 13 forduló után a 7. helyen tanyázok, elég stabil a játékunk 1-2 gólokat rúgúnk és kapunk meccsenként, hol nyerünk, hol vesztünk, X még nem is volt ha jól rémlik. Mivel nagyon közel vagyok a feljutás esélyéhez (elméletben, gyakorlatilag még csak a szezon 1/3-ánál vagyok) átgondoltam azt is. Nem járnék jól vele, mert még nincs kész a csapat, pofozózsákok lennénk. Szóval az én célom a legjobb helyzés feljutás nélkül, azaz 3. hely és playoff-ból kiesés.
Másik célom a költségvetés rendbeszedése, hogy kikerüljünk az adminisztrációs izé alól, és szabadon költekezhessünk, illetve mivel 0 euróról indult a csapat létfontosságú hogy profitot termeljek idén. A prognoztizációk alapján megoldható feladat lesz, de nagyon oda kell figyelni.
Na ennyit mára a karrierdömpingből... remélem nem untatott titeket a kicsit íróibb kifejezésmód, most ilyen hangulatom volt :) -
Larvin #8774 hol is kezdjem...
A 4-ik helyet sikerült elcsípnem, de nagyon izgalmas lett a vége. Az utolsó 5 meccs valóban vérre ment. Kezdtem egy kieső jelölttel, én meg kicsit lazábra vettem mikor a 3-ik percben már vezettünk. A végén 2-1-re kikaptunk szégyenszemre. Az ellenfél mindent beleadott, hogy ne essenek ki.
Aztán már féltem a következő meccstől (a tabella második helyezettje) Ott 2-1-re mi nyertünk, majd végül az utolsó meccs elött ha kikap a listavezetőtől a csapatom egyik legnagyobb riválisa (Chester), akkor feljutok símán 3-ikként.
Én csak egy döntetlent tudtam elérni, és a Chester győzött.
Az, hogy éppen előlünk orozta el a 3-ik helyet gondolom a szurkolóknak nagyon jól esett. Az enyémeimnek nem. Öröm az ürömben, hogy váratlanul megválasztottak az év játékosának. Az átlag pontszámon alapján, meg volt 10 gólom, és 11 assistom a bajnokságban.
Sajnos az említett 2-1-es győzelemnek nagy ára volt. Igaz, hogy végre győztes gólt szereztem szabadrúgásból, de elvesztettem a csatárom 2 hétre. Az osztályozón 2-0-ás vezetés után kiállították a góllal visszatérő csatárom. Ráadásul a balfék a 16-oson belül szabálytalankodott egy szögletnél, és a 11-est belőtték. 2-2 lett a vége. (nem kellett volna lecserélnem magam 2-1-nél) A visszavágón nem tudtam kiegyenlíteni a korai vezető góljukat az eltiltott csatárom nélkül. Maradtunk a 4-ik helyen.
A szurkolók csalódottak voltak, pedig örülhetnének, mert a season objective a középmezőny volt.
A végén jött a csattanó. Gondoltam szerződést hosszabítok, és a következő szezonban feljutok majd egy megerősített csapattal. A board azonban nevetséges szerződést ajánlott. Végül megszakadtak a tárgyalások.
Nem találtam megfelelő csapatot magamnak a szünidőben. Végül szeptember közepén a Carlisle (egy másik korábban menedzselt csapatom, és kedvencem) aki már idény közben is megkeresett leült velem tárgyalni.
Már nem számítottam újoncnak így a korábbi fizetésem dupláját sikerült kialkudnom. Győztes meccs esetén a korábbi prémiumom 3x-osát.
tudom, hogy ez csak játék, és a pénz nem ér semmit, de valahogy frusztráló érzés, ha a játékosaim többet keresnek mint én, aki irányítom a klubbot is. Így most én vagyok a top earner a csapatban.
Az új taktikám is támadóbb lett egy lehelletnyivel. 451 deffensive-ről 451 normal :P
Az első meccsünk 1-0 ás győzelem a tabella alsó részében szenvedő Oldham ellen. Az elnök boldog volt a kezdetnek, és rögtön fel is repültünk a megnyugtató 15-ik helyre. A season objective a 17-ik hely. Csak másfél hónapot csúsztam, és a komplett átigazolási szezont.
