Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, nem tudja, hogy ami torrenten fellelhetõ, az nem teljes játék😊
vannak még fiatalok...

És miután "fasszopó"-zik egyet ír magánba egy levelet...

"Feladó: szargame
Elküldve: 2009. 05. 15. 14:10
Tárgy: lécci segííííííts
Hogggggy kel mez számot változtatni??? a fifa manager 09-be??"

*sóhaj*
*nagy levegõ*
*elszámolok háromig*
Inkább bele se kezdek, de csak azért mert a kisebbet nem bántom...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Zsolti9014
Ez a viselkedés meg nem való ide.

A bannerban nagy piros betûkkel van kiírva hogy mi a helyzet.

Emellett a "fasszopó" kifejezést hibásan írtad le.

Hajrá Magyarország!

bocsánat h mertem kérdezni fasszopó -.-"

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

gondoltam, hogy nem bírod😊)))
jogos! inkább játsz pár órát, addigra hátha valaki lereagálja helyetted😊)

FOGJATOK LE 😄

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Sziasztok!! ( a nicknevem miatt elõre is elnézést kérek...)
Azt szeretném kérdezni, hogy én letöltöttem a a Fifa Manager 09-et torrenten akkor is ki fognak rúgni? :S Elõre is köszönöm.!

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

Igazából elfelejtettem melyik volt 3 csapat. 2 az volt, aminek nevében hiba volt (hosszú õ betû), ezeket letöröltem, majd újrakreáltam rövid ö-vel ezután már nem írta ki rájuk a hibát. Restore Database újra? Nincs kedvem újra létrehozni mindent... Mert állítottam egy csomó bajnokságon, létrehoztam egy csomó klubot, meg igazoltam, hogy a mostanihoz hasonló állapotok legyenek. Ezt újra lezongorázni lesz vagy 5-6 óra megint. És mivan, ha akkor sem fog mûködni? Akkor bexoptam?
Semmit nem kell letörölnöd a géprõl. Az unsupported character azt jelenti, hogy nem támogatott karakter van a klubbnévben. Például &-jel vagy hasonlók. Szerintem utf-8 annak is a kódolása, mint az ideinek, szóval a 256-os bõvített ASCII tábla kell hogy benne legyen, szóval az ékezetek, meg az & _ " jelek benne kell hogy legyenek, de alapvetõen ezt jelenti. Én biztos vagyok benne, hogy akörül az 5 csapat körül van valami gubanc, hiszen elõtte mûködött, és nem olyan varázslatos az az adatbázis, hogy egy állapot egyszer mûködjön, egyszer meg ne. Igazából látatlanban nem tudok többet mondani, mint végigmenni minden menüponton, és menüfülön, és figyelni, hátha találsz még hibákat... Valamint próbáld meg a +5 hozzáadott csapat elõtti helyzetet reprodukálni, hátha összejön.

Megnéztem... vázolom a helyzetet. Voltak olyan hibák, hogy játékos neve hibás karaktert tartalmazott, unsupported character in club - ez gõzöm sincs mi, valamint itt ott kevés kapus, csatár, vagy középpályás. Ennyi volt a hiba. Mindent kijavítottam, most már 0 hiba van. Ki se jelzi az országot, tehát nincs hiba. A játékot elindítva, klubot alapítok, szeretném szimulálni a magyar bajnokságot is, akkor ledob. De érdekes, mert amikor elõször létrehoztam akkor mûködött, aztán csináltam még 5 csapatot (már eddig is csináltam egy csomót!!!!!!) és ezután kezdett el ledobni, most újracsiáltam a bajnokságot, tehát újra betettem melyik csapat melyik ligában játszon, meg minden. Ledob. Nem lehetek ennyire béna... Valami nem okés. Plíz help, nem akarom 3. jára újratenni a vistát.
Nézd meg az editorban aaaaz Assistantok közül a Database Problem Toolt, szerintem a 08-asban is így hívták. Tuti hogy valamilyen nevezési, vagy sorsolási vagy egyéb adatbázisbéli hiba van. És valószínûleg valahol az újonnan létrehozott csapatok körül, szóval én ott keresném.

