11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#3793 én nem tudom miért de mikor megnyertem a bl-t akkor utánna egy fillért sem kaptam jutalomként! ez most egy bug vagy mi? vagy csak a következő szezon elején utalják át? -
sazsmadar #3792 Köszi! igazándiból ilyesmire gondoltam én is. -
M.A.D. #3791 lejátszhatod a meccsedet saját magad a fifa 2004-en belül. -
sazsmadar #3790 Hali! Nemtudom kérdezték e már. Visszaovastam 7-8 lapot, de arra a kérdésre nem találtam választ, hogy mi is az a fifa2004 való fúzió? Csak azért, hogy érdemes e utána járni a fifa2004 is. -
M.A.D. #3789 off:reggel 7-ig nem ment el??? :)) ilyen nőt!
na, nem offolom szét.
ON: -
#3788 off:
:)), egyik sem, olasz, és sajna ált. 2hónaponta látom...
on: -
#3787 Szerintem nem reggel hlétkor érkezett hanem még nem ment el! -
M.A.D. #3786 reggel 7-kor? szegény. felér egy traumával. :) -
#3785 de, csak most ritkábban :)
spec. én sajnos most még amagyarítást sem tudom tesztelni, mert itt a csajom... -
Hoopy #3784 mi van itt senki nem ir? -
#3783 De az átírja az egés progit! -
M.A.D. #3782 off:a jégkorongban már évek óta "így" megy. meg is látszik. :))))
on:ja, az 1.30-as MegaPatch(2.5MB)-ban jóval több bajnokság és utánpótlás bajnokság van.
-
pilfer #3781 Lehet, h meg van határozva a török bajnokságban is, h mennyi külföldi játszhat egy csapatban.
A spanyol bajnokságban pl meg van szabva, h csak 3 nem külföldi játékos lehet a kezdő 11-ben.
Sok bajnokságban meg van szabva a játékoslimit azért, h ne szoruljanak ki a honi játékosok a csapatból. Lsd a magyar bajnokságot jövőre, ahol uezért hoznak majd ilyen határozatokat (túl sok a külföldi, a magyar tehetség meg nem játszik) -
M.A.D. #3780 Visszaolvastam. Le is töltöttem a legújabb database-t. :)
-
Jimbo #3779 Mittudomén,de akkor meg írja azt, hogy túl sok külföldi:-)) -
M.A.D. #3778 2 napja nem voltam. Olvasom vissza a topicot, hogy képben legyek. -
M.A.D. #3777 hmm...én alapból két save file-ba mentem el a gammát. igaz, pár hét eltéréssel. -
M.A.D. #3776 :))) tök utolsó vagyok a Hereford csapatával a Conferencbe. de, legalább a 19. hely a célkitűzés, így a beletörődöttség, mint a düh az úr a szurkolókban.:)
ja...Jakuza 02.07-es fordításával átírtam a dolgot, azt a mélek fele hiányzik. nem olvastam mostanában a topicot, lehet ezért szívtam vele. sebaj. majd a következő update.
ja, 4 órai játék után most akadt ki a 2 hónap alatt másodszor a game. :(
-
pilfer #3775 A török az nem "non-EU"-s alapban? -
#3774 értékesítés-jobbra ott van, ha van pénzed még utaztathatod is öket idegenes meccsekre... -
sazsmadar #3773 Hogy kell aláírásokat osztogatni? Mégh nem találtam meg de ezek a szurkolók meg már mindjárt megvernek. -
Jimbo #3772 Vazzze, rájöttem...
Azért mondja ezt mert túl sok külföldi csókám van. Legalábis gondolom, mert törökre enged ajánlatot tenni (Trabzonspor-ral vagyok)
De akkor mi a rákért nem tudnak értelmesen fogalmazni?