Majd félévkor rendbe szedem őket :)
A reserve-el kezdem, mert írtó gyengék. A stábot már kialakítottam sebtében. Az új staffjaim elég jók. A reserve coach-om nem annyira, de a piacon nem találtam megfelelőt. -
skristof #8773 hihetetlen, hogy mennyi gyökér pistike kap szgépet meg netet, megy a törlés rendesen :)
vizsgaidőszak után énis ráállok a game-re végre -
Andretti #8772 4 hétnél több káros is lehet, de 4 hét nálam még nem volt az -
Larvin #8771 Jah igen, a magyar bajnokságban van téli szünet. Nálunk még decemberben is nyomják, és nincs idő ilyesmire. Szerinted akkor 2 hétnél több káros lehet? -
Andretti #8770 A Nottingham Forest nálam most első osztályú, ezért nem jön szóba, pedig nekem is az első ötletem volt :D
Nem, ezeket én találtam ki saját küldetéseknek. A Dressing room chemistrym max-1 es már évek óta. Az alig játszó cserejátékosokon kívül minden játékosom 10-es trust-al bízik bennem.
Edzőtáborozni én az év első meccse előtt 2 hétre és a 2. félév előtt közvetlen két hétre vittem őket mindig. Forma felugrik 16-18-ra majdnem mindenkinél, és van hogy sokáig azon a szinten is marad ha jól játszik. -
Larvin #8769 Valószínű követnek majd az új klubbodba. Van egy olyan rész, azthiszem a club achievment résznél, vagy a biography-nál, hogy kikkel vagytok nagyon jó viszonyban a játékosaid küzül. Azoknál, ha szerződést ajánlassz elvileg pozitívumként jelenik majd meg a jó viszonyotok.
A viszonyt a dressing room chemistry-vel lehet növelni. Például odafigyelek arra, hogy mit ígérek nekik a szerződésben, és betartom, vagy a szezon eleji ígéretre figyelek. Ha már nem tudom állni az igéretem, akkor szerződést módosítok, vagy eladom az illetőt. A morál javítására nagyon jó, ha a cserejátékost alacsonyabb morállal, és bizalommal megkeresem, és megígérem neki "promise", hogy a következő bajnokin kezd, és be is teszem. -
Larvin #8768 - edzőtábor: sikerült utazási ügynökséget beválasztani szponzornak, így az első tábort ők állják teljes egészében. Év elején nem érdemes szerintem táborozni, mert kell az "up and down"-hoz a sok alsóbb osztálybelivel való friendly, valamint, ha már magabiztos kerettel rendelkezünk a magasabb osztálybeliekkel való friendly. Előbbit a forma miatt (up and down + cserék, reserve miatt) Az utóbbi a stadion bevétele, és a "season ticket sales", valamint a későbbi cooperation-ökhöz csapatok közti viszonyjavítás miatt.
Szóval csak év végén marad időm táboroztatni őket. Azt mondod max 2 hétre küldhetem el őket?
Bár valószínű több időm úgy sem lesz.
Az up and down tök ugyanaz, csak annyi a különbség, hogy az aktuális levelt, és a csillagokat nem tudom, de azt megtudom, hogy szintet léptek olyankor, és mennyit, + év közben az assistant manager, ha elég jó, akkor ad ötleteket arra, hogy kinek mit edzek ahhoz, hogy szintet lépjen.
Kihagytad a Nottingham Forrest-et:
European Cup
Winners 1979, 1980
Intercontinental Cup
Runners up, 1980
European Super Cup
Winners 1979
Runners up 1980
Football League
Champions 1978
Runners up 1967, 1979
Football League Second Division/Football League First Division
Champions 1907, 1922, 1998
Runners up 1957, 1994
Football League Third Division/Football League One
Champions 1951
Runners up, 2008
FA Cup
Winners 1898, 1959
Runners up 1991
Semi-finalists 1879, 1880, 1885, 1892, 1900, 1902, 1967, 1988, 1989
Football League Cup
Winners, 1978, 1979, 1989, 1990
Runners up 1980, 1992
--------
Jelenleg league 1 (3. oszt.) illetve nemtudom nálad most hol tartanak
Amiket felsoroltál azokat a játék adja mint objective-et? -
Andretti #8767 Itt egy érdekes párosítás a csapatom legjobbja és az Arsenal legjobbja közt:
http://andcorp.extra.hu/drinkwater1.JPG
http://andcorp.extra.hu/drinkwater2.JPG
Egyedül miattuk sajnálom itthagyni a klubbot, hiszen ezek az ifik a kezem alatt lettek 20 éves suhancból 27 éves sztárok. (mondjuk Drinkwater 90-es szóval csak 1 évvel vagyok idősebb nála :D) -
Andretti #8766 Na ilyen se sok volt még...
2017. Április 1.
