11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Drend #9678 Köszi, megvan! -
Altrock #9677 Sorry, nem akartam warezolni, csak hát nem kis gondba vok ezzel kapcsoltban.
Isten mentsen, hogy bárki is törölve, ill. szankcionálva legyen. -
Andretti #9676 Próbáljuk már mellőzni a warezt innen...
Rengeteg más oldal van ahol bármilyen hasonló kérdésedre választ kapsz. -
Altrock #9675 Üdv. mindenkinek
kérdés...
valaki tudna nekem küldeni valami crackot az update 4- hez? csak mert amit néztem az mind fizetős... :S
Mert feltettem az összeset azaz update 1-4- ig, és nem indul.
Fent van a hfm is, az 1.2 gigás, jól néz ki, jók kidolgozott,
De nem tok játszani, mert a gép kiírja, hogy szabálytalan műveletet hajtott végre…
Szal lécci egy update4-es crackot. Előre is thx.
Üdv. Zolika
-
#9674 Mellesleg tömve van a kasszám 68 millió fonttal és egy új szponzorral, aki mindössze 60-szor annyit fizet, mint a tavalyi (tavalyi 238ezer, a mostani 3 millió :D) -
#9673 2015
Befejeztem az első szezonomat a Barclays Premier League-ben.
Newport SC végülis ötödik pozícióban zárta a szezont, 63 ponttal, illetve ismét az FA kupával, ahol 4-2 AET-tel vertük a Cardiff City-t.
A kupa megnyerése után leszerződtettem a szabadúszóvá vált Kaká-t, aki egyetlen egy barátságos mérkőzésen léphetett eddig pályára (azóta más meccsünk nemis volt :D).
Farkasházy csatárunk szépen fejlődik, immáron 81-es és mégcsak 21 éves!
Lehetségessé vált Fernando Torres leszerződtetése Galaso mellé. Ő 94-es, és szerintem megfelelő társa lenne Galasonak. Cserének, illetve a kisebb tétű meccsekre Farkasházyt hagynám.
Terveim közé vettem, hogy leszerződtetem Messit, aki egyelőre a Barca támadó középpályása. 92es ratinggal.
Coe 88as és elkezdte rendesen védeni a kaput, kb. semmit nem enged be.
A tartalékkal is szeretnék előrelépni, már nem az ötödik hely a cél.
Mellesleg... az A5-be mikor lép már "fel" az ifim? -
#9672 sziasztok!
a fifa manager 08cal játszok, letöltöttem a fusion08-at a fifahungaryról. aztirta hogy ezzel lehet az egész csapatot irányítani.
azon kívül, hogy a mezekről eltüntek a számok, a nevek, és a játékosok jobbválla, illetve a bíró arca, meg ien grafikai problémák lettek... semmi nem történt. mégha új játékot kezdek akkorsem. pls. help me :$ -
qkackagabika #9671 Drend!
HA letöltötted a szurkolói hangot, akkor ajánlatos szerkeszteni a jó minőség érdekében. Sajnos én a youtubos hangokat töltögettem, ami elég rossz minőségű, de sokat javítottam rajta: zajszűrés stb.. De egy biztos: túlvezérlő erősítést kell csinálni benne, mert a játék halkra konvertálja be a játékba a hangot, így alig lehet hallani. Viszont ha túlvezérled el kell találni azt a pontot, mikor még nem recserg annyira, hogy lehessen élvezni is. Szóval nem egyszerű, és én próbáltam optimalizálni a dolgot, elég jól sikerült. A szerkesztett wav hangodat csak másold be a dokumenttum fifa 09 manager könyvtár teamchants jába és a jjáték induláskor lekonbvertálja magának. Ez bizonyos időd igénybe lesz, olybá fog tűnni mintha lefagyna a játék induláskor, de csak dolgozik a procid szóval no para! A hangod nevének pl Arsenal a csapat az editorban a rövidités arse aakkor a fájlnév arse01 és arser02 legyen!
Ennyi -
Drend #9670 Hali qkackagabika!
Mivel csináljátok a szurkolói hangokat? Ha megvan ez az .str file, hogyan teszitek be? A mezre rájöttem, de a csapatneves hangokat valahogy biztosan társítani kell...
Köszi:
Kython
-
#9669 Borussia Harpstedt egyelőre elég furcsa helyzetben van
A gólarány miatt második az ötödosztályban. Éshát szeretnék feljutni negyedosztályba, amikoris összeállítanék egy totál új 11-et idősebb, tehetségesebb, tapasztaltabb játékosokból. Menne egy rakat játékos kölcsönbe, illetve a jobbak a tartalékban apríthatnának valszeg akkor már a hetedosztályban.
