11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • b-type
    Áá, az edzőtábor inkább másra van, morálra ütemezni kell válságnap-vidámpark :) -étterem, +beszélgetni kell vellük de nem csak ugy lazán mint cimbikkel! újság nyilatkozatokkal segíthetsz ezen is-azon is. ha szintre gyursz áldozz rá pénzt-vegyél egy kapust aki megfelel az elvárásoknak. a népnek kell 1 jó képviselő, +aláírások azt kész szeretni fognak..., engem is szeretnek pedig csak mindent változtattam meg(stadionnév-mez-ősjátékosok-meg néha mikor nagyon megy a szekér lecserélem az egész gárdát ifikre+tartalékra) :)
  • sazsmadar
    Hali! már a 3. szinten lévő edző vagyok, de nem tudok már régóta szintet lépni, mert nem tudom, hogy mivel lehet a kapus kirugási képességeit javítani. már minden gyakorlattal próbálkoztam, de nem nagyon akar feljebb menni. 35-29°között ingadozik. Mit kell csinálnom, hogy meg legyen ez. Mert a többi kérés az elég sokáig teljesíthetetlen lesz. Továbbá, lehet e a közönség morálját befolyáslni valahogy mert most nem szeretnek? Vagy csak győzelemmel lehet, és esetleg nyilatkozatokkal? És a csapat morálját lehe e még valami mással felfelé húzni? Próbálkoztam már az edző táborral de nem sok sikerrel.
  • [Jakuza]
    Idaig tartott, a kis munka. %$#%&^
    Feltettem a javitottat. Szal meg mindig 35%.
    Koszonhetoen a scriptelesi hibanak.
    Ugy nezem csak ugyan akkora lehet a szoveg minden sorban, mint az angolban.
  • Menyus489
    Szüli
    Jó reggelt!
    Nekem is lenne egy problémám: Mikor végignézek egy meccset, az első félidőt még normálisan lejátsza, de amikor kezdődik a 2. félidő, valami grafikus bug vagy mi miatt a textúrák csíkosak, átlátszók lesznek (nem tudom pontosan leírni). Mi lehet a baj?

Különben a játék a játék nagyon állat. A magyarosítás is elsőrangú, Grtatula!
  • FrezeR
    na igen valami el lett "tolódva" mert tényleg olyan az egész..remélem sikerül megoldani nagyobb meló nélkül
    köszi
  • Zagreus
    Ja hogy mit ? :)))) : FineView ez az de valamiért lemaradt :)))))
  • Zagreus
    Hi

Én ezt ajánlanám de a progi csak 32-bitben fogadja el és ez meg nem tudom hogy tudja e? Hajrá :) !!
  • [Jakuza]
    Sot ahogy mnost nezem a magyar portrek is jok, a 6 sor siman kivan irva.
    Na mindegy mjad holnap megnezem, most mennem kell.
  • Magic Boy
    én már megtettem
  • Magic Boy
    A 25.-eit használom!
    Az utánpótlábázis építésénél megnézted a dolgot?
    Azt megnézted,hogy a pasz - LM -nek -et miért írja így ki?
  • b-type
    , jó hogy szóltatok, pont most akartam felülírni.
  • [Jakuza]
    Vagy a rosseb se tudja.
    Az angol szovegben is vannak 4 sorosok.
  • [Jakuza]
    Van egy sanda gyanum.
    Az isten f****t.
    Lelognak a szovegek, megint fordithatom at a mondatokat leroviditve, hogy bele ferjenek a karakter szamba.
  • [Jakuza]
    Megnezem, mi lehet a gond.
  • FrezeR
    Jaku: nem tudom mi lehet nálam a baj de most leszedtem a legfrissebb magyarositást és beraktam aztán most az újságban vagy csupa nagybetüvel látszik minden vagy nincsenek betük a cikkben...mi lehet a gond?
    köszi
  • [Jakuza]
    Majd utana nezek, (mar utana is neztem es nincs ilyen, hogy passz1, de meg ilyen sem, hogy LM-nek max LM -nek). Te mikori szoveggel jatszol ? A legutolso az januar 25.-i. Az angól szavakat meg ird le mert 18000 sort en bizony at nem nezek megegyszer.
