11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • D.
    Ezt már sokadszor kérdezem meg de válasz eddig nem született rá.
    Az Editorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha rámegyek egy játékosra van olyan hogy "Transfer Player" és hogy "Get Player" mindkettővel ugyanaz az ablak jön be, mégis mi a különbség ???
  • skristof
    hülyegyerek
    olvasni tuuccc??????
    akkor lapozzá a 8as oldalra, keress rá egy adott szora, majd menj a 12es oldalra, ezutám olvasd azt végig, el leszel irányítva a megfelelő helyre!!!
    onnan márcsak 6 oldal, és késsz is vagy
  • pilfer
    Detto ua a problema. A crack a hibás, mert az 1.2-es patchre tettem az 1.2-es crack-et és ekkor lett ez.
  • bang
    nagyon szépen köszönöm a segítséget !!!
    pont a válaszoddal egyidőben küldtem egy mélt (gondoltam, hogy Te tudsz segíteni), így az már tárgytalan
  • Neruel
    Annak idején én úgy csináltam meg, hogy induljon a tavalyi magyar bajnok a BL-ben. Bár ez egy pici csalás, de ezzel kompenzáltam az egyfordulós BL-Selejtező hülyeségét. A 5-Year-Assessment pontjaitól függ, hogy egy ország indíthat-e csapatot a BL-ben. Akkor ezt az értéket - úgy tűnik - nem a country.23-ban tárolja. Az Editor "Continental Settings" menüjében van egy "5 Year assessment" gomb. Itt kell annyi pontot adni, hogy egy-két hellyel előrébb kerüljön Hungary a listában. Nálam a 24. és indul a bajnok a BL-ben. Legalábbis az első évben.
    Ha viszont a "Lefagy az editorom" klub tagja vagy, akkor kérj segítséget valakitől, de mintha úgy rémlene, hogy olvastam valami olyasmit, mely szerint "master" formátumban is letölthető az adatbázis.
  • bang
    Maya, pilfer

nektek is ott és úgy fagy le, mint 3626. hozzászólásban ??
  • bang
    előre is köszi :))

kérdés (volt már szó róla, de ...): én a Neruel-féle magyar bajnokságot használom (nagyon jó) csak a BL-ben nem indul soha magyar csapat (ez valami ország-minősítéssel van összefüggésben) Hogy lehetne ezt korrigálni ? (Amúgy az új megapatchben ez rendben van ?)
  • Joke
    Az ilyeneket fejbe kéne lőni!
  • pilfer
    Az 1.2-es patch nekem is fagy, így maradtam az 1.1-esnél.
    Lehet, h a win98 az oka? Már ezt is el tudom képzelni :)
  • bigfoot
    hol van az aktuális fordítás hány %
  • Maya
    Sziasztok!
    Kb. majdnem egy éve írtam nektek és azóta most tettem fel a TCM2004-et.
    Felraktam az 1.1-es és az 1.2 patchet és mindig megfagy a cucc. Vajon miért??
    Kérlek benneteket, aki tud segítsen nekem, mi lehet a baj, s ha lehet honnan szedjek le hozzá javító patchet?!
    Amúgy felraktam a magyarosítást és a teljes magyar bajnokságot.
    Gratulálok az elkészítőknek! Jó lett!
    Csak ne lenne ez a sorozatos fagyás!
    Üdv,
    Maya
  • Magic Boy
    Celdömölk(50)-Debrecen(106) 2-1

Amúgy az enyhe kifelyezés,hogy irreális a magyar bajnokság!
    Az előbb akarta rámsózni a Manchester United Barthez-t ingyen!
    2 éve meg a Reál Madrid a Debrecenböl igazolt!
  • skristof
    hát ígérték, de szerintem az az editor, ami benne van a gameben!!! :)))
    sajna :(
  • Magic Boy
    Irreálisnak tényleg irreális a magyar bajnokság ebben eggyetértüönk!
    Én a válogatott eb győzelmével kapcsolatban reagáltam!

Ja Jakuza a meccsnél van olyan,hogy:előrepasszol1-LM-nek!
    És van még benne angol szó is!
  • D.
    Az Editorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha rámegyek egy játékosra van olyan hogy "Transfer Player" és hogy "Get Player" mindkettővel ugyanaz az ablak jön be, mégis mi a különbség ???
  • pilfer
    Nem tudja vki, h létezik-e a stadium editor?
    (Ha igen, honnan lehet leszedni?)
  • [Jakuza]
    Javitva.
  • pilfer
    Azért a magyar bajnokság tényleg irreális!
    Pl én megvettem a Vidivel Andrew O'Brien-t a Newcastle-ból, a Julian Téllezt a Buenos Aires-ből, és ahogy már vki írta a Fradiban ott van Obafemi Martins... Elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek a játékosok a magyar bajnokságba jöjjenek valaha. Talán túl nagy a magyar csapatok reputációja.