Keret van rá bőven, szóval már csak a feljutást kell megszereznem :) -
#9668 gyengébb csatár? a világ legjobb csatáráról beszélünk 2015-ben. -
Drend #9667 Az Újpesttel kezdtem meg a szezont. Pár hét után megérkezett a komplett Ificsapat, tele 16-17 éves kölykökkel, akit berakott a nagycsapatba. Ott még gyengék, ám átpakolni őket nem tudom sehova... Help, please!!! -
Al Ashrad #9666 :D LOL. Természetesen nem :P. De mégis inkább azt mondom őt add el, mert a kapusok jóval könnyebben fejlődnek. Így ha veszel egy olcsóbbat aki hasonlóan tehetséges, pár éven belül ugyanolyan jó lesz. Csatár csak akkor fejlődik gyorsan, ha gólokat lő, egy gyengébb csatárnak meg ez általában nehezebb. -
#9665 21 évesen már öregnek számít a tag? -
Al Ashrad #9664 Add el az egyiküket, szerintem a kapust. Vásárolj negyedáron egy 70-75-ös fiatal kapust, ugyanolyan jól fog védeni, pár éven belül pedig beéri azt, akit eladtál. -
#9663 gyerekek, a Newportnak nagyon nemmegy.
Van egy rakat jó, már tapasztaltnak mondható fiatal játékosom. Vagymár nemis annyira fiatalok?! :)
Galaso gólszegény játékot nyújt, Farkasházy egyre jobban játszik, sokkalta több gólt rúgott a téli átig szezon óta mint galaso. A bolív kb. 1-2 góllal ha megszentelte az ellenfél kapuját... a kapusom Craig Coe sorra potyázik annak ellenére, hogy 85ös és már vagy 3 szezon óta ő véd... szóval tapasztalatlannak sem mondanám.
Arról, hogy nagyon eredménytelen vagyok már szót sem említek. Az FA kupában itthon játszottunk, a MU ellen... akit eddig még harmadosztályúként is szarrávertem... és kérem, most 0-1re kikaptunk. Gondolom Coe megint azért kapott 3as ratingot félidőig, mert potyát kapott... komolyan elgondolkodtam hogy eladom Galasot meg Coe-t. Az a 120 millió font amit a két játékosért kapnék... mitnemondjak igen nyálcsorgató...
a ligában eredménytelenek vagyunk, és már az FA kupából is kiestünk. Remélem legalább az Euro Thropyt megnyerem... A Malmö FF-et 6-0;2-1re, összesítésben 7-2re ejtettük ki. Liége ellen sorsoltak össze, még mindig van esélyünk. Persze ha nem nézzük azt, hogy hogyan is szerepel a csapat mostanság. A stadiont 6ezer férőhellyel bővítem. Hát nemtudom gyerekek milesz így velem. Pénzem sincsen, elfolyt a 30 millió font a felújításra, meg a fizetések is egyre magasabbak... ha az ifi legalább bejutna már az A5-B5-C5-D5be, demég mindig sehol... annak ellenére hogy azért már vannak jójátékosok az U19ben... elégrendesen. :) Nade hát ez még végülis csak a "tanulóévem" a PL-ben, és ha úgyvesszük, az ötödik pozíció nemis olyan rossz és megintcsak indulást biztosít az ET-ben. Bár azért egy kicsit elcsüggedtem amikor kiejtett a MU minket :( -
AdamBeyer #9662 köszi! kipróbálom ha este hazaértem :) -
qkackagabika #9661 1. game install
2. update3
3. update4 (+ crack , google-n találsz)
4. angol liga megapack telepítése (link a fifamanager fórumon)
5. hfm09
6. adatbázis + képek letöltése és felülírása a fifamanager fórumon leírtak szerint
Így mennie kell! -
AdamBeyer #9660 olyasmi
-
qkackagabika #9659 tört? -
AdamBeyer #9658 ilyen nincs...
míg vártam a hfmre raktam egy új xp-t,szept. közepén, most hogy elkészült, újra akartam installálni a játékot, fel is ment, ugyanúgy raktam fel minden sorban mit régebbi installnál
1., 2. update, 1-2 facepack és a hfm, crack
de valamiért sosem indul el mindig a főképernyő előtt már küld egy hibaüzenetet és bezárul a töltés
nincs tippetek?( előző xp-nél működött és most is az a verzió van fennt)
az nem lehet baj, hogy nekem igy csomagolta ki a 7z a hfm installert több darabba és igy külön-külön kellett feltennem ?
http://kepfel toltes.hu/view/090928/hfm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
megariffer #9657 visszavonom, hfm nélkül sem megy... a hiba az én készülékemben van, bocs -
megariffer #9656 nagyon jó lett a HFM, iszonyat sok munka lehetett vele, le a kalappal!!!
bár nekem sajnos nem megy tökéletesen :( 3D meccset nem lehet játszani, mert nem tölt be a játék... eljut kb a 3/4-éig a töltés, utána leáll és annyi. volt valakinek ilyen esetleg?
fenn van az 1. és a 2. hivatalos patch is, és új installt is csináltam -
qkackagabika #9655 .sav-ot database könyvtárba
és az editorban write database -t nyomd meg! -
AdamBeyer #9654 nagyon precíz cucc lett :) -
AdamBeyer #9653 Köszönök szépen mindent! Nagyon király lett!