Na, valamit megint elrontottam :S.
Csináltam egy 5ös szintû magyar bajnokságot, általam kitalált csapatokkal is. Mûködött, tök jó volt, reserve teamekkel egészítettem ki a ligákat (Nb1 - Nb5). Aztán gondoltam, csinálok még csapatokat, hogy ne legyen annyi reserve team. Hiba volt. Csináltam 5 csapatot, ugyanúgy mint eddig. Aztán újrakreáltam a ligákat. Tökjó volt minden, aztán elindítom a játékot, és ha ott kijelölöm a hungaryt is, akkor kidob a játék. A windows hibát észlelt ezért a program leáll. :S:S Mi lehet a gond?
Elõször is van ez: Magyarosítás 0.1
Elég kezdetleges, de több mint a semmi, indulásnak megteszi. (ide kell bemásolni: C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09\fmdata\eng)

Aztán van ez is: #9114 hozzászólásig menj vissza és írj annak a srácnak, õ vele én személyesen nem beszéltem, nem tudom mi van nála, de az sem teljes.

Elvileg még készül a magyarosítás (kb 20 ezer sor összeillesztése folyik) szóval idõvel még lehet lesz újabb kiadás... Ennyit tudunk adni...

Hello,sziasztok, kérdésem a fifa manager 09 hez van magyarositás mert nekem bonyolult ha van hol találom. köszönöm a segitségt elõreis.
Megvannak a country sav fileok a database mappában! Természetesen. Amikor az adatbázis patchet rakom fel, ugye annak a fifa manager mappát kell beírni, tehát az alapmappát ahova a program települt. Automatikusan is azt jelöli meg. Ezután azonban nem történik semmi, ha megnyitom az editorban az adott országot semmi változás nincs. Próbáltam azt, hogy máshova telepítettem a patchet, akkor ugye megcsinálta a .sav filet. Ezt manuálisan betettem a database mappába, lecseréltem a régi .sav filet. Ezután sem történt semmi változás az editorban. Elindíottam a játékot, ott sem volt semmi.
Akkor nem a kiegészítõkkel lesz a gond. A mentésfájlod ugyan nagy, de nálam simán viszi a 180-200 megás mentésfájlokat is (igaz az 32 bites Vista). A néhai 3D-s meccsszimuláció sem okozhat ilyen gondot, fõleg úgy nem, hogy már a meccsnapra érkezéskor kidob a játék. Ha meglesz a hibaüzenet, talán tudok hasznosat mondani...

-/-

Al Ashrad:
A ..\Fifa Manager 08\database\ mappában megvannak a *.sav fájljaid? Úgy 150-200-at kéne találnod legalább.

-/-

Leslie87, ha csak nevetni tudsz, akkor hirtelen miért kezdtél el figyelni a helyesírásodra? Ha nem változtattál volna az írási stílusodon még talán hihetõ is lenne amit írsz, de így nem. Mellesleg a hibákat jól látható módon szándékosan követtem el (a szóismétlés stilisztikai elem, modern írók és költõk is gyarkan használják jelentéstartalmak eszkalálásának érdekében), ezért egyáltalán nem megrendítõ amit írsz. Ellenben a te hibáid szándékos elkövetése finoman szólva sem feltételezhetõ. Helyesírási szótáram nincs, tudod van aki ezeket megtanulta rendesen általános iskolában. A poén már csak annyi az egészben, hogy ha olyan higgadt és nyugodt vagy, "csak nevetni" tudsz rajtam, akkor miért kell trágárkodni? Vagy te így nevetsz?

Text módban játszom. 1-2x 3D-ben is használtam és mintha onnantól csinálná ezt (de erre nem mernék megesküdni). Meccs kezdése elõtt dob ki, amikor a meccs napjára érne. Autosave hetente van és gyorsan adja a napokat egymás után, nincs lassulás.
Ha kidob, a feladatkezelõben 1,150 Mb körül mozog a lefoglalt memóriája. De szabadon van még 1-2 Gb mindig. A mentés fájljaim 164 Mb-osak.
Ha megint játszom és kidob, leírom majd, hogy a Vista milyen hibát dob ki.
Leslie87
Andretti: Csak nevetni tudok rajtad! Jah és ha már az írás helyességérõl írsz akkor én is javítanám azt, hogy egy mondatba 1 NAGYON szót írunk, nem pedig 10-e, és egymást követõ mondatba nem írunk ugyan azt mint pl: unjuk! Dugd fel tövig a helyesírási szótárad!

Az adatbázis tényleg nem okoz ilyen gondot, mivel a teljes adatbázist kimenti a mentésfájlba (.ea), és az adatbázis (.sav) fájlokból nem tölt be semmit, szóval azokat akár törölni is lehet, ha mentésbõl töltesz, van saját adatbázisod. Engem az érdekelne, hogy egészen pontosan milyen képernyõkön dob ki a játék. Rendszeresen meccskezdéseknél? Akkor az a kérdés milyen meccsódban játszol... Rendszeresen e-mail olvasás alatt? Rendszeresen akkor mikor telik a hét, és processingel?

