11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Bebel #9718 Kedves Andretti!
Köszönöm szépen a válaszokat némelyik nagyon hasznos volt!!!
Mondjuk szerintem ebben a játékban nincs ilyen hogy "all out attack" sem pedig "sit back". Szerintem az egy másik játék. Ez fifa manager 09.
Félreértettél én nem a játékra mondtam,hogy egy kalap szar hanem a kézikönyvre amit adtak hozzá. De ha már itt tartunk , randomfüggvény ide vagy oda szerintem a valóságban -ahogy idézted- nincs olyan csapat ami 2 hónapig csak kapufákat rugdos üres kapura gólt pedig nem. :)
Nem is szándékom elsőre megnyerni mindent, nem az a tipusú játékos vagyok.Most is a 9. helyen zártam a bajnokságot és ezzel a csapattal amivel vagyok ez szép eredmény...
-
mivanmivan99 #9717 sziasztok én még a 09el kapcsolatban szeretném kérdezni h 8as szintű edző vagyok a Real Madriddal mindent megnyertem 2 év alatt és a Brazil válogatottal is a vb-t! De az olasz válogatott szövetségi kapitánya szeretnék lenni, tudok valamit tenni, hogy felkérjenek vagy ez teljesen random megy? És 8as szinttel még nem is lehetek olasz kapitány? Meg ha most szezon közben állítok át vmit az editorban pl h egy játékos milyen tehetséges az átfog változni az elmetett játékomban is vagy csak ha újat kezdek? Előre is köszi a válaszokat! -
opalzoltan #9716 Nagyon remélem h. nem így lesz...de ez mért jó nekik ?!?!?!?!?Nem értem...azért kössz az infót Leslie87 -
#9715 opalzoltan!!! csak onnan tudom ezt mert tavaly én is így örültem majd felhívtak rá 2 hétre hogy akkor küldik de arra már Tescoba megvettem...
és még ök bunkóztak velem. De remélem te nem igy jársz!!!! -
opalzoltan #9714 ...én nem úgy vettem észre h. csak előrendelés lett volna.
Na majd szerdán kiderül.Ha meg nem jön,akkor gratula cdgalaxy... -
#9713 A demot lelehet tolteni. Peldaul a pcdome honlapjarol is.
FIFA Manager 10 Demo -
#9712 opalzoltan!!!! Nagy átverés csak előrendelést csináltál. De hát mit várjunk a cd galaxy-tól, hisz akit tud átvág...
-
opalzoltan #9711 http://cdgalaxis.hu/PC/17057/fifa-manager-2010.html
Már megjelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg is rendeltem,szerdán fog érkezni!!! :D :D
Ti hogy álltok?Mikor rendeltek?
üdv,Pal -
#9710 Nagyon szépen teljesítettünk az Oberliga 3-ban. Mindössze az utolsó előtti mérkőzésen kaptunk ki, ahol kb. cserecsapat állt ki a liga másik domináns csapatától. Az a legalább 140 lőtt gól viszont bizonyítja a csapat rátermettségét az RL Nord (?)-ra.
Fejlődött ismét egy rakat játékos, a tartalékból is jöhetnek föl jövőre játékosok, illetve lesznek, akik kölcsönbe mennek.
Hajrá Harpstedt! ;)
Jövőre cél a feljutás, és a német kupa! -
Andretti #9709 Touch = labdaérintés (hogy tolod meg a labdát), labdakezelés (levétel)
[Nem összekeverendő a Ball Control-al más játékokból, az konkrétan labdavezetés]
Flair = érzék, tehetség a játékhoz.
Technique = technikásság. milyen ügyesen mozgatja a bokáját cselezés közben, milyen jól dekázik, hogy tud trükközni a labdával. C. Ronaldo technikás játékos, Essien nem annyira technikás játékos.
Creativity = mennyire kreatív megoldásokat választ a játékos, mennyire tudja meglepni az ellenfelét. Cselezéskor mit választ, lövést megereszt váratlan szögből (mint Rudolf a Fiorentina ellen).
Hard man = kemény, ütköző, romboló játékos.
Penalty box = a büntetőterületen belül mozgó csatár. Puskás abszolút ilyen volt, becselezi magát, vagy ott kap labdát, és onnan lő gólt.
Target man = olyan játékos akire felrúgják a labdát, megtartja azt, lepasszolja vagy lefordul és távolról lő. (Target = célpont) Drogba tipikusan ilyen játékos.
Busy = Sokat mozgó, mindenhol felbukkanó, jó teherbírású játékos. Varga Józsi a lokiból. Válogatott meccsen is gólhelyzetbe kerül majd visszafut szerel, majd felfut a támadással.
