11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Domma
    Annyit kérdeznék, hogy az előzetes screenshot-ok alapján láttam, meg leírásokban is olvastam hogy saját magad rendezheted az asztalod, pakolhatsz rá dolgokat. Na már most végre megvan a játék de semmi ilyen nincs, nekem nem is mutatja az asztal azon részeit amire pakolhatnék... csak a penlelt látom. Belehet ezt állítani valahol? Vagy miért lehet ez? Mert fogalmam sincs.
  • Al Ashrad
    Szerintem ez csak egy alap lesz, és utána még nyelvtanilag rendbehozzák. Gondolom én...
  • billy76
    hát ez így érdekes lesz, lesz mit lektorálni rajta...

• Domma
    Ha ilyen lesz a magyarosítás, inkább játszom angolul. így a webfordító fordítja a szöveget...
  • skristof
    biztos megéri fordítógéppel dolgozni?
    elég sok hiba van benne, persze annak ami nem tud angolul lehet hogy így is jó...
  • jfehervari
    Üdv!

mikora várható a teljes magyarítás?
  • Leslie87
    Munka közben:

• Al Ashrad
    A boltban közölték, hogy elfogyott, jövő héten jön. :D
  • Al Ashrad
    Na belefáradtam a 08 hülyeségeibe. Többször csak úgy kilép, lefagy, stb, a 4 szezonos mentésemmel is csinált valamit, betöltéskor lefagyott. Megveszem a 10-et ma. :)
  • gyerek90
    Tudja valaki hol lehet beállítani azt hogy a reserve és a youth meccsek eredményei is az üzenetek közt megjelenjenek?
    Mert a 09-ben volt ilyen,csak itt most nem találom.
  • opalzoltan
    Hali.
    Valaki tudna abban segíteni,hogy a staff-ok fizetése melyik budget-ből vonódik le?Mert minden egyes szerzősés hosszabbítás és új szerződtetés esetén is ezt írja ki : your salary budget is too low to sign this assistant. Pedig van bőven pénz!!!
  • billy76
    a mail címed jó...
    a szolgáltató gatya...

neked minden ugyanúgy kell csinálni, ha nem megy a vissza kódolás, akkor dobsz egy mail-t és megcsinálom, de a mailokban leírtam, egyet csak megkapsz :-) ...

a warezt kéretik mellőzni vicsko, ha már illegális tartalmat töltesz le, akkor legalább ne egy legális fórumon kérj hozzá infót...

írj valakinek privátban, vagy ott kérdezz, ahonnan szerezted...
  • Al Ashrad
    Vedd meg a játékot, akkor kapsz telepítő kódot.
  • takibalint
    Innen biztos, hogy nem. Rossz helyen, rossz kerdest tettel fel.
  • vlcsko
    sziasztok! Tegnap letöltöttem a manager10et, és elakadtam a telepitésnél, annyi lenne a problémám h hol találok hozzá telepitési kódot? mert láttam h a crack mappába van rld fájl, de nem birom semmivel se kibontani. Szóval ha az a megoldás akkor azt mivel elehetne kibontani? De ha nem akkor honnan tudok telepitő kódot nézni? Előre is köszönöm!
  • Leslie87
    igy már jolesz csak most se kapok semmit miztos jo a cim: [email protected] de gondolom ugyan az a teendö mint eddig csak megbuheráltad?
  • Leslie87
    nah igy már jooo vissza is lehet kodolni
  • billy76
    elküldtem a mailt huf nélkül is, a hufot pedig a honlap fifa manager 10 menűpont alatt találod...
  • billy76
    link

feltöktöttem ide a huf ot az emailt pedig csak megkapod egyszer
  • Leslie87
    szarrrr freemail utállom
  • Leslie87
    baszusnem kapok semmit
    megirnád ide hogy honnan tudom leszedni amit kell? és mit csináljak?
  • billy76
    mail ment kétszer...
  • Leslie87
    irj ha elküldted.
  • billy76
    kb 5 perc volt míg feltöltötte a gép a netre, ingyen mailok lassúak néha...
  • billy76
    küldöm mégegyszer csak egy kicsit nagy a fájl...
  • Leslie87
    Bocsánat de tényleg nem kaptam semmit!
  • Leslie87
    Billy kűld el még egyszer mert nem kaptam semmit. köszi
  • billy76
    leslie mail ment, válaszoltam a kérdésedre is
    icemankimi: ne türelmetlenkedj, várj nyugodtan, ha lesz használható verzió megkapja mindenki, de ne piszkáld a fordítókat...

neked fordítják, ha türelmetlen vagy tanulj meg angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul vagy lengyelül...

• icemankimi
    a magyar nb1 és nb2 benne van?
  • icemankimi
    jól van na akkor bocsi, hogy megmertem kérdezni amúgy még le se szedtem csak érdeklődtem.
    Ncoreon azt írtad 2-3 hét azért megkérdezem gondoltam itt is. :D
  • Leslie87
    icemankimi: TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!!! INMERED UGYE??? Nagyon idegesítő az ilyen kérdés!
  • Leslie87
    oks Billy akkormajd váromlehet nem leszek elérhető egyből de majd megnézem. kiszi
  • icemankimi
    a magyarosítás mikor lesz elérhető?
  • billy76
    dolgozm, a magán email-em csak otthon érem el...

természetesen leírom emailban, nem egy ördöngösség...

este dobok emailt...
  • Leslie87
    ezt nem értem én reggel fél nyolc körül küldtem el a huf filet és nem kaptad ezek szerint meg?
  • Leslie87
    Szia Billy küldtem reggel mailt és vele együtt a translate filet kérlek irj mailt hogy megkaptad e és hogyan lehet manuálisan megcsinálni!
    Igy nagyon nehéz rajt ugyködni. :P
  • billy76
    ja és várom az anyagot (email), hogy tesztelni lehessen a proba verziót...

• billy76
    este dobtem mailt...

ez a fifa manager 10 indító képernyője...

manuálisan javítottam a hibákat, nálam működik...
  • matthias92
    ez a fifa manager sorozat elég káros a gépemre
    mikor a 08-cal kezdtem játszani, rövidesen meghalt a vidikarim, meg a vinyóm.
    most elkezdtem a 10-zel, erre meghalt a vinyóm, meg vele az összes mentésem 08-ból, illetve kb. 120 giga zene, amik "pótlhatatlanok" :(
  • Domma
    Mindenkinek aki készíti kijár a köszönöet.