11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Leslie87
    RetroMarco: A cédén van olyan mappa hogy fmdata/eng és a translations.huf fájlt másold abba a könyvtárba ahová raktad a magyaritást és ird felül
  • RetroMarco
    köszi a fordítást kiprobáltam és alakul, nagyon sok munkád lehetett vele meg még van is.
    Hogyan tudom visszacsinálni hogy ismét angol legyen?
  • Al Ashrad
    Peter: xD
    Zoltan: ha van még a játékos ajánlása más csapatnak nevű opció, akkor BÁRMIKOR tudsz kölcsönadni, és az átigazolási időszakban kölcsönbe is megy a játékos.
  • peter0
    Én is voltam amygar csapattal! a Debrecennel...ugyanaz mint neked! Én nem kemény fizikai terhelést adnam a játékosoknak de így is hullafáradtak voltak!!!!!!! És mindenki!! Az egész keret...szóval akárkit cseréltem be ő is fáradt volt nagyon!! Ki is rúgtak elég hamar...most az Atleticoval vagyok, ott ilyen gondjaim nincsenek!!! Szerintem a játék reális...a hulladék magyar focisták a játékban sem bírják, mint ahogy igazából sem:)))
  • opalzoltan
    Melyik az a legjobb időpont,amikor kölcsön lehet adni játékosokat?
    Csak mert nekem eléggé ritkán sikerül valakit kölcsönadni.
  • Domma
    Hát igazából nincs igazad;) Merthogyelindultunka játékban is. Az én általam kezdett idényben az elején még meg is figyeltem direkt, a negyeddöntőben kaptunk ki Uruguay ellen. Na viszlát
  • savafan
    köszi a linket! kipróbálom mit változtat. leírást egyenlőre nem találtam hozzá, hogy mit javít.
  • savafan
    Több mint kielégítő! Hálás köszönet érte. A tavalyi másnapos update-re nem is emlékeztem:) De így már érthető a friss update.
    Ami el is kell. Nem szép dolog, hogy az U20-as VB-n a magyarokat nem is tették be az indulók közé:( Ezért nagy fekete pont jár nekik!!
    Pedig letettük a névjegyünket.
  • Raylee
    leslie87,
    írtam a privibe, ha tudsz válaszolj, köszönöm!
    hi,
    raylee
  • Andretti
    A miértre a válasz a következő:

Nem teljesen összehangoltan, és nem egy helyen működik az FM-et fejlesztő teljes csapat. Akik a játékot csinálják (kódolják), azok német székhelyűek, viszont mikor kész a játék (már sok hete, szerintem aug vége - szept eleje óta) akkor azt el kell küldeni az EA-nek (Az FM09-et igazgató részleg angliai székhelyű volt, szerintem idén is ez a helyzet), aki megcsinálja a tesztelést, ellenőrzést (például hogy a liga licenszeknek megfelelően készült-e el a játék), meg minden egyéb formális dolgot, továbbá ők küldik gyártásba az anyagot, ami megint se nem német se nem angol földön történik, és akkor még eltelik a gyártási és szállítási idő. Mivel ez legalább 1, de inkább 2 hónap, mialatt a fejlesztők nem tudnak a játékhoz nyúlni, ezért ők inkább máris egy patch-en dolgoznak, ami tavaly csak egy szeptember-november adatbázis frissítés volt, és a kiadás másnapján jelent meg az FM09.de-n. Az idei frissítés nem tudom micsoda konkrétan, még nincs meg a játék, és nem olvastam utána, de kiindulva a tavalyi dolgokból elég valószínű, hogy hasonló a helyzet.
    Remélem kielégítő a válasz.
  • skristof
    pl
  • Leslie87
    Köszönöm a dicsérő szavakat
  • Raylee
    Felraktam a magyarosítást és csak gratulálni tudokLeslie87-nek a nagyszerű munkához.
    Régóta nem került ki még csak hasonló projekt sem....
    Tehát még egyszer, KÖSZÖNJÜK tartalmas munkád, mert 2004-es TOTAL CLUB MANAGER játék óta semmi érdemleges projekt nem született.
