11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Yurij #10809 Na megvettem ezt a szart de állandóan lefagy,hihetetlen április 19 után ha tovább is megy akkor azt írja a fifa manager 10 leállt a kellemetlenségért elnézést kérünk.Hihetetlen komolyan mondom hogy az ember már a eredeti játéktol is kell hogy féljen hogy elindul e.
legujabb frissitést felraktam több javitás nincs hozzá.
A gépem paraméterei
- 15,6” WXGA HD TruBrite TFT kijelző (felbontás: 1366x768, 16:9) LED háttérvilágítással
- Intel Corei3 Mobile 330M (2.13GHz, 3MB cache, 2,5GT/s) processzor
- 1+2GB DDR3 RAM (1066MHz, max. 8GB)
- 320GB SATA HDD 5400 rpm
- DVD író Dual Layer Super-Multi
- ATI Mobility Radeon HD5145 VGA (512MB DDR3 VRAM, max. 1530MB HyperMemory)
- WLAN: 802.11b/g/n WiFi (vezetéknélküli hálózat)
- 10/100 LAN (RJ45 csatlakozó)
- 0.3 Mpix webkamera
- 4-in-1 memória-kártyaolvasó
- 3 db USB 2.0 csatlakozó (ebből 1 e-SATA combo)
- 1 db HDMI out csatlakozó
- 1 db fejhallgató-/hangszóró-/vonalkimenet-csatlakozó
- 1 db mikrofon-/vonalbemenet-csatlakozó
- operációs rendszer: nincs (támogatás: XP, Vista, Windows 7)
- 6 cellás Li-ION akkumulátor (4400 mAh)
- Súly: 2.72 kg
Eredeti Windows 7 home premium hun 32 bit -
sabre12 #10808 Sziasztok!
Egy elég merész elképzelésem van, de csak félig sikerült kiviteleznem, ezért kérném egy nálam hozzáértőbb ember segítségét :) Amire gondoltam:
Létre akarok hozni egy bajnokságot, ahol a legjobb csapatok játszanak egymással (kb úgy, mintha a magyar NB1-ben szerepelne a Real-tól a MU-n keresztül a Parma-ig minden jobb csapat), és természetesen ezt össze is tudtam hozni a EdManagerrel, méghozzá átállítottam a magyar adatokat úgy, hogy legyen egymás alatt négy liga, azokat feltöltöttem a nagy csapatokkal (kiírtam őket fájlba, és felülírtam az eredetieket), meg minden hülyeséget beállítottam. Egy évig simán jó is ( :D ) de amikor betöltené a következő évet, akkor krach... Van-e ötlet, hogy hogyan lehetne megoldani a folytatást?
Előre is köszi
Sabre -
szigi14 #10807 helo..amikor felderítővel megnézek egy játékost, utána le akarom igazolni, akkor azt írja hogy a játékost nem érdekli sportszerűtlen érdeklődés miatt...mi a sportszerűtlen?hogy kell sportszerűen érdeklődni?? köszi :) -
Kareszmo #10806 A hagyományos Manager10.exe hibát észlelt ezért leáll.....
Ezt a fájt csatolja a hibajelentéshez: Temp\8673_appcompat.txt A hiba paraméterei:
AppName: manager10.exe AppVer: 2.0.0.5 ModName: gfxcore.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 002d2803
Na kb ennyi lenne. Csak azért nem értem miért van vele gond, mert korábban már felraktam és simán ment. -
nono28 #10805 Mi a hibaüzenet.Ird le a hibaüzit,talán akkor tudunk segiteni. -
Kareszmo #10804 Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, nemrég nagyjából helyrepofoztam a rendszert és most telepítés után a játékban amikor játékot kezdenék vagy beállításokba akarnék belemenni akkor lefagy (hibaüzenet) és kilép. Tudja valaki ezt, hogyan lehet kiküszöbölni? -
szigi14 #10803 heloo! van egy olyan bajom, hogy van olyan menüpont hogy létsesítmény...és amikor abban akarok fejleszteni valamit, hibát ír ki és kilép, ez miért lehet?tudja valaki? köszi -
#10802 Amiket küldtetek minden javítva lett, de azokon felül is találtam kb 200-at...