Még csak annyit hogy a .sav fájlt hova tegyem vagy mivel társítsam? -
qkackagabika #9652 Jaja bocsánat, hogy csak oda raktam ki, de a fórumon mindebnt leírtam, légyszi menjetek át oda és olvassátok el amit leírtam, ha valami nem egyértelmű nyugodtan kérdezzetek.
Qkacka -
#9651 Fmhungary-re fel lett töltve,leszedtem onnan és az már működött. -
AdamBeyer #9650 már a link se működik. várható hfm mostanában? :D -
#9649 Al Nasr ismét a Szaudi bajnok!
Sőt, ráadásképpen mind a négy korosztályban ők győzedelmeskedtek
PL szereplés:
18 meccsből 18 győzelem, 156 rúgott, 9 kapott gól. 54 pont. Egyértelmű első :)
A1: 26 meccsből 22 győzelem, 3 döntetlen és egy vereség (nemtudom hogy sikerült), 72 rúgott, 11 kapott gól. 69 pont
B1: 26 meccsből 25 győzelem, 1 döntetlen. 100 lőtt gól, 15 kapott gól. 75 pont.
C1: 26 meccsből 24 győzelem, 2 döntetlen. 129 lőtt, 19 kapott gól. 74 pont.
D1: 26 meccsből 25 győzelem, 1 döntetlen. 157 rúgott, 35 kapott gól. 76 pont.
Az új nagyon fiatalok közt van pár meglepetés. Ilyen például a 12 éves, level 34-es GK. A mostani gk-mnál is lehet, hogy jobblesz. Ő level 64-es. Banks lesérült, valószínűleg ki is fogom használni, kölcsönadom valamelyik ligába, és az arabot fogom játszatni. Illetve az ifik barátságos meccseken, ill cserének.
Mellesleg így már hazai érdekeltség is lesz a csapatban.
Jövőre pedig egyre biztosabb, hogy rengeteg ifi fog helyet kapni a főcsapatban, ilyen Kettlewell, az amerikai tehetség, 17 évesen lvl 60-as középhátvéd. Jövőre szntem akár 70es is lehet.
Továbbá ottvan még egy-két csatár. Ilyen a 16 éves német, akinek 77es finishingje van, vagy a kenyai csatárom, akinek 70es finishingje van. Ők még legalább 1 évet elfognak tölteni az akadémián.
A többiekből meglátjuk milesz, van itt bőven tehetség, rengeteg. :) -
Drend #9648 Mármint a HFM-hez?
-
Drend #9647 Kell hivatalos patch hozzá?
-
#9646 Sziasztok! A kérdésem a következő lenne: Fifa Manager 08-al játszom, mert ez van meg eredetiben. Próbálom megtalálni a megfelelő taktikát és felállást a csapatomnak de a védelem szinte folyamatosan az ellenkezőjét csinálja annak amit elvárnék tőle. Semmilyen előrefelé tartó mozgásteret nem adok nekik és ehhez képest állandóan a félpályánál kóricálnak és így naná, hogy lekontráznak. Már 5 hátvéddel játszom amiből a két szélsőt még hagynám is menni, de a középső 3 nem bánnám, ha nem nagyon mászkálna el a 16-os környékéről. Legfőképpen akkor nem amikor az egész csapat Very Defensiben játszik, hogy az X-et tartani tudjuk egy jóval erősebb csapat ellen. Adok képet a hátvédek beállításairól.
Kép 1.
Kép 2. -
SFefe77 #9645 Akkor indul minden újra... Pedig már 8 szezont lenyomtam a lilákkal, de egy ilyen fejlesztés után újra kezdem az egészet.
Köszönjük az áldozatos munkátokat. -
AdamBeyer #9644 várom a zipet.. :) -
gyaller #9643 kész a patch! Juhé! Köszönet az összes készítőnek!!! -
qkackagabika #9642 Nekem megy, nem tudom mi lehet a baj... Este becsomagolom zippel -
AdamBeyer #9641 winrar.. nekem se jó
túl szép lett volna :D -
qkackagabika #9640 Mivel csomagolod ki? Nekem ok volt. -
#9639 Nálam a kicsomagolásnál 99%-nál crc hibát ír ki,próbáltam javítani is a rar file-t,de az sem segített. =(