Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello North!
Láttam a képeidet, és az lenne a kérdésem hogy nálad az "asztalon" egy piros-fehér sál fekszik.Ezt hogy sikerült? Talán az update után kaptad, vagy egy kiegészítõ teszi be a játékba?
Láttam a képeidet, és az lenne a kérdésem hogy nálad az "asztalon" egy piros-fehér sál fekszik.Ezt hogy sikerült? Talán az update után kaptad, vagy egy kiegészítõ teszi be a játékba?
miért van az h az updatet fel akarom tenni és ezt irja ki: the installation is not possible. There is already a later version of the game installed.
Sziasztok!!!
Hogy lehet manager képet betenni a játékba?
Elõre is köszi
Hogy lehet manager képet betenni a játékba?
Elõre is köszi
Hello sziasztok% Az a nagy helyzet hogy a segítségeteket kérném! Nyitottam egy bajnokságot a Reallal és az van hogy a 3dik év után hibajelentéssal kilép a játék! Valaki rajtam kívül nem járt így? Nem tudjátok mitõl lehet?
ezzel az a nagy szopacs, hogy lehet, hogy valaki nem elég jó neked, de ha jobbat akarsz az nem jön hozzád, mert nem vagy elég jó😞
én a Honvéddal vagyok és nekem sem elég jók. aztán ha jobbat akarok akkor nem jönnek hozzám😞 így evezek a közepes de tehetséges és a közepesnél jobb de tehetségtelen közt😊)
én a Honvéddal vagyok és nekem sem elég jók. aztán ha jobbat akarok akkor nem jönnek hozzám😞 így evezek a közepes de tehetséges és a közepesnél jobb de tehetségtelen közt😊)
sziasztok ez engem is érdekelne hogy honnan tudom meg milyen személyzet a megfelelõ a klubnak
még 1 kérdés miért hogy oldhatom meg azt hogy kijelezze a játék ha mecsközben megsérül valaki?
a válogatott mecseknél nincs ilyen probléma
elöre is köszi
még 1 kérdés miért hogy oldhatom meg azt hogy kijelezze a játék ha mecsközben megsérül valaki?
a válogatott mecseknél nincs ilyen probléma
elöre is köszi
még lenne egy kérdésem!
Amikor hoztam személyzetet akkor utánna azt írja hogy a csapatnak nem megfelelõ a személyzet pár tagja!
Honnan tudom hogy mi felel meg a csapatnak?látom azt valahol?
egy Leicester Citynek mi felel meg kb?
most jutottam fel a premier league-ba!
sziasztok!
Amikor hoztam személyzetet akkor utánna azt írja hogy a csapatnak nem megfelelõ a személyzet pár tagja!
Honnan tudom hogy mi felel meg a csapatnak?látom azt valahol?
egy Leicester Citynek mi felel meg kb?
most jutottam fel a premier league-ba!
sziasztok!
helló!
Oké ha több minusz van akkor tudok igazolni!
Köszi a tippet sokat segítettél!
Helló!
Oké ha több minusz van akkor tudok igazolni!
Köszi a tippet sokat segítettél!
Helló!
owen20!
Club-->Financial Status-->Status menu!!
Current Calculation-on belül van olyan hogy Staff Salaries.Ha az ott meglévõ összeget túlléped egy staff igazolásával,akkor írja hogy nincs budget az aktuális igazolásra.
Ha ezt átírod egy nagyobb összegre,utána lehet igazolni staffokat!Vagyis hogy mivel azaz öszeg mínuszos összeg,tehát kisebbre írod át!Remélem tudtam segíteni. 😄
üdv,pal
Club-->Financial Status-->Status menu!!
Current Calculation-on belül van olyan hogy Staff Salaries.Ha az ott meglévõ összeget túlléped egy staff igazolásával,akkor írja hogy nincs budget az aktuális igazolásra.
Ha ezt átírod egy nagyobb összegre,utána lehet igazolni staffokat!Vagyis hogy mivel azaz öszeg mínuszos összeg,tehát kisebbre írod át!Remélem tudtam segíteni. 😄
üdv,pal
Helló Mindenki!!!
