11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
AdamBeyer #9558 Sziasztok, nagyon príma a magyar patch meg a címerek, nekem csak annyi problémám van vele hogy egy Újpest(1.)-Dvsc(2.) bajnoki rangadón van 1900 néző, egy reac ligakupa elődöntőn pedig 7500 néző. A bajnokikon - úgy, hogy minden hazai meccsre adok 1000 ingyenjegyet - van maximum 3000 néző Újpesten, ez azért nem reális. Ezzel ha lehetne valamit kezdeni örülnék amúgy minden nagyon király a hfm-ben. Nagyon várom a teljes változatot.
Üdv! -
Andretti #9557 Nincs -
qkackagabika #9556 Andretti!
Ma küldöm az anyagokat
, mivel nem kaptam a végére segítséget, így egymagam csinálom az nb3-at már nem sok van, kitartás.
Hát igen, ide eljutni, azért kellett egy kis teljesítmény, meg persze az új szabályrendszer is! De főleg az új szabályrendszer, mert nincsenek felsőkategóriás csapatok, csak erősek. És hát a playoffban már csak az erős csapatok közül lehet kifogni egy 'beképzelt' csapatot, akik negyott nevettek és örültek a párosításnál, de a végén ugye mi örülhettünk! De ha ze a rendzser, monjdjuk már 8 éve lenne, szerintem nem a Loki lett volna az első ebben az évezredben aki kijut megint a BL táblára. Remélem sikerrel zárják a főtáblát és folytathatják a küzdelmet a EL-ban, hogy tavasszal is tudjunk nekik szorítani.
Qkacka -
#9555 Andretti!
Ez az NBI-NBII-NBIII a 09hez van igaz? 08hoz nincs véletlen? -
Andretti #9554 A csak nálad azért erős túlzás, fogalmazzunk úgy, hogy nálam egyből egyszer nem, nálad egyből egyszer igen. A feljutásról döntő dolgokat átnéztem, de nem változtattam rajta semmit, szóval a játékosleveleken túl minden azonos. Még kipróbálok majd egy másik változatot is, azzal lehet nem jön elő a hiba senkinél.
Mondtam, hogy ha küldesz minden anyagot, akkor kész lesz a pack. Nálam minden ok.
Másnaposság nem volt, emésztgetni a sikert kell, mert azért 10 év alatt a kiesés széléről (amit azóta is lepel fed, hogy is volt) bl főtáblára jutni az elég jó. Főleg hogy mindkét sorsdöntő meccsen ott volt az ember, és persze közte is. Az ember sorolgatja a 10 év játékosait (Bíró Szabolcstól, Vukasin Poleksicig), felemlegeti Szima nevét, és arra gondol miért nem megy ez máshol? Pedig hasonló máshol is adott lehetne, lásd Hemingwayi Honvéd, vagy a Győr. Ja és persze emlegetjük a stadiont :P -
Drend #9553 Az editorral beállított dolgok csak új játék kezdetekor jelennek meg. A régebbi mentések nem fognak változni tőle. -
szargame #9552 Sziasztok! Van egy kérdésem, van már egy 3 éves mentésem ha az editor most ahsználomakkor működni, fog vagy csak, ha újat kezdek? előre is köszönöm. ( Én voltam az a tapló aki még régebben tett egy csunya megjegyzést azért most is bocsánatot kérek) -
szondabenji #9551 Bocs, akkor meg kösz!
-
qkackagabika #9550 Andretti!
Akkor a probléma csak nálam fordul elő? Játszottál már egy évadot, úgy, hogy nb3as csapattal kezdted? Vagy nekem kell valamit még beállítani az adatbázisban és felülírni az adatrbázist? Ez csak azért fontos, mert akkor majd mindenkinek fel kell hívni rá a figyelmét, nehogy az évad végén szembesüljön ezzel a hibával! A másik kérdésemre nem válaszoltál: Sikerült levenni a ligátlan csapatok szintjét 38-30 közé?
