Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Többször neki kezdtem, most észrevettem valamit. Ha a nem ország patcheket, hanem mez, labda, gameplay patcheket teszem fel, utána már az európai országok patcheit sem engedi felrakni. 😊
Röhejes ez a játék komolyan. Mondjátok már, hogy a 09 nem ilyen.
Nos, már nem érdekel a második patch.
A spanyol honlapról leszedett 1 gigányi patchekkel próbálkozok. Az európai országok patchét, valamint a csapatok címerét, mezét, adatait nagyon szépen meg is csinálja. Azonban a nem európai országok patcheit hiába telepítem fel, ugyanúgy marad minden az editorban ahogy eddig. Ha máshova telepítem a patchet és manuálisan rakom be az ország file-t a database-be akkor sem változik semmi :S. Mit rontok el? Pl feröer szigetet tökjól berakja, ha megnyitom az editort, ott van a liga, a csapatok, megkreált játékosok, stb. De pl. ha bahreint telepítem nem változik semmi. 😄
Valami ötlet?
Akkor tényleg elbeszéltünk egymás mellett, bocsi a degradálásért, de amúgy igen, a leírt módon nekem mind a 4 patch után mûködik.

Próbáld meg az alábbi módon: javítócsomag elõtt, amikor mûködik a magyar bajnokság, menj be az editorba, és mentsd ki a bajnokságot, meg az összes csapatot fájlba. Tedd fell a javítócsomagot, installáld fel a magyar bajnokságot, write database, majd importáld be a fájlba kimentett bajnokságot, és utána a csapatokat is (a régieket meg vagy felülírja, vagy töröld ki, ha magától nem). Ily módon lehet mûködni fog, én a saját magam által kreált dolgokat mindig így mentem ki és töltöm vissza patchelés idején.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Azért ennyire nem vagyok hülye... <#wink><#wink><#wink>

Azt hiszem egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett, lehetséges, hogy nem voltam elég érthetõ. Elnézést érte.

A javítócsomag után is telepítem a magyar bajnokságot, sõt rá is mentek az editorban, de ennek ellenére a bajnokság marad.

Tehát nektek a javítócsomagok telepítése után, ha újra felteszitek a magyarosítást és az editorban megvan a mentés, akkor mûködik a dolog ?
Minden javítócsomag után újra fel kell raknod az ilyen extra patcheket, legalábbis sokukat, mert a javítócsomag újraírja az adatbázist, és ha újra felrakod utána be kell lépni az editorba és write current database. Utána mûködnie kell...

Bontakun: mit töltöttél le?

Al Ashrad: Mivel sehol máshol nem olvastam hasonló emulátoros problémát ezért nem tudom mi okozza, így további konklúzió levonása is lehetetlen, szóval fogalmam sincs hogy mi a problémád, és hogy fog-e jelentkezni a 09-ben vagy egyéb teljesen más játékban egyáltalán, és szerintem a többiek is így vannak ezzel, mert ha nem így lennének (gondolom) már leírták volna amivel õk többet tudnak...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Hy tudom, hogy hülye vagyok de én letöltöttem de ott el is akadtam légyszi segítsetek
a hfm-et a javító patchek után rakd fel, mert különben azok felülírják...
Köszönöm Andretti.
A magyar bajnokságnak ez a verziója megvan, de sajnos az elsõ javító csomag telepítése után a bajnokságnak ez a formája eltûnik, és marad az eredetiben játékban lévõ magyar bajnokság. Tehát, nem az egész bajnokság tûnik el, csak éppen ez a bõvített változat, kiegészítõ.
Ezt követõen pedig hiába is telepítem újra ezt a kiegészítõt, egyszerûen marad a normál magyar bajnokság.
Amikor telepítettem a Vistát, volt egy olyan gomb, hogy formázá, azt megnyomtam de nem adott olyan lehetõségeket, hogy több partíciót alakítsak ki... + miután feljött a Vista, egy ismeretlen eszközt észlelt, amihez nem talált drivert. Vicces ez a gép az már biztos. De könyörgöm milyen emulátort észlel, amikor semmi nincs a gépen? 😄 Nincs pénzem másik gépre. Savafan, nem XP-m van azzal még én is elboldogultam, ott õ maga ajánlotta fel, hogy hogyan particionáljak, Vistánál meg csak felrakta magát ilyennel nem is találkoztam... érdekes. Megpróbálom, hogy nem rakom fel a 2. patchet (de hát ezért raktam újra a windowst...), akkor meg van egy olyan érzésem, hogy a többi patch sem fog mûködni az 1. patchen kívül (mert az újratelepítés elõtt sem mûködtek), pl. az ország patchek. De ezt majd otthon megnézem. MÁS!!! lehet az lesz a vége, hogy megveszem majd a 09-et. Ennél is van a patchben ez a védelem? (ami ugye kikészít) vagy itt már nem rakták bele ezt a baromságot? Még valami. A 09-hez is adtak ki ország patcheket?
Üdv: Johnny the Dark Jedi
XP-nél a telepítés elött törölni kellett a partíciót és újra particionálni, hogy oda tegye a windowst. akkor formatálta elötte és nullára tette fel nekem a vindowst.

