Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röhejes ez a játék komolyan. Mondjátok már, hogy a 09 nem ilyen.
A spanyol honlapról leszedett 1 gigányi patchekkel próbálkozok. Az európai országok patchét, valamint a csapatok címerét, mezét, adatait nagyon szépen meg is csinálja. Azonban a nem európai országok patcheit hiába telepítem fel, ugyanúgy marad minden az editorban ahogy eddig. Ha máshova telepítem a patchet és manuálisan rakom be az ország file-t a database-be akkor sem változik semmi :S. Mit rontok el? Pl feröer szigetet tökjól berakja, ha megnyitom az editort, ott van a liga, a csapatok, megkreált játékosok, stb. De pl. ha bahreint telepítem nem változik semmi. 😄
Valami ötlet?
Próbáld meg az alábbi módon: javítócsomag elõtt, amikor mûködik a magyar bajnokság, menj be az editorba, és mentsd ki a bajnokságot, meg az összes csapatot fájlba. Tedd fell a javítócsomagot, installáld fel a magyar bajnokságot, write database, majd importáld be a fájlba kimentett bajnokságot, és utána a csapatokat is (a régieket meg vagy felülírja, vagy töröld ki, ha magától nem). Ily módon lehet mûködni fog, én a saját magam által kreált dolgokat mindig így mentem ki és töltöm vissza patchelés idején.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Azt hiszem egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett, lehetséges, hogy nem voltam elég érthetõ. Elnézést érte.
A javítócsomag után is telepítem a magyar bajnokságot, sõt rá is mentek az editorban, de ennek ellenére a bajnokság marad.
Tehát nektek a javítócsomagok telepítése után, ha újra felteszitek a magyarosítást és az editorban megvan a mentés, akkor mûködik a dolog ?
Bontakun: mit töltöttél le?
Al Ashrad: Mivel sehol máshol nem olvastam hasonló emulátoros problémát ezért nem tudom mi okozza, így további konklúzió levonása is lehetetlen, szóval fogalmam sincs hogy mi a problémád, és hogy fog-e jelentkezni a 09-ben vagy egyéb teljesen más játékban egyáltalán, és szerintem a többiek is így vannak ezzel, mert ha nem így lennének (gondolom) már leírták volna amivel õk többet tudnak...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
A magyar bajnokságnak ez a verziója megvan, de sajnos az elsõ javító csomag telepítése után a bajnokságnak ez a formája eltûnik, és marad az eredetiben játékban lévõ magyar bajnokság. Tehát, nem az egész bajnokság tûnik el, csak éppen ez a bõvített változat, kiegészítõ.
Ezt követõen pedig hiába is telepítem újra ezt a kiegészítõt, egyszerûen marad a normál magyar bajnokság.
Üdv: Johnny the Dark Jedi
A vistám is eredeti (aktiválva van a kódja természetesen), és a játék is eredeti (ez is regisztrálva van). 😊 higyjetek nekem. 😄
Al Ashrad: Hiába rakod újra a Vistát, ha nem formázod elõtt a vinyót, akkor minden szemét ott marad, pont úgy ahogy elõtte volt. Egy teljesen üres, frissen formázott (néha többször formázott) hdd-n viszont már tényleg "tiszta lappal" indulhatsz. Márha eredeti a windows... Amúgy biztos hogy eredeti a te Fifa Manager 08-ad? Mert ennyi szarakodás után már inkább ez a kérdés merül fel bennem, nem pedig inkompetencia, vagy bug jelenléte.
Újra raktam a Vistát, semmi nincs a gépen, a 08 megint emulátor programot észlel és nem indul a 2. patch után. 😊 Ment az újabb levél a terméktámogatásra, nem hinném, hogy tudnak segíteni. Itt az uraknak volt hasonló problémája? Nem a 09-rõl van szó. A 09 önök szerint mûködne a gépemen, ha a 08 nem mûködik?
