Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok újabb infók láttak napvilágot a korábban tárgyalt dolog nem bug, hanem szándékosan lett beépítve, és csak úgy lehet megkerülni, ha aktiválod a játékot (tehát csak legális játékkal)

akinek nem legális a játéka az vegye úgy, hogy van egy demója ;-)

Forolto
Ha legalább olvasni tudnál,nemcsak írni akkor látnád,hogy pont alattad van a megoldás.Még vissza se kell olvasnod...

L2R

<#wow1><#heureka>

<#levele>

Üdv mindenkinek!

Játszottam/játszok a FIFA Manager 09-el...többször el kezdtem, nem egy szezont vittem végig és egészen biztos, hogy nem kóser valami mert minden egyes idény végén kirúgtak sikerektõl és pénzügyi helyzettõl függetlenül. Ráadásul akkor is ugyanez történik amikor klubot alapítok, szezon végén ugyanúgy kirúgnak...kirúg a saját klubom 😊 Ha bárkinek van valami ötlete, akkor kérem írjon, szívesen venném ha megtapasztalhatnám, hogy milyen a 2., 3., 4....szezon 😊
Köszi
bug, külföldi fórumokon is írták

ha felteszed az adatbázis update-et megszûnik a probléma, de akkor meg egy idõ után kidob a játék 😞

Nekem egy olyan problémám van, hogy hiába nyerek meg szinte mindent, anyagilag is jól áll a csapat, a szurkolók szeretnek, stb-stb szóval minden oké! Mégis amint elkezdõdik a következõ szezon kirúgnak. Mitõl lehet ez? Aki tud az légyszi segítsen!!! Köszi
2-3 hónap múlva kijön majd egy world patch, addigra 3D patch is lesz, és talán valami official is kijön, addig jegelem a témát

bujcsik555
sziasztok!

olyan problémám lenne, hogy elindítom a a telepítést, és akkor csak csak a manager09.exe fajl-t telepíti, aztan befejezi, és ekkor a gépem lefagy, és sívító hangot ad. valami tipp mit tehetek? vagy meg tudom ugy oldani hogy a szükséges fájlokat kimásolom cd-röl?

elöre is köszi

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Ma olvasgattam kicsit külföldi fórumokon, és döbbenetes, hogy mennyi fatális hibát találtak. Hamarosan ki kell jönnie egy javító csomagnak, mert ez így nem kóser.

egyenlõre én még nem találkoztam a hibákkal, mert angol 6-od osztályban játszom

Forolto
A hétvégém nem úgy alakult ahogy képzeltem,igy még mindig csak a 3d meccsekrõl tudok írni.

Tapasztalatok:
-A 08-hoz képest elég sok lest itélnek a bírók.
-A hátvédsor elég bénán játszik,hiába kérem emberileg öket,hogy sose fussanak elölre szépen ott lébecolnak a középpályán és ugy átívelik öket mint a fene.Ezzel nemtom mit fogok csinálni.
-bug:Szögletkor elõfordult,hogy a kapus a kapu mögött(!) flangált.
-Kegyetlenül idegesít már a meccs közben a lenyíló,felbukó ablak.Fixálni persze csak max kinyitva lehet...marhaxar.
-Az alsó ablakon a játékos aktuális meccsformája nem jelenik meg.

De ugy egyébként tartalmas játék,a 08 tört verziójához képest ez kellemes idõtöltést igér.

Okés majd kiprobálom és mivan azzal hogy elkezdem 3d a meccset és én csak az összes lövést akarom látni de ezt minden meccs elõtt be kell állitani hol lehet beállitani hogy ez minden 3d meccs kezdése elõtt igy legyen ne kelljen állitagni!
Hello!
amúgy van egy óriási baki még mindíg a 3d-s meccsben: lesnél párszor rossz csapatnak ítél szabadrúgást, elég hülyén néz ki 😄

Nálam is becsúszott párszor, szerintem a meccs végén, a lassításokból escape-pel kell kilépni nem a stop gombbal, mert ha azt teszed, akkor úgy veszi, hogy feladtad és jöhet a szimuláció.

Ja és át lehetne írni a topicot Fifa Manager 09-re...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

üdv managerek! FONTOS!!!!!!!! Hogyha játékoscserét (player exchange) szeretnék,akkor mit kell hogy tegyek,mert a 08-ba simán ment,itt is ugyanígy csináltam,de nem engedi,1ik játékosra sem! Ez egy pl: Real Madrid-nál elég gáz,mert akkor kiket vigyek oda hogyha a "jó játékosokat" nem engedi??!! üdv
Hy mindenki!

