Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Segítsetek már abban, hogyan találhatok tehetséges játékosokat és, hogy hol lehet megnézni egy játékos mennyire jó? Meg amikor az átigazolásnál keresnék valakit akkor csak abból az országból ad játékosokat ahol vagyok, hogyan lehetne azt is kiterjeszteni?
akkor valami más gondod lehet. asszem pár oldallal elõrébb valaki a videókártyákkal kapcsolatban említette ezt a hibát. de lehet, hogy rosszul emlékszem.

van ott minden,csak 3d nézés nincs😄 na mindegy😄 köszi azért
a meccs kezdése elött ki tudod választani a meccsnézés lehetõségek közül. a legördülõ menübõl tudod kiválasztani. ez az után van, hogy rányomsz a zöld sípra😊

Öhm, az asztalon?😄
Sziasztok! Ki lehet javítani valahogy azt a hibát hogy honosítottam egy játékost de játszik az eredeti nemzeti csapatában(brazil) is és nálam(spanyol) is? :S
sziasztok,nemrég kezdtem el játszani a fifa m 10 el. hogy tudom 3d-be nézni a meccset? köszi a választ.
sziasztok!új tárgy érhetõ el az asztalon:ezt hol találom?
takibalint
A tozsdet igazabol nem tudod befolyasolni, legalabbis korabbi evekben igy volt. Ha tozsdere mehetsz, emelkedik a reszveny arfolyam, ha jol szerepel a csapat, ennyi. Nem tudom mikor kapsz belole penzt.

Milyen epuleteid vannak es milyen szinten? Az alap es fontos epuleteket fejleszd a maximumra. Pl: Edzo kozpont, Orvosi rendelo, Media kozpont, Iskola a jatekosoknak vagy mi, Infokozpont, Ajandekbolt. Ha ezek maximumon vannak, annak elegnek kell lennie a 10 milliohoz szerintem.

2023-ban jelent meg. Egyébként a hivatalos fórumon van pár elég furcsa dolog:/ Pl. hogy egy srác 88 nappal a játék megjelenése után már 400 órát játszott a játékkal ami olyan 4,5 óra játék minden nap😮

nekem sosem volt türelmem ehhez, de a 10 - matthiast idézve - úgy pörög, mint a kispolszki a hegyoldalon felfelé 😄
az egér mozgása nekem is lassúbb, mint a windóz7ben, picit idegesítõ...
matthias92
nekem a fifam 10 úgypörög, mint kispolszki hegyoldalon felfelé...

Saját csapatot alapítottam angliában! Fifa manager 10!
matthias92
ja és meik játékkal?

matthias92
meik csapattal játszol?

matthias92
2050? jóisten, én 2020-ig jutottam el valahogy egy arab csapattal, de meguntam, mert nah... nem játszottam BL-t és aligalig a nemzetközi meccseket, nemvolt túlnagy profitom (annak ellenére hogy 2007/08as szezontól végig bajnoki szériám volt, asszem max egy döntetlennel 2017-ig)...

Crespo melyik évben jelent meg?

Egyébként szerintem ennek a játékos nevek újraéledésének akkor volna értelme, ha megmaradna a fénykép és a fejlõdés is ugyanazt a szintet érné el, mert lássuk be ha valaki a semmibõl felépít egy klubbot, mire oda ér, hogy BL már nincs a játékban egy játékos sem, akit legalább névrõl ismerhetne és ez jobban elveszi az élményt, mint az, hogy újraélednek.

Vagy azt tudnám elképzelni hogy nem öregednének, de akkor túlságosan statikus lenne a játék és nem lenne értelme igazolni.

Remélem egy patch-el vagy valami hasonlóval egyszer majd lesz megoldás.

Titeket ezek a dolgok nem zavarnak, vagy csak én nem tudom megunni még 2050-ben sem? 😄
Szerintem igen csak eredetivel megy!
Nem eredeti. Csak akkor megy ha az?😞
100%os öreg..
ez a magyarosítás a taktikai részt forditja már?

ok megvan😄

hello..a magyarosítást vki linkelje már be..mert ami itt van az 0kb..köszike

Eredeti a játékod?
Hopp ki tûnt fel az akadémiámon:
Hernán Crespo
Juventusal vagyok és nemtudok együtmüködést kezdeményezni másik klubba:S ez mért van?
Helló!

MIért van az, hogy feltettem az update 3at minden jó elinditom a játékot és mikor beléptem egy csapathoz, rámegyek a kezdõcsapatra és egy hibával kilép a játkból.

Segitségeteket elõre is köszönöm.
Leslie87!

