11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    lehet, nem tudja, hogy ami torrenten fellelhető, az nem teljes játék:)
    vannak még fiatalok...
  • Andretti
    És miután "fasszopó"-zik egyet ír magánba egy levelet...

"Feladó: szargame
    Elküldve: 2009. 05. 15. 14:10
    Tárgy: lécci segííííííts
    Hogggggy kel mez számot változtatni??? a fifa manager 09-be??"

*sóhaj*
    *nagy levegő*
    *elszámolok háromig*
    Inkább bele se kezdek, de csak azért mert a kisebbet nem bántom...
  • Zsolti9014
    Ez a viselkedés meg nem való ide.

A bannerban nagy piros betűkkel van kiírva hogy mi a helyzet.

Emellett a "fasszopó" kifejezést hibásan írtad le.
  • szargame
    bocsánat h mertem kérdezni fasszopó -.-"
  • savafan
    gondoltam, hogy nem bírod:))))
    jogos! inkább játsz pár órát, addigra hátha valaki lereagálja helyetted:))
  • Andretti
    FOGJATOK LE :D
  • szargame
    Sziasztok!! ( a nicknevem miatt előre is elnézést kérek...)
    Azt szeretném kérdezni, hogy én letöltöttem a a Fifa Manager 09-et torrenten akkor is ki fognak rúgni? :S Előre is köszönöm.!
  • Al Ashrad
    Igazából elfelejtettem melyik volt 3 csapat. 2 az volt, aminek nevében hiba volt (hosszú ő betű), ezeket letöröltem, majd újrakreáltam rövid ö-vel ezután már nem írta ki rájuk a hibát. Restore Database újra? Nincs kedvem újra létrehozni mindent... Mert állítottam egy csomó bajnokságon, létrehoztam egy csomó klubot, meg igazoltam, hogy a mostanihoz hasonló állapotok legyenek. Ezt újra lezongorázni lesz vagy 5-6 óra megint. És mivan, ha akkor sem fog működni? Akkor bexoptam?
  • Andretti
    Semmit nem kell letörölnöd a gépről. Az unsupported character azt jelenti, hogy nem támogatott karakter van a klubbnévben. Például &-jel vagy hasonlók. Szerintem utf-8 annak is a kódolása, mint az ideinek, szóval a 256-os bővített ASCII tábla kell hogy benne legyen, szóval az ékezetek, meg az & _ " jelek benne kell hogy legyenek, de alapvetően ezt jelenti. Én biztos vagyok benne, hogy akörül az 5 csapat körül van valami gubanc, hiszen előtte működött, és nem olyan varázslatos az az adatbázis, hogy egy állapot egyszer működjön, egyszer meg ne. Igazából látatlanban nem tudok többet mondani, mint végigmenni minden menüponton, és menüfülön, és figyelni, hátha találsz még hibákat... Valamint próbáld meg a +5 hozzáadott csapat előtti helyzetet reprodukálni, hátha összejön.
  • Al Ashrad
    Megnéztem... vázolom a helyzetet. Voltak olyan hibák, hogy játékos neve hibás karaktert tartalmazott, unsupported character in club - ez gőzöm sincs mi, valamint itt ott kevés kapus, csatár, vagy középpályás. Ennyi volt a hiba. Mindent kijavítottam, most már 0 hiba van. Ki se jelzi az országot, tehát nincs hiba. A játékot elindítva, klubot alapítok, szeretném szimulálni a magyar bajnokságot is, akkor ledob. De érdekes, mert amikor először létrehoztam akkor működött, aztán csináltam még 5 csapatot (már eddig is csináltam egy csomót!!!!!!) és ezután kezdett el ledobni, most újracsiáltam a bajnokságot, tehát újra betettem melyik csapat melyik ligában játszon, meg minden. Ledob. Nem lehetek ennyire béna... Valami nem okés. Plíz help, nem akarom 3. jára újratenni a vistát.
  • Andretti
    Nézd meg az editorban aaaaz Assistantok közül a Database Problem Toolt, szerintem a 08-asban is így hívták. Tuti hogy valamilyen nevezési, vagy sorsolási vagy egyéb adatbázisbéli hiba van. És valószínűleg valahol az újonnan létrehozott csapatok körül, szóval én ott keresném.
  • Al Ashrad
    Na, valamit megint elrontottam :S.
    Csináltam egy 5ös szintű magyar bajnokságot, általam kitalált csapatokkal is. Működött, tök jó volt, reserve teamekkel egészítettem ki a ligákat (Nb1 - Nb5). Aztán gondoltam, csinálok még csapatokat, hogy ne legyen annyi reserve team. Hiba volt. Csináltam 5 csapatot, ugyanúgy mint eddig. Aztán újrakreáltam a ligákat. Tökjó volt minden, aztán elindítom a játékot, és ha ott kijelölöm a hungaryt is, akkor kidob a játék. A windows hibát észlelt ezért a program leáll. :S:S Mi lehet a gond?
  • Andretti
    Először is van ez: Magyarosítás 0.1
    Elég kezdetleges, de több mint a semmi, indulásnak megteszi. (ide kell bemásolni: C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09\fmdata\eng)