Végre el indult a Fórum újra a réginek látszik. Semmi fikázás teljes meg békélés!!!!Na azt hiszem ezért meg érdemli mindenki hogy segítsünk egymásnak.Éljen sokáig azFM10 és mindenki más .
Remélem sokáig így marad KÖSZÖNÖM nektek!
Végre el indult a Fórum újra a réginek látszik. Semmi fikázás teljes meg békélés!!!!Na azt hiszem ezért meg érdemli mindenki hogy segítsünk egymásnak.Éljen sokáig azFM10 és mindenki más .
Remélem sokáig így marad KÖSZÖNÖM nektek!
Amik zölddel vannak, azoknak a csapatoknak kell az általad ajánlott játékos. Nekik próbálgasd.
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy amikor valakit el akarok adni és ajánlom csapatoknak mi a lényeg hogy melyik csapat az akit érdekel és melyik viszi is el mert elég rossz hogy mindig válogatok olyan sok idõ megy vele!
ötlet?
Leicesterrel amúgy 1évbe feljutottam a Premier League-be 2. helyen végeztem majd írok részletesen hogy mivolt!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy amikor valakit el akarok adni és ajánlom csapatoknak mi a lényeg hogy melyik csapat az akit érdekel és melyik viszi is el mert elég rossz hogy mindig válogatok olyan sok idõ megy vele!
ötlet?
Leicesterrel amúgy 1évbe feljutottam a Premier League-be 2. helyen végeztem majd írok részletesen hogy mivolt!
Sziasztok!
már sikerült megoldanom<#vigyor2>#vigyor2>
sziasztok segicstek lécci
elélitotam a fifa manager 10 felbontását túl magasra
és a képernyö most fekete hogy tudnám viszaálitani 1024*768-ra
kérlek benneteket minél hamarabb válaszoljatok
köszönöm
elélitotam a fifa manager 10 felbontását túl magasra
és a képernyö most fekete hogy tudnám viszaálitani 1024*768-ra
kérlek benneteket minél hamarabb válaszoljatok
köszönöm
😊 1 óra alatt sikerült összehoznom ezt a 9 hibát is. Egyet találtam még, sajna most nem tudtam fotózni, de ahol írják a szurkolók hogy nyerj meccseket stb. ( I vote we sign cristiano ronaldo, good luck for the next match) ott azok alatt az szokott lenni hoy pl. Patrick from Manchester.
és úgy volt fordítva hogy Patrick óta manchester.
és úgy volt fordítva hogy Patrick óta manchester.
Az elso kepnel a szerzodesben van egy mondat ami egyaltalan nem lett leforditva. Csak azert batorkodom megemliteni, mert az egesz ajanlat es oldal leforditasra kerult, kivetel azt az egy mondatot. Gondolom veletlenul kimaradt.
ahogy találsz csak írje mert nekem még nincs idõm tesztelni!
ha kész lesz az egész én is tesztelem de addig is számítok rád!
ha kész lesz az egész én is tesztelem de addig is számítok rád!
Ihh. a 8.-ban elgépeltem, belegyezett...ajánlatot helyett ajánlatba;D
Elírtam, úgy értettem hogy Shawcrosst SZINTE ingyen hoztam😊
Nos, én pedig a Middlesborough-al vagyok, 5. évem (Onnan tudom hogy Muniain most 21 éves😄) Elég erõs a keret, sõt pénzügyileg is jól állunk, van pár 90+os játékosom, Sergio Asenjo, Jack Wilshere, Sissoko(vagy Cissokho, vagy valami ilyesmi, Lyonban játszik amúgy. Nálunk Játszik Walcott,Vela, 40m-40m-bõl jöttek😄 Persze nem egyszerre. Azt csinálom, hogy veswzek Bárkit, és egybõl kölcsön adom õket az áruk 20-30%-áért, félévre. Így pár év alatt visszajön az áruk, illetve fejlõdnek is! Az Ifi-ben van minden más remény, van pár 5 csillagos😄
FmHungaryn már leírtam hogy kiket ajánlok, de bemásolom, mert olcsón beszerezhetõ kb. mind!:
Shaun Saiko. Õt nem nagyon ismertem amíg pár év alatt 59-rõl ennyit fejlõdött😊
Sean Scannell. Õ az akit ingyen hoztam a Palacetól. Kezdésnél 63-as
Ryan Shawcross. Õt ingyen hoztam a Stokeból, a szezõdése miatt (kiestek)
Jason Steele. Õ a tarcsi kapusa, rengeteget fejlõdött, lazán felhoznám az elsõ csapatba, de a tarcsiban véd, fent pedig Asenjo mögé szorulna.
