Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi Leslie!
nálam is van pár apróság.
Leslie!

ha találunk valami apróságot jelezzük neked vagy maradjon így?

amúgy pár dolog máris élvezhetõbb, hogy értem😊 tudok valamennyire angolul de sok dologban nem voltam biztos.

így köszönet az érthetõbb játékért!

Játékos nevek újraéledése infó!

Nos beindult nálam az újraéledés:
2022: Dimitar Berbatov 22 éves, Paul Scholes 17 (még ifi)

A bajom, hogy fiktív képekkel jelennek meg. Lehet, hogy a beállításokban az adatok újratöltését ki kellene kapcsolni és csak a játékosnevek újraéledését bekapcsolva hagyni?
nálam még van angol email
azok amik elött otavan a MAT szó
meg pár leforditatlan aproság
amugy jó a magyaritás
ui:másnál is volt ien hiba?
Nézném szívesen!!!csak nincs itthol a játék!!!Am köszönet a Hunért!!!Nagyon vártam!!!
Leslie87
Nézd meg és megtudod

Forza Italia
egész jó

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Na milyen lett a magyarítás???Aki tesztelte írjon!!😊
Köszönjük😊
Köszi Leslie!!!!!!
köszönjük Leslie!! 😊😊
Kössszzzzentyû, végre!!!!!!!!!!
Leslie87
mielõtt felraknátok olvassátok el az olvasd el txt-t
és az interjú fájlt is rakjátok fel...

Leslie87
nem

Forza Italia
köszi
ugye új játékot nem kell kezdeni??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Leslie87
Nem tudom mi történt az fm szerkesztõkkel de meg lesz osztva gondolom.
Ideiglenesen egy link:
Leslie 100% magyarositas

Forza Italia
hát kapják be😄
De most komolyan ha azt mondják vasárnap akkor az vasárnap legyen, ne hétfõ vagy kedd

Szerintem visszatartja az Fm hungary! Miért? Mert több a látogató, a reklámok miatt ez tök jó nekik! De ez csak feltételezés.
sziasztok!
ki mit tud a tegnapi magyarosításról mi a fity fene történt vele?
sziasztok
nincs is fent a fifahungary-n vagy csak én nemtalálom????
játékos nevek újraéledése érdekelne továbbra is?!

u.i.😞Leslie87 minden tiszteletem)
leslie
légyszi tedd fel a valahova a magyaritást
mivel azt irják az fmhungaryn hogy ne is kerresük
elöre is köszi
Leslie87
szigi 14 majd elküldöm neked este! Üdv Leslie
azért csak este mert el kell mennem addig kitartás

elõször köszönöm Leslie a munkád!másodszor pedig szeretnék megkérni valakit, aki majd ha feltették a magyarosítást az fmhungary-ra, akkor föltötli máshova vagy esetleg elküldi nekem, mert én már egy ideje valamiért nem tudok letölteni onnan.köszi 😊
Köszi
KrlsZ7! A frissítéshez kell megfelelõ crack file is!(Legalábbis ha nem eredeti<#idiota>)! Keress rá neten!
Sziasztok, nekem van 1 olyan gondom ,hogy a frissités után nem indul el a játék!!!Elõre is köszi!!!
Leslie87
90% bocs elírtam

Leslie87
estig várjatok csak akkor teszik fel. és ne tévwsszen meg hogy fent van a 900% os. az nem a mostani

Bárki mondhat bármit Leslienek de aki letölti a magyarosítását meg köszönheti neki és aki segített neki ebbe a nagy melóba.KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKTEK !!!!!!!!!!!!
Köszi szépen, egy Úr vagy!<#taps><#taps><#taps><#taps>
Forza Italia
köszi a munkád

Leslie87
Elküldtem Kurucznak aki felrakja a: www.fmhungary.hu oldalra a magyarosítást. majd nézegessétek és én is szólok ha már fent van.

Végre eljött a nagy nap.Ma jön ki a magyarositás.Már várom.
Raylee
A magyarosításhoz egy rövid segítség Leslinek....a játékosok képességeinél, ___EMBERISMERET___helyett EMBERFOGÁS lenne a jó és ___LETÁMADÁS____helyett SZERELÉS a megfelelõ!
Ez számomra nagyon zavaró,ezért kérlek javítsd ki, köszönöm!
Aki valaha futballozott annak ez egyértelmû és különben ELISMERÉSEM a hatalmas munkához!!!