Closing down = Ha jól emlékszem területlezárást és területvédekezést jelent, a másik véglet pedig a Pressure ami a szoros emberfogást jelenti. Nem vagyok biztos benne, úgy emlékszem ezt jelenti, de lehet már keverednek a kifejezések, régen játszottam.
Hold up = A játékos feladata az, hogy megtartja a labdát addig amíg a többiek felérnek a támadással.
Van egy morál rész ahol tudod szabályozni mennyire fussanak fel a támadásokkal, vagy inkább maradjanak hátul és ne nyíljanak ki. Továbbá minden poszton beállíthatod hogy mennyire támadó felállásban mozogjon.
A defensive line csak a védelmi vonalra vonatkozik, lestaktikával együtt érdemes feltolni, jó lövők esetén is érdemes feltolni hogy már 25-30 méterre a kaputól találkozzanak a csatárokkal, lestaktika nélkül gyors csatárok ellen meg érdemes visszahúzni, hogy ne legyen hova beívelni.
Továbbá meccs közben irányíthatod a taktikát hogy All-out attack vagy sit back meg hasonlók.
"A ligában a legjobbcsatáraim vannak, mégis rengeteg kapufát lőnek,üres kapura is.Pedig a finishng 60 körüli nekik.( ha ez számít egyáltalán) Fifa manager 09-ről beszélek, eredeti játék, használati útmutatóval ami egy lapát szar szerintem,ezekről 1 szó sem esik benne."
Steven Gerrard meg valószínűleg a világ legjobb középpályásainak egyike, számtalan csodálatos gólja van és a megoldásai sokszor meccseket döntenek el, azonban a Loki ellen szinte semmit nem tudott felmutatni. Pedig az ő értékei 85-90 körüliek lehetnek. A foci nem egy statisztikai játék. A használati útmutató a játék használatát részletezi és nem a focit, illetve az azt szimuláló belső függvényeit a játéknak. Egy játék akkor jó ha nehéz, és nem akkor ha első évben megnyersz mindent. Ennek is van tanulási folyamata, illetve meg kell szokni a környezetet és a dolgait. Ha ehhez nincs türelmed nem kell leszarozni, hanem válassz más játékot. A játék belső függvényeit nem ismerem, nem tudom megmondani, hogy miért hagyja ki a helyzeteit, de sok évet sok fifa managerrel lenyomtam és elég magabiztosan tudom állítani, hogy sok random és hullám függvény vezérli az eredményeket. Ahogyan a valóságban is, úgy itt is van olyan hogy hosszú ideig nem megy egy csapatnak, nincs szerencséje, és minden körülmény ellene van, de idővel ez megfordul (vagy más csapathoz mész, esetleg kirúgnak).
Valószínűleg az adatbázisban vagy a kódban adat párosítási vagy átadási hiba történik. Pontosan nem lehet meghatározni hogy generális vagy egyedi hibáról van szó. Van hogy a dolgok nem tökéletesek.
A fent leírtak nem belső függvények ismerete alapján történt hanem tapasztalat, illetve racionális nyelvi megközelítés. Továbbá nagyon sok random és hullám függvény eltakarja a tényleges belső függvényeket így elég nehéz biztosat állítani a működésükről. -
#9708 target man szntem befejező ember -
gstup #9707 Szia!Nincs mit,de mondom ne vedd készpénznek.A hard man gondolom az a kemény legény szituáció.Nekem is van ilyen játékosom és az agressziója eléggé magas (90-es),meg jó a staminája és a work rateje.Persze kapja is a sárgalapokat!:D Target man:a csapatban az a játkos akinek megpróbálják átlagnál többször megjátszani a labdát.Penalty box?Hmm...talán a 16-oson belül kíméletlen(helyzetkihasználás). Hold up,busy,passz. -
#9706 Még valami. Szükséges regelni a játékot online?
