Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hogyan raktad fel..????
nemtom mi lehet nálatok a baj mert nálam vannak szponzorok a mezen a pbhonvéd kivételével
Játszik valaki a magyar bajnokságon belül az Újpestel?Mert én Újpestel vagyok és nincs a mezen sponzor,a többi csapatén van.Mitõl van ez?
Forza Italia
thx. várjuk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Leslie87
Sziasztok!
Vasárnap délután elérhetõ lesz a 100%-os magyarosítás a következõ oldalon:
Fm hungary
De majd úgy is szólok még vasárnap!

hello én is feltettem de ugyan az semmi változás.... írd már le lécci hogy hogyan kell meg mit :😄😄😄😛
Betetted?😄
Hali.Letöltöttem a mez patchet de nincs a mezen sponzor.Ez mitõl van?
Leslie87
ezer hála és köszönet

Egy link hozzá:

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=39743&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2

A film címe pedig: Életben maradtak
Leslie87
Valaki segítsen nekem:
Totál nem ide illik a kérdés <#szomoru1> de hátha tudtok segíteni. Régen láttam egy olyan repülõs katasztrófa filmet amibe lezuhan a repülõ és hogy túléljék a hideget és az éhséget feláldoztak naponta egy embert hogy megegyék. Valaki nem tudja a film címét? (nagyon régi film)

Köszönöm a segítséget elõre is!<#eljen>

GGery000
itt a link feltettem de csak az nb1 van meg:
http://data.hu/get/2307640/Magyar_NB1_mez_patch.exe.html
A fifa MANAGER 10 hez kéne 😊
hello mindenkinek...

1 problémám van...sehonnan nem tudom leszedni a magyar mezeket...valaki tudna ebben segíteni vagy újra feldobná..😊 nagyon megköszönném 😊
olvass vissza..
fecoka177
látod😊

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

Sziasztok!Az mitõl van hogy a magyar bajnokságban egyedül az Újpest mezén nincs sponsor?Tud esetleg valaki olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni ugy hogy legyen sponsor a mezen?
Ezt hogy érted? Ott van oldalt hogy Bigger Clubs, Smaller Clubs. Ha szar csapatod van akkor van a legtöbb ajánlat...(mert elhappolják a tehetségeidet akik az egyetlen esélyeid lennének hogy valaha valamit is elérjen a klubod😊 )
Légy türelmes és majd valamikor bead pár csapatot!!
Nekem már sikerült,igaz nem túl sokszor,mikor már sikeresebb lett a csapatom persze.

fecoka: Jólvan megint tanultam valamit😊

Csabesz: Gondolom az év közepén próbáltad, és ki is írja hogy miért nem (szpojler: év elején próbáld) csak lusta vagy elolvasni 😄
hogy lehet eggyütmüködést kezdeni másik klubbal? mert kiválasztom az országot és a ligát de nem add be csapatot
fecoka177
pl ugy h rámész a képre még kattintanod se kell😄 és megjelenik😄 amugy kösz a választ😊

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

11:01 (Hogy szólítsunk ha csak 1 kép van a neved helyén, amire a neved sincs ráírva?😄)

Gondolom az a Release Clause (vagy a Minimum Realese Fee?) Gondolom hogy 40misi volt lekötve a szerzõdésében, amit ha kifizetnek, nincs beleszólásod.
Forza Italia
Ebben a játékban olyan eredmények vannak h lehidalok. Idegenbe nyerünk a Chelsea ellen 2-0 ra, otthon meg egy Ipswich ver minket 4-1 re. na erre varjatok gombot. Vicc.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fecoka177
sziasztok. egy kérdésem lenne😊 az miért van h nem adom el a játékost átadólistán sincs és automatikusan elfogadja a gép érte pl.digart az aston villából 40milláért vitte a city a kérdezésem nélkül... pedig ha vkit eddig vinni akartak akkor megkérdeztek vagyis én döntöttem. ez miért van?😊

bocsi a nagy betükért, így maradt😊)

ÉN JÁTSZOM, MOST KEZDTEM A 3. ÉVADOT, DE ILYET NEM TAPASZTALTAM. NEM LEHET EZ VALAMI BÜNTI FÉLESÉG?

lesliepool
Sziasztok!
Játszik valaki magyar bajnoksággal?2.idényben nálam 5 csapat minusz pontokkal indul,vajon miért?Valaki tapasztalta ezt?

D

Szevasztok!

A 09-el játszom, de telepítettem hozzá pár frissítést, kiegészítõt. Ennek köszönhetõen a pontrendszer számítása is megváltozott, valamivel nehezebb lett.
A problémám ott kezdõdik, hogy az Újpesttel bajnok és kupagyõztes is lettem az adott évben de simán kirúgtak. A játék eredeti, így azzal nem lehet gond, ráadásul a legutóbbi telepítéskor már értesítést is kaptam arról, hogy feloldásra került a telepítésre vonatkozó korlátozás.

Magyarázat lehet, hogy túlléptem a fizetési sapkát, „csekély” 800 ezer euróval, de a további költségek vonatkozásában elõírt kötöttségeknek eleget tettem, a szezon elõtti célt pedig jelentõsen túlteljesítettem. Kaptam is ezekért mindösszesen 165 bónuszpontot.

