Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múltkor tettem egy felelõtlen kijelentést!!! Hogy majd én megcsinálom a Fradit! Hát nekem elég nagy összevisszaság van itt! Elnézést kérek érte, azt hittem, hogy sokkal könnyebb lesz!
Egyébként a Gyõrt most parkolópályára tettem, a Manchesterrel játszom mostanság!
Egyébként az miért lehet, h amikor meg akarom nézni a meccset, akkor a fõ nem zöld hanem fekete?😄 Rettenetesen zavaró!
Elõre is köszönöm a segítséget! További jó játékot mindenkinek!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
nemtudja vki nekem megmondani hogy mi lehet az oka annak, hogy feltettem a játékot felraktam a 4 update-t és a játék jó meg minden de az eredmények mindig mindenhol 0-0. én alapból football manager párti vagyok, csak gondoltam kipróbálom, ez látványosabb, csak hát így nemnagyon tudom próbálgatni. a szoftver elvileg jogtiszta, kölcsönkaptam. valaki segítség? köszi 😉
Az emberfogásra van valami jó tanácsod? A védõket a támadósorra, a középpályát középpályára? Ha az ellenfél csatára nagyon veszélyes, érdemes két CD-t ráállítanom? Az én csapatomból hagyhatok szabadon embereket? És az emberfogásnál be lehet állítani különbözõ lehetõségeket: dribbling, free role, back up, ezeknek van valami jelentõsége, és ha van, akkor melyiket hová érdemes bejelölni (gondolom a védõ ne cselezzen, stb.)?
Köszi szépen, sziasztok.
Ha itt nincsenek letörölted õket.
Ontrack Easy Recovery Pro-val vissza tudsz hozni törölt fájlokat.
2: a vesztes meccsek a rossz taktika/felállás/szerkezet/csapatmunka eredménye. Ugyanúgy lehet jól vezetni kis és nagy csapatot az elejétõl kezdve is. Persze kell némi gyakorlás, hogy belejöjjön az ember a játékba.
3: az alapbeállítások és a segédedzõ által vezetett edzés is jó lehet addig, amíg az ember rájön a hatékony edzésmódszerre. Megéri egyedül bejárni a sikerhez vezetõ utat, szerintem. Alapvetõen nem állnak távol a hatékony valós edzésmódszerektõl a játékbeli hatékony edzéstervek.
4: Ahogy a valóságban is, a jó körülmények és az egyéni odafigyelés révén felfedezett információk alapján lehet sokat kihozni a játékosokból. Nincs cheat, vagy bármilyen speciális kombináció, amely minden játékosnál hatékony. Alapvetõen mindenre oda kell figyelni és sokszor a szerencsén múlik egy tehetség felfedezése és kinevelése.
5: Ilyen a futball, és nincs általánosan jó tipp a játékban sem. A Newcastle is ki tud esni a Premier League-bõl, és a Hoffenheim is vezetheti fél éven át a bajnokságot. Van hogy nincs magyarázat dolgokra. Ennek megfelelõen a játékban is kellõen bonyolult számítások zajlanak le, hogy ne legyen egyszerû kijátszani. Alapvetõen a taktikáknak vannak gyengepontjaik, fõleg ott ahol kevés a játékos. (5-3-2 nem jó a középpálya szélén, 3-5-2-t ki lehet használni szélsõ futókkal) A mai valós futballban a 4-1-2-1-2 a legáltalánosabb formáció, de a nagy meglepetések és nagy bukások általában egy ettõl eltérõ formáción alapulnak.
6: Formahanyatlás. A játékosok formájára ügyelni kell. Erre sincs általános módszer, ha valaki rosszul játszik azzal nem lehet mit kezdeni, de jól idõzített cserékkel, beszélgetésekkel, edzéssel lehet segíteni a játékosokon.
Szerintem érdemesebb küzdelmesen rátalálni a helyes útra, mint netrõl begyûjteni. Ez nem egy általános játék, ahol meg kell csinálni 150 küldetést egy adott útvonalon és akkor nyertél. Sok tényezõre kell figyelni, és türelmesen játszani, ez az általános siker kulcsa. Persze a futballedzõk világa olyan, hogy néha hiába tesz meg mindent az edzõ, a játékosok nem tudják mindezt a pályára vinni. Van hogy a jó edzõ és jó csapat is adva van, de mégsem meg a játék. (PSV Eindhoven & Huub Stevens) Hosszú és rögös az út, de röpke 9 évnyi játék után azt mondhatom, hogy kifizetõdõ. Kitartás, és sok sikert...
