Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neuman
Merchandisign-Design Kit, Bocs a helyesírásért!

!!!HALA MADRID!!!

HI!

Meg tudná valaki mondani, hogy hol és hogyan lehet a játékosok számozását (játék alatt) átírni?
Egyik playerem 14-es számot szeretne, de nem találom hol lehet átírni.
(Keresõt használtam, nincs találat.)
Köszi elõre is.

www.republiknet.hu

Én csak tippelni tudok: képernyõfelbontás, frekvencia

matula77
Játékból való kilépésnél mindíg újraindul a gép.Valaki segítsen! Köszi!

még1 észrevétel: ha kiscsapatot indítassz, akkor ne szerzõdtess drága pénzért staffot mert csõdbe juttat

néhány tapasztalat:
-70%-on beállítva az individual traininget nem fáradnak annyira és fejlõdnek is (angol 8ad osztályban 😛)
- másodlagos szponzort lehet keresni a megfelelõ oldal jobb alsó sarkában lévõ search gombbal
- Jegyárakat nem mindíg éri meg autómatán hagyni! csináltam egy kis "stadiont" ahol vannak fedetlen fûteraszok. A gép autómatán ingyen árulta a jegyeket oda. (biztos a sok esõ miatt->Anglia!! 😄) én azért 1 fontot elkérek azokért a helyekért is. Vigyázat a jegyárak melletti várható összeg a teltházakra vomatkozik! Ha növeled a jegyárakat csökken a nézõszám és a bevételed is. Meg kell találni a középútat. Az sem mindegy, hogy hogyan oszlik el a nézõsereg összetétele. Ha az olcsó állóhelyekre ülnek és üresen maradnak a székek, mert az túl drága az nem jó 😛 hiába van 1000 nézõd, ha azok mind az olcsóbb helyárért fizettek.
kérdés: a scoutom egy csomó 10-es értékkel megáldott fazont talál nekem) ez valyon téves megállapítás a részérõl, vagy tényleg ilyen szarok azok a játékosok? (Fura, hoyg sok a 10-es érték, bár lehet a játékosgenerálás miatt)

Én most a területi 2-odosztályból indítottam egy új klubbot a 8. ligából!!! Még félek kicsit mi lesz. ha elfogy a pénz, de most nagyon élvezem a játékot. Egy létezõ wales-i kisváros csapatát irányítom és jó, hogy minden az én kezemben van. Tetszik ez a mód nagyon

takibalint
En meg nem vettem meg, es iden mar nem is fogom. Meg a 07-el sem tudtam normalisan jatszani egy karriert.

Még nem tapasztaltam, de ha csak a szokásos kamerapatch-et nézzük akkor már elõrébb vagyunk.

linkek:

http://fmhungary.hu
http://board.fm08.de/index.php?showforum=144
http://fmcorner.4players.de/downloads,8.htm

még a játékok elején vagyunk és koncentrálunk a csapatra. amikor már sorban nyerjük a bajnokságokat akkor már ide is fogunk járni😊)
még ismerkedem az újdonságokkal.

FrezeR
nem csak arról szól. viszont egy linket is irhatsz ha már itt járunk, hogy mindeki tudja honnan lehet leszedni ezeket a kiegészítõket!
egyébként a gameplay patch hatását tapasztaltad már élesben?

Pár kiegészítõ kijött már:
- !Gameplay patch!
- angol ligákhoz badges gyüjtemény
- sound patch
- nemzetközi kupák elnevezései patch

07.bõl át lehet hozni a mainsponsor patch-t (csak máshová kell tenni a txt file-t: databes könyvtár helyett fmdata/eng/... stb, az art mappa úgyanúgy a játék fõkönyvtárába)
Kár, hogy a hirdetõtáblákhoz nincs javítás.
Gyerekek csak én strapálom magamat, vagy ez a topik csak a magyarításról szól?

A fáradtság leküzdésére az is jó, ha az individual traninget egy kis idõre 0%-ra állítjátok egyes játékosoknál. Így nem az egész csapat pihen

matula77
Nem csináltam még ilyet, de szeretném kipróbálni, hátha belejövök.Ha nem megy, vagy úgy gondolom hogy nem sikerül jól, akkor úgyis jelzem majd neked. Küldj légyszives egy darabot abból a 90-bõl!Remek ez a játék, és nagyon szeretném ha sikerülne a magyarítása minél hamarabb.

matula77
Nálam ugyanezt csinálja!Valaki segítsen!Köszi!

