11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • mate0
    Sajna nem. Virtuális memória 15000 fölött, c-n pedig még 128 giga hely van
  • engine
    Nincs fixre beállítva a használható memória terület a lemezen?
    Magyarul lehet kevesebb van mint 640 MB a gépeden.
  • mate0
    Köszi mindenkinek a segítséget, de a

"FIFA Manager 10 requires at least 640 MB of free swap space." probléma sajna továbbra is probléma...:(
  • Tomamilan
    Sziasztok!
    Engem az érdekelne,hogy valaki kipróbálta-e az update 5-ös változatot?
    Ha igen mi a vélemény...
  • billy76
    vagy az user.ini, ami nálam így néz ki:

windowed=1

AUDIO=1

SFX=1
    SPEECH=1
    CHANTS=1

EJECT_CHECK = 1
  • billy76
    Fm corner

ma is élő fórum
    ajánlom a főoldalról a story topicokat olvasni...

letölthető kiegészítések

a játék jelenleg a 2009/10-es idényre frissített Bajnokok Ligájával és Europa Kupával (4 selejtező forduló, csoportkőr) játszható, továbbá folyamatosan készül hozzá egy játékos szint/tehetség 2010-es szintre igazítása. Mivel németek csinálják, ezért a német terület tart előrébb, de a top ligák 1. osztálya 40-90 %-os szinten áll....
  • billy76
    hát már nem emlékszem de a local.ini fájl tartalmát kell változtatni.

nálam ablak modban fut a játék, a locan.ini tartalma:

[OPTIONS]
    TEXT_LANGUAGE = eng
    INSTALL_LANGUAGE=eng

[]
    AVAILABLE_LANGS = eng,spa,ger,fre

// Fusion gets disabled in code if we're running on a North American machine.
    FUSION_ENABLED = 1

// n = NTSC p = PAL
    VIDEO_ENCODE = _
    VIDEO_XSELL = eng
    VIDEO_INTRO = eng
    ISO_Type = en_uk
  • Balázs 17
    hi
    nosztaliga :)
    feltettem TCM2004et és érdekelne, hogy meglehet e vhogy oldalni hogy ablakban fusson a game?
  • savafan
    szerintem ha időben eljutsz oda, akkor lesz. én a magyarokkal kijutottam a vb-re, ha jól emlékszem. nem ma volt:)
  • mate0
    Van ismét, de utána ugyanúgy lefagy
  • marceapro
    1 kérdés. nem tudjátok honnan lehet leszedni olyan kiegészítőket hogy pl legyen afrikai vb selejtező?
  • marceapro
    mikor ezt kiirja nincs olyan lehetőség hogy ismét?
  • mate0
    Sajnos ez nem segít. Más ötlet?
  • savafan
    régebben volt valami olyasmi, hogy a virtuális memóriát úgy kellett beállítani, hogy a windows maga kezelje. akkor megjavultak a hibák. nem tudom, hogy jelen esetben ez működik-e.
  • mate0
    FIFA Manager 10 requires at least 640 MB of free swap space.

Mi a tenedő? Lefagy, s memoriát hiába állítok át. Meglehet, csak én vagyok, hülye, így hülyeként kérnék segítséget..:)
  • nono28
    Jó estét!