DVSC (1. 22-0-0) - DVTK (7. 12-0-10) végeredmény 11-0. Nem volt kiállítás, sérülés, 21 helyzetből ennyit értékesítettem, az ellenfélnek 1 darab volt. A poén része most jön: Mivel a Győr kikapott a 23. fordulóban, maradt 44 pontja (14-2-7) ami azt jelenti hogy 23*3-44=25 pont előny, 7 forduló->max 24 pont. Tehát bajnok lettem április elsején :D
Mostmár tuti hogy jövő évvégén (addig van szerződésem) itthagyom a csapatot. Meguntam hogy a BL meg UEFA-n kívül nincs izgalmas meccs, és ha 3 hétig rábízom a segédedzőre a csapatot, akkor se vesztünk pontot. Szóval mostmár meglesznek nélkülem. Jövőre még hátha belefér egy BL siker, továbbjutás a csoportkörből, de a következő nemzedéket már nem fogom kinevelni. Célállomás? Még selytésem sincs... Gondoltam rá, hogy felhozok egy másik vidéki magyar csapatot, de itthon annyira "csak a Loki" érzés van bennem, hogy mást fura lenne igazgatni. Ha külföld, akkor kihívás, max másodosztály, és onnan BL-ig gyalogolni mondjuk 5-10 év alatt. Gondoltam rá hogy megkeresem a 2.-3.-4. osztály igazán nagy múltú csapatait, és új fénykort varázsolok nekik. (márha egyáltalán meg tudom közelíteni a DVSC-s fejlődésmenetet) Íme néhány példa, ti melyiket választanátok?
-Bradford Cityvel 1911 után újra kupagyőzelem (4. osztály)
-Huddersfield Townnal megismételni az 1924-25-26-os PL bajnoki győzelem triplázást (4. osztály)
-Hull Cityvel első trófea begyűjtése a klubb történetében (2.-3. osztály közt ingázik 4 éve, most épp 3. osztály)
-Luton Town 1988-as Ligakupa győzelmének megismétlése (3. osztály)
-Leed United 1968-as és 71-es KEK győzelmek 50 éves évfordulójára (2021) UEFA kupát nyerni (2. osztály)
-Plymouth Argyle PL-be juttatása történelme során először [Fifa Manager 09-ben jegyzett történelme alapján] és megnyerni azt, persze nem egy évben. (2. osztály)
-Leyton Orient visszajuttatása a PL-be és elmozdítani őket az in-game all-time tábla legaljáról (3. osztály)
Izgibbnél izgibb 5-10-15 éves tervek, segítsetek választani :) -
Andretti #8765 Először is köszi Kristóf :)
Larvin: Ezeknek a góloknak is örülni kell, ez végülis a tanulópénz. Legközelebb már győztes gól jön :) Elvileg van big birthday a játékban, első évben megsértődött a csapat hogy nem tartottam, második évben örült hogy tartottam, azóta nem tarthatok sose, hiába kattintok a szülinapomra, nem jön elő az opció. Én szoktam őket étterembe küldeni mikor lemegy kicsit az atmosphere, két hét alatt két szerdán (nb1-ben ugye olyankor nincs meccs, angliában akad) és ebből az egyik növelni fogja, a másik meg effekt nélküli lesz. De túl sokat nem jó, mert olyan évi 6-8 után aszondják hogy ráuntak és lemegy tőle a moráljuk. (szoktam variálni hogy étterem, party, vidámpark, de ezek szummája is max 10 lehet utánna már kezdik unni nálam) Edzőtáborból is max 4 hétre küldhetem el őket (2*2 hét) utánna ha megint mennek aszondják hogy túl sokat vannak távol a családtól, és negatív effektek jönnek.
Levelek meg talentek látása nélkül is tök ugyanúgy néz ki az ups and downs? hogy +1 level ezért -1 azért +2 azért, bizonytalan 11es rúgó -10 a skillből, jó fejelő +5 skill? -
Larvin #8764 kb. 10 meccsel a szezon vége előtt a harmadik helyen tanyázok. Amúgy a múltkor mondtam, hogy góliszonyban szenvedek, és jön a Cardiff az FA kupa 3-ik körének visszavágóján. Korábban a Trnamere-t búcsúztattuk 2-0-val. Hát mit as isten betaláltam, de Ledley-t nem lehettet tartani. 3-1-el búcsúztunk. Ez azért jutott eszembe, mert most újra betaláltam, de ezúttal is csak a döntetlent érő találat volt ez, viszont a hosszabításban esett. Ezzel 7 gólos vagyok. Nem is rossz egy 28 éves újonctól :P illetve mostmár a játék szerint 29 :) Bár nemsokára nemcsak a játék szerint, mert februári vagyok.
Általában a szülinapomon tartok bulit a játékosoknak. Ti milyen sűrűn szoktatok tartani? (növeli az "atmosphere"-t) Theme Park, és vendéglő eddig nem csinált sosem semmit nekem.
