Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!HALA MADRID!!!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Igaz nekem is jó az angol, de a magyar nyelvû azért mégis honosabb, nem idegen a járék.
!!!HALA MADRID!!!
De azért meglesem a nyelvi fájlokat, végülis tavaly már annyit babráltam velük, hogy otthon fogom magam érezni. Ha nem bonyolultabb a kódolás mint tavaly, akkor technikailag kivitelezhetõ...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
!!!HALA MADRID!!!
1ébként le a kalappal az EA elõtt, mert tulajdonképpen elérték, hogy a warez csapatok nekik dolgozzanak, hiszen terjesztik a demójukat ingyen
Ha egy játékosnak kevesebb mint 6 hónap van hátra a szerzõdésébõl, akkor két opció is van:
-Offer to buy, és ekkor a csapattal letárgyalod hogy év végén szerzõdteted a játékost 0 pénzért, és õk egybõl elfogadják (mert nem tehetnek mást) és a játékossal tárgyalhatsz másnap.
-Vagy van egy olyan opció is, hogy Offer contract, ekkor egybõl a játékossal tárgyalod le a szerzõdési feltételeket, és utánna (ha a téli átigazolási szezon még él) jelenik meg egy tárgyalás a csapattal, ahol ha megegyezés esetén már félévkor átmehet a játékos, ennek hiányában csak év végén lesz a tied.
Ha egy játékosnak kevesebb mint 1 évig de több mint 6 hónapig tart a szerzõdése, akkor csak ez elõbb leírt offer to buy opció létezik.
Õket a player searchben a contract statusnál (azt hiszem ez a neve, én már csak reflexbõl kattintok oda) less than one year opcióra állítva keresheted.
Továbbá ha egy játékos 18-16 év közt van és valamelyik csapat ifijében játszik az új ifiigazolási rendszer alapján õt is le lehet igazolni ingyen, ha a saját youth teamedbe igazolod. Ha nem akkor már fizetni kell az átigazolásért. És azt hiszem így csak a saját országodból vásárolhatsz ifijátékost, de ez nem biztos, viszont már találkoztam olyan képernyõvel, amin azt írta hogy az ifijátékos még nemzetkozileg nem igazolható (17 éves brazil ificsapat játékosát akartam leigazolni)
Õket pedig akkor keresheted player searchben, ha átállítod a professionalról youth playerre, és kiveszed a pipát az only realistic transfersbõl.
Nos, így tudsz free transfert lebonyolítani.
Az én játékosigazolási taktikám nagyjából a következõ:
-Törekedni a free transferre: a futball végülis egy biznisz, és ha ingyen veszel drágán adsz, akkor tudod állni a magasabb fizetéseket, új épületeket.
-FIATALOK: 26 évnél idõsebbet már évek óta nem igazolok, sõt az utóbbi két évben már 25ra csökkent a határ, mert a free transfer csak évvégén jön létre tehát 26 lesz mire hozzámkerül. 26-28 éves kor közt van a játékosok csúcspontja (általában) így ekkor érnek a legtöbbet. Persze fáj az ember szíve mikor a meccsenként átlag 0,6 gólt lövõ 28 éves játékos eladja 825k ért (mint én most Rudolf Gergelyt 2012-ben) de jönnek a fiatalok a cserepadon meg kár tartani.
-Mental skill: ezek minél nagyobbak annál jobb. Ezek fejlõdnek a leglassabban tapasztalatom szerint.
-Alap skillek:
védõ-tackling,man marking
szélsõ-forward run (+ elõzõ 2)
középpályás-passing, long passing, (magas fizikum elõnyben)
szélsõ-dribbling (+ elõzõ 2(+1))
csatár-finishing, heading, shot power, long shot
LW, RW-t taktikai eltérésbõl adódóan csak akkor igazolok ha a csatár skilljei jók, és "átnevelem" csatárrá.
plusz DM-nél védõskillek is kellenek
AM-nél a csatár skillek
Ennél több segítséget nem tudok mondani...
persze ez a taktika haszontalan BL résztvetõ csapat esetén, mert az inkonzisztens fiatalok nem képesek állandóan nagyot nyújtani, de angol 2. 3. 4. ... osztályba vagy más (nem top 5) ligák nem bajnoki címre törõ csapatánál is nagyon bevállt nekem.
aztán a többi attól függ milyen poszton játszik
Mentális jellemzõknél általánosan fontos a consistency, ez, ha jól tudom amolyan teljesítménymérõszám, azt mutatja milyen tartósan képes mutatni azt amit tud, és milyen mélyek a hullámvölgyek.