Október 30-án, kora délután nekem is eljött a pillanat, mikor az EA Download Manager kiírta a "Play" feliratot. Nos azóta már rengeteg idõ telt el, ennek megfelelõen rengeteg játékban eltöltött óra, és gondoltam megosztom a leendõ vásárlókkal/letöltõkkel a tapasztalataimat.

Én nem tolok 3D-s meccseket, mert úgy túl hosszú a játék, szóval én instant eredményekkel játszom. A fõ szempont nálam a realitás, a játékszimuláció minõsége. Tegnap este (hajnal 3-kor) eljutottam végre 2009.07.03-ig in-game. A DVSC-vel toltam a magyar bajnokságban, és lehet hogy elfogult vagyok, mert 12 éve szurkolói állásban vagyok, de év elején a játékosok szumma értéke alapján a Loki csak a 6-7. volt kb. 1,6 milla értékkel, és érdekes hogy olyan csapatok mint a Kecskemét, vagy a Szombathely, hasonló értékekkel rendelkeztek. Az MTK vezetett 4 millával (ami meg talán kicsit sok, de az is igaz hogy a kezdõ majdnem tele 19-20-21 évesekkel), aztán Újpest 2,5 milla, majd Gyõr 1,9 milla.

Év elején a bajnokság tippjében a kezdõ 11 számok alapján sorba raktam a 16 csapatot. 1. MTK 2. Újpest, 3. DVSC, 4. Gyõr. a többire nem emlékszem. Apró probléma a magyar bajnoksággal hogy az év eleji célok közt Champion-Bajnokok ligáját érõ hely-tabella elsõ fele megnevezések vannak, hát ugye itt az elsõ kettõ nekünk ugyan az, érdemes lenne EA-nek beszúrni egy "nemzetközi szereplés"-t a BL és a top half közé (Angliában ez a 5-6-7. helyre utalna, a top half meg lecsökkenne 8.-9.-re és akkor még az Intertotó kupa is ott van a 8. helyen állónak, szóval érthetõ miért így írták meg, de gondolni kell a 4 nagy bajnokságon kívüliekre is...)

Az átlagos év elejei teendõkben nem találtam nagy újdonságokat, a jó training campekben most is mindig esik az esõ (2*7 nap és mindkettõn esett).

A csapat körül viszont annál inkább vannak dolgok:
-Elõször is a staff: Olyanok lettek mint egy játékos, van aki visszautasít, tehetségesebb, kevésbé az, és ez azt is jelenti hogy nehezebb lesz kisebb csapatok esetén (nemzetközi szinten kisebb) jó staff gárdát összerakni, és a training meg merchandise részre jobban kell figyelni. Viszont cserében 1 staff több pozíciót is betölthet, persze különbözõ szinten.

-Scouting: Nagyon hasznos újdonság hogy adsz egy listát a scoutnak és azt nézi amíg el nem fogy, viszont ezzel együtt a scouting idõ is megnõtt. Egy 2-3-4-es ismertségi szinttel rendelkezõ játékost majd 1 hónap 10-esre scoutolni. Ennek megfelelõen (persze évközben mindig igazgattam a listát) a 45-ös scoutom június közebén jött oda hozzám és mondta hogy visszatértem.

-Ifik igazolása: Kedvencemmé fog válni ez a feature. Mostantól akár a 11 éves joe-t is elcsábthatod az ifi csapatodba, ha szóba áll veled. Egyes 8 csillagos 14 éves gyerekeknek nagyon nagy arca van ám in-game. Ja és a többi játékos igazolásánál is, jók az új apróbetûs részek (release clause-ok)

-A taktikai repertoár továbbra is a football manageré mögött van, de igyekeznek. Nem tudom mennyire látszódnak a hatások 3d-s szimulációban, egy jósokéves karrier után majd áttérek arra.

Az õszi idény alatt sem volt megrázkódtató újdonság, a videók alatti zene tud dobni az adrenalinon, fõleg ha tavasszal is kikap az ember a REACtól, és ennek nem örül. Az õszi bajnokságot elég simán nyertem bár évfordulóra már csak 3 pont volt az elõnyöm az MTK-val szemben, ami akár még meg is történhet. A realitás közelít az elviselhetõhöz, a sokszor nagyvárakozásokkal teli Gyõr középmezõnybe darál, az Újpest nem az igazi, az MTK ifijei meg hullámzóak, ezért nem vezetik a tabellát. A góllövõ lista tûrhetõ.

