Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Vasárnap délután elérhetõ lesz a 100%-os magyarosítás a következõ oldalon:
Fm hungary
De majd úgy is szólok még vasárnap!
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=39743&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2
A film címe pedig: Életben maradtak
Totál nem ide illik a kérdés <#szomoru1>#szomoru1> de hátha tudtok segíteni. Régen láttam egy olyan repülõs katasztrófa filmet amibe lezuhan a repülõ és hogy túléljék a hideget és az éhséget feláldoztak naponta egy embert hogy megegyék. Valaki nem tudja a film címét? (nagyon régi film)
Köszönöm a segítséget elõre is!<#eljen>#eljen>
itt a link feltettem de csak az nb1 van meg:
http://data.hu/get/2307640/Magyar_NB1_mez_patch.exe.html
1 problémám van...sehonnan nem tudom leszedni a magyar mezeket...valaki tudna ebben segíteni vagy újra feldobná..😊 nagyon megköszönném 😊
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Nekem már sikerült,igaz nem túl sokszor,mikor már sikeresebb lett a csapatom persze.
Csabesz: Gondolom az év közepén próbáltad, és ki is írja hogy miért nem (szpojler: év elején próbáld) csak lusta vagy elolvasni 😄
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Gondolom az a Release Clause (vagy a Minimum Realese Fee?) Gondolom hogy 40misi volt lekötve a szerzõdésében, amit ha kifizetnek, nincs beleszólásod.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Játszik valaki magyar bajnoksággal?2.idényben nálam 5 csapat minusz pontokkal indul,vajon miért?Valaki tapasztalta ezt?
D
A 09-el játszom, de telepítettem hozzá pár frissítést, kiegészítõt. Ennek köszönhetõen a pontrendszer számítása is megváltozott, valamivel nehezebb lett.
A problémám ott kezdõdik, hogy az Újpesttel bajnok és kupagyõztes is lettem az adott évben de simán kirúgtak. A játék eredeti, így azzal nem lehet gond, ráadásul a legutóbbi telepítéskor már értesítést is kaptam arról, hogy feloldásra került a telepítésre vonatkozó korlátozás.
Magyarázat lehet, hogy túlléptem a fizetési sapkát, „csekély” 800 ezer euróval, de a további költségek vonatkozásában elõírt kötöttségeknek eleget tettem, a szezon elõtti célt pedig jelentõsen túlteljesítettem. Kaptam is ezekért mindösszesen 165 bónuszpontot.
Történt már máskor is kerettúllépés, de abban az esetben, ha egyébként a szezon elõtti célt összességében teljesítettem nem rúgtak ki.
Ebbõl kiindulva jelenleg nem tudom eldönteni, hogy esetleg a lemezhez kapcsolódó korlátozás játszik mégis közre a kirúgásomban, vagy a telepített programokkal, javításokkal szigorodott ez a rész is.
Valaki találkozott-e már hasonló jelenséggel? Valós lehet-e a feltevés, hogy szigorodtak a szabályok, holott a játékszint maradt a régi? Olyan akad-e köztünk, aki másolt játékkal játszott és áldozatául esett a korlátozásnak? Ha igen, akkor ez milyen módon került jelzésre? Simán kirúgnak, de más csapatnál kezdhettél új karriert, ajánlottak állást, vagy ettõl kezdve senki nem keresett?
Köszönöm a segítséget.
Erõnlét álltalában 90-100% viszont az erõ az meg 15-30%
az mitõl van hogy elkeztem a 4. szezonomat a leicester cityvel a 3. season a premier ligában és most idény elején nem tudok igazolni mind elérhetettlen számomra még a leggyengébb játékosok is ez milyen szabály már hogy nem igazolhatok😞
valami ötlet amivel tudnék?
sziasztok%
Valaki nem tud valami módszert, hogy "kijavíthassam"?
KÉP
Na sikerült megoldani, nagyon szépen köszönöm a segítséget Leslie😉
ÉS további sok sikert a fordításhoz.
ßß
a kérdésem az lenne hogy mi van akkor ha azt irja hogy fifa.exe hibát észlelt ezért leáll. mi a gond miért nem indul a gépemen? válaszokat elõre is köszi
Leslie lenne egy kérdésem, ha nem nagy gond. Ugye van a játék közben olyan rész amikor az újságíró kérdez téged és nálam sajnos nem lehet látni sem a kérdést sem a válaszlehetõségeket és sehová sem tudok kattinta.
Kérlek ha tudsz valamit ami segít ird meg köszönöm.Illetve másik tanácsát is szivesen elfogadom.
Itt egy kép: http://imagerz.com/QFdCVVsBCgQ
Elõre is köszönöm a segítséget. ßß
Lenne mégy egy kérdésem. Feltettem az updatet minden jó elinditom a játékot belépek a mentésbe rá megyek a kezdöcsapatra és leteszi a játékot asztalra feljön egy ablak Exception névvel és ezt irja: 10TeamLineUp.xml
Cb.Formation
could not be found. do you want to break into code? két lehetöségem van OK vagy Mégse bármelyikre megyek kilép a játékból. Miért van ez?
Segitségeteket köszönöm!
XY meghosszabbította klubal... (ez a mail résznél van, egy b minusszal)
kareszt átadás (ez a tréning résznél van, mindenhol) - gondolom kereszt lenne
Miután ellenkezett a a bíróval (ez a meccs alatt volt)
Szponzorok fezelése (a segédek feladatai alatt van, gondolom kezelése lenne)
így ötlet?
hy