Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdeke, mer már most 1 Mb-nál jár!!!!
Nah, most akkor mivan, hmm????

football without ultras is nothing

Anon: egyébként még azt vettem észre, hogy elõször amit letöltöttem ace, az 478 kb-os, a második már 690 körüli, most töltöm harmadszor, háát kiváncsi vagyok....

Anon: egyébként úgy is kjipróbáltam, ahogy írtad, hogy bemásoltam azt a reg-et, vagy mit, lefuttatom, aztán ha a crack-es exe van fenn, akkor kéri a CD-t, ha pedig ez a nocd-s, akkor meg kiírja, hogy hibás vagy sérült vagy milyen a fájl!!!
Kristof

Buddy: szerinted a borsodiliga.hu-n lévõ címerek nem jók???

Ha minden jól megy tartalmazni fogja a Borsodi Ligát és az NB1B-t is!! Hivatalos mezek, valós adatok stb.....

Amúgy jövö héten elkezdjü The Hedgehog-al a magyar addon-t!!!

Hi!
Anon: nekem a WinAce és a WniRAR is hibát jelez!!!
És a WinACE szarakodik vele, de nem tudja megjavítani!!

Közölöm hogy beleolvastam le is töltöttem de nem megy kiírja hogy rakjam be a cd-t meg ilyenek, ha
meg elindul akkor kilép egy idõ után, akár kikapcsolom az autosavet akár felrakom a gépre az egész cd-t. Külömben is amikor a cd-t rakom fel midig kiírja hogy rakjam be a cd-t hiába írom felül.
FrezeR
Kristof: vannak benne szövegek amiket szabadon lehet forditani nyilván ez is olyan amit emlitettél, szerintem próbáld meg és nézd meg az eredményt

Frezer: akkor szerinted nem is érdemes elkezdeni??? Mert a közvetítés szövegei txtben vannak!!! Mag vannak txt-ben nõi férfi nevek, meg vmi színpárok (piros-fehér...) is vannak!!
Kristof

Anon: mindegy, úgyis lessz egy winfos reinstall, majd megpróbálom utána is, hátha az segít....
Mert a gamma sem indul el mindig, vmiért szarakodik a gépem, nem toom mi van...

basic 69: te a freemail-emre próbáltad....
A mailbox-ra is próbáltad már???
ICQ-m nincs!

Anon: nem toom akkor mivan, de kicsomizom, felülírom az eredetit aztán panaszkodik nekem, h telepítsem újra....

szia. próbáltam mailben elküldeni, de nem ment. IRC-n simán átmenne. írj mailt! üdv
Anon: Kétszer is lekaptam az oldaladról a tömörített cuccot, de a tcm2003.exe mindkettõben sérül vagy mi, a WinAce vmi CRC hibát írogat....

Hi!
Szal, tudok úgy Borsodi Ligát csinálni, hogy azt választhassam is a játék elején, vagy felül kell írnom pl a görög-öt????
Kristof
ui.: amúgy megpróbálom!

Üdv. Szeretném a Total Club Manager 2003mal kapcsolatban megkérdezni hogy csak nekem szokto magátol kilépni? Vagy mindenkinek. Mert kissé unom hogy egy normális crcket nem találok hozzá mert már letöltöttem az Immersiont meg a Razort is és eggyik szarabb mint a másikkal. Mit kéne tennem azon kivül hogy széttöröm a CD-t?
cenobite
Soccer Manager -és asszem 4-4-2 is- van a Warezcenteren és a Belmondo-n is. Szerintem nem valami jó játék, de lehet, hogy valakinek bejön.

gamertag: kenobita

csak azt találok DC-n. 😞
Inkább 4-4-2 Touchline és Soccer Manager (joowod) kéne.

Breki33
Total Club Manager 2003 ISO letoltesi helyet tudtok mondani?
FrezeR
Kristóf: én a FAPLM 2002-t magyarositottam nagy szenvedve eljutottam olyan 30-40%-ig de nagyon gáz és ez is ugyanolyan, és igenm abban az english.str-ben vannak a szövegek csak az a baj mint mondtam korábban hogy ugyanannyi magyar betübõl kell álljon mint az eredeti angol szó. De azért próbáld meg!

Amúgymeg felpakoltam egy oldalt a netre:
http://tcm2003.uw.hu
Majd frissítek! Jah, és segítõket szívesen vennék
(Nasheem!!)! Amúgy énse vagyok vmi jártas a magyarításokban!
Kristof

Egyáltalán abba a Data Editor-ban lehet új bajnokságot csinálni?? Mer' a magyar elég gaygi!!! F. Budapest meg ilyenek???? Ez lenne a FRADI, vazzeg???

