11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • gnusmas85
    játékos nevek újraéledése érdekelne továbbra is?!

u.i.:(Leslie87 minden tiszteletem)
  • senators1988
    leslie
    légyszi tedd fel a valahova a magyaritást
    mivel azt irják az fmhungaryn hogy ne is kerresük
    elöre is köszi
  • Leslie87
    szigi 14 majd elküldöm neked este! Üdv Leslie
    azért csak este mert el kell mennem addig kitartás
  • szigi14
    először köszönöm Leslie a munkád!másodszor pedig szeretnék megkérni valakit, aki majd ha feltették a magyarosítást az fmhungary-ra, akkor föltötli máshova vagy esetleg elküldi nekem, mert én már egy ideje valamiért nem tudok letölteni onnan.köszi :)
  • KrIsZ7
    Köszi
  • dgianni28
    KrlsZ7! A frissítéshez kell megfelelő crack file is!(Legalábbis ha nem eredeti)! Keress rá neten!
  • KrIsZ7
    Sziasztok, nekem van 1 olyan gondom ,hogy a frissités után nem indul el a játék!!!Előre is köszi!!!
  • Leslie87
    90% bocs elírtam
  • Leslie87
    estig várjatok csak akkor teszik fel. és ne tévwsszen meg hogy fent van a 900% os. az nem a mostani
  • kapokam
    Bárki mondhat bármit Leslienek de aki letölti a magyarosítását meg köszönheti neki és aki segített neki ebbe a nagy melóba.KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKTEK !!!!!!!!!!!!
  • dgianni28
    Köszi szépen, egy Úr vagy!
  • Forza Italia
    köszi a munkád
  • Leslie87
    Elküldtem Kurucznak aki felrakja a: www.fmhungary.hu oldalra a magyarosítást. majd nézegessétek és én is szólok ha már fent van.
  • nono28
    Végre eljött a nagy nap.Ma jön ki a magyarositás.Már várom.
  • Raylee
    A magyarosításhoz egy rövid segítség Leslinek....a játékosok képességeinél, ___EMBERISMERET___helyett EMBERFOGÁS lenne a jó és ___LETÁMADÁS____helyett SZERELÉS a megfelelő!
    Ez számomra nagyon zavaró,ezért kérlek javítsd ki, köszönöm!
    Aki valaha futballozott annak ez egyértelmű és különben ELISMERÉSEM a hatalmas munkához!!!
  • owen20
    sziasztok!
    go in publicnál már csak ez hiányzik:as minimum of 10m as security in buildings
    értem hogy 10Milliós minimumaként épületekben levő biztonságként de ezt hol tudom megnézni hogy mennyi van?hogy mennyit kell még belefektettni
    sziasztok!
  • GGery000
    figy szerintem nem a nehézség szinten kéne állítanod...??inkább legyél egy kicsivel erősebb csapattal de akkor a nehézségi szint is nőjjön :D:D
  • gnusmas85
    játékosnevek újraéledése?
  • North Park
    Hali. Valaki nem tudja hogy a .enc fájlt hogy a szarba kell átírni? a Manager Promotiont kéne átírnom, mert egyszerűen nevetséges hogy 5x lettem bajnok a Middlesbroughal, és a Lincolnnal meg 5 év alatt 4x feljutottam és jelenleg is középmezőnyben vagyok, és még mindig csak szaros 7-es a managerem. És egy kikurt klub sem akar velem tárgyalni, a legjobb a PARMA.
  • senators1988
    szivesen :)
    máskor is
  • GGery000
    köszi szépen a segítséget...most már jó..tényleg ott kellett átálítani..:)
  • senators1988
    akinek az a problémája hogy nincs szponzor a mezeken az próbálja meg ezt:
    klub menüben az emléktárgyak azon belül a felszerelések és itt átváltani
    remélem tuttam segiteni
  • gnusmas85
    Próbáltam utánajárni, de semmi a nevek újraéledésével kapcsolatban!

Akinek van kézikönyve az mit ír erről?
    angolul: reincarnate player names
    magyarul: játékos nevek újraéledése

Meg nekem az is fura, hogy játék közben is ki/be lehet kapcsolni, nem pedig a játék kezdetekor kiválasztani és akkor vagy van vagy nincs.

