11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
2435980 #3713 A teremtorna kicsit fura, hogy a bvsc-vel (52) nyertem a teli teremtornat!!! Mas bajnoksagba nem talalkoztam vele csak neruel felebe! De frankon kiraly! A fifahoz lesz futsalpatch de sztem azt biztos nem tudod fusiozni pedig az lenne az igazi!!! -
2435980 #3712 Hali!
egyszer volt kulonleges kuldetesem! Anno talan a kaposvar keresett meg ne essek ki nbII-be elvalaltam aztan tok utolsokent(utso 6fordulo 1gy1d4v legerosebb fokozat csak vegeredmeny) kiestem azota munkanelkuli vagyok! pedig a bvsc-vel feljutasra alltam az NBI-be. Ti fusionnal jatszotok vagy gyenge szinten, hogy ekkora a managerszintetek en neha az 1 pontokert is vert izzadok, ha meg szintlepesert edzek akkor tuti melyrepules a csapatnak. Raadasul olyan kuldeteseket kaptam:
1 aktiv szurkolok szama 10000 (meg 5541) (egy nb2-bol feljuto kiscsapatnak. 2 kapus reflexek (kb 2,5 ev)
3 shop fejlesztes (annyi penzem sincs h edzot vegyek fel nemhogy epitkezni!
Sztem az en valsagmanageri szintem a magas!!! -
bang #3711 upsz.. akkor leshetem az ajánlatokat (jóóó előre gondoskodni szokok a szerződésemről ... éppen tegnap :(( na mind1, maradok pár évig)
Én pont a Tomskkal jutottam legmagasabb szintig (8), de mivel lépni akartam és senki nem jelentkezett ajánlattal, így új játékot kezdtem elvesztve a szintemet (most 3-as vagyok)
a ruszkiknál azt nem bírtam tovább, hogy 68 Moskva csapat van, a végén már azt se tudtam ki-kivel van. -
skristof #3710 akkor kapsz ajánlatot, ha a szerződésed vége fele jár, kábé 2 honap van vissza
nagy csapatba nem toom kmikor hivnak
nekem lett volna kül. küldetés! hogy a d. moszkvával nyerjem meg a bajnokságot. ott voltak a 10. helyen, de nem vállaltam!
akkor még a Tomsk-kal voltam.
nekem csak 5ös a szintem, de még nem nyertem bajnokságot! :)
csak egyszer voltam feljuto! :) 2010be vok -
bang #3709 nem tudom, mert én 8 szintig jututtam, de nekem még gyenge csapat sem ajánlott semmit sem. (azóta új játékot kezdtem egy pici csapattal, de ha jól rémlik 10ezer pont kellet a 9. szinthez)
2002-ben valóban jobban gyült a pénz, én még emberkereskedelemmel :) is foglalkoztam (megvettem egy tehetségesnek vélt fiatalt - még akkoris ha nem mekem megfelelő poszton játszott - majd fél v. egy év elteltével jó pénzért eladtam) Most még az utánpótlásomat is szélnek eresztem, ha nem extra, mert jól eladni nemigen bírom.
Én mindig kis csapattal indulok és igazából akkor lesz pénzem (de nem több száz mó), amikor tőzsdére vihető csapat. Az idei változat némi óvatosságot követel, de nem vészes.
Tényleg nekem miért nincs ajánlatom soha más csapattól (rendszeresen nézem a karrier menüben és még a szerződésemben is mindig fenntartom a külföldi csapat igazolási opciót, természetesen több bajnokságot is futtatok). Max válogatott jelentkezik.
Vagy ki kéne rugatnom magam ahhoz , hogy ajánlatot kapjak ??
-
#3708 szerintetek, milyen szintet kell elérni ahhoz, hogy a nagy csapatok is munkát ajánljanak nekem ne csak a közepesek? most 7-es vagyok. de olyan nagy a pontszám már ezen a szinten amit el kell érni, hogy kel hozzá minimum 2-3 bl, hogy szintetlépjek sima győzelmekkel az életbe nem érem el, a feladatok sem túl sok pontot adnak. Apropó, volt már valakinek különleges küldetése? Nekem eddig még nem...2015-ben járok. Még egy kérdés volt már annyi pénzetek hogy bárkit meg tudjatok venni? Nekem még annó a faplm 2002-ben volt olyan hogy szórtam a pénzt a legjobb játékosokat vettem meg tizessével, de soha nem fogyott a pénzem. De a 2003-ban vagy a 2004-ben most nem volt olyan hogy összegyülne sok 100 millióm. -
bang #3707 hát ezaz
természetesen megjelöltem az angol bajnokságot is, de igencsak meglepett a dolog, mivel sok szezont lenyomtam már különböző csapatokkal (különböző bajnokságokban), de most találkoztam ilyennel először, miszerint egy külföldi csapatok "akartak" barátságost játszani, ráadásul nem is akármilyen csapatok egy NBII-es ellen. Ja és korábban is több bajnokságot is megjelöltem az "enyém" mellett, de soha nem jelentkezett idegen országbeli ???