Meccshalasztásra nem volt lehetõségem egy év alatt, bár azt írták is hogy ritka esetben lehet csak használni (remélem az angol bajnokság évfordulójakor fellépõ 8 nap alatt 5 meccs esetén majd lehet).

A játékosfejlõdések szimpatikusak voltak, nem tudom finomhangolták-e ezt a részt, de annyi biztos hogy nem rosszabb mint a tavalyi.

Az év végi hajrá nagyon izgalmasra sikeredett ebben a szimulációban, 27. meccsnapon DVSC-MTK úgy hogy 4 pont van az MTK javára, végig 0-0-ra álló döntetlenszagú meccs, amit a 81.percben az egyik vendég csatár 0-1re módosít, pápá bajnoki cím, de volt 10 pont elõnyöm a 3.-4.-el szemben szóval a bajnokság eldõlt. Sajnos nem az Újpest-Gyõr-ZTE harcolt a 3.-4. helyért hanem a Siófok és egy másik *. Budapest (nem Ú,M,H hanem vagy V vagy R) Paks, Nyíregyháza esett ki. Kupagyõztes a Gyõr (Kupadöntõ Gyõr-MTK 2:0). Szóval a realítás csak so-so, de legalább az eleje és a vége "akár valóságban is lehetne így" ami korrekt. BL-t a Chealsea nyerte (ami papíron logikusnak mondható, a valóságban mégse megy olyan könnyen).

A kihasználhatósága még mindig picit nagyobb a játéknak, mint a valóságnak. Az igaz hogy a nagyon ügyes, tehetséges fiatalok jól fejlõdnek, de hogy a tarcsi csapatom 26 meccsbõl 24-1-1-et csinált meccsenként átlagosan 6 gólt lõtt és kevesebb mint 1-et kapott, az azért durva. Oké hogy Vinicius-Szilágyi Rezes-Huszák-Spitzmüller-Nagy Z. Fodor-Ifibõl felhozott 56-os védõ-Szûcs-Czanik 36-os kapus összeségében egy 530-540 körül keret (csatároktól mentem a védõk felé) és félévkor évvégén egyaránt +3 +3-at fejlõdtek 4-5-en ebbõl a csapatbõl, és mindenki min. +2-õt az év alatt (egész évben csak õk játszottak a reserveben, kiv eltiltás/sérülés) az talán picit sok (és most pl Vinicius veri Leandro-t (elõbbi 60 utóbbi 59). Meg Huszákot felhoztam az utolsó 4-5 meccsre játszott összesen kb 140-180 percet az NB1-ben, és bekerült az év csapatába, mert reservben valami 7.5-ös átlaga volt, és mikor felkerült az nagycsapatba ezt hozta magával. Szóval vannak apró hibák, de szerencsére egyik se végzetes, és ha az ember nem használja ki durván (exploiting szép angol szóval) csak csinálja mintha nem is lenne akkor nem zavaró.

Már említésre került a gépigény az elõzõ HSZ-ekben, a tapasztalatom az hogy farsul méri fel a géped a game. E6400-as procim van 3,2 ghz-n (2006. aug-i) és 3giga 1000hz-s ramom van, ami benchmarkban nagy durván így együtt, de játékindításkor már 5 ligára azt mondta hogy ajaj, sok lesz, 10-nél meg már azt hogy be fogsz lassulni mint nyuszika a szembeszélben. Mondom anyád mit képzel ez magáról, benyomtam neki a majdnem szokásos 70 körüli ligaszámom (ny-európai ligák közül majdnem az összes ami számít, szvl pl. észak-ír/wales kihagyva plus brazil&argentin) annyit engedtem hogy pl svájcban és hasonlókban csak az 1. ligát szimulálja. Tapasztalatok: simán jól vitte, alig töltött (én day-by-day játszottam és 1 nap 2-3 mp volt) viszont már így is elég sokat csökkent globálisan a focisták száma, ami azt eredményezi, hogy a válogatott meccsek helyenként elég hülye eredményeket hozhatnak. Pl lettország nemzeti csapatával 2x vertem kazahsztán, 1x lengyelekkel a többi ilyen min 6-7 gólos vereség izlandtól, albánoktól, görögöktõl, törököktõl, mert már a kezdõcsapatom fele 20-30-as generált játékos volt.