Windows telepítés folyamán (amikor kiválasztod melyik partícióra akarod telepíteni) megkérdezi, hogy formázza-e a partíciót. Amúgy a javaslat az hogy ne tedd fel a 2. patchet, ha bajt okoz. Én a 09-el mióta megvan csak az okt 31-ei verzióval játszottam, mert nem akartam hogy a mentésem elvesszen.

Lehet, hogy noob vagyok, de ha felrakom a Vistát, akkor semmi nem marad a gépen nem? Én nálam a 220-as vinyóból telepítés elõtt minden foglalt volt kb, a mostani (tegnapelõtti) újratelepítés után kb 20 giga foglalt, a frissítések és maga a windows dolgai. Még ilyenkor is maradhatott valami??? Hogy kell megformázni a gépet? Mert a terméktámogatós is ezt írta, hogy már más megoldás nincs.
A vistám is eredeti (aktiválva van a kódja természetesen), és a játék is eredeti (ez is regisztrálva van). 😊 higyjetek nekem. 😄
Kösz!
Ha nincs kipipálva a "Don't look for partner" (=Ne keress párt) hanem üres a rubrika, akkor standard folyamatosan csajozol, és idõvel fel fog bukkanni egy barátnõ, akivel ha együtt vagy 1-1,5-2 éven át akkor utána elveheted feleségül. Majdnem mint a valóságban, és utána (de amúgy akár házasság elõtt is) jöhetnek a gyerekek. Nem tudom a játék hogy számol valószínûségeket, meg egyebeket, de az biztos hogy idõvel lesz partnered, és ha 2 hetente elviszed vacsorázni akkor örökké veled is marad örömmel, sõt annyi gyereket szül neked amennyit szeretnél. Az én játékomban sajnos 4 lányt szült így nem lett fiam akit bevehettem volna a csapatba, de ha fiad születik, és érdekli a foci, és megfelelõ koró lesz, akkor beveheted a saját csapatodba játékosnak. Szóval lehetõségek tárháza, csakhogy senki ne unatkozzon.

Al Ashrad: Hiába rakod újra a Vistát, ha nem formázod elõtt a vinyót, akkor minden szemét ott marad, pont úgy ahogy elõtte volt. Egy teljesen üres, frissen formázott (néha többször formázott) hdd-n viszont már tényleg "tiszta lappal" indulhatsz. Márha eredeti a windows... Amúgy biztos hogy eredeti a te Fifa Manager 08-ad? Mert ennyi szarakodás után már inkább ez a kérdés merül fel bennem, nem pedig inkompetencia, vagy bug jelenléte.

Helló! Elindítottam egy játékot, de az elején nem állítottam be családot. Nem tud vki segíteni, hogy hogy lehet feleségem?
Na hali tisztelt játékosok!
Újra raktam a Vistát, semmi nincs a gépen, a 08 megint emulátor programot észlel és nem indul a 2. patch után. 😊 Ment az újabb levél a terméktámogatásra, nem hinném, hogy tudnak segíteni. Itt az uraknak volt hasonló problémája? Nem a 09-rõl van szó. A 09 önök szerint mûködne a gépemen, ha a 08 nem mûködik?
Üdvözlettel: Johnny, the dark jedi
Az fm hungaryn van egy igen kezdetleges magyar bajnokság:

"A HFM 09 Light verzója. Tartalmazza az NB1 és az NB2 csapatainak pontos klubadatait, címereit. A NB1 és a Ferencváros megközelítõleg aktuális játékosállományát. Az NB2 többi csapata random játékosokkal játszható. A telepítõ tartalmazza a master.dat file-t, ennek ellenére a EdManager.exe-t indítsd el telepítés után és nyomj egy Write Database gombot a jobb alsó sarokban! A változtatások életbe lépéséhez új játékot kell kezdeni!!! A telepítõ nem volt tesztelve, ha hibát találsz jelezd a mail címemre!"

Letölthetõ Itt!

Viszont a hibád elég egyedinek tûnik, mindegyik update után játszható marad a magyar bajnokság, egyrészt mert original EA included, másrészt mert tapasztaltuk, láttuk mûködni a magyar bajnokságot minden update után... ám reméljük ezzel menni fog nálad is, próba cseresznye.