Aztán van ez is: #9114 hozzászólásig menj vissza és írj annak a srácnak, ő vele én személyesen nem beszéltem, nem tudom mi van nála, de az sem teljes.

Elvileg még készül a magyarosítás (kb 20 ezer sor összeillesztése folyik) szóval idővel még lehet lesz újabb kiadás... Ennyit tudunk adni...
  • dgolyo
    Hello,sziasztok, kérdésem a fifa manager 09 hez van magyarositás mert nekem bonyolult ha van hol találom. köszönöm a segitségt előreis.
  • Al Ashrad
    Megvannak a country sav fileok a database mappában! Természetesen. Amikor az adatbázis patchet rakom fel, ugye annak a fifa manager mappát kell beírni, tehát az alapmappát ahova a program települt. Automatikusan is azt jelöli meg. Ezután azonban nem történik semmi, ha megnyitom az editorban az adott országot semmi változás nincs. Próbáltam azt, hogy máshova telepítettem a patchet, akkor ugye megcsinálta a .sav filet. Ezt manuálisan betettem a database mappába, lecseréltem a régi .sav filet. Ezután sem történt semmi változás az editorban. Elindíottam a játékot, ott sem volt semmi.
  • Andretti
    Akkor nem a kiegészítőkkel lesz a gond. A mentésfájlod ugyan nagy, de nálam simán viszi a 180-200 megás mentésfájlokat is (igaz az 32 bites Vista). A néhai 3D-s meccsszimuláció sem okozhat ilyen gondot, főleg úgy nem, hogy már a meccsnapra érkezéskor kidob a játék. Ha meglesz a hibaüzenet, talán tudok hasznosat mondani...

-/-

Al Ashrad:
    A ..\Fifa Manager 08\database\ mappában megvannak a *.sav fájljaid? Úgy 150-200-at kéne találnod legalább.

-/-

Leslie87, ha csak nevetni tudsz, akkor hirtelen miért kezdtél el figyelni a helyesírásodra? Ha nem változtattál volna az írási stílusodon még talán hihető is lenne amit írsz, de így nem. Mellesleg a hibákat jól látható módon szándékosan követtem el (a szóismétlés stilisztikai elem, modern írók és költők is gyarkan használják jelentéstartalmak eszkalálásának érdekében), ezért egyáltalán nem megrendítő amit írsz. Ellenben a te hibáid szándékos elkövetése finoman szólva sem feltételezhető. Helyesírási szótáram nincs, tudod van aki ezeket megtanulta rendesen általános iskolában. A poén már csak annyi az egészben, hogy ha olyan higgadt és nyugodt vagy, "csak nevetni" tudsz rajtam, akkor miért kell trágárkodni? Vagy te így nevetsz?
  • lccklaci
    Text módban játszom. 1-2x 3D-ben is használtam és mintha onnantól csinálná ezt (de erre nem mernék megesküdni). Meccs kezdése előtt dob ki, amikor a meccs napjára érne. Autosave hetente van és gyorsan adja a napokat egymás után, nincs lassulás.
    Ha kidob, a feladatkezelőben 1,150 Mb körül mozog a lefoglalt memóriája. De szabadon van még 1-2 Gb mindig. A mentés fájljaim 164 Mb-osak.
    Ha megint játszom és kidob, leírom majd, hogy a Vista milyen hibát dob ki.
  • Leslie87
    Andretti: Csak nevetni tudok rajtad! Jah és ha már az írás helyességéről írsz akkor én is javítanám azt, hogy egy mondatba 1 NAGYON szót írunk, nem pedig 10-e, és egymást követő mondatba nem írunk ugyan azt mint pl: unjuk! Dugd fel tövig a helyesírási szótárad!
  • Andretti
    Az adatbázis tényleg nem okoz ilyen gondot, mivel a teljes adatbázist kimenti a mentésfájlba (.ea), és az adatbázis (.sav) fájlokból nem tölt be semmit, szóval azokat akár törölni is lehet, ha mentésből töltesz, van saját adatbázisod. Engem az érdekelne, hogy egészen pontosan milyen képernyőkön dob ki a játék. Rendszeresen meccskezdéseknél? Akkor az a kérdés milyen meccsódban játszol... Rendszeresen e-mail olvasás alatt? Rendszeresen akkor mikor telik a hét, és processingel?

