11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Leslie87
    Billy ha megtudsz valami uj infot irj én is folyamatossan nézem a fifasoccer.ru-n a convertert de ha valami van szolj.nagyon jol haladunk eddig csak a converter jo lenne mert akkor látnánk is a munka gyümölcsét...
  • billy76
  • billy76
    nem nekem, hanem azoknak akik fordítják...

én csak technikai segéd vagyok...
  • Domma
    Neked a nagy tisztelet pedig kijár a munkáért azt hiszem, ha egyszer végre meglesz a game jó lesz tudni, hogy valaki dolgozott a magyarosítással.
  • engine
    Sziasztok! Akinek meg van a 10, ahhoz lenne kérdésem.
    A 3d meccs milyen? Emlékeim szerint eddig minden részre ráfért 1-2 patch mire élvezhető lett.
    Mi a helyzet a 10-el? Megéri az árát vagy érdemesebb kivárni az első patch-eket.
    Előre is kösz a válaszokat.
  • billy76
    minden lehetséges, fifa manager 10-et fordítani is...

• Domma
    Turpert és neked eredetibe van meg? Mert ez csak a letöltött verzióknál jelentkezett a 09-ben és hát akkor a 10-ben miért ne?
  • turpert
    Nem rúgnak ki :). Én a 2. évemet taposom a fradival. 720-as csapattal várom a kövi idényt. Menyertem min dent amit lehetett. Bajnokságot, Magyar Kupát, igaz a Liga kupát nem :S. Anyagilag is nagyon jól állok minden adott egy jó bl szereplése. Hajrá :).
  • takibalint
    Toltsd le a hivatalos demot, az ingyen van.
  • Domma
    Én is feljárnék , márcsak azt kénemegtudni h kirúgnak-e az első idényed után, hiába addig nemveszem meg amíg nem próbáltam ki.
  • North Park
    Húha, most h megtudtam h megjelent, megtudtam h már amgyarítás is lesz/van minden nap felnézek die az biztos XD
  • billy76
    legjobb tudomásom szerint nincs benne, de még nem voltam az első szezon végén...
  • Domma
    Nem tud erről senki semmit?
  • billy76
    olvastam, megpróbálok megoldást keresni, csak most nem vagyok otthon...
  • Leslie87
    Billy írtam mailt! Majd lesd meg
  • engine
    Minden tiszteletem mellett, azért azt meg kell jegyeznem, hogy valami fordító program is bejátszott ha jól látom egy két fordításnál :)
    De akinek kell a magyarítás, az így is hálás lehet Nektek maximálisan.
    Respect
  • billy76
    szép, jól haladtok...
  • Leslie87
    Van még mit javitani de már csak az e-maileket kell magyarrá tenni és megvagyunk. kb 2 hét.
  • Leslie87
    fejlődés
    2.
  • Domma
    Sziasztok. Nekem egy kérdésem lenne csak, hogy a 10-ben is benne van-e az a másolás elleni cucc , hogy az első szezonod után kirúgnak, mint a 09-ben. Ezt csak azért kérdezem, mert eddig Football Manager-es voltam de most szívessen kipróbálnám a FIFA Manager-t is. Az összes FM rész eredetibe van meg, viszont nem tudom , hogy a FIFA által licenszelt játék is van-e olyan jó. A választ előre is köszönöm.
  • billy76
    ő és csapata csinálja
  • turpert
    honnan szerezted a magyarosítást? :)
  • Leslie87
    Alakul
  • Leslie87
    http://kepkezelo.com/images/6ulnmjvjfjy2k4ix8j98.jpg
  • Leslie87
    http://kepkezelo.com/images/6ulnmjvjfjy2k4ix8j98.jpg
  • turpert
    Üdv mindenkinek. Hozzám van szerencsétek :D :). Több mint 3000 óra manager tudás van mögöttem és gondoltam írok már ide. Most szedem a fifa manager 10-et, mindjárt lejön. Aztán ha aktív lesz a fórum akkor tolatok képeket stb. Amúgy valszeg a Fradival kezdek. :) Remélem leszünk egy páran (5-10)en akik aktívan írunk majd a fórumba és osztjuk meg egymással tapasztalatainkat és eredményeinket.

Üdv: Turpi
  • mivanmivan99
    Oké köszi szépen! :) Akk hagyom is majd a 10-el kezdek újat csak kell még ramot vennem a gépembe! :( Még1szer köszi a választ! Csáó!
  • takibalint
    A valogatott munkat azt random hozza fel, tudomasom szerint te nem valaszthatsz kedvedre valogatottat. En ugyan 07-el jatszom, de abban is es elotte is ha az Editorban alitottal, az a mar mentett jatekban nem szerepelt, csak ha ujjat inditottal.
  • mivanmivan99
    De vmi manager tudós válaszolhatna az előző hozzászólásomra! :( Ha valaki tudja a válaszokat rá!
  • mivanmivan99
    Tényleg fenntvan már a jobb torrent oldalakon...
  • opalzoltan
    Tuti biztos hogy a Fifa Manager 10-ről beszélek!!!!
    Itt van előttem,most telepítem.
  • skristof
    nem, már tegnap kint volt jó pár helyen...
  • takibalint
    Te nem veletlenul a 09-et vetted meg? Vagy a Football Manager 10-et??
  • takibalint
    Akkor most mi jelenik meg Novemeber vegen? Egyebkent az hogy van, hogy a demot csak most lehet letolteni, kozben a jatek meg megjelenik??
  • opalzoltan
    Megjött a játék!!! :D
  • gyepesjoint
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hmmm magon,meg még pár oldalon kinntvan,csak úgy mondom
  • gyerek90
    én is megrendeltem,nekem is holnap hozzák,remélhetőleg!!!!!!!!!
    ez a cdgalaxys sűrűn szokott kamuzni?bár mért lenne érdeke?tán reklám ?de akkor meg elég rossz reklám rá nézve :D
    ha átcsesz,akkor sose többet nem rendelek tőlük.
    valaki más nem próbálkozott még a rendeléssel???
  • billy76
    pontosítok:

2009. 10. 30.
  • billy76
    a játék 2009. november 06. napján jelenik meg az EA honlapja szerint...
  • opalzoltan
    Már megjött a csomagazonosítóm is...holnap minden kiderül!!!! :D
    ...vagy nálad is így volt tavaly?!Ha már meg jött ez az azonosító,akkor ezek szerint 'pár órácska' múlva már esetleg úton kellene lennie a GLS-nek... hm?!