11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
M.A.D. #3624 Akkor majd visszanevezzük a topicot az eredeti címére.:))
-
D. #3623 köszi. -
#3622 Ami volt azt kijavitottam.
Az utso filet meg nem en csinalom, SKristofot zaklassatok ez ugyben. -
#3621 Brazil badges -
#3620 Egy bug:
3D-ben megnyertwem a meccset 2:0-re, de az összegző képernyőm már 3:0 volt a végeredmény :) Viszont csak 2 gólszerzőt jelzett. Javítható? -
D. #3619 kösz szépen -
#3618 Hogy haladsz a javításokkal és a maradék magyarosításával?? -
skristof #3617 mert nem a save-re kell, hanem a write database-ra!!!!!!! -
D. #3616 A játék Editorával átraktam 2 játékost másik csapatba, Reyes >> Arsenal, Davids >> Barca, és az editorral mindent beállítottam, rémegyek, hogy save, elkezd tölteni, lementi, és amikor elindítom a játékot minden marad a régiben. Ez miért van ? Aki ért az editorhoz segítsen nekem, írja le mit hogyan kell csinálni. Nagyon köszönöm. üdv. D. -
D. #3615 Nem tud valaki Brazíl patch-et, hogy minden csapat címere meglegyen ilyesmik ? köszi. D. -
#3614 Az sem, ami benne van. :) -
#3613 Bár mondjuk nem lényeges mi a címe. -
#3612 Hát ja.
Bezzeg amikor az EB selejtezők után át akartam nevezni az általánosban nyitott "Magyar foci és az EB" topicot:
"Magyar és külföldi foci"-ra (alcímnek: "Kijutunk-e valamikor is valahová") (kb.), írtam a moderátornak, és jelzett, hogy ilyen stílusú topic már van és még fel is hozta nekem. Ok hagytam, de a kutya sem írt oda. Továbbra is a régibe írt akit érdekelt. Itt ezek szerint fel sem merült, holott volt már ilyen topic. (Ráadásul az én nyitottam, szóval még meg is kértem, hogy ha már nem gondozhatom, akkor a moderátor tegye meg.) Itt ráadásul Mr. Machot már régen láttuk. Nyilván nem ő kérte. Ha igen, sorry.
Mindezt csak úgy megjegyeztem ...*
*a vannak kékek és sötétkékek elv alapján -
#3611 Lenyegtelen az milyen topic volt.
Mivel a legutolso ertelmes foci manager amit kiadtak a TCM 2004 volt, ezert nyugodtan maradhatott volna a topic cime "foci managerek".
Nem ertem mi ertelme volt az atnevezesenek ket ember keresere.
Most ha megjelenik valami, akkor lehet neki ujat csinalni.
A regiben meg lehetettt barmire kerdezni. -
skristof #3610 olyan is amilyen!!!!! specail thx to kisfivege -
skristof #3609 igen
ez akkor van, h válofatott meccsen van az illető, illetve hazaengedted a légiost, tehát akkor, ha távol van. na! :) -
#3606 Total Club Manager Topic
-
#3605 Szerintem se kellett ez. -
#3604 Szerintem nem kellett volna!
Most mindenki, aki meg akar valamit kérdezni más managerrel kapcsolatban, az nyit egy új topicot, vagy ide ír be, és el lesz küldve a fenébe. -
Zagreus #3603 Majd szóljatok ha megy magyarul is rendesen ok ? :) -
M.A.D. #3602 :))) én már lassan 2! éve.
F.C.Zuglo
-
M.A.D. #3600 off: a Hattrick egy online (real-time) focimanager. közel 40 országban játszák, és nálunk is kb. 950 embernek van csapata.
-
savafan #3598 Jó lesz ez felülre de méretre optimalizálva. -
#3597 Kössz! -
D. #3596 Hello. Szerintem tökéletes, de legyen egy kicsit kisebb. -
skristof #3595 mit szolnátok esetleg felülre ehhez?? :)
-
Hoopy #3594 Jobb ez a név!
-
#3593 új név de a régi jó minőség ;) -
skristof #3592 aham....
remélem nem gond.... -
#3591 Ez volt a foci managerek topic? :)
-
Zagreus #3590 JAJA -
Zagreus #3589 Jó a TOPIC !!!!!!!!!! :DDDDDDD -
skristof #3588 EZENTÚL KÉRETIK A TCM-ET NEM FIKÁZNI! KÖSZÖNJÜK CM-ESEK! -
#3587 Igen én is így gondoltam(ha nenhívod fel raá a figyelmemet észre se veszem :( )! -
skristof #3586 nah, remélem Te is vhogy igy gondoltad a topikkal kapcsolatos dolgokat!!!! -
Hoopy #3585 szerintem mindenkinél 2 van -
#3584 Ja-ja nálam is kettő van! -
Hoopy #3583 úgy tűnik kexel a system -
skristof #3582 loál!! nektek is 2db 3578as hozzászolásotok van????? -
Zsoltee #3581 Tiltsd le a letöltésvezérlődet bármilyen is van és jönni fog!!!!