Pár elütés:
"bozicióban" - taktika résznél. gondolom pozició akart lenni
"légkör" szöveg kétszer is szerepel az alapoldalon a csapat helyzete statisztikai részen. de az edzésnél már az egyik le van cserélve csapatmunkára
"Kevesebb pénz kiadésokra" - költségvetés rovatban van, gondolom kiadás akart lenni
"csaportok" - sorsolásnál
"Államosítás" - válogatottnál "Honosítás" lenne a jó
"A buli reggelig tartott jó hangulatba" - mailben van miután ebédelni ment a csapat
"Kivitezõdõ a média munka" mailben van, szerintem kifizetõdõ

Update 4 mit tud?
tudtommal igen. anno Leslie az elején leírta, hogy minden update-vel mûködik.

Lpmike6
Hello!

Annyi kérdésem lenne, hogy update.vel is használható a magyarosítás, vagy csak anélkül? Aki tudja, kérem jelezze, elõre is köszönöm a segítséget!

Krynn, Abyss, egyre megy, az egyensúly a lényeg :D

Forza Italia
állítsd át h a erõnléti edzõ csinálja az edzéseket

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Banane15
Hali!
Valaki tudja hogy lehet megoldani hogy a játékosok erõnléte,javuljon is..és mondjuk ne kelljen a tartalékok miatt mindig kikapnom... ?

helló
én Jens Lehmannt találtam német kapus 17éves 2015-be😄
go in publicnál már csak ez hiányzik:as minimum of 10m as security in buildings
értem hogy 10Milliós minimumaként épületekben levõ biztonságként de ezt hol tudom megnézni hogy mennyi van?hogy mennyit kell még belefektettni
please
erre tudtok valamit?
hogy tözsdézzek?
hy
Nem..😄 olyan 75 körül lehet a képessége így 26 évesen 2021-ben. Emlékszem amikor megláttam újságban hogy " Frank Lampard signs a professional contract with chelsea" mondom miaf*sz 😄

De van pár ilyen még. pl. Kevin Bogarde (rákerestem és akkor néztem hogy van ilyen valós játékos) most 89-es francia válogatott és a Realban játszik
Leslie Köszönjük nagyon jó lett!!<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>
Értetük Leslie és köszönjük eddigi mukádat!
Frank Lampard nevû chelsea nevelésû kapus 😄 😄 😄

És a képek nálad is fiktívek lettek? Illetve Lampard akkor az egyik legjobb kapus lesz olyan 25 évesen? 😄 de most komolyan, mit gondolsz?, mert Paul Scholes kiválóan fejlõdik mint jobb hátvéd 😉 2023-ban
SZIASZTOK! KI LEHET VALAHOGY JAVITANI AZT A BUGOT HA EGY JÁTÉKOSNAK KÉT NEMZETISÉGE VAN ÉS MINDKÉT VÁLOGATOTTBAN JÁTSZIK??? :S
Leslie87
www.fmhungary.hu oldalán már elérhetõ a magyarosítás ha még valaki nem töltötte volna le. A másik oldalon töröltem!

Leslie87
Sziasztok!
Remélem teszettek az eddig látottak, amint látjátok már nem sok kell hogy 100%-os legyen, de még kell egy kis idõ. azért is publikáltam most mert nem akartam kitolni még 1-2 hétig. Sokan nem értik meg hogy a jó munkához sajnos idõ is kell. Szóval türelem hamarosan kész lesz a teljes. És vele együtt a hibákat is javítom. Ha elgépeléseket vagy más hibákat észleltek akkor jelezzetek mint eddig, de azért ne szoljatok ha valami angol maradt mert azt én is látom!
Jó szorakozást mindenkinek!

Én is kipróbáltam a magyarosítást!
Jó lett Leslie köszi érte igaz ténleg vannak benne még angol szöveg de nem olyan sok!
az még le lesz fordítva vagy azt úgyhagyod?
ha le lesz biztos többen segítenének is!akár én is!
Mondjuk már ez is rengeteg amit tettél.
sziasztok
sziasztok!
go in publicnál már csak ez hiányzik:as minimum of 10m as security in buildings
értem hogy 10Milliós minimumaként épületekben levõ biztonságként de ezt hol tudom megnézni hogy mennyi van?hogy mennyit kell még belefektettni
please
Az én mentésemben játszik egy Frank Lampard nevû chelsea nevelésû kapus😊
Mûködik a játékosnevek újraéledése!

Csak nem azon a poszton és fiktív képpel. (pl.: Messi - kapus)

van erre megoldás?
Jó lett a magyarositás.Még van egykét angol szöveg de nagyon jó
lesliepool
http://www.managerfifa.com/

D

lesliepool
Itt találod: © billy76
2010. feb. 24. 22:18 | privát | válasz erre | #10554
kontinens tornák, selejtezõk vállogatottaknak
vb selejtezõk
club kontinens nemzetközi kupák
europai kupák javításai