Mert ha rendszeres és visszatérő a probléma, akkor könnyen meg lehet keresni a kiváltó okot, és esetleg megszüntetni. Lehet hogy megtelik a memória, a stack, a cache. Lehet rosszul zárt le egy fájlt, amit azóta minden meghíváskor eldob a program, és ezért kilép.

Elsőre arra tippelnék, hogy a sok adatbázis-kiegészítés miatt a mentésfájlban akkorára duzzadt a kezelendő adathalmaz az adatbázis körül (játékosok száma, játékospiaci infók, history bejegyzések száma) hogy a program belső stackje ad szűk keresztmetszetet, vagy a memóriádon nem tud ekkora darabokat mozgatni, vagy valamelyik belső cache megtelik a 3 hétnyi processing alatt, és eldobja a programot. Ezért lenne fontos az is hogy mi módon lép ki. Hibaüzenet, jelzés, log, akármi, bármi, minden kis morzsa.

Mondjuk ez a tipp nem tökéletes, mert ha ilyen jellegű lenne a probléma sokkal inkább laggolni kezdene a játék (veszett nagy mértékben, pl 1 nap processingelése 5-10 percre nőne meg) de kiindulásnak ennyi infóból csak erre a tippre futja.
  • lccklaci
    Minden érdekes nekem is, mert 2000-től meg van a játék sorozatban mert semmilyen játék nem ér ennyit /még pénzbe se - kb 48 sör - az 1 hónap.., évbe nem is számolható).
    Semmilyen patch nincs fent, az eredeti játékhoz innen tettem fel adatbázist, meg mindent (címerek..., stb, évek óta hatalmas adatbázist építenek a világról és főként a címerekre fektetem én a hangsújt /20 év játékbeli év után úgyse ismerem a játékosokat...de a csapatok örökké maradnak/) http://www.fifamanager.it/
    Régen volt olyan esetem, hogy a meccsek időpontjai nem egyeztek, ahogy szerkesztettem az editorban.
    Nem tudom jelent-e segítséget, de az Ausztrál bajnokságban kezdtem el, ahol bajnok lettem és Ázsia BL győztessé váltam a Sydney FC-vel és 3 év után mentem a Red Bull New York-hoz Amerikába. Ugye onnan milyen jó lenne a Red Bull Salzburg-ba menni :)) Viccet félre értve, imádom a futballt és a világ fociját. De a játék sztem nem válogat, hogy ki milyen "hülye" mint én :)
    Sztem egy adatbázis csere nem okozhat ilyen gondot. A legnagyobb gond, hogy még 2 éves szerződésem van és tovább fogok állni mert kontinens szinten megnyertem mindent (utolsó európa), de addig 3 meccsenként dobjon ki? Túlélem, mert mentek mint a hülye, de idegtépő :)
    Köszönöm, hogy az eddigi kérdésemre is válaszoltatok!
  • Andretti
    Érdekes probléma. Amiatt érdekes, hogy csak 3-4 év után jött elő. Lenne pár kérdés:
    -2009?
    -Milyen patchek voltak fent mikor kezdted az 1. szezont?
    -A 4 szezonos mentésed kezdete óta, a 4 év alatt rakták fel bármilyen patchet?
    -Egészen pontosan mikor (melyik képernyőn, melyik gomb lenyomására) és hogyan (hibaüzenet, kékhalál, sima CTD (Crash To Desktop, hibaüzenet nélküli kilépés)) lép ki a játék?

Ezek után könnyebb lesz kitalálni mi a gond...
  • Al Ashrad
    Nyilván új játékot kell kezdened, mert adatbázist is módosítanak a hivatalos patchek. Én nekem is van már diplomám (bár nem egyetemi), ja és én vagyok a legnagyobb arc a fórumon, meg a legszerényebb, szóval bújjatok el. :D
    Aki tört játékkal játszik az egy bohóc. A napi 1 doboz cigire és sörözésre van pénze az ilyennek, egy játékra, ami szórakoztat, meg nem adja ki a pénzt. Szánalom.
  • lccklaci
    Sziasztok!