Kis csapatból ugyan valóban lehet nagy csapatot csinálni, de idővel!

Ja...
    Jakuza javítsd ki légyszi ezt a mondatot az Adomány kérésnél: "Jótékony szervezetek megkérdezték önt, hogy nem e támogatna egy focisuli építését..." - erre: "Jótékony szervezetek megkérdezték önt, hogy nem támogatna-e egy focisuli építését..." - nyelvtanilag így jobban hangzik.
  • Magic Boy
    Nemfeltétlenül azért nyert(nyertem már én is a Lettekkel eb-t!)!
  • b-type
    szasztok, a botránykeltő miért jellemre plusszos érték?
  • [Jakuza]
    A Beakad mar regen kijavitva.
  • savafan
    Lenne egy kérdésem ami egyben észrevétel is. Volt már szó a "Beakaaaaad!!!!"-ról. Most láttam, hogy a csatárom gólhelyzetben "nem hibázik" majd jön a "Beakaaaad" felirat. És nincs gól:( Ezt lehet illetve kellene korrigálni?
  • Hoopy
    Hétfőn kiadják az english Megapatch 1.0-t!
  • D.
    Hello. Az Editorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha rámegyek egy játékosra van olyan hogy "Transfer Player" és hogy "Get Player" mindkettővel ugyanaz az ablak jön be, mégis mi a különbség ??? Köszi. D.
  • [Jakuza]
    Gondolom, azert nyerhettek, vele, mert a magyar liga patchban a jatekosok kisse erosre lettek tervezve.
    Bekell allitani, hogy negyed csillagos jatekosok (tehetseg) legyenek ott max, meg max a 10bol-3asra gyurhato szintek legyenek.
    Kb ez lenne a realis.
  • a.carkey
    "LOL
    Európa Bajnok lettem a Magyar válogatottal :)))
    2010-ben (asszem) :))"

HEHE. Biztos csak mi vettünk részt rajta. :)

Ezért jó ez a játék. Nem elég, hogy 2010 nem EB év, de még meg is nyerjük. LOL ! :D (Gondolom, mivel sem a horvátokkal, sőt még a románokkal sem tudtuk összehozni az EB-t, így rendeztünk egyet, csak úgy. :)
  • skristof
    nem én fordítom, hanem egy londonban tanulo magyar srác, csak sajna eddig nem soxor volt ideje, de sürgetem! :)
  • ricsi1
    innen
    jelszó ált.itt
  • b-type
    szasztok, djukeenak, 12342151245 leírta a felállást, ami nem köt., de jó, a felfutó szélsők nekem is bejöttek, de inkább a mindig gyors kontrák, hosszú paszokkal, betonvédelem v. letámadás ez mindig állapotfüggő, hol ez, hol az van fullon. ami nem volt jó: ha gyenge a középpálya, irányitott rövid passzok. teszem hozzá én 3d-ben nyomom, és meggyözödésem hogy ha az ellenfélnek erős a közepe akkor a rövid passzok elakadnak, és idiota(föleg nem szép játékot eredményeznek) tiszta flipper az egész.
    szal magas agresszió, erős közép(v. felfutók),gyors kontra, hosszú passzok, 1 jó kapus, és 1 kapura vesz. csatár, ja és nem mindegy ki az irányító! 'egyebet nem t'ok mondani.....kérem kapcsolja ki...
  • laczoo
    dc++
  • Magic Boy
    Hogy halad az utolsó TXT fordítása?
  • Hoopy
    Nekem win98 alatt prímán megy
    Nem tom a tieddel mi lehet de majd megkérdezek pár embert külföldről hátha azok tudják a megoldást mint az editornál.
  • skristof
    a hozzád hasnolok miatt írattuk ki oda fel qrva nagy batűkkel!!
    jaaa, olvasni sem tudsz?!?!? boooocs
    de akkor minek jáccol??? és mért vagy forumon???
  • skristof
    hello
    én többfélét szoktam variálni
    4-4-2
    3-4-3
    4-5-1
    mikor mit.... de érdemes nézni, h melyik játékos, h jobb! pl a középpályásom egy idő után, jobb volt védekezőkpályásnak
  • skristof
    jaja
    aszittem énis, de nem! sőőőőt!!!! persze szervizpakk ezerrel! :P
  • M.A.D.
    Ecsém! Nem semmi arc. :))))
    Jézusom!
  • robotnyk
    bazi nagy betükkel ki van linkelve az oldal tetején......
  • M.A.D.
    Én is ódzkodtam az XP miatt, de már fél éve az megy és lekopogom..:)))

• M.A.D.
    Pedig..sajnos lehet (WIN98). Nálam fenn van az 1.2-es patch..+ crack..plusz a magyarítás....igaz, új karriert kezdtem a biztonság kedvéért.:)
  • PREMIERE1
    Nálunk meg szinte semmi sem volt. Miért ilyen szerencsétlen ez az ország?