11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • opalzoltan
    Én még mindig a celta vigoval nyomom a spanyol bajnokságot.Nemrég nekem is ez volt a bajom,h. a reserve-em nem játszik soha meccseket.Igen,ez valószínű az én hibám,mert asszem az eljén nem X-eltem be a reserve leagues-t!
    DE!!!Eljött a 2012/13as év,és képzeljétek el,a csapatom,akarom mondani a celta vigo B elindult egyszercsak a spanyol liga 2. osztályában!Jó nagy meglepi volt ez számomra.Pár forduló után elég szépen fejlődnek a reserve játékosaim,nem úgy mint az elmúlt sok évben,mikor csak barátságos meccseket játszottam az 1. csapattal,vagyis magammal :) !
    Szerintetek ez mégis h. lehet?Az ifik (17/18)az ucsó 2 bajnokságukat megnyerték,nem lehet h. ezért?Így máris jobb és élvezhetőbb a játék!
    Ja,és a 2. liga teli van B-s csaptokkal...Mutanák én is képeket a kis csapatomról,de nem tudom h.h. kell kimenteni a játékomból a képeket!!Ha segítetek,megköszönném...feltéve ha érdekel titeket !!!!!! :)
    üdv
  • csocso92
    ja kiis jelöltem azt tudtam de igy sincsen...és nem tom mé....
  • Andretti
    Játék indításakor kiválaszthatod, hogy reserve leagues pipa vagy üresen hagyod.
  • csocso92
    hali.az lenne a gondom h a reserve mecseket h lehet beáálitani h jászák a mecsüket? ??xDlválaszt:DxDkösz
  • Andretti
    Nos, managertársak... a vizsgaidőszak végéhez közeledve egyre több időm volt játszani, szóval befejeztem a 2018/2019-es évadot.

Bal alsó sarokban kéretik nézni a league position graphot, valamennyire látszik:
    http://andcorp.extra.hu/positiongraph.JPG

Nos mint jól látszik, ez nem volt egy sima szezon. Megjártam a kiesőzónát, és a feljutózónát is év elején, aztán a 12.-14. helyen csatázáskor aggódhattam hogy meglesz a a "first half of the table" cél. A tavaszi idény viszont egész jól sikerült, és az év végén is szépen hoztuk a meccseket, 5-ből 4 győzelem :P, így tavalyhoz képest kerek 1 ponttal és 1 hellyel előrébb végeztem. Ennél jobban legutoljára 7 éve szerepelt a Fulham. Ja és idén sikerült megszerezni a gólkirályi címet a másik csatárommal. Íme a végső tabella:

http://andcorp.extra.hu/masodikevad.JPG

Igazából már évközben is nagyon a következő idényre koncentráltam, 30 millió eurónyi játékost igazoltam évvégi free transferrel. A kulcskérdés az lesz jövőre, hogy a fizetések terén hogy fog a csapat talpon maradni. A cél a biztos feljutást jelentő 1. vagy 2. hely megszerzése lenne, ez esetben talán elbírja a budget, de azért az angol másodosztályban nem lehet biztosra menni, ezért izgalmas :)

Ezen idény alatt megszületett a harmadik lányom is. Úgy tűnik nem lesz rá lehetőségem, hogy a saját fiamat játszattassam (hú de nehéz szó :D) a csapatomban.

Még egy érdekességet mutatok:
    http://andcorp.extra.hu/mostexpensive.JPG

Idén sajnos a Loki kiesett a BL csoportkör utáni első kieséses fordulóban, attól a Hamburgtól kapott ki, aki amúgy később a döntőig menetelt. Viszont az Újpest szép bravúrt vitt véghez, nemcsak bejutott az UEFA csoportkörbe, de még onnan is tovább ment, és csak az RCD Espanyol ejtette ki a rákövetkező fordulóban. Szóval az egész magyar focit felvirágoztattam a 2008-2017 közti 9 évben :D A Lokinak idén sikerült a bravúr, 90 pontos 100%-os idényt zártak.

Na ennyi elég lesz erre a hajnalra, további szép estét...
  • opalzoltan
    van 1 youth coachom,plussz van 2 youth camp-em és ott van a baj az edzőkkel!!!!igen amikor alkudozok,ott van h. planned position marketing manager v. scout :)
    de igen,lehet a klubházammal van a gond,most kezdtem el pár napja fejleszteni 3ról 5re,mert még nincs elég pénzem a 6os szintre!szal majd 13 hónap múlva kiderül :)
  • Larvin
    a klubmál csak 1 youth coachod lehet asszem (+youth campbe még lehet), vagy az a gond, hogy a klubházad nem elég fejlett.
    A dologott döl el amikor a szerződéséről alkudoztok. Ott figyelni kell mit mutat
  • opalzoltan
    hali mindenki!