?
  • owen20
    Sziasztok!
    Legutóbb ott hagytam abba hogy a Liverpoolal Liga kupa döntőt játszottam és igazoltam pár játékost, a liga kupát sajna elvesztettük de a bajnokságba a 6. helyen végeztem az első szezon után így indulhattam az EL-be!
    Jött az új szezon és próbáltam fiatalítani új játékosokat igazolni.
    Így került a csapathoz: Rausch,Schwaab, Bastian, Schorch,a védelembe, Carrick, Randall, Weiss, J.Evans,J.Schelvey és Dembelé Goitom végleg legazoltam a csatársorba, jött még Podolski is.
    A szezon jó volt végig a tabella első felébe tanyásztunk és végül a 8. helyen végeztem az EL-be a 4. fordulóba estem ki az FA kupába 16között búcsusztam de legnagyobb sikerként megnyertem a Ligakupát.
    A célkitűzések teljesültek csak sajnos elszámoltam a költségvetést és több helyen minuszba kerültem és ez miatt a szövetség megbüntetett és nem igazolhattam játékost és -6ponttal keztük a bajnokságot.
    Ezzel a tudattal a tabella alsó felét céloztam meg a csapattal. Új játékos nem érkezett így de csak pár kölcsönből visszajött játékost adtam el akik maradtak annál a klubnál ahol kölcsön voltak.
    Jött az új idény az első pár fordulóba még minusz ponttal álltam de lassan beindult a csapat és szépen lassan mentem felfelé a tabellán.A tavaszi idényem jobban sikerült így végül a 11.helyen végeztem a klubbal, pedig a játékosállományt nem tudtam erősíteni így ez elég szép teljesítmény.
    Az EL-be a legjobb 8között a végül győztes Ajax vert ki míg a két Angol kupát az FA- és a Ligakupát a Man.City és az Evertont elverve hóditottam el a döntőbe.
    Így 4 év alatt már a 3. kupámat hóditottam el a csapattal.
    Sikerült a költségvetést rendezni és elég nagy haszonnal zártunk így most a következő év elején kaptam pénzt és igazolni is tudok már.
    30M kaptam igazolni és ezt a pénzt főleg a hiánypoztok betöltésére szántam:pl bal és jobb védő, Bal középpályás és csatár)
    A védelem és a kapus poszt volt eddig a legmegbízhatóbb így ezen a poszton akartam a legkisebb változtatást hozni.
    Érkezők:Jan Sebek(Chelsea kölcsönbe)kapus---cserekapusnak Kurucz mellett tökéletes hasonló szinten vannak de nálam Kurucz a numbe one.
    G.Hoyte(Arsenal)jobb hátvéd---nem hiszem hogy J.Evansot kiszorítja de biztos több meccsen is pályára lép főleg mert középhátvédként is bevethető
    A.N'diaye(őt még a minusz előtt vettem csak most ide írom) véd. középpályás----fiatal és megbízható Carrick mellett tökéletes és még rengeteget fejlődhet.
    N.Clyne(C.Palace) bal hátvéd------Rausch mellé csak Bastian volt bal hátvéd de ő is inkább középhátvádként funkcionált így a tavalyi év legjobb Palace-os játékosát igazoltam le fiatal és céltudatos aki bármikor képes pótolni Rausch-t
    G.Kakuta(T.Hottspur) bal középpályás----- 21éves nagyon nagy tehetség I.Gonzalezzel harcolnak majd a bal középpályás posztért talán annyi az előnye Kakutának hogy 21évesen van olyan jó mint a 30éves Gonzalez.
    J. Altidore(Hull) csatár---- volt a szerződésébe egy kikötés hogy nagyobb klub ingyen elviheti igy ő nem került pénzbe, fiatal és erőcsatár így nagy segítség lehet, igaz a jövő előtte van őt szépen lasssan akarom beépíteni a csapatba.
    F.Macheda(Burley)csatár---- elment az MU-tól pedig biztos mindenki ismeri, a Burleynál elég sok gólt rúgott így kifizettem érte a 9.5M, remélem visszahozza az árát és még ő is fiatal.
    S.Scannell(őt régen igazoltam sokszor kölcsönbe volt tavalyi évet azért mert nem igazolhattam nálunk töltötte és nem is olyan rossz éve volt 12gólt rúgott közte a Liga kupába és az FA kupába is az ő góljával nyertünk!)------ rengeteget fejlődőtt és még mindig fiatal.
    Poulsen(ő is még a minusz előtt jött)véd. középpályás---- idős de ő a rutin ,segít a fiataloknak főleg N"diayenak és ha kell játtszik de szerintem ebbe az évbe örül ha padra kerül mert sikerült egy erős keretet összeállítani.
    A számításaim szerint a pénzügyi keret elég lesz és ha elérjük a céljainkat vagy összejöt egy kupagyőzelem címvédés akkor még pozitivumot is zárhatunk
    tehát a keret így néz ki most:
    A kezdő:Kurucz-Rausch-Schorch-Bastian-Evans-N'Diaye-Randall-Weiss-Kakuta-Macheda-Scannell(ez a formától változhat általában vannak alapok de sokszor rotálni szoktam és nálam azért mindenki kap esélyt.)
    cserék: Sebek-Hoyte-Schwaab-Schelvey-Carrick-Gonzalez-Dembélé
    keretbe még lévő játékosok:Clyne-Altidore-Poulsen-Hogg-Jackson(ők ketten két saját nevelésű fiatal akik nagyon tehetségesek középhátvéd poszton tudom őket bevetni és főleg Hogg 20évesen 70 a ratingje)
    A tartalék csapatba csak saját nevelésű játékosaim vannak hagy szokják a meccseket.
    Van köztük pár nagyobb tehetség csak idő kell nekik hogy kiforrják magukat és főleg olyan posztokra vannak ők ahova még nem igazoltam és lehet nem is fogok.
    Most itt járok a következő meccs az Arsenal ellen lesz a CommS. egy újabb kupa majd kiderül van e esély nyerni igaz az edzőmeccseket nem olyan jol sikerültek de remélem a tétmeccs már más lesz!
    Ennyit eddig majd jövök a többi fejleménnyel ha lenyomom ezt az évet is!
    Sziasztok!
  • nono28
    Nekem egyedül az Újpestnek nincs sponsor a mezén.Ez azért baj mert pont az újpestel vagyok!
  • gnusmas85
    a beállításoknál zárójelben írtak szerint "és szerintem" pl. Raul a visszavonulás után kb 9 év múlva meg kellene hogy jelenjen valahol mivel vissza kellene dobnia a programnak a 10-12 évesek közé aztán valahol be kellen kerülnie 18-19 évesen valamelyik csapatba és akkor már a keresőnek is ki kellene dobni.

