11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • gyerek90
    Helló mindenki!
    Hogyan lehet átnevelni valakit másik pozícióra és mennyi időn belül?
    Mert nekem még csak sok évvel ezelőtt sikerült valakit átnevelnem CM-ről RM-re!!!Azóta senkit se tudok.Ez mitől van?
  • opalzoltan
    Nagyon ari ez a húsvéti kis tojás a jobb sarokban :)
  • opalzoltan
    Bocs nézz,mielőtt bárki is belém kötne...
  • opalzoltan
    Pár centit néz föl és ott a válasz!!!
    TÖRT JÁTÉK = ÉV VÉGÉN KIRÚGNAK!
  • gianni18
    Hali
    Tudna nekem vki segíteni abban hogy év végén ne rúgjanak ki??
    Ha van vki akkor msn-en vegyen fel: [email protected]
    Előre is köszi
  • Andretti
    Azt csinálsz amit akarsz, amit kértem csak annyi volt hogy MAGÁNBAN RENDEZZÉTEK LE! De ugyan miért is gondolnám hogy aki a googlen nem talál meg egy cracket az képes lesz egy ilyen szintű mondatot értelmezni... én kicsi naiv...
  • billy76
    kell...
    andretti a koordinátor, vele kelle egyeztetni

ezen a címen
  • George30
    Sziasztok érdeklődnék, hogy kell e még segítség a fordításban és ha igen kivel egyeztessek? Üdv.
  • ruszilaci
    akkor ad már meg nekem az MSN címed én felveszlek és küld már át!!
    Al Ashrad eddig mindig megvettem most meg már nem fogom!!!
  • kokusz93
    Ruszilaci igen elküldte.
  • Al Ashrad
    Nem mindegy az neked? Vedd meg a játékot. :)
  • ruszilaci
    sziasztok
    kokusz93 neked elküldte Kitto 15c a crack-et???
  • kokusz93
    Köszi szépen KITTO 15c!!!
  • Andretti
    Rendezzétek le magánba, vagy tanuld meg használni a googlet, ezen a fórumon tilos a warez!
  • takibalint
    Eddig biztato, sot nem rossz, csak tartson ki. Annak ellenere, hogy Albania 0-0 jatszott Portugaliaban, azert en felek a 2 Portugal merkozestol, es a svedek elleni hazai sem lesz konnyu. Ezeken fog mulni az 1. es 2. hely. Ha azon a 4 meccsen egyetlen pontot sem szerzunk, akkor mindegy, hogy ki mennyi pontot veszit mas csapatok ellen. MIndenesetre eddig meg mindig a legjobb, az elmult 10-15 ev alapjan.
  • Andretti
    Amúgy managerek, mit szóltok a magyar válogatotthoz? Minden ami esélylatolgatás, szurkolás, taktika, albánia elleni 4-3-2-1-es taktika, málta elleni felállás, további meccsek, 86-os mexikói emlékek (márakinek van, mert én akkor még meg se születtem...). Szumma, mit szóltok a jelen helyzethez?
  • Andretti
    gratulálok... ez legyen életed legnagyobb sikere...
  • takibalint
    Nekem van. Az ilyeneket ne itt reklamozd. Nem vagyunk kivancsiak a lopott szoftvereket hasznalokra.
  • Al Ashrad
    Nem találtam tutorialt, a fmhungary fórumon sem találtam ilyen témát. :S
    Valami ötlet, hogy a patcheket, hogy tegyem fel? És a második hivatalos patchre valami ötlet, hogy mitől nem működik tőle a játék? Lefuttattam a programot, nem maradt semmi a gépen. Esetleg valami egyéb programot nem nézhet képfilenak? Megőrülök már ettől. Mondjatok valamit a 09-es managerben vannak-e ilyen gondok? Mert ha nem tudom megoldani a játékomat, hogy működjön, kénytelen leszek megvenni a 09-et.
    J.
  • Andretti
    Sajnos ez csak adatbázisfrissítés, meg néhány játékoskép... :(
  • Andretti
    Valószínűleg a liga megkreálásánál követsz el valami hibát. Már csak nagyvonalakban emlékszem a 08-as editor használatának menetére, de olyanokra kell odafigyelni, hogy ha csinálsz egy pl 16 csapatos új ligát, akkor 16 csapat min 18 v 22 játékossal legyen is megkreálva, az országbeállításoknál mindent ki kell tölteni, kupát azt hiszem nem szükséges kreálni. Nem tudom mennyire jártad körbe a ligakreálást, de ha minden másra működik a játék, akkor csak ez lehet a gond, hogy valamit kihagysz. Próbálj meg google-n keresni vmi útmutatót (Fifa Manager 08 create new league), biztos van rá tutorial vagy fórum...