Technikai kérdésem lenne. 64 bites Vistam van a gépemen és először a tört játékkal kezdtem el játszani. Semmi probléma nem volt vele (kivéve, hogy év végén kirúgtak). Megvettem az eredetit, 3 szezont lehúztam és most a 4. szezonban egyre gyakrabban dob ki a játékból. Néha 3 meccsnél se tudok többet játszani.
    Járt már valaki így? Ha igen, mi oldotta meg a problémét?
    Ha a kiadott hivatalos frissítéseket felteszem, mit módosít? Új játékot kell kezdenem?
    Köszi a segítséget! Mindenkinek jó játékot kívánok!
  • billy76
    :-)
  • billy76
    abba kéne hagyni a fikázást, meg az akor is az enyém az utolsó hozzászólás című szindarabot...
    nem számít ki hány éves, hány diplomája van vagy lesz...
    nekem elhiheted idősebb vagyok nálad és diplomám is van már 2....
  • Smici1985
    Így utólag megjegyezve, legyél politikus, mert úgy néz ki, hogy te a szarrol is megmagyaráznád azt, hogy nem szar.
  • Smici1985
    Nem akarlak piszkálni, de kezdted a hülyézést. Nem számít az ilyen gyökerek miatt tartunk ott ahol. Azt hiszed, hogy az érettségi nagy fiúvá tesz? Hát nem. Bocs, jővőre fogok diplomázni. De a segítség nem fájdalmas dolog.
  • Andretti
    Más országokban igazodnak a fórum írott (fent olvasható) és íratlan szabályaihoz és nem azt várják hogy a fórum igazodjon hozzájuk. Én két éve is írtam ide és két év múlva is fogok. Két éve is írtam 30-40 soros részletes leírásokat mélyrehatóan a játékról, mostanában is tettem, és két év múlva is fogom tenni (minden reményem szerint). Két éve sem fogtam vissza magam, most sem fogom vissza magam, két év múlva sem fogom visszafogni magam. Érdekes módon a játékot szerető egyének akik ide rendszerint és visszatérő módon írnak nem utáltak még ki, szóval nem félek attól hogy velem valami komolyabb baj lenne. Az egész fórumozó csapatot meg már csak nem fogod lehordani...

Érdekes mód 4 évvel fiatalabb vagyok nálad, mégis több stilisztikai érzékem lehet mint neked, ha az általad írt "Az hülyeség, hogy ha tört játék akkor év végén kirúgnak. Akkor nem tudom, miért írányitottam a Liverpoolt 5 szezonon keresztül. Utána meg én igazoltam el onnan." kommentben én mondjuk lekezelő és fennköltséget sugárzó jeleket vélek felfedezni, míg Te "normálisan megjegyeztem valamit" módon vélekedsz ugyanerről az írásról. Kifejtem miért gondolom így, (a kölcsönös anyázás után ha nem gond én mellőzöm az effajta stílust, és bár bízom abban hogy nem fogod folytatni, feltételezni már nem merem) lépésről-lépésre:

1. Rossz ómen lehülyézéssel nyitni. Részletezem is, hogy miért. Ha egy csoport közösen állít valamit akkor annak esetleg megalapozott oka, netán előzménye lehet, és mikor megérkezésed pillanatában liliomtipróként rongyolsz a jelenlévők szent meggyőződésébe, akkor azzal esetleg néhányuk rosszallását válthatod ki. Ez akkor is igaz, ha a jelenlévők tévednek, sőt akkor is ha élőben teszed, sőt még akkor is ha csak poén az egész. Nem illik, nem szokás, nem etikus.

2. "...Akkor nem tudom, miért írányitottam..." Szerintem elég nyilvánvaló egy magyar anyanyelvű embernek, hogy ez a mondat valami olyasmit sugároz, hogy én jobban tudok valamit nálad. Egyszóval lekezelő. És bár 4-esre érettségiztem magyarból (76%), elcsúfítva ezzel a kitűnő érettségi bizonyítványom (mondjuk ezen információk teljesen irrelevánsak a témában, de te kérdezted hogy "Ki a tököm" vagyok én, hát elmondom kicsoda vagy micsoda vagyok, merthogy a te tököd biztosan nem, és ez alól minél hamarabb szeretném tisztázni magam!) amit ugyan én nem sajnáltam, de anyukám igen, azért az ilyen szintű stílusjegyek megjegyzése még ment.