De ez csak az én értelmezésem. Valaki valami ötlet?
  • Forza Italia
    ez jó kérdés én is kiváncsi lennék. Mert pl. Inzaghi, Del Piero, Raul már mind visszavonult rájuk keresek de csak azt írja h End Carrier
  • gnusmas85
    A játékosnevek újraéledésével találkozott már valaki? Illetve tartalmilag mit jelent szerintetek?
  • GGery000
    valaki még 1szer feltudná tölteni a progit lehet hogy hibás mert ahogy észre veszem nem mindenkinek jeleníti meg..:S:) nagyon megköszönnénk :)
  • senators1988
    ahova alapbol ajánlotta
  • GGery000
    de hogyan raktad fel..????
  • senators1988
    nemtom mi lehet nálatok a baj mert nálam vannak szponzorok a mezen a pbhonvéd kivételével
  • nono28
    Játszik valaki a magyar bajnokságon belül az Újpestel?Mert én Újpestel vagyok és nincs a mezen sponzor,a többi csapatén van.Mitől van ez?
  • Forza Italia
    thx. várjuk
  • Leslie87
    Sziasztok!
    Vasárnap délután elérhető lesz a 100%-os magyarosítás a következő oldalon:
    Fm hungary
    De majd úgy is szólok még vasárnap!
  • GGery000
    hello én is feltettem de ugyan az semmi változás.... írd már le lécci hogy hogyan kell meg mit ::D:D:D:P
  • North Park
    Betetted?:D
  • nono28
    Hali.Letöltöttem a mez patchet de nincs a mezen sponzor.Ez mitől van?
  • Leslie87
    ezer hála és köszönet
  • SFefe77
    Egy link hozzá:

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=39743&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2

A film címe pedig: Életben maradtak