Mert ha rendszeres és visszatérõ a probléma, akkor könnyen meg lehet keresni a kiváltó okot, és esetleg megszüntetni. Lehet hogy megtelik a memória, a stack, a cache. Lehet rosszul zárt le egy fájlt, amit azóta minden meghíváskor eldob a program, és ezért kilép.

Elsõre arra tippelnék, hogy a sok adatbázis-kiegészítés miatt a mentésfájlban akkorára duzzadt a kezelendõ adathalmaz az adatbázis körül (játékosok száma, játékospiaci infók, history bejegyzések száma) hogy a program belsõ stackje ad szûk keresztmetszetet, vagy a memóriádon nem tud ekkora darabokat mozgatni, vagy valamelyik belsõ cache megtelik a 3 hétnyi processing alatt, és eldobja a programot. Ezért lenne fontos az is hogy mi módon lép ki. Hibaüzenet, jelzés, log, akármi, bármi, minden kis morzsa.

Mondjuk ez a tipp nem tökéletes, mert ha ilyen jellegû lenne a probléma sokkal inkább laggolni kezdene a játék (veszett nagy mértékben, pl 1 nap processingelése 5-10 percre nõne meg) de kiindulásnak ennyi infóból csak erre a tippre futja.

Minden érdekes nekem is, mert 2000-tõl meg van a játék sorozatban mert semmilyen játék nem ér ennyit /még pénzbe se - kb 48 sör - az 1 hónap.., évbe nem is számolható).
Semmilyen patch nincs fent, az eredeti játékhoz innen tettem fel adatbázist, meg mindent (címerek..., stb, évek óta hatalmas adatbázist építenek a világról és fõként a címerekre fektetem én a hangsújt /20 év játékbeli év után úgyse ismerem a játékosokat...de a csapatok örökké maradnak/) http://www.fifamanager.it/
Régen volt olyan esetem, hogy a meccsek idõpontjai nem egyeztek, ahogy szerkesztettem az editorban.
Nem tudom jelent-e segítséget, de az Ausztrál bajnokságban kezdtem el, ahol bajnok lettem és Ázsia BL gyõztessé váltam a Sydney FC-vel és 3 év után mentem a Red Bull New York-hoz Amerikába. Ugye onnan milyen jó lenne a Red Bull Salzburg-ba menni 😊) Viccet félre értve, imádom a futballt és a világ fociját. De a játék sztem nem válogat, hogy ki milyen "hülye" mint én 😊
Sztem egy adatbázis csere nem okozhat ilyen gondot. A legnagyobb gond, hogy még 2 éves szerzõdésem van és tovább fogok állni mert kontinens szinten megnyertem mindent (utolsó európa), de addig 3 meccsenként dobjon ki? Túlélem, mert mentek mint a hülye, de idegtépõ 😊
Köszönöm, hogy az eddigi kérdésemre is válaszoltatok!
Érdekes probléma. Amiatt érdekes, hogy csak 3-4 év után jött elõ. Lenne pár kérdés:
-2009?
-Milyen patchek voltak fent mikor kezdted az 1. szezont?
-A 4 szezonos mentésed kezdete óta, a 4 év alatt rakták fel bármilyen patchet?
-Egészen pontosan mikor (melyik képernyõn, melyik gomb lenyomására) és hogyan (hibaüzenet, kékhalál, sima CTD (Crash To Desktop, hibaüzenet nélküli kilépés)) lép ki a játék?

Ezek után könnyebb lesz kitalálni mi a gond...

Nyilván új játékot kell kezdened, mert adatbázist is módosítanak a hivatalos patchek. Én nekem is van már diplomám (bár nem egyetemi), ja és én vagyok a legnagyobb arc a fórumon, meg a legszerényebb, szóval bújjatok el. 😄
Aki tört játékkal játszik az egy bohóc. A napi 1 doboz cigire és sörözésre van pénze az ilyennek, egy játékra, ami szórakoztat, meg nem adja ki a pénzt. Szánalom.
Sziasztok!

