11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#9838 A 3D modban iranyithatod, kb mint a FIFA 10 es tarsaiban. Lohetsz, passzolhatsz, stb. Nem csak az irany gombokkal ertelemszeruen. Meccsen kivul, pedig fejlesztheted a kepesegeit, mint a tobbi jatekosnak is. -
#9837 A jatek meg eleg uj, szerintem meg nem keszult. Varj 1-2 honapot. -
peter0 #9836 Sziasztok!
Nem tudjátok honnan lehet a játékhoz PATCH-eket találni??? Vagy lehet egyáltalán?? Ha igen hol...köszönöm szépen a segítséget!
Amúgy Atletico Madriddal vagyok, jól menetelek! a cél a bl-be jutás év végén, 16 közé kerülés a bl-be. Nem lehetetlen... -
CarterScott #9835 Sziasztok!
Új vagyok még a Fifa Managererk terén, épp ezért lenne egy - talán hülye - kérdésem:
Beszereztem a Fifa M. 10-et, és rátaláltam a Player Carrer módra. Csak azt nem tudom, mivel kell irányítani ott a játékost. Vagyis az iránygombokkal megy ide-oda, de többet nem tudok róla.
Valaki tudna adni egy kisebb felvilágosítást ezen a téren?
Előre is köszönöm! -
#9834 Mániákus lettem!!! -
#9833 Ja és Billynek sokat köszönhetek mert Ő segített elindulni!!!
KÖSZÖNÖM Billy! -
#9832 Most már elmondhatom hogy full egyedül csinálom a magyarítást. Csak azért nem mondtam eddig mert csak kinevettetek volna, de igy hogy látjátok az eredményeket.... talán nem! -
Al Ashrad #9831 Én direkt jobb szeretem az angolt az ilyen játékoknál, de sok társam bizonyára nagyon fog örülni a magyarításnak, úgyhogy hajrá! -
#9830 -
#9829 Újabb magyarítás képek:
Kép 1
Kép 2 -
#9828 Csak egy megjegyzes volt, vagy epito jellegu kritika. Egyebkent en teljesen elvagyok az angolal, nekem nem kell forditas. Csak kulfoldon elokent megprobalok jobban figyelni a sajat anyanyelvemre, mint sok Magyarorszagon elo. -
Chelseaboy13 #9827 Akkor jó, köszi a tájékoztatást!
Valenciánál vagyok és már vásároltam egy pár tehetséget,szal akkor lehet h nem éri meg a cooperation. Azért köszi az infókat. -
North Park #9826 van olyan időszak amikor senki sem megy bele semmilyen tárgyalásba, ilyenkor várnod kell. De azt biztosan állíthatom hogy nyáron már lehet tárgyalni (bár szerintem nem éri meg, ha nagy csapatod van azért, mert még neked kell perkálnodf hogy átgondolják azt a szar ajánlatot, aztán a legjobb akit letudsz szerződtetni az egy 2 csillagos 50es fostalicska miközben ők meg kérik tőled a 75ös tehetségeket kölcsönbe, ha meg nem adod akkor meg felbontják a szerződést. ha meg kis csapatod van akkor meg azért, mert nyilván te már jópár tehetséget odavittél, és akkor a a nagy csapatok ezeket leszerződtetik, ha egy 3at nem adsz akkor felbontják, miközben tőlük csak a 40 éves fószeroket kérheted kölcsön és azok is elküldenek a f*szba. nem éri meg) -
#9825 FM10 Magyarosítási oldal Nézz be! -
#9824 kb. hány %nál tart a magyarítás? -
Domma #9823 Dúrva, jól haladtok. Csak így tovább. -
#9822 Fifa manager10 HUN -
#9821 -
Al Ashrad #9820 Opalzoltan: én még csak a 08-as szisztémáról tudok beszélni, ott úgy van, hogy alapból 3 asszisztensed lehet, ha építesz ilyen centert vagy mi a francot, akkor már 5, ha továbbfejleszted, akkor végtelen...
Peter0: ahol beállítod az edzéstervet, ott csinálj egy általad választott ritmust. Én személy szerint 2 részre szoktam szedni a csapatot, védők és védekező középpályások az első csoportba, támadók, és a többi középpályás (irányító, szélső) a második csoportba. Ezután beállítok egy ütemtervet az egész évre! Ezt a long-term- résznél tudod megtenni, hetente beállítod, hogy milyen tréningjük legyen. Lehetőleg minél változatosabb legyen. A sima trainingnél be tudsz állítani egyéni dolgokat, pl 40% regeneráció, 20% mentális skillek és elmented, mondjuk saját 1 néven, vagy pihenés néven, aztán csinálsz olyat is, hogy 80% skillek, 10% regeneráció, 10% fitness ezt is elmented skill néven, vagy tudja a fene, az a lényeg, hogy csinálj sok fajta egyéni tervet, mert az alapból felkínáltak elég bénák (08-ról beszélek, lehet a 10-ben már jobbak), ezután a long-term-ben ahogy már mondtam, az egész évre állítsd be a két csoportnak (védekezők - támadók) az ütemtervet, 2-3 havonta rakjál be pihenő hetet, vagy pl a védőknek defensive a támadóknak offensive moves vagy lesreállítás, passzolgatás, stb... Az év első 3 hetére fitnesst tegyél be az első 2 hétre hard fitness, a 3. hétre light. Ha így csinálod, SOHA nem fognak túlzottan kifáradni, és a fitnessük is rendben lesz(kivéve persze, ha lesérülnek év közben). Remélem segítettem. (ja és a kapusokról se feledkezz meg, nekik nem kell se fitness, se pihenés túlzottan, a mentálisra, meg a különböző skillekre tegyél). És mentsd is el az egész éves ütemtervet, hogyha új játékot kezdesz, akkor ne kelljen újra szenvedni a beállításokkal. Év közben bármikor módosíthatsz még az ütemterven...