Szevasztok mesterek !

Én a magyar bajnokságot keresném a játékhoz, mert a kezdetben kiadott nem volt teljes, ráadásul a frissítések miatt nem lehet újra betölteni, hiába telepítettem újra és újra.

Segítségeteket köszönöm.
takibalint
Lenne egy konstruktiv javaslatom. Foleg a topik gazdaja fele. Ne csak a wareztemaban irt hozzaszolasok keruljenek torlesre, hanem minden hasonlo kezdemenyezes, kerdes is. pl: valaki felteszi az okoskerdest, hogy lehet megakadalyozni a kirugast, es meg email cimet is mellekel. Mar ezzel elejet lehetne venni az ehhez hasonlo beirasoknak, es nincs a topiknak szuksege, hogy ilyen emberek itt reklamozzak magukat, vagy az elerhetoseguket.

Jól mondod, a long shots az a távoli lövés. Amúgy a magyarosítás mostani formájában a játékosadatlap teljesen magyar, szóval az ilyeneken az segíthet. Letöltheted innen: Magyarosítás 0.1 (minden rosszindulat nélkül, ha a long shots nem ment, akkor a flair vagy intimidation is nehézkes lesz, szóval némi szótárazást megspórol... kevés, de ennyi van)
Bármi további kérdés van, jöhet.

asroma/takibalint: 100% egyetértés

potyesz75: "andor pont szalontai kukac gmail pont com" erre a címre írhatsz

gianni18: Ha a saját szövegedbõl forgatott iróniát zokon veszed, majd le "kemény kis kocka gyerek"-ezed a másikat azzal csak infantilisságodról adsz tudomást. Amúgy meg tök kedves voltam, még viccelõdtem is, meg mosolyogtam 😊

Kellene egy kis segítség.A long shots az mit jelent pontosan?Távoli,messzi kapura lövés?...köszike 😊
takibalint
Nem flegma, hanem nem nezzuk jo szemmel, azokat, akik ha itt a forumon warez temaban kutakodnak.

Inkabb azon dolgozzal, hogy megvedd eredetiben a jatekot. Remelem ez eleg ertheto volt. Ugyis mondhatnam. Warez kerdes = negativ valasz.

fordítással kapcsolatban privát üzenet ment
Sziasztok Urak.Érdeklõdöm,hogy a magyarítás újabb csomagjára mikor számítsunk,illetve itt ajánlom fel elég visszafogott,de annál lelkesebb angol tudásomat a folyamat gyorsítására. #9071 beíráson jelzett linken nem tudtam Andrettivel kapcsolatba lépni.

potyesz

Helló Larvin! Neked eredetiben van meg a játék?
...köszönöm a válaszod.Erre gondoltam én is és így is tettem,de még csak egyetlen egy játékost tudtam átnevelni a sok sok év alatt.De küzdök rajta még mindig,nem adom fel.
Mégegyszer köszi,majd jelentkezek ha sikerült valami. 😊
Andretti kis flegma vagy 😮😮:|
Én csak segítséget próbáltam kérni nem vagyok olyan kemény kis kocka gyerek mint te nyugi elég lett volna annyit írni hogy bocsi de nem tudunk ilyen témában segíteni....
crack megvitatása... eléggé megvitatom
nah pá másoknak kedvesebb legyél 😉
Azt levágjuk hogy 1 sort el tudsz olvasni, de kettõt nem tudnál legközelebb?

"ha warez témában írsz, törlõdik a kommented"

Ezen a fórumon nem a crackek megvitatása a cél, azt megteheted ezer más helyen, és légy oly kedves ha a még ki nem törölt warezoló gyerekekkel szeretnél társalogni MAGÁNBAN, PRIVÁTBAN, KETTESBEN tegyétek, meg lehet erre kérni???

Köszönjük elõre is (ha nem így cselekszel, akkor is) a fórum és a többiek lelki tisztaságának nevében... 😄