1. Lehet a játék kezdetén beállítani az átigazolásokat a jelenleg aktuális csapatok szerint, mint a sima Fifa 09-ben?
2. Érdemes kisebb csapattal kezdeni? Mert az elején elkezdtem nagycsapatokkal, és az idény közepén többtõl is kirúgtak, mert sorban vesztettem a meccseket... A kisebb csapatokkal talán lehet így tapasztalatokat szerezni?
3. Tud valaki valami jó edzési módszert? A játékosaim gyakran kimerültek, és nem jól teljesítenek?
4. Hogy lehet a játékosokat jól fejleszteni, és mire kell odafigyelni?
5. Tudom, hogy minden meccs és minden csapat más és más, de nincs valami jó tipp arra, hogy milyen felállás ellen mi a jó felállás? Mire kell odafigyelni, és van rá valami jó recept, hogy hogyan lehet jó felállást és taktikát választani? Vannak csapatok, amiket nem tudok megverni, próbáltam már ezer felállást, de mégsem.
6. Miért van az, hogy az idény elején a barátságos mérkõzéseket 6, 7 góllal hozom, és az elején még 4-5 meccset is sikerül nyernem, aztán ahogy haladunk az idénybe, annál keservesebb?
Elõre is nagyon köszönöm mindenkitõl a segítséget, várom a válaszokat.
Sziasztok.
Új játékot kezdtem a Manchesterrel, a Gyõrrel már kicsit untam!
Majd fogok írni megint beszámolokat, és ha engedi, akkor képet is töltök fel hozzá!
Megnéztem ezt a FIFA MANAGER 10 linket, hát nem lesz rossz az sem! 😊
http://www.pcgames.de/aid,688754/Fussball-Manager-10-Multiplayer-Modus-neue-Aufloesungen-und-erste-Screenshots/PC/Special/?menu=browser&image_id=1150859&browsersize=fullscreen
Ez a cooperation mire jó, és hogy mûködik?
még az A5-be se kerültek be, és mivel a csapatom jobb, mint az ifik, de sajnálnám pl. a mittomhonnanvalósi 4 csillagos 60as cd-t reservebe tenni. Elsõosztályú meg nemakar már adni cooperationt (bár megvan mind3... Hoffenheim, Leverkusen, Chelsea).
Ráadásul rohadt szarul állok a másodosztályban.
English League Cupból kiütöttem 1-0ra a Birmingham Cityt, aztán megkaptam a Tottenhamot, akiktõl 2-1re kaptam ki, úgyh a meccs alatt a két szélsõhátvédem, egy középsõ hátvédem lesérült, és kiállították a támadó középpályásomat.
Legfõképp 4-5-6 osztályba szeretnék játékosokat kölcsönadni.
A visszahívás asszem a csapategyüttmûködésnél mûködik, illetve talán a rövid távú kölcsönnél is, nem tudom pontosan, régen játszottam...
Ráadásul most van egy 17 éves ifim a reservbe mert már kénytelen voltam neki pro contractot offerelni különben lecsaptak volna rá. Szóval az elõzõ szezonja elég pocsék volt 5.valamennyi-s átlaggal és évvégi értékelõben is Elvesztegetett év-ként értékelte õt a gép. Vele mit csináljak 17 évesen nem tudom mennyire kéne kölcsönadni.
Jah és mégegy kérdés akkor is fejlõdenek ha nem játszanak.Plussz még 1 és ha észreveszem hogy alig játszatja õt a gép akkor eddig úgy láttam hogy néhány játékosnál van visszahívási lehetõség másnál nincs. Ez mitõl függ?
Ráadás tudom mért rúgtak ki az Arsenaltól még anno: Elfelejtettem kérnia szerzõdésem meghosszabítását amivel megint befürödtem de visszatöltöttem és rájöttem erre a kis hibára <#wow3>#wow3>
Viszont lassan leáldoznak a mostani játékosok, úgyhogy az ifiken lesz a hangsúly.
Máris van az A1-ben egy csodavédekezõ középpályásom. Öt csillagos, 60-as. Találjátok ki, honnan származik. 😊
Mellesleg, rengeteg tehetséges magyar és szerb játékos is van B-C-D korosztályban. Persze nemsokára elkészül Cottbusban a YC😊
Köszönöm! 😊
mellseleg a laptopon nekem is voltak ilyen gondjaim. meg olyan,hogy a gólszerzõ, sárgalapos, ill.stb-t megjelenítõ kockába nem írt bele semmit.
kezdtem egy spanyol ligát is. sokadosztály, Macael. A Division E-ben velem együtt három macaeli együttes van. Kicsit érdekes. 😄
Cél az,hogy a legkevesebbet költve, lehetõleg kevesebb szerzõdtetéssel jussak fel, és a következõ évben a B csapatom játszon a Divison E-ben, én meg a D-ben.
