11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
AdamBeyer #9638 vagy van más is ami miatt várnom kéne ? -
AdamBeyer #9637 tehát addig ne kezdjek karriert mert majd felül kell írnom a dolgokat értem, köszi
de viszont ha csak a megye1 dolog a probléma(?), akkor nem várom meg azt az 1-2 napot és elkezdem, az nem nagyon izgat -
qkackagabika #9636 töltsd le tedd fel, póbáld ki
:D
aztán majd 1-2nap múlva lesz egy 10-12 megás fájlt, amit be kell másolni egy helyre és akkor kezdj el egy hatalmas karriert! :D
de így is lehet használni, csak a feljutó megye1 es csapaqtok kb nb2-es szintűek! :D -
AdamBeyer #9635 köszi szépen skacok :)
akkor még nem érdemes feltenni vagy hogy érted? -
qkackagabika #9634 Na 3x-ra felment! :d , de sajnos van benne elég hiba, szóval majd az fmhungary-n lehet bővebben olvasni róla! még annyit, hogy csinálok még egy utolsó adatbázis állítást a napokban, amivel tényleg reális lesz az egész. a link: hfm2009 -
AdamBeyer #9633 ...jöhet a link :) -
qkackagabika #9632 én még régebben a tcm2004-el fusioltam, akkor annyi volt, hogy fel kellett telepíteni a managert, majd utána a fifát, és a játékban volt egy fusion gomb a 4 féle lejátszási mód között. Ha arra mentem, akkor játszhattam a managerben a manager engine-ével és én írányítottam a játékosokat, tehát nem a fifát töltötte be!
Hogy most hogy van azt nem tudom, de a fm09-nek az engine-je szerintem elég jó az update2 után, kivéve 2 dolgot, az egyik ha 16oson kívűl, de a 16os közelében bal vagy jobb oldalt buktatja a játékosom az ellenfelet mindig 11est ítélnek ellenünk. A másik, hhogy nagyon sok leset nem fúj be a bíró, volt hogy 3-5 m-es leset nem fújt be, persze berúgták nekünk! :S
De a való életben is vannak ilyenek, sajnos elég sűrűn, szóval ugyanúgy káromkodok, mintha a TV-ben néznék eghy meccset! :D -
#9631 Pedig van ilyen funkció,amire külön patch volt a 08-ra és alapból van a 09-ben ez pedig a fuzió.
Csak az istenért nem tudom összerakni,mert leírás nincs sehol.
Aki esetleg 3d módban focizik és unja,hogy béna a mechanizmusa és fuziót meg tudja oldani az írjon nekem egy pár sort,hogyan is lehet megcsinálni.
Köszönöm. -
qkackagabika #9630 este írok működő linket -
Andretti #9629 Innen mindenki le tudja tölteni a HFM 2009-et.
Sok hozzáfűznivaló nincs, minden le van írva benne amit érdemes tudni. 530 mega tömörítve, 1,2 giga kibontva a telepítő.
A késésért bocs mindenkitől, az évkezdetek pörgősek.
Ha jól olvastam a Fifa Manager 2010 struktúrája nem fog változni, így feltehetően a patch nagy része kompatibilis lesz a következő kiadással.
Jó játékot. -
Al Ashrad #9628 A kérdésemet meg szépen le is hagytam, szóval a 09-ben is szar a többjátékos mód? (az első játékossal semmi probléma, de a másodiknál az említett hibák...)
Ja és vegyétek ki a szóközöket a képfeltöltésnél, akkor láthatjátok a képet, :P. -
Al Ashrad #9627 Áh hülye szar nem engedte, hogy képfeltöltésről linkeljek. Most le kell írnom mégegyszer amit leírtam. Nagyon idegesítő hibát fedeztem fel, a 08-ban a többjátékos módban, a második playernél nem jegyzi a hónap menedzsere címeket, meg úgy semmit, + az év menedzserének választottak, ami nem is igaz :D, meg mixeli a legtöbbet fejlődő játékosok képernyőjét az első menedzser ligájával, meg ilyenek. Remélem kijavítják a hibákat.
http://k epfeltoltes.hu/090921/42680945N_vtelen_www.k epfeltoltes.hu_.jpg -
#9626 http://k epfeltoltes.hu/090921/riyadh123nasr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Régebben játszottam az Al Nasr nevű csapatommal. Most úgylátom kitettek magukért, igaz többszörös emberelőnyben, meg sokkal jobb csapattal, de rengetegszer jobb eredmény született.
Mellesleg ismét egy galaso születőben, ezen a mérkőzésen is játszott, hiszen Monteagudo (az eredeti védekező középpályásom, aki piroslap miatt nem játszhat egyelőre, bár így évvégére a szerepét Canizalez szntem átveszi).