A Loki-s bulin én is ott lettem volna! :D Platini-t aranyba kéne önteni, sok év után végre normális rendszert dolgoztak ki, hogy ne csak az elitnek legyen mindig jó! De nekem mégis a legszebb élményem volt, mikor Koplárovics Bélánk szétverte a MAN utd-t! Totál részegre buliztuk mi is magunkat, pedig nem vagyunk ZTE-sek! :D
Qkacka
ui.: szerintem a másnaposságra gyógyszer a folytonos részegség! -
Andretti #9549 Igen, kell hozzá Update 2. Az adatbázis nem énféle, csoportosan készült.
qkackagabika: Loki meccs, afterparty, kell idő emésztgetni (btw, jah, Debrecen környéki vagyok). Nálam még nem ütközött ki a hiba, viszont fogalmam sincs mi okozhatja egyáltalán. Official ligasystemet használunk (lehet pont ez a baj). Most úgy állok, ha küldöd az anyagot akkor készre tudom csinálni a packot.
Drend: Szállítva volt eddig is minden link (magyarosítás kezdemény, teszt adatbázis), és ezután is lesz, ne aggódj ;)
Csocso92: Ontrack Easy Recovery Pro, nekem bevált. A siker mindeössze annyitól függ, hogy azóta felül lett-e írva az a szektor. Minél kevesebb minden lett az újratelepítés óta a gépre másolva, annál több az esély. -
#9548 Ilyenek meg a 07-ben is vannak. Eleg nagy baromsag. bajnokis mecs kovetkezonap kupamecs, szerdan Bajnokok Ligaja. Nekem ilyen is volt. Ezek meg fizikailag sem realisak, mert ki az a hulye, aki 3 nap latt 3 kulonbozo helyre utazik, amibol az egyik ugye kulfold es lejatszsik 3 meccset. Ezeket mar akkor kikellett volna javitani a jatekkeszitoknek. MErt ezektol nem lesz realis a jatek. -
qkackagabika #9547 szia!
perzse hogy lesz link, csak még hátra van: 36 csapat játékosképei, ill. az adatbázis javítása, mert a feljutás kiesés kezelése egy kicsit bugyuta! :)
Qkacka -
Drend #9546 Hali!
Akkor hanyagolom a magyar adatbázist egy kicsit. Azt kérhetem, hogy dobjatok ide is egy linket, ha meglett a HFM? Az fmhungary nem az igazi mostanában...
Köszi:
Kython -
qkackagabika #9545 Andretti!
Mi újság, eltűntél, élsz még? :)
Qkacka -
chriss21 #9544 Az év eleji edzőtábor mindenképp javasolt meg pár edző meccs is! Elején nekem is nagy gond volt az energi szint én is rotáltam elég sokat de ugye ez az összhang rovására megy! Nekem ha heti 3 meccsem van akkor is gyakorlatilag 90-95-ön van az energia szint! Mindig egyéni edzéstervez csinálok, szezon közben fölösleges fittnes edzést berakni még 5%-ot is, hisz azt a meccsel pótolják! A lényeg, h a meccs nap előtt állítsd be h ne legyen edzés egyáltalán és így a meccs napon és utána sem eddzenek és szinte tökéletes lesz az energia szintjük! Ezzel a két nap edzés kihagyással nem fogsz sokat veszíteni taktikaliag meg fejlődés szempontjából (ami gyakorlatilag csak 1 mert a másik nap ugye meccs van). -
qkackagabika #9543 Andretti!
Kérdezném, hogy sikerült-e a ligátlan csapatok szintjeit lecsökkentenni, ill. a feljutás kiesés mizériát megfejteni, hogy mitől csinálja rosszul?
A képekkel jól haladok, mivel sok csapatnak nincs is az nb3-ban, már
'csak' 5 csoport van hátra. Közben találtam a hivatalos oldal fórumán ligapack-eket, amikben elvileg működnek a játékban a 3d-s meccsek alatt a reklámtáblák is. Sajnos a magyar támogatók nem jelennek meg még, próbálom letölteni és megfejteni a hiba okát, mert így még jobb lenne a dolog.
Üdv.:
Qkacka -
qkackagabika #9542 hááát nem nagyon, de vannak progik, amik elvileg segíthetnek!
pl. Get Data Back -
qkackagabika #9541 RM8!