Más:
A szaudi játékban az Abha végzett az utolsó helyen, ám az Al Quadisiya esett ki. Kaptam egy levelet, hogy tönkrement, vagy valami ilyesmi. Ez lehetséges? Amúgy örülök, mert az Abha-ba adtam el a 42es kapusomat. 😊
ÜDv
Sikerült megkapni a levlet, amit küldtem, benne egy linkkel, ami az adatbázist tartalmazza? ill. mûködik?
Nem vettél fel skype-ra, hogy beszéljünk, remélem tarjuk a kapcsolatot.
Kértem segítséget a hivatalos oldal fórumán, remélem fognak válaszólni, két témában is kérdeztem. Ha nem lesz megfelelõ válasz, akkor jöhet valami levelecske a program készítõinek...
üdv.:
Qkacka
Olyan gondom lenne,hogy a játékosok és a kapuk árnyéka villódzik!1 évadot már lenyomtam és fenn van 4 update,szóval nem értem miért most jött elõ?!😞
Üdv Mindenkinek
Jó megoldásnak tûnik a az nb3 8 csoportra való osztása, csak mi lenne a másik két csoport neve? 😊
Szóval jobb lenen tényleg valahogy kommunikálni az ea-el. Este felteszem valahova a munkafájlokat, hogy le bírd szedni és megnézni mire jutottunk idáig, de jó lenne majd beszélnünk is, a skype nickem: qkacka_gabika
Köszi a választ és akkor este:
Qkacka
Én teljesen máshogy álltam neki az NB3-as szisztémának. Nekünk ugye 6 csoportunk van, és csoportonként 16 csapat, ami egyenlõ 96. Mivel csak 1-2-8-as fix fa rendszer van, ezért 96/8=12 szóval 12 csapatos NB3-as csoportokat terveztem. Így marad az összes valós NB3-as csapat, csak máshogy vannak elosztva. Ennek megfelelõen a megyéknél is csökken a résztvevõ csapatok száma, a fordulók számát meg fel lehet venni 3-ra, de nem feltétlen szükséges. Ez a feljutó/kiesõ csapatoknál zavar be, mert a valós 3-3 kiesõ helyett 4-4 kiesõ van az NB2-ben, viszont a játszhatóság érdekében ennyi áldozatot lehet hozni. Ellenben ha ilyen jól álllunk, szívesen belemászok az editor meg az adatbázis mélyébe, hátha lehet módosítani valamit, illetve felvehetjük az EA-vel a kapcsolatot.
Egyetlen probléma a szurkolói bázisban, hogy hiába veszem le a nézõ szorzót 0.01-re úgy is van 10000 nézõ 20-30-40 eurós jegyárak mellett a nagyobb csapatoknál. A Kaposvárnál már alakul, ott 7-10 eurós jegyárak mellett van 4-7 ezer szurkoló, az már közelít a valósághoz, de még nem sikerült megfejteni mi generálja ezt a különbséget.
Az egy csillagos, román támadó középpályás, Adrian Pitu 58ról pl. 64-es lett januárban.
Kezdtem egy játékot az Al Nasr csapatával. A lehetõségekhez képest eszméletlenjó (bár öreg) játékosokat vásároltam. Angol, dán, német, finn, skót, izraeli légiósok alkotják a csapatomat. 18 meccs alatt 17et nyertem meg, és az elsõ mérkõzés lett mindössze egy 3-3as döntetlen. A szezon alatt több, mint 100 gólt szereztünk. Ebbõl 38 a skót csatárom érdeme.
A csapat fölénye így egybõl látszik,asszem. Youth campokat létesítettem a világ több részén (Anglia-Derby; Magyarország-Budapest; Brazília; Szerbia).
Az ifik nem szerepeltek túljól.
Az A1 ligában az Al Nasr U18 csapata a nyolcadik helyen végzett.
A B1 ligában sem sikerült dobogóra beérni, itt negyedikek lettünk.
A C1 ligában az utolsó három meccsen dõlt el a bajnoki cím sorsa. És meglett! Az U14 bajnokságban az Al Nasr 56 ponttal gyõzedelmeskedett.
Végezetül a D1 (U12) ligában is szereztünk egy érmet, ám itt csak egy harmadik helyre futotta.
Szeretném hamar megnyerni valamelyik nemzetközi kupát...😊))