Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leslie!
ha találunk valami apróságot jelezzük neked vagy maradjon így?
amúgy pár dolog máris élvezhetõbb, hogy értem😊 tudok valamennyire angolul de sok dologban nem voltam biztos.
így köszönet az érthetõbb játékért!
Nos beindult nálam az újraéledés:
2022: Dimitar Berbatov 22 éves, Paul Scholes 17 (még ifi)
A bajom, hogy fiktív képekkel jelennek meg. Lehet, hogy a beállításokban az adatok újratöltését ki kellene kapcsolni és csak a játékosnevek újraéledését bekapcsolva hagyni?
azok amik elött otavan a MAT szó
meg pár leforditatlan aproság
amugy jó a magyaritás
ui:másnál is volt ien hiba?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ugye új játékot nem kell kezdeni??
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ideiglenesen egy link:
Leslie 100% magyarositas
De most komolyan ha azt mondják vasárnap akkor az vasárnap legyen, ne hétfõ vagy kedd
ki mit tud a tegnapi magyarosításról mi a fity fene történt vele?
sziasztok
u.i.😞Leslie87 minden tiszteletem)
légyszi tedd fel a valahova a magyaritást
mivel azt irják az fmhungaryn hogy ne is kerresük
elöre is köszi
azért csak este mert el kell mennem addig kitartás
Ez számomra nagyon zavaró,ezért kérlek javítsd ki, köszönöm!
Aki valaha futballozott annak ez egyértelmû és különben ELISMERÉSEM a hatalmas munkához!!!
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
go in publicnál már csak ez hiányzik:as minimum of 10m as security in buildings
értem hogy 10Milliós minimumaként épületekben levõ biztonságként de ezt hol tudom megnézni hogy mennyi van?hogy mennyit kell még belefektettni
sziasztok!
máskor is
klub menüben az emléktárgyak azon belül a felszerelések és itt átváltani
remélem tuttam segiteni
Akinek van kézikönyve az mit ír errõl?
angolul: reincarnate player names
magyarul: játékos nevek újraéledése
Meg nekem az is fura, hogy játék közben is ki/be lehet kapcsolni, nem pedig a játék kezdetekor kiválasztani és akkor vagy van vagy nincs.
?
Legutóbb ott hagytam abba hogy a Liverpoolal Liga kupa döntõt játszottam és igazoltam pár játékost, a liga kupát sajna elvesztettük de a bajnokságba a 6. helyen végeztem az elsõ szezon után így indulhattam az EL-be!
Jött az új szezon és próbáltam fiatalítani új játékosokat igazolni.
Így került a csapathoz: Rausch,Schwaab, Bastian, Schorch,a védelembe, Carrick, Randall, Weiss, J.Evans,J.Schelvey és Dembelé Goitom végleg legazoltam a csatársorba, jött még Podolski is.
A szezon jó volt végig a tabella elsõ felébe tanyásztunk és végül a 8. helyen végeztem az EL-be a 4. fordulóba estem ki az FA kupába 16között búcsusztam de legnagyobb sikerként megnyertem a Ligakupát.
A célkitûzések teljesültek csak sajnos elszámoltam a költségvetést és több helyen minuszba kerültem és ez miatt a szövetség megbüntetett és nem igazolhattam játékost és -6ponttal keztük a bajnokságot.
Ezzel a tudattal a tabella alsó felét céloztam meg a csapattal. Új játékos nem érkezett így de csak pár kölcsönbõl visszajött játékost adtam el akik maradtak annál a klubnál ahol kölcsön voltak.
Jött az új idény az elsõ pár fordulóba még minusz ponttal álltam de lassan beindult a csapat és szépen lassan mentem felfelé a tabellán.A tavaszi idényem jobban sikerült így végül a 11.helyen végeztem a klubbal, pedig a játékosállományt nem tudtam erõsíteni így ez elég szép teljesítmény.
Az EL-be a legjobb 8között a végül gyõztes Ajax vert ki míg a két Angol kupát az FA- és a Ligakupát a Man.City és az Evertont elverve hóditottam el a döntõbe.
Így 4 év alatt már a 3. kupámat hóditottam el a csapattal.
Sikerült a költségvetést rendezni és elég nagy haszonnal zártunk így most a következõ év elején kaptam pénzt és igazolni is tudok már.