Érdekesség, hogy összesen úgyemlékszem 5 játékosom (+én) szerepel nemzetközi válogatottakban, ebből kettő a bolívban (egy 48as AM - kérdés, hogy hogykerült be -, illetve a 65ös Canizalez).
Ha jobban megnézitek az összeállításomat, egykét érdekes név is fogadnifog titeket. :))))
Amúgy van rá esélyem, hogy néhány év-évtized múlva már a frissen felhozott tehetségeket is letudom szerződtetni az arabvilágból? Hisz elkezdett a piac zsengeni azoktól, akik 18 évesek, és a skótjaim level 70-nek ítélik meg őket...
Egyelőre az a panaszuk hogy nagyobb klubbokba akarnak szerződni :( -
Al Ashrad #9625 Am ez a ligás cucc a 08-ban is szar, mert nálam a magyar 5. osztálynál van úgy, hogy 2 csoport van, és az összes kieső az első csoportba kerül a 4. osztályból, a feljutók meg mind a második csoportba. Erre gondoltál te is Qkacka a 09-ben? -
Al Ashrad #9624 Nem. Sajnos csak akkor láthatod a szinteket, ha a játék elején bepipálod azt, hogy mutassa a játék a szinteket. Én a 08-al játszottam jó sokat mire rájöttem anno... -
mivanmivan99 #9623 Oké köszi! És még az a kérdésem lenne, hogy ha teljesen kezdő edző vagyok akkor azért nem látom, hogy melyik játékos ki milyen tehetséges(hány csillaga van)??? Mert már lenyomtam egy évet aztán feltettem az update2-t szezon vége felé és akkor vettem észre h mutatja, h ki milyen tehetséges, meg a válogatottnál is lehetett a szerint listázni a játékosokat és most újraraktam a játékot és újat kezdtem ugyanúgy feltettem az update2-t de most a legelején, de most sajna nem látom, hogy ki milyen tehetséges szóval ez csak egy bizonyos edző szint elérése után fog menni??? Előre is köszi a választ! -
Al Ashrad #9622 Egyenként kell a ligáknál beállítani a korlátozásokat. -
mivanmivan99 #9621 Az editorban hol tudom beállitani h a gép ne korlátozza a kölcsönadásokat? Mert nem találom! :S -
gyaller #9620 tudtommal nincs rá mód... -
#9619 Ujra elővettem eme drágaságot és ismét elég gyengén muzsikálok 3d fociban ugyhogy döntöttem,megveszem hozzá a fifa09-et és ott fogom a meccseket lejátszani.
A kérdésem felétek az,hogy ki csinálta már meg és hogyan fogom tudni a kettőt összekapcsolni. -
qkackagabika #9618 Ez a tétlenség 18. napja! -
#9617 az nem állta volna az összes költséget :)
átírtam a villának az árát, 220 millát kapok ha veszek. vettem nyilván 5 darabot kb., aztán betettem a csapatba. x) -
Al Ashrad #9616 Kitalálom, editorban 150 milliót állítottál be a csapat kasszájának. :D -
#9615 az én tartalékaim pl. lvl 600zal szétzúzták egykét nagycsapat tartalékjait... említeném itt a Chelseat, a Liverpoolt, az Arsenalt... persze az elsőosztálybeliek sem voltak semmik. :))
Nade a Borussia Harpstedtel feljutottam az ötödosztályba, a tartalék meg a nyolcadba. Kicsit csaltam, most épül a 89ezer férőhelyes stadion, építettem 32 training campot (többet nem lehet), és az ificsapat a legjobb a világon :):)
A tartalékok meg 450 körüli levellel bírnak. Majdmég veszek néhány csatárt, mert azok elég gyenguszok. :) -
Al Ashrad #9614 Más országokban úgy van, ahogy írtad, spanyolországban a tartalékcsapat maximum a másodosztályig juthat fel, franciaországban a negyedikig ha jól tudom. De anglia más, mint írtam. Reménykedj, hogy a következő év elején a tartalékcsapatod indulni fog. -
Al Ashrad #9613 Látom fingod nincs ruszilaci az angol ligák rendszeréről, ezért segítek. A tartalékoknak külön bajnokság van, minden évben bekerülhet néhány jobb tartalékcsapat az első illetve másodosztályból. Van north és south league ezen belül, tehát 2 tartalékbajnokság van. -
qkackagabika #9612 17. nap HFM09 és Andretti nélkül... -
ruszilaci #9611 csak ez Angol első osztály Midlesboro-nak szerintem a tartaléknak indulni kéne valamilyen alacsonyabb osztályban szerintem???? -
qkackagabika #9610 csak úgy játszanak folyton, ha valahol szerepelnek, mivel nem szerepelnek sehol a gép és adatbázis szerint (ligátlan csapat) szerint, ezért várni kell, mikor adja be random a szerkesztett-csinált-gyári liga legeslegalsó osztálylába, ahol már folyton játszani fog. Addig marad a barátságos meccsek a felnőtt csapattal..... -
AdamBeyer #9609 igen ez a legtrébb mikor nem tudjuk mivan csak várunk hátha, legalább lenne egy fix időpont..