Technikai kérdésem lenne. 64 bites Vistam van a gépemen és elõször a tört játékkal kezdtem el játszani. Semmi probléma nem volt vele (kivéve, hogy év végén kirúgtak). Megvettem az eredetit, 3 szezont lehúztam és most a 4. szezonban egyre gyakrabban dob ki a játékból. Néha 3 meccsnél se tudok többet játszani.
Járt már valaki így? Ha igen, mi oldotta meg a problémét?
Ha a kiadott hivatalos frissítéseket felteszem, mit módosít? Új játékot kell kezdenem?
Köszi a segítséget! Mindenkinek jó játékot kívánok!
:-)
abba kéne hagyni a fikázást, meg az akor is az enyém az utolsó hozzászólás címû szindarabot...
nem számít ki hány éves, hány diplomája van vagy lesz...
nekem elhiheted idõsebb vagyok nálad és diplomám is van már 2....
Smici1985
Így utólag megjegyezve, legyél politikus, mert úgy néz ki, hogy te a szarrol is megmagyaráznád azt, hogy nem szar.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Smici1985
Nem akarlak piszkálni, de kezdted a hülyézést. Nem számít az ilyen gyökerek miatt tartunk ott ahol. Azt hiszed, hogy az érettségi nagy fiúvá tesz? Hát nem. Bocs, jõvõre fogok diplomázni. De a segítség nem fájdalmas dolog.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Más országokban igazodnak a fórum írott (fent olvasható) és íratlan szabályaihoz és nem azt várják hogy a fórum igazodjon hozzájuk. Én két éve is írtam ide és két év múlva is fogok. Két éve is írtam 30-40 soros részletes leírásokat mélyrehatóan a játékról, mostanában is tettem, és két év múlva is fogom tenni (minden reményem szerint). Két éve sem fogtam vissza magam, most sem fogom vissza magam, két év múlva sem fogom visszafogni magam. Érdekes módon a játékot szeretõ egyének akik ide rendszerint és visszatérõ módon írnak nem utáltak még ki, szóval nem félek attól hogy velem valami komolyabb baj lenne. Az egész fórumozó csapatot meg már csak nem fogod lehordani...

Érdekes mód 4 évvel fiatalabb vagyok nálad, mégis több stilisztikai érzékem lehet mint neked, ha az általad írt "Az hülyeség, hogy ha tört játék akkor év végén kirúgnak. Akkor nem tudom, miért írányitottam a Liverpoolt 5 szezonon keresztül. Utána meg én igazoltam el onnan." kommentben én mondjuk lekezelõ és fennköltséget sugárzó jeleket vélek felfedezni, míg Te "normálisan megjegyeztem valamit" módon vélekedsz ugyanerrõl az írásról. Kifejtem miért gondolom így, (a kölcsönös anyázás után ha nem gond én mellõzöm az effajta stílust, és bár bízom abban hogy nem fogod folytatni, feltételezni már nem merem) lépésrõl-lépésre:

1. Rossz ómen lehülyézéssel nyitni. Részletezem is, hogy miért. Ha egy csoport közösen állít valamit akkor annak esetleg megalapozott oka, netán elõzménye lehet, és mikor megérkezésed pillanatában liliomtipróként rongyolsz a jelenlévõk szent meggyõzõdésébe, akkor azzal esetleg néhányuk rosszallását válthatod ki. Ez akkor is igaz, ha a jelenlévõk tévednek, sõt akkor is ha élõben teszed, sõt még akkor is ha csak poén az egész. Nem illik, nem szokás, nem etikus.

2. "...Akkor nem tudom, miért írányitottam..." Szerintem elég nyilvánvaló egy magyar anyanyelvû embernek, hogy ez a mondat valami olyasmit sugároz, hogy én jobban tudok valamit nálad. Egyszóval lekezelõ. És bár 4-esre érettségiztem magyarból (76%), elcsúfítva ezzel a kitûnõ érettségi bizonyítványom (mondjuk ezen információk teljesen irrelevánsak a témában, de te kérdezted hogy "Ki a tököm" vagyok én, hát elmondom kicsoda vagy micsoda vagyok, merthogy a te tököd biztosan nem, és ez alól minél hamarabb szeretném tisztázni magam!) amit ugyan én nem sajnáltam, de anyukám igen, azért az ilyen szintû stílusjegyek megjegyzése még ment.

3. "Utána meg én igazoltam el onnan." Lehet én gondolom rosszul, de ez a mondat, fõleg az elején lévõ "utána meg"-gel, egy vitahelyzeti pozíciót megerõsteni akaró kijelentés, közérthetõbben bizonyítod/alátámasztod/igazolod a saját magad igazát. Ez önmagában egyáltalán nem negatív, viszont mikor azon kijelentésed erõsíted meg (hangsúlyozod továbbra is) amelyben konkrétan lehülyéztél minket (közvetve engem), akkor az ember képzeletbeli zsebében kinyílik a képzeletbeli bicska, esetleg egy képzeletbeli ütéssel jutalmazna. Csakhogy a Bikini együttes méltán ismert dalszövegeire utaljak.

