Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi nyerünk vele az biztos...
Robertnatus

Editor, ott a csapat nevére jobb kilk és a edit club settings. Bejött egy ablak és ott az initial capital. beirod az összeget, elmented, utána write database és kész!
Sziasztok! Már egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat itt az oldalon. (Jelzem egészen idáig nem voltam beregisztrálva!) Felháborító, hogy van egy ember aki veszi az idõt és fáradtságot, hogy csinál magyarítást a Fifa Manager 10 -hez, és vannak olyan arcok akik nemhogy kritizálják, hanem szabályosan támadják!!! Milyen jogon jöttök ti ehhez úgy, hogy egy fûszálat nem raktatok arrébb ahhoz, hogy elkészüljön!! Jaj és majd elfelejtettem, vannak emberek akik sohasem hibáznak!!! Bizonyára!
Köszönöm szépen!
Hellótok
Leslie szerintem ne törödj ezzel az életképtelen nyomorékkal.
Leslie87

Leslie87
Milyen plusz képekre gondolsz?

Leslie87 sajnos én nem találtam ott semmilyen + képeket a 2009 managerhez?!?!?Tudnál konkrétabban segíteni????
És ezzel vesztek vmit szerinted?
tévedsz, már nem sokáig fikázol itt...
Ugy látszik szarik az oldalra a skristof barátotok is<#hehe> te nyomorult te nem értelmezted jol mert én azt kérdeztem a 297bõl hányan mondták hogy kössz de azt nem mered leirni(mondjuk ki hinné el...)mert ezen az oldalon 10 köszönömöt nem láttam összesen....na korházba nem kell menned?vagy mivan veled?<#banplz>
Leslie87
Szerintem a játék élménye jobb lett mint a TCM 2004 jól megcsinálta most az ea.

Óriási! =) Azzal a magyar adatbázissal, ezzel a magyarítással, és a tavalyihoz készült mezeimmel qrva jó ez a játék!😄 Kezdtem egyet az MTK-val, kevés a pénz, szóval az ifikra tolok mindent😄 Sándor Károly Akadémia! 😊
Leslie87
Billy hogy lehetne ezt a parasztot letiltani innen?? Már írtam skristof
de nem volt fenn 26.-a óta. Valamit csinálni kéne

Leslie87
Héééé múltkor még te írtad hogy nincs szükséged a magyarosításomra mert akkora profi vagy. most meg azt javítod akkor mégis van rá igényed!

Te balfasz nem azt mondtam hogy 293 komment van hanem azt hogy ennyien töltötték le és nem volt fikázás. És aki írt az csak megköszönte! Te szar tanulj meg olvasni és értelmezd!!!

én letöltöttem és folyamatosan javitom azóta...nincs mit megköszönni ha a boltban bemész egy kiló kenyérér és egy megcsócsáltat kapsz te sem köszönöd a pénztárnál meg...egy gyökér vagy kicsirigó mer én nem láttam itt 297 köszönõ üzenetet vagy te igen???mert akkor a híres betegséged mellett vizsgáltasd meg a látásod is...<#mf1>
Leslie87
3 nap alatt 297 ember töltötte le a két oldalról a magyarosítást, ebbõl 2 ember fikázta le igen te robin és peter! nem lehet hogy bennetek van a hiba??

Leslie87
Vagy te meg se köszönöd mert azt a szót nem is ismered?
Segítek:
Köszönöm = Hálát kifejezõ szó, valakinek elismerni a munkáját.
A köszönöm szó nem egyezik meg a seggnyalás szóval!

És amikor az ember megunja hogy Call of duty megy a szájkarate meg az IQ fight akkor gondolja kikapcsolódásként megnézi hogy megvan e már a magyarítás rájön hogy az emberi hülyeség nincs játékhoz kötve...
Leslie87
Lenne egy kérdésem robinka:
Ha egy X barátod segít neked valamiben amihez nem értesz és utána megköszönöd neki, akkor te is seggnyaló vagy???
Gondolkodj el ezen! Egyre mélyebbre süllyedsz!

Leslie87
<#eljen>

Leslie87
Az emberek hibázhatnak de a gépek soha! Amúgy meg senki se kíváncsi az alpári értelmetlen hozzászólásaidhoz!! Nem tûnt fel?
Takarodj innen!

Leslie87
állandóan kommentek...?????
Látod te is tudsz hibázni nem csak én!! <#lama>

Leslie87
Gyerkõc 09: Nézd meg a www.fmhungary.hu oldalon

szavatartó ember a leslie,még mindig itt van a forumon de már milliószor leirta hogy lelép a nomád....és ugytünik hirtelen meg is gyógyult mer állandóan kommentek...
Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a Manager 09-hez vannak +képek??Vagy egyáltalán van ilyen hogy + képek?????
Segítsen rajtam valaki???!!!???<#nemtudom>
Elõre is köszönöm
Leslie87
A pozíciók is magyarosítva lesznek csak az a végén! Majd írjátok a hibákat én is javítom folyamatosan. Utólag én is láttam hibákat.