Benitooo: nem vágom a 10-et mi ez a quick save... a 08-ban a quick save akkor mentett CSAKIS, amikor rányomsz a mentésre... -
Benitooo #9819 valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet kikaocsolni quick save-t mert az auto save-t ki tudom de a másikat nem és idegesít, hogy mindig ment -
North Park #9818 Peti, menyj a trainingbe, ott a Long-Termbe válaszd ki a Group 2,t és most enmtom hogy írja a játék, de a pihenést válaszd (én csináltam magamnak (minden 0% 80% a No training és 20% a regenerálódás v miatököm) miután beállítottad az egész évre (nem kell szarakodni) training groupsnál berakod a fáradt játékosokat a 2esbe aztán már cska annyit kell tenned hogy beállítod hogy te vidd az emberkéket a csoportok közt.
Egyébként valahogy tudnék segíteni a fordításban?:) -
peter0 #9817 Hát emberek ezt nem értem meg!!!
első évem kezdem, assistant manager tartja az edzéseket...év elején elmegyek edzőtáborba, lejátszok 3 edzőmeccset és július végére totál ki vannak az embereim!! Annyit nem tudok cserélni, hogy ne legyenek elfáradva!! Ez hányinger szerintem...ilyen nincs a fociban, hogy július végére totál ki vannak!! És mondom cserélek, rotálok, de minden meccsen full csapatot kellene cserélnem! Azért ez nem így működik a profi fociban...vagy lehet állítani, hogy ne fáradjanak ennyire? Vagy mi a megoldás? Mondom, júli közepén kiírta, hogy 14 játékosom fáradt...pfff neki!:( -
opalzoltan #9816 Nekem még mindig ugyanaz a problémám : salary budget is too low to sign this assistant...Ezt vajh mért írhatja ki?
Pénzem is van.Esetleg bővíteni kéne valamelyik létesítményem,vagy mi a baja?...érdekes... -
swerty #9815 Sziasztok!
Én személy szerint nagyon örülök hogy végre hosszú évek után végre lesz a fifa managerre is teljes fordítás.Nagyon nagy pozitívum hogy még a játék alig jelent meg a fordítás már közel 50%-os.Nagy köszönet nektek fiúk hogy ha már a kiadó sajnálja a pénzt a magyarításra ti legalább vettétek a fáradságot és megcsináljátok.Így végre egy teljes értékű játékot kapok a pénzemért.Drukkolok nektek és további jó fordítást.
Köszönettel
Egy idegen nyelvet sem beszélő játékos társatok! -
Chelseaboy13 #9814 Szevasztok!
Cooperation Agreements-cel kapcsolatban lenne kérdésem. Nagyon jó lenne használni, de nem müködik, mert nem ad ki csapatokat akivel kapcsolatba léphetnék(sem bigger clubs, sem pedig smaller clubs). Mit csesztem el az elején a beállításoknál és hogyan tudom orvosolni a problémát?
Köszi a segítséget előre is! -
#9813 Köszi Billy a mailt jol esett! -
#9812 Magyarítás -
#9811 -
#9810 Billy ugy gondoltam hogy jöv héten rakok fel a játékról magyarosítást kb 50%-a lesz meg arra.====> szerda vagy csüt -
billy76 #9809 nyilván aki írta azt nem érdekli a magyarítás, de azért sok ember van akit meg igen...
nyilván érdemes már egy nyers verziót is publikálni (na nem azért hogy fikázni lehessen, hanem), hogy építő jellegű észrevételek érkezzenek.
cél a minél jobb magyarítás...
ebben sokan fognakl neked követelődző, fikázó hozzászólásokat írni, de ha kész ők is beállnak a köszönet nyilvánítók sorába (általában)
-
skristof #9808 options menüben balra felül lehet állítgatni hogy hány hetente mentsen
talán kikapcsolni is lehet
(most csak ezért el nem indítom a játékot) -
#9807 Sok ember meg se érdemli a magyarítást nem is értem miért szenvedek vele ennyit. Én feláldozom a szabadidőm a fordítással mikor én is játszhatnék a játékkal!!! -
#9806 Ha olvastátok volna mi volt a kép fölötti kiíráson: "MUNKA KÖZBEN"
Akkor nem nyavajogtatok volna! de ez igy elég rémisztő hogy csak egy képből fikáznak egyböl.köszönöm!!! -
Benitooo #9805 azt szeretném kérdezni hogy hol lehet quick seve-t kikapcsolni -
Al Ashrad #9804 Na ennyit erről, csak tudják a fiúk, hogy mit csinálnak. -
#9803 ez csak alap ez még meglesz fogalmazva nem kell agódni -
opalzoltan #9802 Nálam működik!Mozgasd az egeret balra,jobbra,le,föl,vagy már próbáltad így?
Kicsit érdekes,de meg lehet szokni.Ja,és lehet rendezni tényleg :D -
skristof #9801 kirúghatnak -
Al Ashrad #9800 Mi az a Play with sacking? Ha már a fordításnál tartunk. -
#9799 Ha mar igy benne vannak nehanyan a forditasban, miert nem irjatok a managert is magyarul??? Menedzser. Ez teljesen elfogadott es helyes a magyar nyelvben. Ha mindent leforditotok, ezt is lekellene, mert ugy helyes.