11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#3753 Áá, az edzőtábor inkább másra van, morálra ütemezni kell válságnap-vidámpark :) -étterem, +beszélgetni kell vellük de nem csak ugy lazán mint cimbikkel! újság nyilatkozatokkal segíthetsz ezen is-azon is. ha szintre gyursz áldozz rá pénzt-vegyél egy kapust aki megfelel az elvárásoknak. a népnek kell 1 jó képviselő, +aláírások azt kész szeretni fognak..., engem is szeretnek pedig csak mindent változtattam meg(stadionnév-mez-ősjátékosok-meg néha mikor nagyon megy a szekér lecserélem az egész gárdát ifikre+tartalékra) :) -
sazsmadar #3752 Hali! már a 3. szinten lévő edző vagyok, de nem tudok már régóta szintet lépni, mert nem tudom, hogy mivel lehet a kapus kirugási képességeit javítani. már minden gyakorlattal próbálkoztam, de nem nagyon akar feljebb menni. 35-29°között ingadozik. Mit kell csinálnom, hogy meg legyen ez. Mert a többi kérés az elég sokáig teljesíthetetlen lesz. Továbbá, lehet e a közönség morálját befolyáslni valahogy mert most nem szeretnek? Vagy csak győzelemmel lehet, és esetleg nyilatkozatokkal? És a csapat morálját lehe e még valami mással felfelé húzni? Próbálkoztam már az edző táborral de nem sok sikerrel. -
#3751 Idaig tartott, a kis munka. %$#%&^
Feltettem a javitottat. Szal meg mindig 35%.
Koszonhetoen a scriptelesi hibanak.
Ugy nezem csak ugyan akkora lehet a szoveg minden sorban, mint az angolban. -
Jó reggelt!
Nekem is lenne egy problémám: Mikor végignézek egy meccset, az első félidőt még normálisan lejátsza, de amikor kezdődik a 2. félidő, valami grafikus bug vagy mi miatt a textúrák csíkosak, átlátszók lesznek (nem tudom pontosan leírni). Mi lehet a baj?
Különben a játék a játék nagyon állat. A magyarosítás is elsőrangú, Grtatula! -
#3749 na igen valami el lett "tolódva" mert tényleg olyan az egész..remélem sikerül megoldani nagyobb meló nélkül
köszi -
Zagreus #3748 Ja hogy mit ? :)))) : FineView ez az de valamiért lemaradt :))))) -
Zagreus #3747 Hi
Én ezt ajánlanám de a progi csak 32-bitben fogadja el és ez meg nem tudom hogy tudja e? Hajrá :) !! -
#3746 Sot ahogy mnost nezem a magyar portrek is jok, a 6 sor siman kivan irva.
Na mindegy mjad holnap megnezem, most mennem kell.
-
#3745 én már megtettem -
#3744 A 25.-eit használom!
Az utánpótlábázis építésénél megnézted a dolgot?
Azt megnézted,hogy a pasz - LM -nek -et miért írja így ki? -
#3743 , jó hogy szóltatok, pont most akartam felülírni. -
#3742 Vagy a rosseb se tudja.
Az angol szovegben is vannak 4 sorosok. -
#3741 Van egy sanda gyanum.
Az isten f****t.
Lelognak a szovegek, megint fordithatom at a mondatokat leroviditve, hogy bele ferjenek a karakter szamba. -
#3740 Megnezem, mi lehet a gond. -
#3739 Jaku: nem tudom mi lehet nálam a baj de most leszedtem a legfrissebb magyarositást és beraktam aztán most az újságban vagy csupa nagybetüvel látszik minden vagy nincsenek betük a cikkben...mi lehet a gond?
köszi -
#3738 Majd utana nezek, (mar utana is neztem es nincs ilyen, hogy passz1, de meg ilyen sem, hogy LM-nek max LM -nek). Te mikori szoveggel jatszol ? A legutolso az januar 25.-i. Az angól szavakat meg ird le mert 18000 sort en bizony at nem nezek megegyszer.
Amugy mai nappal felkerul egy ujabb verio, amibe az utso Texte Zeitung Kurzberichte.txt 35%-a mar leforditva vagyon.