"Röviden" ennyit tapasztaltam a Fifa Manager 09-rõl. Kérdezhettek bármirõl, igyekszem válaszolni, meg sokmindent kihagytam (pl hogy a jegyeladások nekem átlag 8500, a többi csapatnak 4-5 ezer, és a 2. legjobb átlaga az MTK-nak volt, ami hát... szóval a valóságban nagyon nem így van) de mostmár játszani akarok 😄

Online 10k-ba kerül a letöltõs változat, és 4,6 giga. Érdemes... 😉

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

sziasztok!
Nekem van 3d-s meccs de egy dühitõ dolog már van is elkezdõdik a 3d-s meccs beállitom hogy csak a fontosabb mozzanatokat mutassa ezzel sincs gond mutatja is de amikor lejáttszom a meccset és ujat akarok játtszani akkor megint be kell álitani hogy ne az egész meccset mutassa ez a 08-ba nem volt beállitottad és jóvolt a másik ami itt hiba és ez szerintem kicsit gáz hogy lejáttszod 3-d a meccset vége a meccsnek kiirja pl nyertél 2-1-re majd amikor kilépsz a meccsbõl és jön a statisztika ott már full más eredményt ir és az a helyes nem amit 3d-s meccsen kiirt!
Mi lehet a hiba?
Valaki tapasztalt már ilyet?
Sziasztok!
Sziasztok!
Tudom még korai de a magyarositásról mikor lehet tudni hogy meglehet e csinálni vagy sem?
Sziasztok!
Forolto
Igen,szal én lõttem egy gólt,voltak jó passzaim,de igy is csak 7-es osztályozást kaptam.A közönség jól el van találva,szurkolnak mint állat,s ha kiscsapat van akkor 2-3 bekiabálást kapsz,mikor egy stadion tele van akkor dübörög az egész.Mondjuk az ilyen beszaladgál egy rajongó még nem volt de írták,hogy elõfordulhat.😊

Ja egy jó részt kihagytam,ami tetszik,lehet külön jutalmazni a csapattagodat,ha épp jól játszott.

S még egy dolog sajna negatívum:A játék elején kiválaszthatod,melyik ország bajnokságát szimulálod még a tiéden kívül.Sajna itt memoriahely függõ az egész.
2g rammal alig tudtam az alap országokhoz hozzátenni még egy párat,mert belassul a játék,mint a fene.Ez a 08-ban nem volt.

én a playermanager opcióra vagyok nagyon kiváncsi

- pl bekerülhetsz-e a hall of fame-be végre.

- illetve, hogy javult-e az osztályozás, mert az kritikán aluli volt többnyire 3 asok, meg 4-esek még akkoris, ha húzóembere voltál a csapatodnak, de hajszál híjján 1 góllal kikaptatok, és 8-ast csak akkor kaphattál szinte, ha gólt szereztél

Forolto
Nos,kipróbáltam a játékot.

Sajna nem volt sok idõm,igy a részletekbe csak a hétvégén fogok belemenni.

Elsõ ránézésre nem sok eltérést találtam a 08 és a 09 között.A menük és az elhelyezésük teljesen megegyeznek.
Az új csapat generálása is teljesen megegyezik a 08-al.

Lényeges változás van viszont a 3d meccsben van,végre a kezdõintro normálisan van megcsinálva,meccs közben is tudod nézni a statisztikákat.
Én fociztam is vele,háááát ott sok változás nincs,esetleg annyi,hogy nem szerelnek olyan könnyen.
Hirtelen ennyit tudok mondani,hétvégén jobban kipróbálom.

Barnabyka
ha van magyarosításod linkelhetnéd..kössz

Barnabyka
hát én csendben megsúgom ,h már beszereztem az ideit és elég frankó a game csak ehhez nekem tényleg jóljönne egy kismagyarosítás:$

Kiváncsi vagyok az ideire. Eddig mindíg nagy lázzal ültem a játék elé aztán pár nap játék után , miután szembesültem azzal, hogy az évek óta meglévõ problémák ugyanúgy megvannak azzal töröltem le a géprõl, hogy nem akarok olyan játékkal játszani ami felidegesít.
Mindenesetre minden évben van valami fejlõdés, mégha pici is, de azért van. A 08 már egész bíztató volt.
Idén azt hallottam új angol kommentár lesz. Talán már nem kell kikapcsolni, és ezzel nem jön elõ a, ha nincs kommentár nincs háttérzaj betöltés után, probléma.
Kíváncsi vagyok mit csináltak az emberfogás, területvédekezés ügyben, mert az még elég nagy probléma volt.
A beállítom a saját stadionom, és játék közben mégsem azt kapom bakiról már ne is beszéljünk!