Légyszi várj a jövőhét elejére elkészül a cuccos és nem kell megfejteni semmit. Amit felraktál egy ideiglenes adatbázis. A cuccban lesz minden féle jó dolog, már csak pár nap.
Qkacka
ui.: az új BL rendszer jóljött a magyar focinak! :D -
Drend #9540 Hi!
Feltelepítettem az Andretti féle adatbázist, de a Vasas kivételével csak számozott nevű klubok vannak, Pl, Club 1106...
Tudja valaki, hol a bibi???
Köszi:
RM8 -
#9539 az Az Alkmaar elleni 2-2; 2-0 (összesített 4-2) győzelemmel kvalifikáltam magamat az Euro Thropyba.
A B csoportba sorsoltak, ellenfelem a Schalke, az R.C Deportivo, az AS Saint-Etienne és az M. Donetsk lesz. Bejutott a sopron is, de nem látok reális esélyt arra, hogy továbbjusson... ellenfelei: Roma, Leverkusen, Poznan, Odense BK...ha esetelg érdekelnek a csoportok szóljatok!
Am megkaptam a magyarokat "menedzselni", első meccsünk a Svéd válogatott ellen lesz. Farkasházyt is beválogattam a kezdőkhöz, méghozzá csatárként kapott helyet. Ő az én csatárom is, majd 80 leveles a tag:) -
csocso92 #9538 hello nekem az lenne a gondom h ujra raktam a gépet és nem mentettem el a mentésem..:S valahogy visszalehet hozni? nagyon fontoslenneeeee...:S -
gstup #9537 Felkészülési szezonban legalább egy 7 napos edzőtábor és 5 felkészülési meccs+ sok erőnléti edzés.Év közben,ha nagyon gáz van,akkor taktikai edzés,pihentető mégis fejleszt és variáld az edzéstervet.Mondjuk fáradtak,akkor ne rakj be futást viszont mehetnek a kispasszok és a fejelések...stb.Nem nagy kunszt!:D -
porika #9536 sziasztok!
segítség kellene:)
most kezdtem el játszani a fifa manager 09-el és hatalmas problémám van.
energia. 100 erőnlét és 100 energiával elkezdem a meccset. végére 60 energia marad. ha meccs után nem tartok edzést az 7 pontot jelent, egy teljes regenerációs edzés 5 ponttal emeli, normál edzés 2 pont. ha két teljes sorral játszom akkor 5 pihenés és 2 edzés lehet egy héten. fejlődés így nem igazán van. Van valami ötletetek? ManU-val kezdtem de nem tudok szeptembernél tovább menni mert ha 2 sorral játszom akkor zakózom, ha eggyel akkor is mert 40% energiával nem hoznak eredményt.
valaki mondja meg a tutit:)
előre is köszi. -
van der vaart #9535 Üdv mindenkinek!! 3.-ik évemet kezdem,de Kb -50millióba vagyok és jó lenne vhogy ezt kiegyenlítenem!!! Várom a segítségeket!! Játékosaimat nem szeretném eladni,mert akkor ugyanott leszek és most a transzferem is kevesebb!!! Előre is köszönöm -
qkackagabika #9534 Rendben, akkor töröld ki légyszia freplayerseket. Az nb3-ba feljutó csapatokat meg egységesen kell elosztani, mert elég hülyén néz ki, hogy a budapest csoportban csak feljutó csapatok vannak! Este még ránézek és megpróbálom megfejteni mi az elvi baj, de a gyakorlati részét neked kéne majd megoldani. Remélem leszel este te is msn-n és megfejthetjük a bugot.