    Amugy mai nappal felkerul egy ujabb verio, amibe az utso Texte Zeitung Kurzberichte.txt 35%-a mar leforditva vagyon.
    Szepen lassan csinalni fogom, de most kozel sincs ra annyi idom.
  • b-type
    ébresztő..
  • Magic Boy
  • b-type
    :)), nem a topic fején találtad mi? :)
    pedig mindig ott keresd, mert ott a legérdemessebb.
  • Magic Boy
    Yakuza:
    A szövegesmódban van 1 olyan szöveg,hogy: passz1-LM-nek
    ezt jó lenne javítani!
    Ja és elvétve találkozok benne angól szavakkal!
    Ja és ha utánpótlás edzőtábort építek és az ottani szöveg félig angol!
  • Magic Boy
    Én szöveges módban játszok!
    Nekem is vannak ilyenek! Pl:Molnár(védő)óriásit ment a gólvonalon,de a labda pont rápattan Oroszra(az ellenfél csatáara)aki kihasználja az adódó alkaljmat is gólt rug!
    Na ilyenkor szoktam földhözvágni a billentyűúzetet!
  • FrezeR
    szerintem a végeredmény megtekintése még mindig nem reális. nekem volt hogy egy 30 ponttal gyengébb csapat 7 gólt rúgott amig én 1et:) ez igy elég nevetséges, és nem is jó mert sokszor nincs kedvem minden mérkőzést végig nézni, de ha már választani kell inkább 3d. pl a 2002-ben ez sokkal jobban meg volt csinálva ott majdnem mindig olyan eredmény született a végeredmény megtekintésekor amit elvártam az akkori csapattól. Nekem az szokott még nagyon idegesitő lenni amikor a védőm a lepattanó labdát az 5ösről pont az ellenfél elé fejeli le aki aztán szépen belövi azt:) Meg olyan is volt már vagy 3x hogy a kapu torkából rugta volna ki a labdát a védő és telibetalálta a kapust aki bambán állt előtte:))) nagy az nagyon felhuzott...:)
  • Neruel
    Örülök, hogy így megpezsdítettem a fórumot. És köszönök minden segítséget.
    Az NB III már készen van. Lejjebb már nem tervezek, mert az editornak, mint programnak sajnos vannak hiányosságai. A magyar bajnoki struktúra így néz ki az első négy szinten: 1-1-2-6. Az editor viszont a következőket engedi: 1-1-2-2, 1-1-2-4, 1-1-2-8, 1-1-2-10. Hogy miért pont az 1-1-2-6 maradt ki az számomra is talány. A 4x24 csapat, az évi 46 meccsel gáz, a 8x12 legalább annyira, így végül a 8x16-nál maradtam, felemelve 32 csapatot a megyei bajnokságokból (illetve 33-at mert az NB III egyik csoportjában csak 15 csapat van - már a valóságban). Ami jelenleg a legnagyobb problémát okozza, hogy egész egyszerűen képtelen vagyok megoldani, hogy az NB III-ból is legyenek kiesők. Beállítok mindent ugyanúgy, mint azokban a külföldi ligákban, ahol a legalsóbb osztályból is vannak kiesők, és egyszerűen nem működik. Utálom!

Badgek! Nem tudja valaki egész véletlenül, hogy ha nekem - teszem azt - .bmp formátumban van meg egy csapat címere, akkor azt hogyan lehet átkonvertálni .tga formátumba, amit a játék is tudna kezelni? Milyen program kell hozzá, és honnan lehet azt megszerezni?
  • pilfer
    Neruel!
    Mennyi bajnokságot csinálsz meg? NB ...?
    A fejér megyei csapatok adatait szívesen elküldeném, ha érdekel. (A Baranya megyei csapatokról meg van egy honlap:
    Baranya megye csapatai)
  • 2435980
    to Neruel!
    az nagyon jo ha csinalsz egy igazitott ligat. Szerintem egy magyar top csapat kb7.30 a nb1/b top kb5.70 Nb2 41 es ha lesz egyszer nb3 akkor az legyen 2,50 koruli. a Megye1 2,0 a megye2 1,4 a blasz1 1,5 blasz2 1,3 blasz3 1,1 blasz4 1,0
    kicsit elragadott a hev!!!!