mért van az,hogy én youth coach-ot akarok szerződtetni,de vagy scout-ként kerül hozzám vagy marketing managerként.
    Marketing manager pl. oman,vagy bulgaria,és közben semmi közöm sincs ehez az országokhoz !!!!
    /A planned positionnal lehet ezt a 2t választanom (scout vagy marketing manager)/
    Várom a segítségeket!!!
    üdv
  • Andretti
    A steammel összeeresztéskor lehetett sejteni hogy hamarosan jön. Senki ne várjon linket ide!
  • NIVIDIA
    Megjelent a crack fix sorry hogy írok de szerintem sokkaknak fontos!
  • Larvin
    fix a relegation/promotion problémára (állítólag, ha babrálod az editort, akkor jön elő):

So many people have been complaining that the playoffs don't work.

This, of course, only happens if you start changing certain things in the editor.

The problem is that the country files aren't properly "tied" to their appropriate league templates, so if you want to edit the country before doing so you should make a small change in country file.

here's what you need to do for England (country14.sav)

scroll down almost to the bottom of the file and find this:

%INDEX%COUNTRY_MIST
    England
    ENG
    40
    0 <-- change this to 14

14,0,0,0
    100,0,0,0
    0
    0

%INDEX%DATE

for Scotland almost the same thing except it should be changed to 42
    France 18
    etc...

after making this change you no longer need to worry about losing the relegation schemes in the game.

quick, easy, painless, now would everyone please stop complaining about it.
  • Larvin
    februárban jön az új patch
  • Andretti
    Szerencsére engem mindenféle major bug elkerül, így minden mentésem tökéletesen megy. A patcheket fel serakom, inkább tovább játszom az immár 10 éves karrierem, ahol a világ 10 legdrágább játékosa közt már nincs fényképes arc :D

C. Ronaldo 33 éves, Ronaldinho, Eto'o már visszavonultak, és a Loki egyik (általam felfedezett és kinevelt) játékosa (Hassan Al-Shamari) már majdnem fent van rajta. 20 milliót ér most, és 20,6 a legkisebb érték a listán. Még mindig a Lokiban nyomja :P Kíváncsi vagyok idén meddig jutnak.

Kicsit játszottam mert már hiányzott...:

Eladtam a legjobb játékosom (akit tavaly még nem, Craig Rodger, RB, 17,5 millióért elkelt) és az árából már vagy 6 embert igazoltam de még mindig van 3 millió abból a pénzből. A csapatépítés ól sikerült a szezont jó csapattal kezdtük:
    http://AndCorp.extra.hu/2018opening.JPG
    De ettől függetlenül horrorisztikus ez az év. Kezdjük ott, hogy 10 év alatt az első szezon amit vereséggel kezdtem. Első 5 meccsből 4et elvesztettem, most 18 meccs körül járok és 10. helyen vagyok, de olyan vereségeket mértek rám... 1-0, 75 és 80. percben kapott góllal 1-2... 0-0, 89 percben kapott góllal 0-1... 0-1,2-1,2-3,4-3,4-5 -ös meccsalakulás, a végén az asztalt vertem (képletesen...) és már 2 emergency meetinget tartottam az idén. Egyszerűen jobb a csapat mint tavaly (szignifikánsan jobb) de mégse megy semmi. Fiatalítottam vagy 2 évet a csapaton ez igaz, mert 26,5ös átlagéletkorból lett 24,5, 20éves 9 (!) csillagos kapusom van, de ettől még nem kéne széthullani és 4 meccses győzelmi sorozatra 4 meccses vereségsorozattal válaszolni, ahol boldog boldogtalantól kikapunk, sorban: Milwall 17., QPR 22., Derby 20. a 4.re hirtelen nem emlékszem. Szóval eddig rémes. Jövőre még jobb csapat lesz, mert a free transferek ugye csak 1 év múlva történnek meg, (tavaly azt sem lehetett az adminisztráció miatt) és kb 40 millió eurónyi játékossal fog bővülni a mostani 25 milliós keret... Akkor már kéeszen fogunk állni a feljutásra, mostmár csak az év végét várom, de addig még sok idő van, sok meccs, és túl sok kudarcot se én, se a vezetés, se a szurkoló nem bírnak el, szóval remélem nem válnak el az útjaim a csapattól idő előtt. A kilábalási terv megvan, csak idő kell. A vezetésnek és a szurkolóknak viszont eredmény. Egy edző igaz kihívása, egy (sajnos csak virtuálisan) igaz környezetben. Will I pass the test? Ebből filmet kéne forgatni :D:D:D
  • Larvin
    Igen olvasni a Gerald (official) blogon is. Ez azt jelenti, hogy hamarosan mindenkinek új játékot kell majd kezdenie...