Amúgy kössz annak, aki megpróbálta elküldeni a nocd crack-et!!!! És kösz Anon pajti, hogy visszatetted a netre, már le is kaptam!!
Kristof

Hi!
Nos, én már neki is álltam magyarosítani!! A meccskommentárokkal kezdtem, sima txt, vhol a data könyvtárban...
Csak az a gáz, hogy vmi baj van a gépemmel, és nem indulnak el a játékok, szal nem toom tesztelni!! De hamarosan lessza egy Win reinstall, és akkor talán már jó lessz! Szóval én elkezdtem magyarítani a meccskommentárt, de rátaláltam a többi szövegre is a fõkönyvtárban van egy olyan file, hogy english.str nah, ez azz!! (asszem...) De szeretnék Borsodi Ligát is, de talán a magyarítás a fontosabb...
Kristof

Dumáltunk kicsit korábban a magyarításról, de Frezer pajti azt írta, hogy gáz, mert csak azonos karakterszámú szavakkal lehetne fordítani, ami nem tûnik túl egyszerûnek.

Ha esetleg belefognál te vagy bárki más szóljatok, mert bár absolute lama vagyok hozzá, de beszállok segíteni.
cenobite
Soccer Manager nekem nem igazán jött be, most töröltem le. Túlságosan arcade, Kevés lehetõség kicsit gagyiszagú...
Az USM-ért még1szer köszönet, lejött, most elkezdek vele újra játszani.

cenobite
Uhh.. Köszi az infot! Sajnos nincs DC-m, de sohasem tudtam pontosan, hogy az USM98 után jelent e meg új cucc. Ám most látom, hogy Anon testvérünk megosztott velünk egy linket. Nosza! Leszedem jóóóóóóól! Thx!

Ceno:láttam tegnap a DC-n USM99(!)-et

Így legyen a lottón 5ösöm.

A Soccer Manager engem is érdekelne, írjatok ha kipróbáltátok érdemes e letöltenem.

A TCMes olvashatatlan apróbetûk csak nálam jelentkeznek? Olyan mintha árnyékolva lennének, tud vki rá megoldást?
FrezeR
épp most olvatam hogy a cm4 csak jövõ február körül jön ki....no comment

ja, lehet, hogy megvan neki

a demó

zaki
Buddy: még meg se jelent a játék

1500127097911060657818

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

cenobite
warezcenter.warez.hu

De ha beírod, hogy warez.hu és ott kiválasztod a top-listát, akkor ott is tudsz kattintani.

na ne.... tedd desktop640*480-ba írták anno

Én már egy hete töltöm!!!! de még csak 5 file van meg az ISOból.
Ezt egyik game sem élte meg. NOLF2 NWN MORROWIND TCM 2003

Végre felraktam a TCMet, de valami gyík van a karakterkészletemmel a kisebb fokozatú betûk annyira elmosódnak hogy nem tudom olvasni a szövegeket. Volt másnál is ilyen gond?
zippofcy
Miben irjak a focimenedzsereket? BASICben 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

FrezeR
mait=amit

FrezeR
elég nehéz az ilyen játékot forditani kint a TCM 2003 mert hasonló a FAPLM 2002-hez mait megpróbáltam és csak olyan magyar szavakat lehet beirni az angol helyére ami megegyezõ karakterszámból áll...szóval nehéz

Norbesz
Thanx
Trance_HUN
Én még nem hallottam róla de jó lenne.
Norbesz
Mikorra igérték a megjelenését?
Norbesz
Nekem a sok-sok csapat és játékos a fontosabb ugyhogy CM4.Megfogadom a tanácsod.
Köszönöm
FrezeR
Nekem a 4-4-2-nél a Club menüben a market&offers almenüre ha rámegyek kidob desktopra! van erre megoldás?

Norbesz
Hi all!
Azt szeretném tõletek kérdezni milyen foci menedzsert ajánlotok?
Ami ugy viszonlyag uj és nemrég jelent meg és ami jónak számit.
Én edig csak FIFÁztam ugyhogy foci menedzserbe nem nagyon vagyok otthon.
Elõre is köszi.
Csabee
cenobite
Pölö warezcenter. Én onnan húztam le.

FrezeR
honnan lehet leszedni ezt a 4-4-2-t?