    GRATULA,
    raylee
  • savafan
    valaki azt írta nekem, hogy máris megjelent egy update az új évadhoz. tud erről valaki valami infót, mit csinál és miért ilyen gyorsan?
  • savafan
    kezdtem egy játékot a Honvéddal, mint kedvenc magyarral:)
    az elejét jól megszívtam:( az eddigi években mindig külföldi csapattal voltam (Roma, Madrid, Valencia), így nem volt tapasztalatom a magyar beosztást illetően:(
    a játék kezdete után már másfél héttel szuperkupa döntő:(( amit egy góllal nyertem 1-0-ra. volt egy hét fizikai tréningre időm. aztán a naptárt nem figyeltem eléggé és kb. egy hét múlva már bajnoki jött. épp fizikai tréningben voltam, így egy hullafáradt csapatot vertek rommá:((
    aki játszott már magyar csapattal, ez normális? az első évadban a szezon elött igazából felkészülni sincs idő. remélem a téli pihenő és a második év elött lesz időm rendesen ráfigyelni a felkészülésre!
  • savafan
    köszi! megtaláltam. erre én sem gondoltam volna, hogy így el van dugva:)
  • savafan
    így igaz, keress fifa fórumot, de annyit megjegyeznék, hogy az újabb fifák már sima "gagyi" játékvezérlőkkel nem nagyon megy. szinte minden évben más gamepad kellene a játékhoz. annyi a gomb kombináció. ezt már egy gagyi joystick nem kezeli:(
  • Neuman
    A fifa 09-hez nincs spanyol adatbázis?
  • Leslie87
    ez fifa manager forum keress fifa forumot
  • BmwE30M3
    siam fifa10-et nemtaláltam sorry!
    hátha tudittvalaki segiteni
    arrol lenne szó h én játszanék a fifa10-el
    van 1 gagyi joysticom hozzá de a jobb analogot
    nemlehet használni igynemtok cselezni benne!
    valakinek valami ötlete segitség?
  • Leslie87
    Szerinted miért küldtem vele együtt az OLVASD EL szöveges dokumentumot???? Dísznek??!! ott mindent megtalálsz!
  • peter0
    Ha letöltöm a magyarítást és felteszem, ügye nem kell új szezont kezdenem?? Nem változik semmi a játékban igaz?köszönöm a választ!
  • savafan
    Jópofa lett és köszi! Várjuk a finomításokat!
  • Roland815
    Feltettem a magyarítást, és elég szépen halad a dolog.
    Elismerés a magyarításért!!!!
  • Neuman
    Spanyol adatbázis nem készült a 09-hez? és a 09-nek nem jó a magyarítás?
  • billy76
    köszönet a magyarításért...
  • Leslie87
    igy irjatok be igy biztos jo

http://www.upload.mszhh.info/download.php?file=a12ad045a8eeb6f163f343f442fc7247
  • Leslie87
    Vagy
    http://www.szocmunkas.hu/felt/download.php?file=a12ad045a8eeb6f163f343f442fc7247
  • Leslie87
    Innen tölthető a Fifa manager 10 HUN BETA<==== By: Leslie
  • Leslie87
    Eddig kb 40-50%-a van meg a magyarításnak ami azt jelenti hogy a kezelőfelület az teljesen magyar. már csak az e-mailokat kell magyarítani de azt csak akkor tudom ha játszok is vele. szóval a teljes magyarítás kb 3-4héten belül meglesz! amit ma rakok fel az csak BÉTA és még egyszer hangsúlyozom BÉTA verzió (ezt azért mondom mert nem szeretnék reklamálást hogy milyen szar stb...) Magam is láttam hibákat benne, de publikálom mert sokan várják! A letöltés helyét majd mondom itt! (este)
  • Leslie87
    Jah és amúgy nem vagyok lány!!! csak a felhasználónevemben szerepel de nem tom miért!!! :D:D:D:D
  • Leslie87
    Ralyee: nekem is úgy segítettek===>Billy!!!
