Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Leigazoltam akiket akartam, már csak arra várok, hogy legyen egy szusszanásnyi idejük, hogy kipihenjék magukat, mert hulla fáradtam érkeztek meg hozzám.
Nektek is kilép néha, ha quicksave-et akartok visszatölteni? Amiatt rettegek mindíg, hogy sikerüljön a mentésem 😊 Sûrûn mentek inkább.
szerintem valamelyik mod csinálja a hibát, de mostmár nem kezdek újat csak ez miatt.
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
kiírás alatti mezõbe beírod mit keresel és megnyomod a mehet gombot.
És a keresés eredménye megjelenik elõtted.
a másik pedig, hogy szintén 3d-s nézetnél nem lehet küldeni melegíteni valakit a padról, ugye?
ha használnád a keresõt tudnád a választ, de mivel olvasni nem tudsz, mert ki van írva felülre felesleges leírnom bármit is...
A Newport County-t választottam. Az elsõ felkészülési meccsen 3-1-re vertem a Boston Utd-et. A gólok sorát a jobbszélsõm kezdte el. elfutott a jobbszélen és éles szögbõl erõvel meglõtte, az ellen kapusa meg bevédte 😊 Aztán a következõ gól az övék volt, amivel egy meglepetésgyorsaságú, védõ mögül kibújós playermanageres 😊 góllal válaszoltam. Én magam is meglepõdtem, hogy milyen pontosra sikerült a lövés. A végén még a csatárom is betalált ezzel alakult ki a végeredmény. Taktikának a 3-4-3 deffensive formációt választottam, azon egyszerû oknál fogva, hogy az assistant manageremnek ez a kedvenc formációja. Kirúgni nem akartam, mert ott ahol vagyok sokat ér az a pénz amit fizetni kéne.
Nemtudom ti mennyire használjátok az emberfogás opciót, de nekem nem jött le azonnal, hogy drag and droppal müxik. Oda van írva ugyan, de apróbetûsen.
A 3D meccs alatt marha idegesítõ, hogy a játék megállításához mindíg macska egér játékot kell játszanom, míg eltalálom az elõlem menekülõ felsõ, vagy alsó menûsort. Ha fixálom, akkor meg nem látom a játékteret.
ha hosszabításra nyomok is kirúgnak!!! valaki aki tudja, írjon má!!!
Persze nyilván a privát cuccok eltûnnek ill, megint zöldfülû edzõként viszed, de így tovább lehet játszani.Engem amúgy sem nagyon hozott lázba a saját pénz, autó , ház stb..jah + az a rohadt golf._)
A 07-ben sem lonek nagyon tavolrol 3D-ben. Neha elofordul, de nem igazan.
Szóval úgy aki nagyjából ismeri a belsejét (nem "csak" tapasztalatból beszél hogy mit látott) az tudna 1-2 sort írni róla?
Lehet, hogy creativity, meg bravery sem árt, és a composure is nagyon fontos.
Na még 1 kérdés:
Miért nem lõnek 16-20 ról a 2. hullámban érkezõk?? Hiába adom meg a csapat taktikánál a távoli lövések opciót, nem nagyon csinálják..:-( Ez vajon csak a 3D gpp peccsek miatt van?? (párat már kipróbáltam de nem nagyon látom a + hatást)
Vagy a 3.ligás csapatom miatt ??
Nah pénzem meglenne a fejlesztésre, csak még korai a vezetõség szerint...Gondolom akkor a menedzser inkább azért "felel" hogy minél jobb legyen a nézõszám akkor..( mivel nem fejleszt )
Azért gondoltam az editorra mert a játékba beraktam az összes német stadiont :1,2,3 liga.DE sajnos az állóhelyes szektorok grafikailag bugosak, nincs nézõ bennük, ezért úgy néz ki mintha üres lenne akárha teltház is van.
Amúgy a stadion manager kétlem hogy csinálna komolyabb stadionbõvítést, az hogy az ülõkhelyekbõl székes helyeket csináljon, az a staff AI-okat sejtve pedig kizárt. De tévedhetek, stadion managert sose szoktam alkalmazni.
A cheatre visszatérve... nálam játékos karrierek mentek már tönkre mert lesérült 14 hétre valaki (8hét aztán egybõl rá 6hét) ami miatt injury prone-t kapott és vége a fejlõdésének (na meg persze csomót sérült). Erre nem megoldás a reloading -> stadionra sem az az editor. De mindenki a saját gameját játsza, csak én úgy nem látom értelmét...
no offense!