    Amugy szivesen segitenek az alsobb ligas jatekosok adatainak generalasakor mert ismerek par sracot!
  • sazsmadar
    akkor magyarosítást. ha így jobban tetszik.
  • [Jakuza]
    Nem mondod, hogy talaltal, hozza magyaritast? :)
  • sazsmadar
    ÁÁÁÁ! Én ilyeneket nem álligattam. Most kezdek ismerkedni a progival. Azt se tudom, hogy hol kell. Bár már magyarítást találtam hozzá. Remélem így egy kiscit könnyeb lesz. Esetleg valami leírást nem lehet hozzá fellelni valahol?
  • M.A.D.
    a texture patch 35MB asszem kb.250 hozzászólással ezelőtt írta valami olaj! :))
  • bang
    várjuk !! :))
  • Neruel
    A Mega Patch-csel (egyébként kijött a v1.31)a fő probléma az, hogy abban a magyar liga főleg a tavalyi adatokon alapszik, és egy kicsit túl erős. Ha viszont az ideit másolod be abba, akkor meg túl gyenge lesz (pl: nálam az FTC csapatátlaga 6.20 körüli, míg náluk a legjobb macedón csapat 7.0 körüli). Szóval úgy gondoltam, hogy feloldom ezt a helyzetet, és a MegaPatch értékeihez igazított magyar ligát fogok legközelebb kidobni. Bár szerintem nincs sok értelme az átigazolási időszak végéig bármit is csinálni, így még egy olyan két, legfeljebb három hetet várok.
  • Neruel
    SoccerFM200x
    Szerintem innen.
  • Wanted
    Hi!
    Az lentebb említett patch-eket honnan szedted le?
  • M.A.D.
    6!odszor kezdek karriert.:))) de, mostmár nem tántorít el semmiféle patch. felraktam a Mega Patch v.130-at a legújabb Jakuza van fenn és a v.1.2-es patch. + a texture patch.
    :)) na...mostmár csak jó lesz.
  • bang
    ettől ne legyen komplexusod :)) én valóban a fusionnak köszönhettem a 8-as szintet (a product.ini buherával /3-as nehézség és 2 perces félidők/ azért nem voltam túl sikeres, a jobb csapatoknak még a 16-osáig sem jutottam)

most 95 % végeredmény megtekintés
    a karrier elvárások (hanyadik legyél a bajnokságban) mi alapján generálódnak ? Ha a csapatom jellemzőit átmenetileg lerontom (jó játékosok átvitele a tarcsiba, gyenge tarcsik beállítása az első csapatba, a kezdő 11 lecserélése gyengére stb..) a szerződés aláírást követő szezon végén, utána minden vissza, akkor a gyenge csapaminősítés gondolom enyhébb elvárásokat eredményez ...
    az a gondom, hogy feljutottam az NB1B-be és ott rögtön a 2. hely az elvárás, de én még nem szeretnék az NB1-be feljutni szezon végén
  • b-type
    csapatösszeáll.-egyéni összeáll.-bal klikk a játékoson és beáll.
  • b-type
    :)) beállítottad hogy ki honnan(hány méter)rughat?
    +, hogy a védők védekezzenek...egyebek?
  • sazsmadar
    Hali mindenki! Nem oly régóta próbálgatom ez a játékot. Sokmindent nem tudok még benne, de főleg azt, ami nagyon idegesít, hogy a játékosaim, hogyha hozzájuk kerül a labda, akkor agyatlanul belerug egy nagyot a labdába, és kirugja a nézőtérre. Ez általában az én térfelemen fordul elő, de volt már arra is példa, hogy az ellenfél térfelén történt ez meg támadás közben. Mit lehet ill. lehet e ez ellen tenni valamit?
  • pilfer
    A fúzióban nem tudom az ismétlést elmenteni. Nem lehet vhogy megoldani, h lehessen?
  • b-type
    szasz, a szurkolon segít ha folyamatossan adod az aláírás órákat nekik, + ha jól nyilatkozol..mondjuk pénz nélkül kb. ennyi, olyan ez mint egy rpg, ha jól fejleszted az épületeket-több interjúkat adhatsz-több lesz a szurkoló.egy ága a fejlesztési fának.
    de segít egy tiszteletbeli szurkolói megb.is.