Jordon Mutch. Õt nem nagyon ismerem, de biztos hogy ennél sokkal szarabb volt kezédsnél.
[url="http://imagerz.com/QENHCUtvAwICUl1OFQVR"]Vladimir Weiss[/URL. Egyik kedvenc. Zsebpénzbõl fizettem és mára már 31 misit ér.
FmHungaryn már leírtam hogy kiket ajánlok, de bemásolom, mert olcsón beszerezhetõ kb. mind!:
Shaun Saiko. Õt nem nagyon ismertem amíg pár év alatt 59-rõl ennyit fejlõdött😊
Sean Scannell. Õ az akit ingyen hoztam a Palacetól. Kezdésnél 63-as
Ryan Shawcross. Õt ingyen hoztam a Stokeból, a szezõdése miatt (kiestek)
Jason Steele. Õ a tarcsi kapusa, rengeteget fejlõdött, lazán felhoznám az elsõ csapatba, de a tarcsiban véd, fent pedig Asenjo mögé szorulna.
Jordon Mutch. Õt nem nagyon ismerem, de biztos hogy ennél sokkal szarabb volt kezédsnél.
[url="http://imagerz.com/QENHCUtvAwICUl1OFQVR"]Vladimir Weiss[/URL. Egyik kedvenc. Zsebpénzbõl fizettem és mára már 31 misit ér.
hellósztok!
olyan problémám lenne hogy nincs segédmanagerem és valahogy igazolnom kéne de amikor szerzõdést ajánlok neki akkor azt írja your salary budget is too low to sign this assistant!
Mit tudok csinálni hogy szerzõdtessek egy managert?
Sziasztok!
olyan problémám lenne hogy nincs segédmanagerem és valahogy igazolnom kéne de amikor szerzõdést ajánlok neki akkor azt írja your salary budget is too low to sign this assistant!
Mit tudok csinálni hogy szerzõdtessek egy managert?
Sziasztok!
Helló!
Nem kell mindent komolyan venni csak kiváncsi voltam hogy az érdekes beszólásokra mit reagálsz de úgynézki te nem vagy olyan mint mások és hideg fejjel tudsz gondolkodni és ez jó!
Nem vagyok se szines bõrû se kis iskolás csak kicsit már ténleg rossz hogy nem a játékról beszélgetünk hanem "szép szavakkal illetjük egymást"
Ha komolyan vedted a dolgot ne haragudj érte nem annak szántam!
És nálam itt a téma lezárva!
Más:
Én most keztem egy karrier játékot és 3csapat közül lehetett választani a Leicester City csapatát választottam és már fél évet le is játszottam.
Elég nehéz eltalálni a legjobb taktikát még próbálgatom, mellékesen nem a legkönyebb fokozaton játtszom mert számomra az nem kihivás!
Majd hozok pár infot a csapatról meg kik mentem kik jöttek!
Remélem mások is követnek és ilyen hozzászólások kerülnek a fórumba!
Még1x elnézést peter0 ha megbántottalak!és persze mások is.
Sziasztok.
Nem kell mindent komolyan venni csak kiváncsi voltam hogy az érdekes beszólásokra mit reagálsz de úgynézki te nem vagy olyan mint mások és hideg fejjel tudsz gondolkodni és ez jó!