4. Összefoglalva: ne egy lehülyézéssel nyiss, a következõ állításodban ne az elõzõ állításod helyességét bizonygasd, majd a harmadik állításodban ne ismételd meg a másodikban elkövetett hibát. Mindezt akkor se tedd, ha nyilvánvalóan neked van igazad (mert elõfordulhat, hogy mi tényleg hülyék vagyunk). Lehülyézés nélkül viszont bármikor, nyugodtan. Garantálom, ha hülyézés nélkül nyitsz, máshogy néz ki a válaszom.

Ja és volt egy válaszleveled is, arról még szót se ejtettem. Rosszul néz ki ez az "egy pár fórumot bejártam" duma. Sõt én nem is értem, hogy ez hogyan lehet. Ha már olyan sok fórumot bejártál, hogy azzal dicskedni lehet, akkor egyrészt hogy-hogy nem is próbálsz betartani olyan informális, íratlan internet- és fórumetikai szabályokat, hogy nem egy lehülyézéssel kezded a belépõd? És ha ezt teszed, akkor miért lepõdsz meg (sõt, háborodsz fel) azon, hogy így válaszolnak? Gondolom neked sem egy mindennapi, természetes dolog egy fórumban lehülyézéssel kezdeni a hozzászólásod... ugye nem? Az már csak egyéni vélemény, hogy én nem nevezném kimagasló sikernek a rengeteg fórum látogatását, és nem dicskednék ezzel. Sõt, én a fórumozó emberek viselkedésébõl és reakcióikból sem vonnék le egy egész nemzetre általánosított véleményt, de ez már tényleg csak az én egyéni szociális problémám, hiszen a fórumozó emberek olyan tökéletesen reprezentatív módon adják vissza a magyar nép minden jellemvonását.

-/-

Leslie87, te pedig elõbb gondold ki mit akarsz írni, majd nyisd ki a Magyar helyesírási szótárt, és mielõtt rányomsz a mehet gombra gondold át mégegyszer, hogy magadra nézve mennyire degradáló amit írtál. Ha mindezek után még mindig úgy gondolod, hogy el akarod küldeni akkor, és csakis akkor klikkelj.
Szemelvények: egy mondatot nagybetûvel kezdünk, írásjelekkel tagoljuk a mondandónkat, a teljesen szót egy 's' betûvel írjuk, a szólni hosszú 'ó' betû és a tulajdonneveket nagybetûvel írjuk. Ekkora mennyiségû hibánál már nem lehet elgépelésrõl beszélni.

-/-

Al Ashrad, szerintem a 9120-as hozzászólásban lévõ gond lehet a tied, csak nekem most nincs feltelepítve a 2008-as játék, így nem tudok pontos lépéseket leírni. Viszont most eszembe ötlött valami olyasmi, hogy valamelyik évben a hivatalos kiadásban a country.sav fájlok be voltak tömörítve valahova, és egy program (tán maga az editor) segítségével elõbb ki kellett azokat csomagolni, hogy megfelelõen lehessen modifikálni az adatbázist. Lehet, hogy ez pont a tavalyi volt. Szóval szerintem keress rá a Fifa Manager 08 mappádban a *.sav fájlokra, és ezekbõl elvileg olyan 150-200 db-ot kéne találnia a keresõnek a ..\Fifa Manager 08\database\ mappában.

tört játékkal játszom, én is unom hogy mindenki a crack után érdeklõdik, mert vagy megy vagy nem megy...

meg kell érteni, hogy illegális dolgokról nem beszélgetünk a fórumon és kész...

szóval nem kell parasztozni andrettit, igaza van amikor nagyon tele van a hócipõje már...

Inkább nekem adjatok tanácsot a sok warez helyett. Andrettinek teljesen igaza van, qrvára unjuk már az itt önmagukat illegális player császárnak hírdetõ szemüveges úriembereket.
Szóval miért nem tudok feltenni adatbázis patchet? 😊
És, hogy minden kétséget eloszlassak ugye, eredeti a játékom, és már a második patch után is tudok vele játszani 😛. Csinálok otthon egy level 10-es magyar bajnokságot, érdekes lesz 😛.
Peace
Leslie87
itt nagy királynak érzed magad ha ilyeneket mersz szolni a másikra undorító ahogy beszélsz na andretti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leslie87
nagy paraszt vagy andretti teljessen igaza van smicinek

Smici1985
"ERRE BAZDMEG JÖSSZ TE...
És ezt már NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON unjuk."

Ki a tököm vagy te, hogy így beszélsz velem? Én normálisan megjegyeztem valamit. Amúgy meg a legegyszerûbb módszer nem ez lenne. De nincs warezolás. De ha te így beszélsz, akkor bazd meg te és akkor néz körül, mert egy pár fórumot bejártam, de ezt sehol se találtam még. Úgy néz ki csak Magyarországon van így. Ez egy különleges ország.