üdv
Qkacka -
chriss21 #9533 Nem rég jöttem arra is rá, h ha a meccs napján és utána nem csinálok edzést akkor óriásian nő az energia szintjük a srácoknak! Mindig én csinálok egyéni edzés tervet nekik és ebben is elég sokat fejlődtem már! Muszáj volt mert asszem tavaly 56 tét meccsem volt és eléggé belefáradtak a játékosok! Meg volt egy necces dolog is a naptárban... szerdán játszottam az uefa döntőt másnap meg a dán kupa döntőt ez mondjuk érdekes volt! :) -
chriss21 #9532 A dán Kopengahaval kezdtem egy idényt a cél a bajnoki és kupa győzelem volt. Meg is lett mind kettő (a bajnokságot 28 ponttal nyertem meg) az uefa kupában a döntőig meneteltem ahol a Milan megvert. Az uefa kupának köszönhetően +10 milliós euró profittal zártam az idényt! Elég jó költségvetést állítottam be v is kértem a főnöktől így igazoltam pár játékost többek között Woodgatet is!:) A dán szuperkupát is megnyertem, bejutottam a BL főtáblájára ahol egyből kaptam 8 millió eurót. A költégvetéssel idén sem lesz gond már látom! Jó kis csapatot csináltam belőlük, közbe 6-ra lépett a menedzseri szintem és érdekelődik is irántam már pár egyesület is! Nem tudom mi légyen mert még +1 évem van szerződésemből amit a vezetőség hosszabíthat! Sajnálnám itt hagyni ezt a jó kis csapatot!:) -
Andretti #9531 A spanyol kuparendszer csak 100 körüli csapatot indít, nekünk meg 144 csapat van akik ligában játszanak, de a valóságban sem nevez minden nb3-as csapat, szóval ezzel túl sokat nem kell foglalkozni, a másik meg az, hogy kupa scriptet írni rá nem olyan egyszerű.
Mind a 8 NB3 csoport teljesen azonos minden paraméterben. Egymásról vannak másolva, szóval semmi eltérés nincs nálam. A free player's csapatokkal kezdek valamit. -
Andretti #9530 Nincs magyarosíás a 2008-hoz.
Egyszerűen túlköltekeztél, és a transfer budget nem adja ki az adott játékos leigazolását. Ugyan ebben van némi hiba is, de ez nem feltétlen csak a véletlen műve, lehet nem hiba. Szóval ha mondjuk 35 millió a transfer budget, és meg akarsz venni egy lejárt szerződésű 90 milliós játékost, akkor őt ugye ingyen is megvehetnéd, de a játék mégis azt a szöveget írja ki amit most neked. Általános tévhit, hogy ha van pénze a csapatnak, akkor azzal mindent lehet, de tartsátok szem előtt, hogy a Fifa Managerben csak egy klubmanager vagy, nem tulajdonos. Van budget ami köt téged, és van igazgató aki kirúghat. -
kingrenmy #9529 elnézést kérek de nekem a manager 08-al vannak gondjaim
itt a kép nézzétek meg
http://users.atw.hu/kingrenmy/hiba_fifa.JPG
egyszerüen nem tudok igazolni. Létszives segítsen valaki nagyon megköszönném, esetleg valahol lehet találni magyarítást fifa manager08-hoz???
Előre is köszönöm a segítséget -
qkackagabika #9528 Andretti!
Az adatbázis teszt tapasztalatai 1 évad után! : pénzügyi és stadionlátogatottsági helyzetek reálisak, párszáz fő. Igazolások is működnek, bár ugye nb3 ban kevéske lehetőség van! a 33 meccs is működik a kupa is jónak tűnik!, bár egy-két csapat kimarad, de kit nem érdekel. A feljutás és kiesés is ok, szóval minden fafa lenne, CSAK!!! az nb3 ban létrehozott 2 új csoportba (kis-alföld és budapest) a feljutás és kiesésnél anomália történik, a csapatok 90 százaléka a megyei bajnokságból kerül fel a többi mind kiesik!!!!, a többi csoport jól megy, sajnos a freeplayer's csapatok is feljutnak, ezért úgy fest ezeket a csapatokat törölni kell!, légyszi nézd meg, hogy a csoportok tulajdonságainál mi lehet a probléma, minden paraméter ok-e, ill. a megyei csapatok feljutási helyei nem csak a mind a két csoportba esnek bele. A lényeg valéami nem stimm. A többi mind ok.