Nem vagyok se szines bõrû se kis iskolás csak kicsit már ténleg rossz hogy nem a játékról beszélgetünk hanem "szép szavakkal illetjük egymást"
Ha komolyan vedted a dolgot ne haragudj érte nem annak szántam!
És nálam itt a téma lezárva!
Más:
Én most keztem egy karrier játékot és 3csapat közül lehetett választani a Leicester City csapatát választottam és már fél évet le is játszottam.
Elég nehéz eltalálni a legjobb taktikát még próbálgatom, mellékesen nem a legkönyebb fokozaton játtszom mert számomra az nem kihivás!
Majd hozok pár infot a csapatról meg kik mentem kik jöttek!
Remélem mások is követnek és ilyen hozzászólások kerülnek a fórumba!
Még1x elnézést peter0 ha megbántottalak!és persze mások is.
Sziasztok.
Szarintem is meg lehet köszönni, mindkét félnek van igaza, csak volt 1 olyan ember, aki próbált olyanok nevében is beszélni, mint én is, akik megköszönték neki a munkáját. És ezért én nem érzem magam nyalizósnak, de valaki szerint az vagyok...Elég sajnálatos, hogy van akinek ez a legnagyobb problemje... Remélem én is, hogy innentõl kultúráltan lehet majd megint társalogni ezen a fórumon, és én is elnézést kérek mindenkitõl a nem szalonképes hozzászólásaimért...
Krynn, Abyss, egyre megy, az egyensúly a lényeg :D
Nem rossz indulatból írom,vagy támadásból.Csak egy vélemény.Én a péknek meg a cukrásznak fizetek.A Leslie hobbiból ingyen csinálja,egy köszönömöt minimum megér.Vélemény!
Sefe77: ahogy mondod, ez a megtalállak szöveg elég szánalmas!!!! Sõt nagyon szánalmas!!Dehát õ a tipikus olyan gyerek akit szivatnak az iskolába az osztálytársak, mert annyira szánalmas, hogy az anyja pakol helyette be a táskájába is amikor megy iskolába!
Leslie87: én soha nem szidtalak téged, de amit írtam azt a mai napig így gondolom! Az hogy meg beteg voltál és azért csúszik a fordítás senkinek semmi köze hozzá! Mindenki megérti, hogy a fordítás hobby, és úgy fordítod ahogy kedved van hozzá! Én ezt is megértem! És ezt nem rosszindulatból írtam!
Szóval én is remélem, hogy visszatér a normális fórum, ahol a játékról lesz szó!!
Leslie87: én soha nem szidtalak téged, de amit írtam azt a mai napig így gondolom! Az hogy meg beteg voltál és azért csúszik a fordítás senkinek semmi köze hozzá! Mindenki megérti, hogy a fordítás hobby, és úgy fordítod ahogy kedved van hozzá! Én ezt is megértem! És ezt nem rosszindulatból írtam!
Szóval én is remélem, hogy visszatér a normális fórum, ahol a játékról lesz szó!!
Ez egy elég komoly fórum volt korábban, de úgy tûnik az idióták kezére jutott... Szánalom.
Azt hiszem egyik oldal sem tehet szemrehányást a másiknak, válogatott primitív beszólások vannak mindenhol. A játékról meg szó se esik...
Ez a megtalállak szöveg meg... Legalja!
Azt hiszem egyik oldal sem tehet szemrehányást a másiknak, válogatott primitív beszólások vannak mindenhol. A játékról meg szó se esik...
Ez a megtalállak szöveg meg... Legalja!
Peter én nem akarok veled kötözködni de akkor mért irogatsz ilyeneket:
Nem néztem 1 napig azt mennyi mindenrõl lemaradtam...nem kéne azért ennyire egymást szidni emberek...az egy másik kérdés, hogy Leslie87 azt hiszi, hogy akkora és egyedi munkát végzett...mert nem!!!!!!!!!!!!!és a munkáját lehet szidni!