Eddig sosem mondták, hogy ne fejlesszem a stadiont, ha megvolt rá a pénz. Ha van pénz, és beláthatóan az év végére is stabil lesz a budget, akkor nem szólnak bele, hogy milyen változtatásokat tervezek a stadionon. Persze év közben érdemes apránként végrehajtani a változásokat, mert amíg folynak az építkezések az épülõ szektorokat lezárják, és így onnan nincs bevétel. Nemtudom ilyenkor mit szólnak a bérletesek 😛
Kiscsapatnál ajánlom a cooperationt, pár százezret le lehet akasztani nagyobb csapatoktól évente. Ebbõl futhatja már az a játék elején is stadionfejlesztésre. De kiscsapatnál általában egy szektor van, így a fejlesztéssel érdemes megvárni a holtszezont.
KIscsapattal nyomom a német 3. ligában(most jutottam fel)
-Azért játszom itt mert a legtöbb kiegészítõ cucc a német bajnokságokhoz van/nameg éltem is ott 5-6 évet/
Tehát kis stadionom van(10 ezres, jórészt állóhely) , szeretném fejleszteni de a tulaj még nem engedi/azt mondja túl rövid ideje vagyok még a klubnál/
Ha felveszek managert a stadionfejlesztésre akkor az elkezdi vajon a stadionbõvítést, székezést, vagy ez csak szemfényvesztés.Lesz-e látható jele a ténykedésének? Ja és nem 5-6 idény múlva...
Mert különben az editorral berakok magamnak egy picivel jobb stadit( csak nem szeretnék csalni na)
köszi a válaszokat elõre is
Meg amúgy is az elveszi a sava-borsát a budgetnek megfelelésnek... így is túl könnyû hát még ha megveszem...
keddre várható az érkezése,amit már nem kicsit várok.
remélem az origivel minden rendben lesz!!!
"Does the youth team play football? or are they deployed to Iraq? For goodness sake, why does every player brake a leg/ankle, rupture a cruciate etc?"
😄DD
Bocs, de biztosat nem tudok mondani. Tudom, hogy ezzel nem vagy kisegítve.
Nagyjából ugye úgy van hogy a Lokinak a legnagyobb itthon a költségvetése, és az rúg évi 400 mostmár 500 millióra. Ez ugye euróban ~2 millió. Na mármost elsõ évben is csak a játékosok fizetése 4-5 millió euró volt... És évek óta nincs nagy igazolás az nb1-ben, szvl totál irreális hogy in-game 0,5 meg 1 millió eurók állnak rendelkezésre igazolásra. Pedig még a settingsben is mindent very hardra állítottam.
Nagy csapatoknál ez még vészesebb, mert évek óta az a helyzet a gameval, hogy ha egyszer bajnok lettél mondjuk angliában, és a BL-bõl nem esel ki az elsõ lejátszott meccsen, onnantól kezdve olyan könnyû pénzügyileg megélni (persze nem sztárok igazolásával, és ifik eladásával...) hogy semmi élvezet nincs már a pénzügyi részében...
letölthetõ az FM cornerrõl
A játék újra telepítésével eddig még nem próbálkoztam.
Nem vagyok magam se nagy csaló, nem módosítok eredményeket, nem használok segítséget sem, de a pénzes módszernél azt figyelembe vettem, hogy olykor nem igazán reális a költségvetés, amit a csapatoknál igazolásokra megadnak. Persze lehet javítani rajta, de még az sem közelíti meg a valóságot. Szerintem…
Egyébként pedig a plusz pénz hozzáadása nem jelenti azt, hogy ezzel már bárkit leigazolhatsz. Arra lesz pénzed, hogy azt igazold, aki a csapatodban is akar játszani. A ’pool-al például Rooney, vagy C. Ronaldo megszerezésére így se nyílt lehetõségem, de még a Barcelonából, vagy a Madridból sem tudok igazolni.
Edzéstervekre pedig csak azért lettem volna kíváncsi, mert érdekel, hogy ki milyen edzést használ, mennyire veszi igénybe a segédeket. Tapasztalatgyûjtés semmi más…
<#hawaii>#hawaii>
- ATI Radeon X700, X800 series (Radeon X800 Pro not supported)
- ATI Radeon X1xxx series
- ATI Radeon HD 2xxx series
- ATI Radeon HD 3xxx series
- ATI Radeon HD 4xxx series
- NVIDIA GeForce 6800
- NVIDIA GeForce 7xxx
- NVIDIA GeForce 8xxx
- NVIDIA GeForce 9xxx and higher
- NVIDIA GeForce GTX 260 and 280
Sajnos ez a mostani fejlesztõi gárda nagy hibája, hogy szarnak azokra akik idõt ölnek abba, hogy jobbá tegyék a játékot.
