11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
mate0 #10889 Sajna nem. Virtuális memória 15000 fölött, c-n pedig még 128 giga hely van -
engine #10888 Nincs fixre beállítva a használható memória terület a lemezen?
Magyarul lehet kevesebb van mint 640 MB a gépeden. -
mate0 #10887 Köszi mindenkinek a segítséget, de a
"FIFA Manager 10 requires at least 640 MB of free swap space." probléma sajna továbbra is probléma...:( -
Tomamilan #10886 Sziasztok!
Engem az érdekelne,hogy valaki kipróbálta-e az update 5-ös változatot?
Ha igen mi a vélemény... -
billy76 #10885 vagy az user.ini, ami nálam így néz ki:
windowed=1
AUDIO=1
SFX=1
SPEECH=1
CHANTS=1
EJECT_CHECK = 1 -
billy76 #10884 Fm corner
ma is élő fórum
ajánlom a főoldalról a story topicokat olvasni...
letölthető kiegészítések
a játék jelenleg a 2009/10-es idényre frissített Bajnokok Ligájával és Europa Kupával (4 selejtező forduló, csoportkőr) játszható, továbbá folyamatosan készül hozzá egy játékos szint/tehetség 2010-es szintre igazítása. Mivel németek csinálják, ezért a német terület tart előrébb, de a top ligák 1. osztálya 40-90 %-os szinten áll.... -
billy76 #10883 hát már nem emlékszem de a local.ini fájl tartalmát kell változtatni.
nálam ablak modban fut a játék, a locan.ini tartalma:
[OPTIONS]
TEXT_LANGUAGE = eng
INSTALL_LANGUAGE=eng
[]
AVAILABLE_LANGS = eng,spa,ger,fre
// Fusion gets disabled in code if we're running on a North American machine.
FUSION_ENABLED = 1
// n = NTSC p = PAL
VIDEO_ENCODE = _
VIDEO_XSELL = eng
VIDEO_INTRO = eng
ISO_Type = en_uk
-
Balázs 17 #10882 hi
nosztaliga :)
feltettem TCM2004et és érdekelne, hogy meglehet e vhogy oldalni hogy ablakban fusson a game? -
savafan #10881 szerintem ha időben eljutsz oda, akkor lesz. én a magyarokkal kijutottam a vb-re, ha jól emlékszem. nem ma volt:) -
mate0 #10880 Van ismét, de utána ugyanúgy lefagy -
marceapro #10879 1 kérdés. nem tudjátok honnan lehet leszedni olyan kiegészítőket hogy pl legyen afrikai vb selejtező? -
marceapro #10878 mikor ezt kiirja nincs olyan lehetőség hogy ismét? -
mate0 #10877 Sajnos ez nem segít. Más ötlet?
-
savafan #10876 régebben volt valami olyasmi, hogy a virtuális memóriát úgy kellett beállítani, hogy a windows maga kezelje. akkor megjavultak a hibák. nem tudom, hogy jelen esetben ez működik-e. -
mate0 #10875 FIFA Manager 10 requires at least 640 MB of free swap space.
Mi a tenedő? Lefagy, s memoriát hiába állítok át. Meglehet, csak én vagyok, hülye, így hülyeként kérnék segítséget..:) -
nono28 #10874 Jó estét!
Kellene egy kis segitség.Felraktam az interjú magyarositást tegnap.Ma betöltöttem a mentett állást és meglepetésemre angol nyelvű volt az interjú.Ez mitől van? -
nono28 #10873 Végre eredeti játékkal kezdhetem a 2009/2010 szezont.Hollandia szövetségi kapitánya és az Ajax Menedzsere vagyok.Egy kérdésem lenne az update 5 az mit javít? -
szigi14 #10872 sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne h miért van az, h nem tudok játékost igazolni, mert ha le akarom vmelyiket, akkor azt írja ki h nem igazolható a jelenlegi átigazolási feltételek miatt...de bárkire, bármilyen erősségű játékosra megyek ezt írja ki...miért lehet ez?? köszi
-
nono28 #10871 semmi gond!Jó játékot+! -
#10870 Bocsi!
-
nono28 #10869 Kicsit olvass vissza és látni fogod.Ha minden igaz 10853 hozzászólásnál van magyarositási link! -
#10868 A magyarosítás a Fm10-hez van vagy a 09-hez? -
#10867 Sziasztok.
A barátom gépén nem jelenik meg a 3D,mód,valamint a Manager fotó a beállitásoknál, felszerlés menünben sincs a játékos álló képe.Tudnátok valami tippet adni.
AMD 3000,és Nvidia 5200 s video karija van.A kártya lenne a hibás? -
#10866 elnézést ezt nem ide akartam. fifa 10ől lenne szó. -
#10865 Hello! Működik rendesen a controllerem, de mégse tudok cselezni. A jobb oldali analógra nem reagál semmit. Mit tegyek vele? -
Paloc08 #10864 köszi szépen -
Alrogan #10863 bemásolod a c:\...\dokumentumok\FIFA MANAGER 10\data\translations\ mappába. -
Paloc08 #10862 Amit Leslie küldött magyarosítást, azzal mit kell kezdeni, hogy működjön?
