Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

két bajom van.
-az edzés hogy kéne összeállítani?
-pénzhiány
Sugam
Hogyan tudsz ilyen frameket berakni a nicked helyere azt tudom hogy Ulead Gif Animatorral csinaljatok dehogy?

FrezeR
amugy ha páran összefogunk meglenne hamar a magyarositás, én benne vagyok, Kristófnak is segithetünk bár nem tudom Õ hol jár már ezzel.

FrezeR
Tomato: látod én is belekezdtem a magyaritásba ha észrevetted nem olyan könnyü mint gondolnád. Mert csakis ugyanannyi karakter lehet a magyar szó mint az eredeti angol és van olyan szó amit magyarul nem lehet rövidebben leirni ahhoz hogy értelmes legyen!
Nézd meg amit eddig forditottam és meglátod.
De azért próbálkozni lehet!
szerintem csak az english.str-ben vannak a szövegek de lehet hogy tévedek?

FrezeR
Fehérember: innen egész jó dolgokat lehet leszedni a TCM2003-hoz
http://downloads.soccergaming.com/

FrezeR
fogtam magam és leforditottam a menüket meg ilyesmit a TCM2003-ban ha valakit érdekel innen leszedheti az str fájlt.
http://free.x3.hu/frezer2/aaa/english.str
van benne pár hiba de az csak azért van mert nem lehet a teljes szót kiirni mert akkor nem müködne a dolog. ha valakinek kérdésen van nyugodtan tegye fel.

Buddy
Ezaz !! Üssétek egymást 😊)
Honnan tudtok egyébként JÓ minõségû címereket szerezni? /180x180-ban már pixelesebbek vannak persze/
De ha jobban megnézzük, 180-as címert csak néhány helyen használ a progi...inkább az eggyel kisebb méret a domináns...180-asra pedig be lehet tenni az EA-s logos címert - mégiscsak kevésbé idegesítõ /az ilyen körös féligzöld, féligpiros, féligfehér szutykokat én már le is cseréltem velük/
Na hali, és nem feledni : FC Bayern, deutscher Meister, ja so heißt er mein Verein, ja so war es, und so ist es, und so wird es immer sein

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Nagy mozi ez a fórum!!!!!
De a lényegre:CM után próbálnék v.mi mást is pl:TCM.De honnan szedjem le?
Kössz
qrva ideges vagyok!!!nem lehet még mindig leszedni a warezcenterrõl a football masters 2003-at.nem tud vki 1 jó helyet?
Ja és milyen uploadokat és patcheket töltöttetek le?
Kabát peti lécci a címereket küld el az email címemre.
Köszi
Honnan lehet mezeket meg százlóka és badgeseket letölteni és berakni?
Buddy
FC Bayern, Stern des Südens

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Mindenkinek szar a 19 megás upload vagy csak nekem?
meg még azt akartam kérdezni hogy melyik hexa editorral lehet a tcm-et fordítani??
Az a gondom hogy letöltöttem egy 19 megás uploadot.
És a szövegeket átírja pl: quite helyet manager meg ilyenek szóval ez mitõl van és mit csináljak?
Nekem az összes megvan(www.nemzetisport.hu adatbankjába)
De nem rakja be bemegyek az MTK-hoz és valami error.
Szóval hogy lehet berakni?
Üdv!
Szóval hogy lehetne a címereket beraknom?
Mert nagyon nem megy.
Üdv!
Már van magyar bajnokság patch
Csak egy a bibi vele hogy nincsenek címerek.
Hogy rakjak bele?
Hol vannak nagyon szuper tcm2003 letöltések?
ez fõleg szól kristófnak és kabát petinek is!!!
Hello!!!figyeljetek van 1 5letem ami szerintem nem is hülyeség.na arról lenne szó hogy azok akik itt szoktak dumálni a fórumon mindenki vállalna 1-max 2 csapatot és azokat részletesen megcsinálnánk a borsodiliga.hu-s adatokkal.ez szerintem igy egész gyorsan meg is lenne, mer azér az egész ligát megcsinálni 1 embernek sztem is sok.szóval akit érdekel az [email protected]
lécci
JMSZ?
a.carkey
Mert a kiadók is JMSZ-ek ...

A medve nem játék.

Szemetek miért nem a PC az elsõ?
Üdv!
Mikor lesz CM4?
Buddy
Nekem iiiiis.....vagy akinek mar elkuldted, az adja tovabb...

kabát peti!!!nekem is lé[email protected]
nemtom nekem mind2 jól jönne.de lehet hogy ez is csak olyan lesz hogy elhatározza aztán meg nem lesz belõle semmi.ne ugy legyen.
üdv!mikorra lesz a meg a kristóf féle magyarositás+addon?köszi
FrezeR
Nagyszerü ötlet Kristóftól a magyarositás

Buddy
Ne lepodj meg, hogy NBA-s, attol meg ez lesz az

Buddy
http://www.sportplanet.com/nbalive/

Ez a hivatalos oldala

valakinek a bundwsliga manager 2002 megvan?
próbáltátok már:
-Manchester City - The Official Management Game
-Chelsea - The Official Management Game
-Southampton - The Official Management Game
Nem azért, de a PatchFX-el fel lehet törni minden gyári exe update filet, hogy nocd legyen. Nem???
Mint pl. a TCM2003 1.1-es update-et.

VV: én se tudtam onnan letölteni, keres rá a google-ban. Én valami francia NBA-vel foglalkozó oldalról szedtem le.
Sziasztok!
el tudná valaki küldeni a postámra a TCM2003-at és a 4-4-2-õt.
Nagyon megfizetném.
Részletekért emailt írj
mikor fog megjelenni a cm4?a tcm2k3 elmegy de a soccer manager és 442 1 kalap szar.
Valakiiiiiiiiiii! 1.1-hez cracket pls!
Kéne crack 1.1-hez.
Anon:én is megköszönném ha eltudnád küldeni a big-et!Köszi
Azért köszi. :-)
Ja az is érdekelne, hogy innen mit töltöttél le? Nekem valahogy nagyon lassan nyílnak innen az oldalak, és az élet kedvem is elmegy, mire letudok valamit tölteni.
http://downloads.soccergaming.com/
Üdv!

Anon, a mecss elötti és utáni interjúknak merre találom a szövegét? Az english.str-ben nem találtam.
FrezeR
Anon én mondtam hogy nem egyszerü én is ezért hagytam abba az elõzõ részt..

mit vátoztat ez az ini.big fálj?
FrezeR
a tcm2003-hoz jó lenne egy olyan big.ini fájl vagy valami amitõl olyan lesz vagy hasonló lesz a játékosok viselkedése a játékmenet mint a fifa 2003-ban! meg lehet ezt csinálni?

Sziasztok!

Innen letudjátok tölteni a TCM2003 legújabb letõlthetõ divízióit.
http://www.totalclubmanager.com/index.php?class=3&i=43

Üdv,
Maya
Jajj,
Tudtátok, hogy megjelent a TCM2003 német verziója?
Ez a FM2003
Megtekinthetõ a,
www.fm2003.de
alatt.
Ugyan az, mint amit mi használunk, csak egy picivel színesebb!!!
Üdv,
Maya