Attól hogy a Lotr-BfME2 nem futott vistán, de xp-n igen, nem azt jelenti hogy a vista szar, hanem azt hogy vmi szarul van összetákolva gépedben, másik egymillió embernek miért futott vistán ugyanez a game?
  • billy76

update 4
  • billy76
    andretti

dobtam mailt a fordítással kapcsolatban, linford barátunk segített a tcm 2004 database segítségével magyarítani
  • Al Ashrad
    Mondtam, hogy több post lesz...
    A terméktámogatástól kaptam egy e-mailt, hogy próbálkozzak egy linken megadott patchel. Amikor instalálni akarom a patchet ezt írja ki: The installed manager08.exe is corrupt. The patch cannot be applied. Mi az anyja kínja korrupt amikor 12 ezret fizettem a szaros játékért még másfél éve???????????????? Regisztrálva is van az ea-s accomra, mi az anyja a korrupt?
  • Al Ashrad
    Igen több post lesz, de most már szarok rá mert kurvára felbaszott ez a kibaszott játék. Mi a fészkes fenéért nem működik?
    :((((((((((((((((((((((((((
    J.
  • Al Ashrad
    Nos, felraktam a játékot. Vanilla. Nem nyitja meg a database editort.
    Error while processing file (itt a helye).../database/country1.sav. The following error occured: The version of the file is 2007-30. The latest supported version is 2007-28. Nos felteszem az első patchet. Megnyitja az editort. Kilépek. Első liga patch felvitele. Nem adja be a ligát. -.-
    A játék ettől függetlenül elindul. Megpróbálkozok a második patchel. (előtte még a játék instalálása előtt futtattam az ajánlott programot)
    "Emulátorprogrammal való ütközés észlelése."
    Felakasztom magam. Vagy megeszem a CD-t.
  • Al Ashrad
    Köszi, a gyors reagálást!
    Nos.
    1. A Lord of the Rings - Battle for Middle Earth 2 futott XP-n, de Vistával nem kompatibilis... el sem indult a játék.
    2. Meg próbálom vanilián működnek-e ezek a változtatások. Én az első patch felrakása után használtam az editort. Ha játékost módosítottam, működött. Ha csapatba hoztam létre új játékost, vagy mondok valamit, teljesen új csapatot hoztam létre, még az is működött. Ligát módosítottam, mert a walesi liga 17 csapatos, ugye abban az idényben egyel kevesebb csapat játszott, de attól még 18 csapatos maradt. Ezért 18 csapatosra csináltam a ligát. Működött. A magyar ligát is módosítottam, egy elképzelt 4 szintes ligát hoztam létre, néhány új csapatot kreáltam, és a csere csapatok is játszhattak minden szinten. Működött. Elmondom mi nem működött: ha olyan országban hoztam létre ligát, ahol ELEVE nem volt liga. Ugye, meg kell adni, milyen formátumú legyen a liga, mely csapatok legyenek benne, mi legyen a menetrend, díjazás, stb. Na ezekután ha beléptem a játékba, az új játéknál, akár kijelöltem a ligát (sok esetben be sem adta, mint játszható ligát, de volt, hogy igen), akár nem, a játék kidobott, az üzenet az volt, hogy a windows hibát észlelt ezért a program leáll... Azért idegesítő ez, mert a már meglévő ligákat fel tudtam javítani, ugye a borzalmas átlagszinten megnöveltem, hogy ezekben a ligákban is focizni tudó játékosok játszanak, és jelentsenek valami kihívást (ha nem is sokat) a bl-ben, stb részt vevő elit csapatoknak. De ahol nem volt liga, csak néhány csapat bedobva, valahol még csapat sincs, akkor hiába írom át, az ország átlagszintjét, mert azt csak ligára tudja vonatkoztatni. Tehát, pl a Levski Sofia csapata 30-40-es szintű játékosokkal áll ki a Manchester United 75+os szintű játékosai ellen, az eredmény 0-15 meg ilyenek. Ez nem igazán reális. Ezért gondoltam, hogy patchekből oldom meg, hogy legyenek ligák, ha már én nem tudok létrehozni. De a patchek közül a liga patchek nem működnek nálam, csak a mez patchek. Kipróbálom ezt a programot, ha hazaértem, hátha utána normálisan fog működni minden. Otthon megnézem ezekután mit fog produkálni a program.
  • Andretti
    Sokkal jobb, köszi :)