Hamarosan publikálom akkor mondjuk jöv. héten de elvárom a segítséget a hibák kiszűréséhez! -
yozsoo #10801 Sziasztok!
Egy készített csapat mezét szeretném lecserélni egy már meglévő mezre...tudna nekem valaki segíteni abban hogy hogyan lehet ezt megcsinálni?...előre is köszönöm -
savafan #10800 én is küldtem vagy 2-3 privát üzenetet. azokat megkaptad? nem linkeltem, hanem leírtam, hol mi van elírva. -
#10799 értem, nos az fm hungary oldalán úgy láttam, hogy linkelik neked a hibákat elég sokat. Azok már javítva lettek? -
#10798 Hogy hogy áll a magyarosítás?! Ez csak rajtatok múlik...
Én kértem hogy linkeljétek a hibákat de nem kaptam egyet se. Egyedül pedig nehéz észrevenni az elírásokat stb...
-
#10797 hali Leslie! Hogy állsz a fordítás javításával? Mostanság nem hallunk erről semmit :) -
#10796 Sziasztok, találtam 1 király patchet a fifa managerhez. Az fmcorner.de oldalán van,eredetileg a 08hoz van készítve,de vajon lehet használni a 10-zel is? A MegaPatchről lenne szó -
#10795 A magyarosítás -
Kluivert87 #10794 Hali!
A 100%-os magyarosítást én is mgköszönném,mert nekem sem jó a link!Előre is köszi,s Leslie-nek külön egy nagy köszönet!Gratula,jó munka. -
#10793 Sziasztok! Feltöltené valaki valahová a 100%-os magyarosítást.A leslie féle link nem jó.Előre is köszi -
Piero 7 #10792 bocs, csak a kezei vannak.. :/ és így dülöngél -
Piero 7 #10791 sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a játékosoknak a lába és a keze el van nyújtva, húzva, valami grafikai hiba lehet és úgy mozognak mint a megmerevedett madárijesztők vagy mint akik fel lennének függesztve.. :/ az egyik lehető legjobb gépem van, szóval nem igazán érem, hogy mi lehet a baj. jól jönne egy kis segítség :) előre is köszi! -
nono28 #10790 Editorral lehet megcsinálni a magyar bajnoksághoz még az NB III illetve a megyei osztályokat? -
Al Ashrad #10789 Vegyétek meg a játékot nyomik. Nálam semmi ilyen jellegű probléma nem volt még. Az editort is nagyszerűen engedi szerkeszteni a 10-ben. Nem tűnnek el ligák, mint a 8-ban, stb. Totál kezdőknek ajánlom, hogy gondolkozzanak egy picit, való-e nekik a manager, vagy menjenek inkább vissza fifa 10-ezni. Mi a fenéért kéne a Fifa 10 a Fifa Manager 10-hez? Két különböző játékról van szó. -
savafan #10788 mindegyik meccsnézős verzióban kilép? akár 3d, akár szöveges, akár csak eredmény láthatásnál is? -
vasater #10787 Vagy lehet a meccs alatt annyi játékosod lesérűl meg piros lapot kap, hogy vesztetek. :) -
#10786 Cserepadon is van eleg jatekosod? Ha minden stimmel, akkor programhiba lehet, ha mindig az 56. percben csinalja. Egyebkent sem logikus, mert ha nincs eleg jatekos, azt mar az elejen lehet latni, es akkor minek kiallni lejatszani?! Erdekes hiba. -
vasater #10785 Én megválaszolom az első kérdésedet: na szóval arra menj, hogy megbeszél és majd egy idő múlva (még azon a héten) be ad egy átigazolási szerződést amin leírja, hogy menyit ajánlanak a játékosért és ott elfogadod vagy kérhetsz többet is, de akkor már lehet nem kell nekik. -
Gunnerboy #10784 Hello!