Szepen lassan csinalni fogom, de most kozel sincs ra annyi idom. -
#3737 ébresztő.. -
#3736 -
#3735 :)), nem a topic fején találtad mi? :)
pedig mindig ott keresd, mert ott a legérdemessebb. -
#3734 Yakuza:
A szövegesmódban van 1 olyan szöveg,hogy: passz1-LM-nek
ezt jó lenne javítani!
Ja és elvétve találkozok benne angól szavakkal!
Ja és ha utánpótlás edzőtábort építek és az ottani szöveg félig angol!
-
#3733 Én szöveges módban játszok!
Nekem is vannak ilyenek! Pl:Molnár(védő)óriásit ment a gólvonalon,de a labda pont rápattan Oroszra(az ellenfél csatáara)aki kihasználja az adódó alkaljmat is gólt rug!
Na ilyenkor szoktam földhözvágni a billentyűúzetet! -
#3732 szerintem a végeredmény megtekintése még mindig nem reális. nekem volt hogy egy 30 ponttal gyengébb csapat 7 gólt rúgott amig én 1et:) ez igy elég nevetséges, és nem is jó mert sokszor nincs kedvem minden mérkőzést végig nézni, de ha már választani kell inkább 3d. pl a 2002-ben ez sokkal jobban meg volt csinálva ott majdnem mindig olyan eredmény született a végeredmény megtekintésekor amit elvártam az akkori csapattól. Nekem az szokott még nagyon idegesitő lenni amikor a védőm a lepattanó labdát az 5ösről pont az ellenfél elé fejeli le aki aztán szépen belövi azt:) Meg olyan is volt már vagy 3x hogy a kapu torkából rugta volna ki a labdát a védő és telibetalálta a kapust aki bambán állt előtte:))) nagy az nagyon felhuzott...:) -
Neruel #3731 Örülök, hogy így megpezsdítettem a fórumot. És köszönök minden segítséget.
Az NB III már készen van. Lejjebb már nem tervezek, mert az editornak, mint programnak sajnos vannak hiányosságai. A magyar bajnoki struktúra így néz ki az első négy szinten: 1-1-2-6. Az editor viszont a következőket engedi: 1-1-2-2, 1-1-2-4, 1-1-2-8, 1-1-2-10. Hogy miért pont az 1-1-2-6 maradt ki az számomra is talány. A 4x24 csapat, az évi 46 meccsel gáz, a 8x12 legalább annyira, így végül a 8x16-nál maradtam, felemelve 32 csapatot a megyei bajnokságokból (illetve 33-at mert az NB III egyik csoportjában csak 15 csapat van - már a valóságban). Ami jelenleg a legnagyobb problémát okozza, hogy egész egyszerűen képtelen vagyok megoldani, hogy az NB III-ból is legyenek kiesők. Beállítok mindent ugyanúgy, mint azokban a külföldi ligákban, ahol a legalsóbb osztályból is vannak kiesők, és egyszerűen nem működik. Utálom!
Badgek! Nem tudja valaki egész véletlenül, hogy ha nekem - teszem azt - .bmp formátumban van meg egy csapat címere, akkor azt hogyan lehet átkonvertálni .tga formátumba, amit a játék is tudna kezelni? Milyen program kell hozzá, és honnan lehet azt megszerezni? -
pilfer #3730 Neruel!
Mennyi bajnokságot csinálsz meg? NB ...?
A fejér megyei csapatok adatait szívesen elküldeném, ha érdekel. (A Baranya megyei csapatokról meg van egy honlap:
Baranya megye csapatai) -
2435980 #3729 to Neruel!
az nagyon jo ha csinalsz egy igazitott ligat. Szerintem egy magyar top csapat kb7.30 a nb1/b top kb5.70 Nb2 41 es ha lesz egyszer nb3 akkor az legyen 2,50 koruli. a Megye1 2,0 a megye2 1,4 a blasz1 1,5 blasz2 1,3 blasz3 1,1 blasz4 1,0
kicsit elragadott a hev!!!!
Amugy szivesen segitenek az alsobb ligas jatekosok adatainak generalasakor mert ismerek par sracot!
