11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Domma #9798 Annyit kérdeznék, hogy az előzetes screenshot-ok alapján láttam, meg leírásokban is olvastam hogy saját magad rendezheted az asztalod, pakolhatsz rá dolgokat. Na már most végre megvan a játék de semmi ilyen nincs, nekem nem is mutatja az asztal azon részeit amire pakolhatnék... csak a penlelt látom. Belehet ezt állítani valahol? Vagy miért lehet ez? Mert fogalmam sincs. -
Al Ashrad #9797 Szerintem ez csak egy alap lesz, és utána még nyelvtanilag rendbehozzák. Gondolom én... -
billy76 #9796 hát ez így érdekes lesz, lesz mit lektorálni rajta...
-
Domma #9795 Ha ilyen lesz a magyarosítás, inkább játszom angolul. így a webfordító fordítja a szöveget... -
skristof #9794 biztos megéri fordítógéppel dolgozni?
elég sok hiba van benne, persze annak ami nem tud angolul lehet hogy így is jó... -
jfehervari #9793 Üdv!
mikora várható a teljes magyarítás? -
#9792 Munka közben:
-
Al Ashrad #9791 A boltban közölték, hogy elfogyott, jövő héten jön. :D -
Al Ashrad #9790 Na belefáradtam a 08 hülyeségeibe. Többször csak úgy kilép, lefagy, stb, a 4 szezonos mentésemmel is csinált valamit, betöltéskor lefagyott. Megveszem a 10-et ma. :) -
gyerek90 #9789 Tudja valaki hol lehet beállítani azt hogy a reserve és a youth meccsek eredményei is az üzenetek közt megjelenjenek?
Mert a 09-ben volt ilyen,csak itt most nem találom. -
opalzoltan #9788 Hali.
Valaki tudna abban segíteni,hogy a staff-ok fizetése melyik budget-ből vonódik le?Mert minden egyes szerzősés hosszabbítás és új szerződtetés esetén is ezt írja ki : your salary budget is too low to sign this assistant. Pedig van bőven pénz!!! -
billy76 #9787 a mail címed jó...
a szolgáltató gatya...
neked minden ugyanúgy kell csinálni, ha nem megy a vissza kódolás, akkor dobsz egy mail-t és megcsinálom, de a mailokban leírtam, egyet csak megkapsz :-) ...
a warezt kéretik mellőzni vicsko, ha már illegális tartalmat töltesz le, akkor legalább ne egy legális fórumon kérj hozzá infót...
írj valakinek privátban, vagy ott kérdezz, ahonnan szerezted...
-
Al Ashrad #9786 Vedd meg a játékot, akkor kapsz telepítő kódot. -
#9785 Innen biztos, hogy nem. Rossz helyen, rossz kerdest tettel fel. -
vlcsko #9784 sziasztok! Tegnap letöltöttem a manager10et, és elakadtam a telepitésnél, annyi lenne a problémám h hol találok hozzá telepitési kódot? mert láttam h a crack mappába van rld fájl, de nem birom semmivel se kibontani. Szóval ha az a megoldás akkor azt mivel elehetne kibontani? De ha nem akkor honnan tudok telepitő kódot nézni? Előre is köszönöm! -
#9783 igy már jolesz csak most se kapok semmit miztos jo a cim: [email protected] de gondolom ugyan az a teendö mint eddig csak megbuheráltad? -
#9782 nah igy már jooo vissza is lehet kodolni
-
billy76 #9781 elküldtem a mailt huf nélkül is, a hufot pedig a honlap fifa manager 10 menűpont alatt találod... -
billy76 #9780 link
feltöktöttem ide a huf ot az emailt pedig csak megkapod egyszer -
#9779 szarrrr freemail utállom -
#9778 baszusnem kapok semmit
megirnád ide hogy honnan tudom leszedni amit kell? és mit csináljak? -
billy76 #9777 mail ment kétszer... -
#9776 irj ha elküldted. -
billy76 #9775 kb 5 perc volt míg feltöltötte a gép a netre, ingyen mailok lassúak néha... -
billy76 #9774 küldöm mégegyszer csak egy kicsit nagy a fájl... -
#9773 Bocsánat de tényleg nem kaptam semmit! -
#9772 Billy kűld el még egyszer mert nem kaptam semmit. köszi -
billy76 #9771 leslie mail ment, válaszoltam a kérdésedre is
icemankimi: ne türelmetlenkedj, várj nyugodtan, ha lesz használható verzió megkapja mindenki, de ne piszkáld a fordítókat...
neked fordítják, ha türelmetlen vagy tanulj meg angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul vagy lengyelül...
-
icemankimi #9770 a magyar nb1 és nb2 benne van? -
icemankimi #9769 jól van na akkor bocsi, hogy megmertem kérdezni amúgy még le se szedtem csak érdeklődtem.
Ncoreon azt írtad 2-3 hét azért megkérdezem gondoltam itt is. :D -
#9768 icemankimi: TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!!! INMERED UGYE??? Nagyon idegesítő az ilyen kérdés! -
#9767 oks Billy akkormajd váromlehet nem leszek elérhető egyből de majd megnézem. kiszi -
icemankimi #9766 a magyarosítás mikor lesz elérhető? -
billy76 #9765 dolgozm, a magán email-em csak otthon érem el...
természetesen leírom emailban, nem egy ördöngösség...
este dobok emailt... -
#9764 ezt nem értem én reggel fél nyolc körül küldtem el a huf filet és nem kaptad ezek szerint meg? -
#9763 Szia Billy küldtem reggel mailt és vele együtt a translate filet kérlek irj mailt hogy megkaptad e és hogyan lehet manuálisan megcsinálni!
Igy nagyon nehéz rajt ugyködni. :P -
billy76 #9762 ja és várom az anyagot (email), hogy tesztelni lehessen a proba verziót...
-
billy76 #9761 este dobtem mailt...
ez a fifa manager 10 indító képernyője...
manuálisan javítottam a hibákat, nálam működik... -
#9760 ez a fifa manager sorozat elég káros a gépemre
mikor a 08-cal kezdtem játszani, rövidesen meghalt a vidikarim, meg a vinyóm.
most elkezdtem a 10-zel, erre meghalt a vinyóm, meg vele az összes mentésem 08-ból, illetve kb. 120 giga zene, amik "pótlhatatlanok" :( -
Domma #9759 Mindenkinek aki készíti kijár a köszönöet.