30M kaptam igazolni és ezt a pénzt fõleg a hiánypoztok betöltésére szántam:pl bal és jobb védõ, Bal középpályás és csatár)
A védelem és a kapus poszt volt eddig a legmegbízhatóbb így ezen a poszton akartam a legkisebb változtatást hozni.
Érkezõk:Jan Sebek(Chelsea kölcsönbe)kapus---cserekapusnak Kurucz mellett tökéletes hasonló szinten vannak de nálam Kurucz a numbe one.
G.Hoyte(Arsenal)jobb hátvéd---nem hiszem hogy J.Evansot kiszorítja de biztos több meccsen is pályára lép fõleg mert középhátvédként is bevethetõ
A.N'diaye(õt még a minusz elõtt vettem csak most ide írom) véd. középpályás----fiatal és megbízható Carrick mellett tökéletes és még rengeteget fejlõdhet.
N.Clyne(C.Palace) bal hátvéd------Rausch mellé csak Bastian volt bal hátvéd de õ is inkább középhátvádként funkcionált így a tavalyi év legjobb Palace-os játékosát igazoltam le fiatal és céltudatos aki bármikor képes pótolni Rausch-t
G.Kakuta(T.Hottspur) bal középpályás----- 21éves nagyon nagy tehetség I.Gonzalezzel harcolnak majd a bal középpályás posztért talán annyi az elõnye Kakutának hogy 21évesen van olyan jó mint a 30éves Gonzalez.
J. Altidore(Hull) csatár---- volt a szerzõdésébe egy kikötés hogy nagyobb klub ingyen elviheti igy õ nem került pénzbe, fiatal és erõcsatár így nagy segítség lehet, igaz a jövõ elõtte van õt szépen lasssan akarom beépíteni a csapatba.
F.Macheda(Burley)csatár---- elment az MU-tól pedig biztos mindenki ismeri, a Burleynál elég sok gólt rúgott így kifizettem érte a 9.5M, remélem visszahozza az árát és még õ is fiatal.
S.Scannell(õt régen igazoltam sokszor kölcsönbe volt tavalyi évet azért mert nem igazolhattam nálunk töltötte és nem is olyan rossz éve volt 12gólt rúgott közte a Liga kupába és az FA kupába is az õ góljával nyertünk!)------ rengeteget fejlõdõtt és még mindig fiatal.
Poulsen(õ is még a minusz elõtt jött)véd. középpályás---- idõs de õ a rutin ,segít a fiataloknak fõleg N"diayenak és ha kell játtszik de szerintem ebbe az évbe örül ha padra kerül mert sikerült egy erõs keretet összeállítani.
A számításaim szerint a pénzügyi keret elég lesz és ha elérjük a céljainkat vagy összejöt egy kupagyõzelem címvédés akkor még pozitivumot is zárhatunk
tehát a keret így néz ki most:
A kezdõ:Kurucz-Rausch-Schorch-Bastian-Evans-N'Diaye-Randall-Weiss-Kakuta-Macheda-Scannell(ez a formától változhat általában vannak alapok de sokszor rotálni szoktam és nálam azért mindenki kap esélyt.)
cserék: Sebek-Hoyte-Schwaab-Schelvey-Carrick-Gonzalez-Dembélé
keretbe még lévõ játékosok:Clyne-Altidore-Poulsen-Hogg-Jackson(õk ketten két saját nevelésû fiatal akik nagyon tehetségesek középhátvéd poszton tudom õket bevetni és fõleg Hogg 20évesen 70 a ratingje)
A tartalék csapatba csak saját nevelésû játékosaim vannak hagy szokják a meccseket.
Van köztük pár nagyobb tehetség csak idõ kell nekik hogy kiforrják magukat és fõleg olyan posztokra vannak õk ahova még nem igazoltam és lehet nem is fogok.
Most itt járok a következõ meccs az Arsenal ellen lesz a CommS. egy újabb kupa majd kiderül van e esély nyerni igaz az edzõmeccseket nem olyan jol sikerültek de remélem a tétmeccs már más lesz!
Ennyit eddig majd jövök a többi fejleménnyel ha lenyomom ezt az évet is!
Sziasztok!
De ez csak az én értelmezésem. Valaki valami ötlet?