Kellene egy kis segitség.Felraktam az interjú magyarositást tegnap.Ma betöltöttem a mentett állást és meglepetésemre angol nyelvű volt az interjú.Ez mitől van?
  • nono28
    Végre eredeti játékkal kezdhetem a 2009/2010 szezont.Hollandia szövetségi kapitánya és az Ajax Menedzsere vagyok.Egy kérdésem lenne az update 5 az mit javít?
  • szigi14
    sziasztok!
    egy olyan kérdésem lenne h miért van az, h nem tudok játékost igazolni, mert ha le akarom vmelyiket, akkor azt írja ki h nem igazolható a jelenlegi átigazolási feltételek miatt...de bárkire, bármilyen erősségű játékosra megyek ezt írja ki...miért lehet ez?? köszi
  • nono28
    semmi gond!Jó játékot+!
  • Neuman
    Bocsi!
  • nono28
    Kicsit olvass vissza és látni fogod.Ha minden igaz 10853 hozzászólásnál van magyarositási link!
  • Neuman
    A magyarosítás a Fm10-hez van vagy a 09-hez?
  • lesliepool
    Sziasztok.
    A barátom gépén nem jelenik meg a 3D,mód,valamint a Manager fotó a beállitásoknál, felszerlés menünben sincs a játékos álló képe.Tudnátok valami tippet adni.
    AMD 3000,és Nvidia 5200 s video karija van.A kártya lenne a hibás?
  • zoltan93
    elnézést ezt nem ide akartam. fifa 10ől lenne szó.
  • zoltan93
    Hello! Működik rendesen a controllerem, de mégse tudok cselezni. A jobb oldali analógra nem reagál semmit. Mit tegyek vele?
  • Paloc08
    köszi szépen
  • Alrogan
    bemásolod a c:\...\dokumentumok\FIFA MANAGER 10\data\translations\ mappába.
  • Paloc08
    Amit Leslie küldött magyarosítást, azzal mit kell kezdeni, hogy működjön?
    Hova kell bemásolni esetleg?
  • savafan
    majd a profik várhatóan írnak részletes leírást. de alapnak talán ez is jó lesz.
    értelemszerűen az ideény elött és a téli szünet elején az erősítésre helyezd a hangsúlyt. aztán az idény közeledtével a frissességre és a technikára helyezd a hangsúlyt. mellette a csapatmunkát is figyeld. év közben nagyon ne erősíts, akkor a sok meccs miatt nincs értelme és nem pihenik ki az erősítést:( idény közben a technikai és taktikai dolgokat váltogasd. amúgy ha beszerzel egy jobb tudású segítőt akkor nyugodtan rábízhatod az edzésprogram megtervezését. annyira nem bénák, hogy rosszat tegyenek a csapatoddal:) és nézz rá gyakra a hosszútávú edzéstervre, hogy mik lesznek az elkövetkezendő hetek programja.
  • zsolt515
    ÜDV!
    Én még új vagyok ebben a játékban!
    Azt szeretném kérdezni h az edzésbeállításokat hogy kell beállítani vagy lehet letölteni edzéstervet?
    Birmingham City-vel vagyok eddig 4meccsből 3 vereség és 1 döntetlen... a játékosaim passzolni sem tudtnak meg szinte semmit...:S
    Ezért kérem a segítségeteket h hogy kell edzéstervet csinálni...
    Előre is köszönöm s segítséget!
  • Andretti
    Ha jól emlékszem minden játékban van egy Audio Options (magyarul gondolom Audió/Hang Beállítások) menüpont ahol van egy tallózó rész, bármelyik mappát kitallózhatod a gépedről, és akkor onnan fogja lejátszani a zenéket. Adhatsz neki sorrendet a játékon belül (előre elkészített listát nem lehet megadni, csak .wav és .mp3 fájlokat ismer fel azt hiszem, talán az .ogg behekkelhető neki) vagy tud random lejátszást.

Másik megoldás, hogy a játék saját audiói mellé bemásolod a saját zenéidet, és akkor azok is megjelennek a játékban (részemről ez nem ajánlott)

A harmadik megoldás (én így csinálom évek óta, ezt ajánlom), hogy elindítod a zenelejátszód (WMP, Winamp, akármi) elindítod a zenét, majd a játékot, és a játékon belül kikapszolod a zenelejátszást. Én ezt többek közt azért favorizálom, mert a billentyűzetről vezérelhető a zenelejátszás, a különböző lejátszási listák közt kedvemre válogathatok gombnyomásra, nem kell a játékon belül tallózgatni. Továbbá nagy hibája a játékon belüli kezelőfelületnek, hogy ha beimportálod a teljes zene mappád (nálam 6000 szám) akkor nem tudsz benne keresni, válogatni, csak ráhagyhatod a sorrendet.
  • Lpmike6
    Sziasztok!

Megtudná nekem valaki mondani, hogyan tudom lecserélni a játék zenéit saját zenékre? Előre is thx a segítséget
  • István100
    Köszi Leslie!!!!!!
  • nono28
    Leslie87 köszike.Remélem ezmár 100% magyar
  • savafan
    Kösz Leslie!

Újra kedvet kaptam a játék folytatásához:)
  • Lpmike6
    Köszönjük szépen, a sok fáradozást érte!!!:)
  • Leslie87
    Magyarosítás

Ingyenes Letöltés/nem élek vele/letöltés indítása! Így töltsd le!
  • nono28
    Leslie magyarositással mizú?
  • robertnatus
    ha jol csinálod a dolgokat simán összejöhet még 20 millánál több is...am meg nem kötözködtem..csak nem értettem amit leirt...
  • Andretti
    20 millád nem biztos hogy van az első években Theo Walcottra (Brighton & Hove-nál, angol 3. osztály, a teljes keret értéke volt 7 milla 2011-ben mikor odaszerződtem), ellenben a belga kapusra szinte biztosan akad 50-100 ezred az első években.

Továbbá a 10 csillag teljesen reális, ugyanis a 2010-ben vannak ezüst és aranyszínű csillagok, az ezüst jelenthet 1-et az arany 2-őt. Az hogy 4 vagy 8 csillagosnak mondod, mindegy. A 3,5 pedig egyenlő 7-tel. Felesleges a kötözködés, megérted nem? Ezek után remélem elég világos, hogy a 6 csillag egyelő 3 aranycsillaggal, amiből pedig akad bőven, több százezer is.

A 10 csillag elnevezést pedig a Bright Future tolta, szóval ha problémád van a megnevezésekkel fordulj a német készítőkhöz...