A warez csapatok az update 1-ig valószínû nem foglalkoznak a dologgal, és lehet, hogy megvárják az update 2-õt is.
Title: FIFA Manager 09
Date: 07/11/08
System: PC
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. EA added some new trigger at the end of Manager Mode season.
This fix will remove the sacking problem about registering
at EA.com.
1. Unrar.
2. Mount image with deamon tools
3. Play the game.
Még nem regisztráltam az EA.com-ra de az nem tom minek kell.
Ebbõl is látszik milyen "jól dolgoztak" a fiúk.
Egyébként az update 1 egyes források szerint (nem hivatalos) nov 18-án várható.
az hogy hova az attól is függ, hogy mit akarsz látni majd a pályán, mi a taktikád stb.
ajánlom a fmhungary.hu-t például
jó játékot!
én még csak most kezdek belebonyolódni a Fifa Manager 09 rejtelmeibe.Kellene nekem egy kis segítség.Mi a teendõm,mikor ezt írja ki,mert nem tudom megfejteni mit jelent...kb vágom,de az édes kevés!!!
in some areas, you have employees who do not meet the club's criteria. (do it now)
szal aki tud,segítsen!!elore is koszonom!!!!!
(amúgy ez de aljas... akkor már kevésbé lenne idegesítõ ha el sem indulna az illegális verzió)
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
kezd nagyon elmenni a kedvem a játéktól, rohadt idegesítõ, hogy elkezdesz felépíteni egy csapatot és nem tudod folytatni...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
ettõl függetlenül tetszik a játék, különben nem foglalkoznék vele, de szeretném, ha tökéletesebb lenne
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
-Go to the first team screen en click on TEAM COMPARISON
You will see your team and the team of your opponent! Now click on a player of the opponent and see.. You can change the training scope and say if he MUST be in the team yes or no
Hogyan lehet 3D Meccset nézni?? Havernak kéne, nem tudja h. hogyan kell...
Honda - The Power of Dreams
- lesre fut a csatárod és a te csapatod végezheti el a szabadrúgást, a sorfal mögülrõl!
- a kommentár keveri a résztvevõ csapatokat, olyan dolgokat jelnet be amik nem történtek meg a pályán, néha egyszerûen elköszön amikor a meccs még javában tart, vagy egyszerûen nem kezdõdik el (mintha elkésett volna)
- Random crash
- a mentéseket még mindíg nem írja felül automatikusan, hanem 10 000 külön mentésed lesz amit egyesével tudsz csak törölni
- lementett stadiont visszatöltve fekete képernyõt látsz
Mindezeket a saját tapasztalataim alapján és a külföldi fórumokon visszajelzett, többek által megerõsített bugokból szemezgettem.
ettõl függetlenül a játék jó, csak még mindíg tele van idegesítõ hibával, és bosszantó, hogy olyan egyszerû volna ezeket orvosolni, mégis van ami évek óta visszatérõ dolog. A community minden évben egy csomó munka árán helyre is hozza ezeket a hibákat, élvezhetõvé teszi a játékot 3d patch-ekkel, új stadionokkal, adatbázis frissítésekkel. Erre a következõ évben kihoznak valamit ami inkompatibilis ezekkel a dolgokkal, és mindent lehet elõlrõl kezdeni.