Ignorant gullible...

Amikor kiadták a játékot, és elkészültek hozzá a crackek, mindnél tapasztalták ezt a problémát. Aztán senki nem tudott rájönni hogy hogyan kell megcrackelni, így nem is próbálkoztak tovább, viszont a sok netes kópiával játszó gyerek jött és írt ide tucatszám, hogy ójajmiértrúgnakkimikoragyoncheatelveagyonnyertemmagam, és mi rohadtul meguntuk ezért kiírtuk. Igaz hiába, mert az ilyen illegális kópiával játszók táborának 95%-a nem vette észre a szövegoboztól 3 centire... najó 4 centire lévõ feliratot, és tovább folytatta a kérdezõsködést. Na akkor már nagyon untuk.

Aztán decemberben vagy januárban kijött a 2. official patch, amirõl kiderült hogy feltörhetõ, és fel is törték, de ezt az illegális kópiával játszók 95%-a nem tudta beszerezni, ezért megint ment a kérdezõsködés, hogy hol, meg hogyan, na és azt már NAGYON NAGYON untuk.

Aztán szerencsére már alábbhagytak a sok kérdezõsködéssel, de ekkor áprilisban jöttek a mûmájer idióták, akik elkezdték itt hangoztatni, hogy mi mekkora belfaszok vagyunk, õk meg mekkora királyok, merthogy neki tört a játék és mégse rúgják ki... na ezt már NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON untuk. De mint minden hülyeség szerencsére ez is eltûnt, és kezdtünk (én legalábbis kezdtem) megnyugodni, hogy több hasonló már nem lesz...

ERRE BAZDMEG JÖSSZ TE...
És ezt már NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON unjuk.

Smici1985
Az hülyeség, hogy ha tört játék akkor év végén kirúgnak. Akkor nem tudom, miért írányitottam a Liverpoolt 5 szezonon keresztül. Utána meg én igazoltam el onnan.

Leslie87
http://www.webforditas.hu/ <===== ezen az oldalon is 500 karakteres szöveget lefordit gond nélkül!

duuuurva ez a spanyol cucc 😄

ezttessék elolvasni, igaz spanyolul van de ez lefordítja
szerintem rossz helyre telepíti/ted a country fájlokat, mert ha jó helyre telepíted akkor látszik h mit telepítettél, ja write c gombot nyomd meg...
Kedves játékostársak!
Félsiker.
Megint újratelepítettem a Vistát, mert a múltkor valamit elrontottam. A második patchel ELINDUL a játék!!! Nincs többé emulátor programmal való ütközés észlelése. Ez a jó hír.
Most jöjjön a rossz: az adatbázis patchek (országok) továbbra sem mûködnek. fmhungaryról töltöttem most le, hogy nehogy ugyanazokat rakjam fel, de semmi, instalálom a patchet, belépek az editorba és nincs semmi változás, write-olok, mentek, semmi. 😊 Valami ötlet?
Köszönöm a hosszú és kielégítõ válaszod 😊
Értem mit írtál és meg is próbálom alkalmazni ezeket.Na majd jelentkezem hogy mire jutottam.
üdv

bizony jó lenne ha megtudnád velünk osztani, épp most illesztem össze az eddig fordítottakat...

70ezer sorból 20 ezer körül lesz a magyar sorok száma, és ha elküldöd nekem, akkor a tied is bele illesztem a translations fájlba...
eddig a munka 30 %-a van meg, tehát a tieddel együtt publikálható......
engem érdekelne a magyarosítá[email protected] ha ide elküldenéd akkor azt megköszönném!béke!
HeZol, nálunk is van egy darab fordítás, összemontírozhatnánk a kettõt. Ha elküldenéd e-mailben akkor annak örülnénk.