Hova kell bemásolni esetleg? -
savafan #10861 majd a profik várhatóan írnak részletes leírást. de alapnak talán ez is jó lesz.
értelemszerűen az ideény elött és a téli szünet elején az erősítésre helyezd a hangsúlyt. aztán az idény közeledtével a frissességre és a technikára helyezd a hangsúlyt. mellette a csapatmunkát is figyeld. év közben nagyon ne erősíts, akkor a sok meccs miatt nincs értelme és nem pihenik ki az erősítést:( idény közben a technikai és taktikai dolgokat váltogasd. amúgy ha beszerzel egy jobb tudású segítőt akkor nyugodtan rábízhatod az edzésprogram megtervezését. annyira nem bénák, hogy rosszat tegyenek a csapatoddal:) és nézz rá gyakra a hosszútávú edzéstervre, hogy mik lesznek az elkövetkezendő hetek programja. -
#10860 ÜDV!
Én még új vagyok ebben a játékban!
Azt szeretném kérdezni h az edzésbeállításokat hogy kell beállítani vagy lehet letölteni edzéstervet?
Birmingham City-vel vagyok eddig 4meccsből 3 vereség és 1 döntetlen... a játékosaim passzolni sem tudtnak meg szinte semmit...:S
Ezért kérem a segítségeteket h hogy kell edzéstervet csinálni...
Előre is köszönöm s segítséget! -
Andretti #10859 Ha jól emlékszem minden játékban van egy Audio Options (magyarul gondolom Audió/Hang Beállítások) menüpont ahol van egy tallózó rész, bármelyik mappát kitallózhatod a gépedről, és akkor onnan fogja lejátszani a zenéket. Adhatsz neki sorrendet a játékon belül (előre elkészített listát nem lehet megadni, csak .wav és .mp3 fájlokat ismer fel azt hiszem, talán az .ogg behekkelhető neki) vagy tud random lejátszást.
Másik megoldás, hogy a játék saját audiói mellé bemásolod a saját zenéidet, és akkor azok is megjelennek a játékban (részemről ez nem ajánlott)
A harmadik megoldás (én így csinálom évek óta, ezt ajánlom), hogy elindítod a zenelejátszód (WMP, Winamp, akármi) elindítod a zenét, majd a játékot, és a játékon belül kikapszolod a zenelejátszást. Én ezt többek közt azért favorizálom, mert a billentyűzetről vezérelhető a zenelejátszás, a különböző lejátszási listák közt kedvemre válogathatok gombnyomásra, nem kell a játékon belül tallózgatni. Továbbá nagy hibája a játékon belüli kezelőfelületnek, hogy ha beimportálod a teljes zene mappád (nálam 6000 szám) akkor nem tudsz benne keresni, válogatni, csak ráhagyhatod a sorrendet. -
#10858 Sziasztok!
Megtudná nekem valaki mondani, hogyan tudom lecserélni a játék zenéit saját zenékre? Előre is thx a segítséget -
István100 #10857 Köszi Leslie!!!!!! -
nono28 #10856 Leslie87 köszike.Remélem ezmár 100% magyar -
savafan #10855 Kösz Leslie!
Újra kedvet kaptam a játék folytatásához:) -
#10854 Köszönjük szépen, a sok fáradozást érte!!!:) -
#10853 Magyarosítás
Ingyenes Letöltés/nem élek vele/letöltés indítása! Így töltsd le! -
nono28 #10852 Leslie magyarositással mizú? -
robertnatus #10851 ha jol csinálod a dolgokat simán összejöhet még 20 millánál több is...am meg nem kötözködtem..csak nem értettem amit leirt... -
Andretti #10850 20 millád nem biztos hogy van az első években Theo Walcottra (Brighton & Hove-nál, angol 3. osztály, a teljes keret értéke volt 7 milla 2011-ben mikor odaszerződtem), ellenben a belga kapusra szinte biztosan akad 50-100 ezred az első években.
Továbbá a 10 csillag teljesen reális, ugyanis a 2010-ben vannak ezüst és aranyszínű csillagok, az ezüst jelenthet 1-et az arany 2-őt. Az hogy 4 vagy 8 csillagosnak mondod, mindegy. A 3,5 pedig egyenlő 7-tel. Felesleges a kötözködés, megérted nem? Ezek után remélem elég világos, hogy a 6 csillag egyelő 3 aranycsillaggal, amiből pedig akad bőven, több százezer is.
A 10 csillag elnevezést pedig a Bright Future tolta, szóval ha problémád van a megnevezésekkel fordulj a német készítőkhöz...