North Park semmi gond veled legalább lehet beszélni normálisan is.
Talán lecsitulnak a kedélyek ezen a fórumon.

STEEL32 Kössz a segitséget, de nem tudnád pontosan leiirni h hol találom azt az editort mert nem tudtam rájöni, elöre is kössz a segitségért.......Lelsie..felraktam az uj magyarositásod..de még csak belenéztem..az feltünt..h a játékos posztokat nem forditottad..sztem jobb lenne az is magyarul..egyiknap leülök majd és tolom pár orát h adhasak tippeket..h jobbá tud tenni a magyarositást...
Jólvan, ezúton kérek bocsánatot😊 Lehet túlreagáltam a dolgokat, akkor úgy tûnt igazam van, na mind1, kipróbáltam, egy-két helyesírási hibát elkerülve nagyon fain lett!..

Igen tudom, elég hülyének érzem most magam.
Leslie87
Mai nap nekilátok az interjúk magyarosításához! nem kis munka lesz! Aki hibát vagy elírást vél felfedezni az jelezze és javítva lesz, de ne olyan alpári és fikázó módon mint ez a két nomád!

jó amit csinálsz, ha segíteni akarsz, de írd le, hogy melyik képernyõn melyik részen menüben van ez elírva...

ezt hívják tesztelésnek...

ha meg fikázni kartad akkor nincs mit mondanom, bannolom...
OK, köszönöm!

robertnatus: editorban a klub nevére jobb klik, club setings vagy valami ilyesmi, és ott megtalálod az elsö fülbe
Leslie87
és ugyan úgy másold át és írd felül.

Leslie87
steel32 a telepítõ cd-n megtalálod a translations fájlt

Hali..hol lehet az editorban át iirni a klub tökét meg ezeket..mert én sehol sem találtam..de kiprobálnám ha vki leirná
Sziasztok!!

A magyarositással lenne 1olyan kérdésem,h ha felteszem utána vissza tudom csinálni angolra. Ne értsétek félre, nem fikázni akarok csak a fifa09-10 kiprobáltam a magyart, de nem jöt be igy angolul toltam.
Leslie87
Állj neki gyûjtögetni hisz te leragadtál ennél a gyûjtögetõ életmódnál. Nevetséges vagy!

Leslie87
Robin a 40 ezer sorból kiemeltél 3 hibát na jó erre az írásomra majd kiemelsz mondjuk 50-et akkor is mi van???

Leslie87
Kedves robin és peter!

Én mikor mondtam azt hogy sztár vagyok? Én mikor mondtam neked robin hogy töltsd le a magyarosítást? Ti annyira tökéletes emberek vagytok hogy soha egy betût se gépeltek el?

North Park: Te meg gyûjtsd az idézeteim, de azt is írd ki hogy mire reagáltam!

Ilyenekrõl beszéltem....Egyébként a nagy leslie besértõdött és nem ír ide többet😊 Gyökér. Lehet hogy 10 éves gyereknek megfelel, mert nem tud helyesen magyarul, de azért egy Leslie87 (ha 87-es akkor 22-23 éves) tõl többet várnánk! így pocsék az egész.
tudod--DUDOD
javulnod--JAVÚLNOD
lejárt-LEJÁT

pár hiba ízelítésképpen a híres magyarításból
Nem néztem 1 napig azt mennyi mindenrõl lemaradtam...nem kéne azért ennyire egymást szidni emberek...az egy másik kérdés, hogy Leslie87 azt hiszi, hogy akkora és egyedi munkát végzett...mert nem!!!!!!!!!!!!!és a munkáját lehet szidni! És igen, az a baj, hogy ide sok 15-17 éves senkiházi takony gyerek jár és itt élik ki az elfojtott vágyaikat...tisztelet a kivételnek!!
Virtuális szájkarate pro és kontra... Mi lett ebbõl a jó kis fórumból... Szánalom.
Lpmike6
Robin87!
Látom nagyon keménynek érzed magad hülyegyerek!!! Ebbõl látszik, mennyire szánalmas ember lehetsz az életben....Mindegy, nem foglalkozom innentõl veled, mintha ittsem lennél!!!! Csá

Krynn, Abyss, egyre megy, az egyensúly a lényeg :D

Leslie87 köszi a magyarítást!Le a kalappal,akárki akármit mond.Szép munka!!!!
Leslie87 köszi a magyarositást.
mondjukj érdekes hogy olyan kérdezi akinek ugyancsak nincs kinn semmi...
owen én inkább ugy kérdezném ki az a hülye aki tesz ki magáról ilyen oldalra?<#ejnye1>