Teremtorna van (csak eredményekkel), szép is lenne egy fusionos terem meccs :)) -
Neruel #3706 Ha van téli szünet a bajnokságban, akkor be lehet állítani a teremtornát is. De azok csak eredmények, egyszerűen kiírja őket a gép és kész. Vagy legalábbis én még nem jöttem rá, hogyan lehetne befolyásolni a kimenetelét.
bang: Tényleg furcsa, hogy a programból teljesen kimaradt, hogy esetleg a nagycsapatok visszautasítják a barátságos mérkőzésekre szóló felkérést. Tapasztalatom szerint akkor lehet ellenük játszani, hogy az elején elindítod azt a ligát is. Tehát ha a magyar bajnokság mellett elindítod az angolt is, akkor meg van arra az esély, hogy játsz a Manchester ellen. Furcsa, de ez kimaradt.
A másik amit szintén furcsálok, hogy már megtaláltam az Óceániai Bajnokok Ligáját és az Ázsiai Bajnokok Ligáját is a neten, mint patch, de az Európai Bajnokok Ligáját miért nem teszi senki három fordulóssá? Úgy tűnik a nyugatiakat ez kevésbé érdekli... -
#3705 Én a Neruel féle magyarosítáest használom és abba van teremtorna(nemkell hozzá semmit tenni!)! -
skristof #3704 nekem még egyszer nem volt teremtorna!!
mivel toodtad előcsalni?? -
bang #3703 Gyula Thermallal küzdök (NBII) és a felkészülési időszakban barátságos mérkőzés után kutattam a naptárban és kikerekedett a szemem, amikor jelentkezőként az Arsenalra bukkantam, 4 nappal később pedig MU (naná, hogy mindkettőt lekötöttem, méghozzá idegenben)
az eredményekkel nem dicsekszem, de az én 40-es szintű Gyulám a Highburyn meg az Old Traffordon ..... :))) -
bang #3702 ja-ja... az 1.30 zavart meg :) -
Neruel #3701 Február 15-ig tart az átigazolási időszak. Utána... -
redondo #3700 Várhatunk majd tőled a magyar bajnokság adatbankjának frissítését? -
pilfer #3699 Jakuza!
A fordításban egy észrevétel:
szöveges mód: "az ellenfél edzője, xy, szól az összes védő és középpályás játékosánakhogy kezdjenek melegíteni." - javításra szorul. -
#3698 Lehetnek benne elforditasok.
Mind az en munkamban, mind Pl Freezereben.
Javitottam erre:
Az ön játékosa _PLAYER_NAME egy új luxus autót vett magának. Jelenleg, kissé többet is gondol rá a kelleténél és emiatt 5 morál pontot veszít. -
Maya #3697 Bocsi, Vasas-t akartam írni.
Sorry
-
Maya #3696 Hm.
Személy szerint még éjjszakai meccsekkel nem találkoztam.
Viszont most a Vasa színeiben jeleskedem.
Nagyon érdekesek a fordítások!
Pl. egy a sok közül:
"Az ön játékosa X Y egy új luxus autót vett magának. Kicsit meg is zavarodott magától a gondolattól és emiatt 5 morál pontot vesztett."
Hehehe, a marha gyerek. Vett magának egy kocsit és túlköltekezett, erre rádöbbent. A hülyéje.
Nagyon jó a fordítás! Kicsit mókás!
De, hogy a Terembajnokságban is játszhatok!! Hát ez fantasztikus!
Csak gratulálni tudok nektek!
Ez oltári jó kis játék!!
-
Star #3695 Heló!