Meglátjuk, én mindenesetre újra Fifa Manager lázban égek, és remélem ezúttal tovább tart majd.

giorgio81
Milyen a cucc? Próbáltad?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Forolto
Nekem már itt pihen a táskámban,alig várom a munkaidõ végét és rohanok haza telepíteni.

Remélem tényleg olzan jó,ahogy beharangozták.

FrezeR
a hazai üzletekbe (legalábbis a cd galaxisba) a mai napon megérkezett a 09 😊 nem sokára tolhatjuk

Forolto
Köszi a választ,mindenféleképpen megnézem a demót,mielõtt beruházok,mert órákra napokra le tudom kötni magam a manager-player játékrészbe.

A fusion azért érdekelne,mert maga a FifaM08 3d meccs lejátszása borzasztó 3 gombal,de maga a fifa08 sose kötött le,de igy,hogy saját csapatot irányitva kicsit más.
Ha ez ténylegesen mûködik a 09es szériában akkor a fifa09-is felkerül eredetiben a gépemre.

takibalint
Te nem a FIFA 09-el kevered?? Vagy a Football Managerrel. Ez a FIFA Manager. Már tavaly sem colt hozzá, vagy ha volt is, nem tudák a fájlokat beilleszteni a programba, hogy használható legyen. Mondjuk személyszerint nekem egyáltalán nem kell a magyarosítás.

bella11
sziasztok nekem van magyarosításom ehhez a játékhoz nagyon jó nem tudom mirõl beszéltek hogy nincs hozzá

nem jelenik meg magyarul...
a magyar bajnokságot (NBI) viszont magyar ember készíti el a játékhoz, az fullos lesz...
a 3d része amiben le lehet játszani a meccset az teljesen megújul, jelenleg azért nincs demo, mert ezekkel van egy kis baj (nem fér bele 850 Mb-ba...
amirõl beszélsz az a fusion , elvileg van ilyen funkció, de szerintem döntsd el melyik játékkal akarsz játszani, mert ez nem volt sose az igazi...
a hétvégére elvileg lesz demo, jövõhétvégére pedik teljes játék...
addig számoljátok hányat kell még aludni... .-)
Forolto
Sziasztok,

Megunva a 08 bugjait,idén beruházok és a 09-et eredetiben szeretném megvenni.

Csak két kérdésem lenne.A 08-ban volt játékosmanager rész,ahol a meccset le is tudtad játszani.(Na itt volt az általam szídott hibák tömkelege)

Kérdés:A 09-ben is benne lesz?

A másik csak pletykaként jutott a fülembe,kipróbálni nem tudtam.
Igaz-e a hír,hogyha a gépeden fent van a fifa09 és játszol a fifaM09-el akkor a meccset lejátszhatom a fifa09 felületén?

Válaszokat köszönöm.

sziasztok!
Ki mit tud lesz e magyar fifa manager09-ünk?
Jó lenne ha magyarul is kiadnák mint a fifa09-et de ha akár egyszerüen le lehetne magyarositani!
Sziasztok!
Sziasztok !

TCM2004-gyel játszok és az lenne a kérdésem hogy minek függvénye az hogy valakit felhozhassak a tartalék csapatból.
Vannak olyan játékosok akiket simán lerakhatok vagy felhozhatok,tetszõleges számú próbálkozással is ,viszont vannak olyanok akiket miután leraktam a tartalékba az istennek se tudom õket visszahozni ( a gomb amire kattintani kéne/lehetne az szürke)
Pl azért raktam le õket mert sokan lesérültek és csak foglalták a helyet a keretbõl, viszont mostmár egészségesek és szeretném visszarakni a kezdõbe õket.
Van akit csak próbaképpen raktam le , és azóta se tudom felhozni.
Ez programhiba lenne vagy a játékos "besértõdött" vagy mi ? 😊

Elõre is köszi.

takibalint
Itt kapirgalj
http://www.fm07.de/publish/en/home/news/news.html

Magic Boy
A FIFA Manager 2009-rõl lehet már valamit tudni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

a vista az egy kalap F*S, semmi nem megy rajta rendesen. Biztos hogy azért nem indul el a játék a 2. patch telepítése után. Nem a játék a vicc, hanem a vista :-), dobj fel egy xp-t, jobban jársz ;-)