- AI nem cserél barátságos meccsen
- piros lapnál crash
- a 11-es rúgó skill folyamatosan csökken (akárhogy edzessz)
- Angol Vans Trophy-nál premier ligás reserve csapatok bukkannak fel
- a védõid a taktikától függetlenül a középpályán bóklásznak
- városok rossz helyen feltüntetve a térképen
- FAW kupa hiányzik (ami nekem azért fájó, mert a Newporttal szeretnék játszani, és nem mind1, hogy nemzetközi szereplés, vagy síma 6-odosztály)
Tegnap siralmas meccseket játszottam 3dben.
Egyre inkább azon vagyok,hogy megveszem a fifa09-et és ott focizok.
Az idézett angol szöveg végén irónikusan azt mondja hogy ha jönnek az újabb crackek azok sem lesznek "sima ügy"-ek. Szóval a crackelt gamek esetében lehet várni a meglepikre.
A tarcsi csapatos dologról: nem tudom mi az a szint ami "túl jó" de nekem a reserve csapatom 24-1-1-es végeredménnyel zárt a tabella élén elsõ évben, és fejlõdött a kezdetitõl 40 pontot évközben... 2. évben meg már a legelejéhez képest 100 pont körüli a fejlõdés (500 -> 600), és semmi probléma... most vhogy 20-2-1-el áll a csapat, évvégén jelentek kirugtak-e. Biztos a 3 millás profit és a teljesített sporteredmények mellettem szóltak 😄
Mondjuk én install után egybõl updateltem...
Kitto no comment... ez fájt...
Larvin:
Nem tudom milyen fatális hibákra gondolsz, de eredetiben pöpecül és gyorsan játszható a cucc. Semmivel nem rosszabb mint az eddigi részek.
09-re updatelve a topic, így már sokkal jobb 😉
Copy protection. Meg kell venni az a legtutibb. Ír benne valami olyat is, hogyha lesz új crack akkor is akadhatnak gondok a jövõben (de lehet, hogy ez csak blöff) "at wich then, what else happens. Fiece" Ezt a mondatot nem egészen értem.
A legális verzióban pedig akkor fordul elõ a dolog, ha a reserve csapatodnak túl jól megy. Megoldás: megvárod míg kijön a javító csomag ami már nagyban készül, vagy elhanyagolod a reserve csapatod.
Gyengébbek kedvéért mégegyszer hangsúlyozom, hogy ha illegális verziód van hiába hanyagolod a reserve csapatodra!
Végül pedig a játékba beépített okok miatt is kirúghatnak. ezek a következõk:
- nyilvánvaló okok (szar szezonod volt)
- pénzügyi okok
- nem volt elég az elõrekalkulált keret (ezesetben megpróbálhatsz plussz pénzt kérni a szponzortól év végén)
amúgy már elérhetõ egy 3D patch és mint mondtam készül az unofficial world patch is
szóval, idõ és legális példány, vagy idõ, és imádkozhatunk, hogy a crackerek ezúttal is kitalálnak valamit ;-)
us several requests for a dismissal of the problem at the end of the season. Here is now a little enlightenment needed, because the problem is complex.
1st Cracks
Whoever plays with crack, flies at the end of the season kicked off. That is already assured. If there is a new crack, at which then, what else happens Fiese. Have fun.
2nd CAC problem
Anyone who has founded a club and with a strong reserve plays, flies at the end of the season unfortunately. For this error, we can only apologize. There are 2 solutions: Either before 1 Seasonal change store and wait on Update 1 - or neglecting the reserve, so they are not rising.
Incidentally, the update makes good progress, tomorrow are the features inside and on the test starts tomorrow.
3rd Normal layoffs
So that the right thing is complicated, but of course there are also normal seasonal layoffs at the end. These can be for several reasons (the logic is as in the 08er):
a. Sporting reason (usually easy to recognize)
b. Financial reasons (bad gewirtschaftet, then takes place at the end of the season Abbrechnung)
c. Budgets are not met (this is critical, often is the fact the reason for one as "unjust" perceived dismissal).
Therefore, our tip: If at the end of the budgets are not met (salaries, etc.), there is still a possibility to the Board to fetch more money. Then the question on the budget will be packed. If you several years at one club, the better, but at the beginning of the game is still strictly the board. We have some game booths, and this was often the problem.
I hope this answers all questions on the topic.