Igen a program alapvetően ingyenes, egyes speciális funkciói (pl a nagyon über modern töredezettségmentesítő) kerülnek csak 5-10 dollárba. Innen letöltheted az ingyenes verziót

Ha Vistán nem fut egy program, akkor a program kiad egy hibaüzenetet. Ezen hibaüzenet birtokában lehet csak elindulni a probléma keresésében, és az eredmény az lesz, hogy valamilyen drivered, hardwared nem megfelelő a játék futtatásához. A vista csak keretet ad a futtatásnak, a futtatást már nem az opercáiós rendszer végzi. Az operációs rendszer csak annyit csinál neked, hogy mikor dupla klikkelsz az ikonra, akkor a program rendelkezésére bocsájtja a hardwares erőforrások bizonyos százalékát, és megteremti a futtatási környezetet (pl a rundll32.exe egy ilyen program). Ha a program nem windows vista kompatibilis (amiből kevés van, és az elmúlt 6-8 év programjai mind azok) akkor meg kell kérni az oprendszert, hogy csináljon a programnak régebbi környezetet, amit ha nem tud megvalósítani, akkor használunk specifikus emulátorprogramot. Miután megkapta a futtatni kívánt software az allokált hardware állományt, és a futtatási környezet is felépült körülötte, onnantól már csak a saját fájljaiból dolgozik a program, illetve az egyes operációkhoz szükséges driverekből, amelyek a program kívánságát a hardware által végrehajtható formába ültetik. Az operációs rendszer olyan mint a pohár, amibe ha nem töltesz innivalót, nem tudsz mit inni, valamint ha nem ízlik az innivaló, vagy nem oltja a szomjad, azért nem a pohár a felelős. Pohár nélkül viszont nehéz inni (ha eltekintünk az üvegből/csapból ivástól).

A 08-as fifa manager esetében (de amúgy bármi más játék esetében) először probáld ki a vanilla változatban az editort (vanilla az amikor felrakod a cd/dvd-ről a játékot, és semmit, az ég világon semmit nem módostas rajta, 0 patch, 0 update, semmi). Így is működnie kell. Próbálj meg módosítani eleinte csak játékosokat, játékban kipróbálod, aztán csapatokat, aztán kipróbálod, aztán ligát módosítasz, kipróbálod, aztán új ligát hozol létre létező országban, és kipróbálod. Aztán ha valahol hiba kerül a gépezetbe, 100% pontosan próbáld meg leírni ide, hogy milyen hibaüzenetet írt ki a gép, mikor lépett ki, mit nyomtál mikor kilépett, pontosan mit változtattál, és minden egyéb körülményt írj le. Ha ez megvan talán többet tudunk segíteni, mert eddig a "nem működik sehogyse" visszajelzés alapján igencsak nehéz helyzetben van az, aki segíteni akar.
  • Al Ashrad
    Először is, köszönöm a segítséget! Kicsit idegbeteg vagyok az elmúlt időszakban pl a managertől is... ezért nem írok rendezett postokat. Ezért elnézést. Reakció:
    Nincs sem daemon tools, sem alchohol, sem semmi ilyesmi a gépen. Régen volt, lehet, hogy hagyott valami szemetet. A registry takarítást még nem csináltam, ha ingyenes a program, akkor kipróbálom. Vistának sok köze volt ahhoz, hogy más programjaim nem futottak, amik XP-n igen anno. De itt az 1-es patchel futott a játék Vistán. Lehet, hogy tényleg láma vagyok, de ezeket a patches dolgokat nem tudom megoldani. Hova instaláljam a patchet? Főkönyvtárba instaláltam a patchet. Igen, nem jelenik meg az editoron belül semmiféle változás ezután. Amúgy a 08-ról beszélünk, a 09-et nem vettem meg. Ez esetben mit tegyek? Azt, hogy máshova telepítettem a patchet és onnan felülírtam a játékban lévő fájlokat, már megtettem, ez esetben sem történt semmi változás azt eltekintve, hogy lefagyott a játék. Az editorban ha valamit megváltoztatok, nagy az esély rá, hogy NÁLAM utána nem működik a játék. Pl ha ligát csináltam, volt, hogy megjelent a liga a játékban, volt, hogy nem. Ha megjelent, volt, hogy elindult a játék, volt, hogy lefagyott. Ha olyan ligát módosítottam ami már létezik az editorban, akkor futott a játék, ha új ligát készítettem, és egyáltalán észlelte a játék, mint felkínált ligát a játék elindításakor, akkor fagyott le és kidobott hibaüzenettel. Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a hiba az én készülékemben van, de pontosan micsoda lehet ez? Most egy gondolatban közöltem a mondanivalóm. ;)
    Üdv: J.
  • Andretti
    1.: Kapcsold ki az emulátort... daemon tools (bár arra nem ír ilyet, mert nekem daemon tools mellett lazán ment az eredeti játék) alcohol, starfuck, és a többi blacklistelt program közül valamelyik fut nálad a háttérben, ki kell kapcsolni. VAGY: használj egy hider programot (pl: YASU) és az elünteti ezeket. Da amúgy lehet vmi registry szemetet hagyott egy crack vagy program vagy drm vagy starforce protection, azt registry takarítással lehet megoldani (IOBit-net az Advanced System Care-je nagyon pöpec erre a célre, általános karbantartásra mindenkinek ajánlom, főleg a nem-pc-profik-nak, mert nagyon egyszerű és hatékony program!)