Én pont nemrég váltottam taktikát. Az elõzõvel felverekedtem magam a táblázat felsõ felébe, de mivel igaz, hogy sok gólt rúgtam elég sokat is kaptam és a nagyoktól rendre kikaptam egy-két góllal. Így úgy gondoltam beáldozom a támadásokat a védelem javára és most 4-2-4-et játszok. Ez így is eléggé támadó taktikának hangzik, de valójában nem annyira az. Kevesebb gólt lövök, de kevesebbet is kapok. Az egyik belsõ védõm emberfogásban félpályáig opposite, a másik (a fizikailag jobb) zónavédekezésbe. A védelmi vonalat vissza (nem teljesen-> az átlövések miatt) A támadóknál most azt tapasztaltam, hogy, ha cautious módon passzolgatnak, akkor nagyobb hatásfokkal teszik. Mondjuk ez logikus is.
Még egy fontos dolog amire rájöttem: Ha jót akarsz tenni egy reserve játékossal és beteszed kezdõbe, akkor érdemes a team chemistry-nél (vagy minél) elõre szólni neki, hogy a következõ meccsen kezdõ lesz.
Jah és ne felejtsétek el a karácsonyt! 😛 (én már elfelejtettem)

bmffm856
az miért van hogy mikor kilépek a játékból újraindul a gép, majd miután újraindult benyomja a "rendszer súlyos hiba után állt helyre" szöveget? és ezt mindig...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Elsõsorban LArwinnak irom, hogy szintén ugy játszom ahogy ö, de én a liberot kicsit hátrébb helyezem, miint a két szélsõ emberfogot és azok elé meg a 4.dik hátvádet, aki szontén full back - zonázik. Az én csapatom a Rochdale a 4.dik vonalban! Még a magyarok is csak max a tartalákokbol jönnek... kinkeservesen!! Ugy látszik fejlödik a magyar foci!! :-)
Büntetést még nem akartam kiszabni, mert amugy szar a hangulat, de megnézem én is!! Szisztok!
A fáradság leküzdésére iktassatok be egy recovery full, vagy recovery light hetet az edzéstervbe ;-)

Neuman
Miért nem próbáltok meg segítséget kérni a magyarítások oldal csapatától?

!!!HALA MADRID!!!

a csk-t ott ahol a tizenegyesrúgót stb. a mezszámokat sztem a mez kinézetének szerkesztésénél

na akkor mondom, mi a helyzet
az oroszok tudták feltörni a huffman filet, és -szerintem joggal- nem adják ki a kezükbõl a programot. így õk kicsomagolták, elküldték nekem, és ha kész a fordítás akkor majd visszacsomagolják
tehát technikai akadálya már nincsen
egy nagy file van amit használ a program, én ezt feldaraboltam 100k-s részletekre. lett belõle 90 db! szóval van mit fordítani..
mindamellett, hogy a sok ember többet is tud fordítani, azért szeretném, ha csak olyanok jelentkeznének, akik tényleg megfelelõen tudnak angolul és _magyarul_ is! nagy munka lenne átnézni ekkora szöveget, és gondolom senki nem akar félrefordított játékkal játszani. a másik pedig, hogy ha elvállalja, akkor ne tûnjön el senki utána, mert csak az idõ megy vele, és neki sem lesz meg elõbb a fordítás

üdv

football without ultras is nothing

Sziasztok!

nekem az lenne a kérdésem, hogy a csapatkapitányt és a mezszámokat hol tudom állítgatni? Sehol sem találom!

Fontos lenne!

Köszönöm elõre is!
A védelmem egy kicsit stabilabb lett úgy, hogy az egyik középpályásom ráállítom követõ emberfogásban az ellenfél támadó középpályására, vagy cf-jére, vagy a legjobb csatárjára. 3 védõvel játszok. A két szélsõt emberfogásra állítom (ellenfél 2 csatárjára) a középsõt meg terület védekezesbén olyan söprögetõ félének, de egyvonalban a másik kettõvel. Egész szoros meccseket játszok, mégha néha ki is kapok. Egyenlõre stabil középcsapat vagyok a Carlisle Uniteddal a 3-ik ligában. Egyébként érdemes megnézni, hogy melyik bajnokságban mettõl vannak generált játékosok. Amíg nem jön ki valami adatbáziscsomag addig nem érdemes az alsóbb osztályokkal játszani.
A túlzott fáradékonyságot én is tapasztalom. Így legalább szóhoz jutnak a fiatalok.
Hol kell megbüntetni egy játékost? Mostanában sok a kiállítás nálam. Azt látom, hol kell beállítani, hogy mekkora leygen a büntetés mértéke, de hol kell kiszabni?
Más: Nem lehet megadni az assistant managernek, hogy a halftime talkot õ tartsa meg?

üdv
ha játékosedzõ vagy, akkor belekerülsz a csapatodba, mint a valóságban is.
azaz el kell osztani magadon x pontot, és te is ott lehetsz a kezdõ 11-ben, vagy a cserék között.