"You have too many non-EU players"
Ennyi. Faszért kell bonyolítani? -
#3771 Ez az csak így tovább! -
skristof #3770 bassza meg
11 éves pályafutásomat basztam el egy rossz klikkel!!!!
rámentettem egy közös (haverrral toljuk) játékunkat a karrierre! => konkluzio: mindig legyeen biztonsági másolat vhol a winyodon!
nah, nembaj M.A.D. hatására asszem kezdek egy Foci Isten-t egy C.Divizios csapattal! :) mazo rlz! :)) -
#3769 Kis javitasok es kb 6-7% +.
Most ugy 45%-os lehet az ujsag. -
Jimbo #3768 Aha, a transfer listet böngészgettem. -
#3767 egyébbként az átigazolási listáról csábítgatsz? vagy csak bárhonnan jobb klikkel. -
Jimbo #3766 Közben kpróbáltam vagy 15 manusra, mindegyikre ezt írja:-((( -
#3765 Nem t'om melyik csapatnál vagy, ált ilyeneket akkor ad be ha az arc nem akar hozzád szerződni...eccerüen nem akar, a mocok. :) -
Jimbo #3764 Értem a mondatot, csak azt nem tudom miért írja ki....
5 millióm van még igazolni, és ez a faszi 2 millióba kerül. Van vmi limit, hogy hány játékosom lehet, vagy mi? -
pilfer #3763 Magyarul: "Pillanatnyilag nem tudsz ennek a játékosnak átigazolási díjat fizetni és szerződést ajánlani. Talán már igazoltál más játékosokat a következő szezonra."
Szerintem tedd fel azt a magyarítást. Úgy mégis csak érthetőbb. ;) -
Jimbo #3762 Esetleg érdemi válasz? -
pilfer #3761 Tedd fel a magyarítást, azt' megérted! -
Jimbo #3760 Hali!
Szerződtetnék egy játékost, de ezt írja ki:
"You can't affor this player at the momnet due the transfer fee and contract terms offered!
Perhaps you have already made offers to other players or hired players for ht ecoming season"
Ez mi a rákot jelent???
Köszi a segítséget.
-
#3759 Inkabb nezzetek a forditasi hibakat.
"A 25.-eit használom!
Az utánpótlábázis építésénél megnézted a dolgot?
Azt megnézted,hogy a pasz - LM -nek -et miért írja így ki?"
Te ugyan nem hasznalhatod a 25.-ei magyaritast, mert az meg vagy 1,5 honapos hiba es azt mar en regen kijavitottam. -
#3758 ilyenek ezek :))
Ok Jakuza, lehúzom és +nézem. -
sazsmadar #3757 okés köszi. Majd megnézem. Mert szerintem nem vagyok annyira szar, hogy útálni keljen. Elindultam a bundekligába egy másod osztályú csapattal, és abban az idényben fel is vittem az első osztályba. És most ott a 11. vagyok. Néha kikapok néha nyerek, néha meglepetéseket csinálok. Pl le xtem a b. münchennel idegenben mikor ők 3 voltak, én meg 17. És ezek a pedig útálnak. -
#3756 Inkabb nezzetek a forditasi hibakat.
"A 25.-eit használom!
Az utánpótlábázis építésénél megnézted a dolgot?
Azt megnézted,hogy a pasz - LM -nek -et miért írja így ki?"
Te ugyan nem hasznalhatod a 25.-ei magyaritast, mert az meg vagy 1,5 honapos hiba es azt mar en regen kijavitottam. -
#3755 képviselőket fel tudod venni a személyzet menünél, vagy kijelölsz 1 tiszteletbelit(ingyen van)a segédeknél, kajálás +ilyenek a naptárnál, beszélgetni a szerződéseknél, játékosokat az átigazolásoknál. -
sazsmadar #3754 Na nekem ilyen emerkéim nincsenek. :o( Nem igazán ismerem még ezt a progit. Nem sokat játszottam még vele. Ezeket az emberkéket, hol lehet beszerezni?