Andretti: én is jártam így hogy egyszer csak 15-szörösére ugrott a játékosok fizetése. Nálam az volt a baj, hogy feldobtam az 1. és 2. patcheket, és ez rendesen megkavarta a régi játékmentést. leszedtem a peccseket és egybõl jó lett a játékosok fizetése. Persze lehet hogy nálad más a baj
Üdv manager-ek!! Még mindíg várom a segítséget hogy is tudnék továbbmenni a csapatommal ha minuszos vagyok!! Vagy hogy hogy tudom átvinni az 1ik helyrõl a másikra a pénzt hogy naggyából jó legyen!! De ha kölcsönt veszek fel az se jó!! 😞 Vmilyen megoldás csak van! Mindent megnyertem a csapatommal de nem enged! A játékosaimat nem tom eladni mert túl sok pénzt érnek :S help üdv
az a baj, hogy tga-ba vannak, de tényleg megoldottam a háttér színkódjával 😄

meg utánna találtam teljes logo pack-ot is, szóval ez kilõve 😛
hello
nézd meg a többi képet, PNG-be vannak, nyisd meg PSel mondjuk és látni fogod h melyik az a színkód ami átlátszó lesz a játékban (általában vmi rikító ocsmány szín)

football without ultras is nothing

holla
lenne egy olyan kérdésem, hogy az fmhungaryról leszedtem a magyar bajnoksághoz a kiegészítõket és azok a logók mûködnek is, de amit én csináltam a barcikához, annak ottmarad a fehér vagy fekete háttér :S
hogy kellene azt elmenteni, hogy a háttér ne legyen benne?
Neuman
Fene tudja mi van. Eddig nem volt ilyen gond, valami nálad lesz.
Nincs magyarítás! Ezt fent is leírták már.

!!!HALA MADRID!!!

Sziasztok nincs magyarositás a játékhoz?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Ez a játék egy vicc! Format C:, vettem egy originál vistát, felraktam a gépre, teljesen jogtiszta, felraktam a drivereket, felraktam a játékot... az elsõ patch után szokás szerint elindult, bár meg kell mondani már vacakolt, a kezdõfelületnél nyomjon le egy gombot ugye, nem reagált a játék a gombokra, mint xp-nél. No sebaj, gondoltam, mert egérrel be tudtam lépni. Semmi nincs a gépen csak az alapvetõ dolgok + warcraft 3, de nem képfile, szóval csak ez a két játék. Felrakom a kettes patchet nagy bátran, és mi történik? Emulátorprogrammal való ütközést észleltem! Mondom eldobom az agyam. Ráadásul a Warcraft3 sem megy, kanin szoktam játszani, elindítom és lefagy. Frissítsek videó drivert vagy mit csináljak? A fifával már a ...öm televan. Ráaádul a nagyszerû Editorban nemtudok menteni, sehogysem, akkor mi a lófüttynek van editor, ha nem lehet használni?
Persze, hogy az vagyok én vagyok az egyetlen felhasználó...
amit mond, nézd meg h van-e írási engedélyed a mappára

windóznál pl rendszergazda vagy-e

football without ultras is nothing

Na most komolyan kéne help 😊
Az editort szokta valaki használni? Nemtudok menteni benne. Vicc ez az egész játék... At least one error occured during saving. Please make sure that you have write permissions for the directory.
Ezt írja ki. Mit tegyek?...
Al Ashrad-nak ment a válasz természetesen 😊

Illetve, ha csak 1-2 részlegen negatív de összességében pozitív, akkor ejnye-bejnye, de maradhatsz.
Viszont én is úgy tudom, hogy a teljes túlköltekezést nem nagyon tudod megoldani...esetleg sírhatsz pénzért a fõnökségnél, ugyanezen menüpontban, meg a saját pénzed betolhatod a klubba. Ha mázlid van el adhatod a csapat néhány játékosát jó pénzért.
De többet nem hinném, hogy tehetsz.

Neuman
Ebbe én nem tudok segíteni, nem találkoztam még ilyen problémával.

Vaan: Kötöl egy szerzõdést a klubbal, õk megadják, hogy
salary: 12 millió
transfers: 8 millió
construct: 4 millió
misc: 2 millió
Ha bármelyik mínuszba megy, akkor tudsz az egyikbõl a másikba tenni így kiegyenlítve a túlköltekezést. Viszont egy szezon júl 01-tõl következõ év jún 31-ig tart. Ha ebbe az idõbe te negatív összeget hozol ki bármelyik részlegben elküldhetnek.

!!!HALA MADRID!!!