Tényleg nem akarok kötözködni és szeretném lezárni a vitát:
Én szeretnék elnézést kérni azért ha úgy tûnt volna hogy sztárolnám magam de nem volt célom és csak jót akarok másnak miután 2004-óta nem készült 100% magyarosítás! Amikor azt írtam hogy beteg vagyok azt nem azért írtam hogy sajnáljatok csak azért mert sokan várták és nem értették volna miért csúszok ki az idõbõl amit megadtam. Belátom utólag hiba volt ezt tennem mert kissé személyeskedtem!
Szeretném ha újra olyan lenne a fórum mint régen és nem félve keljen feljönni az embernek hogy istenem megint milyen vita van...
Robin ez nem neked szól! mielõtt megszólalnál!
Nem néztem 1 napig azt mennyi mindenrõl lemaradtam...nem kéne azért ennyire egymást szidni emberek...az egy másik kérdés, hogy Leslie87 azt hiszi, hogy akkora és egyedi munkát végzett...mert nem!!!!!!!!!!!!!és a munkáját lehet szidni!
Tényleg nem akarok kötözködni és szeretném lezárni a vitát:
Én szeretnék elnézést kérni azért ha úgy tûnt volna hogy sztárolnám magam de nem volt célom és csak jót akarok másnak miután 2004-óta nem készült 100% magyarosítás! Amikor azt írtam hogy beteg vagyok azt nem azért írtam hogy sajnáljatok csak azért mert sokan várták és nem értették volna miért csúszok ki az idõbõl amit megadtam. Belátom utólag hiba volt ezt tennem mert kissé személyeskedtem!
Szeretném ha újra olyan lenne a fórum mint régen és nem félve keljen feljönni az embernek hogy istenem megint milyen vita van...
Robin ez nem neked szól! mielõtt megszólalnál!
owen20: én nem úgy gondolom, hogy ott van a többség...én úgy gondolom, hogy van aki védi Lesliet van akit nem érdekel mit csinál! Én nem támadom, ez tévedés, ezt ti veszitek csak támadásnak!! Engem csak nem érdekel, hogy lefordítja, engem eddig sem érdekelt ki fordította a játékokat és ezután sem fog!!
Egy kérdés hozzád: Te megköszönöd a pékeknek minden nap, hogy megsütik azt a kenyeret amit megeszik a családod és te?? Vagy a süteményt a cukrászoknak?? Szerintem nem!!! És úgy gondolom, hogy Leslie azért fordítja le mert õ így gondolja, és mert neki is jó így! ENNYI!! És mégegyszer tévedés, hogy én támadom, ha visszaolvasol nem tettem, azonban engem folyamatosan támad és most már te is!!! ÉS nem kéne fenyegetõzni, mert az nem fehér ember szokott!!! Lehet mondjuk te sem vagy az...És aki nem szól semmit, azt sem a fordítás nem érdekli sem pedig Leslie sem pedig én, õ csak játszik!! De lehet jókat röhög vagy rajtam, vagy rajtatok! És vissza az agarakkal owen20!
Egy kérdés hozzád: Te megköszönöd a pékeknek minden nap, hogy megsütik azt a kenyeret amit megeszik a családod és te?? Vagy a süteményt a cukrászoknak?? Szerintem nem!!! És úgy gondolom, hogy Leslie azért fordítja le mert õ így gondolja, és mert neki is jó így! ENNYI!! És mégegyszer tévedés, hogy én támadom, ha visszaolvasol nem tettem, azonban engem folyamatosan támad és most már te is!!! ÉS nem kéne fenyegetõzni, mert az nem fehér ember szokott!!! Lehet mondjuk te sem vagy az...És aki nem szól semmit, azt sem a fordítás nem érdekli sem pedig Leslie sem pedig én, õ csak játszik!! De lehet jókat röhög vagy rajtam, vagy rajtatok! És vissza az agarakkal owen20!
helló!
Nem védésként mondom de el kéne gondolkoznod amikor írsz mert van 1-2 ember aki ócsáról de érdekes módón a többi nem ez hogy van segítenél kiben van a hiba?
mert szerintem bennetek és Leslie csak jót akar miért bántod azt aki jót akar!