Nekem ezt írja a játék az 56. percnél minden meccsen: The match is terminated because at least one team has not enough players any more! És ezek utén bármi is volt az eredmény a másik csapat nyeri 3-0-ás különbséggel! Pedig van elég játékosom nevezve! És mindig az 56. percnél csinálja bármelyik meccsen! Van valakinek valami ötlete? -
Prost Acer #10783 Óh, köszönöm:) -
savafan #10782 a második kérdésedre a válasz. ahol a csapat létesítményeit találod, ott kell fejleszteni a klub központot. nem fog menni pikk-pakkra:) ha jól emlékszem nekem 9 hónap kellett az ugráshoz.
ha jól emlékszem, a megbeszélre tudomásul veszik, hogy hajlandó vagy egyezkedni. ha azt állítottad be, hogy Te intézd ezeket, akkor idővel jelentkezni fognak, ha érdekli őket a deal. -
Prost Acer #10781 Helló!
Abszolút újonc vagyok a menedzserjátékokban, a FIFA Manager 10-zel kezdtem. Kéne egy kis segítség. Hogy lehet egy játékost eladni? Mert átigazolási listára tettem, érkezett is rá már legalább 8 ajánlat, de a levélben csak annyi van, hogy "megbeszél", illetve hogy "elutasít". Ha a megbeszélre nyomok, semmi nem történik. Hogyan adjam el valakinek?
Más: Fel szeretnék venni ügynököket, orvosokat, stb. Azt írja viszont, hogy előbb aktiválni kell a klubközpontot. Az mi? Hol van? Mit csináljak vele?
Előre is köszi: Prost Acer -
savafan #10780 ha csak managerkedni szeretnél, akkor természetesen nem.
ha Te akarod irányítani a meccsen az egyik játékost, akkor passz. régebben úgy emlékszem valamilyen módon kapcsolódott a két játék, de az újabbakban már szerintem nem kell hozzá. -
Bonkheads #10779 HOGY JÁTSZHASSAK : KELL A FIFA MANAGER 10 HEZ A FIFA 10??? -
vasater #10778 Hát én nem nagyon értem mit akartál kérdezni. -
Bonkheads #10777 hello az lenne a kérdésem hogy kell-e a fifa manager 10-hez hogy játszhassak a fifa 10 légyszi válaszoljatok -
Kluivert87 #10776 Sziasztok!
Kezdtem egy karriert a Monaco-val(eddig teljesen elégedett vok),s stadion négy sarka le van zárva!Késöbb ez majd használható lesz,ha folyamatosan bővítem a stadiont?Vagy attól függ,h milyen eredményeket érek el,s mennyi néző lesz?Légysi írjatok.Előre is köszi! -
Sam87 #10775 Sziasztok!!!Az lenne a gondom, h ha igazolok 1 játékost, nem tom játszatni a bajnokságba, csak a kupában/Blben. Ha az ifiből hozok fel játékost, ők sem tudnak játszani.....Kicsit idegel, mert Torrest most vezzet 95millióért és nem tud játszani..... -
vasater #10774 Meg próbáltam minden féle módon elkezdeni managerelni, de sose sincs magán élet. Már kezd idegesíteni. -
f80 #10773 Sziasztok!
Sajna nekem olyan problémám van hogy az olasz és a magyar bajnokság, mint választható liga eltűnt a játékból. Amikor új játékot kezdek be se adja őket hogy kiválasszam. A database fájlban már ellenőriztem és benne vannak a country fájlok. Valakinek van ötlete?
Előre is köszi! -
engine #10772 Az elején be lehet állítani, hogy akarsz-e privát életet a játékban.
Lehet az Neked nem volt kiválasztva -
vasater #10771 Nekem a legalsó menüpontban csak az van, hogy mely más csapatok igazolnának le. Nem tudom miért van ez. -
savafan #10770 pedig ott van. a rarrier menü leglasó menüpontján. alapból bejön a golfozós és a hajókázós kép:) a többi fül alatt van az összes ilyesmi