11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
qkackagabika #9598 Nekem ugyanez volt csak 2012-13 szezon elején
Aztán rájöttem, hogy az igazolás nem stimmelt, valakit vagy eladtam vagy vedtem, már nem emlékszem kit, és az átigazolás napján mindig kidobott a játék
Így hát nem foglalkoztam a játékossal és működött minden tovább -
opalzoltan #9597 Ugye hogy ugye? Én is így néztem mikor kidobott folyamatosan... Már újra is raktam a játékot,hátha az a baja,de semmi változás! Várom a reakciókat továbbra is. Köszi -
Drend #9596 -
opalzoltan #9595 Sziasztok!
Valaki jutott e már el 2036ig ?
Mert nekem van 1 kis problémám 2036.05.11.-nél!
Egyszeruen nem enged tovább,kidobb mindig amikor 12.re lépnék tovább...szerintetek ez mi lehet?! Még csak 45 éves vok,tehát a korommal nem lehet probléma!!
Valaki segítsen ha tud!!!Köszönöm :( -
qkackagabika #9594 Momentán én kb. 10 napja várom, hogy Andretti feltegye valahova a hfm09 telepítőt! -
Drend #9593 Na szép! Két napja zizegünk itt... :) -
chriss21 #9592 Az lehet, h a játék afrikai barátságos meccseket nem játszik le?(Nigéria - Togo lett vna) Mert nigéria szöv kap. vok és csak magát az eredményt írta ki pedig be van állítva, h lejátsza! A 2010-es vb előtt kineveztek 4. lettem de nem tudom ilyen afrika kupát lejátszana e a gém? Inkább lemondtam és leszek vmi európai szöv. csapat edzője! Bár hozzá tették miután lemondtam, h mostanában ne menjek arra nyaralni... -
Al Ashrad #9591 Az editorban állítsd be, hogy ne legyen korlátozás a kölcsönadásoknál, én is módosítottam az angol ligákban lévő 5?? maximális játékost. Azt hiszem ez nem valós, mert volt, mikor az Arsenal legalább 8 játékost adott kölcsön egy idényben. Állítsd át, hogy bármennyit tudj kölcsön adni / venni. Ezután tuti működni fog. (bár én a 08-al játszok gondolom hasonló a 09 editorja is) -
owen20 #9590 warez topicot hol találok itt az sg-n? -
#9589 majd énis kipróbálom ha lejár a hoffenheimmel, a leverkusennel meg a chelseavel a kóperációm 08-ban.
már elsőosztályban játszunk, egyre több a kurvajó ifi, csak azabaj, hogy még A5-be se jutottam fel :D:D -
gyaller #9588 próbálj cooperationst kötni alsóbb osztályú klubbal(3. osztály), oda mindig kölcsön lehet adni, és tudod garantálni, hogy a játékos játsszon is -
mivanmivan99 #9587 Ja és kölcsönvenni is próbáltam játékost, de ezt írja ki: "You have reached the maximum number of loaned players in your team" pedig nem is adtam és vettem kölcsön senkit, mert ugye nemnagyon megy! :S Be kéne állítanom valamit vagy mi a teendő? :( -
AdamBeyer #9586 okok köszi :) -
qkackagabika #9585 A választ csak is Andretti tudja! az összes anyag nála van, beszéltem vele épp ma, még megpróbálja megoldani a kiesés és feljutás problémát... -
AdamBeyer #9584 hali, nem akarok türelmetlennek tűnni, csak egy kis előrejelzést kérnék, hogy kb mikorra jön meg a patch, mert már egy hete minden nap meghal bennem valami mikor látom, hogy nincs pedig azt hittem hogy majd ma :D köszi -
mivanmivan99 #9583 nálam semmi :S még C.Ronaldo-t is próbáltam ajánlani kölcsönbe és ott sincs egy érdeklődő csapat sem akinek tudnám ajánlani! :S:S:S -
qkackagabika #9582 csepel fc vel vagyok, simán mennek a nagy klubokba a kölcsönjátékosok, de én ingyen adom őket kölcsön, hogy fejlődjenek, és 100%-ig átvállaltatom a költségeket! De nekem kell felajánlanom, így hamar elmennek, ha csak listára tettem fel őket, nem nagyon érdeklődtek... Csakha naon jó játékos volt az illető. -
mivanmivan99 #9581 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a fifa manager 09-ben nemtudok kölcsön adni játékosokat! :S Már a 2. szezonoban járok a téli átigazolási időszaknál és eddig mindig beállítottam, h 5-6 játékost kölcsön akarok adni ilyen 100.000 euróért vagy kevesebbért, de semmi! :S Nem jelentkeznek értük és ott sincs érdeklődő csapat ahol ajánlani lehet a jatákost csapatoknak(offer players for club vagy valami ilyesmi asszem:D)(Option for buy-t nem szoktam beállítani, mert nem akarom,h megvegyék őket a végén) az eladások viszonylag simán mennek meg a vételek de kölcsön senkit nemtok a tartalékcspatból sem! :S Am a REAL MADRIDDAL vagyok és megvettem Joveticet, Falcaot és őket akarom kölcsönadni nem valami gyenge játékosokat meg pl Gago-t! Ha tudtok segíteni légyszi írjatok! -
qkackagabika #9580 a cucc kész van, csak a telepítőre kell várni, remélem Andretti hamar megcsinálja! -
AdamBeyer #9579 qkackagabika
lehet meköveztek, de alap focis játékok közül egyértelműen pes párti vagyok :D szóval ebben nem tudok nyilatkozni, de az viszont nem lenne rossz ötlet, hogy a fifa managert többen tolnánk neten, de szerintem ilyen lehetőség még nincs
Andretti
utólag visszagondolva tényleg elnéztem a dolgokat, gondoltam hogy a jegyár lehet a probléma de hogy 7 euróra vigyem le arra nem, túlságosan pénzesre saccoltam az ultrákat, nem sejtettem hogy ennyire élethű a cucc, köszi a felvilágosítást :)
-
gyaller #9578 mikorra várható a teljes hfm? én sem bírok már várni... -
qkackagabika #9577 Andretti!