Történt már máskor is kerettúllépés, de abban az esetben, ha egyébként a szezon elõtti célt összességében teljesítettem nem rúgtak ki.

Ebbõl kiindulva jelenleg nem tudom eldönteni, hogy esetleg a lemezhez kapcsolódó korlátozás játszik mégis közre a kirúgásomban, vagy a telepített programokkal, javításokkal szigorodott ez a rész is.

Valaki találkozott-e már hasonló jelenséggel? Valós lehet-e a feltevés, hogy szigorodtak a szabályok, holott a játékszint maradt a régi? Olyan akad-e köztünk, aki másolt játékkal játszott és áldozatául esett a korlátozásnak? Ha igen, akkor ez milyen módon került jelzésre? Simán kirúgnak, de más csapatnál kezdhettél új karriert, ajánlottak állást, vagy ettõl kezdve senki nem keresett?

Köszönöm a segítséget.
takibalint
Talan ne treningezzenek annyit, vagy pont novelni kell peldaul sulyzos gyakorlatokkal.

Forza Italia
Nevetséges az a game. Aston Villa-val vagyok és egy Valladolid 4-1 re elver. Vicc. Akármilyen taktikával játszom mindenki megver

Forza Italia
Srácok mit tudok csinálni h az erõ ne legyen mindig gyenge??
Erõnlét álltalában 90-100% viszont az erõ az meg 15-30%

sziasztok!
az mitõl van hogy elkeztem a 4. szezonomat a leicester cityvel a 3. season a premier ligában és most idény elején nem tudok igazolni mind elérhetettlen számomra még a leggyengébb játékosok is ez milyen szabály már hogy nem igazolhatok😞
valami ötlet amivel tudnék?
sziasztok%
Hali! Kéne egy kis help!:S a 09-ben nem írja ki egy játékosnak sem a nevét( mármint az adatlapon belül) Nagyon zavaró!

Valaki nem tud valami módszert, hogy "kijavíthassam"?

KÉP
hello nekem az lenne a kérdésem h h kell editorba képet betenni??nagyon megköszöném ha valaki leirná h kell.
Szijasztok!

Na sikerült megoldani, nagyon szépen köszönöm a segítséget Leslie😉
ÉS további sok sikert a fordításhoz.

ßß
Leslie87
Mert bejelölted azt hogy meccs elõtt interjú azt vedd ki a beállításokban és megfog jelenni! az még nem magyar a 90%-osnál de már megcsináltam azt is és a 100%-os magyarítással fogom publikálni!

sziasztok!
a kérdésem az lenne hogy mi van akkor ha azt irja hogy fifa.exe hibát észlelt ezért leáll. mi a gond miért nem indul a gépemen? válaszokat elõre is köszi
Sziasztok!

Leslie lenne egy kérdésem, ha nem nagy gond. Ugye van a játék közben olyan rész amikor az újságíró kérdez téged és nálam sajnos nem lehet látni sem a kérdést sem a válaszlehetõségeket és sehová sem tudok kattinta.
Kérlek ha tudsz valamit ami segít ird meg köszönöm.Illetve másik tanácsát is szivesen elfogadom.
Itt egy kép: http://imagerz.com/QFdCVVsBCgQ
Elõre is köszönöm a segítséget. ßß
Köszi!
a dvdv-n meglehet találni fmdata\eng itt megtalálod
Hali, valaki nem tudná átdobni az eredeti translations.huf fájt?
Leslie87
Március 14! Az még 2 hét. A héten végzek teljesen a magyarítással utána tesztelem + javítom az elírásokat stb és publikálom 14-én

Leslie87
márc 14

Mikorra lesz a 100%-os magyarítás?
takibalint
Ezt nem tdom, mivel mint mondtam nem jatszom a 10-el. Talan mas tud segiteni, hogy kell epiteni.

Sziasztok!

Lenne mégy egy kérdésem. Feltettem az updatet minden jó elinditom a játékot belépek a mentésbe rá megyek a kezdöcsapatra és leteszi a játékot asztalra feljön egy ablak Exception névvel és ezt irja: 10TeamLineUp.xml
Cb.Formation
could not be found. do you want to break into code? két lehetöségem van OK vagy Mégse bármelyikre megyek kilép a játékból. Miért van ez?

Segitségeteket köszönöm!
pár újabb segítség:

XY meghosszabbította klubal... (ez a mail résznél van, egy b minusszal)
kareszt átadás (ez a tréning résznél van, mindenhol) - gondolom kereszt lenne
Miután ellenkezett a a bíróval (ez a meccs alatt volt)
Szponzorok fezelése (a segédek feladatai alatt van, gondolom kezelése lenne)

értelek én is így forditottam csak az a gond nem tudom hol kell építeni mert írtam láttad a képet ott beállítom hogy több minden legyen de nem tudom sehol se elgogadtattni és köv napra megyek akkor is ezt írja mind1 mire állítom
így ötlet?
hy
takibalint
Egyszeru epits tobb budit, es boldog lesz a nep. <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#nyes><#nyes><#nyes>