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

sziasztok!
go in publicnál már csak ez hiányzik:as minimum of 10m as security in buildings
értem hogy 10Milliós minimumaként épületekben levõ biztonságként de ezt hol tudom megnézni hogy mennyi van?hogy mennyit kell még belefektettni
sziasztok!
figy szerintem nem a nehézség szinten kéne állítanod...??inkább legyél egy kicsivel erõsebb csapattal de akkor a nehézségi szint is nõjjön 😄😄
játékosnevek újraéledése?
Hali. Valaki nem tudja hogy a .enc fájlt hogy a szarba kell átírni? a Manager Promotiont kéne átírnom, mert egyszerûen nevetséges hogy 5x lettem bajnok a Middlesbroughal, és a Lincolnnal meg 5 év alatt 4x feljutottam és jelenleg is középmezõnyben vagyok, és még mindig csak szaros 7-es a managerem. És egy kikurt klub sem akar velem tárgyalni, a legjobb a PARMA.
szivesen 😊
máskor is
köszi szépen a segítséget...most már jó..tényleg ott kellett átálítani..😊
akinek az a problémája hogy nincs szponzor a mezeken az próbálja meg ezt:
klub menüben az emléktárgyak azon belül a felszerelések és itt átváltani
remélem tuttam segiteni
Próbáltam utánajárni, de semmi a nevek újraéledésével kapcsolatban!

Akinek van kézikönyve az mit ír errõl?
angolul: reincarnate player names
magyarul: játékos nevek újraéledése

Meg nekem az is fura, hogy játék közben is ki/be lehet kapcsolni, nem pedig a játék kezdetekor kiválasztani és akkor vagy van vagy nincs.