Én a fifa09-ről beszéltem, hogy lehet többen nyomni, még akkor is ha máshol laktok. Másrészt, szoktunk olyat csinálni, hogy az átigazolási szezonban 1 ember max 10-15perc! AA 2004ben is volt olyan, hogy ha átléptél egy beállított időhatárt, utána másodpercenként x pénz minusz a klubtól, ami mindig bevált idáig, szóval lehet azért javítani a játékélményen.
Hogy állsz a extrecsúcshiperszúpör installációs packkel, lesz belőle énekes halott? :)
üdv: Qkacka -
Andretti #9576 Hát jah, hotseat-ben végülis 4-en tudják nyomni, csak azért ahhoz türelmesnek kell lenni, játszol 10 percet, aztán vársz 30-at, játszol 10 percet aztán vársz 30-at. Meg a többiek hamar elküldenek, ha 2 órán át böngészel a transfermarketen (bevett szokásom)...
AdamBeyer:
Azért a 20-25 euró az 5400-6500 huf/meccs, az ellen igencsak lázadozna a szurkolók többsége és valószínűleg tényleg csak 1000 ember lenne az ute és a loki stadionban is. A költségvetések is ehhez igazítva 300-600 millió közöttiek évente (kivéve a bl-ben indulót, aki a rosszul megírt bl script miatt már a selejtezőben megkapja a 7 millió eurót) -
qkackagabika #9575 Én megértem a tüneteket! :D
De azért elég nagy meló volt sajnos, alig kaptam segítséget,de azért volt pár fafa ember a gáton, ki kitartó segítséget nyújtott!
Én már várom, hogy 2-3an nyomjuk neten...
Ja apropó tudtad, hogy lehet többen is nyomni egy alternatív program által? :D -> teamviewer
Qkacka -
AdamBeyer #9574 Gondoltam arra is hogy a jegyár túl drága ezért levittem 20-25 € közé, de akkor már tudom, hogy ez is túl drága, és mennyi az ideális ár, köszi szépen.
amíg nem jön meg a teljes hfm addig nem játszom, mivel akkor a teszt verziós játékom úgyis elveszik,(vagy nem?), és már csak a soproni ligával akarom tolni
de a lényeg hogy remélem minél előbb jön mert már elvonási tüneteim vannak :)
Üdv
-
Andretti #9573 Milyen jegyárakkal játszol AdamBeyer?
Nagyjából úgy lett belőve a patch, hogy 2000 FORINTOS! (tehát a legolcsóbb 7 eurós jeggyel)legyenek meg a valós tavalyi átlagnézőszámok. Sajnos még ez sem reális ár (túl magas) mert sok helyen az éves diákjegy kerül ennyibe, továbbá 7 euró alatti jegy nincsen, pedig a legtöbb helyen 1000-1500 forintos jegyárak vannak. Szerintem újpesten is 1500-2500 forintos jegyek vannak, és a tavalyi átlagnézőszám nem volt több 4500-nál, arra pedig teszteltem és jó volt emlékeim szerint...
Alsóbb osztályban abból lehet gond, hogy az A és B csapatnak ugyanaz a nézőszorzója, így a B csapatok erősen megdobják a nézőszámot, még ha a másodosztály szorzója csökkenti is.
gyaller:
TV contract nem nagyon van közép és kelet európában. Szerintem csak nagyon nagy csapatok kapnak (Debrecennel 7 zsinórbeli bajnoki cím után és 5 zsinórbeli bl csoportkör után sem kaptam) egyébként a központosítottan elosztott TV money meg fog felelni a hfm-ben a valóságosnak. (már amennyire a szerződés publikus részét át lehett vinni a játékba az editoron keresztül)
chriss21: tudomásom szerint is úgy van, ahogy takibalint mondja. -
#9572 Tudomasom szerint nem. Amig egy orszagot iranyitasz masik orszagtol nem kapsz ajanlatot. Meg akkor sem, ha lejar a szerzodesed. -
AdamBeyer #9571 köszi a segítséget, körülnézek az oldalon -
qkackagabika #9570 A 3D-s arcok csak annál a játékosnál működik elvileg amihez tartozik egy csomó más dolog is, amit most nem szeretnék felsorolni, szóval lehet csinálni játékosoknak is. Minderről és sokmásról a hivatalos oldal fóruma-n találsz sok sok infót.
