11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
radics13 #10729 Egy csodálatos új elem helyezhető az asztalra
ezt hol találom? vagy hogy helyezhetem oda? -
#10728 Együttműködési megállapodás:
December 20-Január 20-ig nézzétek ki akar veletek megállapodni. Csak ebben az időbe lehet ajánlat -
#10727 Ez a másik klubbal történő együttmüködési megállapodás engem is baromira érdekelne... -
mivanmivan99 #10726 csabesz1910 kérdése nagyon jó mert ezek még nekem sem sikerültek soha pedig mögöttem van már pár óra manager10ezés :) régebbi játékokban a szünet előtti napon lehetett ilyen jótékonysági meccseket játszani annak a játékosnak a tiszteletére aki visszavonult tőled az év végén -
savafan #10725 tornát ha jól emlékszem akkor egy hosszabb szünetben vagy a téli holtidényben. -
csabesz1910 #10724 Tornát, jótékonysági meccset mikor lehet szervezni? Mert nekem sose engedi. Együtmüködni mássik klubbal h lehet vagy mikor lehet? -
North Park #10723 Nem pipáltad ki hogy mutassa. kezdj újat és ne csak nyomogasd a továbbot.
de így is meglesheted, a fizujából kikövetkeztethető -
vasater #10722 ööö, lehet én vagyok a béna de sehol nem látok csillagot a játékosnál, ha pedig rámegyek, hogy játékos adatai ott se látok semmi olyat ami alapján meg tudnám állapítani mennyire jó. -
North Park #10721 felnyomod a minimum értéket kicsit magasabbra.
Tehetséget meg úgy h kb 63-79-ig kirakod a szintet és kb 4-es csillag:D -
radics13 #10720 Egy csodálatos új elem helyezhető az asztalra
ezt hol találom? -
vasater #10719 Hali. Segítsetek már abban, hogyan találhatok tehetséges játékosokat és, hogy hol lehet megnézni egy játékos mennyire jó? Meg amikor az átigazolásnál keresnék valakit akkor csak abból az országból ad játékosokat ahol vagyok, hogyan lehetne azt is kiterjeszteni? -
savafan #10718 akkor valami más gondod lehet. asszem pár oldallal előrébb valaki a videókártyákkal kapcsolatban említette ezt a hibát. de lehet, hogy rosszul emlékszem. -
ILD #10717 van ott minden,csak 3d nézés nincs:D na mindegy:D köszi azért -
savafan #10716 a meccs kezdése elött ki tudod választani a meccsnézés lehetőségek közül. a legördülő menüből tudod kiválasztani. ez az után van, hogy rányomsz a zöld sípra:) -
North Park #10715 Öhm, az asztalon?:D -
mivanmivan99 #10714 Sziasztok! Ki lehet javítani valahogy azt a hibát hogy honosítottam egy játékost de játszik az eredeti nemzeti csapatában(brazil) is és nálam(spanyol) is? :S -
ILD #10713 sziasztok,nemrég kezdtem el játszani a fifa m 10 el. hogy tudom 3d-be nézni a meccset? köszi a választ. -
radics13 #10712 sziasztok!új tárgy érhető el az asztalon:ezt hol találom? -
#10711 A tozsdet igazabol nem tudod befolyasolni, legalabbis korabbi evekben igy volt. Ha tozsdere mehetsz, emelkedik a reszveny arfolyam, ha jol szerepel a csapat, ennyi. Nem tudom mikor kapsz belole penzt.
Milyen epuleteid vannak es milyen szinten? Az alap es fontos epuleteket fejleszd a maximumra. Pl: Edzo kozpont, Orvosi rendelo, Media kozpont, Iskola a jatekosoknak vagy mi, Infokozpont, Ajandekbolt. Ha ezek maximumon vannak, annak elegnek kell lennie a 10 milliohoz szerintem. -
North Park #10710 Okés...
Ruud Van Nistelrooy -
North Park #10709 2023-ban jelent meg. Egyébként a hivatalos fórumon van pár elég furcsa dolog:/ Pl. hogy egy srác 88 nappal a játék megjelenése után már 400 órát játszott a játékkal ami olyan 4,5 óra játék minden nap:O
nekem sosem volt türelmem ehhez, de a 10 - matthiast idézve - úgy pörög, mint a kispolszki a hegyoldalon felfelé :D -
gnusmas85 #10708 az egér mozgása nekem is lassúbb, mint a windóz7ben, picit idegesítő... -
#10707 nekem a fifam 10 úgypörög, mint kispolszki hegyoldalon felfelé... -
gnusmas85 #10706 Saját csapatot alapítottam angliában! Fifa manager 10! -
#10705 ja és meik játékkal? -
#10704 meik csapattal játszol? -
#10703 2050? jóisten, én 2020-ig jutottam el valahogy egy arab csapattal, de meguntam, mert nah... nem játszottam BL-t és aligalig a nemzetközi meccseket, nemvolt túlnagy profitom (annak ellenére hogy 2007/08as szezontól végig bajnoki szériám volt, asszem max egy döntetlennel 2017-ig)... -
gnusmas85 #10702 Crespo melyik évben jelent meg?
Egyébként szerintem ennek a játékos nevek újraéledésének akkor volna értelme, ha megmaradna a fénykép és a fejlődés is ugyanazt a szintet érné el, mert lássuk be ha valaki a semmiből felépít egy klubbot, mire oda ér, hogy BL már nincs a játékban egy játékos sem, akit legalább névről ismerhetne és ez jobban elveszi az élményt, mint az, hogy újraélednek.
Vagy azt tudnám elképzelni hogy nem öregednének, de akkor túlságosan statikus lenne a játék és nem lenne értelme igazolni.
Remélem egy patch-el vagy valami hasonlóval egyszer majd lesz megoldás.
Titeket ezek a dolgok nem zavarnak, vagy csak én nem tudom megunni még 2050-ben sem? :D -
nono28 #10701 Szerintem igen csak eredetivel megy! -
marceapro #10700 Nem eredeti. Csak akkor megy ha az?:( -
North Park #10699 100%os öreg.. -
6600GT #10698 ez a magyarosítás a taktikai részt forditja már? -
6600GT #10697 ok megvan:D -
6600GT #10696 hello..a magyarosítást vki linkelje már be..mert ami itt van az 0kb..köszike -
nono28 #10695 Eredeti a játékod? -
North Park #10694 Hopp ki tűnt fel az akadémiámon:
Hernán Crespo -
csabesz1910 #10693 Juventusal vagyok és nemtudok együtmüködést kezdeményezni másik klubba:S ez mért van? -
marceapro #10692 Helló!
MIért van az, hogy feltettem az update 3at minden jó elinditom a játékot és mikor beléptem egy csapathoz, rámegyek a kezdőcsapatra és egy hibával kilép a játkból.
Segitségeteket előre is köszönöm. -
savafan #10691 Leslie87!
Pár elütés:
"bozicióban" - taktika résznél. gondolom pozició akart lenni
"légkör" szöveg kétszer is szerepel az alapoldalon a csapat helyzete statisztikai részen. de az edzésnél már az egyik le van cserélve csapatmunkára
"Kevesebb pénz kiadésokra" - költségvetés rovatban van, gondolom kiadás akart lenni
"csaportok" - sorsolásnál
"Államosítás" - válogatottnál "Honosítás" lenne a jó
"A buli reggelig tartott jó hangulatba" - mailben van miután ebédelni ment a csapat
"Kiviteződő a média munka" mailben van, szerintem kifizetődő -
Sam87 #10690 Update 4 mit tud?