11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#9758 Billy ha megtudsz valami uj infot irj én is folyamatossan nézem a fifasoccer.ru-n a convertert de ha valami van szolj.nagyon jol haladunk eddig csak a converter jo lenne mert akkor látnánk is a munka gyümölcsét... -
billy76 #9757 -
billy76 #9756 nem nekem, hanem azoknak akik fordítják...
én csak technikai segéd vagyok... -
Domma #9755 Neked a nagy tisztelet pedig kijár a munkáért azt hiszem, ha egyszer végre meglesz a game jó lesz tudni, hogy valaki dolgozott a magyarosítással. -
engine #9754 Sziasztok! Akinek meg van a 10, ahhoz lenne kérdésem.
A 3d meccs milyen? Emlékeim szerint eddig minden részre ráfért 1-2 patch mire élvezhető lett.
Mi a helyzet a 10-el? Megéri az árát vagy érdemesebb kivárni az első patch-eket.
Előre is kösz a válaszokat. -
billy76 #9753 minden lehetséges, fifa manager 10-et fordítani is...
-
Domma #9752 Turpert és neked eredetibe van meg? Mert ez csak a letöltött verzióknál jelentkezett a 09-ben és hát akkor a 10-ben miért ne? -
#9751 Nem rúgnak ki :). Én a 2. évemet taposom a fradival. 720-as csapattal várom a kövi idényt. Menyertem min dent amit lehetett. Bajnokságot, Magyar Kupát, igaz a Liga kupát nem :S. Anyagilag is nagyon jól állok minden adott egy jó bl szereplése. Hajrá :). -
#9750 Toltsd le a hivatalos demot, az ingyen van. -
Domma #9749 Én is feljárnék , márcsak azt kénemegtudni h kirúgnak-e az első idényed után, hiába addig nemveszem meg amíg nem próbáltam ki. -
North Park #9748 Húha, most h megtudtam h megjelent, megtudtam h már amgyarítás is lesz/van minden nap felnézek die az biztos XD -
billy76 #9747 legjobb tudomásom szerint nincs benne, de még nem voltam az első szezon végén... -
Domma #9746 Nem tud erről senki semmit? -
billy76 #9745 olvastam, megpróbálok megoldást keresni, csak most nem vagyok otthon... -
#9744 Billy írtam mailt! Majd lesd meg -
engine #9743 Minden tiszteletem mellett, azért azt meg kell jegyeznem, hogy valami fordító program is bejátszott ha jól látom egy két fordításnál :)
De akinek kell a magyarítás, az így is hálás lehet Nektek maximálisan.
Respect -
billy76 #9742 szép, jól haladtok...
-
#9741 Van még mit javitani de már csak az e-maileket kell magyarrá tenni és megvagyunk. kb 2 hét. -
#9740 fejlődés
2. -
Domma #9739 Sziasztok. Nekem egy kérdésem lenne csak, hogy a 10-ben is benne van-e az a másolás elleni cucc , hogy az első szezonod után kirúgnak, mint a 09-ben. Ezt csak azért kérdezem, mert eddig Football Manager-es voltam de most szívessen kipróbálnám a FIFA Manager-t is. Az összes FM rész eredetibe van meg, viszont nem tudom , hogy a FIFA által licenszelt játék is van-e olyan jó. A választ előre is köszönöm. -
billy76 #9738 ő és csapata csinálja -
#9737 honnan szerezted a magyarosítást? :) -
#9736 Alakul -
#9735 http://kepkezelo.com/images/6ulnmjvjfjy2k4ix8j98.jpg -
#9734 http://kepkezelo.com/images/6ulnmjvjfjy2k4ix8j98.jpg -
#9733 Üdv mindenkinek. Hozzám van szerencsétek :D :). Több mint 3000 óra manager tudás van mögöttem és gondoltam írok már ide. Most szedem a fifa manager 10-et, mindjárt lejön. Aztán ha aktív lesz a fórum akkor tolatok képeket stb. Amúgy valszeg a Fradival kezdek. :) Remélem leszünk egy páran (5-10)en akik aktívan írunk majd a fórumba és osztjuk meg egymással tapasztalatainkat és eredményeinket.
Üdv: Turpi -
mivanmivan99 #9732 Oké köszi szépen! :) Akk hagyom is majd a 10-el kezdek újat csak kell még ramot vennem a gépembe! :( Még1szer köszi a választ! Csáó! -
#9731 A valogatott munkat azt random hozza fel, tudomasom szerint te nem valaszthatsz kedvedre valogatottat. En ugyan 07-el jatszom, de abban is es elotte is ha az Editorban alitottal, az a mar mentett jatekban nem szerepelt, csak ha ujjat inditottal. -
mivanmivan99 #9730 De vmi manager tudós válaszolhatna az előző hozzászólásomra! :( Ha valaki tudja a válaszokat rá! -
mivanmivan99 #9729 Tényleg fenntvan már a jobb torrent oldalakon... -
opalzoltan #9728 Tuti biztos hogy a Fifa Manager 10-ről beszélek!!!!
Itt van előttem,most telepítem. -
skristof #9727 nem, már tegnap kint volt jó pár helyen... -
#9726 Te nem veletlenul a 09-et vetted meg? Vagy a Football Manager 10-et?? -
#9725 Akkor most mi jelenik meg Novemeber vegen? Egyebkent az hogy van, hogy a demot csak most lehet letolteni, kozben a jatek meg megjelenik?? -
opalzoltan #9724 Megjött a játék!!! :D -
gyepesjoint #9723 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hmmm magon,meg még pár oldalon kinntvan,csak úgy mondom -
gyerek90 #9722 én is megrendeltem,nekem is holnap hozzák,remélhetőleg!!!!!!!!!
ez a cdgalaxys sűrűn szokott kamuzni?bár mért lenne érdeke?tán reklám ?de akkor meg elég rossz reklám rá nézve :D
ha átcsesz,akkor sose többet nem rendelek tőlük.
valaki más nem próbálkozott még a rendeléssel??? -
billy76 #9721 pontosítok:
2009. 10. 30. -
billy76 #9720 a játék 2009. november 06. napján jelenik meg az EA honlapja szerint... -
opalzoltan #9719 Már megjött a csomagazonosítóm is...holnap minden kiderül!!!! :D
...vagy nálad is így volt tavaly?!Ha már meg jött ez az azonosító,akkor ezek szerint 'pár órácska' múlva már esetleg úton kellene lennie a GLS-nek... hm?!