3. "Utána meg én igazoltam el onnan." Lehet én gondolom rosszul, de ez a mondat, főleg az elején lévő "utána meg"-gel, egy vitahelyzeti pozíciót megerősteni akaró kijelentés, közérthetőbben bizonyítod/alátámasztod/igazolod a saját magad igazát. Ez önmagában egyáltalán nem negatív, viszont mikor azon kijelentésed erősíted meg (hangsúlyozod továbbra is) amelyben konkrétan lehülyéztél minket (közvetve engem), akkor az ember képzeletbeli zsebében kinyílik a képzeletbeli bicska, esetleg egy képzeletbeli ütéssel jutalmazna. Csakhogy a Bikini együttes méltán ismert dalszövegeire utaljak.

4. Összefoglalva: ne egy lehülyézéssel nyiss, a következő állításodban ne az előző állításod helyességét bizonygasd, majd a harmadik állításodban ne ismételd meg a másodikban elkövetett hibát. Mindezt akkor se tedd, ha nyilvánvalóan neked van igazad (mert előfordulhat, hogy mi tényleg hülyék vagyunk). Lehülyézés nélkül viszont bármikor, nyugodtan. Garantálom, ha hülyézés nélkül nyitsz, máshogy néz ki a válaszom.

Ja és volt egy válaszleveled is, arról még szót se ejtettem. Rosszul néz ki ez az "egy pár fórumot bejártam" duma. Sőt én nem is értem, hogy ez hogyan lehet. Ha már olyan sok fórumot bejártál, hogy azzal dicskedni lehet, akkor egyrészt hogy-hogy nem is próbálsz betartani olyan informális, íratlan internet- és fórumetikai szabályokat, hogy nem egy lehülyézéssel kezded a belépőd? És ha ezt teszed, akkor miért lepődsz meg (sőt, háborodsz fel) azon, hogy így válaszolnak? Gondolom neked sem egy mindennapi, természetes dolog egy fórumban lehülyézéssel kezdeni a hozzászólásod... ugye nem? Az már csak egyéni vélemény, hogy én nem nevezném kimagasló sikernek a rengeteg fórum látogatását, és nem dicskednék ezzel. Sőt, én a fórumozó emberek viselkedéséből és reakcióikból sem vonnék le egy egész nemzetre általánosított véleményt, de ez már tényleg csak az én egyéni szociális problémám, hiszen a fórumozó emberek olyan tökéletesen reprezentatív módon adják vissza a magyar nép minden jellemvonását.

-/-

Leslie87, te pedig előbb gondold ki mit akarsz írni, majd nyisd ki a Magyar helyesírási szótárt, és mielőtt rányomsz a mehet gombra gondold át mégegyszer, hogy magadra nézve mennyire degradáló amit írtál. Ha mindezek után még mindig úgy gondolod, hogy el akarod küldeni akkor, és csakis akkor klikkelj.
    Szemelvények: egy mondatot nagybetűvel kezdünk, írásjelekkel tagoljuk a mondandónkat, a teljesen szót egy 's' betűvel írjuk, a szólni hosszú 'ó' betű és a tulajdonneveket nagybetűvel írjuk. Ekkora mennyiségű hibánál már nem lehet elgépelésről beszélni.

-/-

Al Ashrad, szerintem a 9120-as hozzászólásban lévő gond lehet a tied, csak nekem most nincs feltelepítve a 2008-as játék, így nem tudok pontos lépéseket leírni. Viszont most eszembe ötlött valami olyasmi, hogy valamelyik évben a hivatalos kiadásban a country.sav fájlok be voltak tömörítve valahova, és egy program (tán maga az editor) segítségével előbb ki kellett azokat csomagolni, hogy megfelelően lehessen modifikálni az adatbázist. Lehet, hogy ez pont a tavalyi volt. Szóval szerintem keress rá a Fifa Manager 08 mappádban a *.sav fájlokra, és ezekből elvileg olyan 150-200 db-ot kéne találnia a keresőnek a ..\Fifa Manager 08\database\ mappában.
  • billy76
    tört játékkal játszom, én is unom hogy mindenki a crack után érdeklődik, mert vagy megy vagy nem megy...

meg kell érteni, hogy illegális dolgokról nem beszélgetünk a fórumon és kész...

szóval nem kell parasztozni andrettit, igaza van amikor nagyon tele van a hócipője már...