2.: A vistának köze nincs ahhoz hogy fut-e vagy sem a játék, ezt ha gondolod részletesen el tudom magyarázni.

3.: Mindegyik patchel működőképes a játék. Az update kettőben azonban megváltozott az eredetiségvizsgálat folyamata, ez okozhatja a nálad felmerülő problémát, megoldás az 1. pontban.

4.: A country 149 és 151 fájlokon végez módosítást a patch, és ha meg akarod őket tartani, akkor csinálj magadnak biztonsági mentést, mert a telepítő nem csinál, és ha reverzibilisre akarod megcsinálni a patchet, akkor tedd el az eredeti fájlokat, ezért mondja.

5.: Főkönyvtár a játékmappád gyökérkönyvtára (másnéven, ahova feltelepítetted...) legtöbb esetben C:\Program Files\EA Sports\Fifa Manager 09, de akár a D:\Játékaim\ÚJ\FIFAMANAGER09JE is lehet a főkönyvtárad, ezt telepítésnél te állíthatod be...

6.: Ha eddig nem sikerült megoldani akkor márpedig van benned némi láma, de amúgy ha nem jelenik meg az editoron belül a patch által elkövetni kívánt változás, az azt jelenti hogy a country### fájljaid nem lettek megváltoztatva (mert az editor ezekből töltődik be) azaz a patch nem települt fel megfelelően, ezt úgy ellenőrizheted, hogya patchet feltelepíted egy szeparált mappába (pl: Dokumentümok\FifaPatch#1\) és utána az ide kicsomagolt fájlokkal felülírod a game könyvtárában lévő eredetiket (biztonsági mentés készítése utána, ha hiba esetén nem akarod újratelepíteni)

7.: Az editor patch nélkül/bármelyik patchel/minden patchel, bármelyik 98 utáni windowson működik, kipróbáltam. Szintén eredeti, de amúgy törttel is működik teljesen jól. Semmi egyéb nem kell hozzá, mint amit eddig leírtak, szóval a hiba az ön készülékében van...

8.: Ha lehet próbáld már meg a gondolataidat egy hozzászólásba tolni (mondjuk a mai 23 percen belül három darabot 23 perc várakozás után egyben is elküldhetted volna) mert az sokkal szebbé és átláthatóbbá tenné a fórumot, és helyet is spórolna. Én is írhattam volna 16 hozzászólásba ezt a fél órányi szöveget, mégis inkább összeszedegettem a gondolataim, átolvastam, és a végén feltettem a kérdést, hogy akarok még valamit, és amikor már nem, akkor elküldtem. Higiénia mindenek előtt, nem csak a wc-ben meg a fürdőszobában...