Kössz!...De nekem a teljes játék kell, nem csak a magyarosítász. De aazért kössz! -
#3694 reméljük hogy visszair... -
skristof #3693 hell
sajna nem rajtam muli, én sürgetem a gyereket, de ez van! :(
sry, én irtam neki mélt, de arra nem reagált!
most irok egyet, ha arra sem válaszol 2 napig, akkor sztem felejtendő..... :(( -
Hoopy #3692 Ez nem program patch hanem adatbázis frissítés!!!!!!4
Ehhez nem kell crack! -
bang #3691 és érzékeled az 1.2-es javításait (pl- éjszakai meccs) ?? -
Maya #3690 Sziasztok!
Nekem megoldódott a fagyi problémám!
A következőket csináltam:
Felraktam az 1.2-es patchet, majd a #1-es lemezről felülírtam a felinstallált indító file-t crackre.
Újra felinstalláltam a magyar bajnokságot és a magyarosítást, mert az 1.2-es patch ezt visszaállította angolra.
Ezek után új bajnokságot indítottam, most már fagyás és minden hiba nélkül!
Várom az új magyarosítást és egyéb fejleményeket!
Köszi a segítségeket!
Üdvözlettel,
Maya -
pilfer #3689 1.2-es patch és 1.1-es crack párosnál a játék nem fagy -
bang #3688 "Az 1.1-es patch 1.1-es crack párosnál viszont fagyott az editor, viszont nem fagyott a játék." ez OK
"1.2-es patch és 1.1-es crack páros van fenn azóta jó az editor." hmm ?? és a játék fagy ??
mert mint tudjuk az 1.2patch és 1.2 crack az fagy (nálunk :(( )
-
pilfer #3687 Nekem viszont amióta az 1.2-es patch és 1.1-es crack páros van fenn azóta jó az editor. Az 1.1-es patch 1.1-es crack párosnál viszont fagyott az editor, viszont nem fagyott a játék.
Érdekes... -
bang #3686 hát sajna ez nem tünik ilyen egyszerűnek, mert ugye Hoopy-nak win98 alatt gond nélkül fut, de az editor szinte biztos, hogy az op.rendszerrel akad össze (a német viszont jó a win98-on is)
az patch1.2 fagyás meg nem köthető össze az op.r.-rel
egyenlőre én is az 1.1-est használom
Hoopy belinkelt (3680) egy 1.3-as patch-et, az talán segít, de gondolom majd crack is kell hozzá (amennyiben ez is hivatalos javító patch)
Hoopy.. mit tudsz róla ???
-
pilfer #3685 Miért kérdezted, h nekünk is ua-e a bajunk? Tán van rá megoldás, v csak tényleg a win98? -
bang #3684 húúúú... köszi
este bevizsgálom :)) -
bang #3683 gondolom fusionos CD csere a gondod
tölts le egy nocd-crack-et a TCM-hez (a meghajtóba így elég a Fifa cd)
:)) vagy vegyél mégegy meghajtót -
D. #3682 Köszi. Fogalmam nincs miért nem próbáltam ki, nem akartam elsősorban elrontani valamit. -
#3681 hali
Kris: hogy áll a forditás vége? kb mikorra lesz meg a teljes? -
Hoopy #3680 Nem tudom hogy rendben van-e de ha már felvetődött itt az 1.30-as változat!!!
MegaPatch 1.30 -
Hoopy #3679 Az editor fagyás mint már írtam kiküszöbölhető ha nem az angolt hanem ezt a német editort használod!!!
EZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
skristof #3678 broáf
ez aztán idevág
amugy talán gmikinél
vagy imike
www.gamestar.hu/gmiki -
Star #3677 Sziasztok!
Tudom, hogy ti a magyarosításokkal foglalkoztok, de nem tud valaki mondani egy olyan webhelyet, ahonnan a Tropico MAGYAR verzióját le lehet tölteni?
Előre is köszi! -
skristof #3676 cd-t nem kell cserélgetni, mert a kettes a play cd!!!
amugy nocd-crack
de az ilyeneket már télleg nem kéne kérdezgetni! gondolom warezolsz ezerrel, akkor meg talán ismerhetnéd már a gémkopicentert -
Czud #3675 Lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet azt megoldani hogy ne kelljen cd-t cserélgetni -
Neruel #3674 "Transfer player"nél az adott klubTÓL lehet máshová átteni a játékosokat, a "Get Player"nél az adott klubHOZ lehet játékost vinni.
Tényleg minden bántó szándék nélkül kérdezem, de miért nem próbáltad ki?