Tehát húzd meg magad mert mi vagyunk többségben és ne mást sarkalj erre!
Tehát Csönd vagy megtalállak!
Helló!
Nem védésként mondom de el kéne gondolkoznod amikor írsz mert van 1-2 ember aki ócsáról de érdekes módón a többi nem ez hogy van segítenél kiben van a hiba?
mert szerintem bennetek és Leslie csak jót akar miért bántod azt aki jót akar!
Tehát húzd meg magad mert mi vagyunk többségben és ne mást sarkalj erre!
Tehát Csönd vagy megtalállak!
Helló!
Leslie87: igen örülnék ha a nevem a szádra sem vennéd!! Én leírtam a véleményem, hogy szép amit csinálsz csak nem kell itt magad sztárolni!! Mert a kutyát sem érdekli, aki akarja lefordítja aki nem az nem! Ennyi...minden játéknál akad aki lefordítja de nem jelenti be ha beteg, menstruál, bnõzik, stb...én úgy gondolom szalonképes írásokat írtam, itt kettõnk közül te vagy beteg, idegbeteg, agresszív és tudatlan!! Mert azóta folyamatosan olvasom, hogy velem jössz! Nem kéne!!
És ha 87-es születésû vagy, több eszednek kéne, hogy legyen!!!! Gondolkozz el és ne a moderátorokat hívd, hanem beszélj ésszel, és ne sztárold magad, hanem csináld amit csinálsz és maradj csendbe!! Ennyi...
És ha 87-es születésû vagy, több eszednek kéne, hogy legyen!!!! Gondolkozz el és ne a moderátorokat hívd, hanem beszélj ésszel, és ne sztárold magad, hanem csináld amit csinálsz és maradj csendbe!! Ennyi...
Owen igen már jól vagyok ahogy írtam is már csinálom tovább.
Szantosi: Idõt annyira nem merek mondani de kb március vége. arra minden meglesz. Most a maradék e-mailok vannak még meg interjúk. Plusz javítás.
Szantosi: Idõt annyira nem merek mondani de kb március vége. arra minden meglesz. Most a maradék e-mailok vannak még meg interjúk. Plusz javítás.
Szijasztok!
Leslie87 hozzád lenne egy kérdésem.
Az érdekelne engem, hogy a magyarítással, hogyan álltok? Nem szeretnélek sürgetni titeket ne értsd félre csak érdekel, hogy kb mikorra várható? Február vége vagy talán Március eleje?
Elõre is köszi😊
Ne törõdj az ilyen barom kritizálókkal😛
Leslie87 hozzád lenne egy kérdésem.
Az érdekelne engem, hogy a magyarítással, hogyan álltok? Nem szeretnélek sürgetni titeket ne értsd félre csak érdekel, hogy kb mikorra várható? Február vége vagy talán Március eleje?
Elõre is köszi😊
Ne törõdj az ilyen barom kritizálókkal😛
Sziasztok!
Robin szurkolok neked hogy az elmegyógyintézetbe ki tudjanak kezelni de ahogy látom nem sok esély lesz rá!
Amúgy ha törölnek innen nem tudsz másik névvel beregelni mert azt is letiltják ip cím alapján, tehát ennyi!
Leslie ténleg jó a magyarosítás vannak kis apróbb hibák de azok biztos javítva lesznek és a sok tesztelõ aki inkább élvezi a játékot és ritkán jár fel ide úgyis segít!
A betegségedrõl meg annyit hogy remélem már jobban vagy és nem csak azért hogy a magyarosítás mihamarabb meglegyen hanem ezért mert ha valaki beteg az sose jó!
Szép napot!
Sziasztok!
Robin szurkolok neked hogy az elmegyógyintézetbe ki tudjanak kezelni de ahogy látom nem sok esély lesz rá!
Amúgy ha törölnek innen nem tudsz másik névvel beregelni mert azt is letiltják ip cím alapján, tehát ennyi!
Leslie ténleg jó a magyarosítás vannak kis apróbb hibák de azok biztos javítva lesznek és a sok tesztelõ aki inkább élvezi a játékot és ritkán jár fel ide úgyis segít!