Előző évben volt, emlékszem, klubbszülinapi buli is. Nemtudom most benne van-e. -
Larvin #8760 Sikerült vennem egy csatárt a transfer window végén, és így meg tudtam verni a listavezetőt, és még valakit az élbolyból. A második helyen vagyok, de csak jobb gólaránnyal. Az utánam következő 4 csapatnak ugyanannyi pontja van. így utólag konstatálhatom, hogy megérte elcserélni a csatár tehetségem. Tudtam ugyanis pótolni, sőt, az új csatárom egyenlőre bomba formában van. remélem tudok hosszabítani vele, és nem viszik el év végén, ugyanis a szerződésében kikötöttem, hogy megtehetik. Elég sok bónuszt kapott, mert a fizetésével nem kivételezhettem a többiek miatt. Az átlag bér nálam 500 font/hét :P
A "top erarner" 1000-et visz haza, de valami miatt nem találja a helyét. Középső védőként folyamatosan rossz osztályzatokat kapott, pedig elég jó értékei vannak. Aztán a félévi "up and down"-ban kapott -3 szintet. Bár a szinteket én magam nem látom, mert úgy játszok. Mindenesetre kitettem jobb hátvédbe, de még mindíg nem talált magára. Lehet, hogy következő átigazolási szezonben lecserélem. -
Larvin #8757 jah azt hittem IRL mondod :)
Nálam is elég strapás most a helyzet energy dolgában. Kipróbáltam, hogy az egyéni tréninget 100%-on hagytam, és a közös tréningen jó sok regeneration-t hagytam. Hát... Nem vált be, a játékosok így is fáradtak maradtak, szóval maradok a jól bevált 40-50%-nál.
Közben a félévhez érkeztem, és felkúsztam a 4-ik 5-ik helyre. Nagy dillemát okozott, hogy elcseréljem-e a csatáromat egy jó védőre. Végül a védelem mellett döntöttem. Majd találok másik csatárt. Addig meg kihúzom valahogy a fiatalokkal. A középmezőny csak meglesz már. A bajnokaspiráns nagyon elhúzott. 50 pontja van, a második 37 ponttal követi, ha jól emlékszem. A második helyet még befoghatom, ha elkapok egy győzelmi szériát, de inkább 0-0-ás döntetlenekre számítok :)
Az FA kupában x-eltem a Cardiff City-vel (1-1) Visszavágó következik.
Én, mint játékos már rég nem rúgtam gólt. Azért az átlag 7-es osztályzat megvan, és a president is megdícsért. lvl 2 vagyok
Szerintetek mire lehet pontokat kapni? A győzelem biztos ad pontot. Vajon az x is? -
Andretti #8756 minél több a regenerating és a no training, annál több energiát nyernek vissza... a mental training sem emészt túl sok energyt, de többet mint az előző kettő
vagy gyúrj rá a játékosok staminájára, és akkor kevesebb energyt vesztenek a meccsek alatt -
blur55 #8755 kevés energy ellen melyik tréning használ? -
Andretti #8754 év elején nekem eddig minden évben 0-val kezdett mindenki... -
Larvin #8753 Pedig elég sűrűn előfordul, csak nagyon kevés pontokat vonnak le. -
Andretti #8752 Minden évben van anyagi eszmefuttatás a gép részéről és kapsz egy levelet, hogy tök jól megfeleltél és indulhatsz a ligában. Én már láttam olyat az én mentésemben hogy visszasoroltak csapatot második ligába. Angliában néztem a league recordokat, és vmelyik csapatnál feltűnt hogy egyik évben 10. volt következőben meg másodosztály. Na mondom szép :D Magyarországon még eddig egyik csapatnál se láttam pontlevonást. -
Larvin #8751 Utánanéztem, és tényleg levontak tőlük egy csomó pontot anyagi okok miatt.
Huhh :) megkönnyebültem -
skristof #8750 nyilván irl is így volt, lásd anno Juventus.. -
Larvin #8749 Megnéztem és kiderült, hogy minden új játéknál a szóbanforgó 3 csapat pontlevonást kap. 2 csapat -17 pontot, 1 csapat -30-at. Utánanézek, hogy ez mi lehet...
...de legalább nem számolási hiba... -
Larvin #8748 Na most kicsit össze vagyok zavarodva. Ránézek a tabellára, és megnézem a következő ellenfeleim, hogyan szerepelnek. Mire mit látok???
A gép rosszul adta össze a pontokat, a meccsei alapján a kieső helyen lévő csapatoknak előrébb kellene szereplnie. Sőt! Az utsó előttinek kéne vezetni!!!
Hát komolyan nem tudom mit gondoljak. El vagyok keseredve :(
Ha ilyen bakik előfordulnak, akkor mi értelme az erőfeszítéseknek?
Persze ráfoghatjuk, hogy biztos pontlevonást kaptak, de ennek semmi jele.
Tényleg nem tudom mit gondoljak...
Járt már így valaki?