9.: Köszi, szívesen, szevasztok, fordítás nemsokára updatelve lesz (10-15 ezer sornyi textmode szöveg, meg néhány egyéb dolog)
  • Al Ashrad
    Eredeti a játék, mégsem indul erre varjál gombot. Küldtem egy újabb levelet a terméktámogatásra, hátha most másik fickó fogja olvasni.
  • Al Ashrad
    "Emulátorprogrammal való ütközés észlelése."
    Ezt írja ki...
  • Al Ashrad
    Nem sértettél meg egyáltalán. Sőt, örülök, hogy segíteni próbálsz. De ha fel rakom a második patchet garantáltan nem fog elindulni a játék. Azért megpróbálom.
  • billy76
    nem akartalak mwgsérteni...
    hát mondjuk ha ezzel kezded...
    telepítsd újra a gamét és 2 patchet és database updatet...
    eredeti játékkal működni fog...
    :-)
  • Al Ashrad
    :( Nem hiszem el, hogy nincs megoldás, az ea terméktámogatás semmire nem jó, ha ott kérdezek valamit az amúgy a játékokhoz semmit nem értő kollégától, akkor azt a választ kapom, hogy in-game dolgokban ő ne mtud segíteni, arra vonatkozóan a fórumokon érdeklődjek. De semmilyen fórumon nem tud segíteni senki. Eleve azt nem értem, miért nem indul el a második patchtől a játék. Azt hiszi, hogy képfile van a gépen, de NINCS! Aztán az editor is baszakszik, mert ha átszerkesztek valamit, jóeséllyel lefagy a játék, és el sem indul. Ez így nagyon szar. Ha legalább én nem tudom megoldani, hogy élvezhetőbb legyen a játék (LDU Quito ne kapjon ki 10-0-ra a Boca Juniorstól) akkor a patchek, amik ezt lehetővé tennék azok működnének, de azok sem. Fel tud idegelni ez nagyon. Vistám van tuti az kavar be, a microsoft úgy elcseszte a Vistát, hogy hihetetlen. A battle for middle earth 2 el sem indul a vistámon... Cool.
  • Al Ashrad
    Az első hivatalos patch fent van ez lehet probléma? A második patchet nem rakom fel, mert nem indul el tőle a játék... de kajak eredeti, regisztrálva is van, de a második patchtől nem indul el :D. Vicces ez az EA.
  • Al Ashrad
    Ennyire azért nem vagyok hozzá láma. A 7. pontig mindent így csináltam eddig is, de semmit nem ad be az editorban, ha megnyitom, nincs semmilyen liga, se csapatok se semmi...
  • billy76
    megpróbálom törött csuklóval elmagyarázni...

1. a telepítés a rar fájlt kicsomagolva egy exe fájlt kapsz
    2. kettő klikk és telepíti magát
    3. siguiente gombot választod kétszer
    (a biztonsági másolat arra vonatkozik, hogy ez az exe ezt a két fájlt változtassa meg, ezért ajánlatos másolatot készíteni róla, hogy ha vissza akarsz térni az eredetihez ne kelljen a játékot újra telepíteni)
    4. estoy de... elé a karikára klikk, majd siguiente gomb
    5. a '...' gomb segítségével megkeresed azt a könyvtárat ahova a játékot telepítetted (nálam ez a D\Games\Fifa Manager 08 ) és siguiente gomb
    6. iniciar gomb és már fel is telepítette
    7. siguiente majd salir gomb

8. ezután editor megnyit,(ha rámész a két országra már ott vannak a csapatok)
    9. write current database for game gombra klikk
    10. beolvassa az összes ligát, majd a jobb felső sarokban a piros "X" kilép és az igent választod a felugró ablakban...

na hát ez lenne az... ...-)
  • Al Ashrad
    És full eredeti a játék, mielőtt arra gyanakodnál. :)
  • Al Ashrad
    De milyen biztonsági másolatot :S. Hülye vagyok én ehhez. Melyik a főkönyvtár? A szponzoros patchnél semmit nem kellett megadni, simán felrakta és be is adta a szponzorokat a mezekre. De a ligás patcheket valamiért nem tudom felrakni.- Afghanistan: 1 league - 12 teams - 9 real players - Badges 2 teams.....
    - Bangladesh: 1 league + 1 cup - 11 teams - 38 real players - Badges 11 teams.....
    - To save a copy of security of the file: Country149 and 151 (database folder).
    - To follow the menus of the installer and once concluded, to open the editor and to make click in "Write current database for the game."
    Pl. ennél mit kell csinálni? Hiába jelölök én ki neki bármit, hogy hova telepítse a patchet, semmi nem történik. :S