A betegségedrõl meg annyit hogy remélem már jobban vagy és nem csak azért hogy a magyarosítás mihamarabb meglegyen hanem ezért mert ha valaki beteg az sose jó!
Szép napot!
Sziasztok!
Sziasztok!
Leslie, látom fent vagy és tutira tudod a választ, kérlek segits. Az editorba amit elmentek hol találom meg azt a fájt, és mi a neve?
Leslie, látom fent vagy és tutira tudod a választ, kérlek segits. Az editorba amit elmentek hol találom meg azt a fájt, és mi a neve?
Ez volt az egyik kérdésed! Szerinted a kezdés után valaki elolvassa?
Kérdés az okosokhoz!Miért van az hogy van 50 millióm nem vásárolom el hanem félévkor veszek vkit de ugy hogy csak év végén jöjjön át,az 50 milliom eltünik,kapok az uj évben 30at eljön a játékos akit megvettem 42 ér és azt irja -12 000 000 átigazolási pénzem van....miért nem az elözö évi lémbõl vonja le?nem lehet azt magammal vinni valahogy?
Kérdés az okosokhoz!Miért van az hogy van 50 millióm nem vásárolom el hanem félévkor veszek vkit de ugy hogy csak év végén jöjjön át,az 50 milliom eltünik,kapok az uj évben 30at eljön a játékos akit megvettem 42 ér és azt irja -12 000 000 átigazolási pénzem van....miért nem az elözö évi lémbõl vonja le?nem lehet azt magammal vinni valahogy?
Ja és akkor kapsz választ általában a kérdéseidre ha normálisan kérdez az ember! Tudod a mondást: Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten!
Régebben lehet voltak válaszok haver de ha elolvasod egy terjedelmesebb írásom lenn akkor láthatod hogy itt mindenki idióta a játékhoz,a managernek nem az a lényege hogy átird játékkezdés elõtt az elkölthetõ pénzmennyiséged és megvedd a világ legjobbjait...ráadásul a 80% a nagyon könnyü fokozatot választja az elején azt is ugy hogy ne rughassák ki...én legalább 5 kérdést feltettem már de egyre se kaptam választ korábban,ebbõl levontam hogy a nagytöbbség nyomorult itt.leslivel meg bilifejjel az élen<#integet2>#integet2><#duhos2>#duhos2> leslikém igen csak gyerekcipõben járhatsz ha hiszel a monitorok felrobbanásában,ne nézz annyi mesét a tvben<#mf2>#mf2><#awink>#awink>
Igazad van,mert a szájkaratéra senki sem kíváncsi...
Régen milyen jó volt olvasni a beszámolókat,a kérdéseket,válaszokat,SEGÍTSÉGEKET!!!!
Nem lehetne törölni/moderálni az ilyen embereket valahogy Leslie?
Régen milyen jó volt olvasni a beszámolókat,a kérdéseket,válaszokat,SEGÍTSÉGEKET!!!!
Nem lehetne törölni/moderálni az ilyen embereket valahogy Leslie?
Tessék most boldog vagy? Ma még senki se írt a fórumra mert itt fikázol te paraszt robin! Úgy is ez volt a célod gratulálok! De azt kívánom hogy robbanna fel a monitorod és vakulnál meg te nomád csíra!
na bilikém tedd a fejed a bilibe mert privátba nagyon bátor vagy<#mf2>#mf2>
billy...:
AUTHOR:
- Jorge78
PFFFFF!! Méghogy Jorge78!!:@ Ezt a packot a HSP 09-bõl buheráltam ki a HFM 09-hez!(persze engedéllyel..) Meglehet nézni, tök ugyanezek a mezek! Undorító g*cik!
AUTHOR:
- Jorge78
PFFFFF!! Méghogy Jorge78!!:@ Ezt a packot a HSP 09-bõl buheráltam ki a HFM 09-hez!(persze engedéllyel..) Meglehet nézni, tök ugyanezek a mezek! Undorító g*cik!