• Al Ashrad
    Inkább nekem adjatok tanácsot a sok warez helyett. Andrettinek teljesen igaza van, qrvára unjuk már az itt önmagukat illegális player császárnak hírdető szemüveges úriembereket.
    Szóval miért nem tudok feltenni adatbázis patchet? :)
    És, hogy minden kétséget eloszlassak ugye, eredeti a játékom, és már a második patch után is tudok vele játszani :P. Csinálok otthon egy level 10-es magyar bajnokságot, érdekes lesz :P.
    Peace
  • Leslie87
    itt nagy királynak érzed magad ha ilyeneket mersz szolni a másikra undorító ahogy beszélsz na andretti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Leslie87
    nagy paraszt vagy andretti teljessen igaza van smicinek
  • Smici1985
    "ERRE BAZDMEG JÖSSZ TE...
    És ezt már NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON unjuk."

Ki a tököm vagy te, hogy így beszélsz velem? Én normálisan megjegyeztem valamit. Amúgy meg a legegyszerűbb módszer nem ez lenne. De nincs warezolás. De ha te így beszélsz, akkor bazd meg te és akkor néz körül, mert egy pár fórumot bejártam, de ezt sehol se találtam még. Úgy néz ki csak Magyarországon van így. Ez egy különleges ország.
  • Andretti
    Ignorant gullible...

Amikor kiadták a játékot, és elkészültek hozzá a crackek, mindnél tapasztalták ezt a problémát. Aztán senki nem tudott rájönni hogy hogyan kell megcrackelni, így nem is próbálkoztak tovább, viszont a sok netes kópiával játszó gyerek jött és írt ide tucatszám, hogy ójajmiértrúgnakkimikoragyoncheatelveagyonnyertemmagam, és mi rohadtul meguntuk ezért kiírtuk. Igaz hiába, mert az ilyen illegális kópiával játszók táborának 95%-a nem vette észre a szövegoboztól 3 centire... najó 4 centire lévő feliratot, és tovább folytatta a kérdezősködést. Na akkor már nagyon untuk.

Aztán decemberben vagy januárban kijött a 2. official patch, amiről kiderült hogy feltörhető, és fel is törték, de ezt az illegális kópiával játszók 95%-a nem tudta beszerezni, ezért megint ment a kérdezősködés, hogy hol, meg hogyan, na és azt már NAGYON NAGYON untuk.

Aztán szerencsére már alábbhagytak a sok kérdezősködéssel, de ekkor áprilisban jöttek a műmájer idióták, akik elkezdték itt hangoztatni, hogy mi mekkora belfaszok vagyunk, ők meg mekkora királyok, merthogy neki tört a játék és mégse rúgják ki... na ezt már NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON untuk. De mint minden hülyeség szerencsére ez is eltűnt, és kezdtünk (én legalábbis kezdtem) megnyugodni, hogy több hasonló már nem lesz...

ERRE BAZDMEG JÖSSZ TE...
    És ezt már NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON unjuk.
  • Smici1985
    Az hülyeség, hogy ha tört játék akkor év végén kirúgnak. Akkor nem tudom, miért írányitottam a Liverpoolt 5 szezonon keresztül. Utána meg én igazoltam el onnan.
  • Leslie87
    http://www.webforditas.hu/ <===== ezen az oldalon is 500 karakteres szöveget lefordit gond nélkül!
  • Andretti
    duuuurva ez a spanyol cucc :D
  • billy76
    ezttessék elolvasni, igaz spanyolul van de ez lefordítja
    szerintem rossz helyre telepíti/ted a country fájlokat, mert ha jó helyre telepíted akkor látszik h mit telepítettél, ja write c gombot nyomd meg...
  • Al Ashrad
    Kedves játékostársak!
    Félsiker.
    Megint újratelepítettem a Vistát, mert a múltkor valamit elrontottam. A második patchel ELINDUL a játék!!! Nincs többé emulátor programmal való ütközés észlelése. Ez a jó hír.
    Most jöjjön a rossz: az adatbázis patchek (országok) továbbra sem működnek. fmhungaryról töltöttem most le, hogy nehogy ugyanazokat rakjam fel, de semmi, instalálom a patchet, belépek az editorba és nincs semmi változás, write-olok, mentek, semmi. :) Valami ötlet?
  • opalzoltan
    Köszönöm a hosszú és kielégítő válaszod :)
    Értem mit írtál és meg is próbálom alkalmazni ezeket.Na majd jelentkezem hogy mire jutottam.
    üdv