-
#9705 Tegnap vettem meg a játékot. A magyarítást kész lett, mert láttam róla írásokat de nem találom. -
Al Ashrad #9704 Nyílván azért vagyunk ilyen kíváncsiak, mert saját erőnkből nem tudtuk kideríteni a pontos jelentéseket, és, hogy mit jelentenek a játék technikájában. -
#9703 szntem semmit nem mesélnek. ;) -
Al Ashrad #9702 Vagy nem mesélnek semmit. :) -
qkackagabika #9701 Google legyen a barátod és Wikipédia a barátnőd. Mindent 'elmesélnek' neked! (online szótár/online fordító) -
Al Ashrad #9700 Én se tudom, de jó lenne tudni. A 08-ban is nagy szar a trophy room, meg a hónap menedzserét is hiába nyerem el, a francia ligában be sem jelzi a trófeák között. :D -
Bebel #9699 gstup: Köszönöm a válaszokat! És Closing-down?Hold up? Target man? Penalty box? Busy? ezek mik és mire jók? Valaki esetlek tudja a választ?Help plz! -
gstup #9698 Szia.Nincs sok időm,de gyorsan annyit,hogy 60-as finishing az egy nagy nulla.:( Sorry... Nekem a csatáraimnak 90-es és így eléggé jól kihasználják a helyzeteket.Touch:nem pattan annyira el a labda tőle átvételkor,meg jól kezeli.Flair:megérzés,szerintem "olvassa" a játékot,kb,tudja mit fog tenni az ellen.Technique:technikás :D,jó a labdával(jól fedezi,nem tudják elvenni tőle könnyen,nem fog elbotlani a saját lábában).Creativity:na ez jó kérdés.Szerintem észreveszi ha a társak beindulnak és üresbe adja,vagy lyukra futtatja.Ezek mind az én véleményeim,szóval szubjektív és más mást mondhat. :D -
Bebel #9697 Sziasztok!Segítsetek légyszi.Bár elég jól nyomom az angolt nem tudom pontosan h bizonyos szakkifejezések mit jelentenek és így elég nehéz jól játszani. Szal aki tudja magyarázza már meg ezeket h mit jelentenek és mire jók: Touch,flair,technique( ezt értem de nem tudom pontosan mi, labdakezelés?),creativity( ezt is értem de ha ez az érték magas az miben nyilvánul meg,mire jó?). Aztán a playing styles-nál: hard man,penalty box,busy? Taktikánál: Closing down. Hogyan határozhatom meg hogy a csapatom támadjon vagy védekezzen? Psuztán azzal milyen felállást választok meg h a deffensive line milyen magasan van? Aztán még valami. A ligában a legjobbcsatáraim vannak, mégis rengeteg kapufát lőnek,üres kapura is.Pedig a finishng 60 körüli nekik.( ha ez számít egyáltalán) Fifa manager 09-ről beszélek, eredeti játék, használati útmutatóval ami egy lapát szar szerintem,ezekről 1 szó sem esik benne.
Aztán még itt van az is,hogy megnyertem a ligával párhuzamosan egy kupát mégsincs bent a trophyroomban.Ugyanígy nem jelzte azt sem ha bajnokságot megnyertem.(English Reginal north) Ez miért van?
Előre is köszi a segítségeteket! -
#9696 joooég, én még csak 2016ban járok a nyolcadosztályból indított csapatommal. bár párszor félszezonokat ujrakezdtem mrt rámentettem más játékot a savere.
Fernando Torres, Thiago Motta, Kaká a híresebb játékosok közül, illetve ottvan Galaso, Farkasházy (két csatár), Coe (a kapus) meg két német középhátvéd, akikben még van potenciál. most jöttem rá hogy a tactic szintjük elég tré, úgyhogy egész évben azt fogom "edzeni". remélem a legjobbakat, hiszen tabella első vagyok.
német negyedosztályban pedig a Hannover tartalékjait is megvertem. Továbbra is elsővagyok. Veretlenül. Az első szezonomban. Nyóc forduló után. -
North Park #9695 Sziasztok tegnap regeltem a fórumon, és írtam is egy rövidke bemutatkozót ami nagyon hosszú lett XD szóval rövden annyi hogy 2022/2023-as szezonom felénél járok 350 milkóval a newcastle-al és óriási sikereket értem már el, 23 év az életkor rengetek szupertehetséggel illetve sztárral, kb 15 youth camppel, és még a 350 misi mellé kb a 3xosoa megvan játékosokban... és a klub is az enyém (anno az alapított klubbot adtam el, majd befektettem a blackburnbe, és végül a newcastlehoz szerződtem és megis vettem) és 1.250.000.000-et ér a klub :D -
#9694 év elején meg elrontottam hogy szar másodosztályú csapatokkal kötöttem cooperationsot. persze ígyis simán feljutok, de azért kár, hogy harmadosztályban kötök majd csak velük. Am a debrecen megenn feljutott a BL-be. A magyarok sajnos csak harmadikok lettek a csoportjukban a vb-n (Svájc-Costa Rica-Magyarország-Ukrajna), 3 döntetlennel. -
#9693 nem voltak rossz játékosok, szinte veretlenül jutottak fel mindkét ligából. Az ups and downsban folyamatosan fejlődtek. Azért nem hoztam fel őket az elsőcsapatba, mert ott náluk jobbak játszottak! :( Kár értük. Mindegy, az ezévi ifivel is próbálkozok. Évvégén legalább 3 játékost felhozok, aztán max visszateszem őket. :) -
billy76 #9692 ha érdekel valakit, a demo translations fájlja a huf code segítségével kicsomagolható, nagyon sok sor megegyetik a fifa manager 09 textjével, tehát aki akar magyaríthat... -
gstup #9691 Szerintem nem elégedtek meg a tartalék csapattal.Figyeld azt az ups and downs cuccot,amit év közben szokott nyomatni,ott lehet ilyenről olvasni,hogy kinek mi nem tetszik(Most nézem,hogy 2008-al játszol,azt nem tudom,hogy ott is van ilyen?!én 09-el nyomom).De ha engem kérdezel,akkor az első csapatban szerettek volna játszani,főleg,hogy mondod,nem voltak rossz játékosok. -
#9690 Fifa Manager 08.