MEGINT!
  • Larvin
    Állítólag készül a 3-ik patch. A corrupted mentés dologgal sokan találkoztak. A fórumokat böngésztem, és azt írta valaki, hogy dolgoznak a javításon.
  • Larvin
    Igen sajnos erre csak ma jöttem rá miután nem akart elkezdődni a playoff év végén. El is ment egy kicsit a kedvem a játéktól.
    Elég demoralizáló, hogy sokadjára kezdem újra a fránya adatbázis miatt.
    Megvárom míg kijön valami jó patch, újabb adatbázissal, és talán hamarosan kijön egy újabb official javító patch is.

Minden év végén nem kell editorban mászkálni, hanem a country settingsben kell megadni a kieső csapatok számát egyszer. A probléma az, hogy az angol bajnokság ennél bonyolultabb a playoff miatt. Az első pár liga még ok, de a conference bajnokságok feljutói(észak, dél) már bonyolultabb. Találtam még pár hibát pl pár alsóligás csapatnak nincs stadionja csak a játéktér látszik. Szóval bocsi, hogy reklámoztam a dolgot!

Minden rosszban van valmai jó is, most marad időm kidolgoznirendesen a tételeket, és ha kész, írhatom a diplomamunkámat is. A progim már kész.
    Amúgy nem tűnök el a fórumról. Napjában többször is ide szoktam kukkantani.
  • Andretti
    Ez mondjuk már nem azért a két fillérért, de igen súlyos probléma :D Nekem nem lenne kedvem editorban mászkálni minden év végén. Szóval ha vki használ vmilyen patchet az ilyen bugokat szívesen vesszük ha leírja. Köszi az infóért Larvin, egy újabb érv miért ne tegyem fel...
  • Larvin
    sajnos nálam kicsit összekavarodott az adatbázis, de lehet, hogy a patch hibája, nincsenek kieső és feljutó csapatok :P külön be kell állítani az editorban
  • Larvin
    "Contenuto:

CAMPIONATI: Barclays Premiership,Coca-Cola Championship,Coca-Cola League One,Coca-Cola League Two,Blue Square Premier,Blue Square North,Blue Square South

COPPE: F.A. Cup,F.A. Community Shield,Carling Cup,Johnstone's Paint Trophy,Setanta Shield

LOGHI: 205 + 6 dei campionati

REAL PLAYERS: 4647, rose ufficiali di tutti i club presenti nel DB

MANAGER/PRESIDENTI: Tutti dei 205 club presenti nel DB

ARBITRI: 20 tra i più importanti

STADI: 38 i mancanti della Barclays Premiership e tutti della Coca-Cola Championship.

DATI: Inseriti tutti i dati possibili di tutti i club presenti nel DB.
    "
  • Larvin
    linknél amit korábban beszúrtam, le van írva minden, azoknak akik nem tudnak olaszul, vagy angolul, azoknak még képek is vannak, hogy bemutassák milyen változások vannak benne, persze azon, hogy x ezer player, x száz club nem tudom mit nem lehet érteni
  • skristof
    csocso ilyen nehézelméjű vagy tényleg?
    nincs warez. ha olyan szerencsétlen vagy, hogy a neten nem tudsz keresni, akkor dobd ki a gépet légyszi
  • csocso92
    hello amugy ez a angol megapatch mit ujit, vagy?:D
  • Larvin
    jó :), de mi van, ha veszek helyette egy másikat, és az is azt csinálja? :D
  • Larvin
    győzelmekért kapsz pontot, vereségért pontlevonást (biztos sok bereséged volt) + az év végén összesíti, hogy hogyan sikerült teljesítened a season objective-et. Anyagi rész is nagyon fontos
  • Pafcvezer
    Sziasztok!Én azt szeretném megkérdezni,hogy az edzői szintem hogyan tudom növelni??Mert a 08ban lejátszottam egy szezont és minimum level 2-es edző voltam,most meg 1 év után még mindig csak 1.
  • takibalint
    add el
  • Larvin
    Mit kéne állítanom, hogy a csatárom előrefelé próbáljon mozogni, és ne passzolgassa hátra a labdákat? Volt olyan, hogy hátraívelte egész a védőmhöz.
    Jelenleg ezek a beállításai:

attacking, free role, cautious pass, short passing, rarely cross, by line, robust tackle (dribiling-nél mindíg szélek felé viszi, szal azt nem használom, 1ébbként sem egy cselgép)

egyedüli targetman-ként használom, a beállítottsága penalty box

teknikailag elég középszerű, ereje az jó, nyugodt (composure) viszonylag jól fejel, és a finishing is megfelelő. Gyorsaság, gyorsulás megfelelő. Talán determination kéne? vagy anticipation? Mitől lesz magabiztosabb? Az kéne, hogy ne ilyedjen meg bemenni a sűrűjébe :) Vagy szerezzek egy olyat amelyiknek a teamworkje alacsony? Hogy ne passzoljon, legyen önző?
  • takibalint
    Ja nincs kotott posztja, barhol lehet a palyan, de en sem szoktam hasznalni.
  • Andretti
    Hogy taktikailag teljesen kötetlen lesz. Az hogy mi a hatása ingame azt nem tudom, de feltételezném, hogy azt hogy ha olyan kedve van visszamegy középpályára, vagy kimegy szélre. Pl ha van egy kiemelkedően jó játékos középpályán vagy csatársorban, neki talán érdemes adni, de amúgy én nem szoktam használni
  • Larvin
    őszintén szólva nekem is tanulnom kéne az államvizsgára, de nem visz rá a lélek, és még darkfall beta is lesz...