-
sazsmadar #3728 akkor magyarosítást. ha így jobban tetszik. -
#3727 Nem mondod, hogy talaltal, hozza magyaritast? :) -
sazsmadar #3726 ÁÁÁÁ! Én ilyeneket nem álligattam. Most kezdek ismerkedni a progival. Azt se tudom, hogy hol kell. Bár már magyarítást találtam hozzá. Remélem így egy kiscit könnyeb lesz. Esetleg valami leírást nem lehet hozzá fellelni valahol? -
M.A.D. #3725 a texture patch 35MB asszem kb.250 hozzászólással ezelőtt írta valami olaj! :))
-
bang #3724 várjuk !! :)) -
Neruel #3723 A Mega Patch-csel (egyébként kijött a v1.31)a fő probléma az, hogy abban a magyar liga főleg a tavalyi adatokon alapszik, és egy kicsit túl erős. Ha viszont az ideit másolod be abba, akkor meg túl gyenge lesz (pl: nálam az FTC csapatátlaga 6.20 körüli, míg náluk a legjobb macedón csapat 7.0 körüli). Szóval úgy gondoltam, hogy feloldom ezt a helyzetet, és a MegaPatch értékeihez igazított magyar ligát fogok legközelebb kidobni. Bár szerintem nincs sok értelme az átigazolási időszak végéig bármit is csinálni, így még egy olyan két, legfeljebb három hetet várok. -
Neruel #3722 SoccerFM200x
Szerintem innen. -
#3721 Hi!
Az lentebb említett patch-eket honnan szedted le?
-
M.A.D. #3720 6!odszor kezdek karriert.:))) de, mostmár nem tántorít el semmiféle patch. felraktam a Mega Patch v.130-at a legújabb Jakuza van fenn és a v.1.2-es patch. + a texture patch.
:)) na...mostmár csak jó lesz. -
bang #3719 ettől ne legyen komplexusod :)) én valóban a fusionnak köszönhettem a 8-as szintet (a product.ini buherával /3-as nehézség és 2 perces félidők/ azért nem voltam túl sikeres, a jobb csapatoknak még a 16-osáig sem jutottam)
most 95 % végeredmény megtekintés
a karrier elvárások (hanyadik legyél a bajnokságban) mi alapján generálódnak ? Ha a csapatom jellemzőit átmenetileg lerontom (jó játékosok átvitele a tarcsiba, gyenge tarcsik beállítása az első csapatba, a kezdő 11 lecserélése gyengére stb..) a szerződés aláírást követő szezon végén, utána minden vissza, akkor a gyenge csapaminősítés gondolom enyhébb elvárásokat eredményez ...
az a gondom, hogy feljutottam az NB1B-be és ott rögtön a 2. hely az elvárás, de én még nem szeretnék az NB1-be feljutni szezon végén -
#3718 csapatösszeáll.-egyéni összeáll.-bal klikk a játékoson és beáll. -
#3717 :)) beállítottad hogy ki honnan(hány méter)rughat?
+, hogy a védők védekezzenek...egyebek? -
sazsmadar #3716 Hali mindenki! Nem oly régóta próbálgatom ez a játékot. Sokmindent nem tudok még benne, de főleg azt, ami nagyon idegesít, hogy a játékosaim, hogyha hozzájuk kerül a labda, akkor agyatlanul belerug egy nagyot a labdába, és kirugja a nézőtérre. Ez általában az én térfelemen fordul elő, de volt már arra is példa, hogy az ellenfél térfelén történt ez meg támadás közben. Mit lehet ill. lehet e ez ellen tenni valamit? -
pilfer #3715 A fúzióban nem tudom az ismétlést elmenteni. Nem lehet vhogy megoldani, h lehessen? -
#3714 szasz, a szurkolon segít ha folyamatossan adod az aláírás órákat nekik, + ha jól nyilatkozol..mondjuk pénz nélkül kb. ennyi, olyan ez mint egy rpg, ha jól fejleszted az épületeket-több interjúkat adhatsz-több lesz a szurkoló.egy ága a fejlesztési fának.
de segít egy tiszteletbeli szurkolói megb.is.