Azt levágtam hogy törtjáték de nem lehet vhogy megcrackelni???
Ha sokáig játszik valaki egy pozícióban, megtanulja 100%-osra. Ez kortól és tehetségtõl is függ, de 10-30 meccs (amin kezdõ) és megvan. Ha jól emlékszem amikor csereként áll be valaki akkor nem változik a százaléke, és ha kezdõ, akkor mindegy mikor megy le, akkor is változik a % ha csak 2 percet játszott. Ha úgy van beállítva a game, hogy mutatja a tehetséget, meg mindent, akkor ha az egeret a poszt fölé húzod a játékos adatlapján, akkor a kis buborékban írja egy százalék, hogy mennyire tud azon a poszton játszani. A felejtésnek is több szintje van: Ha origi poszt akkor soha nem felejt belõle semmit, ha nem origi poszt, akkor elsõkörben pár meccs után 70%-ról indul, innen ha játszik felfele megy, ha nem akkor lefele... 60-65% körül elfelejti totál a posztot. De ha sokat játszott azon a poszton és 85 vagy 90% fölé megy, akkor úgymond "szintet lép" a tudása és ha nem játszik akkor már csak 85 v 90%-ig romolhat max a poszt (nem emlékszem a pontos számra, de azt hiszem az egyik). Ha pedig megtanulta 100%-ra a posztot akkor emlékeim szerint már nem felejti el akkor se ha soha többet nem játszik ott. A fönt leírtakat a tizensokéves mentésembõl merítettem, de mivel hónapok óta nem játszottam, az emlékek fakulnak, remélem azért segítettem. Ja és kell az új posztnak 1-2 meccs mire megjelenik az adatlapon, utána meg jó sok, hogy 100%-os legyen. Sok sikert...

Helló mindenki!
Hogyan lehet átnevelni valakit másik pozícióra és mennyi idõn belül?
Mert nekem még csak sok évvel ezelõtt sikerült valakit átnevelnem CM-rõl RM-re!!!Azóta senkit se tudok.Ez mitõl van?
Nagyon ari ez a húsvéti kis tojás a jobb sarokban 😊

Bocs nézz,mielõtt bárki is belém kötne...

Pár centit néz föl és ott a válasz!!!
TÖRT JÁTÉK = ÉV VÉGÉN KIRÚGNAK!

Hali
Tudna nekem vki segíteni abban hogy év végén ne rúgjanak ki??
Ha van vki akkor msn-en vegyen fel: [email protected]
Elõre is köszi
Azt csinálsz amit akarsz, amit kértem csak annyi volt hogy MAGÁNBAN RENDEZZÉTEK LE! De ugyan miért is gondolnám hogy aki a googlen nem talál meg egy cracket az képes lesz egy ilyen szintû mondatot értelmezni... én kicsi naiv...

kell...
andretti a koordinátor, vele kelle egyeztetni

ezen a címen
Sziasztok érdeklõdnék, hogy kell e még segítség a fordításban és ha igen kivel egyeztessek? Üdv.
akkor ad már meg nekem az MSN címed én felveszlek és küld már át!!
Al Ashrad eddig mindig megvettem most meg már nem fogom!!!
Ruszilaci igen elküldte.

Nem mindegy az neked? Vedd meg a játékot. 😊
sziasztok
kokusz93 neked elküldte Kitto 15c a crack-et???
Köszi szépen KITTO 15c!!!

Rendezzétek le magánba, vagy tanuld meg használni a googlet, ezen a fórumon tilos a warez!

takibalint
Eddig biztato, sot nem rossz, csak tartson ki. Annak ellenere, hogy Albania 0-0 jatszott Portugaliaban, azert en felek a 2 Portugal merkozestol, es a svedek elleni hazai sem lesz konnyu. Ezeken fog mulni az 1. es 2. hely. Ha azon a 4 meccsen egyetlen pontot sem szerzunk, akkor mindegy, hogy ki mennyi pontot veszit mas csapatok ellen. MIndenesetre eddig meg mindig a legjobb, az elmult 10-15 ev alapjan.

Amúgy managerek, mit szóltok a magyar válogatotthoz? Minden ami esélylatolgatás, szurkolás, taktika, albánia elleni 4-3-2-1-es taktika, málta elleni felállás, további meccsek, 86-os mexikói emlékek (márakinek van, mert én akkor még meg se születtem...). Szumma, mit szóltok a jelen helyzethez?

gratulálok... ez legyen életed legnagyobb sikere...

takibalint
Nekem van. Az ilyeneket ne itt reklamozd. Nem vagyunk kivancsiak a lopott szoftvereket hasznalokra.

Nem találtam tutorialt, a fmhungary fórumon sem találtam ilyen témát. :S
Valami ötlet, hogy a patcheket, hogy tegyem fel? És a második hivatalos patchre valami ötlet, hogy mitõl nem mûködik tõle a játék? Lefuttattam a programot, nem maradt semmi a gépen. Esetleg valami egyéb programot nem nézhet képfilenak? Megõrülök már ettõl. Mondjatok valamit a 09-es managerben vannak-e ilyen gondok? Mert ha nem tudom megoldani a játékomat, hogy mûködjön, kénytelen leszek megvenni a 09-et.
J.
Sajnos ez csak adatbázisfrissítés, meg néhány játékoskép... 😞