Mit jelent a free role? Csatárnak érdemes bejelölni?
  • takibalint
    Nem, en 07-el jatszom meg. Majd kesobb veszem meg a 09-et.
  • Andretti
    túl nagy a csend... mindenki vizsgázik? :D
  • Andretti
    Én csak teljesen szimulált országba szoktam kölcsönadni, azért hogy sokat játszon a játékos, és akkor megy fel a skillje. Bár lassan úgy tűnik hogy a kölcsönadásnál totál random ki javul és ki romlik, ezért a Fulhamnél már óvatosabb leszek vele, nem lesz 10 játékosom kölcsönben, mert akkor kevésbé fejlődnek. Amúgy védőt a középmezőnyben játszó csapatnak adok kölcsön, támadót a listavezetőknek (vagyis akiket annak sejtek, hogy azok lesznek) így jó eredményeik meg pontjaik lesznek. De legjobban az ifik a kezdőben fejlődnek, utánna a reserve.
  • Larvin
    Szerintetet kölcsönadni csak olyan csapathoz érdemes ahol a gép a teljes bajnokságot szimulálja (bejelöltem az elején)?

Stabilabb a játék mert most csak 16 bajnoksággal játszom, és csak akkor dob ki, ha az egyik mentés elromlik. Általában akkor fordul ez elő, ha felülírok egy mentést.
  • Larvin
    Az új játékomban ismét a Shrewsburyvel kezdtem. Ezúttal már tudtam kit hova kell igazolni, és tudtam, hogy két jó cserét is tudok végrehajtani. Egyedül a kapusposzttal volt gondom. Szemet vetettem a Walker-re a West Ham reserve-ben védő kapusára. először szóba sem akart állni velni, majd az igazolási szezon végére végre kötélnek állt. Nem értettem miért engedték el végül kölcsönbe hozzám a fizetése 20%-ért + 10k font opciós jogért. Érdekesség, hogy volt egy kölcsönjátékosom már az is Walker. Talán testvérek :)
    A szezon jól indult.
    A Macclesfield ellen az én gólom döntött. Aztán a liga kupában a Cardiff elintézett az új igazolásával. A skót Motherwell-től szerződtetett játékosa mesterhármassal ütött el minket a továbbjutástól.
    A vans trophyból 11-esekkel estünk ki. Nagyon izgi volt. Az első 5-ben 1-1 hiba volt. Én berúgtam a magamét. A 7-ik játékosom rontotta el végül akit a lefújás elött le akartam cserélni.
    A következő meccsem egy nehéz ellenfél, az Aldershot ellen játszottam. Megint az én találatom döntött :)
    Másnap a jókedvem az a hír rontotta el, hogy lesérült a kapusom 8 hétre :( és vissza sem tusom küldeni a csapatához :(( Összesen két meccset játszott. Azon jól védett. Nem kapott gólt. Kereshettem új kapust. A burton albion kapusára esett a választásom. A következő meccsünk 0-0 volt. Jól vizsgázott az új szerzemény. az örömem felemás volt, mert a csatárom még nem szerzett gólt.
    A következő meccsen végre betalált, és rögtön duplázott is. Az egyiket az én passzom után lőtte. Ezzel nyertünk a Morecambe ellen 2-1-re.
    Az eddigi legjobb kezdésem után a másodikak vagyunk a tabellán 8 ponttal. A listavezető 9 pontos, de még nagyon az elején vagyunk szeptember elején.
  • Andretti
    Főleg hogy most jönne az izgi rész. Csapatépítés ezerrel, keresés, scouting, próbajáték, alkudozás, vétel, elégedettség/csalódás, aztán gyengébbek leépítése... 1 évi adminisztrációs korlátozás után végre lehetne dolgozni is...
  • opalzoltan
    ...hát jól van...de gondolom nehéz nem nyomni a spílt :)
  • Andretti
    Az csak a gamelést zárja ki a postolást azt nem :D
  • Larvin
    link az angol megapatch-hez
  • opalzoltan
    köszönöm szépen az infot!!!!!üdv
    nem úgy volt h. te vizsgázol ? :)