?
Sziasztok!
Legutóbb ott hagytam abba hogy a Liverpoolal Liga kupa döntõt játszottam és igazoltam pár játékost, a liga kupát sajna elvesztettük de a bajnokságba a 6. helyen végeztem az elsõ szezon után így indulhattam az EL-be!
Jött az új szezon és próbáltam fiatalítani új játékosokat igazolni.
Így került a csapathoz: Rausch,Schwaab, Bastian, Schorch,a védelembe, Carrick, Randall, Weiss, J.Evans,J.Schelvey és Dembelé Goitom végleg legazoltam a csatársorba, jött még Podolski is.
A szezon jó volt végig a tabella elsõ felébe tanyásztunk és végül a 8. helyen végeztem az EL-be a 4. fordulóba estem ki az FA kupába 16között búcsusztam de legnagyobb sikerként megnyertem a Ligakupát.
A célkitûzések teljesültek csak sajnos elszámoltam a költségvetést és több helyen minuszba kerültem és ez miatt a szövetség megbüntetett és nem igazolhattam játékost és -6ponttal keztük a bajnokságot.
Ezzel a tudattal a tabella alsó felét céloztam meg a csapattal. Új játékos nem érkezett így de csak pár kölcsönbõl visszajött játékost adtam el akik maradtak annál a klubnál ahol kölcsön voltak.
Jött az új idény az elsõ pár fordulóba még minusz ponttal álltam de lassan beindult a csapat és szépen lassan mentem felfelé a tabellán.A tavaszi idényem jobban sikerült így végül a 11.helyen végeztem a klubbal, pedig a játékosállományt nem tudtam erõsíteni így ez elég szép teljesítmény.
Az EL-be a legjobb 8között a végül gyõztes Ajax vert ki míg a két Angol kupát az FA- és a Ligakupát a Man.City és az Evertont elverve hóditottam el a döntõbe.
Így 4 év alatt már a 3. kupámat hóditottam el a csapattal.
Sikerült a költségvetést rendezni és elég nagy haszonnal zártunk így most a következõ év elején kaptam pénzt és igazolni is tudok már.
30M kaptam igazolni és ezt a pénzt fõleg a hiánypoztok betöltésére szántam:pl bal és jobb védõ, Bal középpályás és csatár)
A védelem és a kapus poszt volt eddig a legmegbízhatóbb így ezen a poszton akartam a legkisebb változtatást hozni.
Érkezõk:Jan Sebek(Chelsea kölcsönbe)kapus---cserekapusnak Kurucz mellett tökéletes hasonló szinten vannak de nálam Kurucz a numbe one.
G.Hoyte(Arsenal)jobb hátvéd---nem hiszem hogy J.Evansot kiszorítja de biztos több meccsen is pályára lép fõleg mert középhátvédként is bevethetõ
A.N'diaye(õt még a minusz elõtt vettem csak most ide írom) véd. középpályás----fiatal és megbízható Carrick mellett tökéletes és még rengeteget fejlõdhet.
N.Clyne(C.Palace) bal hátvéd------Rausch mellé csak Bastian volt bal hátvéd de õ is inkább középhátvádként funkcionált így a tavalyi év legjobb Palace-os játékosát igazoltam le fiatal és céltudatos aki bármikor képes pótolni Rausch-t
G.Kakuta(T.Hottspur) bal középpályás----- 21éves nagyon nagy tehetség I.Gonzalezzel harcolnak majd a bal középpályás posztért talán annyi az elõnye Kakutának hogy 21évesen van olyan jó mint a 30éves Gonzalez.
J. Altidore(Hull) csatár---- volt a szerzõdésébe egy kikötés hogy nagyobb klub ingyen elviheti igy õ nem került pénzbe, fiatal és erõcsatár így nagy segítség lehet, igaz a jövõ elõtte van õt szépen lasssan akarom beépíteni a csapatba.
F.Macheda(Burley)csatár---- elment az MU-tól pedig biztos mindenki ismeri, a Burleynál elég sok gólt rúgott így kifizettem érte a 9.5M, remélem visszahozza az árát és még õ is fiatal.
S.Scannell(õt régen igazoltam sokszor kölcsönbe volt tavalyi évet azért mert nem igazolhattam nálunk töltötte és nem is olyan rossz éve volt 12gólt rúgott közte a Liga kupába és az FA kupába is az õ góljával nyertünk!)------ rengeteget fejlõdõtt és még mindig fiatal.
Poulsen(õ is még a minusz elõtt jött)véd. középpályás---- idõs de õ a rutin ,segít a fiataloknak fõleg N"diayenak és ha kell játtszik de szerintem ebbe az évbe örül ha padra kerül mert sikerült egy erõs keretet összeállítani.
A számításaim szerint a pénzügyi keret elég lesz és ha elérjük a céljainkat vagy összejöt egy kupagyõzelem címvédés akkor még pozitivumot is zárhatunk
tehát a keret így néz ki most:
A kezdõ:Kurucz-Rausch-Schorch-Bastian-Evans-N'Diaye-Randall-Weiss-Kakuta-Macheda-Scannell(ez a formától változhat általában vannak alapok de sokszor rotálni szoktam és nálam azért mindenki kap esélyt.)
cserék: Sebek-Hoyte-Schwaab-Schelvey-Carrick-Gonzalez-Dembélé
keretbe még lévõ játékosok:Clyne-Altidore-Poulsen-Hogg-Jackson(õk ketten két saját nevelésû fiatal akik nagyon tehetségesek középhátvéd poszton tudom õket bevetni és fõleg Hogg 20évesen 70 a ratingje)
A tartalék csapatba csak saját nevelésû játékosaim vannak hagy szokják a meccseket.
Van köztük pár nagyobb tehetség csak idõ kell nekik hogy kiforrják magukat és fõleg olyan posztokra vannak õk ahova még nem igazoltam és lehet nem is fogok.
Most itt járok a következõ meccs az Arsenal ellen lesz a CommS. egy újabb kupa majd kiderül van e esély nyerni igaz az edzõmeccseket nem olyan jol sikerültek de remélem a tétmeccs már más lesz!
Ennyit eddig majd jövök a többi fejleménnyel ha lenyomom ezt az évet is!
Sziasztok!
Nekem egyedül az Újpestnek nincs sponsor a mezén.Ez azért baj mert pont az újpestel vagyok!
a beállításoknál zárójelben írtak szerint "és szerintem" pl. Raul a visszavonulás után kb 9 év múlva meg kellene hogy jelenjen valahol mivel vissza kellene dobnia a programnak a 10-12 évesek közé aztán valahol be kellen kerülnie 18-19 évesen valamelyik csapatba és akkor már a keresõnek is ki kellene dobni.

De ez csak az én értelmezésem. Valaki valami ötlet?
Forza Italia
ez jó kérdés én is kiváncsi lennék. Mert pl. Inzaghi, Del Piero, Raul már mind visszavonult rájuk keresek de csak azt írja h End Carrier

A játékosnevek újraéledésével találkozott már valaki? Illetve tartalmilag mit jelent szerintetek?
valaki még 1szer feltudná tölteni a progit lehet hogy hibás mert ahogy észre veszem nem mindenkinek jeleníti meg..:S😊 nagyon megköszönnénk 😊
ahova alapbol ajánlotta