Le kell nyelni a békát, és újra megcsinálni elõlrõl. Mindenki ezt teszi.
A csalás szerintem megöli a játék élményét. Ez egy gondolkodós játék, nem is értem, hogy miért kell ehhez csalás.
Annyit tudok segíteni, hogy a legnagyobb eredményt szerintem úgy érheted el, ha minden héten saját magad állítod be, hogy éppen mit akarsz, hogy csináljanak. Tehát nem adod meg az edzéstervet év elején, hanem, minden héten te állítgatod be, attól függõen, hogy épp mire lenne szükségük. Ha meg nagy csapatnál vagy, mint a Liverpool, akkor külön csoportot alakíthatsz ki minden csapatrésznek. Csatárok, középpályások, védõk, stb. Esetleg spéci csoport a rögzített helyzetek gyakorlásához, és külön egy a ritkán játszó játékosoknak (fitness)
A taktikád is meghatározhatja az edzésterved hatékonyságát, szóval nem ajánlom a mások által készített edzésterveket. Persze lehet, hogy van már cheat erre is...
Belépõként két apró kérdéssel zaklatnálak titeket:
- Mikor lesz már végre magyarosítás !
- Miért rúgnak ki a csapatomtól, ha év végére minden kitûzött célt teljesítettem ? Talán, mert nem eredeti a játékom…
Nyugi, ez csak poén akart lenni, amolyan belépõ poén… Remélem nincs harag. <#nevetes1>#nevetes1>
A játék nekem évek óta a kedvencem és az egyetlen, amit eredetiben vásárlok meg. Mással mondjuk nem is játszom…
Általában a karrier módot választom magamnak és egy magyar klubtól kiindulva kezdem meg világrengetõ karrieremet, de amíg a játékhoz nincs meg a magyar NB I. és NB II., addig csak belekapok ebbe - abba.
Most a Liverpool kispadját koptatom, de bevallom egy csalást is bevetettem a játék során. Az anyagiak tekintetében kihasználtam az alábbi oldalon talált segítséget:
http://fifamanager.blog.hu/2008/06/09/allando_kerdesek_helye
Remélem az oldal szerkesztõje nem haragszik meg, ha beteszem ide a linket.
Ezzel a kis csalással nincs pénzügyi gond, azt igazolod, aki hajlandó is eljönni a csapatodba, nincs többé visszajelzés, hogy nincs rá elég pénz.
Egy pöti malõr…
Az oldalon közzé tett update 1 released frissítés után változott az editor, ennek hála pedig a korábbi, eredeti NB I.-es beállítások is eltûntek. Hiába telepítem újra, hagyom jóvá az editorban, egyszerûen nem jelenik meg a kiegészítõ.
Erre esetleg valamilyen megoldás ?
Az angollal sajnos én is hadilábon állok, de a klf. szótár oldalaknak hála élvezetessé lehet tenni így is a játékot.
Ha lehet még egy kérés.
Valaki nem tudna egy részletes edzésprogramot közzé tenni ?
Üdv
football without ultras is nothing
Már csak egy angol conference patch-re várok, és én is belevetem magam a küzdelmekbe. Majd igyekszem én is leírni a tapasztalataim.
Ime a bajnoki nyitány elõtti csapatom:
http://andcorp.extra.hu/2016opening.bmp
A két szélsõ hátvéd elég jó ahhoz hogy beférjen a kezdõbe, szóval õk be is kerültek, de más nem. 1-2 éven belül azonban eladósorba került nem egy ember (pl Nikházi Márk, Daniel Drinkwater) mert 28 éves koruk után aligha fejlõdnek tovább, és 10-15 millió közt nekem nagyon megéri õket eladni. Szóval 1-2 éve van a fiataloknak felfejlõdni a kezdõcsapat szintjéra, ha nem akarnak lapátra kerülni...
Meg hogy 2 csapat indul a BL-ben 😛
na jó csak vicceltem, de furcsa, hogy a debrecen világhírû csapat lett.
Hát jah, sajna túl gyengék a feljutó csapatok... Fifa Manager 08-hoz volt magyar nb2-es patch? Portálni kéne a mostanira...