problémám támadt! német ligában szerepelek
a tartalék már a hetedosztályból is feljutott a hatodba, ám a 20 játékosból 30 skips traininggel elhagyta a klubot és állandóan alacsony moráljuk volt. Mitől van ez? Túl jó játékosok vannak a tartalékban? Esetleg az megoldás ha évvége előtt felhozom mindet az elsőcsapatba, utánameg évelején visszateszem mindet? Vagy mi a problémájuk? -
billy76 #9689 demo tölthető innen -
gstup #9688 Huh,megnézem,de azt hiszem eredetileg nem volt és nyitottam egyet Budapesten. -
#9687 A budapesti ifi ezdotabor nem Telkiben van veletlenul? -
gstup #9686 Azért élvezem a játékot.Haladással vagyok és bl döntőig jutottam.Olyan játékosaim vannak...Tele vagyok magyar fiatalokkal,akiket nagyon jól "felneveltem".Évente 3-4 edzőtábor,csak úgy mennek fel a skillek!:D Full youth camp Londonban,Bécsben és Budapesten.Szóval haladok!:D -
#9685 Szerintem teljesen mindegy milyen szintu a kapus, az ellenfelnek oda guritani a labdat, akkor is okorseg. Ilyet csak egy idiota csinalna, vagy ha sokat fizetett az ellenfel ezert. Meg amator szintu csapat sem csinal ilyet a valosagban. Ezek miatt abrandulok ki a jatekbol, hogy mennyire nincs koze a valosaghoz. -
billy76 #9684 tört játékról annyit, hogy lehet az update4 et is razor update 2 crackel játszani...
de természetesen vegye meg mindenki a játékot eredetiben...
akit érdekel a 10 online lehet vele játszani, szerintem azért olyan sokat ne várjatok tőle...
a másik, hogy minden játékhoz (08, 09) készítenek country patcheket, csinálnak a németek, spanyolok, olaszok is külön külön...
ezeket nem bonyolult feltenni, bár embere válogatja... :-) -
Al Ashrad #9683 Látom megérte kihagyni a 09-et. :) Hátha a 10-ben kijavítják a tömérdek hibát. Számomra a legrosszabb, hogy valamiért nem tudtam felrakni sose az ország patcheket, manuálisan kellett beállítanom az egyes országokat. Ha ezt nem tettem volna meg, akkor pl a levski sofia játékosai átlag 25-ös szintűek lennének. :D Na ez a bug! Vagy Palmeiras - LDU Quito 10-0 (hogy csak egy másik példát mondjak). Rengeteg idő volt megcsinálni az összes országot...
Ha a 10-ben is nekem kell, valakit megütök xD -
gstup #9682 Szerintem hagyjuk a bugokat békén,mert van 1-2 eléggé hajtépő(kapus kigurítja az ellenfélnek,pedig 75 alatti skillje nincs stb.)... -
Drend #9681 Ilyen nincs!!!
Bedobásból lest ítéltek ellenem... Ez azért elég vad bug, sőt tárgyi tévedés... -
qkackagabika #9680 Azoknak akik PM-t írtak!
Köszönöm a megkeresést!
A crackben nem tudok segíteni, én lepróbáltam, de amúgy is van benne egy gyanús trójai. Ád kettő valamit csinált a gépemmel, pl.: nem kapcsol be rendszerindításkor a tűzfalam, a vpu-m olykor hibát észlel a játék alatt és leáll. Szóval ok , hogy update4 meg ilyesmi, de folyamatosan probléma van a videókártyával a trójai miatt. Szóval szerintem nem érdemes 'megfertőzni' törött játékkal a gépet.
A másik, hogy már láttam a játékot már csak: 3490.- !!4 Én nagyon gondolkodok rajta, hogy ha kijön a piacra a 10es, akkor biztos olcsóbb lesz. Én meg fogom venni majd akkor és nektek is ezt tanácsolom, mert pár ezer forintot megér a gép biztonsága!
A szurkolói hangokat már egyszer megválaszoltam, de nyugodtan kérdezzetek, ha nem egyértelmű a 9671-es hozzászólás, hogy mi a konkrét hiba!
Qkacka -
AdamBeyer #9679 qkackagabika nézd meg a privát üzeneteid légyszíves, írtam neked