Hát én is belenéztem,de nem csalódtam--fõleg az elõzõ rész után.Igaz 1-2 régi jó dolgot nehezen találtam meg benne,de aztán csak sikerült.Az adatbázisba nem nagyon mertem még belenézni😊
Viszont van egy igen zavaró dolog,amit nem értek...Az ifiközpontok építésénél a magyar városok...hát.Aki ezt csinálta nem vette a fáradtságot hogy megnézzen egy térképét..
Nyíregyháza Pécs helyén,,Siófok Vác helyén..Paks meg valahol itt Veszprém megyében...
Szóval ezek elég dühítõ dolgok,de ha kijön a patch csak változtatnak rajta...Amúgy ezt leszámítva elsõ ránézésre frankónak tûnik!
rvn
ÜDv! A játékosedzönek mi a feladata? MI ujj van benne?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Sajna valoszínû, hogy tényleg nem probálták ki, hogy milyen az uccso angol vonalbol indulni és nem rögtön az Arsenallal kezdeni... Kitartás!! Meg osszuk meg ha van vmi okosság!! :-)
valószínû túl kemény edzéstervet adtál nekik (ez csak tipp) Én a helyedben a szezon kezdetekor átállnék valami enyhébb edzésre (kevesebb fitness heavy stb) Egyébként még nem tapasztalatból beszélek, mert még nem tartok ott.

narumon
Én azt nem értem, hoyg a készitõk nem játszanak a játékkal? Évek óta benne vannak tök idegesítõ dolgok amiket 5 perc alatt ki lehetne korigálni ha kipróbálnák. Minden évben azt várom, hogy ez már tényleg jó lesz és azt veszem észre hogy a 3D mecsnek csak a grafikáján javitanak, egyébként ugyanolyan béna mint az x évvel ezelõttiekben. Csakhát ennek ez lenne a sava-borsa. Nem hiszem el, hogy nem lehetne normálisan megcsinálni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Raylee
Én máris jelentkeznék a fordító csapatba!
Ez egy nagy munka, nagy projekt lesz és szükség van kitartó emberkékre,
aki otthon van az angol nyelvterületen és ÉRT a foci nyelvén JELENTKEZZEN!
SKRISTOF!Irtam a privibe neked és várom válaszod!

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

SZiasztok!!
Megpróbálok taktikázni picit jobban, hátha meglendül a csapat. Bálintnak köszönöm a hozzászólást! A játékosok bénaságával amugy csak 3D modban van gondom, szimulácioval egész jok! További taktikai segítségeket továbbra is várok! haliho
Sziasztok!
A játék nagyon állat ,de az a gondom, hogy a játékosok álladóan fáradtak, pedig volt ugy hogy 3 héten keresztül nem is játszottak csak edzésre jártak. Aztán még mindig 50 meg 60-as az engergy jük. Mit csináljak???
Elõre is köszi!
gudnyúz!

sikerült felvennem a kapcsolatot egy orosz csapattal, akik kitömörítették a huf filet és ha lefordítjuk, utána visszatömörítik a játékban használatossá, így elvileg minden akadály elgördült a fordítás elõl.

már "csak" pár tényleg jó angoltudású és munkabírású emberkére van szükség, és kezdõdhet a fordítás.
mindamelett amíg nincs meg egy erõs team addig továbbra is az az állítás igaz, hogy nem lesz magyarosítás!

köszi szépen KIRÁLY VAGY skristof!!megcsinálta, igaz h van egy két korrekciós hiba de azokat majd kijavitom!!még1* THXXXXX😊
nos az e-mailre a mailer démon válaszolt, így kénytelen voltam az oroszok fórumára írni (oroszul<#idiota>)
kaptam egy icq számot, remélhetõleg a srác tud segíteni nekünk

én is írtam andrettinek mailt h adja meg a címüket, de nem reagált..

na akkor megpróbálok a ruszkiknak én is írni!
ha van MSNed akkor add meg pls

Raylee
Bocs, nem "savafan", hanem "skristof"üzenetére válaszoltam az elöbb(#8025)

Raylee
Én mint már említettem, szívesen fordítanám ezt a gamet!
Andretti megadta az OROSZ fordítócsapat cimét "[email protected]"....
probáltam már kapcsolatba lépni velük, de az e-mailem valamiért nem megy el a cimre! SKRISTOF!Jó lenne, ha e projekt élére állnál, szerintem Andretti is segítene, meg én, tehát már 3-an vagyunk....ha beindulna a fordítás, biztos lennének még emberkék.
"[email protected]"-ezen a cimen mindig elérhetö vagyok!