opalzoltan:
A játékosok formája alapvetõen a meccsen nyújtott teljesítménytõl függ. A meccsen kapott osztályzatok nagyon összetettek: számít mennyit játszott, mennyit volt játékban, mennyit hibázott, és minden hasonló statisztika. Ha gólt lõ egy csatár de azon kívül semmit nem csinál akkor arra kap egy 6-7-es osztályzatot, ha sok helyzete van, nem hibázik, jók a passzai, de nem rúg gólt, akkor 7-8-at simán kap, egy jól játszó, sok jó passzt adó középpályás simán kap egy 7est, sokszor akár egy 8ast is, viszont a védõk keveset vannak játékban egy olyan meccsen, ahol a csapatod sokat támad, sokat birtokolja a labdát. Mivel keveset van játékban, kevés labdát kap, kevés jó passza van, ezért 6-osnál nem lesz jobb az osztályzata, és ha kap egy sárgát az -1 osztályzat, ha elront néhány passzt, akkor az megint -1 és így lehet az hogy egy gyõztes meccsen (pl 6-0) a védõid osztályzat 4-5-6, a középpályások, csatárok meg 8-9-10. Ezért van az, hogy hiába nyered agyon a meccseid, a védõid nincsenek jó formában, és ez a való életben is így van, mert ilyen szituban nincsenek párharcra kényszerítve. A meccsen kapott osztályzat is furán számít bele a formába. A forma ugye egy 0-20-as skála (tehát 21 fokú), hosszabb sérülés esetén lemegy 0-ra a forma, 20-asra pedig csak a 10-es osztályzatok vihetik fel. A középérték 10. Ha egy játékos minden meccsen 6-ost kap, akkor az 10-es formát jelent. Ehhez képest ha az osztályzat 6-tól eltér (+1...+4 vagy -1...-3 (3-asnál rosszabb osztályzatot én még sose láttam, ha az amúgy is szarul játszó, büntetõt hibázó, öngólt is rúgó védõ 3-as a félidõben és a 2. félidõben egybõl kiállítják, akkor is 3-ast kap tapasztalataim szerint)) akkor a forma is ki fog mozdulni legalább 1-el. A maximum érték az változó, de kb az utolsó 4-5-6 meccstõl függ. Ha pl kap egy 10-est akkor 10-rõl felmegy 13-ra mondjuk, kap mégegy 10-est akkor 16-ra, kap egy 9est 18-ra, kap egy 3-ast vissza 14-re, mégegy 8-as és 15 a forma. Védõ esetében: sok 6-os meccs 10-es forma. becsúszik egy 5-ös lemehet 8-9-re, becsúszik mégegy 5-ös és lemehet 6-8-ra. Ha 10-es formánál becsúszik egy kiállítás (3-as osztályzat) simán lemehet 6-7-re a forma. És mivel a védõ ritkán rúg gólt, és általában 5-6-7-est kapnak hátul, ezért lassan tud visszatérni 10-hez a forma. Általános tapasztalat nálam, hogy a forma középértékében van egy 10-12-es mozgó valami. Nem látok a programkódba, de ha egy játékos egész évben a padon ül, akkor 12-es a leggyakoribb osztályzata. Ez az edzéssel lehet kapcsolatban, és a cserék illetve a tarcsi játékosok formája általában lassan formálódik. (8-12 körül, 0-ról illetve 20-ról igyekszik visszatérni a középértékhez) Szóval a forma az valahogy így alakul. Amit ajánlani tudok a probléma megoldására az az, hogy az üres hetekben, amikor van elég energy tegyél be egy edzõmeccset egy nagyon gyenge (lower league-es) ellenfelet, és tedd a védõket a csatársorba illetve a középpályára. Az ilyen gyenge ellenfelek ellen még így is elérsz egy 4-0 vagy 5-0-ás eredményt, és akkor a védõk is kapnak 8-9-10-es osztályzatot ezzel feltornázva a formájukat. Igazából a játék intoleráns a védõkkel szemben, és nehezen ad nekik 7-es 8-as osztályzatokat, szemben a középpálya és a támadósor játékosaival, ahol azért elég jól tud értékelni a játék. Remélem ennyi szöveg elég ahhoz, hogy megértsd a problémád.

Srácok, ha valakit érdekel akkor tudnék küldeni részleges magyarosítást a játékhoz. Még nincs minden lefordítva, vagyis több nincs lefordítva mint ami le van, de egy része már magyar. Akit érdekel az írjon!
Sziasztok!
Szerintetek mért van az,hogy mindegyik játékosom formában van szinte egész évben,néha lemmenek 10re,de aztán általában 17-19 körül vannak.DE!!!A védõim majdnem mindig 8-9-10 körül vannak!!Ez miért lehet?