    Tavaly is már tudták amúgy hogy hogy kell kódolni!
    Kérdezd öt én nem vagyok általában hétköznap otthon és csak az otthoni gépemen van a folyamat. Biztos segítőkész lesz!
  • CarterScott
    Szia!

Eleinte én sem találtam, de a taktika képernyőn lehet látni egy sakkfigura alakú jelet (Roles) és ott be lehet állítani őket!
  • savafan
    Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy a 10-es játékban hol találom azt a részt, ahol beállíthatom, melyik állított poziciót ki végezze el? Az előző évi játékokban, ha jól emlékszem volt ilyen. Itt egyenlőre nem találom. Ott külön be lehetett állítani a szabad-szöglet és tizenegyesrugásokat külön-külön.

Előre is köszi!
  • Leslie87
    igen a huf kodolással oldottam meg nem egy nagy munka most kb felénél járok közel 2 hét alatt. (egyedül) meg lehet csinálni egyedül is ha nagyon akarod.
  • Raylee
    Gratulálok a fordításhoz....szép munka!
    A 2008-as projektbe én is részt vettem, de a hatalmas munka a rengeteg fordítani való....szóval elhalt a dolog.
    Tudom a kulcs a HUF fájl megnyitásában rejlik, neked ez sikerült?
    e-mail:[email protected]
    szeretném tudni, hogy is van ez? kérlek írd meg privibe, köszi!!!
    szia
  • opronyeczo
    heló minden fm rajongónak
    gondolom nagy pofátlanság lenne megkérdeznem, hogy nem e tudná valaki megadni a fm 10 reg. kódját
    örök hálám üldözné azt a személyt, aki tudna rajtam segíteni
    mindenesetre köszönöm szépen a segítséget
  • Al Ashrad
    Én mindig klubot alapítok. :P Nekem az az igazi. Angol 5. osztályból, illetve francia 3. osztályból viszem fel őket az első ligába, 3-4 év után már reális cél szokott lenni a liga / FA kupa győzelem (legalább döntő), egyszer egy US Marseille nevű csapatommal a francia kupa döntőjében 5-0-ra kaptam ki a párizsiaktól (az US Marseille még csak 2. ligás volt ekkor), a rákövetkező évben pedig csodálkoztam, hogy indulok az UEFA kupában, mint kiderült, a Párizs bajnok lett, így én, mint döntős indultam helyettük. :D Ezek a szép emlékek, szerintem ezekért érdemes játszani, sokkal jobb, mint leszerződök egy Chelseahez leigazolom a fél világot és mindent megnyerek minden évben...
    A másik nagy dolog, amikor egy labdarúgód válogatott lesz. Elmebeteg módon az US Marseille-be csak trikoloros játékosokat igazoltam. Vagyis 3 színű zászló állítva. :P Így a játékosaim franciák, olaszok, belgák, és különböző afrikai országok képviselői voltak. A kapusom 40 évesen is védett, olyan jól, hogy a francia válogatottba is meghívták. (még mindig másodosztály) Alig várom a 10-et a boltos remélem beszerezte már, mert bemegyek a boltba, két sor tele a dobozokkal, erre benyögi a csávó, hogy elfogyott. :D Mondom akkor ez a sok üres doboz itt a kirakatban, csak dísz? :D
    Majd jelentkezem, a fordítónak meg jó munkát!
  • peter0
    Köszi a választ! akkor várok még...amúgy a legjobb játékok közt van!! Engem ezek kötnek le, nem a lödőzős szarok:)
    Focis manager játék közűl pedig ez verhetetlen!! Ez az igazi...mint írtam, most Atletico MAdriddal vitézkedek...elösszőr Debrecennel voltam, kiestem a bl selejtőzőből, majd az Európa kupa selejtezőből is, bajnokságba 9. helyen álltam 8 forduló után, és 9000 Euró pénzt kaptam...de utánna már nem kellett dolgozni mennem:) Nem hagytak dolgozni:))
  • CarterScott
    Köszi a választ!