na akkor mondom:
elindítod az editort, kikeresed a csapatot aztán kiválasztod a játékost akinek képet akarsz betenni
utána baloldalt a füleknél rámész az "Appearance" fülre
ott egy kiszürkített mezõbá látni fogod, hogy milyen file-néven keresné a játékos képét: áltaábán a játékos neveinek kezdõbetûjemeg számok. (pl: SantosAn15101983.tga )
na ha ez megvan csak annyi a dolgod, hogy belemész a Fifa manag/user mappába, csinálsz ott egy picture nevû mappát és oda bemásolod a játékos képét a fent kikeresett néven

fontos! a képnek szabványos tga filenak kell lenni 160*160as mérettel.

amúgy a magyar csapatokhoz már készül az adatbázis/játékosarc/mez stb kiegészítõ, ha a fenti bannerre kattintasz ott kapcsolatba léphetsz a készítõkkel vgy segíthetsz nekik

takibalint
Szerintem a taktikaval lesz gond. Meg a csapatjatek vagyis teamwork.
Nezd meg az edzesnel szemelyenkent, na meg az egeszet nezd at, mi az ami alacsonyan van ertek. A meccs elott pedig az egyeni taktikai beallitasokat is nezd meg.

már probáltam az editort de a képet nem tudtam sehogy sem kicserélni...adatokat azt lehet módositani de hogy a képet hogyan lehet arra nem jöttem rá!!nem tudnál segiteni??msn??

köszi!
Sziasztok Srácok!!
Elkezdtem egy angol 4-dik ligás csapattal a carriert. Viszont ha 3D-s meccset játszok, hihetetlen ékokvakok a focisták! UGy kapok ki simán az utolsó helyettöl 3-1-re, hogy gyakorlatilag esélyem sincs, mert mig a másik csapat 40-es szintû játékosai frankon járatják a labdát és passzolgatnak addig mondjuk az én hátvédeim !állnak! és jo esetben akkor indulnak meg a csatár felé, mikor az már egyedül tör kapura... A lényeg , gondolom, hogy jo edzéseket kéne tartanom! Vettem a hugely experienced assistant mangert, de ö sem tett csodát pedig már hetek ota nálam van. Egyszerûen nem javulnak a játékosok skill-jei. HA valakinek lenne vmi frankon bevált modszere a játékosok edzésére légyszives irja le! Meg jo lenne vmi kis ötlet, hogy hogy kell azt az egy szem játékost irányitani a pályán, hogy golt tudjak löni!! :-) Mert hát probálkozok, de nem vagyok egy csatátzseni... :-) Válaszaitokat elõre is köszönöm!!
ciao
editor szerinted mire van?

nem tudna vki segiteni hogyan lehet néhány játékosnak kicserélni a képét??
THX
Csakannyi mint a valódi életben. Mindenki azt mondja, hogy nem számít, de mindenki megnézi és szarul esik, ha lepontoznak. Mint a színészeknél a kritika

Neuman
Ennek a pontozásnak van valami lényege?

!!!HALA MADRID!!!

Nem tetszik a pontozás. Játékosmenedzser módban ha csinálok egy szabálytalanságot már 3-ast kapok. 10-bõl!!! Szerintem ez túl szigorú!
Úgyhogy most átállok gépi irányításra.

na én is belenéztem picit de laptopról 512 mega rammal továbbra is élvezhetetlen 😞
mindenesetre ami helybõl ku.vára tetszett, az az hogy lehetsz játékosedzõ is ha 18-40 között vagy és beállíthatod a skill-jeid persze nem agyatlanul feltuningolva
a menürendszer remek, teljesen átlátható
szerintem az edzésen sem butítottak, csak azt is átláthatóbbá tették, de ez az egész játékra érvényes.
a sebességrõl sajnos nem tudok mit mondani, mert nekem rettentõ sokáig töltött.
adatbázisra biztos jönek megapatch-ek, szóval jó lesz ez😊

a fordításról annyit, h az fmdata könyvtárban lévõ txt tartalmazzák a szövegeket, és valszeg ezek a fileok vannak beletömörítve a huf fileba is (mint tavaly)
azonban amíg a credits2.txt-be ha beleírok valamit az megjeleni a játékban, addig a newscenter.txt-ben nem..
mindenesetre a játék szerintem lefordítható, csak tudni kéne az orosz gárda elérhetõségét, akik kitömörítették nekünk tavaly is
meg persze kéne 2-3-4 emberke, de olyanok akik nem tûnnek el

úgy is van😊) ne hagyd az euromilliókat keresõ sztárocskákat, hogy olyan sokat pihenjenek!!!
amúgy az edzést én is rá szoktam bízni egy magasan képeztt szakemberre. illetve többre, amennyi lehetõségem van. igaz ehhez kell pár edzõpálya és edzõ.