Üdvözlettel: Johnny, the dark jedi
"A HFM 09 Light verzója. Tartalmazza az NB1 és az NB2 csapatainak pontos klubadatait, címereit. A NB1 és a Ferencváros megközelítõleg aktuális játékosállományát. Az NB2 többi csapata random játékosokkal játszható. A telepítõ tartalmazza a master.dat file-t, ennek ellenére a EdManager.exe-t indítsd el telepítés után és nyomj egy Write Database gombot a jobb alsó sarokban! A változtatások életbe lépéséhez új játékot kell kezdeni!!! A telepítõ nem volt tesztelve, ha hibát találsz jelezd a mail címemre!"
Letölthetõ Itt!
Viszont a hibád elég egyedinek tûnik, mindegyik update után játszható marad a magyar bajnokság, egyrészt mert original EA included, másrészt mert tapasztaltuk, láttuk mûködni a magyar bajnokságot minden update után... ám reméljük ezzel menni fog nálad is, próba cseresznye.
Én a magyar bajnokságot keresném a játékhoz, mert a kezdetben kiadott nem volt teljes, ráadásul a frissítések miatt nem lehet újra betölteni, hiába telepítettem újra és újra.
Segítségeteket köszönöm.
Bármi további kérdés van, jöhet.
asroma/takibalint: 100% egyetértés
potyesz75: "andor pont szalontai kukac gmail pont com" erre a címre írhatsz
gianni18: Ha a saját szövegedbõl forgatott iróniát zokon veszed, majd le "kemény kis kocka gyerek"-ezed a másikat azzal csak infantilisságodról adsz tudomást. Amúgy meg tök kedves voltam, még viccelõdtem is, meg mosolyogtam 😊
Inkabb azon dolgozzal, hogy megvedd eredetiben a jatekot. Remelem ez eleg ertheto volt. Ugyis mondhatnam. Warez kerdes = negativ valasz.
potyesz
Mégegyszer köszi,majd jelentkezek ha sikerült valami. 😊
Én csak segítséget próbáltam kérni nem vagyok olyan kemény kis kocka gyerek mint te nyugi elég lett volna annyit írni hogy bocsi de nem tudunk ilyen témában segíteni....
crack megvitatása... eléggé megvitatom
nah pá másoknak kedvesebb legyél 😉
"ha warez témában írsz, törlõdik a kommented"
Ezen a fórumon nem a crackek megvitatása a cél, azt megteheted ezer más helyen, és légy oly kedves ha a még ki nem törölt warezoló gyerekekkel szeretnél társalogni MAGÁNBAN, PRIVÁTBAN, KETTESBEN tegyétek, meg lehet erre kérni???
Köszönjük elõre is (ha nem így cselekszel, akkor is) a fórum és a többiek lelki tisztaságának nevében... 😄
Hogyan lehet átnevelni valakit másik pozícióra és mennyi idõn belül?
Mert nekem még csak sok évvel ezelõtt sikerült valakit átnevelnem CM-rõl RM-re!!!Azóta senkit se tudok.Ez mitõl van?
TÖRT JÁTÉK = ÉV VÉGÉN KIRÚGNAK!
Tudna nekem vki segíteni abban hogy év végén ne rúgjanak ki??
Ha van vki akkor msn-en vegyen fel: [email protected]
Elõre is köszi
Al Ashrad eddig mindig megvettem most meg már nem fogom!!!
kokusz93 neked elküldte Kitto 15c a crack-et???
Valami ötlet, hogy a patcheket, hogy tegyem fel? És a második hivatalos patchre valami ötlet, hogy mitõl nem mûködik tõle a játék? Lefuttattam a programot, nem maradt semmi a gépen. Esetleg valami egyéb programot nem nézhet képfilenak? Megõrülök már ettõl. Mondjatok valamit a 09-es managerben vannak-e ilyen gondok? Mert ha nem tudom megoldani a játékomat, hogy mûködjön, kénytelen leszek megvenni a 09-et.
J.