amúgy egyetértek, én is túlélném hogy ha nem lenne megoldva a feljutásos kérdés, úgyis Újpesttel nyomom(nám).. :) -
ruszilaci #9608 nem azt akarom hogy induljon a ligába csak hogy játszanak mecseket rendszeresen!!! -
qkackagabika #9607 úgy vettem észre, hogy random rakja be a gép, nekem már 2 éve van tartalék fullos csapat és nincs benne az alsó ligában.... -
ruszilaci #9606 valaki tud nekem segíteni nem tudom a tartalék csapatomat hogy kell elindítani a bajnokságba vagy csak akkor fog ha teljes csapat meg a cserék megvannak, vagy tenné kell még más valamit is?? várom a válaszokat remélem valaki tud segíteni nekem!!! -
qkackagabika #9605 Hát igen, az összes anyag kész lett augusztus 31-én és este megadtam a linkeket andrettinek. Az utolsó infóm meg az volt, hogy elkezdődött a suli és nincs sok ideje, amit értek. A feljutás-kiesés mizéria megoldásra vár, de ha nincs ideje megoldani, akkor meg tökmind1, így is élvezhető a cuccos, ezért felesleges várni-váratni a népet..... Ha meg meg tudja csinálni és akarja is, sőt ideje is van-lesz rá, akkor meg pont ahogy mondod, tájékoztatni kéne minket, hogy hol jár a munkálatokkal, mert az a legrosszabb, amikor semmi infót nem kapsz és csak a néma csend......
Remélem valamikor ad életjelet magáról....
(Ez a 14. nap) -
AdamBeyer #9604 nyugi ráérünk, 9 napja is csak kamuból írtam hogy nem bírok várni többet... :)
egy "srácok ekkor és ekkor lesz link"-et bepötyöghetne Andretti, vagy hogy hol tart a munkában(feljutás), már lassan két hete nem írt ide semmit a fórumra,
de nem én dolgoztam vele rengeteg időt úgyhogy kussolok, csak hangosan gondolkoztam...
az a kis részlet ami miatt reklamálni merészelek csak annyi, hogy augusztus végére volt beharangozva -
qkackagabika #9603 :D egy újabb remek bizonyíték az új windows kompatibilitásról! :D , ám valószínű, hogy a 64bites oprendszered a baj, ám egyébként, ha felteszel 32bitest, attól még ha az alkalmazásod, ill. programod itteligens, akkor kihasználja a procidat. Nálam pl. xp fut, és a stúdiós programod látja a quadomat és rendesen kihasználja! :D Szóval szerintem, tólj neki egy 32bites oppot, vagy egy xp-t! :) lehet bebootól vagy 5 msp alatt... -
atikusss #9602 A napokban lecseréltem a gépemet (erre: Intel 2,66 GHz/8M S1366 (Core i7, 920), Asus P6T SE, 2GB DDR3 OCZ Platinum Triple RAM, GTX275-640M PCI-Express 896MB GDDR3 VGA) és erre már Windows 7 64 bites változatát tettem fel. Mikor kiválasztom hogy melyik csapattal szeretnék lenni majd hogy melyik játékost akarom figyelni akkor van egy töltés majd ekkor rendszeresen kilép a játékból. Lehet az a baja hogy 64 bites a rendszer? Ugyanez történt Vista esetében is. Köszi a segítséget előre is! :) -
qkackagabika #9601 Már 13 nap telt azóta, hogy odaadtam Andrettinek az összes HFM09-es anyagot....................................... -
owen20 #9600 olyan kérdésem lenne még hogy a taktikánál hol lehet állitani hogy a csapat milyen mentalitásban játtszon védekező támadó normál ilyesmi?
a 3d-s meccshez nincs valami gameplay patch amit valahonnan le tudnék szedni mert vannak érdekes dolgok benne?ha találok leszedem a régi mentés menni fog vele?
ha nincs fent valaki küldene nekem gameplay patch-et? -
opalzoltan #9599 Ja,ilyen nekem is volt még rég..volt egy hibás játékos,ha meg akartam venni/környékezni mindig kidobott.De itt most nem tom miről van szó,nincs igazolás,nincs eladás,nem tudom mi lehet ez.Anyagilag sem vok minuszos.
És azért 2036 az csak 2036,nem kis karrier...
Ötletek ?