Jah és ha az égiek is úgy akarják, akkor ma-holnap lesz link, móka szórakozás és üdvrivalgás...
Qkacka -
gyaller #9569 köszi -
AdamBeyer #9568 *köszi a választ qkackagabika*, bocs alig látok az allergiától:) -
AdamBeyer #9567 köszi a választ Andretti, első idény vége fele már tényleg nőtt a nézősereg. Egy olyan kérdésem lenne még hogy miért lehet az hogy nem engedi kipipálni a 3d arcokat a játékban, a 3d meccs nem megy alapból gondolom a klasszis gépem miatt, de a 3d arcok miatt szerintem nem lenne semmi baja de mégse megy, mit kéne beállítani vagy azt is buktam? köszi előre is
nagyon jó lenne ha ma felkerülne a link, már nagyon vártam, szerintem ezzel nem vagyok egyedül
Üdv
-
chriss21 #9566 Azt nem tudjátok, h ha már egy válogatott szövetségi kapitánya vok attól még más országtól kaphatok ajánlatot? -
qkackagabika #9565 szia,
1. ez bonyolult kérdés, sajnos minden képet más méretre kell csinálni és alfa csatornát is kell csinálni a játékosoknál, hogy a háttérképet ki tudjad vágni. a stadionfotók és játékosképek .tga-k a városfotók bmp kiterjesztésűek. a mezfotók egy szinttel bonyolultabbak azt most nem írnám le, de sok helyen utána tudsz nézni, főleg a hivatalos oldal fórumán, ott szörnyen sok dolog van, csak kell hozzá egy kis angol szövegértés. Ajánlanám továbbá a photoshoppot, amivel könnyen meg tudod csinálni ezeket a dolgokat, szerintem a cs3 már elég jó! a játékoskép szerkesztésről csináltam anno segédletet amit itt nézhetsz meg: játékoskép készítés
még valami: a generált játékosokról sajnos nem fogsz találni képet...
És ha minden igaz ma este a netre fel lesz téve egy csoda, ami tényleg csoda hogy végre elkészült, és nem kell foglalkoznod a fradival! :D
Qkacka -
gyaller #9564 hello
két kérdésem lenne:
1. hogyan tudok stadion, játékos és mezfotókat berakni a játékba?
2. Fradival vagyok, sokadik idény, de még sosem volt TV Contractsom. Nem is lesz?
köszi előre is,
gyaller -
qkackagabika #9563 Andretti adj életjelet! -
Al Ashrad #9562 Létezik, hogy a 08 csal? Az északamerikai bajnokok ligájában (még a régi szisztéma van itt is, 2009 óta modosult ez a sorozat, jobb lett) a Saprissa csapata (costa rica legerősebb csapata, többszörös bl bajnok) mindig bejut a Bl-be, akkor is, ha kikap a selejtezőn! Ez mi??? -
qkackagabika #9561 Andretti!
Tegnap este ment 4 link, remélem sikerült letölteni az anyagot, ha nem légyszi szólj-írj!
Qkacka -
qkackagabika #9560 Szia!
Andrettinek kell szólni ez ügyben, én csepellel próbáltam ,elég reálisnak tűnt a dolog nálam, de volt pár teltházas meccsem is, ami nem volt reális, hiába Honvéd2 meg Újpest2 vagy kupameccs, azért teltház az durva (kb. 12000 néző) :D . Szóval ennyi baki még belefér szerintem, a nézőszám úgyis nőni fog...
Andretti!
Elkészült a csomag kb: 1.1giga, megpróbálom letömöríteni és átküldeni neked. Mielőtt installt csinálsz belőle te is ellenőrizd le légyzsi, hogy minden működik-é!
Köszönöm:
Qkacka
-
AdamBeyer #9559 ja és nem csak az UTEra akarom kihegyezni a dolgot mert pl a haladás 3 hazai meccsén is összesen 900 néző volt, a nézőszám a legkisebb gond persze de aki nagyon szereti a menedzser játékokat(én is) annak ront a játékélményen, hatáson; hogy bármilyen jól menetel a csapat 2000nél több ember nem jön meccsre, jegybevétel stb is.
amúgy ismétlem magam minden más kiváló
akkor pedig bocsánatot kérek ha alapból is ilyen kevés a néző a hazai bajnokságban, de én csak a hfm után próbáltam a soproni ligát.