NP, most már besokalltam az egésztõl. 😊 Majd megveszem valamikor a 09-et vagy megvárom az újat... Addig meg patchek nélkül próbálkozok. De nem értem miért nem látja a patchet, most legutóbb, leszedtem a játékot, databázist is visszaállítottam, letöröltem mindent. Aztán már semmilyen liga patchet sem fogadott el. De az az érdekes, hogy a vista újratelepítés után az európai országok patcheit még felrakta. 😊 Vicces. Csak az a baj, hogyha manuálisan csinálok valamit és elrontom (amúgy semmit nem rontok el, csak valami baja van ezzel is), akkor el se indul a játék aztán bármit csinálok és újra restore database kell és telepítés, szóval az egész munkám kárbavesz. Ezért gondoltam, hogy ezekkel a felrakott patchekkel jobb lesz, de ezeket meg nem veszi észre a játék, vagy nemtudom. Hiába rakom be én magam pl feröer sziget patchet, megmarad az a 4 csapat aki eddig is bent volt az editorban. Én hülye meg amikor már fel volt rakva minden európai patch, de nem rakta fel az ázsiai országokat, letöröltem az egészet. 😄 Pedig akkor legalább az európai meglett volna 😞((
Feszültség levezetésére felraktam a NFS Pro Street-et, hát nem fel...-t az is? 😄 Az egyik pályán ha nyertem nem mûködött az enter, csak az újrakezdés LOL. (ez is eredeti) Szóval most inkább videózok.
Na peace.
Warezt meg kerüljük el itt, mert már a tököm tele van vele.
Ez estben kérünk fáradj a kijárat felé és hagyd el a fórumot..... MOST!

Akkor gyere vissza, ha normális kérdésed van, addig SP-t idézve: "Mi nem igazán kedveljük az illegális kópiákkal idepofátlankodókat errefelé"

Bármi egyéb kérdésre szívesen válaszolunk, de ahogy olvashatod pár centivel a kommentelõablak fölött:
"ha warez témában írsz, törlõdik a kommented"

Al Ashrad:
Abszolút nem értem a hibáidat. TCM 2003 óta nem voltak sose ilyen patch gondjaim, pedig volt mikor 2-3 giga patch ott volt a játék könyvtárában, és ami papíron tudott együttmûködni, az mindig úgy is tett. Néha kellett kicsit ide-oda másolgatni fájlokat, meg editroban importálgatni, de max 1-2 óra böködés után minden patch életre kelt játékon belül is. Interneten keresztül ennyi a max amit én hozzá tudok adni, kezem alatt fifa manager/total club manager ennyit még nem szarozott. Passz...

Andretti a fifa manager 09 torrentrõl.
Teljesen igazad van. 😊
Ugyanakkor nekem pont a manager való, mert ezzel a kaki játékkal azért lejátszottam úgy egy évet... 😉
Csak miután rájöttem, hogy lehetne sokkal jobb is a játék, reálisabb csapatokkal, akkor már kevésnek éreztem az alapjátékot. Ami bosszant, hogy szarul vannak megcsinálva a gyengébb ligák, már ahol van liga, ahol nincs, ott meg 20-as szintû játékosok játszanak, akiknek 10 gólt rúgnak a nagycsapatok, ami nem reális. De nem adom fel 😊 csak nem értem miért nem mûködnek a patchek. Régen fifáztam (03 volt a kedvencem aztán esett a színvonal) és a manager mód volt ott is a kedvencem. Aztán a fifa manager 08 lenyûgözött és nem tudtam abbahagyni 1 évig. Amúgy meg nem érdekel különösebben milyen labdával vagy milyen cipöben játszanak, csak ha már azon a spanyol honlapon ezek is fent voltak, gondoltam miért ne rakjam fel. És miután felraktam, az elõtte sikeresen felrakható európai országok ligáit sem tudtam felrakni. Szóval valami nem okés :S.
Attól, hogy te nem tudsz valamit megcsinálni attól nem a játék lesz a röhelyes. A readme és egyéb nfo-k olvasása sosem árt, illetve a honlapon a csatolt szövegekre is érdemes figyelni. Vannak bizonyos patchek amelyek a játék belsõ struktúrális formája miatt nem tudnak kooperálni, illetve a patchkészítõk inkompetensek azzá csinálni õket. Viszont a reverse engineering nem egy egyszerû dolog, rengeteg idõt és energiát igényel ellenben semmi pénzt nem hoz, így a patchkészítõket még így is csak dícséret illeti, az meg hogy az EA nem teszi könnyûvé a modderek világát saját üzleti felfogása, joga van hozzá, jogunk van ezért nem szeretni. Mellesleg szerintem neked a fifa sokkal inkább való játék, abban is van manager mód, lehet sok labda, meg mez, meg gameplay patchet felrakni, ez a játék kevésbé szól a küllemrõl (labdákról meg cipõkrõl) sokkal inkább a belsõrõl. Például arról hogy egy feröer szigeteki csapatot BL gyõzelemre vezess. Csilli-villi cipõk és labdák szeretete esetén ajánlom még egyébként a valódi focit is, bár az a játék sem igazán a labdáról meg a cipõkrõl szól, de ott legalább nem panaszkodhatsz a grafikára, meg a felbontásra, meg hogy nem mûködnek a patchek...

Igaz, hogy ez most egy kicsit paraszt hangvételû hozzászólás volt, de az vesse rám az elsõ követ aki szerint nincs igazam...