Qkacka -
qkackagabika #9527 kiegészíteném annyival, hogy a liga száma procifüggő, pl core2 duoval kevesebet lehet, mint quaddal. -
Andretti #9526 A probléma forrása: a 32 bites világnak van egy fizikai korlátja, ez pedig a 4 GB RAM. Tiszta matematika, ha részletesebben is érdekel olvass utána. A te problémád konkrétan ott van, hogy bizonyosan van valamiféle videókártyád, aminek bizonyosan van valamennyi videómemróiája, un. VRAM. Nos a VRAM ugyanúgy memória mint a DDR2-RAM-od. Mivel a VRAM-ot nem tilthatja le, mert ugrik a kép, ezért mindenképp egy belső memóriát fog letiltani. Sejtésem szerint 4 csatornás RAM van a gépedben (4*1 GB) és a rendszer a default korlátok miatt nem lát egy sávot. Ezért hiányzik 1 giga ramod.
Amúgy a játékban nincs különbség, én 3 GB rammal játszok és ennél többet nem sikerült 6 gigával sem csiholni (64 biten), ja és hozzá kell tenni, hogy 1,5 gigával is ugyanennyi ligát tudtam betölteni (32 biten). A pontos számokat nem tudom, de valami 70 liga meg 140 ifiliga.
szondabenji:
Mi csináltuk ;) -
#9525 bevásároltam pár játékost.
A tartalékból kirúgtam 10-15 régi játékost, illetve vettem néhány 18-19 éves játékost azon posztokra, ahol nemvolt legalább 50 levelt elérő játékosom.
Az első meccsükön a reservem máris 3-5re verte idegenben a Chelsea tartalékjait! :) -
szondabenji #9524 Próbáljátok ki! -
szondabenji #9523 Helló! mindenkinek
Nekem van egy magyarításom a játékhoz, ami nem mindent magyarít le csak a fontos részeket.Kipróbáltam és szerintem jó.
itt a link:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hegyipisti/uploads/fifamanager09hun.zip
Letöltöd, és a benne lévő translations.huf-ot beteszed az fmdata/eng-be. -
#9522 a tartalékokba a játékosokat (kivéve a kapust) a youth teamből hoztam fel.
mellesleg megpróbálok helytállni az Euro Thropyban, illetve megpróbálok kijutni valamely nemzetközi megpróbáltatásra ebben az évben is. Cél a tabella eleje :):) -
#9521 megnyertem az FA kupát és rájátszással feljutottam az elsőosztályba :):)
szerződtettem pár fiatal tehetséget (18 évesek, lvl 60, 4-5 csillag) a tartalékokhoz, illetve vettem egy 80as kapust is, szintén a tartalékokhoz. Nem lesznek vmi ütőképesek, de mindent megfogunk tenni, hogy ne utolsóként végezzünk. -
swerty #9520 Sziasztok!
Most kezdenék el játszani a játékkal de volna egy kis problémám.
Van 4 GB ram fizikai memóriám amit a rendszer lát is, de a feladat kezelő csak 3 GB-ot lát.Operacios rendszer: Vista home premium 32 bites.Játék kezdésnél pedig pedig jó lenne minél több ország ligáival kezdeni.
Tudnátok-e segíteni az esetleges beállításokban, vagy tudtok-e valamilyen trükköt hogy lehet kiiktatni azt a programot, ami kiiktatja a hardver figyelést.
És abban tudnátok-e segíteni hogy melyik a legjobb gameplay patch?
Segítségeteket előre is köszönöm
-
#9519 folytattam a játékot. A Swanseat 3-0ra megvertem otthon, így bekerültem a legjobbak közé! :) 3-2re idegenben megvertem a Wolverhamptont 3, cserét kellett beállítanom a kigyűlt sárgalapok miatt. Az FA kupa következő körében sikeresen összesorsoltak a Liverpoollal, akivel idegenben 1-1et, otthon 4-0át játszottunk (win bonus csodákra képes :D), majd két nap múlva a Bolton 5-0ra megvert.
A másodosztályban harmadik lettem, egy ponttal lemaradva az egyenesági továbbjutásról. Sebaj, jöhet a rájátszás ;)
Az FA kupa elődöntőjében, pedig a Sheffield Uniteddel sorsoltak össze. Idegenben. Sima győzelmet várok :))